Vervelende Collega’S

Annoying Coworkers Quotes

Gemotiveerd blijven op het werk kan moeilijk zijn, vooral wanneer de werkomgeving niet zo perfect is. Er zijn zoveel dingen die hard werken nog moeilijker kunnen maken, en sommige mensen hebben de neiging om ons te irriteren. Dat komt door hun vervelende gewoontes, hun manier van werken, of gewoon door hun uiterlijk!

Een van de grootste uitdagingen voor veel mensen is het omgaan met vervelende collega’s die ongeduldig, prikkelbaar of gewoon vervelend zijn. Als u wilt slagen op uw werk, kan het niet eenvoudig zijn om manieren te vinden om met deze mensen om te gaan om een goede relatie in stand te houden en de productiviteit te bevorderen.

Bepaalde mensen in de kantooromgeving kunnen op je zenuwen werken. Hieronder vind je een verzameling citaten van vervelende collega’s die je zullen helpen hun vervelende persoonlijkheden beter te begrijpen en ermee om te gaan.

Vervelende collega’s

Werken met vervelende collega’s is iets dat het werk meestal moeilijk kan maken. Hoewel je misschien van je werk houdt, kan je werkplek steeds ondraaglijker worden door de toevoeging van een of twee mensen die de hele dag op je zenuwen lijken te werken.

1. Werken met moeilijke mensen is altijd een uitdaging. Wat je ook doet, neem ze niet serieus. Ze hebben waarschijnlijk geen idee van je situatie en hebben geen idee wat ze zeggen.

2. Vervelende collega’s hebben kwasten op hun tong en zout in hun mond. Ze bekritiseren alles wat je doet, controleren je acties en woorden. Ze maken je het leven zuur. Het kunnen pestkoppen zijn!

3. Vervelende collega’s zijn overal. Ze zijn luidruchtig, onaangenaam en moeilijk om je werk gedaan te krijgen.

4. Vervelende collega’s weten dat niemand ze aardig vindt, maar dat kan ze niets schelen. Ze verstoren je werkstroom en kruipen onder je huid als je dat toelaat en ze zullen nooit tevreden zijn op het werk, en niets wat je doet zal ervoor zorgen dat iemand ze aardig vindt.

5. Werken met vervelende collega’s kan een domper zetten op je dag.

6. Vervelende collega’s praten altijd te hard, vragen om roddelsessies onder werktijd of negeren je op kantoor. Het kan verleidelijk zijn om over hen te klagen, maar dat zal alleen maar geruchten aanwakkeren die je kunnen bijten!

7. Vervelende collega’s, ze kunnen opduiken en iedereen commanderen.

8. Je baan kan leuk zijn. Maar soms heb je te maken met een collega die niet zo geweldig is.

9. Vervelende collega’s respecteren andermans tijd niet. Ze blijven hun teamgenoot herhaaldelijk irriteren door een gebrek aan zelfbeheersing.

10. Vervelende collega’s zullen altijd te laat komen en het lef hebben om op te dagen. Ze zullen het altijd kwalijk nemen dat ze te laat komen.

11. Velen van ons brengen meer tijd door met hun vervelende collega’s dan met hun eigen familie. Sommigen van hen zijn in zichzelf gekeerd en geconcentreerd op hun zelfpromotie; anderen praten te veel en zorgen ervoor dat je hardop wilt schreeuwen.

12. Irritante gewoonten van collega’s kunnen u de das omdoen. Dus in plaats van te gaan posten of stilletjes te stomen, deel je een stilte met je collega’s en zorg je voor een uitlaatklep voor ieders frustraties op het werk.

13. Werken met vervelende collega’s is de grootste bron van stress in de meeste banen, en dat is logisch.

14. Die collega’s zijn vervelend. Ze doen alsof ze de baas zijn terwijl dat niet zo is of proberen alle eer te stelen.

15. Vervelende collega’s micromanagen, overheersen en vernederen. Ze cirkelen om je heen als een roofvogel. Ze zijn gewoon te gemeen.

