Vragen Om Vergiffenis Citaten

Asking For Forgiveness Quotes

Vergiffenis vragen gaat niet over zwakte. Het gaat over het erkennen van fouten en veerkracht. Het is menselijk om iemand te beledigen. Vergeving kan je helpen genezen als iemand je gekwetst heeft. Of het nu een vriend, een familielid of een kennis is, er is altijd een kans om vergeving te vragen. Of je er nu voor kiest om iemand om vergeving te vragen of niet, de meeste mensen zullen vergevingsgezinder zijn als je ze op de juiste manier benadert.

De kans is groot dat als je iets verkeerd hebt gedaan, je die persoon hebt beledigd en hem of haar een afschuwelijk gevoel hebt gegeven over zichzelf of over wat je hebt gedaan. Soms kun je de gemaakte fout herstellen en soms ook niet. Als je een fout hebt gemaakt en je vraagt om vergeving, dan leer je ervan.

Het is normaal dat vrienden, familieleden en partners ruzie krijgen, en het is iets anders om te leren hoe je om vergeving moet vragen. Maar als je de grens hebt overschreden en je wilt je bij hen verontschuldigen voor het maken van een fout, gebruik dan deze vragen om vergeving citaten om te pleiten voor vergeving.

Vragen om vergiffenis citaten

Ik hoop dat je me vergeeft voor wat ik gedaan heb. Ik heb je neergehaald en onze goede vrienden ook vernietigd en nu, door mijn acties, praat je niet meer met me, wat me diep pijn doet. Het spijt me zo dat ik je gekwetst heb.

1. Vergeef me alsjeblieft voor de pijn en het verdriet dat ik je heb bezorgd. Het spijt me zo voor alles wat ik heb gedaan. Ik wou dat ik de tijd kon terugspoelen en mijn daden kon veranderen.

2. Gisteravond was een gênant moment, maar ik waardeer uw begrip. Ik besef dat ik me ongelooflijk dom heb gedragen, en het spijt me oprecht. Vergeef me alstublieft.

3. Mijn kind. Het spijt me zo voor mijn overhaaste beslissing, de woorden kunnen niet zeggen hoeveel spijt ik heb. Ik hoop dat je me kunt vergeven en dat we elkaar kunnen vergeven en verder gaan. We hebben allebei een fout gemaakt, maar we kunnen hier als betere mensen uitkomen.

4. Het spijt ons van die fout. En we zullen het de volgende keer beter doen.

5. Ja, ik heb fouten gemaakt. Ja, ik heb gelogen. Ja, ik heb je in de steek gelaten. Ja, ik heb je onrecht aangedaan. Wil je me vergeven?

6. Met de gave van hindsight, zie ik nu hoe mijn acties anderen hebben beïnvloed. Daar heb ik spijt van.

7. Je betekent alles voor me en ik wil je niet kwijt. Ik koester onze vriendschap. Vergeef me alsjeblieft.

8. Het spijt ons voor het ongemak dat deze problemen voor u hebben veroorzaakt. We weten dat dit niet is wat u verwacht als u een pizza bestelt, en we waarderen uw geduld terwijl we hieraan werken.

9. Soms moet je om vergeving vragen. Niet omdat je niet weet wat je gedaan hebt, maar omdat je wilt dat ze je oprechtheid voelen.

10. Er is geen reden om ooit bang te zijn om vergeving te vragen.

11. Vergeef me voor alle dingen die ik heb gedaan om je te kwetsen; vergeef me voor alle keren dat ik er niet kon zijn.

12. Het spijt ons dat we je hebben laten wachten. Het spijt ons voor de binnenwegen die we nemen en de stress die we veroorzaken.

13. Je bent zo’n goede vriend geweest en de beste mentor die iemand zich kan wensen. Ik weet dat ik je in het verleden heb teleurgesteld, maar die fouten zijn in het verleden, en mag ik je vragen me te vergeven?

14. Je bent mijn beste vriend, en ik wil je niet verliezen door één klein foutje. We zijn al zo lang vrienden voor meer dan de helft van mijn leven. Het zou jammer zijn als we dit niet achter ons konden laten. Vergeef me alsjeblieft.

