Vechten Voor Je Geluk Quotes

Fight For Your Happiness Quotes

Iedereen heeft dromen en aspiraties, maar is vaak te bang om na te streven wat hij wil. We zijn bang om te falen, om niet goed genoeg te zijn, en voor het onbekende. Er zijn zoveel dingen in het leven waarvan we denken dat ze ons gelukkig maken: geld, roem, macht, liefde. Maar deze dingen zijn niet altijd wat ze lijken.

Wat betekent het om te vechten voor je geluk? Het betekent dat je moet ophouden de behoeften van anderen boven die van jezelf te stellen. Als je voortdurend je eigen behoeften verwaarloost, word je uiteindelijk haatdragend en ongelukkig, omdat niemand anders kan bieden wat alleen jij jezelf kunt geven – ware vervulling en gemoedsrust.

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om te vechten voor geluk als je het gevoel hebt dat er nooit iets zal veranderen. Of misschien heb je het te druk met vechten voor het geluk van anderen dat je jezelf vergeet. Maar raad eens? Als jij niet vecht voor jouw geluk, dan zal niemand anders dat ook doen! Er wordt gezegd dat geluk een keuze is die je elke dag kunt maken. Maar je moet verstandig kiezen en je ervoor blijven inzetten.

Er zijn veel meer manieren om te vechten voor je geluk, maar als je het gevoel hebt dat je de ijver of het verlangen mist om dat te doen, dan zijn deze vechten voor je geluk citaten hieronder zeker om je op te stoken en je te laten zien dat het mogelijk is om gelukkiger te zijn, en het is de moeite waard.

Vechten voor je geluk Quotes

Elke dag is een kans om opnieuw te beginnen, en het lijdt geen twijfel dat het soms moeilijk kan worden, maar zelfs als de dingen het somberst zijn, is er altijd hoop als je het initiatief neemt om opnieuw te gaan leven, je kunt altijd vechten voor je geluk.

1. Vechten voor je geluk betekent niet dat alles perfect is. Het betekent dat je besloten hebt verder te kijken dan de onvolkomenheden.

2. Geluk zal nooit komen als het afhangt van andere mensen of omstandigheden. Het moet van binnenuit komen, dus vecht ervoor.

3. Geluk is een keuze. Je gedachten bepalen je geluk. Geluk is niet iets dat je zomaar overkomt. Het is een gevoel dat je in je gedachten creëert. Je kunt niet gelukkig zijn tenzij je positieve gedachten denkt.

4. Vecht voor je geluk, want problemen en zorgen zijn grote dieven van geluk. Als je je zorgen maakt, richt je je op problemen in plaats van op oplossingen. Je besluit dat de situatie onmogelijk op te lossen is in plaats van manieren te vinden om het beter te maken.

5. Je hebt de keuze waar je je op richt en welke gedachten je denkt. Richt je op de positieve dingen in het leven, en je zult je vaker gelukkig voelen.

6. Het is niet gemakkelijk om te vechten voor je geluk. Het leven zal je in de steek laten en je neerhalen, maar het is belangrijk om je hoofd hoog te houden en te blijven vechten voor wat je wilt. Geef jezelf nooit op – op de lange termijn zul je er gelukkiger door worden.

7. Geluk gaat over jezelf gelukkig maken, dus wacht niet op een externe factor of persoon om je gelukkig te maken. Als iets niet werkt in je leven, blijf er dan niet over klagen – los het op! Als een bepaalde relatie je niet gelukkig maakt, laat die dan achter je en ga op zoek naar een relatie waarin je je beter voelt.

8. Je moet elke dag vechten voor je geluk. Het is niet makkelijk, maar het is elke inspanning waard. Vecht er elke dag voor; dit is jouw leven, en je verdient het om gelukkig te zijn.

9. Het maakt niet uit wie je gekwetst of je hart gebroken heeft, waar het om gaat is dat je ervan leert en weer opstaat, vecht voor je geluk!

10. Elke ochtend als je wakker wordt, heb je twee keuzes: vechten voor je geluk of je geluk opgeven en je ellende accepteren.

11. Je hoeft je niet te laten meezuigen in de draaikolk van negativiteit en wanhoop. Laat de wereld je niet doen geloven dat je genoegen moet nemen met minder dan je verdient.

