Voor De Eerste Keer Tante Worden Citaten

Becoming an Aunt for the First Time Quotes

Weinig momenten zijn zo dierbaar als het moment waarop je tante wordt en je je nichtje of neefje voor het eerst te zien krijgt. Het moment waarop je dat kleine bundeltje vreugde ontmoet, roept niet alleen een heleboel emoties op, maar verandert ook je leven volledig.

Als je net de vreugde hebt beleefd om voor het eerst tante te worden, dan weet je wat een geweldig gevoel het is om een nieuw leven op de wereld te verwelkomen, en dat is het vieren waard. Maar soms kan het moeilijk zijn om de juiste woorden te vinden om je liefde voor je nieuwe nichtje of neefje uit te drukken.

Het is niet altijd makkelijk om tante te zijn. Er zijn momenten dat je je meer een moeder voelt dan iets anders! Maar maak je geen zorgen, want er zijn genoeg manieren om ervoor te zorgen dat je nichtjes en neefjes weten hoeveel ze voor je betekenen!

Er zijn veel manieren om te laten zien hoe blij je bent om tante te zijn. Je kunt het zeggen in een brief, op sociale media of zelfs persoonlijk. Al deze methoden zullen je boodschap overbrengen en ervoor zorgen dat je nichtje weet hoeveel ze voor je betekent. Hier zijn enkele citaten over voor het eerst tante worden.

Voor de eerste keer tante worden citaten

Tante worden is de grootste vreugde van mijn leven. Het is zo afgezaagd, maar het is zo geweldig om deze kinderen te zien opgroeien. Je hoeft hun ouder niet te zijn. Je bent niet verantwoordelijk voor hun opvoeding of andere zware dingen. Je mag gewoon zoveel van ze houden als je wilt en ze heerlijk verwennen!

1. Tante is trots om aan te kondigen dat ze vandaag voor het eerst tante is geworden.

2. Voor het eerst tante worden is als een leuke ouder, alleen beter omdat je geen luiers hoeft te verschonen, en er geen andere verantwoordelijkheid is dan er te zijn en plezier met ze te hebben.

3. Voor het eerst tante worden is een van de mooiste gevoelens ter wereld. Het is alsof je overal een stukje van jezelf hebt.

4. Ik ben zo opgewonden om voor de eerste keer tante te worden! Het leukste aan tante zijn is dat je de coole bent. Je ontmoet je nichtje of neefje als eerste en ziet ze opgroeien.

5. Voor het eerst tante worden brengt me elke dag vreugde.

6. Je hebt mijn leven compleet gemaakt. Ons gezin heeft geluk met zo’n speciale kleine. Jij bent mijn zonneschijn, mijn enige zonneschijn. Je maakt me blij als de lucht grijs is.

7. Ik heb altijd al tante willen worden omdat ik dan iemand kan verwennen en ermee weg kan komen, maar wel geprezen wordt!

8. Toen ik voor het eerst tante werd, veranderde mijn leven volledig. Plotseling had ik iets om voor te plannen, iets om over na te denken en iemand om voor te zorgen.

9. Tante worden is een van de meest dankbare ervaringen. Er is niets specialer dan tante zijn!

10. Voor het eerst tante worden is een van de spannendste dingen die je kunnen overkomen vanwege de vreugde.

11. Als je voor het eerst tante wordt, kun je je neefje of nichtje zien opgroeien en er voor hen zijn als ze advies nodig hebben of gewoon een knuffel.

12. Voor het eerst tante worden betekent eerst een vriend zijn.

13. Voor het eerst tante worden; Je moet geduldig, begripvol en vergevingsgezind zijn.

14. Mijn nichtje is het mooiste wat me is overkomen.

15. Als je neefje of nichtje naar je lacht, is het alsof de hele wereld naar je lacht.

16. Op het moment dat je voor het eerst tante wordt, besef je hoeveel liefde er in je leven is.

17. Tantes zijn als tweede moeders, alleen zijn ze nog beter omdat ze niet je moeder zijn, en het kan ze niet schelen als je iets breekt in hun huis.

18. Ik mag dan geen kinderen van mezelf hebben, maar ik heb nog genoeg kinderen in mijn leven, en ik zou ze voor niets willen ruilen!

19. Tante worden is een vermomde zegen. Het is alsof je nog een kind krijgt zonder te hoeven bevallen.

20. Als je een nichtje of neefje hebt, ben je waarschijnlijk de coolste persoon in hun leven. Ze zien jou alles doen wat ze graag met hun ouders zouden willen doen.

21. Ik ben zo opgewonden om voor het eerst tante te worden! Dit is het beste deel van mama zijn.

22. Ik ben zo opgewonden om voor het eerst tante te worden. Ik bedoel, het is niet dat ik niet wist hoe het zou voelen, maar toch… het is spannend!

