Vraag Nooit Om Liefde

Never Ask for Love Quotes

Vraag nooit om liefde, smeek nooit om liefde; mensen moeten van je houden om wie je bent. Ik heb nog nooit zo’n eenvoudige zin ontmoet die de sleutel tot geluk bevatte, samen met talloze andere vragen die we dagelijks tegenkomen.

Vragen als: « Waarom is er zoveel angst om niet geliefd te zijn? » « Waarom heb ik het gevoel dat ik er niet bij hoor? » « Waarom ben ik niet goed genoeg? » enzovoort. Maar, liefde is iets dat je moet geven en ook jezelf moet geven. Niemand anders kan het voor je doen, of je het leuk vindt.

Maar iemands leven hoeft voor liefde niet afhankelijk te zijn van anderen. Dus hier zijn enkele geweldige nooit om liefde vragen citaten, die ons helpen herinneren dat hoewel we het verdienen om geliefd te zijn zonder er om te vragen, het niet betekent dat we het moeten zoeken.

Vraag nooit om liefde

Vraag nooit om liefde. Als je wacht op iemand anders om je veilig en waardig te voelen, dan zul je elke keer teleurgesteld worden. Je hebt te veel liefde in jezelf om aan iemand anders te verspillen. Als je ergens om vraagt, vraag dan om een kans om jezelf te bewijzen.

1. Vraag nooit om liefde, smeek nooit om liefde, leef zoals je wilt, mensen moeten van je houden om wie je bent, hou van jezelf en van anderen.

2. Als iemand van je houdt, is dat omdat hij dat wil. Als iemand niet van je kan houden, vraag dan nooit om liefde.

3. Je bent mooi van binnen en van buiten, wat iemand ook zegt. Dus laat niemand je iets anders vertellen en vraag nooit om liefde.

4. Er is niet één echt pad naar geluk, het is aan jou om te vinden wat voor jou het beste werkt. Geef liefde, ontvang liefde, maar smeek nooit om liefde.

5. Smeek nooit om liefde. Als iemand echt van je houdt, zullen ze begrijpen waarom je acties nodig waren. Als ze het niet begrijpen, dan waren ze in de eerste plaats niet geschikt voor je.

6. Je verdient net zoveel liefde als ieder ander, maar bedel niet om liefde.

7. Vraag nooit om liefde en forceer nooit dingen. Het leven is te kort om iets anders te zijn dan jezelf. Hou van jezelf, en anderen zullen van je houden.

8. Vraag nooit om liefde, want liefde is geen kwestie van chemie, maar van je eigen beslissing en instelling.

9. We zijn allemaal op zoek naar liefde. Soms kijken we te hard en missen we de kleine, mooie dingen voor ons. We moeten nooit om liefde vragen.

10. We proberen onszelf om te buigen in wat we denken dat anderen willen dat we zijn, maar dat maakt ons niet gelukkig. Wees jezelf en vraag nooit om liefde.

11. Vraag nooit om liefde. Het is oké om jezelf te zijn. Je hebt al alles wat je nodig hebt om geliefd te zijn: je uniekheid, eigenaardigheden en gebreken. Ze maken allemaal deel uit van wat je mooi maakt.

12. Je hebt niemands goedkeuring nodig om je goed te voelen. Als iemand niet van je houdt om wie je bent, zijn ze het toch niet waard. Dus vraag nooit om liefde.

13. Het hart heeft redenen die de rede niet kan kennen. Liefde is een vrucht in het seizoen te allen tijde en binnen het bereik van elke hand. Vraag er nooit om.

14. Liefde is een wilsdaad, geen emotie. Als je iemand wilt vinden die van je houdt, maak jezelf dan beminnelijk, maar vraag nooit om liefde.

15. Niemand kan je beter advies geven over liefde dan je eigen hart. Vraag nooit iemand om liefde.

16. Vraag nooit iemand om liefde. Als iemand niet van je houdt zoals jij wilt, verdienen ze je liefde toch niet.

17. Je moet niet afhankelijk zijn van anderen voor liefde, want daar komt nooit iets goeds van. Vraag nooit om liefde, zodat je het krijgt.

18. Vraag nooit om liefde. Liefde is een keuze. Als je het niet ontvangt, dan is het waarschijnlijk dat je het ook niet geeft.

19. Als je van iemand houdt, laat hem dan gaan. Als ze bij je terugkomen, waren ze altijd van jou; als ze dat niet doen, zijn ze dat nooit geweest. Wees geduldig en vraag nooit om liefde.

