Waardering Quotes Voor Mijn Dochter

Appreciation Quotes for My Daughter

Waardering is het beste gevoel. Het kan je relatie met anderen versterken. Als ouder is het belangrijk om de inspanningen van je kinderen te erkennen en te waarderen. Een gezonde positieve houding bevordert een toename van het zelfvertrouwen en versterkt de relaties tussen ouders en kinderen.

Het beste geschenk dat u uw dochter kunt geven is het geschenk van waardering en haar laten weten hoeveel ze voor u betekent. Als je dochter opgroeit, zal ze door veel emoties gaan. Het is belangrijk haar eraan te herinneren dat ze liefde en geluk waard is.

Ze moet weten dat ze in staat is een geweldig leven voor zichzelf te creëren. Daarom heb ik deze lijst met waarderingscitaten voor mijn dochter gemaakt. Lees gerust door, maak je keuze(s) en stuur ze naar je dochter.

Waardering Quotes voor mijn dochter

Bedankt dat je de beste dochter ooit bent. Ik hou van al onze gesprekken, omdat ze me een beter inzicht geven in wat er gaande is in je leven en me in staat stellen advies te geven wanneer je dat nodig hebt. Ik waardeer je, mijn lieve dochter.

1. Bedankt dat je de meest geweldige dochter in de hele wereld bent. Je bent slim, grappig en mooi en ik ben zo dankbaar dat je in mijn leven bent. Ik heb je graag als mijn kleine meid en op een dag als een geweldige vrouw en ik kan niet wachten om te zien wie je wordt.

2. Lieve dochter, bedankt voor de prachtige nagels die je me gisteren gaf. Ik was geschokt, maar ook enorm opgewonden. Dank je voor vandaag, toen je mijn haar zo mooi deed. Ik ben ontroerd om je moeder te zijn.

3. Bedankt voor alle knuffels en lieve dingen die je zegt. Ik weet dat je nu moeilijke tijden doormaakt en dat spijt me. Je bent een geweldige dochter en ik hou heel veel van je, wat er ook gebeurt.

4. Bedankt dat je zo’n goed meisje bent. Ik hoop dat ik je goed kan begeleiden op het pad naar een aardig en zorgzaam persoon. Je bent al zo’n geweldige meid, maar ik wil dat je nog beter wordt.

5. Bedankt dat je altijd zo’n braaf meisje bent geweest. Je bent aardig en zorgzaam, en ik ben zo gelukkig om jou als dochter te hebben. Ik ben erg blij dat ik jou in mijn leven heb en ik ben jou en je broer erg dankbaar.

6. Bedankt dat je de beste dochter ter wereld bent. Als ik een stressvolle dag heb, weet je me altijd op te vrolijken. Bedankt dat je zo dom en grappig bent. Zonder jouw liefde en steun, zou ik niet kunnen doen waar ik van hou.

7. Bedankt dat je het beste bent wat me ooit is overkomen. Je bent zo slim en maakt dat ik me een beter mens voel als ik bij je ben. In dit drukke leven, ben ik zo dankbaar om jou in mijn leven te hebben. Ik ben vereerd je vader te zijn.

8. Bedankt dat je de beste dochter van de hele wereld bent. Ik ben zo trots op je, en ik hou heel veel van je.

9. Bedankt dat je zo’n geweldige dochter bent. Ik weet dat het niet altijd makkelijk is, maar ik ben blij dat je deel uitmaakt van mijn leven.

10. Bedankt dat je mijn kleine engel was en altijd op me lette. Bedankt dat je zo volwassen en wijs bent. Ik ben erg blij dat ik je moeder ben, en ik ben trots op je.

11. Bedankt voor je liefde, steun en vriendschap. Je bent heel bijzonder in mijn leven en ik waardeer alles wat je doet.

12. Bedankt om me te helpen begrijpen dat het leven niet zo vervelend is als het lijkt. Deze wereld is zo mooi en jij hebt me geholpen dat te waarderen. Ik hou van je, meisje.

13. Bedankt voor alle offers die je hebt gebracht om voor ons te zorgen. Je doet zoveel om de familie te helpen en ervoor te zorgen dat we ons veilig voelen. Ik wil je keer op keer bedanken. Ik zou me geen betere dochter kunnen wensen.