12. Geluk bestaat in het besef dat wij in wezen mensen zijn en dat het onze taak in het leven is steeds meer te worden wat wij van nature zijn.

13. Vechten voor je geluk is niet iets dat je uitstelt voor de toekomst; het is iets dat je ontwerpt voor het heden.

14. Een gelukkig mens is niet een persoon in een bepaalde reeks omstandigheden, maar een persoon met een bepaalde houding die altijd vecht voor zijn/haar geluk.

15. Vechten voor je geluk hangt niet af van externe omstandigheden, maar van je mentale instelling.

16. Het leven is een gevecht, een gevecht voor je geluk en de mensen die er toe doen.

17. Als je vecht voor je geluk, leef je. Je hebt de keuze om gelukkig te zijn of niet, en je hebt de weg van het geluk gekozen. Blijf vechten en geef nooit op.

18. De wereld zal je op alle mogelijke manieren op de proef stellen. Vecht voor je geluk, vecht voor je leven.

19. Geluk is niet iets kant en klaar. Het komt voort uit je daden.

20. De enige manier om echt tevreden te zijn is te doen wat je gelukkig maakt.

21. Je hebt een keuze. Je kunt gelukkig zijn of niet. Het is aan jou.

22. Geluk is een keuze, geen automatische reactie op bepaalde omstandigheden.

23. Als je een uur lang geluk wilt, doe dan een dutje. Als je een dag lang geluk wilt, ga dan vissen. Als je een jaar lang geluk wilt – erf een fortuin. Als je levenslang geluk wilt – word verliefd.

24. De mensen die je gelukkig kunnen maken zijn niet degenen die dat al gedaan hebben. Ze zijn er nog steeds, vind ze.

25. De mensen die je gelukkig kunnen maken zijn niet degenen die van je leven.

26. Geluk is een keuze. Het is niet iets dat je zomaar overkomt. Je moet ervoor vechten. Je moet vechten voor je geluk.

27. Geluk is als een vlinder die, wanneer hij wordt nagestreefd, altijd buiten ons bereik ligt, maar die op u kan neerstrijken als u rustig gaat zitten.

28. Geluk kan niet worden bereisd, bezeten, verdiend of gedragen. Geluk is de spirituele ervaring van elke minuut leven met liefde, gratie en dankbaarheid.

29. Sommige mensen zullen je vertellen dat als je dit of dat in je leven verandert, je gelukkig zult zijn. Maar ze liegen. Dus, het beste is om altijd te vechten voor geluk.

30. De kunst is uit te vinden wat je gelukkig maakt zonder te hard te proberen of te veel te veranderen. Want als je te hard probeert of te veel veranderingen aanbrengt, zelfs als door een wonder je leven perfect wordt, zal je geluk misschien toch niet blijven duren.

31. Geluk betekent niet dat alles perfect is. Geluk betekent genieten van het huidige moment, wat dat moment ook brengt.

32. Gelukkig zijn betekent niet dat alles perfect is. Het betekent dat je hebt besloten verder te kijken dan de onvolkomenheden.

33. Geluk is een reis, geen bestemming. Geluk ligt in de vreugde van prestatie en de sensatie van creatieve inspanning.

34. Geluk ligt in de vreugde van het leven, het leven dat we nu leiden, niet wat we hopen achter te laten als we het niet meer kunnen leven.

35. Geluk is geen pijn in het lichaam of onrust in de geest; het is een geestesgesteldheid. Vecht daarom voor geluk.

36. Geluk bestaat meer uit kleine gemakken of pleziertjes die zich elke dag voordoen dan uit grote gelukjes die maar zelden iemand overkomen.

37. Geluk is geen kwestie van intensiteit maar van evenwicht en orde en ritme en harmonie.

38. Een geheim van geluk is gewoon het huidige moment accepteren en daar stoppen. Niet achterom kijken, niet vooruit kijken. Er gewoon zijn: ervan genieten.

39. Het grootste geluk van het leven is de overtuiging dat wij geliefd zijn, geliefd om onszelf, of liever, geliefd ondanks onszelf, dus waarom vecht je niet voor je geluk?

40. Geluk is geen doel; het is een bijproduct. Het is niet iets dat kan worden nagestreefd, noch is het iets dat kan worden gevangen. Zoals liefde, zoals de geur van een roos, komt geluk als een geschenk.