20. Vraag nooit om liefde. Iemand die echt van je houdt zal je nooit laten gaan, wat de omstandigheden ook zijn.

21. Ware liefde is onvoorwaardelijk. Zij kent geen grenzen en kent geen voorwaarden. Dus vraag nooit om liefde.

. Liefde is geen gevoel of een gedachte. Liefde is een actie, een keuze en een beslissing. Vraag nooit iemand om liefde.

23. Hou genoeg van jezelf om in jezelf te geloven, en vraag nooit om liefde. Maar zorg ervoor dat je hart nog steeds klopt om de juiste redenen.

24. Soms moeten we leren sterk te zijn door eerst zwak te zijn. Het is goed om te huilen en je emoties te uiten, want dat maakt je sterker.

25. Mensen moeten van je houden om wie je bent, niet om wat ze denken dat je bent. Als mensen niet van je houden om wie je bent, is dat hun verlies. Vraag nooit om liefde.

26. Vraag nooit om liefde. Hou van jezelf en hou ook van je naaste.

27. Vraag nooit om liefde. Hou altijd van jezelf; degene die het meest van je houdt zal je vinden.

28. Vraag nooit om liefde. Als je van jezelf houdt, ben je een geschenk voor degene die van je houdt, want liefde is alles wat in je zit.

29. Als je wilt weten of iemand er klaar voor is dat je van hem houdt, zal hij je vertellen hoe hij zich voelt en wat hij wil. Maar vraag nooit om bemind te worden.

30. Vraag nooit om liefde. Als jij het niet hebt, zal niemand anders het ooit hebben. En als je het hebt, hoef je er nooit naar te zoeken. Open je hart en laat het zich verspreiden.

31. Vraag niet om liefde, maar geef het aan hen die van je houden. Vraag nooit om liefde, maar heb onvoorwaardelijk lief.

32. Vraag nooit om liefde, want dan kun je gekwetst worden. Hou gewoon van jezelf, en je zult de liefde vinden die je nodig hebt.

33. Zoals de spotlijster, zul je je lied zingen. Maar tot je degene vindt die jouw lied zingt, vraag je nooit om liefde.

34. Als je om liefde moet vragen, zul je het niet krijgen. Ga van jezelf houden, en je zult geliefd worden.

35. Vraag nooit om liefde. Je vindt de liefde die je altijd al wilde als je er niet om vraagt.

36. De wereld zou een betere plek zijn als we nooit om liefde zouden vragen. We houden van wat we niet kunnen hebben. Maar liefde maakt geen deel uit van een plan, dus vraag er niet om.

37. Liefde kun je niet kopen, je kunt er niet voor betalen, je kunt er ook niet voor zorgen dat iemand van je houdt. Je kunt alleen geliefd worden om wie je bent. Vraag er nooit om, en hou eerst van jezelf als je geliefd wilt worden.

38. Wees je licht, je eigen leven, je engel en je spiegel. Wees altijd jezelf en vraag nooit om liefde.

39. Vraag nooit om liefde. Als je om liefde vraagt, zal het nooit in je zicht komen. Hou van jezelf, want niemand anders kan het voor je doen. Jij bent degene die het voor jezelf kan doen.

40. Je zult je verbranden als je te veel vraagt van degene die niet meer van je kan houden dan het leven ooit van je zou kunnen houden. Vraag nooit om liefde.

41. Vraag nooit om liefde als je niet weet hoe je moet liefhebben. Vraag nooit om liefde want je zult het nooit krijgen.

42. Vraag nooit om liefde. Je zult alleen jezelf pijn doen, maar dat is niet erg, want zonder liefde zul je nooit de sterren kennen die je warm houden, de zon die je doet schijnen en de wind die je droog houdt.

43. Vraag nooit om liefde en verwacht het nooit. Liefde zal naar je toe komen wanneer je het het minst verwacht. Voor alles wat je wilt, moet je liefhebben.

44. Vraag nooit om liefde. Het is iets dat je nooit weet; het is iets dat alleen jij kunt geven; het is iets dat naar jou zoekt; jij bent degene die bedoeld is om van te houden.

45. Hou het meest van jezelf, en je zult iemand vinden die van je houdt. Vraag nooit om liefde, maar hou alleen van jezelf en geef de wereld die je bent.