16. Vervelende collega’s commanderen je altijd, vertellen je wat je moet doen en maken je het leven zuur.

17. Met vervelende collega’s zijn ze niet altijd voor je op zoek, concurreren ze niet tegen je of stelen ze je ideeën; meestal zijn ze bezig met ander gedrag dat op zijn best kinderachtig, ondoordacht en onbeleefd is.

18. Je hebt moeten samenwerken met een collega die je op de een of andere manier irriteerde. Het kan hun irritante lach zijn, de manier waarop ze luid op hun eten kauwen, of hun voortdurende onderbrekingen als je aan het woord bent. Als je bent zoals de meeste mensen, dit soort vervelende collega’s maken je gek!

19. Wanneer je geacht wordt hard te werken, zijn de vervelendste collega’s degenen die dat niet doen. Je schaamt je voor hen en bent boos omdat jij ook hun last moet dragen.

20. De vervelende medewerkers zijn de mensen die de persoonlijke en professionele grenzen niet kunnen zien. Deze mensen hebben geen sociale grenzen en weten niet wanneer ze moeten stoppen.

21. Wanneer een collega vervelend is, kan het onmogelijk lijken hem te negeren. Je zou ze kunnen confronteren, maar dat kan meer spanning veroorzaken. Je zou met andere mensen kunnen praten. Maar je moet de persoon die je frustreert nog steeds elke dag zien!

22. Het is altijd ongemakkelijk als jij en een vervelende collega in een luide en verhitte discussie verwikkeld raken, misschien vanwege hun onzorgvuldige houding tegenover jou. Als iemand ontslagen wordt, is dat nooit een prettige ervaring.

23. Veel mensen die samenwerken kennen elkaars slechte gewoonten en problemen. Vervelende collega’s zijn schreeuwen aan de telefoon, luide gesprekken voeren, de stoel van iemand anders gebruiken zonder toestemming, misbruik maken van bedrijfsapparatuur, voedsel en kantoorbenodigdheden, sms’en tijdens kantoortijd, enz.

24. Als je ze hebt, zullen je collega’s je zeker irriteren. Het is niet dat het hele idee van werken met iemand of zelfs een team zo vervelend is. Het is gewoon dat sommige mensen vervelend kunnen zijn…

25. In het midden van een carrière kan het gemakkelijk zijn om vast te zitten in de dagelijkse sleur van de werkplek. Of je nu gefrustreerd bent omdat je geen promotie krijgt of je ergert aan je collega’s, soms heb je een goede lach nodig om te ontsnappen.

26. Vervelende collega’s zijn bepaalde mensen op onze werkplek die ons gek kunnen maken; Mensen die ons in verlegenheid brengen, ons werk moeilijk doen en ons afleiden van het werk.

27. We hebben allemaal wel eens die vervelende collega die meerdere vervelende gewoontes maakt waardoor ons humeur altijd stijgt en ons frustratieniveau toeneemt.

28. We zijn allemaal wel eens vervelende collega’s tegengekomen, en ze kunnen een grote klier zijn…

29. Iedereen heeft een vervelende collega. Je weet wel, die jongen die je dood irriteert. Of het meisje dat praat en praat en nooit stopt. Wat je ook doet, ze irriteren je mateloos!

30. Als je ooit in een kantooromgeving hebt gewerkt, weet je hoe vervelend en frustrerend het kan zijn als je collega’s niet hun best doen. De gemakkelijkste manier om vervelende collega’s een halt toe te roepen is ervoor te zorgen dat uw werk geen ruimte voor fouten biedt.

31. Om in elke omgeving succesvol te zijn, moet je een manier vinden om met vervelende collega’s om te gaan. Het is jouw verantwoordelijkheid om de situatie te beheersen en er het beste van te maken.

32. We hebben allemaal wel eens te maken gehad met chagrijnige collega’s, die lui waren en niet leuk in de omgang. Als werknemers is het belangrijk om te weten hoe je met deze mensen om moet gaan zonder ze op het werk tegen de haren in te strijken.

