Verliefd Op Twee Mensen

Liefde is een alles verterende emotie die alles verandert aan wie je bent. Het zorgt ervoor dat je minder geeft om je eigen behoeften en meer om die van een ander. Het maakt je bereid alles te doen om iemand anders gelukkig te maken – zelfs als dat betekent dat je je eigen geluk moet opofferen.

Voor twee mensen tegelijk vallen kan heel verwarrend zijn. Er zijn zoveel redenen waarom iemand verliefd zou zijn op twee mensen tegelijk. Het kan zijn dat ze verschillende kwaliteiten hebben die je aantrekken.

De ene persoon kan je bijvoorbeeld een mooi gevoel geven, terwijl de andere je het gevoel geeft geliefd en gewaardeerd te worden om wie je bent als individu. Wat de reden ook mag zijn, er zijn enkele dingen die je moet weten over verliefd zijn op twee mensen tegelijk voordat je beslist wat je ermee moet doen.

Hieronder staan een paar dingen om in gedachten te houden als je verliefd bent op twee mensen tegelijk. Ga gewoon door deze verzameling van verliefd op twee mensen citaten, en ontdek alles wat je moet weten.

Verliefd op twee mensen

Het is mogelijk om op twee mensen tegelijk verliefd te zijn. Het is volkomen rationeel om van meer dan één persoon tegelijk te houden. Van iemand houden betekent niet dat je niet ook van iemand anders kunt houden.

1. Ik zeg niet dat het makkelijk is, maar als je van twee mensen tegelijk houdt, kies dan de tweede. Want als je van de eerste hield dan was je niet voor de tweede gevallen.

2. Het is moeilijk om te kiezen tussen twee mensen waar je van houdt. Het is meestal een staat van verwarring.

3. Van iemand houden kan je inspireren tot de gekste en meest verbazingwekkende prestaties die je ooit zult ondernemen. Van twee mensen tegelijk houden kan echter ronduit pijnlijk zijn. Weet dat het hebben van zulke sterke gevoelens voor twee mensen niet slecht is.

4. Wanneer je verliefd bent op twee mensen, is het gemakkelijk om de intensiteit van de passie te verwarren met de diepte van de intimiteit. Er bestaat een reëel gevaar dat de persoon op wie je verliefd bent, in plaats van een persoon op wie je verliefd bent, slechts een centrale positie inneemt in het bijeenhouden van je fragiele gevoel van eigenwaarde.

5. Als je in deze situatie verzeild raakt, wees dan voorzichtig en neem de tijd om uit te zoeken wat er aan de hand is. Je moet overwegen of de andere persoon al dan niet behoeften vervult die niet werden vervuld, of dat hij een soort drugsachtige oplossing biedt voor een intern tekort.

6. Als je je kunt losmaken van deze verwarrende gevoelens en helder kunt zien, kun je jezelf een aantal belangrijke vragen stellen over je huidige relatie: Ben je emotioneel betrokken? Heb je het gevoel dat zijn of haar afwezigheid een gat in je binnenste zou slaan? Is deze relatie belangrijk voor je?

7. Het is een algemene gedachte dat twee mensen tegelijkertijd liefhebben verkeerd is en dat niemand het ooit zou moeten doen. Maar in werkelijkheid gebeurt het voortdurend.

8. Ik ben verliefd op twee mensen en ik weet dat we verliefd zijn op elkaar, maar we durven het niet te proberen. Dit is het meest hartverscheurende dat ik ooit heb gekend.

9. Verliefd zijn op twee mensen tegelijk bestaat niet. Je hebt gewoon nog niet die ene persoon ontmoet waar je de rest van je leven bij wilt zijn.

10. Verliefd zijn op twee mensen is geen zonde, maar ernaar handelen wel.

11. Als je verliefd bent op twee mensen tegelijk. Zo’n situatie kan leuk en opwindend zijn, maar alleen als beide partijen zich bewust zijn van de situatie en weten waar ze aan beginnen. Als slechts één persoon zich bewust is van de situatie, zal die persoon gekwetst worden, hoe hard hij ook probeert ertegen te vechten.

