Thank You First Responders Quotes

Thank You First Responders Quotes

Professionals die in noodsituaties slachtoffers bijstaan, staan bekend als eerstehulpverleners. Meestal hebben we geen waardering voor de hulpverleners die voor ons zorgen als we bewusteloos zijn. Dit kan te wijten zijn aan onze bewusteloze toestand, maar de waarheid is dat first responders, door het publiek te dienen en levens te redden, extra risico’s lopen. Zij brengen ook offers om anderen te verdedigen, en wij zien hen vaak over het hoofd.

We moeten allemaal denken aan degenen die hun leven op het spel zetten om ons veilig te houden. Dit herinnert ons eraan dat we allemaal waardering moeten hebben voor de eerstehulpverleners. We hebben allemaal een verantwoordelijkheid om hun diensten te erkennen, of het nu politieagenten of hulpverleners zijn.

Hun inspanningen om het publiek te dienen, en het waarderen van de inspanningen van first responders is iets dat niet over het hoofd mag worden gezien, dus waarom niet uw dankbaarheid aan hen uitdrukken met een van deze dank je wel first responders citaten? Het brengt een gevoel van voldoening, eer en respect voor de first responder die zojuist de helpende hand heeft toegestoken.

Thank You First Responders Quotes

Allemaal dankzij first responders, die als eerste reageren in een noodsituatie. Wij zijn er trots op aan de zijde te staan van first responders die ons beschermen, levens redden en offers brengen. Bedankt voor alles wat jullie doen. Jullie brengen hun leven in gevaar zodat wij dat niet hoeven te doen.

1. Bedankt voor alles wat jullie doen, alle first responders. Jullie zijn zeer onbaatzuchtig in jullie dienst aan het algemene volk. Ik bewonder jullie inzet en zorg voor onze veiligheid. Jullie zijn zeker een zegen.

2. Ik kon mijn puppy redden dankzij het moedige optreden van de eerste hulpverleners, terwijl ik haar makkelijk had kunnen verliezen.

3. Bedankt voor al jullie harde werk en voor het redden van levens elke dag, first responders.

4. Dit is een hartelijk dank aan alle first responders voor hun onbaatzuchtige inspanningen om een betere wereld voor anderen te maken.

5. Dank aan alle brandweerlieden en andere hulpverleners die hun leven riskeren om ons elke dag en nacht veilig te houden. Jullie doen uitstekend werk en dat waarderen we allemaal.

6. First responders, bedankt! Jullie zijn allemaal mijn helden!

7. Eerste hulpverleners, bedankt. Zonder jullie, weet ik niet zeker of we het afgelopen jaar ongeschonden en compleet zouden zijn doorgekomen.

8. Dank aan alle brandweerlieden en andere hulpverleners die hun leven riskeren om ons elke dag en nacht veilig te houden. Jullie doen uitstekend werk en dat waarderen we allemaal.

9. We houden van jullie, first responders. Heel erg bedankt. Jullie zijn de meest hardwerkende mensen die ik ken en jullie toewijding en inzet zijn top. Jullie zijn een zegen voor ons allemaal.

10. Het valt niet te ontkennen dat alle first responders helden zijn. Ik waardeer iedereen die snel heeft gereageerd. Dank u voor uw bijdrage. Ik ben heel dankbaar.

11. Wij zijn veel dank verschuldigd aan onze brandweerlieden en andere eerstehulpverleners die hun leven riskeren om ons elke dag en nacht veilig te houden. Jullie zijn uitstekend, en we waarderen allemaal alles wat jullie voor ons doen.

12. Veel dank aan alle eerste hulpverleners. In tijden van gevaar konden we het gebied waar de tsunami toesloeg ontvluchten.

13. Ik bewonder uw onbaatzuchtigheid. Uw inzet voor onze veiligheid is een geschenk. Je bent echt een held. Wij feliciteren u en wensen u het allerbeste.

14. Bedankt voor wat jullie doen. Jullie brengen jezelf in gevaar zodat de rest van ons veilig kan zijn.

15. Dank aan de brandweerlieden en andere eerstehulpverleners die elke dag en nacht hun leven op het spel zetten om ons veilig te houden. Jullie doen geweldig werk, en we waarderen allemaal alles wat jullie voor ons doen.