15. We maken allemaal fouten. We doen allemaal dingen waar we niet trots op zijn. Ik weet dat ik je gekwetst heb, en het spijt me hoeveel pijn het je gedaan moet hebben. Het spijt me echt. Weet dat ik mijn best zal doen om het nooit meer te laten gebeuren, maar als het toch gebeurt, vergeet dan niet dat ik er altijd voor je zal zijn en je zal vergeven tot het einde der tijden.

16. Vergeef wat ik je heb aangedaan. Ik weet dat geen enkel woord alles weer goed kan maken, maar weet alsjeblieft dat het me heel erg spijt en dat ik zal werken om te herstellen wat ik kapot heb gemaakt, voor altijd of voor zover ik dat kan!

17. Vergeef me alsjeblieft voor wat ik heb gedaan. Ik ben niet wie je dacht dat ik was, en ik wilde je niet kwetsen.

18. Vergeef me alsjeblieft zodat we verder kunnen en meer dan ooit samen kunnen zijn.

19. Mijn woede tegen jou was onterecht misplaatst. Het spijt me. Ik kan nooit de jaren van pijn en leed die ik heb veroorzaakt goedmaken, maar weet dat jouw vergiffenis alles is wat ik nodig heb om opnieuw te beginnen. Geef me nog een kans, als je vriend.

20. Iedereen maakt fouten. Het belangrijkste is om onszelf die fouten te vergeven en het te blijven proberen. Blijven proberen.

21. Weet je wat, ik weet dat het al een tijdje geleden is dat we elkaar spraken, maar ik wilde je gewoon bellen en zeggen dat het me spijt.

22. Vergeef me dat ik je dit in de weg leg, maar soms is het beter om het van je af te zetten.

23. Vergeef me, ik zal hard werken om mijn fouten te herstellen en een beter mens te zijn.

24. Mijn bedoelingen waren nooit om je pijn te doen. Ik wilde altijd al je alles zijn. Vergeef me alsjeblieft.

25. Je bent de helderste ster aan mijn hemel. Het spijt me voor alles wat ik gedaan heb. Vergeef me alsjeblieft.

26. De tijd betekende niets voor me omdat ik dacht dat ik voor altijd bij je zou zijn. Kom alsjeblieft terug zodat we opnieuw kunnen beginnen. Vergeef me alsjeblieft.

27. Vergeef me alsjeblieft en geef me nog een kans om mezelf te bewijzen.

28. Je brak mijn hart omdat je niet zag wat ik zie of de dingen koos die ik kies. Je was mijn iemand, en nu ben ik weer alleen. Mijn hart doet pijn voor jou, maar het breekt eindelijk los en wenst terug te gaan in de tijd. Vergeef me alsjeblieft.

29. Je was er altijd voor me, en ik kon bij je terecht voor hulp als ik echt in nood was. Ik kan alleen maar hopen dat je me op een dag kunt vergeven.

30. Ik weet dat ik fout zat, en het spijt me. Ik wilde je niet zo kwetsen, maar soms lopen dingen uit de hand en is het moeilijker om nee te zeggen. Geef me een kans om alles weer goed te maken. Vergeef me alsjeblieft.

31. Het spijt me voor wat ik gedaan heb, en ik smeek je om vergiffenis. Het spijt me zo voor mijn fouten, en ik zal ze niet meer maken. Ik vraag je om me alsjeblieft te vergeven.

32. Het spijt me dat ik moest gaan, maar ik had tijd nodig om na te denken. Je bent een geweldige vriend en ik hoop dat je dat weet. Vergeef me dat ik zo ben, het is gewoon mijn onzekere kant die opduikt zonder waarschuwing en soms zonder reden. Ik beloof dat ik vanaf nu zal proberen te veranderen en geduldiger te zijn.

33. Ik vraag om uw vergiffenis en verontschuldig mij voor mijn fout, want ik had voorzichtiger en aandachtiger moeten zijn. Ik waardeer uw liefde en steun, vooral als ik tijd heb.

34. Ik wil dat je weet dat ik besef welke fout ik heb gemaakt. Ik heb je gevoelens zeer wreed gekwetst. Het zien van het verdriet op je gezicht verpletterde me, en ik wist niet wat ik moest doen. Je bent mijn beste vriend, en ik zou je nooit willen verliezen.