12. Ik ben verliefd op twee mensen. En ik heb het niet over twee geliefden. Ik heb het over mijn twee liefdes; muziek en boeken.

13. Ik ben verliefd op twee mensen. Ik denk dat het komt omdat ik voor beiden geen moeite hoef te doen om ze lief te hebben en te waarderen. Ze zijn er gewoon voor me, wanneer ik ze nodig heb en waar ik ook ben.

14. Het idee om verliefd te zijn op twee mensen tegelijk klinkt voor sommigen misschien vreemd, maar dat is het niet. Het gebeurt de hele tijd.

15. Liefde is een heel krachtig iets, als je verliefd bent op één persoon weet je nooit wat er zal gebeuren; maar als je verliefd bent op twee mensen tegelijk kan het heel moeilijk worden om een beslissing te nemen.

16. Verliefd zijn op twee mensen kan overheersend zijn. De enige manier om met deze situatie om te gaan is je af te vragen met wie je je leven wilt doorbrengen, of welke persoon je gelukkig maakt. Het kan een moeilijke beslissing zijn, maar soms moet je kiezen.

17. Ik denk niet dat je op twee mensen tegelijk verliefd kunt worden, maar ik denk wel dat je op twee mensen tegelijk « verliefd » kunt zijn.

18. Ik heb iemand anders in mijn leven die van me houdt en me als een koningin behandelt, maar ik kan mezelf er niet toe brengen van hem terug te houden. Het is niet zijn schuld dat hij iets kreeg met een meisje dat al verliefd was op iemand anders.

19. Van twee mensen tegelijk houden kan verwarrend zijn, vooral als die twee mensen perfect bij je passen.

20. Als je het gevoel hebt dat je op twee mensen tegelijk verliefd bent, neem dan even de tijd om na te denken over waarom je je zo voelt, en zoek dan naar manieren om met je gevoelens in het reine te komen.

21. Als je ze allebei hebt, kies dan degene die het je gemakkelijker maakt om ‘s nachts te slapen en waardoor je je beter voelt over jezelf en je leven.

22. Ik ben verliefd op twee mensen; mijn vriendin en mijn beste vriend.

23. Van twee mensen houden is niet van beide mensen half zoveel houden als van elk van hen afzonderlijk; het is jezelf in tweeën delen zodat elke persoon de helft van jou krijgt.

24. Je hebt niet genoeg om één persoon zich echt speciaal en geliefd te laten voelen; je hebt genoeg om twee mensen het gevoel te geven dat ze iets speciaals delen met iemand anders. En uiteindelijk is dat voor niemand eerlijk.

25. Het is onmogelijk om alles van jezelf te geven aan twee verschillende mensen terwijl ze allebei alles van je verdienen en niet slechts een deel van je.

26. Als je op twee mensen tegelijk verliefd bent, moet je gaan zitten en nadenken over wat je echt wilt in het leven.

27. Je kunt niet verliefd worden op twee mensen tegelijk of tenminste twee mensen die elkaars tegenpolen zijn.

28. Ik ben verliefd op twee mensen tegelijk, en dat is zo goed en zo slecht tegelijk.

29. Het is voor de meeste mensen niet gemakkelijk om van twee mensen tegelijk te houden. Of je er nu voor kiest om twee mensen tegelijk lief te hebben of niet, je moet het doen om een relatie met elk individu na te streven.

30. Het houden van twee mensen kan je de mogelijkheid bieden om je gevoelens te verkennen en jezelf beter te leren kennen. Je kunt ook merken dat je beter kunt communiceren door eerlijk te zijn over wat je voelt.

31. Van twee mensen houden betekent niet dat je met beiden een relatie hoeft te hebben, maar het kan helpen als je elkaar kunt laten zien hoeveel je bereid bent te geven en hoeveel je bereid bent terug te ontvangen.