16. Ik waardeer alles wat je hebt gedaan om ons allemaal veilig te houden. Jullie zijn de beste, en ik begrijp dat niet iedereen het daarmee eens is, maar ik bewonder jullie allemaal.

17. Bedankt voor alles wat jullie doen, first responders. Jullie zijn ongelooflijk toegewijd aan het algemeen belang en onbaatzuchtig. Ik hou van jullie toewijding aan onze veiligheid. Jullie zijn zeker een zegen.

18. Ik waardeer al uw inspanningen. Mensen zoals u dragen bij aan de veiligheid van onze gemeenschappen. Dank u voor uw snelle reactie.

19. We willen onze dankbaarheid betuigen aan de eerste hulpverleners die elke dag en nacht hun leven riskeren om ons veilig te houden. Jullie zijn fantastisch.

20. Dank u, first responders, voor de dagelijkse offers die u brengt om ons land veilig te houden. Uw inspanningen en steun worden zeer gewaardeerd.

21. Een heldendank aan alle first responders voor hun onbaatzuchtige en hardwerkende houding. U bent zeker een zegen die ons beschermd houdt.

22. Wie zegt dat je niet gewaardeerd wordt? Dan heeft die persoon nog geen ongeluk gehad waarbij de eerste hulpverleners hen te hulp schoten. Bedankt voor alles wat je doet.

23. Hoewel mijn buurt de laatste tijd veel problemen heeft gehad, waarderen we de eerste hulpverleners. Bedankt voor wat jullie doen en dat jullie je leven op het spel zetten voor ons.

24. Dank aan onze heldhaftige eerstehulpverleners die hun leven op het spel zetten om ons veilig te houden en ons te troosten wanneer we dat het meest nodig hebben.

25. Dank u, first responders, voor uw passie en harde werk om onze gemeenschappen veiliger te maken. Jullie zijn echt een zegen.

26. Dank aan de brandweerlieden en andere eerstehulpverleners die hun leven riskeren om ons elke dag en nacht veilig te houden. We aanbidden jullie, waarderen jullie en zijn dankbaar voor alles wat jullie voor ons doen.

27 Sinds je me te hulp schoot bij dat auto-ongeluk een paar jaar geleden, heb ik nooit meer op je carrière neergekeken. Bedankt.

28. Ik waardeer alles wat jullie doen om ons veilig te houden, en ik waardeer jullie toewijding aan onze veiligheid. Ik ben vereerd om in een stad te wonen met eerste hulpverleners zoals jullie.

29. Jij en je collega’s zijn geweldige mensen. Bedankt voor het assisteren en mijn veiligheid toen ik mijn dijbeen verbrijzelde.

30. Ik ben jullie allemaal zo dankbaar dat jullie een zegen zijn. Jullie zijn de reden dat ik veilig ben, en daarom kan mijn leven verder. Dus bedankt.

31. Dank aan iedereen die bij de openbare veiligheid werkt, en vooral aan de brandweermannen die hun leven wijden aan onze veiligheid. Jullie doen geweldig werk, en we waarderen allemaal alles wat jullie voor ons doen.

32. Hartelijk dank. Iedereen die een ramp heeft meegemaakt begrijpt hoe moeilijk het is om alles te relativeren en een normaal leven te hervatten. Je hebt hier uitstekend werk verricht en ik zal het nooit vergeten.

33. Dank aan alle eerste hulpverleners voor hun toewijding aan onze stad. Jullie zijn ongelooflijk toegewijd en onbaatzuchtig. Het is fantastisch. Ik bewonder jullie toewijding om onze veiligheid te garanderen op manieren die we soms voor lief nemen. Elke dag houden jullie ons veilig, en ik kan jullie niet genoeg bedanken. Jullie zijn zeker een zegen.

34. Voor ons allen als eerste hulpverleners, bent u een levensredder. Ik begrijp dat het een lange en moeilijke procedure was. Ik kan u niet genoeg bedanken voor uw inspanningen.