33. Vervelende collega’s zijn een geweldige manier om iedereen zich beter te laten voelen over hun vreselijke, saaie en vervelende collega’s. Nu zullen de mensen die je haat op het werk niet zo slecht lijken.

34. We hebben allemaal wel eens te maken gehad met vervelende collega’s, of het nu gaat om roddels over persoonlijke assistenten of luilakken.

35. Soms kunnen collega’s je zo ergeren dat je ze een klap wilt verkopen.

36. Onze vervelende collega’s kunnen van onze kantoorbaan een nachtmerrie maken.

37. Sommige mensen zijn gewoon onmogelijk om mee te werken. Ze maken je gek als ze dingen zeggen die nergens op slaan! Het is soms grappig en soms verontrustend.

38. Collega’s die de deur niet gebruiken, stinkend eten, vergeten na zichzelf op te ruimen, hun kind meenemen naar het werk en het de vrije loop laten.

39. Veel mensen maken me gek. Het is niet erg prettig. Ik raak echt van streek.

40. Sommige mensen werken op onze zenuwen, en we weten niet hoe we ermee om moeten gaan. We hebben allemaal wel een collega die gewoon irritant is om mee om te gaan, maar meestal laten we het gaan.

41. Meestal is het leven op kantoor een zware dobber. Tenzij je de mensen om je heen aardig vindt, kan de omgang met hen vervelend zijn, vooral met vervelende collega’s.

42. Vervelende collega’s kunnen zelfs het spannendste werk saai en eentonig maken.

43. Wat een kutdag. Ik kan niet eens mezelf zijn. Ik wil niet omgaan met deze vervelende mensen op het werk. Ik wou dat ze niet in ons kantoor waren

44. Meestal kun je lachen en genieten van je werk. Maar af en toe is er een vervelende collega die iedereen naar beneden haalt.

45. Een vervelende collega is altijd te laat met deadlines, weet niet hoe hij feedback moet interpreteren, en verwacht dat iedereen zijn speling oppakt. Dit ergert ons, maar het zou u ook zorgen moeten baren, want « slechte collega’s » zijn besmettelijk.

46. Je kunt gerust aannemen dat je met je collega’s kunt lachen en meestal goed werk levert. Maar af en toe is er een vervelende collega die ervoor zorgt dat iedereen zijn hoofd tegen de muur wil slaan.

47. Ik ben gefrustreerd over mijn collega’s omdat ik een strakke deadline heb, en ze blijven me vragen stellen terwijl ik probeer te werken.

48. Vervelende collega’s zijn vervelend. Maar dat betekent niet dat je ze voor altijd moet dulden.

49. Vervelende collega’s zijn het ergst. Ze zijn de persoon die elke vergadering monopoliseert, die persoon die niet lang genoeg stopt met praten om je een zin te laten afmaken, en gewoon in het algemeen, verschrikkelijk.

50. Elk kantoor heeft die ene persoon die het concept van e-mail etiquette niet begrijpt. Ze sturen e-mails zonder onderwerpregel of typen geen onderwerp in het onderwerpveld.

51. Als er vervelende collega’s in de buurt zijn, krijg ik geen werk gedaan door hun geroddel.

important;margin-left:auto!important;margin-right:auto!important;margin-top:15px!important;max-width:100%!important;min-wight:250px;min-width:250px.

52. De ergste types zitten aan hun bureau en praten met collega’s of anderen die ze kennen als ze niet aan hun bureau zitten.

53. Die vervelende collega’s laten me niet met rust! Ik wil werken. Waarom stoppen ze niet met me lastig te vallen?

54. Deze mensen op het werk laten me niet zitten en rustig lunchen.

55. Ik haat werken! Het is altijd zo saai, en we doen nooit iets leuks. Het is net een gevangenis.

56. Je collega is een grote pestkop die je probeert te commanderen, je te controleren en je het leven zuur te maken. Maar er zijn manieren om hem tegen te houden.