35. Ik wil dat je weet dat het me echt spijt voor wat ik gedaan heb. Ik weet dat het moeilijk zal zijn om me te vergeven, en ik zal mijn hele leven spenderen om het goed te maken. Maar ik beloof je dat ik de pijn die ik in je hart heb veroorzaakt nooit zal vergeten, wat er ook gebeurt.

36. Het spijt me voor de pijn die ik je heb bezorgd, maar het spijt me dat ik je niet heb vergeven tijdens je donkerste dagen. We maken allemaal fouten. Vergeef me.

37. Ik ben een slechte vriend geweest. Ik heb je niet bezocht toen je me het meest nodig had, en ik heb je in de steek gelaten. Ik wou dat ik de tijd kon terugdraaien en het allemaal opnieuw kon doen. Wetende dat je pijn had, hield ik afstand en bleef op mezelf. Het spijt me, vergeef me, mijn vriend.

38. Het spijt me zo dat ik gisteren tegen je schreeuwde. Je betekent alles voor me. Vergeef me alsjeblieft.

39. Ik weet dat ik in het verleden fouten heb gemaakt en dat ik je pijn heb gedaan. Je bent zo boos op me, en ik zou alles doen voor een tweede kans. Ik geef zoveel om je, vergeef me alsjeblieft.

40. Ik wil vergiffenis vragen aan de mensen die ik gekwetst heb. Het spijt me dat ik niet de vriend was die ik had moeten zijn, ik hoop dat jullie me nog steeds vergeven en weten dat ik om jullie geef.

41. Het spijt me voor wat ik gedaan heb. Maar ik ben niet als je mijn excuses accepteert. Kunnen we praten?

42. Laten we onszelf en degenen die we gekwetst hebben vergeven om vrij te zijn en ons beste leven te leiden.

43. Het spijt me dat ik een eikel was. Ik probeer het beter te doen. Geef me nog een kans.

44. Ik kan zeggen dat het me heel erg spijt voor alles wat ik jou en iedereen om me heen heb aangedaan. Vergeef me alsjeblieft en geef me een kans om je te bewijzen dat ik veranderd ben.

45. Ik heb opnieuw geprobeerd onze gebroken vriendschap te herstellen. Het is mijn schuld voor wat er gebeurd is, en ik weet dat je alle recht hebt om me te haten. Vergeef me alsjeblieft.

46. Ik verontschuldig mij voor mijn gedrag. Ik beloof dat ik zal proberen het in de toekomst beter te doen. Ik hou heel veel van je en wil niet dat iets onze relatie schaadt.

47. Het spijt me dat ik je pijn heb gedaan. Ik had beter moeten nadenken over mijn acties. Ik dacht niet na over wat ik deed, dus ik hoop dat je me kunt vergeven. Weet alleen dat ik nooit kwaad in de zin had.

48. Ik weet dat ik fouten heb gemaakt die je hebben gekwetst, en ik ben vastbesloten om te veranderen! Vergeef me alsjeblieft.

49. Het spijt me voor wat ik gedaan heb. Ten eerste spijt het me dat ik niet in je geloofde en boos was toen je je dromen met me wilde delen. Ik ben een beter mens door jou en voel me schuldig dat ik zoveel tijd heb verspild. Ik hou van je, en vergeef me alsjeblieft!

50. Het spijt me. Ik had het mis. Ik was te laat, en ik had je moeten bellen. Ik beloof dat het niet meer zal gebeuren. Ook al was het niet mijn bedoeling je gevoelens te kwetsen, vergeef me alsjeblieft.

51. Het spijt me echt dat ik je gekwetst heb. Het was nooit mijn bedoeling je pijn te doen en ik zal het ook nooit meer doen. Als ik je pijn doe, doe ik mezelf evenveel pijn, want jouw geluk is het mijne. Als er iets is wat ik kan doen, aarzel dan niet om het me te laten weten.