35. Bedankt, first responders. Het is niet makkelijk, maar jullie hulp maakt veel mensen blij. Bedankt!

36. Bedankt dat jullie ons veilig houden, eerste hulpverleners. Ik bid dat God jullie zegent elke nacht dat jullie aan het werk zijn.

37. Ik waardeer uw harde werk en toewijding. Het is moeilijk, maar zonder jullie hulp zouden veel mensen zwaar lijden. First responders, bedankt.

38. Hartelijk dank aan alle hulpverleners voor alles wat ze doen. Jullie zijn een zegen voor ons allemaal omdat jullie zo hard werken en nooit opgeven. Jullie zijn zeker een zegen.

39. Veel dank aan onze eerste hulpverleners voor hun hulp. We hebben het misschien niet gemakkelijk, maar we hebben het geluk dat we goede zorgverleners hebben die regelmatig onze levens redden. Bedankt dat jullie onze levens redden en onze helden zijn.

40. Dank aan onze heldhaftige eerste hulpverleners voor al jullie opofferingen en de gevaren die jullie elke dag trotseren. Dank u om dit land groot te maken. Bedankt dat jullie anderen boven jezelf stellen en waar de meeste mensen niet eens aan denken. Dank u uit de grond van mijn hart.

41. Bedankt, first responders. We zouden niet lang in deze wereld kunnen leven zonder jullie onbaatzuchtige daden. We hebben veel geluk met jullie in dit land, en we zeggen jullie veel dank.

42. Als ik denk aan de eerste hulpverleners die me bijstonden nadat mijn familie betrokken was bij een ongeluk en ze ons niet konden vinden. Ik ben dankbaar. Heel erg bedankt.

43. Een hartelijk dank aan alle first responders voor het laten zien wat het betekent om onbaatzuchtig en toegewijd aan het werk te zijn. Jullie zijn zeker een zegen.

44. We zijn onze dappere eerste hulpverleners dankbaar voor hun aandacht. We hebben het misschien niet makkelijk, maar we hebben toegang tot goede gezondheidszorg. Bedankt dat jullie voor ons opkomen.

45. Bedankt voor alles wat je doet, jezelf in gevaar brengen voor ons allemaal. Ik wil een dappere brandweerman zijn als ik groot ben, net als jij. Bedankt, eerste hulpverleners.

46. Dank aan de eerste hulpverleners. Ik weet hoe zwaar jullie werk kan zijn, en ik wil jullie bedanken dat jullie er altijd zijn als we jullie nodig hebben. Bedankt dat jullie je leven riskeren en levens redden. Jullie zijn erg belangrijk voor ons.

47. Bedankt voor de diensten van de eerste hulpverleners. Ik kan me niet voorstellen wat jullie allemaal hebben meegemaakt en er toch lachend uitkomen. Bedankt voor het beschermen van mijn land en het beter maken van het leven van zoveel mensen. Jullie verdienen veel liefde en waardering.

48. Ons land maakt nu een moeilijke tijd door. We moeten alle hulpverleners, wetshandhavers en militairen bedanken die hun leven riskeren om ons te beschermen en onze veiligheid te garanderen.

49. Je bent er altijd als we bellen, en je geeft ons altijd het beste van jezelf in een situatie. U wordt niet genoeg betaald voor wat u dagelijks moet doen. De burgers van dit land zijn jullie veel dank verschuldigd. Bedankt, first responders.

50. Dank u voor uw dienst en toewijding aan alle first responders. U werkt onvermoeibaar en onbaatzuchtig om ons allen veilig te houden.

51. De echte helden van onze gemeenschap zijn de eerste hulpverleners. Dank u voor uw toewijding en harde werk. Het is moeilijk, maar zonder jullie hulp zouden veel mensen zwaar lijden. Ik ben blij dat ik jullie een virtuele knuffel kan geven vanaf mijn computer!

52. Dank aan onze dappere eerste hulpverleners die er altijd zijn voor mijn familie en mij als we hulp nodig hebben. Jullie sprinten naar de nachtmerrie en redden ons.

