Walking Alone With God Quotes

Walking Alone With God Quotes

Alleen met God wandelen kan voor veel mensen veel betekenen, afhankelijk van hun omstandigheden, hun relaties en hun geestelijke rijpheid. Maar alleen met God wandelen betekent een relatie met Hem hebben.

Iedereen kan met anderen wandelen, maar er is een sterk individu voor nodig om alleen met God te wandelen. Wandelen met God houdt in dat je je afzondert van de massa als het slecht gaat en een ander pad volgt dan de meeste mensen volgen. Wat anderen als goed beschouwen kan voor jou net het tegenovergestelde zijn.

Het doel van wandelen met God is om los te komen van jouw gedachten en in de Zijne te komen. Ook kan wandelen met God je helpen je volledige vertrouwen in Hem te stellen en je helpen een relatie met God op te bouwen.

Ben je op zoek naar citaten over alleen wandelen met God? Dan ben je bij de juiste post, want deze onderstaande wandel alleen met God citaten zullen je helpen op je reis om met God te wandelen.

Walking Alone With God Quotes

Alleen wandelen met God is de roeping van elke gelovige, en dan wordt het mogelijk om een persoonlijke en nauwere wandel te ervaren. Als we Hem benaderen als onze vader, koning en vriend, zal die communicatie en relatie gepaard gaan met een levensstijl van lofprijzing, trouw en gehoorzaamheid.

1. Wanneer je met God wandelt, voel je Zijn aanwezigheid in je hart wanneer je mensen ontmoet, wanneer je eet, wanneer je speelt en wanneer je slaapt.

2. Wandelen met God is niet alleen wandelen in een park. Het is de oproep accepteren om uit te gaan en je stempel te drukken op deze wereld, ongeacht de kansen of obstakels.

3. Wandelen met de Heer in de vroegere levensjaren leidt tot een gezegende oude dag.

4. God heeft een plan en doel voor je. Blijf alleen met God wandelen door elke vreugde en elke beproeving.

5. Alleen wandelen met God geeft je de tijd om van Hem te horen, de ruimte om adem te halen en na te denken, en een kans om te converseren met de enige persoon die naast je kan lopen tijdens deze reis.

6. Soms is het goed om de ene voet voor de andere te zetten en alleen met God te gaan wandelen.

7. Wandelen met God is een prachtige reis; het is een avontuur. Het is niet altijd gemakkelijk, maar het is altijd de moeite waard.

8. Wanneer je alleen bent met God, is het alleen jullie tweeën. Het is intiem, persoonlijk, vreugdevol en soms zwaar. Maar het is altijd heilzaam.

9. Als je alleen met God wandelt, is elke stap een gebed.

10. De ziel van een vrouw is geworteld in God. Alleen als ze alleen met Hem wandelt, groeit ze echt.

11. Er is een tijd om in een menigte te zijn en er is ook een tijd om alleen te lopen. Wandel alleen met God.

12. Alleen wandelen met God is een van de meest verbazingwekkende ervaringen. Aanschouw de schoonheid van de natuur en wandel met de Heer.

13. Als je nog nooit alleen met God hebt gewandeld, kun je er zeker van zijn dat het net zo verfrissend is als het drinken van koel water op een warme dag.

14. Alleen met God wandelen is de veiligste plaats. Hij wandelt met ons door het hele leven, zelfs als we Hem niet kunnen zien.

15. Alleen met God wandelen, betekent dat niemand anders met je hoeft te wandelen – alleen om in Zijn aanwezigheid te zijn.

16. Wandelen met God is de beste manier om alleen te wandelen, want Hij is er altijd.

17. Wandelen met God is een eenzame weg, maar niet één om alleen te bewandelen.

18. Alleen met God wandelen is de zoetste gemeenschap.

19. In Gods Woord wordt vaak lang en alleen gewandeld. Neem hem mee en maak er een gewoonte van je Bijbel te lezen. Uw ziel zal u dankbaar zijn.