57. Het meest vervelende aan deze collega’s is dat ze niet stoppen met me te onderbreken en vragen te stellen.

58. Vervelende collega’s zijn de oorzaak van veel organisatie bij jou. Ze verstoren de projecten, onderbreken positieve culturele interacties en zorgen voor een chaotische workflow.

59. Vervelende collega’s die altijd onderbreken als ze in gesprek zijn, zijn onprofessioneel.

60. Soms kunnen onze collega’s ons gek maken, of het nu achterbakse, slappe of overgevoelige mensen zijn.

61. Vervelende collega’s horen bij het leven, maar je hoeft er niet gek van te worden. Geef niet toe aan woede en bedenk dat u iets aan deze situatie kunt doen. Nog belangrijker, zorg ervoor dat u geen vervelende collega bent voor iemand anders!

62. Een vervelende collega kan ervoor zorgen dat je niet graag naar je werk gaat. Het goede nieuws is dat er manieren zijn om een positieve instelling te behouden en productief te blijven, zelfs als je te maken hebt met lastige mensen.

63. We zijn blij te kunnen melden dat er weer een kantoorfeest is gekomen en gegaan zonder slag of stoot.

64. Je kunt een positieve instelling hebben en productief zijn. Je hoeft je werkelijkheid niet negatief te laten beïnvloeden door mensen die je opzettelijk irriteren.

65. Ik erger me nu zo aan mijn collega’s. Ik kan niet met ze omgaan!

66. Het is beter om alleen te zijn dan met vervelende collega’s.

67. Het is beter om alleen te zijn dan gefrustreerd door vervelende collega’s.

68. Ik weet niet wanneer mensen begonnen te denken dat het goed was om in mijn hok te komen en me te storen tijdens het werk.

69. Het is belangrijk om tijd voor jezelf te nemen tijdens het werken met vervelende collega’s.

70. De vervelende collega is alomtegenwoordig. Ze zijn overal. We hebben allemaal wel eens met ze gewerkt.

71. De vervelende collega is overal. We praten niet genoeg over ze omdat ze zo vervelend zijn.

72. De meeste kantoormedewerkers zullen er ooit mee moeten werken, wat erg vervelend kan zijn.

73. Vervelende collega’s zijn overal. Je hebt met ze gewerkt, en je zal weer met ze werken.

74. Je kent ze wel. Ze zijn de vervelende collega die niemand mag, maar er altijd is. Ze verstoren je werkstroom en doen weinig moeite.

75. Het goede nieuws is dat er veel manieren zijn om de negativiteit van een vervelende collega te bestrijden. Laat één persoon je dag niet verpesten of je productiviteit verlagen

76. Het enige wat erger is dan een collega is een vervelende collega. Wat nog erger is, is dat deze mensen vaak op dezelfde afdeling werken als jij, wat betekent dat ze zeker meer dan eens per dag contact met je opnemen.

77. Vervelende collega’s zijn overal en kunnen de ervaring, productiviteit en betrokkenheid van werknemers schaden.

78. Er zijn overal vervelende collega’s die altijd onze energie wegzuigen op het werk.

79. Zelfs de beste werkplekken hebben vervelende collega’s. Die jongen die nooit ideeën meebrengt naar brainstormsessies. Het meisje dat altijd achter lijkt te lopen. De mensen die graag kletsen als je dingen voor elkaar probeert te krijgen.

80. Vervelende collega’s die voortdurend de thermostaat op kantoor veranderen, die elke maandag roddelen over hun ongelooflijke weekendplannen, of die neerbuigend en hautain zijn. Wat het ook is, vervelend gedrag kan je werkleven ellendig maken.

81. Vervelende collega’s praten over « dit is niet hun werk » en « hoe slecht het bedrijf is ». En, zoals elke goede zeur, doen ze nooit echt iets om het te helpen oplossen. Maar ze zijn tenminste stil totdat je je omdraait.