53. Bedankt dat je voor ons zorgt. We hebben misschien niet zo’n makkelijk leven, maar we hebben uitstekende zorgverleners. Bedankt dat jullie onze helden zijn en ons leven beter maken.

54. Ik wil alle hulpverleners bedanken voor hun harde werk en toewijding. Jullie hebben veel opgegeven om anderen te helpen en de samenleving te beschermen. Ik hou van jullie inzet, en onze veiligheid is zo belangrijk voor jullie. Bedankt.

55. Dank aan onze heldhaftige eerste hulpverleners voor hun harde werk. Jullie riskeren elke dag jullie leven om de mensen van onze stad te beschermen en te dienen. We waarderen alles wat jullie doen, ook al wordt het op dat moment niet gewaardeerd.

56. Dank aan onze dappere eerste hulpverleners voor het dragen van de uitdagingen waar jullie voor staan. Maar bovenal, bedankt dat jullie er altijd voor ons zijn. Ik zal jullie nooit kunnen terugbetalen voor jullie hulp. Nogmaals dank aan onze eerste hulpverleners.

57. Ik dank alle hulpverleners voor hun onbaatzuchtige inzet om de wereld voor anderen beter te maken.

58. Heel erg bedankt dat u voor ons zorgt. We begrijpen hoe moeilijk het soms kan zijn, en we zijn dankbaar voor uitstekende zorgverleners. Bedankt dat u voor ons opkomt.

59. Heel erg bedankt dat u voor ons zorgt. We hebben het misschien niet makkelijk, maar we hebben toegang tot kwaliteitszorg. Bedankt dat u voor ons opkomt. We zijn dankbaar.

60. Ik ben zo dankbaar voor alles wat jullie doen. Een heldendank aan alle eerste hulpverleners voor alles wat jullie doen. Jullie zijn zo hardwerkend en onbaatzuchtig voor het hele publiek. Ik hou van jullie inzet en toewijding voor onze veiligheid. Jullie zijn echt een zegen.

61. Dank aan alle hulpverleners die nu mensen in nood helpen. Jullie harde werk en toewijding wordt door velen gewaardeerd. Ik ben blij dat ik achter mijn computer kan zitten en jullie een virtuele knuffel kan geven! Bedankt, first responders.

62. Dank aan onze heldhaftige eerste hulpverleners voor hun moed en plichtsbesef. Door jullie voel ik me als burger erg beschermd.

63. Dank u voor uw dienst, dank u dat u ons veilig houdt en dank u voor uw steun aan degenen van wie we houden. Bedankt, first responders.

64. Heel erg bedankt voor de dagelijkse offers en risico’s die jullie nemen om onze gemeenschap te beschermen. Het geeft me veel troost te weten dat we een fantastisch first responder team hebben om ons te beschermen.

65. Bedankt voor alles wat jullie doen, first responders. Jullie zijn ongelooflijk toegewijd aan het algemeen belang en onbaatzuchtig. Ik bewonder jullie inzet en zorg voor onze veiligheid. Jullie zijn een waar geschenk aan de maatschappij.

66. Heel erg bedankt dat u voor ons zorgt. We begrijpen hoe moeilijk het soms kan zijn, en we zijn dankbaar voor uitstekende zorgverleners. Bedankt dat u voor ons opkomt.

67. Bedankt voor jullie harde werk en toewijding. Er zijn veel mensen die we vrienden en familie kunnen noemen, maar onze first responders, politieagenten en brandweerlieden horen daarbij.

68. Een heldendank aan alle eerste hulpverleners voor alles wat ze doen. Dank u voor alles wat u doet voor het publiek.

69. Dank aan alle eerste hulpverleners. Jullie zetten je eigen leven op het spel zodat anderen gelukkig kunnen leven. Ons land is gezegend met burgers zoals jullie die bereid zijn hun leven te riskeren.

70. Dank aan al onze eerste hulpverleners, agenten, brandweerlieden en militairen. We hebben veel familieleden, maar deze first responders offeren hun leven op zodat de rest van ons kan leven.

71. Bedankt, first responders. We hebben veel vrienden en familieleden, maar jullie offeren je leven op zodat de rest van ons kan leven.