46. Vraag nooit om liefde. Hou altijd van jezelf, want liefde is het antwoord op alles wat moeilijk is.

47. Vraag nooit om liefde, verwacht nooit liefde, maar hoop altijd op liefde, want die is altijd in je hart.

48. Vraag nooit om liefde, want de liefde gelooft in je, en de liefde is er altijd als je haar nodig hebt. Zolang je liefde in je hart hebt, zal de liefde je vinden.

49. Ik weet hoe het voelt om liefde nodig te hebben. Ik weet hoe het voelt om liefde te willen. Maar onthoud altijd, Als je het ooit wilt, zul je het krijgen. Vraag er alleen niet om.

50. Degene die het meest van je houdt is degene die aan je zal geven. Degene die het meest van je houdt is degene bij wie je wilt zijn en bij je wilt zijn. Vraag nooit om liefde.

51. Vraag nooit om liefde. Vraag om zelfliefde; dat is het enige wat de moeite waard is om te vragen.

52. Vraag nooit om liefde. Liefde is geen prijs. Het is niet iets om te winnen, maar het is een gevoel dat je vanzelf en uiteindelijk krijgt.

53. Vraag niet om liefde omdat je het misschien niet krijgt als je het doet. Zoek het niet, want je zult het nooit vinden. Wens het niet, want je zult het nooit krijgen.

54. Nooit om liefde gevraagd. Je zult meer vinden dan waar je om gevraagd hebt, waar je niet eens naar gezocht had.

55. Vraag nooit om liefde. Een beetje moed zal je helpen als een rivier naar de zee, en de liefde zal je vinden.

56. Vraag niet om liefde, neem geen genoegen met minder. Vraag nooit om liefde. Om jezelf te vinden, zul je liefde moeten geven.

57. Vraag nooit om liefde. Degene die je liefde kan geven ben je zelf. Hou van jezelf, en alleen jij zal het verdienen.

58. Vraag nooit om liefde. Het zal komen wanneer het moet. En als het komt, stop dan niet om te vragen waarom.

59. Vraag niet; leer en geef. Want liefde zal tot je komen wanneer je het het minst verwacht. Hoop zal tot je komen wanneer je alle hoop hebt verloren. Dus vraag nooit om liefde.

60. Vraag nooit om liefde. Als je liefde wilt, zoek het binnenin. Smeek nooit om liefde, en hou van degenen die van je houden, want liefde is meer dan prachtig.

61. Heb niemands liefde of aanvaarding nodig; probeer die te verdienen of te verwerven. Dat wat gij zoekt is van u, en het is van u om te verliezen. Zoek niet om enige liefde te vinden.

62. Als je van jezelf houdt, zul je liefde krijgen. Als je van jezelf houdt, zul je liefde vinden. Als je van jezelf houdt, zul je gelukkig zijn. Als je van jezelf houdt, zul je geliefd zijn. Vraag nooit om liefde.

63. Liefde, als het echt is, is zo groots. Je hoeft er nooit om te vragen; Je moet de ene vinden. Degene die het meest van je houdt, Het is zo zeldzaam. Vraag nooit om liefde.

64. Vraag nooit om liefde. Leef een positief leven, laat jezelf groeien en wees het beste wat je kunt zijn. De enige persoon waar je ooit van zult houden, is de persoon die onvoorwaardelijk van je zal houden.

65. Er is veel druk om liefde te vragen en te smeken, maar dat is niet de juiste weg. Vraag er nooit om.

66. Als je niet om liefde vraagt, weten mensen niet wat je wilt. Ze kunnen denken dat je het niet nodig hebt, dus zullen ze het je niet aanbieden. Als ze het aanbieden, kan hun aanbod te voorwaardelijk zijn: « Ik geef je dit of dat als je mij dit of dat geeft ».

67. Als je niet om liefde smeekt, verwacht je niet dat iemand je die geeft. Je kunt gewoon jezelf zijn, en mensen zullen uiteindelijk wel komen. Vraag nooit om liefde.

68. Vraag nooit om liefde. Het geheim is jouw bron van liefde te vinden, dus als anderen die van hen aan jou aanbieden (of niet), doet dat er niet toe. Je zult zelf genoeg hebben dat niets anders er zo toe doet als krijgen wat zij kunnen geven of niets terugdoen.

69. Vertrouw nooit op andermans geluk om je gelukkig te maken. Mensen komen in ons leven om ons te helpen ons potentieel te realiseren, niet om ons hun potentieel te laten realiseren. Vraag nooit om liefde.

