Wees Sterk Mijn Vriend Citaten

De meeste mensen zijn bekend met het populaire gezegde: « als het moeilijk wordt, gaan alleen de sterken ». Het is echter niet altijd zo gemakkelijk als het klinkt. Meestal lijkt het gemakkelijker om gewoon op te geven of de handdoek in de ring te gooien als het moeilijk wordt dan om door te zetten.

Maar ik zal je iets vertellen, als je dat doet, kan dat erop wijzen dat zulke personen ofwel te zwak zijn ofwel niet geloven dat ze de ontberingen kunnen doorstaan. Dit kan nog erger zijn als ze geen mensen bij de hand hebben om hen door zulke moeilijke periodes heen te helpen. Daarom is het hebben van vrienden die je door dik en dun bijstaan van vitaal belang.

Weet dat jouw rol in het leven van je vriend, vooral op zulke moeilijke momenten, de vriendschapsband tussen jullie beiden aanzienlijk zal versterken. Het zal een levensredder zijn als je bemoedigende woorden geeft om die vriend van je door de ups en downs in het leven heen te helpen.

Sterk zijn betekent niet dat de storm niet waait, maar wel dat we de storm kunnen weerstaan. Dus, help die lieve vriend van je om sterk te blijven en te weten dat alles goed komt met deze zorgvuldig samengestelde be strong my friend quotes.

Wees sterk mijn vriend citaten

Wees sterk mijn vriend en weet dat je er toe doet. Werk hard, ga uitdagingen moedig aan en geef jezelf niet op. Kom op voor jezelf omdat je het waard bent, en onthoud dat er een licht in je zit dat ernaar verlangt om helderder te schijnen, zelfs in donkere tijden.

1. Wees sterk mijn vriend, het leven is een storm. Het ene moment voel je je stralend en het volgende moment sta je op de rotsen. Wat je een man maakt is niet hoe vaak je de storm trotseert, maar hoe je die stormen doorstaat.

2. Het is OK om je overweldigd en onder druk gezet te voelen. Het is OK om je terug te willen trekken van de wereld totdat het beter gaat. Als je je down voelt, bedenk dan dat je niet alleen bent en dat zelfs superhelden soms verdrietig zijn. Wees sterk mijn vriend.

3. Wees sterk mijn vriend. Ik ben er altijd voor je en luister wanneer je me nodig hebt. Je bent geweldig. Je bent sterk. Je hebt dit.

4. Wees sterk mijn vriend. Er zullen dagen zijn dat je het gevoel hebt dat je wilt opgeven, maar dat zijn de dagen dat je het diepst moet graven en doorzetten. Onthoud altijd dat je sterker bent dan je denkt.

5. Wees sterk mijn vriend. Blijf nederig, blijf hosselen. Als je succesvol wilt zijn, moet je vastberaden en volhardend zijn.

6. Wees sterk mijn vriend, je hart breekt en de pijn voelt ondraaglijk. Haal diep adem. Het is moeilijk, maar je komt hier dag voor dag doorheen.

7. Wees sterk mijn vriend, je bent dapper en een overlever. Er is zoveel mogelijk in je leven. Geloof in jezelf en geef nooit op.

8. Wees sterk mijn vriend. Het is maar een test, en je hebt al erger meegemaakt en je zult nog erger meemaken. En God zal je nooit een last geven die je niet kunt dragen.

9. Wees sterk mijn vriend. Ik ben er altijd voor je. Niemand is perfect, en we maken allemaal fouten, maar dat betekent niet dat we er niet van kunnen leren.

10. Wees sterk mijn vriend. De momenten die er toe doen zijn niet diegene waar we slagen. Het zijn de momenten waarop we het geprobeerd hebben.

11. Wees sterk mijn vriend. Je kunt niet dapper zijn als je alleen maar mooie dingen hebt meegemaakt. Je moet verschrikkelijke dingen overkomen. Het ergste moet gebeuren zodat als het beter wordt, je het waardeert.

12. Wees sterk mijn vriend. Het leven is te kort om met spijt te leven. Behandel de mensen die jou goed behandelen en vergeet degenen die niet in je geloven. Vertrouw erop dat alles in het leven met een reden gebeurt. Pak de kansen die je krijgt en probeer je leven ten goede te veranderen. Het leven is niet gemakkelijk en niemand zei dat het dat zou zijn; ze beloofden alleen dat het de moeite waard zou zijn.