14. Ik ben zo dankbaar dat je in mijn leven bent. Ik wil je bedanken voor alles wat je voor me gedaan hebt. Bedankt dat je zo’n geweldige dochter bent.

15. Bedankt dat je mijn lieve dochter bent. Ik ben zo blij dat ik zo’n geweldige meid heb. Je bent attent, zorgzaam en behulpzaam. Je helpt je vader in de tuin en rond het huis. Ik ben erg gelukkig met zo’n geweldige kleine meid!

16. Bedankt voor het helpen met het huishouden. De was is nooit compleet zonder mijn altijd behulpzame dochter. Je bent een zegen en ik weet niet wat ik zou doen zonder jouw hulp. Bedankt dat je de beste dochter ooit bent. Ik hou ervan als je zegt, « Ik hou van je! ».

17. Ik wil dat je weet hoe trots ik op je ben. Je doet het zo goed op school dit jaar, en iedereen, ook je leraren en ik, merken hoe hard je werkt. Bedankt dat je zo’n geweldige persoon en dochter bent. Ik hou heel veel van je.

18. Bedankt dat je de beste dochter ooit bent. Ik hou van je.

19. Bedankt dat je een leuke en geweldige dochter bent. Ik voel me erg gelukkig dat je mij hebt gekozen om je moeder te zijn.

20. Bedankt dat je zo’n geweldige dochter bent. Ik ben zo blij dat we elkaar hebben. Ik hou van je met heel mijn hart en geest en ziel. Ik ben erg gelukkig om je moeder te zijn.

21. Bedankt dat je zo slim bent en zelfverzekerd in wie je bent. Ik hou ervan hoe je beslissingen neemt op basis van wat je wilt en hoe je je voelt. Je inspireert me met het leven dat we delen.

22. Bedankt dat je altijd in me gelooft. Het betekent veel voor me dat je trots bent op wat ik bereikt heb. En bedankt dat je mijn beste vriend bent.

23. Bedankt dat je de geweldigste dochter en vriendin bent die ik me ooit had kunnen wensen. Je bent zo slim, grappig en vrolijk.

24. Bedankt voor alle vreugde en geluk die je me brengt. Ik ben zo blij dat ik zo’n geweldige dochter als jij heb.

25. Ik wil je bedanken dat je zo’n lief persoon bent. We hebben zoveel plezier samen, en ik voel me gezegend dat we voor altijd beste vrienden zullen zijn. Bedankt dat je altijd lacht en anderen aan het lachen maakt. Ik zie dat gezicht graag als we ruzie hebben of een slechte dag hebben gehad. Je bent een geweldige vriendin en dochter!

26. Bedankt dat je mijn dochter bent. Als ik je gezicht zie en de liefde in je ogen, weet ik dat ik een perfect meesterwerk heb gemaakt. Ik kan niet trotser zijn op de vrouw die je wordt en wat een ongelooflijke toekomst we zullen hebben.

27. Bedankt voor al je harde werk! Je moeder en ik zijn zo trots op je. We weten dat het niet makkelijk was om alles in balans te houden, maar je hebt het geweldig gedaan. Bedankt voor alle tijd en moeite die je er dag in dag uit in steekt.

28. Bedankt dat je een geweldige dochter en mijn beste vriendin bent. Ik ben zo blij dat ik deel mag uitmaken van je leven, ook al hebben we soms ruzie. Je knuffels en briefjes laten me altijd weten hoeveel je van me houdt.

29. Bedankt dat je zo’n goede dochter bent. Je bent erg behulpzaam en ik weet dat ik me geen zorgen om je hoef te maken, ook al ben ik niet bij je. Ik hou van je.

30. Bedankt voor de familievakantie die je gepland hebt. Ik vind het geweldig dat we al deze spannende dingen samen konden beleven. Je bent een heel speciaal meisje en ik ben elke dag dankbaar dat je mijn dochter bent.

31. Bedankt voor mijn mooie verjaardagskaart. Ik hou van de glitter en bloemen, het was erg attent van je. Je bent altijd een genot om bij te zijn. Ik ben dankbaar dat ik zo’n geweldige dochter heb.

32. Bedankt dat je in mijn leven bent gekomen. Soms heb ik het gevoel dat jij het grootste deel bent van wie ik ben. Ik hoop dat je weet hoeveel ik van alles aan je hou en hoe dankbaar ik ben om een dochter als jij in mijn leven te hebben, die mooi is van binnen en van buiten.