70. Je moet jezelf gelukkig maken in je leven, want niemand zal dat voor je doen. Niemand kan je gelukkig maken behalve jezelf.

71. Als je niet gelukkig bent met je leven, verander er dan iets aan. Ga niet zitten wachten tot iemand anders het voor je doet. Vraag nooit om liefde.

.

72. Denk dat we alleen door pijn en lijden over onszelf kunnen leren. Daardoor zouden we het vermogen moeten hebben om die pijn en dat lijden achter ons te laten en weer vreugde te ervaren. We moeten nooit om liefde vragen.

73. Er is altijd hoop als de dingen op hun slechtst lijken, want er komt altijd weer een dag waarop alles weer kan veranderen. Leef en vraag nooit om liefde.

74. Liefde is een keuze, geen gevoel. Als je liefde wilt, werk hard om een persoon te zijn die het waard is om van te houden, maar vraag niet om liefde.

75. Wees jezelf en accepteer de liefde die op je pad komt. Vraag er niet om en smeek er niet om, van niemand.

76. Hou eerst van jezelf en anderen zullen volgen. Mensen zullen altijd iets vinden om van je te houden als je het eerst in jezelf vindt! Vraag niet om liefde.

77. Vraag niet om liefde of hang niet van anderen af voor je geluk, want als zij je niet genoeg geven, dan kan je leven niet compleet zijn zonder hen.

78. Liefde is een geschenk, en je zou er nooit om moeten vragen.

79. Vraag nooit om liefde, want die krijg je als iemand je die wil geven.

80. Je moet nooit om liefde vragen, want liefde is een keuze, geen gevoel.

81. Vraag nooit om liefde. Liefde is niet iets dat je vindt; het is iets dat jou vindt.

82. Liefde laat de wereld niet draaien, maar liefde maakt de rit de moeite waard. Je moet nooit om liefde vragen.

83. Laat anderen niet bepalen of je liefde waard bent door hoeveel ze je wel of niet geven; want dat ligt toch niet aan hen. Vraag dus nooit om liefde.

84. Je moet nooit om liefde vragen. Als je door iemand geliefd wilt worden, laat dan de echte jij zien. Laat ze zien hoe geweldig je bent en wat een geweldig persoon je bent.

85. Liefde is niet iets dat kan worden afgedwongen of geëist; zij komt tot hen die haar verdienen zonder dat zij erom vragen.

86. Neem geen genoegen met minder dan ware liefde. Er zal altijd iemand zijn die meer van je houdt dan wie dan ook.

87. Je kunt niet om liefde vragen. Je moet het laten zien, en dan zullen mensen het je geven.

88. Vraag nooit om liefde, smeek nooit om liefde, mensen moeten van je houden om wie je bent, hou van jezelf en van anderen, en je leven moet niet afhankelijk zijn van anderen voor liefde.

89. Als je door iemand bemind wilt worden, laat die persoon dan weten dat je zijn liefde verdient.

90. Vraag nooit om liefde, want het is een geschenk van God, alleen aan hen die het verdienen.

91. Vraag nooit of iemand van je houdt, want als hij dat doet, zal hij uiteindelijk verliefd op je worden, maar als hij dat niet doet, kun je er niets aan doen.

92. Vraag nooit om liefde, Dus hou jezelf warm. Hou jezelf warm en blijf. Blijf waar je bent.

93. Vraag niet om liefde. Laat het je vinden! Hou van jezelf, en anderen zullen volgen.

94. Je kunt nooit liefde verwachten, alleen maar hopen. Maar vraag er nooit om.

95. Vraag nooit om liefde. Hou eerst en vooral van jezelf, en laat de rest op zijn plaats vallen.

96. Het is beter te hebben liefgehad en verloren dan nooit te hebben liefgehad.

97. Als je niet van jezelf houdt, waarom zou iemand anders dat dan doen?

98. Vraag nooit om liefde. Je hart weet wie het wil. Luister ernaar.

99. Je leven zou niet afhankelijk moeten zijn van anderen voor liefde.

100. Liefde is niet iets waar je om kunt vragen of bedelen, het moet verdiend worden.

Uiteindelijk is liefde een nobele kracht, maar ze mag nooit geforceerd worden. Ze moet op natuurlijke wijze tot bloei kunnen komen. Ik hoop dat je deze verzameling citaten nuttig vond. Laat me alsjeblieft weten wat je van deze post vindt in de commentaarsectie. Bedankt.