72. Ik waardeer jullie toewijding en harde inzet. We hebben veel vrienden en familieleden, maar onze first responders offeren hun leven op zodat de rest van ons kan leven.

73. Veel dank aan alle first responders voor hun uitstekende inzet; jullie zijn toegewijd en onbaatzuchtig. Jullie geven om onze veiligheid. Jullie

74. Bedankt voor je dienst. Het is belangrijk. Wat jullie doen raakt zoveel mensen op verschillende manieren, en daarvoor willen we jullie allemaal bedanken, first responders.

75. Dank aan de eerste hulpverleners dat jullie altijd jullie best doen en trouw zijn aan wat jullie het beste kunnen. Ik waardeer alles wat jullie hebben gedaan sinds het begin der tijden.

76. Veel dank aan alle eerste hulpverleners. Jij bent degene die op brandende gebouwen en puinhopen afstormt. Ik begrijp hoe moeilijk jullie werk is. Jullie verschijnen altijd als we jullie het meest nodig hebben. Jullie zijn er altijd voor ons, en daar ben ik dankbaar voor.

77. Wij waarderen uw hulp in al onze tijden van nood. Onze veiligheid is cruciaal, en jullie zijn er om ons bij te staan in tijden van gevaar, zoals branden, overstromingen en andere natuurrampen. First responders, we waarderen alles wat jullie voor ons doen.

78. Bedankt dat je er altijd voor ons was als we het nodig hadden. Bedankt voor al jullie inspanningen, van de politie tot de brandweer.

79. Alleen wie te ver durft te gaan, kan ontdekken hoe ver men kan gaan. Ik wil mijn dankbaarheid en waardering uitspreken voor de mannen, vrouwen en echtparen die verder gaan dan hun taakomschrijving. Zij zijn de echte helden in onze gemeenschappen, steden en gemeenten. Mogen wij allen hen zoveel mogelijk respecteren! Bedankt, first responders.

80. Bedankt voor het bijstaan van onze gemeenschap, en de eerste hulpverleners. Terwijl wij lijden onder een ramp, komen jullie binnen als alle anderen vertrekken. Ik begrijp hoe gevaarlijk het kan zijn, en ik ben dankbaar dat iemand als jij ons veilig houdt.

81. We waarderen het dat je er altijd bent om ons te redden. Jullie zijn de reden dat we nog leven en niet dood of begraven zijn. Dank u voor uw toewijding aan het handhaven en beschermen van onze wetten.

82. Bedankt voor uw hulp! U krijgt niet het respect en de waardering die u verdient. Dank u voor het redden van mensen die u niet kent. Nogmaals dank aan de eerste hulpverleners.

83. Een hartelijk dank aan de eerste hulpverleners die me bijstonden.

84. We willen jullie bedanken, eerste hulpverleners. Jullie redden levens. Soms is de stress die jullie ondervinden groot, maar we zijn blij dat jullie toegewijd zijn en iedereen in nood willen helpen. Bedankt, first responders!

85. Bedankt voor alles wat jullie doen, eerste hulpverleners. Jullie zijn meer dan alleen paramedici. Jullie zijn empathische en vriendelijke mensen die de dag van veel mensen opfleuren.

86. Als een eerste hulpverlener, verdient u een heldhaftige dank. Je gaat naar gevaarlijke oproepen, zet je leven op het spel zodat mensen kunnen leven. Jullie zijn allemaal zo sterk, dapper en slim. Bedankt dat jullie ons beschermen.

87. Dank aan de eerste hulpverleners die onze staat onophoudelijk dienen en beschermen. Ik voel me beschermd in mijn huis en buurt door mensen zoals jullie.

88. Bedankt voor al jullie inspanningen, eerste hulpverleners. Ik had nooit verwacht jullie nodig te hebben, maar ik ben dankbaar dat jullie beschikbaar zijn als dat gebeurt. Wat jullie doen zou door iedereen bewonderd moeten worden.