52. Ik weet dat ik gemene dingen tegen je heb gezegd, maar ik hoop dat je me vergeeft. Ik heb ze nooit gemeend, en je bent een geweldige vriend. Elke keer als ik jouw gezicht zie, licht mijn gezicht op met een glimlach, en is mijn dag meteen een stuk vrolijker. Je maakt de zon op zelfs mijn donkerste dagen.

53. Ik weet dat het moeilijk is om te vergeven, maar het spijt me. Ik weet dat je boos bent, en ik begrijp waarom. Ik zal je niet meer lastigvallen.

54. Ik wilde je niet in de problemen brengen. Ik hoop dat je me kunt vergeven dat ik je in die positie heb gebracht. Jij bent de enige bij wie ik terecht kan. Ik beloof dat ik zoiets nooit meer zal doen. Het spijt me voor alle hartzeer en problemen die ik je heb bezorgd.

55. Het spijt me zo. Ik wilde je nooit pijn doen, maar ik liet me leiden door jaloezie en woede. Vergeef me alsjeblieft. Ik zal alles doen voor je vergiffenis. Ik beloof dat ik mijn gevoelens voor een flirt niet meer zal laten gaan.

56. Ik hoop dat je weet dat ik mijn best heb gedaan en dat je me kunt vergeven.

57. Ik weet dat ik niet terug kan nemen wat ik gedaan heb, maar ik smeek je me te vergeven.

58. Soms zeggen we dingen in het heetst van de strijd, of misschien hadden we niet moeten zeggen wat we deden – hoe dan ook, soms moeten we om vergeving vragen. Dit kan zijn voor familie, vrienden, collega’s of zelfs vreemden.

59. Het spijt me dat ik boos op je werd; dat verdiende je niet. Je bent de beste vriend die een man kan hebben, en ik voel me zo gelukkig dat ik je in mijn leven heb.

60. Het spijt me zo. Ik weet dat ik fout zat. Het spijt me echt, en het zal nooit meer gebeuren. Vergeef me alsjeblieft!

61. Ik weet dat ik je pijn heb gedaan. Je bent de belangrijkste persoon in mijn leven, en ik zou alles doen om het weer goed te maken. Je zou je geen zorgen over me moeten maken, en alles zou goed moeten zijn tussen ons. Vergeef me alsjeblieft dat ik je zo gekwetst heb.

62. Ik weet dat ik je teleurgesteld heb. Ik weet dat ik je vertrouwen heb verloren. Ik weet dat je het niet zult begrijpen en wees alsjeblieft niet boos. Ik maak het goed met je, op een of andere manier. Weet alleen dat ik te veel van je hou om je te verliezen. Je bent mijn beste vriend, mijn andere helft en mijn enige familie.

63. Ik weet dat ik de laatste tijd raar doe… dat was niet mijn bedoeling. Ik had gewoon veel aan mijn hoofd. Ik weet niet hoe ik je dit moet vertellen, maar ik wil dat we samen zijn. Eerlijk, het spijt me dat ik gelogen heb. Verlaat me alsjeblieft niet.

64. Ik verdien het misschien niet, maar ik hoop dat je me vergeeft. Ik hou zoveel van je, en ik heb een fout gemaakt – alweer. Vergeef me alsjeblieft.

65. Het spijt me dat ik zo egoïstisch was en niet aan je dacht. Het spijt me voor alle dagen dat ik mezelf op de eerste plaats zette en mijn perfecte leven met jou niet zag. Vergeef me alsjeblieft.

66. Het spijt me zo voor de pijn die ik je heb aangedaan. Ik wou dat ik alles terug kon nemen. Ik weet niet eens wat ik moet zeggen. Vergeef me alsjeblieft, en laten we verder gaan.

67. Ik weet dat je dit boek neerlegt, van me wegloopt en niets zegt. Ik weet dat het niet makkelijk voor je is om me te vergeven.

68. Het spijt me zo. Ik weet dat er geen excuus is voor wat ik deed. Ik was fout, en ik weet dat je boos op me bent. Vergeef me alsjeblieft en weet dat het niet meer zal gebeuren.

