Vaderdag Citaten Voor Leger Vader

Fathers Day Quotes for Army Dad

Het vaderschap is een verbazingwekkende reis. Vaderdag wordt gevierd om het vaderschap en de bijdrage van vaders aan de verbetering van het leven van hun kinderen te eren. Het wordt ook gevierd om andere mannelijke rolmodellen te eren, zoals grootvaders, ooms en broers.

Vaderdag is een dag om de man die je heeft grootgebracht te waarderen, maar voor sommigen kan het nog specialer zijn dan dat. Als je vader in het leger zit, staat hij voor unieke uitdagingen waar niet alle vaders mee te maken krijgen, zoals lange uitzendingen en het verhuizen naar verre oorden.

Het is niet makkelijk om kinderen op te voeden en in het leger te zitten. Legervaders zetten hun leven op het spel voor hun land en moeten er nog steeds zijn voor hun kinderen en familie. Deze opofferingen mogen niet onopgemerkt en ongewaardeerd blijven.

Als je vader in het leger zit, dan moet je hem waarderen voor zijn inzet en alles wat hij heeft gedaan. Je kunt hem vieren op vaderdag met deze vaderdag citaten voor leger vader hieronder.

Vaderdag citaten voor leger vader

Bedankt dat je er altijd bent als het nodig is, en dat je altijd alles doet om onze familie, de gemeenschap en ons land te beschermen. Ik ben super trots op je en wat je tot nu toe bereikt hebt. Fijne vaderdag, pap.

1. Gelukkige Vaderdag aan alle vaders die in het leger zitten. Bedankt voor jullie dienst!

2. Gelukkige Vaderdag aan alle vaders die in het leger zitten!!! Bedankt voor al het werk dat jullie doen voor ons land.

3. Aan alle vaders die in het leger zitten, fijne Vaderdag. We erkennen uw dienst en waarderen dat u uw leven op het spel zet.

4. Gelukkige Vaderdag aan alle vaders die ons land dienen. Jullie zijn beschermers, jullie zijn helden en jullie zijn ‘s werelds gelukkigste vaders.

5. Gelukkige Vaderdag aan alle militaire vaders! Bedankt dat jullie ons beschermen en ons veilig houden.

6. Gelukkige Vaderdag aan alle geweldige vaders die er zijn! We houden allemaal veel van jullie en we danken jullie voor jullie geweldige service!

7. Gelukkige Vaderdag aan de ouders in het leger. Wij eren jullie inzet en toewijding aan ons land!

8. Gelukkige Vaderdag aan de vaders die ons land dienen! Jullie zijn een voorbeeld van moed en kracht voor alle vaders.

9. Deze Vaderdag, willen we alle dappere mannen erkennen die in het leger dienen. Jullie moed en kracht zijn echt inspirerend.

10. Gelukkige vaderdag aan onze dappere troepen in het leger. Wij danken u voor uw dienst, toewijding en opoffering.

11. Vaderdag is een dag om vaders en hun rol in ons leven te vieren. Van nieuwe vaders tot veteranen, wij willen deze belangrijke mannen eren met een speciaal dankwoord voor hun dienst en toewijding.

12. Legervaders zijn sterk, fel beschermend en hebben meer lief dan wij ons kunnen voorstellen. Gelukkige vaderdag!

13. Legervaders zijn sterk, fel, en hebben meer lief dan wij ons kunnen voorstellen. Gelukkige Vaderdag!

14. Legervaders zijn sterk, fel beschermend en houden meer van hun kinderen dan wij ons kunnen voorstellen. Deze Vaderdag verdienen ze nog meer aandacht.

15. Legervaders zijn de beste. Ze zullen altijd van je houden, wat er ook gebeurt. Bedankt voor alles wat je doet, vader. Gelukkige vaderdag!

16. Legervaders zijn de beste vaders die er zijn. Ze zijn sterk, vriendelijk en liefdevol, en we houden van ze! Gelukkige vaderdag!

17. Dank aan al onze militaire vaders! Wij waarderen uw toewijding en dienst aan ons land. Gelukkige Vaderdag!

18. Pap, je maakt me zo hard aan het lachen. Bedankt dat je ons gezin altijd veilig houdt. Ik hou van je. Gelukkige vaderdag!

19. Gelukkige Vaderdag aan alle vaders die hun leven op het spel hebben gezet voor onze veiligheid.

20. Gelukkige Vaderdag aan de vaders die hun leven riskeren terwijl ze ons land dienen.

21. Heldhaftig en toegewijd, vervult vader zijn plicht voor de familie en ons land. Dank aan allen die ons beschermen en veilig houden. Gelukkige Vaderdag!

22. Gelukkige vaderdag pap! Bedankt dat je je altijd voor me hebt opgeofferd. Ik wou dat ik je vandaag kon knuffelen, maar je moet blijven om ons land veilig te houden. We houden van je en missen je.

23. Gelukkige vaderdag pap! Bedankt dat je je altijd voor me hebt opgeofferd. Vandaag is de dag dat we je allemaal laten weten hoeveel we van je houden en je waarderen. Tot ziens. Blijf veilig.

24. Gelukkige vaderdag pap! Ik had een geweldige jeugd en jij was daar een groot deel van. Je bent de beste vader waar een kind op kan hopen. We houden van je en missen je.