32. Het liefhebben van twee mensen tegelijk is een actie die je niet wordt aangeraden. De reden waarom dit soort situaties door veel mensen wordt vermeden, is dat het een ernstig probleem zal geven dat kan leiden tot een hartverscheurend moment.

33. Van twee mensen houden is lastig. Het is niet iets dat je kunt controleren, en het is niet iets dat je moet bestempelen als « een fout », want je kunt er niets aan doen van wie je houdt, en je kunt jezelf niet dwingen om niet meer van iemand te houden.

34. Als je echt verliefd bent op twee mensen tegelijk, moet je beide mensen laten weten wat je voelt. Doe je dat niet, dan zal één van hen waarschijnlijk gekwetst worden.

35. Soms kan het vertellen van je gevoelens aan beide mensen hen gelukkig maken, omdat ze dan weten hoeveel ze voor je betekenen en dat ze een kans bij je hebben. Maar gevoelens hebben voor twee mensen tegelijk betekent meestal dat er één persoon is die iets belangrijker voor je is dan de ander.

36. Als je verliefd bent op twee mensen, is het belangrijk om met beide partijen te communiceren over hoe de dingen gaan veranderen tussen jullie drieën nu jullie gevoelens alle drie openlijk zijn.

37. Als je verliefd bent op twee mensen, is het belangrijk om te communiceren hoe elke persoon je laat voelen en wat het is aan elke persoon dat hen speciaal maakt voor jou.

38. Van twee mensen houden komt vaak voor als iemand al lang single is en zich eenzaam heeft gevoeld of zijn hart eerder in zijn leven op een of andere manier heeft gebroken.

39. Als twee mensen om elkaar geven, vinden ze altijd een manier om het te laten werken, hoe moeilijk het ook is.

40. Ik ben verliefd op twee mensen. De ene is meestal goed en lief maar is een beetje gemeen. De ander is meestal slecht maar best aardig. In beide gevallen heb ik geen idee wat ik moet doen.

41. Van twee mensen tegelijk houden kan een overweldigende ervaring zijn. Hoewel het kan lijken alsof je de enige bent die gevangen zit in deze driehoeksverhouding, ben je niet alleen.

42. Ik was verliefd op twee mensen. En ik ben nog steeds verliefd op twee mensen. Maar het ding is, een van hen houdt van me terug. En de andere, nou ja, hij houdt gewoon van me en dat is alles.

43. Liefde gaat niet over twee mensen tegelijk liefhebben. Het gaat over twee keer zoveel van één persoon houden.

44. Van twee mensen tegelijk houden kan niet goed zijn, vooral niet als je ze niet de waarheid vertelt en ze er later achter komen, dan verlies je ze toch allebei.

45. Er is niets fascinerender dan iemand die van je houdt, van de dingen waar jij van houdt, en verliefd is op twee andere mensen.

46. Ik moet proberen te onthouden dat we maar mensen zijn en dat het moeilijk is om op twee mensen tegelijk verliefd te zijn.

47. Wil je weten wat verwarrend is? Op twee mensen tegelijk vallen. Kiezen tussen hen is nog moeilijker. De ene boven de andere kiezen maakt je leven gemakkelijker, maar je zult je dagen doorbrengen met dwalen over degene die je loslaat.

48. Het is moeilijk om je niet verward te voelen over de situatie waarin je je bevindt. De ene persoon is je vriend, maar je hebt ook gevoelens voor hem.

49. Het is moeilijk om die emoties uit te schakelen, zelfs als je weet dat het verkeerd is of dat het de ander zal kwetsen. Je hebt jezelf al in een lastige situatie gebracht door deze gevoelens te hebben.

50. Je kunt op twee mensen tegelijk verliefd zijn.

Verliefd zijn op twee mensen

Als je intense liefde voelt voor twee mensen tegelijk, schaam je daar dan niet voor, gebruik het constructief en doe je best om de situatie op de een of andere manier in evenwicht te brengen en te matigen.