13. Wees sterk mijn vriend. Verspil je tijd niet met uitleggen hoe en waarom dingen je zijn overkomen; mensen horen toch alleen wat ze willen horen. Schiet voor de maan. Zelfs als je mist, land je tussen de sterren.

14. Wees sterk, mijn vriend. De storm gaat voorbij, en de zon zal achter die donkere wolken vandaan komen.

15. Wees sterk mijn vriend. De grootste veranderingen in het leven komen vaak voort uit de kleinste momenten. En het is ook zeer waarschijnlijk dat je sterker bent dan je beseft.

16. Ontmoediging is een gemoedstoestand, en er is niets aan. Wees sterk mijn vriend. Laat je obstakels je niet definiëren, laat ze je versterken.

17. Wees sterk mijn vriend. Je kracht komt niet van de gevechten die je hebt gewonnen; je kracht komt van de strijd die je hebt geleverd. Als je moeilijke tijden en ontberingen meemaakt en je kiest ervoor om je niet over te geven, dat is kracht.

18. De kwaliteiten die je het beste dienen in moeilijke tijden zijn dezelfde die je door goede tijden heen helpen. Wees sterk mijn vriend, en alles komt goed.

19. Wees sterk mijn vriend. Je kracht komt niet van de dingen die je gemakkelijk vindt om te doen, maar van het overwinnen van de dingen die je ooit overweldigden.

20. Soms moet je dingen doen die je niet wilt doen, dat is gewoon het leven. Maar het is belangrijk om te onthouden dat dit je niet depressief hoeft te maken. Wees sterk mijn vriend.

21. Wees sterk mijn vriend. Kies je kracht, kies je pad en trotseer de wereld met brute kracht.

22. Wees sterk mijn vriend, en blijf mooi. Blijf vechten, en win je gevechten. Je bent sterker dan je denkt.

23. Wees sterk mijn vriend. Je bent geen product van je situatie. Je bent een product van je beslissingen.

24. Wees sterk, mijn vriend. De wereld is vaak wreed, maar ook mooi, en jij bent mooi.

25. Wees sterk mijn vriend, en geef niet op. Als je teveel deuren ziet sluiten, bouw dan een nieuwe deur.

26. Het beste aan vrienden is hoe ze je pushen om het beste uit jezelf te halen. Wees sterk mijn vriend.

27. Wees sterk mijn vriend. Laat je niet klein krijgen en blijf overeind, want je bent tenslotte een leeuw.

28. Wees sterk mijn vriend. Wees de kapitein van je schip, de beslisser over je lot en de architect van je ziel.

29. Ik zie je, hoor je, en ik ben er voor je. Je bent niet alleen. Wees sterk mijn vriend.

30. Wees sterk mijn vriend, en wordt wat je gelooft.

31. Wees sterk mijn vriend. Je tranen zijn slechts de regen voor een nieuwe dageraad. Verlies de hoop niet.

32. We zijn allemaal ruwe diamanten. Niemand groeit als hij zich comfortabel voelt. Wees sterk mijn vriend.

33. Wees sterk mijn vriend, en vecht door. Op een dag zul je jezelf weer vinden, het is net om de hoek, ik kan het voelen.

34. Wees sterk, mijn vriend, je tijd zal komen.

35. Wees sterk mijn vriend, en hou vol. We hebben allemaal problemen.

36. Ik zie je, hoor je, en ik ben er voor je. Je bent niet alleen. Wees sterk mijn vriend.

37. Nee, je hebt niet gefaald. Je hebt alleen je vleugels nog niet gevonden. Wees sterk mijn vriend.

38. Wees sterk mijn vriend. Bedankt dat je zo’n geweldige vriend bent, altijd en voor altijd. Je bent geliefd.

39. Wees sterk mijn vriend. Leef volgens jouw ontwerp, en niet volgens de maatschappelijke standaard.

40. Wees sterk mijn vriend. Ik zal hier bij je zijn door dit alles heen. Je hebt dit.

.

41. Wees sterk mijn vriend. Wees sterk in de gebroken plaatsen, dapper in het aangezicht van angst, vreugdevol temidden van verdriet. Wees hoopvol, zelfs als het moeilijk te geloven is.

42. Wees sterk mijn vriend. Uithoudingsvermogen is niet alleen het vermogen om iets moeilijks te verdragen, maar om het om te zetten in glorie.