23. Toen mijn nichtje werd geboren, ervoer ik een ander soort liefde. Een liefde die grenzeloos en oneindig is. Liefde die niet gemeten of gekwantificeerd kan worden. Een liefde die zo diep zit dat het je de adem beneemt.

24. Mijn nichtje is een van de mooiste dingen die ik ooit heb gezien. Ze geeft me het gevoel dat ze alles van me weet en toch van me houdt.

25. Ik ben zo dankbaar dat ik ben uitgekozen als tante van dit prachtige kleine meisje. Als ik naar haar kijk, zie ik mezelf op vele manieren: mijn hoop, dromen, angsten en vreugde worden in mij weerspiegeld door de ogen van deze kleine die me zo hard nodig heeft, maar geen idee heeft hoeveel ik haar ook nodig heb!

26. Voor het eerst tante worden is geweldig. Je krijgt iemand die naar je opkijkt en onvoorwaardelijk van je houdt. Het is iets moois!

27. Mijn favoriete deel van voor het eerst tante worden is cadeautjes kopen voor mijn nichtje en neefje die ze zelf nooit zouden kopen omdat ze te jong zijn om beter te weten!

28. Het mooiste aan voor het eerst tante worden is het delen van die momenten van pure magie met één persoon die ze zich altijd zal herinneren.

29. Toen mijn neefje werd geboren, voelde het alsof er een stukje van mij was geboren.

30. Het leukste aan voor het eerst tante worden is dat ik een held mag zijn.

31. Ik vind het geweldig om voor het eerst tante te worden, maar ik ben ook nerveus omdat ik een goed voorbeeld voor haar wil zijn.

32. De eerste keer dat ik mijn nichtje vasthield was het meest onwerkelijke moment. Niets is er ooit mee te vergelijken.

33. Voor het eerst tante worden is het beste ooit. Je kunt ze verwennen, lachen om hun grappige gezichtjes en ze dingen leren die je je kinderen nooit zou laten doen.

34. Soms is tante zijn nog beter dan moeder zijn, omdat je andermans kind mag verwennen zonder je schuldig te voelen.

35. Voor het eerst tante worden is gaaf, en nu komt alles goed dat ik deze kleine engel heb die naar me opkijkt.

36. Toen ik tante werd, was het alsof al die gevoelens met honderd vermenigvuldigd werden! Een nieuw bundeltje vreugde dat speciaal voor mij was gemaakt. Ze zijn misschien niet van mij, maar ze waren er altijd voor me als er niemand anders was.

37. Tante zijn is een van de grootste vreugdes die een vrouw kan ervaren. Het is als zwanger zijn zonder alle arbeid en lichamelijke ongemakken.

38. Voor het eerst tante worden is als het hebben van een ingebouwde beste vriend die ervoor zorgt dat je dubbel zoveel plezier hebt, dubbel zoveel liefde en dubbel zoveel lol!

39. Tante’s liefde is als een warme deken op een koude dag. Het geeft je een veilig en geborgen gevoel, en het ruikt als thuis.

40. Het is geweldig om mijn nichtje te zien opgroeien en elke dag nieuwe dingen te leren! Ik kan niet wachten om te zien wat ze nu gaat doen!

Citaten van de eerste keer tante

Het is zo leuk om voor de eerste keer tante te zijn! Je krijgt een reputatie als coole, leuke tante. Je mag je nichtjes en neefjes verwennen met cadeautjes en lekkernijen. Je mag spelletjes met ze spelen, verhaaltjes voorlezen en films met ze kijken.

41. Er gaat niets boven het gevoel je neefje iets nieuws te zien leren, vooral als hij zijn speelgoed moet oprapen of zich zelf moet aankleden. Ik ben er trots op dat ik voor het eerst tante ben.

42. Het leukste aan tante zijn is dat ik mijn zus hoor klagen over hoeveel ze van haar kind houdt en haar dan uitlach.

43. Het mooiste van tante zijn is je nichtjes en neefjes zien opgroeien.

44. De eerste keer dat ik mijn nichtje in mijn armen hield, was ik helemaal verliefd. Ze keek naar me op met grote bruine ogen die leken te zeggen: « Hé, jij bent cool! » en alles werd zacht in me.

45. Ik ben zo blij dat ik je tante mag zijn, want je verdient veel liefde en aandacht.

46. Ik ben nu een eerste tante, en ik vind het geweldig. Maar alle tantes weten dat tante zijn niet makkelijk is. We moeten steunen en leuk zijn, maar we moeten ook grenzen stellen en af en toe harde liefde toepassen.