51. Van twee mannen tegelijk houden is verwarrend, maar ook mooi. Als je het geluk hebt iemand te ontmoeten die je vlinders geeft, die je hart sneller doet kloppen en die je leven verlicht, laat hem dan niet gaan. Maar als je iemand anders ontmoet die je doet glimlachen, zelfs als hij er niet is, geef hem dan ook niet op.

52. Er is niets mis mee om twee mensen te ontmoeten en op allebei verliefd te worden. Je mag van meer dan één persoon tegelijk houden, want er zijn veel redenen waarom je op twee verschillende mensen tegelijk verliefd kunt worden. Het is zeldzaam, maar het gebeurt.

53. Als je van twee mensen tegelijk kunt houden zonder iemand pijn te doen, waarom zou je dat dan niet doen? Het is al moeilijk genoeg om iemand te vinden die van je houdt, dus als het gebeurt, laat het dan niet gaan alleen omdat het niet past in de maatschappelijke vorm van wat liefde zou moeten zijn.

54. Een relatie is een band die is opgebouwd uit vertrouwen en genegenheid. Een relatie kan eenzijdig of tweezijdig zijn. Maar als het gaat om verliefdheid, kan de persoon van wie je houdt je gevoelens soms niet beantwoorden.

55. Van meer dan één persoon houden kan soms een onmogelijke taak lijken.

56. Je bent maar één persoon, met maar één stel emotionele behoeften. Hoe kun je dezelfde aandacht geven aan twee mensen tegelijkertijd?

57. Dat kan niet, en daarom is het zo moeilijk om van twee mensen tegelijk te houden.

58. Geloof het of niet, gevoelens hebben voor meer dan één persoon tegelijk komt veel vaker voor dan je denkt.

59. De waarheid is dat er genoeg andere mensen zijn die zich net zo hebben gevoeld als jij nu – en velen van hen zijn verliefd geweest op twee mensen tegelijk.

60. Veel mensen zijn verliefd geworden op twee mensen tegelijk. Hoewel dit misschien niet juist lijkt, is het natuurlijk en kan het om vele redenen gebeuren.

61. Als je op iemand verliefd bent, wil je hem vertellen hoeveel hij voor je betekent. Als je dat voor twee mensen tegelijk voelt, mag je dat best zeggen.

62. Als je op twee mensen tegelijk verliefd bent, betekent dat niet dat er iets mis is met een van hen of met beiden. Je moet ze gewoon laten weten wat je voor ze voelt, zodat ze zelf kunnen beslissen of ze bij je willen zijn of niet.

63. Als je op twee mensen verliefd bent, is dat moeilijk. Je bent verscheurd.

64. Het is niet slecht om verliefd te zijn op twee mensen, maar je moet eerlijk zijn tegen beiden.

65. Je kunt niet van twee mensen tegelijk houden; het is het een of het ander.

66. Ik weet dat het mogelijk is om iets voor iemand anders te voelen en toch van iemand anders te houden. Het is mogelijk om van meer dan één persoon tegelijk te houden. Het is misschien moeilijk, maar het is mogelijk.

67. Als je niet kunt kiezen tussen de twee, dan is misschien geen van beide geschikt voor je.

68. Je valt nooit voor de juiste persoon totdat je leert de verkeerde los te laten.

69. Liefde is een lastig iets, en het kan moeilijk zijn te begrijpen waarom je op twee mensen tegelijk verliefd bent. Misschien heb je het klassieke conflict tussen hoofd en hart. Of je voelt je gewoon verscheurd tussen twee heel verschillende mensen.

70. Als je een serieuze relatie hebt en verliefd bent geworden op iemand anders, moet je je huidige relatie beëindigen voordat je een nieuwe relatie nastreeft.

71. Het is oneerlijk tegenover je partner als je hem in de buurt houdt terwijl je gevoelens ontwikkelt voor iemand anders. Als je niet meer in de huidige relatie wilt zijn, wees dan eerlijk tegen je partner over hoe je je voelt, zodat hij of zij verder kan gaan zonder zich af te vragen wat er gebeurd is.