33. Bedankt dat je altijd voor me zorgt als ik je nodig heb. Ik waardeer het dat je er altijd voor me bent, en ik heb geluk dat ik zo’n geweldige dochter heb.

34. Ik ben echt dankbaar dat we hier samen in zitten, met jouw hulp en steun kom ik hier wel doorheen. Bedankt voor al het plezier dat we samen hebben en hoeveel plezier ik heb als ik tijd met je doorbreng. Je zult altijd mijn kleine meisje zijn.

35. Bedankt dat je mijn dochter bent. Ik had nooit gedacht dat ik moeder zou worden en nu ik het ben, ben ik zo dankbaar. Je bent zo aardig en attent en hebt zo’n mooi hart.

36. Bedankt dat je de beste dochter bent, die altijd zorgt dat ik in orde ben als ik in het ziekenhuis ben. We praten en lachen op Skype en het helpt me om me beter te voelen wetende dat ik een geweldige dochter en familie heb waar ik op kan rekenen. Ik hou van je.

37. Bedankt dat je zo’n goede dochter bent. Je bent respectvol en zorgzaam voor iedereen om je heen. Ik ben zo trots op je en op de persoon die je aan het worden bent. Ik hou heel veel van je.

38. Bedankt dat je mijn kleine meid was. Ik hou zoveel van je en dat zal altijd zo blijven.

39. Bedankt dat je bent opgegroeid als een meisje dat nooit nee zegt, altijd ja zegt en nooit liegt.

40. Bedankt dat je me het geschenk van onvoorwaardelijke liefde hebt gegeven. Jouw liefde maakt alles in het leven de moeite waard. Ik hou zoveel van je.

41. Bedankt dat je de beste dochter bent. Ik waardeer alles wat je voor me doet. Door jou voel ik me veilig, geliefd en ben ik er altijd als ik het het meest nodig heb.

42. Bedankt dat je me elke dag belt, ook al mis ik het van je te horen als het niet zo is. Je hebt altijd iets te zeggen en de verhalen die je vertelt zijn vermakelijk. Bedankt dat je mijn dochter bent en dat ik zo trots op je ben.

43. Bedankt dat je zo’n geweldige dochter was. Ik heb altijd van je gehouden en genoten van onze tijd samen. Je bent zo’n mooie jonge vrouw en ik ben zo trots op je. Bedankt dat je me elke keer als ik naar je kijk laat glimlachen.

44. Bedankt dat je zo’n geweldige dochter en zus bent. Ik kijk graag naar je met je vrienden en hoe je met ze omgaat. Je bent een geweldig en inspirerend persoon en ik ben zo gelukkig dat je mijn dochter bent.

45. Bedankt dat je zo sterk was, zelfs als klein meisje. Je was een van de weinige mensen die me aanmoedigden als ik me slecht voelde over mijn leven en mijn omstandigheden. Dank je dat je je concentreert op je doelen en eerlijk bent tegen jezelf. Ik ben blij dat ik je heb opgevoed tot een goed mens.

46. Mijn lieve dochter, ik ben dankbaar voor alle jaren die we samen hebben doorgebracht. Je bent een vreugde voor mij en het beste deel van mijn leven. Ik hou van je en dank je.

47. Bedankt dat je de beste dochter ooit bent. Ik voel me zo gelukkig om je moeder te zijn en ik ben gezegend om jou in mijn leven te hebben. Moge God je zegenen!

48. Bedankt voor de kaart die je voor me gemaakt hebt. Ik waardeer alle tijd die je eraan besteed hebt. Het was zo mooi, en ik vond het leuk om je kunstwerk te zien. Bedankt voor alle speciale dingen die je voor me doet. Je bent een attente en vriendelijke jongedame.

49. Bedankt dat je mijn kleine meid bent. Je knuffelt nog steeds graag met me in bed, en dat vind ik zo fijn. We spelen graag met je poppen en verkleden ons, en we doen graag paardenstaarten, vlechten en hoofdbanden samen. Ik ben zo blij dat je mijn dochter bent.

50. Bedankt dat je altijd trots op me was. Ik ben ook trots op jou. Ik had nooit kunnen denken dat ik zo’n bijzondere en geweldige dochter als jij zou hebben!