20. Wandelen met God is als alleen wandelen, iedereen loopt naast je, maar niemand kan in jouw schoenen lopen.

21. Alleen wandelen met God is een van de vredigste ervaringen die je in deze wereld kunt hebben.

22. Elke dag alleen met God wandelen is het geheim van een gelukkig en bevredigend leven.

23. Alleen met God wandelen en de duivel weerstaan is een goede strijd.

24. Alleen wandelen met God is geen spel, het is een reis.

25. Alleen wandelen met God is beter dan wandelen met een menigte.

26. Wandelen met God is altijd beter en zoeter dan wanneer we alleen zijn, helemaal niet afgeleid, dan wanneer we het naast iemand anders doen.

27. Wandelen met God is actief en persoonlijk. Als je alleen met God wandelt, kun je een gesprek van hart tot hart voeren over alles wat je bezighoudt.

28. Iedereen die God zoekt wil weten waarheen hij hen leidt. Maar de waarheid is, dat we niet met God kunnen wandelen tenzij we bereid zijn om alleen met hem te wandelen.

29. Het is niet altijd gemakkelijk om alleen met God te wandelen, maar het is altijd de moeite waard.

30. Mijn hart is overweldigd bij de gedachte aan de grote en geweldige toekomst die U gepland heeft voor hen die U liefhebben.

31. De problemen van het leven alleen het hoofd bieden is één ding, maar alleen met God wandelen is iets anders. God wil naast je lopen en je helpen de moeilijkheden van het leven aan te kunnen.

32. Wees niet ontmoedigd omdat het moeilijk is om met God te wandelen. Het hoort moeilijk te zijn.

33. Mijn geheim om met God te wandelen, zelfs als ik alleen ben, is God.

34. Loop niet alleen. Loop alleen met God.

35. Alleen met God wandelen is een moeilijke weg, maar noodzakelijk. Het is moeilijk Hem te horen boven het lawaai van ons eigen leven.

36. Het is niet makkelijk om alleen met God te zijn. Het is moeilijk tijd te vinden om alleen met God te zijn en voor Hem te knielen. Soms is het makkelijker om in de menigte te lopen dan met Christus.

37. De Bijbel is een oude weg en God is een goede gids. Naast Hem lopen is niet altijd gemakkelijk, maar Hij laat ons nooit alleen.

38. Wandelen met God is nooit gemakkelijk, maar Hij is altijd dichtbij. Je zult nooit alleen wandelen.

39. Als je alleen met God wandelt, is alles mogelijk. Als je afdwaalt, is niets mogelijk.

40. Soms moeten we alleen met God wandelen. Dat is geen schande.

41. Om met God te wandelen, moet je bereid zijn alleen te wandelen. Je zult het niet altijd begrijpen of eens zijn met waar Hij je naartoe leidt.

42. Je kunt zowel angst als vreugde ervaren als je alleen met God wandelt.

43. Wandelen met God is nooit zonder moeilijkheden. Maar dat is het ook niet als je alleen wandelt.

44. Het vergt alles wat je hebt om alleen met God te wandelen en niets, niets blijft over.

45. Als je alleen met God wandelt, verwacht dan weerstand. Want het is makkelijker om Hem te volgen in de wildernis dan om het leven alleen te doen.

46. Als je alleen met God wandelt, maakt Hij een weg waar geen weg is.

47. Soms is het belangrijkste wat je kunt doen genoeg bidden om een plaats te zoeken waar je alleen met God kunt wandelen.

48. Wandelen met God moet geen karwei zijn, maar een plezier. En om een goede wandel met Hem te hebben, moet je weten dat Hij daar met je wandelt.

49. Alleen wandelen met God is beter dan wandelen met een menigte.

50. Als je met God wandelt, hoef je het kwaad niet te vrezen. Je hebt niets te vrezen omdat Hij bij je is.

51. Wandelen met God helpt je antwoorden te vinden op vragen waarvan je misschien niet eens weet dat je ze hebt.

Wandelen met God is geen eenzame ervaring. Het gaat om een intieme relatie met de goddelijkheid. Als je alleen met God wandelt, blijf dan geloven en vertrouw op Hem, wat er ook gebeurt. Ik hoop dat je deze verzameling van wandel alleen met God citaten nuttig vond. Laat me alsjeblieft weten wat je van deze post vindt in het commentaargedeelte.