69. Het spijt me zo dat ik je gekwetst heb. Vergeef me alsjeblieft.

70. Het breekt me van binnen als we ruzie maken, en vergeef me alsjeblieft.

71. Het spijt me voor al die keren dat ik je afsnauwde en je poging tot hulp afwees. Vanaf nu beloof ik dat ik mijn gevoelens zal uiten zonder censuur en falen. Vergeef me alsjeblieft.

72. Ik weet dat ik het al eerder heb gezegd, maar het spijt me dat ik weg was en egoïstisch. Ik had tijd voor mezelf nodig en dat had ik je moeten vertellen. Vergeef me alsjeblieft dat ik zo’n nietsnut was.

73. Ik ben een vreselijke vriend geweest. Je bent er voor mij geweest door zoveel dingen, en ik ben er niet zo veel voor jou geweest. Het spijt me zo en ik hoop dat we nog steeds vrienden kunnen zijn. Vergeef me, schat.

74. Ik weet dat jullie boos op me zijn geweest. Het spijt me echt heel erg. Ik hoop dat jullie het in jullie hart vinden om me te vergeven. Ik beloof dat ik jullie nooit heb willen kwetsen.

75. Het spijt me zo dat je je bruiloft hebt laten schieten, vooral op het laatste moment. Ik hoop dat ik je op de volgende zie. Met diepe spijt.

76. Het spijt me zo voor de woede en stress die ik je bezorgd heb. Ik wou dat ik het allemaal terug kon nemen, maar ik weet dat dat onmogelijk is. Uit de grond van mijn hart, het spijt me echt!

77. Het is geweldig om bij jou te zijn. Ik had nooit gedacht dat ik iemand als jij zou ontmoeten. Door jou voel ik me zo speciaal en geliefd. Jou om vergiffenis vragen is bijna onmogelijk, maar hier komt het: Ik zat fout. Ik was dom, onbezonnen en verkeerd… Het spijt me dat ik je zo heb laten voelen! Vergeef me alsjeblieft.

78. Het spijt me dat ik die grap gisteren ten koste van jou maakte. Het was niet grappig, en het had niet zo betekenisvol moeten zijn. Ik heb geen goed excuus – de waarheid is dat ik de laatste tijd gefrustreerd was over de meesten van jullie en mijn frustratie op jullie afreageerde. Ik hoop dat jullie me ooit zullen vergeven!

79. Soms kan ik niet helder denken en weet ik niet wat ik moet doen. Het spijt me echt voor de pijn die ik je heb aangedaan, vergeef me alsjeblieft.

80. Vergeef me alsjeblieft voor al mijn fouten, en het spijt me voor alle pijn die ik je heb aangedaan.

81. Vergeef me alsjeblieft, ik zal het nooit meer doen. Breek mijn hart niet en gooi het niet weg.

82. Ik weet niet zeker waarom ik deed wat ik deed. Misschien was het omdat ik onder veel stress stond en mijn kalmte verloor. Misschien heb ik je de laatste tijd teleurgesteld, dus ik haalde uit naar je toen je me probeerde te helpen. Alsjeblieft, vind het in je hart om me te vergeven.

83. Vergeef me alsjeblieft en geef me een tweede kans. Ik weet dat mijn daden je pijn hebben gedaan, maar ik beloof dat het nooit meer zal gebeuren.

84. Je bent een geweldige vriend. Het spijt me zo dat ik dat niet eerder zag of waardeerde. Wat er ook in je verleden is, weet dat mijn acties je pijn hebben gedaan, maar ik beloof dat het nooit meer zal gebeuren. Vergeef me alsjeblieft.

85. Vergeef me alsjeblieft, en ik beloof dat het nooit meer zal gebeuren. Het spijt me voor wat ik deed. Ik had geen idee dat het je zoveel pijn zou doen.

86. Ik hou van je, en het spijt me voor de pijn die ik je bezorgd heb. Vergeef me alsjeblieft! Met veel liefde.

87. Ik hoop dat je het in je hart kunt vinden om me te vergeven. Het spijt me zo voor de pijn die ik u en de familie heb aangedaan. Ik zal de klok rond werken om het goed te maken. Geef me alsjeblieft nog een kans.

88. Het spijt me zo voor wat ik gedaan heb. Ik heb je nooit pijn willen doen. Vergeef me alsjeblieft, zodat we weer samen kunnen zijn.