Dank u citaten voor mijn dochter

Bedankt dat je een geweldige dochter bent en voor alles wat je voor me doet. Ik ben zo trots op je. Je bent zo’n rolmodel, ook al weet je dat niet. Ik ben dankbaar dat we zoveel tijd samen kunnen doorbrengen.

51. Bedankt dat je de beste dochter ooit bent. Ik hou ervan dat je altijd blij en vrolijk bent. Ik hou van de kleur van je ogen en de manier waarop je me elke keer dat we samen naar het strand gaan de adem beneemt. Bedankt dat je me altijd trots maakt.

52. Bedankt dat je een geweldige dochter bent. Ik ben trots op de vrouw die je aan het worden bent en ik weet dat we altijd vrienden zullen blijven, hoe oud we ook worden.

53. Bedankt voor al jullie harde werk en liefde. Ik ben zo trots op wie je aan het worden bent. Je bent de beste keuze die ik ooit gemaakt heb, en ik ben blij dat je mijn dochter bent.

54. Bedankt dat je de beste dochter ter wereld bent. Je bent zo’n meelevend en zorgzaam persoon. Ik hou van je.

55. Bedankt dat je zo slim bent en overal goed in bent. Je stelt me nooit teleur, zelfs niet als het gaat om mijn verwachtingen van jou. Je bent de beste dochter.

56. Bedankt om me te introduceren in de wereld van Twitter. Ik kan nu op de hoogte blijven van mensen die ik heb ontmoet en praten met mensen die ik wilde ontmoeten. Bedankt dat je een geweldige dochter bent!

57. Bedankt dat je me geleerd hebt een goede ouder te zijn. Je bent altijd zo verantwoordelijk, zo aardig en liefdevol. Ik ben zo gelukkig om jou als dochter te hebben. Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen!

58. Bedankt dat je geweldig, slim, aardig en mooi bent. Ik ben zo blij dat God me toestond je moeder te zijn.

59. Bedankt dat je altijd lacht in je leven. Ik hou ervan dat je een grap kunt vertellen en iedereen lacht. Dank je dat je enthousiast bent over mijn kunst. Bedankt dat je dank je wel tegen me zegt. Ik hou ervan dat je zo’n beleefd kind bent.

60. Bedankt dat je een speciaal deel van mijn leven bent. Ik wou dat we meer tijd hadden, maar we hebben alleen vandaag. Ik hoop dat het een speciale dag is en gevuld met kleine extra’s, want je bent in mijn gedachten en ik ben zo dankbaar voor de rol die je in mijn leven speelt.

61. Bedankt dat je mijn beste vriend bent. Ik ben zo blij dat ik je dagelijks mag zien, ook al moet ik naar mijn werk en vertrek ik ‘s morgens vroeg. Het is het beste deel van mijn dag om je lachende gezicht te zien en je te zien spelen.

62. Ik kan u niet vertellen hoe dankbaar ik ben voor de dochter die u bent. Ik zou niet meer van je kunnen houden dan ik doe.

63. Bedankt dat je zo’n lieve meid bent. Ik ben erg trots op de vrouw die je opgroeit, en ik hoop dat je je altijd geliefd voelt door mij.

64. Bedankt dat je zo’n geweldige dochter bent. Je helpt me door de moeilijke tijden heen en laat me beseffen dat alles uiteindelijk goed komt. We hebben altijd een geweldige tijd bij bordspellen met de familie.

65. Bedankt voor mijn verjaardagscadeau. Het was erg attent van je en ik vond de lijst erg mooi. Ik heb het in mijn slaapkamer gezet en elke ochtend als ik wakker word, zie ik je lachende foto en dat geeft me een speciaal gevoel. Je bent de beste dochter die een moeder kan hebben!

66. Bedankt voor de geweldige dag. Ik ben zo blij dat we samen zoveel tijd konden doorbrengen, net als vroeger. Je bent zo’n volwassen mooie jongedame en ik ben trots op je. Je bent me zeer dierbaar en ik hou van je!

67. Bedankt dat je mijn beste vriend bent. Ik ben zo trots op je en hoe je gegroeid bent. Maar bovenal, bedankt dat ik je moeder mag zijn. Je bent geweldig.

68. Ik ben erg dankbaar dat je mijn dochter bent. Ik denk aan je, bid voor je en bewonder je standvastigheid. Onthoud altijd dat ik wil dat je gelukkig bent en dat, wat er ook gebeurt in het leven, ik altijd van je zal houden, je zal beschermen en je de weg zal wijzen.