82. Iedereen haat vervelende collega’s en we hebben ze allemaal. Ze kletsen je bij tijdens de lunch en maken rare grapjes tussen de kantoren waar je niet aan mee wilt doen. Ze zijn niet ieders favoriete persoon.

83. Collega’s zijn meestal minstens één van een handvol verschillende vervelende types. Het zijn debaters, meestal onaangenaam en niet bang om kleinzielige ruzies te maken omdat ze het niet eens zijn met iets wat je zegt, zelfs als het onderwerp volstrekt triviaal is.

84. De sleutel tot werken met vervelende collega’s is ze negeren als ze op je zenuwen werken. Verlaag u niet tot het niveau van iemand die u onder de huid wil kruipen door te vragen om een privé-gesprek over haar irritante gedrag. Lach in plaats daarvan het gedrag weg en loop weg.

85. De vervelende collega kan een bron van frustratie en stress zijn. Het kan ook je prestaties beïnvloeden als je het toelaat.

86. Een vervelende collega heeft de macht om in zijn eentje het werk als een marteling te laten voelen. Het goede nieuws is dat u kunt ophouden slachtoffer te zijn van hun vreselijke gedrag en in plaats daarvan actie kunt ondernemen om uzelf te beschermen.

87. Vervelende collega’s zijn overal. Ze zijn zo vervelend dat we een pagina hebben gewijd aan hun gewoonten, kenmerken en manieren om ermee om te gaan.

88. We kennen allemaal de man of het meisje dat de muziek harder zet als je je moet concentreren, je lunch uit de koelkast eet en je voortdurend onderbreekt tijdens vergaderingen. Waar je ook werkt, er is altijd zo iemand in je kantoor.

89. Vervelende collega’s kunnen leiden tot een grotere kans op hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk en depressie. Of ze nu voor je staan, achter je of op je lijn – dit zijn de mensen die altijd zullen proberen een domper op je dag te zetten.

90. Er is altijd die ene persoon op kantoor die te veel haarlak gebruikt en zijn printer open laat staan als hij klaar is met het printen van een document. Dat zijn vervelende collega’s.

91. Als een collega iets stoms doet, weet je dat het waarschijnlijk niet de laatste keer is.

92. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. U werkt aan een project en uw collega stelt u plotseling een vraag. Er is niets mis met het stellen van een vraag, maar het kan de productiviteit enorm vertragen als het op een ongelegen moment komt.

93. Elk kantoor heeft er wel een – de man die fluit als hij plast, de dame die vanuit de kamer zingt « Ik ben een Barbie-meisje in een Barbie-wereld », en de praatgrage Cathy die je hele afdeling aan het praten krijgt over politiek of Thanksgiving-recepten in plaats van het werk af te krijgen. Deze mensen kunnen je gek maken.

94. De ergernis van het werken met vervelende mensen is beheersbaar. Er zijn manieren om kalm te blijven en productief te blijven, zelfs als je met lastige mensen te maken hebt.

95. Als je boos bent op je collega omdat hij je stalkt op sociale media, vermijd dan om er publiekelijk over te posten. Het is ook niet goed om te reageren op elk klein dingetje dat je manager zegt of doet.

96. Het vervelende aan deze collega’s is dat ze me altijd onderbreken als ik probeer te werken.

97. De meesten van ons hebben wel eens een collega of twee die we niet kunnen uitstaan. Ze lijken het hun doel in het leven te maken om je gek te maken.

98. Elke baan heeft interessante en vervelende mensen.

99. Werken aan een bureau kan om vele redenen een uitdaging zijn. Om te beginnen wordt u misschien omringd door mensen die de ruimte van uw kubus delen – mensen die u op de een of andere manier irriteren.

100. Sommige vervelende collega’s doen alles wat ze doen, koffie drinken en videospelletjes spelen; ik weet niet hoe ze kunnen werken.

Er zijn mensen in deze wereld die hun tijd wijden aan het moeilijker maken van het leven van anderen, zo is het nu eenmaal. Laat me alsjeblieft weten wat je van dit bericht vindt in het commentaargedeelte. Bedankt.