43. Wees sterk mijn beste vriend, want ook dit zal voorbijgaan.

44. In tijden van crisis, wees sterk mijn vriend, en heb vertrouwen. De pijn zal overgaan, en je zult er sterker door worden.

45. Wees sterk mijn vriend. Ren door de storm en naar het licht.

46. Wees sterk mijn vriend. Ga vol vertrouwen in de richting van je dromen. Leef het leven dat je je hebt voorgesteld.

47. Wees sterk, mijn vriend. Geef nooit op, geef je nooit over, ga altijd door. De zon zal weer opkomen.

48. Wees sterk mijn vriend. Haal diep adem, want dit is het mooiste moment van je leven.

49. Wees sterk mijn vriend. De sterkste mensen zijn degenen die niet alleen overleven, maar gedijen na een breuk.

50. Wees sterk mijn vriend. Hoewel het hartzeer blijft hangen, zul je snel weer geluk vinden.

Wees sterk mijn beste vriend quotes

Wees sterk mijn beste vriend, laat niet los. Ik zal jou ook niet loslaten. Hou je herinneringen vast en weet dat ik je nooit zal vergeten.

51. Wees sterk mijn beste vriend. Wees sterker dan je excuses, sterker dan je angsten, sterker dan de verleiding om op te geven.

52. Wees sterk mijn beste vriend. Laat de angst om te falen je niet tegenhouden om je ding te doen. Vind de kracht om jezelf te zijn.

53. Wees sterk mijn beste vriend. De sleutel tot het overleven van moeilijke tijden is kracht. De gevechten maken je sterker, bouwen karakter op, en creëren een onmiskenbare wil om nooit op te geven.

54. We dragen samen die paar extra kilo’s, we overleven dat koude weer. We kunnen misschien niet alleen een auto opdrukken, maar met elkaar kunnen we alles. Wees sterk mijn beste vriend.

55. In moeilijke tijden moeten we onthouden dat elk moment een kans is om sterk te zijn. Wees sterk mijn beste vriend.

56. Wees sterk mijn beste vriend. We zijn allemaal mooi op onze eigen manier. Vind de schoonheid in jezelf en laat niemand je anders vertellen.

57. Wees sterk mijn beste vriend. Dapper zijn betekent niet dat je niet bang bent. Het betekent dat je ermee door durft te gaan ondanks je angst.

58. Wees sterk mijn beste vriend. Je hebt dit. Je bent sterk, betrouwbaar en bekwaam. Maar vooral, je bent mijn beste vriend. En ik hou van je.

59. Wees sterk mijn beste vriend. Ik zal er voor je zijn in goede en slechte, gelukkige en verdrietige tijden. Ik zal er voor je zijn, want daar zijn vrienden voor.

60. Wees sterk mijn beste vriend. Sterk zijn betekent niet de afwezigheid van zwakheid. Het gaat om je vermogen je zwakte te erkennen, te begrijpen en er waardig bovenuit te stijgen.

61. Wees sterk mijn beste vriend. Eén ding weet ik zeker en dat is dat je alles kunt doen wat je wilt. Wees sterk. Wees een vechter.

62. Wees sterk mijn beste vriend. Wees sterk om weerstand te bieden, wees zacht om te vergeven; wees gul om toe te geven, en wees vastberaden om door te zetten.

63. Wees sterk mijn beste vriend. De wereld breekt iedereen, maar sommigen zijn sterk op gebroken plaatsen. Wees één van hen.

64. Als je ervoor kiest om op je best te zijn, inspireer je anderen om ook op hun best te zijn. Wees sterk mijn beste vriend.

65. Soms moet je dingen doen die je niet wilt doen, dat is gewoon het leven. Maar het is belangrijk om te onthouden dat dit je niet in de steek moet laten. Wees sterk mijn beste vriend.

66. Wees sterk mijn beste vriend. Wees het type vriend dat je zou willen hebben, degene die je hart versterkt en je eraan herinnert hoe sterk je werkelijk bent.