69. Bedankt dat je de beste dochter ter wereld bent. Ik weet dat veel kinderen niet zoveel geluk hebben als wij, maar ik voel me heel gelukkig dat jij geboren bent. Als ik naar jouw glimlach kijk, verdwijnen al mijn zorgen en weet ik dat alles goed komt.

70. Bedankt dat je zo’n leuke jongedame bent om bij te zijn. Je brengt veel vreugde in mijn leven. Ik hou zoveel van je!

71. Bedankt dat je mijn leven de moeite waard maakt. Ik ben erg dankbaar dat je in mijn leven bent en ik denk er altijd aan hoeveel geluk ik heb met zo’n mooi meisje als mijn dochter.

72. Ik hou zoveel van je. Bedankt dat je in mijn leven bent. Ik voel me zeer gelukkig dat ik gezegend ben met een prachtige dochter als jij. Je bent een lichtend voorbeeld van wat goed is in de wereld. Je verlicht mijn dagen en maakt me aan het lachen.

73. Bedankt dat je altijd mijn kleine meid bent geweest. Je bent me zo dierbaar. Ik waardeer alle tijd die we samen doorbrengen, lachend en plezier makend.

74. Bedankt dat je me elke dag laat glimlachen. Als ik denk dat er iets ergs gaat gebeuren en niets goed gaat, maak jij me blij, energiek en blij dat ik leef. Je maakt ons gezin een betere plek, met je lach en onschuld. We houden zoveel van je, mijn dochter!

75. Bedankt dat je de beste dochter bent die een vader zich kan wensen. Je bent aardig en attent, zachtaardig en geduldig. En je gezicht straalt van vertrouwen als je me vertelt dat ik het goed heb gedaan. Ik zal beter mijn best doen om je trots op me te maken.

76. Bedankt dat je de geweldigste dochter ter wereld bent. Ik hoop dat elke dag van je leven net zo gelukkig, spannend en liefdevol is als met mij. Jouw steun, liefde en aanmoediging houden me elke dag op de been. Ik hou zielsveel van je. Gelukkige verjaardag aan de beste dochter ter wereld.

77. Bedankt dat je altijd zo vrolijk en zonnig bent. Je maakt gewoon mijn dag, elke dag. Ik ben zo dankbaar om je moeder te zijn en je mooie gezicht te zien gedurende de dag. Ik hou van je.

78. Bedankt dat je zo geweldig bent. Je hebt de beste kwaliteiten en maakt me elke dag trots. Je bent mijn eerste en enige dochter, dus ik ben echt gezegend.

79. Bedankt dat je zo’n geweldige dochter bent. Ik weet dat ik niet de makkelijkste ben om mee te leven, maar je doet het zo goed en maakt het allemaal de moeite waard. Ik hou van je met heel mijn hart.

80. Bedankt dat je zo volwassen en braaf bent. Je bent altijd beleefd en respectvol. Dank je, liefje.

81. Bedankt dat je zo’n geweldige dochter bent. Je bent aardig, zorgzaam en attent. Als ik denk aan alles wat je voor me doet en hoeveel ik van je hou, brengt dat vreugde in mijn hart. Ik hou zoveel van je!

82. Bedankt dat je zo aardig bent. Je helpt me altijd en deelt met me. Bedankt dat je altijd je speelgoed opraapt en je kamer netjes houdt. Bedankt dat je de beste dochter ooit bent.

83. Ik wil je bedanken dat je een geweldige dochter bent. Ik wil uitleggen dat ook al kan ik het niet altijd zeggen, je de wereld voor me betekent. Bedankt voor alles wat je doet!

84. Bedankt dat je zo aardig en meelevend bent. Je bent een geweldige dochter. Ik kan me niet voorstellen hoe mijn leven eruit zou zien zonder jou.

85. Bedankt dat je zo leuk, lief en aardig voor me was. Ik ben zo blij dat je in mijn leven kwam op een moment dat het de moeilijkste tijd was. Je bracht geluk in mijn wereld, en er zijn niet genoeg woorden om uit te drukken hoeveel ik van je hou. Bedankt.