25. Het is vaderdag pap! Ik ben zo dankbaar voor alles wat je voor me gedaan hebt. Ik kan niet wachten om je een dikke knuffel te geven. Kom snel naar huis zodat we samen wat tijd kunnen doorbrengen.

26. Ik hoop dat je een goede vaderdag hebt. Ik weet dat er niet veel te doen is, maar we waarderen allemaal je opofferingen om ons land veilig en onze vrijheden beschermd te houden. We houden van je! Je familie.

27. Hé pap, ik hoop dat je een geweldige vaderdag hebt. Bedankt dat je er altijd voor me was. We houden van je en we missen je!

28. Gelukkige vaderdag, papa! We houden zoveel van je en wilden dat we je een dikke knuffel konden geven. Heel erg bedankt voor alles wat je doet.

29. Gelukkige Vaderdag. Ik hoop dat vandaag de beste dag ooit is! Ik wou dat ik je nu kon knuffelen… Hopelijk snel. We houden van je!

30. Gelukkige Vaderdag! Ik hoop dat je een leuke tijd hebt op je werk vandaag. We zijn zo blij dat je helpt ons land veilig te houden en daarom houden we van je. Tot ziens!

31. We zijn trots op je, pap. We houden van je en missen je. We zijn zo dankbaar voor alles wat je doet om ons thuis veilig te houden. Gelukkige Vaderdag

32. We houden van je en missen je, pap. We zijn zo dankbaar voor alles wat je doet om ons thuis veilig te houden. Gelukkige Vaderdag!

33. Pap, we zijn zo trots op je. We houden van je en missen je. We zijn zo dankbaar voor alles wat je doet om ons thuis veilig te houden. Gelukkige Vaderdag

34. We wensen jullie een fijne Vaderdag! Deze dag is zo speciaal, we tonen onze waardering voor alle geweldige vaders in het leger.

35. Je bent zoveel meer dan alleen een vader. Bedankt dat je ons land altijd veilig en sterk hebt gehouden. Gelukkige Vaderdag!

36. Bedankt om ons land altijd veilig en sterk te houden. Gelukkige Vaderdag!

37. Gelukkige vaderdag! Het is niet makkelijk om het allemaal te doen, maar je doet het met gratie en zorg. Ik weet hoe hard u elke dag werkt om ons land veilig te houden, en ik waardeer alles wat u doet.

38. Aan de superheld die nooit een minuut stopt, we houden van je, we danken je, en we zijn trots op je. Gelukkige Vaderdag!

39. Het is vaderdag! We denken aan de vaders en vaderfiguren in ons leven die ons land dienen in het leger. Bedankt voor uw dienst!

40. Gelukkige Vaderdag aan alle geweldige vaders die er zijn! We denken aan de vaders en vaderfiguren in ons leven die ons land dienen in het leger. Bedankt voor uw dienst!

41. Gelukkige Vaderdag! Vandaag denken we aan alle vaders met kinderen in het leger, die zowel thuis als aan het front echte helden zijn.

42. Gelukkige Vaderdag aan de vaders en aanstaande vaders die ons land beschermen. Bedankt voor jullie opoffering, kracht en liefde!

43. Aan de held van mijn hart, bedankt dat je me leerde hoe dapper, sterk en moedig te zijn. Ik hou van je, vader. Gelukkige Vaderdag!

44. Gelukkige Vaderdag aan alle vaders in het leger van twee. Speciale shoutout naar mijn geweldige vader en man!

45. Gelukkige Vaderdag aan al onze vaders in het leger, zowel vroeger als nu! We zijn allemaal dankbaar voor jullie dienst, bedankt.

46. Gelukkige Vaderdag aan alle vaders uit heden en verleden. Jullie zitten in ons hart.

47. Ik wens alle militaire vaders een hele fijne Vaderdag! Bedankt voor jullie dienst, we zijn jullie voor altijd dankbaar.

48. Het is vaderdag! Aan al onze vaders die in het leger dienen, bedankt.

49. Gelukkige Vaderdag aan elke vader die er is! Aan het einde van de dag, gaat het allemaal om familie.

50. Gelukkige vaderdag, papa! Dank je voor het beschermen van ons land met eer en moed in het leger. We houden zoveel van je en zijn zo trots op je!!!

51. Gelukkige vaderdag, papa. We houden van je en hopen dat je geniet van je vrije dag bij ons.

52. Wat is er beter dan een geweldige vader? Een geweldige vader in het leger. Gelukkige Vaderdag aan alle dappere mannen en vrouwen die vechten voor ons land!

53. We zijn dankbaar voor alle mannen en vrouwen die vechten voor ons land. Gelukkige Vaderdag aan alle dappere vaders die er zijn!

54. Aan alle dappere mannen en vrouwen die gevochten hebben om ons land veilig te houden, bedankt. Gelukkige Vaderdag!

55. Gelukkige Vaderdag, aan hen die dienen in het leger. Aan hen die sterk staan in de strijd en aan hen die vechten voor liefde en rechtvaardigheid

56. Bedankt voor je dienst en opoffering. Fijne vaderdag, pap!

Je krijgt niet elke dag de kans om je vader te vieren en te laten zien hoeveel je van je vader in het leger houdt, dus mis geen kans om je vader op vaderdag te vieren met deze vaderdagcitaten voor legervader hierboven.