89. Ik weet dat ik pijnlijke dingen tegen je heb gezegd en dat spijt me echt. Je bent een van de meest liefdevolle en zorgzame mensen die ik ken. Vergeef me alsjeblieft.

90. Alles wat ik wil is de brug tussen ons herstellen en dat we weer zijn zoals vroeger. Vergeef me alsjeblieft!

91. Het is misschien nog niet te laat om opnieuw te beginnen. Het spijt me voor wat ik heb gedaan of gezegd dat jou en je familie heeft gekwetst. Vergeef me alsjeblieft. Ik meende het niet

92. Ik hoop dat we op een dag kunnen praten en dit alles achter ons kunnen laten. Ik weet dat het tijd zal kosten, maar ik hoop dat we uiteindelijk vrienden kunnen zijn.

93. Het spijt me dat ik je gevoelens niet wilde kwetsen, en alles wat ik zei is niet waar. Vergeef me alsjeblieft en vergeet alles wat er in het verleden is gebeurd.

94. Het spijt me als ik je ooit pijn heb gedaan. Ik hoop dat je me kunt vergeven, want ik haat het idee dat we uit elkaar gaan door mijn daden. Als je het in je hart kunt vinden om me te vergeven, zal ik alles doen om je te laten zien hoeveel je voor me betekent.

95. Het spijt me zo dat ik je gekwetst heb. Ik beloof mijn best te doen het nooit meer te doen. Ik hoop dat je me kunt vergeven voor het breken van je hart. Ik wil je liefde nooit verliezen. We hebben samen zoveel meegemaakt, en ik wil niet dat onze liefde eindigt.

96. Ik weet dat het niet perfect was tussen ons, maar het spijt me en ik hoop dat je me kunt vergeven. Ik zou met niemand anders getrouwd willen zijn. Ik hou zoveel van je!

97. Ik hoop dat je me kunt vergeven. We hadden misschien niet de beste start van onze vriendschap, maar ik geef echt om je en wilde je nooit kwetsen. Het spijt me oprecht voor wat ik gedaan heb dat je zoveel pijn heeft gedaan.

98. Vergeef me dat ik zo egoïstisch ben en niet genoeg tijd met je doorbreng.

99. Het spijt me echt voor wat ik gedaan heb. Ik had voorzichtiger moeten zijn met je gevoelens, en het spijt me echt dat ik je pijn heb gedaan. Ik hoop dat je het in je hart kunt vinden om me te vergeven.

100. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Ik hoop dat ik mezelf ooit kan vergeven voor alle pijn die ik je heb aangedaan.

101. Vergeef me alsjeblieft. Ik mis je, en ik wil je nooit meer verdrietig maken.

102. Het spijt me zo dat ik je gekwetst heb. Je verdient beter. Ik smeek je om vergiffenis, en ik zal mijn best doen om het goed te maken. Moge de vrede met jou en je geliefden zijn.

103. Vergeef me, alsjeblieft, en voel je vrij om je af te reageren als je je daardoor beter voelt.

104. Ik wilde je geen pijn doen. Ik zat fout. Ik hoop dat je me kunt vergeven en dat we verder kunnen. Het spijt me zo.

105. Ik kan niet geloven dat ik je teleurgesteld en gekwetst heb. Woorden kunnen niet uitdrukken hoezeer het me spijt. Ik hoop dat je me op een dag kunt vergeven.

106. Het spijt me zo dat je je zo voelt. Ik was verkeerd om te zeggen wat ik deed en te doen wat ik deed. Vergeef me alsjeblieft. Ik wil je gewoon weer gelukkig maken.

107. Het spijt me heel erg voor de dingen die ik gedaan heb. Ik weet dat hoe ik handelde verkeerd was, en ik denk dat het jouw schuld is. Vergeef me alsjeblieft.

Ik hoop dat deze vragen om vergeving citaten je op een of andere manier hebben geholpen om je excuses aan te bieden en vergeving te vragen aan wie je ook onrecht hebt aangedaan. Laat me alsjeblieft weten wat je van deze post vindt in het commentaargedeelte. Bedankt voor het lezen.