67. Wees sterk mijn beste vriend. Sterk zijn is elke dag kiezen om iets moeilijks te doen. Wees een dagelijkse strijder.

68. Wees sterk mijn beste vriend. Je wordt geliefd en gesteund door hen die van je houden. Blijf trouw aan jezelf.

69. Wees sterk mijn beste vriend, en weet dat de cirkel van het leven mooi maar ook verschrikkelijk is.

70. Wees sterk mijn beste vriend. Je bent niet alleen. Ik denk aan je, en ik zal er altijd voor je zijn.

71. Wees sterk mijn beste vriend, en blijf je dromen leven. Er wordt meer van je gehouden dan je ooit zult weten.

72. Huil niet omdat het voorbij is; lach omdat het gebeurd is. Wees sterk mijn beste vriend.

73. Wees sterk mijn beste vriend. Je bent sterker dan je denkt.

74. Wees sterk mijn beste vriend. Voor de momenten dat je het wilt opgeven, denk aan waarom je bent begonnen.

75. Wees sterk mijn beste vriend. Geef nooit op. Vandaag is de dag. Ga ervoor. Het beste moet nog komen.

76. Wees sterk mijn beste vriend. Jaag de dromen na, niet de angsten.

77. Wees sterk mijn beste vriend. Het gaat er niet om hoe hard je je uitdagingen raakt. Het gaat erom hoe hard je geraakt kan worden door je problemen en vooruit kan blijven gaan.

78. Wees sterk mijn beste vriend. Ik ben bij je bij elke stap op deze reis door dik en dun. Ik hou van je.

79. Wees sterk mijn beste vriend; weet dat miljoenen van ons altijd aan je zijde zullen staan.

80. Wees sterk mijn beste vriendin. Je bent een supervrouw, je bent sterk, en je zal niet gebroken worden.

81. Wees sterk mijn beste vriend. Je houding maakt een groot verschil in alle omstandigheden.

82. Wees sterk mijn beste vriend. Geluk betekent omringd zijn door mensen die je gelukkig maken.

83. Wees sterk mijn beste vriend. Ik bid voor jou de kracht om door te gaan en het geluk terug te vinden.

84. Wees sterk mijn beste vriend. Moge je hart nooit breken, en moge je er altijd voor jezelf zijn.

85. Wees sterk mijn beste vriend. Je bent moediger dan je denkt, sterker dan je lijkt en slimmer dan je denkt.

86. Wees sterk, mijn beste vriend. Ik zal er voor je zijn. Ook al zijn we uit elkaar, ik zal aan je zijde staan.

87. Wees sterk mijn beste vriend, en geef niet op. God is met je.

88. Vandaag is de dag dat we sterker worden dan gisteren. Wees sterk mijn beste vriend.

89. Wees sterk mijn vriend. Hou vol, wees moedig, en weet altijd dat er van je gehouden wordt.

89. Wees sterk mijn beste vriend. Je bent sterker dan je denkt, en je komt hier doorheen. Geef gewoon niet op.

90. Wees sterk mijn beste vriend. Er is geen grens aan wat je kunt bereiken.

91. Soms voelen we ons alleen op deze reis die leven heet. Maar heb vertrouwen en ga door. Wees sterk mijn beste vriend.

91. Wees sterk mijn beste vriend. Laat de angst voor de tijd die je nodig hebt om iets te bereiken je niet tegenhouden.

92. Wees sterk mijn beste vriend, we komen hier samen doorheen.

93. Wees sterk mijn beste vriend. Ik zal er altijd voor je zijn. Ik bedoel, ik ben er bijna altijd.

94. Wees sterk mijn beste vriend. Het geheim om vooruit te komen in het leven is beginnen met iets wat de moeite waard is.

95. Wees sterk mijn beste vriend. De storm zal bulderen en verdwijnen, en de zon zal weer helder schijnen.

97. Wees sterk mijn beste vriend, laat de wereld de beste versie van jezelf zien.

98. Harde tijden maken sterke mensen. Wees sterk mijn beste vriend.

99. Wees sterk mijn beste vriend. Weet dat er altijd een andere manier is.

100. Wees sterk mijn beste vriend. Wees sterk voor jezelf zodat anderen zich sterk kunnen voelen door jou.

Ik hoop dat je van dit bericht hebt genoten en dat je deze be strong my friend citaten inspirerend en bemoedigend vond om je vrienden te helpen moedig en goed door moeilijke tijden te gaan.

U bent vrij om er zoveel te gebruiken als u wilt en ze ook naar uw vrienden te sturen van wie u weet dat ze deze motiverende en inspirerende citaten op dit moment nodig hebben.