89. Jullie doen allemaal ongelooflijk werk. Ik waardeer al jullie inspanningen enorm. Weet dat we nooit zullen vergeten wat jullie voor ons deden in onze donkerste momenten en hoe jullie ons hielpen om er doorheen te komen.

90. We waarderen alles wat je voor ons doet. Jullie hulp en opoffering komen op de eerste plaats. Eerste hulpverleners, bedankt.

91. Een grote dank voor alles wat je doet. Jouw harde werk en moed hebben mijn leven beter gemaakt omdat ik me over sommige dingen geen zorgen hoef te maken. Jij bent de reden dat mijn leven stabiel is en ik in een rustige wereld kan leven met het vertrouwen dat alles goed komt.

92. Bedankt dat je er bent als ik je nodig heb. Bedankt voor het redden van het leven van mijn vriend en voor het moedige werk dat jullie doen om mij en anderen veilig te houden. Bedankt, eerste hulpverleners.

93. Bedankt, first responders! Jullie zijn de onbezongen helden. Als we in gevaar zijn, zetten brandweermannen en politieagenten hun leven op het spel om ons te redden.

94. Dank u voor al het harde werk en de tijd die u steekt in het veilig houden van onze gemeenschap. U bent er altijd wanneer mensen u nodig hebben, en we mogen nooit vergeten hoe belangrijk uw rol is.

95. Eerste hulpverleners, bedankt. Elke dag helpen jullie dappere mannen en vrouwen talloze mensen. Problemen kunnen elk moment ontstaan, en jullie zijn er altijd om te helpen. Dank u, dank u, dank u voor alles!

96. Eerste hulpverleners, bedankt voor alles wat jullie doen, van branden blussen tot dieren redden. We waarderen alles wat jullie doen om ons en onze huizen te beschermen.

97. Jullie zijn echt redders in nood. De stress die jullie af en toe hebben is begrijpelijk, maar ik bewonder jullie toewijding en bereidheid om iedereen in nood te helpen. First responders, bedankt.

98. Een heldhaftig dank je wel, first responders. Ook al hoefde ik vandaag geen beroep te doen op jullie diensten, toch waardeer ik wat jullie doen. De volgende keer dat zich een situatie voordoet, zal ik er veel vertrouwen in hebben dat een van jullie om de hoek staat.

99. Dank u, eerste hulpverleners, om ons veilig te houden. Jullie zijn de dapperste van de dapperen en brengen geweldige offers om mensen veilig te houden.

100. Jullie zijn helden en echte mensen die onze dankbaarheid verdienen. Laten we hen tonen hoeveel we hen waarderen door kleine dingen te doen zoals een vriendelijk woord of een glimlach. Bedankt, first responders.

101. Ik wilde mijn dankbaarheid uiten. Mijn neef was betrokken bij een vreselijk ongeluk met een vrachtwagen, maar hij leeft nog dankzij de snelle acties van onze eerste hulpverleners. Ik waardeer al jullie opofferingen, moed, kennis en harde werk. Heel erg bedankt.

102. Dank aan de brandweerlieden en andere eerstehulpverleners die hun leven riskeren om ons elke dag en nacht veilig te houden. Jullie doen ongelooflijk werk, en we zijn allemaal dankbaar voor alles wat jullie voor ons doen.

103. Dank u dat u altijd moedig en onzelfzuchtig bent geweest. Uw standvastigheid, dapperheid en opoffering hebben zoveel anderen geïnspireerd dat ze meer informatie krijgen over vitale problemen. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik u heb ontmoet.

104. Bedankt voor alles wat jullie doen om ons veilig te houden. Ik ben hier omdat iemand die als politieagent en brandweerman diende mij uit een brandend huis leidde toen ik een baby was. Deze vaardigheden hebben mijn vrienden geholpen. Bedankt. Je bent de beste!

Wij moeten onze dankbaarheid betuigen aan onze eerstehulpverleners voor wat zij voor ons hebben gedaan. Deze helden behoren tot de beste mensen op aarde, vooral als je bedenkt hoeveel levens zij dagelijks redden. Wij hopen dat u hun toewijding aan onze veiligheid en harde werk blijft waarderen. Deel en uit uw gedachten in de commentaren hieronder.