86. Bedankt dat je zo’n slimme, grappige en intelligente jongedame bent. Ik waardeer alles wat je thuis en op school doet. Ik ben zo trots op de vrouw die je geworden bent, ik had me geen betere dochter kunnen wensen.

87. Bedankt dat je mijn dochter bent. Ik wou dat ik altijd bij je kon zijn. Ik ben zo trots op de manier waarop je die situatie op school hebt aangepakt! Je laat me zien wat het betekent om zorgzaam en gracieus te zijn, dingen die we van onze moeders leren.

88. Bedankt dat je de beste dochter bent die een moeder zich kan wensen. Je bent een geweldige meid, die slim en mooi is en je bent mijn wereld. Ik hou zoveel van je.

89. Bedankt dat je een dochter bent. Je bent het belangrijkste voor me en ik breng graag tijd met je door. Ik waardeer je geduld als we samen iets doen en het klikt, of als het niet klikt.

90. Oh, mijn prachtige dochter, ik ben zo dankbaar dat je de mijne bent. Bedankt dat je er altijd voor me bent als ik je nodig heb. Je bent de beste dochter ter wereld, altijd liefhebbend en nooit oordelend.

91. Bedankt dat je mijn nieuwe baan steunt. Je vader en ik proberen me weer aan het werk te krijgen, en hij vertelt me altijd hoe goed je het op school doet terwijl ik werk. Bedankt dat je mijn grootste motivatie en trots bent.

92. Bedankt dat je er bent als ik een schouder nodig heb om op uit te huilen. Bedankt dat je naar me luistert. Bedankt dat je de meest geweldige dochter bent die iemand zich kan wensen.

93. Bedankt om elke dag te bellen om te zien hoe het met me gaat. Jij bent degene die me eraan herinnert om me geen zorgen te maken over morgen of wat er zal gebeuren en gewoon te genieten van vandaag. Bedankt dat je mijn dochter bent.

94. Bedankt dat je me zo speciaal laat voelen op mijn verjaardag en elke andere dag. Je lacht altijd en dat maakt me gelukkig. Ik ben zo gelukkig om jou als dochter te hebben.

95. Bedankt dat je zo’n geweldige dochter bent. Ik kan niet geloven hoe volwassen je bent op dit punt in je leven en ik wilde je alleen maar zeggen hoe trots ik de hele tijd op je ben geweest. Je bent een sterke, zorgzame vrouw die het ver zal schoppen in het leven, schat. Ik hou zoveel van je.

96. Bedankt dat je de liefste dochter ooit bent. Ik wil dat elke zondag gedenkwaardig is met jou en helaas was dat niet mogelijk omdat ik zoveel te doen had op het werk, maar ik zal proberen het volgende zondag in te halen.

97. Bedankt dat je mij en je vader elke dag ‘s morgens wilde helpen. Je bent een geweldige dochter, en ik hoop dat je dat altijd zult blijven.

98. Mijn geweldige dochter, bedankt dat je gelukkig, mooi en vol vreugde bent. Je bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag. Waar je ook loopt, het geluk omringt me.

99. Bedankt dat je een geweldige dochter bent. Ik zeg je dit niet vaak, maar ik waardeer de liefde en moeite die je steekt in alles wat je doet. Je bent uniek en ik hou ervan hoe lief je bent!

100. Bedankt dat je mijn dochter bent. Ik hou zoveel van je, en ik ben dankbaar dat je in mijn leven bent.

101. Bedankt mijn dochter dat je er altijd voor me bent en me scherp houdt. Ik weet dat onze relatie uitdagend kan zijn, maar ik ben toch een gelukkige moeder om een kind als jij te hebben.

102. Bedankt dat je altijd zo liefdevol en gelukkig bent. Ik voel me gezegend met jou als dochter. Je hebt me veel geleerd om een beter mens te zijn. Door jou weet ik hoe mooi het leven is. Ik ben je zo dankbaar.

103. Bedankt dat je altijd zo’n goede vriend bent geweest. Je bent er altijd voor me geweest, zelfs als het niet ging zoals jij wilde. Ik ben zo gezegend om jou als dochter te hebben.

Ik hoop dat je deze waarderingscitaten voor mijn dochter nuttig en inspirerend hebt gevonden om haar op de meest creatieve manieren grotere woorden van liefde en dank te tonen. Een enkel briefje of kaartje kan haar immers nog jaren bijblijven. Bedankt voor het lezen.