47. Ik vind het leuk om voor het eerst tante te zijn omdat ik dan creatief kan zijn met mijn nichtje of neefjes. Ik doe graag dingen met hen, zoals naar buiten gaan of binnen spelletjes spelen op regenachtige dagen.

48. Het is als een droom die uitkomt. De eerste keer dat ik mijn neefje vasthield was alsof hij mijn zoon was.

49. Voor de eerste keer tante zijn is het mooiste in het leven. Je wordt moeder en zus tegelijk.

50. Ik ben zo blij dat ik tante ben! Mijn neefje is zo’n zegen in mijn leven, en ik kan niet wachten om er voor hem te zijn als hij opgroeit en de geweldige man wordt die hij ooit zal zijn.

51. Ik ben blij om een eerste tante te zijn. Er is geen groter geschenk dan de liefde te delen met iemand die geen genoeg van je kan krijgen.

52. Ik ben graag tante omdat ik deel mag uitmaken van het leven van mijn nichtje zonder alle verantwoordelijkheid.

53. Tante worden is een van de grootste geschenken van mijn leven. Mijn neefjes zijn geweldig, en ik ben zo gezegend om ze in mijn familie te hebben.

54. Ik heb geen kinderen, maar wel nichtjes en neefjes, en ik hou net zoveel van hen als van mijn kinderen.

55. Tante zijn is als de goede fee van iemand anders zijn kind.

56. Ik ben zo blij voor je! Wat een geweldige ervaring om voor het eerst tante te zijn, vooral met je kind. Je gaat het zo leuk vinden om tante te zijn.

57. Het is zo’n magische tijd als je zusje bevalt van haar eerste kind. Je zult elk moment met je nieuwe neefje of nichtje koesteren. Hun tante zijn is zo’n speciale rol, en je zult op slag verliefd worden!

58. Mijn nichtje is het licht van mijn leven. Ze is een zegen van God, en ik ben zo blij om tante te zijn.

59. Toen ik voor het eerst tante werd, voelde het alsof mijn leven voorgoed was veranderd.

60. Voor het eerst tante worden was de meest dankbare ervaring van mijn leven. Het heeft me een beter mens, medeleven en een betere moeder gemaakt.

61. Mijn nichtje is het beste wat me ooit is overkomen. Ze is mooi, intelligent, grappig en aardig, en ze houdt onvoorwaardelijk van me. Ik hou meer van haar dan ik ooit in woorden kan uitdrukken.

62. Mijn nichtje geeft je het gevoel dat je de belangrijkste persoon bent. Ze maakt me aan het lachen elke keer als ik haar zie.

63. Tantes zijn net feeënmoeders. We zwaaien met onze toverstokken en laten dromen uitkomen.

64. Zoals je weet, ben ik niet zomaar een tante, ik ben jouw tante! Dus dat maakt me de coolste tante ooit. Ik ben zo opgewonden om je te zien opgroeien tot een geweldige jonge dame.

65. Je bent al zo slim en aardig, en ik kan niet wachten om te zien hoe je opgroeit en verandert in de loop der jaren. Ik weet dat we samen altijd plezier zullen hebben, wat we ook doen, want het is zo makkelijk om mezelf te zijn bij jou.

66. Ik hoop dat u zich altijd op uw gemak voelt om naar mij toe te komen met uw problemen of vragen, want ik ben er altijd voor u, wat er ook gebeurt!

67. Ik ben zo opgewonden dat mijn broer en schoonzus hun eerste kind krijgen! Ik kan niet wachten tot hij of zij er is.

68. Het leukste aan tante zijn is dat je deel uitmaakt van hun leven, maar dat je ze niet hoeft te disciplineren of hun onzin hoeft te pikken.

69. Voor het eerst tante worden is een geweldige ervaring. Tante zijn is zo’n zegen en opent nieuwe werelden van liefde en zorg in je hart. Het is zo leuk om dingen te doen met je nichtjes en neefjes.

70. Het is het mooiste gevoel als je tante wordt en je zus moeder.

Voor de eerste keer tante zijn citaten

Voor de eerste keer tante worden is als een ouder zijn zonder het gehuil, gejank en gekwijl. Het is een prachtige, levensveranderende en magische ervaring, heel anders dan het hebben van een eigen baby. Je voelt je de hele tijd de kerstman.

71. Voor het eerst tante worden is het mooiste ooit. Het mooiste is dat ik deel mag uitmaken van het leven van mijn neefje.

72. Tante zijn is als moeder zijn zonder stress. Je verwent het kind van iemand anders, maar hoeft geen luiers te verschonen of je zorgen te maken over hun gezondheid. Het is het beste van twee werelden!

73. Tante zijn is een van de beste dingen die me ooit is overkomen. Het heeft een hele nieuwe wereld van mogelijkheden in mijn leven geopend, vooral bij het verwennen van mijn nichtjes en neefjes!