72. Als iemand anders je aandacht heeft getrokken maar je niet zeker weet hoe je hem moet vertellen wat je voelt, zoek dan een gelegenheid om tijd alleen met hem door te brengen, zoals een lunchafspraak of een koffiepauze midden op de dag. Leg dan uit hoeveel ze voor je betekenen en dat je gevoelens voor ze hebt ontwikkeld en graag wilt weten wat ze ervan vinden.

73. Je bent verliefd op twee mensen. Wat je moet doen is uitzoeken wat het is aan de persoon die je niet hebt dat je wilt. Zoek het dan in jezelf of in de andere persoon van wie je houdt. Meestal lukt het niet, maar het is het proberen waard.

74. Het is mogelijk om op twee mensen tegelijk verliefd te zijn, maar het is moeilijk om op drie mensen tegelijk verliefd te zijn.

75. Van twee mensen houden kan verwarrend en pijnlijk zijn, maar het is belangrijk je niet schuldig te voelen of je te schamen over je emoties. Dat voegt alleen maar een onnodige emotionele last toe aan een toch al moeilijke situatie. In plaats van jezelf de schuld te geven, concentreer je je op wat je nu kunt doen om met gratie en vertrouwen verder te gaan.

76. Liefde is een vreemd iets, en soms is het moeilijk te definiëren of uit te drukken wat we precies voor elkaar voelen. We kunnen ons hele leven met iemand doorbrengen, en toch niet weten wat er in zijn hoofd omgaat.

77. Verliefd zijn op twee mensen tegelijk is een heel vreemd gevoel; het is als verliefd zijn op je beste vriend, maar dan nog intenser. Je wilt altijd samen zijn, je wilt alles met hen delen, en je wilt nooit van hen gescheiden zijn. Het is een geweldig gevoel, maar ook erg verwarrend en moeilijk om mee om te gaan. Je begint je af te vragen of dit echt is wat je wilt, of dat je gewoon ergens in meegaat omdat het je op dat moment gelukkig maakt.

78. Het is moeilijk als je van twee mensen tegelijk houdt. Er is geen gemakkelijke oplossing voor zo’n situatie. Je kunt ze niet uit je hoofd zetten en het is niet eerlijk tegenover beiden.

79. Als je op twee mensen tegelijk verliefd bent, moet je de pijn ervaren die dat jezelf en de andere betrokkene bezorgt. Van twee mensen houden is gewoonweg niet eerlijk tegenover iemand.

80. Het is mogelijk om op twee mensen tegelijk verliefd te zijn, maar dat hangt af van de aard van de liefde. Het is een bijzondere situatie die zich voordoet wanneer je voor meer dan één persoon gevoelens hebt ontwikkeld.

81. Verliefd zijn op twee mensen is moeilijk, vooral als je voor beiden dezelfde plannen hebt. Het is als kiezen wie je favoriete kind is of welke ijssmaak je het lekkerst vindt. Je wilt niemand kwetsen, maar het is zo moeilijk om er maar één te kiezen.

82. Als je op twee mensen verliefd bent, kies er dan voor om van allebei te houden. Maak niet van de ene een prioriteit en van de andere een reserve. Maak niet van de ene je beste vriend en van de andere je vertrouweling. Hou van beiden, maar wees niet verbaasd als je merkt dat de ene meer pijn doet dan de andere.

83. Je kunt verliefd zijn op twee mensen, maar als een van hen niet elk detail van je wil weten of als een van hen je even vergeet omdat ze zo in hun eigen leven opgaan, wees dan niet boos.

84. We worden verliefd zonder reden, zonder doel. We kiezen niet van wie we houden. Het gebeurt gewoon. En als we vallen, vallen we hard.

85. Van twee mensen tegelijk houden is voor de meeste mensen moeilijk te begrijpen. Het idee dat je hart in tweeën wordt gedeeld is iets wat zelfs de sterkste persoon kan doen vallen.

86. Wanneer iemand verliefd wordt op een ander, kan het lang duren voordat die gevoelens vervagen wanneer een nieuwe liefde in beeld komt.