41. Er wordt vaak gezegd dat je geluk niet kunt kiezen. Het overkomt je gewoon. Maar dat is alleen waar als je bereid bent ervoor te vechten. Als je niet bereid bent offers te brengen voor wat belangrijk is in je leven, dan zul je nooit gelukkig zijn.

42. Geluk is iets dat gezocht moet worden. Het is niet iets kant en klaar. Het komt voort uit je daden.

43. Geluk hangt niet af van wie je bent of wat je hebt, maar alleen van wat je denkt.

44. Het is makkelijk om gelukkig te zijn als alles gaat zoals je wilt. De uitdaging is om geluk te vinden zelfs als de dingen niet gaan zoals je wilt.

45. Geluk is een keuze die we elke dag moeten maken. De resultaten van je keuzes zullen je leven op vele manieren beïnvloeden. Kies daarom verstandig. Elke keer dat je besluit gelukkig te zijn, leef je een meer bevredigend leven.

46. Ik heb ontdekt dat het leven van je houdt als je van het leven houdt. Zo vecht je voor geluk.

47. Als je vecht voor je geluk, ga dan niet waar het pad leidt, maar ga waar geen pad is en laat een spoor achter.

48. Laat niemand je geluk stelen. Blijf altijd vechten voor je dromen en geef nooit op.

49. Geluk is een gemoedstoestand. Het is een keuze die je maakt, niet een resultaat van wat er om je heen is!

50. Aan het eind van de dag kun je je richten op wat je verscheurt of wat je bij elkaar houdt.

51. Geluk is zelfs in de donkerste tijden te vinden, als men maar onthoudt het licht aan te doen.

52. Lach en laat iedereen weten dat je vandaag een stuk sterker bent dan gisteren.

53. Je bent het gelukkigst als je je passie najaagt. Sta op, word wakker en ga vooruit om je doelen te vervullen!

54. Je kunt niet verwachten een positief leven te leiden als je je omringt met negatieve mensen.

55. Het is niet omdat het verleden niet is geworden wat je wilde, dat je toekomst niet beter kan zijn dan je je ooit hebt voorgesteld.

56. Laat je niet tegenhouden door wat anderen van je verwachten. Vecht altijd voor je geluk, ongeacht wat anderen van je denken.

57. Laat niemand je ooit vertellen dat je niet goed of sterk genoeg bent. Als iemand dat doet, vecht dan voor je geluk.

58. Vecht voor je geluk – altijd. Je problemen bepalen je niet, en je bent het waard om voor te vechten.

59. Geef nooit je dromen op. Blijf vechten voor je geluk, en niemand zal je kunnen stoppen.

60 Het is tijd om het geluk niet langer te zoeken in het nastreven van perfectie, maar in je onvolkomenheden.

61. Laat je niet tegenhouden door wat anderen van je verwachten. Vecht altijd voor je geluk, ongeacht wat anderen van je denken.

62. Het is tijd om het geluk niet langer te zoeken in het nastreven van perfectie, maar in je onvolkomenheden.

63. Vecht voor je geluk omdat je het verdient.

64. Geluk is een keuze, geen resultaat. Niets zal je gelukkig maken totdat je ervoor kiest gelukkig te zijn. Geen persoon zal je gelukkig maken, tenzij jij besluit gelukkig te zijn. Je geluk komt niet naar je toe. Het kan alleen van jou komen.

65. Geluk is een keuze. Je kunt kiezen om gelukkig te zijn. Er zal stress zijn in het leven, maar het is jouw keuze of je het je laat beïnvloeden of niet.

66. Er is maar één weg naar geluk: ophouden ons zorgen te maken over dingen die onze wil te boven gaan.

67. Je moet je door enkele slechte dagen heen vechten om de beste dagen van je leven te verdienen.

68. Ik hoop dat je vecht voor je geluk en nooit opgeeft omdat niemand anders het voor je kan doen.

69. Vecht voor je geluk. Soms vallen goede dingen uit elkaar, zodat betere dingen samen kunnen vallen.

70. Geluk is niet iets kant en klaar. Het komt voort uit je daden.

71. Je kunt niet wachten tot het geluk naar je toe komt. Je moet het zelf gaan halen.

72. Geluk is geen doel, het is een bijproduct. Streef de dingen na, en je krijgt geluk als neveneffect.

73. Laat vandaag tellen door positiviteit en vastberadenheid je te laten vullen met alle kracht om te vechten voor je geluk.