74. Tante zijn is als een andere moeder, behalve dat je geen verantwoordelijkheid hebt om ze op te voeden. Je kunt ze verwennen als je dat wilt. En dat maakt het zo geweldig!

75. Door voor het eerst tante te zijn voel ik me een superheld! Ik kan mijn neefje laten lachen met slechts een paar woorden of handelingen! Ik hou ervan zijn held te zijn!

76. Ik hou ervan tante te zijn vanwege al het plezier dat we samen hebben, maar het belangrijkste is dat ik ze dingen kan leren zoals lezen en dat soort dingen.

77. Voor het eerst tante zijn is als moeder zijn zonder de slapeloze nachten, de vieze luiers en het huilen.

78. Tante zijn is meer dan iemands tante zijn, het betekent dat je deel uitmaakt van die familie.

79. Ik hou ervan tante te zijn omdat ik niet meer verantwoordelijk ben voor iets anders dan plezier.

80. Tante zijn is het mooiste wat er is. Je bent iemands favoriete persoon.

81. Tante zijn is een van mijn favoriete dingen! Ik ben graag in de buurt van mijn nichtjes en neefjes omdat ze altijd een glimlach op mijn gezicht toveren.

82. Tante zijn is het beste wat je ooit zult doen. Je mag iemand liefhebben en verwennen zonder verantwoordelijkheid voor hem te nemen.

83. Ik ben zo blij je tante te zijn en kan niet wachten om te zien wat deze speciale relatie ons in de toekomst brengt.

84. Ik vind het heerlijk om tante te zijn. Het is zo leuk dat een klein persoon naar je opkijkt en weet dat je hun held bent.

85. Aan mijn mooie nichtje, je bent een geschenk van God, en ik zal van je houden tot het einde.

86. Ik ben graag tante omdat ik alle geneugten van het moederschap kan ervaren zonder de verantwoordelijkheid en de zorgen.

87. Tante zijn is het beste wat me ooit is overkomen. Ik maak nu deel uit van iets dat groter is dan mezelf, en ik geniet van elke minuut!

88. Ik heb altijd tante willen worden omdat ik zo van kinderen hou. Ze zijn zo onschuldig en veroordelen mensen niet om hun fouten.

89. Tante zijn is alsof je een klein mensje om je heen hebt dat onvoorwaardelijk van je houdt en tegen je opkijkt.

90. Ik ben graag tante omdat ik tijd doorbreng met mijn nichtjes en neefjes zonder ze met iemand anders te delen!

91. Tante zijn is een van de beste dingen! Ik hou van alle leuke tijden die we samen hebben en de herinneringen die we maken.

92. Ik hou ervan tante te zijn! Ik verwen ze, speel met ze, leer ze dingen en zie ze opgroeien tot geweldige mensen.

93. Als ik een dollar kreeg voor elke keer dat ik me opgewonden voelde om vandaag tante te worden, kon ik mijn studentenleningen afbetalen.

94. Ik ben nu tante. Ik ben geen zus meer. Ik heb altijd van mijn neefjes gehouden, maar nu nog meer omdat ze van mij zijn.

95. Tante zijn is een leraar, een mentor, een vriendin, een zus en soms een moeder in één.

96. Ik weet niet waarom mensen zeggen dat tante zijn niet zo leuk is als moeder zijn; ik denk dat ze het mis hebben! Ik hou ervan tante te zijn, en ik zou het voor niets willen ruilen.

97. Tante zijn is een geweldige manier om kinderen te leren hoe ze andere mensen moeten behandelen, vooral als ze jong en beïnvloedbaar zijn.

98. Ik ben zo blij dat ik tante mag worden! Ik heb altijd al een zusje gewild, en nu mag ik er een zijn.

99. Ik ben graag tante omdat ik tijd kan doorbrengen met mijn nichtje en neefje zonder me zorgen te maken dat ze in de problemen komen of zichzelf pijn doen.

100. Tante zijn is een speciale relatie die dieper gaat dan bloed. Er is iets magisch aan de wereld door hun ogen bekijken en alles met nieuwe ogen zien.

Tenslotte is tante zijn een zegen. Als tante maak je deel uit van een nieuw gezin en beleef je de vreugde van het zien opgroeien van je nichtje of neefje. En als je geluk hebt, maak je zelfs een paar herinneringen die voor altijd zullen blijven.

Ik hoop dat deze mooie tante worden voor de eerste keer citaten hierboven je hebben geholpen om de liefde die je hebt voor je neefjes en nichtjes naar een heel nieuw niveau te tillen. Vergeet niet dat je altijd terug kunt komen voor meer citaten, en ze kunt delen met je geliefden.