87. Het kunnen er twee, drie, of zelfs meer zijn. Als je van iemand houdt maar niet bij hem kunt zijn, betekent dat niet dat je niet meer van hem houdt. Het vermogen om van twee mensen tegelijk te houden behoort tot de slechtste omstandigheden waarin iemand zich kan bevinden, maar het is een onveranderlijke wet van de liefde.

88. Het vermogen om van meer dan één persoon tegelijk te houden is iets geweldigs.

89. Van meer dan één persoon houden is een uiterst moeilijke situatie die bijna onmogelijk is. Van twee mensen houden terwijl je er maar bij één kunt zijn is niet gemakkelijk; het is als een tweesnijdend zwaard en daarom is het zo moeilijk.

90. Liefde is iets vreemds. Het kan je maag doen trillen, of het kan je doen instorten. Het is een zeer krachtige emotie en als je het gevoel hebt dat je verliefd bent op twee mensen, gaat het door je hoofd. Je wordt verscheurd tussen de twee omdat je van beiden zoveel houdt dat het pijn doet.

91. In het geval van een driehoeksverhouding, maak er het beste van. We worden allemaal wel eens verliefd op twee verschillende mensen. Soms vallen we ook op dezelfde persoon. Maar er zijn manieren om met deze driehoeksverhouding om te gaan.

92. In een perfecte wereld zou je partner accepteren dat je van iemand anders bent gaan houden, maar helaas is dit geen perfecte wereld.

93. Wees niet bang voor je pas ontdekte gevoelens voor twee mensen, het is perfect in orde, want als je verliefd wordt op twee mensen, weet je al dat het op een dag zal lukken.

94. Het is verkeerd om op twee mensen tegelijk verliefd te worden, maar geef toe, je bent er schuldig aan. Je kunt het niet helpen als je zo meelevend bent en diep om anderen geeft dat je veel relaties kunt onderhouden. Het beste aan deze hachelijke situatie is dat het niet uitmaakt van wie je meer houdt, want je kunt van binnen net zoveel van mensen houden; je hart heeft ruimte te over.

95. Soms kan het liefhebben van twee mensen tegelijk je in verwarring brengen, want hoezeer je je ook op beiden wilt concentreren, uiteindelijk vergeet je er één en hou je minder van hem/haar vanwege de ander. Dit is niet de beste manier om met een relatie om te gaan. Je moet je volledige aandacht en trouw aan één persoon geven, ook al is dat soms pijnlijk of ingewikkeld.

96. Als je verliefd bent op twee mensen, voel je je allebei de gelukkigste mensen ter wereld.

97. Als je van twee mensen tegelijk houdt, kun je niet zomaar de ene de rug toekeren en je op de andere richten. Van beiden houden is een reis, geen bestemming.

98. Van twee mensen tegelijk houden bestaat niet. Je denkt dat alleen omdat je je niet kunt voorstellen zonder een van beide te leven.

99. Liefde opeisen voor twee mensen tegelijk is moeilijk en kan iemand in verwarring brengen. Het is een moeilijke situatie wanneer je niet weet welke kant je op moet en nog moeilijker wanneer je probeert te kiezen tussen de twee. Het hart wil wat het hart wil, maar je wilt niet oneerlijk zijn tegenover een van beiden door ze aan het lijntje te houden.

100. De kunst van het liefhebben van twee mensen is iets wat veel mensen niet begrijpen. Niet één, maar twee mensen tegelijkertijd liefhebben is iets heel ingewikkelds. Er is veel schuld, bedrog en algehele verwarring. Van twee mensen tegelijk houden zal uiteindelijk altijd resulteren in een gebroken hart.

Hallo daar. Ik weet zeker dat je een goede tijd had door de verzameling van verliefd op twee mensen citaten daarboven. Ik ben ook zeker dat ze u zullen helpen in het weten van alles wat je nodig hebt om over verliefdheid met twee mensen. Vriendelijk laat uw opmerkingen vallen en deel ze met anderen. Dank u.