74. Wie je ook bent, waar je ook bent en wat je ook meemaakt, je zult vechten voor je geluk.

75. Maak je geen zorgen over je geluk. Het zal nooit te laat zijn om te kiezen om gelukkig te zijn. Leef op de beste manier die je kunt, en alles zal op de juiste plaats vallen.

76. Het leven is iets dat je overkomt terwijl je bezig bent andere plannen te maken. Wat je keuzes ook zijn, kies met vertrouwen. Geef je dromen niet op!

77. Doe de geluksquizzen om de bron van je ellende te achterhalen en te weten hoe je die kunt veranderen, zodat je eindelijk kunt glimlachen.

78. Geluk wordt bevochten, niet gevonden. Daarom vinden zoveel mensen het nooit. Het is geen kwestie van toeval maar van keuze. Niemand heeft ooit per ongeluk een prijs gewonnen.

79. Stop met jagen en werk aan wat je wilt. Je kunt vechten voor je geluk, maar eerst moet je uitmaken dat het de moeite waard is.

80. Geluk komt wanneer je stopt je op jezelf te concentreren en beseft dat er een grotere wereld is en mensen die je nodig hebben. Zonder het te beseffen, ben je gelukkig als je anderen helpt, al is het iets simpels als luisteren.

81. Vecht voor je geluk, want geluk is geen doel, het is een bijproduct van een goed geleefd leven.

82. Vecht voor uw geluk, want geluk is de zin en het doel van het leven, het hele doel en einde van het menselijk bestaan.

83. Vecht voor je geluk, want geluk gaat niet over de perfecte persoon. Het gaat om iemand die je gelukkig kan maken op een manier die niemand anders kan.

84. Het leven kan de ene dag gelukkig zijn en de volgende dag ongelukkig. Maar als je blijft vechten voor je geluk, komt het misschien uiteindelijk goed.

85. Vecht voor je geluk, en wees met iemand die je helpt met dat gevecht. Als ze je geluk belemmeren en je naar beneden duwen, verdienen ze het niet om deel uit te maken van je leven.

86. Vecht voor je geluk, want hoe verdrietig je ook bent over een situatie, je verdriet kan de situatie niet veranderen.

87. Het leven is mooi, dus vul het met veel geluk.

88. Vecht voor je geluk, want geluk is niet iets dat je uitstelt voor de toekomst; het is iets dat je ontwerpt voor het heden.

89. Je zult nooit vechten voor je geluk als je niet zoekt naar wat geluk inhoudt.

90. We krijgen geen goed of slecht leven. We krijgen een leven. Het is aan ons om het goed te maken door te vechten voor je geluk.

91. Het leven is goed, wat er ook gebeurt. Vecht gewoon voor je geluk.

92. Bij alles wat je doet, zorg dat je geluk telt, want niemand kan je gelukkiger maken dan jezelf.

93. Geluk is een geschenk van God aan de mens. Je kunt kiezen hoe je gelukkig wilt zijn. Het is helemaal van jou. Vecht nu voor je geluk.

94. Geluk kun je halen uit wat je nu doet. Genoeg is genoeg om verdrietig te zijn over wat deze wereld je toewerpt. Wees gelukkig.

95. Vecht voor je geluk, want het zal zeker beter worden.

96. Vecht voor je geluk met dezelfde felheid als voor je overleving, want het is belangrijk.

97. Doe wat voor jou werkt, maar onthoud dat het gaat om keuzes en wat je kunt doen. Vecht voor je geluk.

98. Je moet vechten voor je geluk. Je moet elke dag vechten. Bereik niet het einde van je leven.

99. Wees overtuigd van wie je bent: het is de enige weg naar geluk.

100. Geluk wordt niet alleen gevonden in materiële zaken, maar in de keuze om gelukkig te zijn met het weinige dat je hebt.

Geluk is het gevolg van persoonlijke inspanning. Je vecht ervoor, streeft ernaar, dringt erop aan, en reist soms zelfs de wereld rond op zoek ernaar. Je moet onophoudelijk deelnemen aan de manifestaties van je zegeningen.

Dus, wees de gelukkigste persoon die je kunt zijn omdat het leven problemen zal nooit ophouden. Alsjeblieft, drop je commentaar in de comment sectie hieronder en vergeet niet om dit bericht te delen met uw netwerk.