Welkom Thuis Marine Citaten

Iemand die je kent, dichtbij of niet, heeft je land gediend zoals elke trouwe soldaat zou doen, en nu is het tijd om thuis te komen en te rusten. Zij hebben het zware werk gedaan door hun leven op het spel te zetten voor ieders veiligheid; nu rest hen niets anders dan naar huis te gaan en zich te herenigen met hun familie en vrienden.

Omdat ze van huis zijn, willen jullie (de vrienden en familie) hen steunen en hen een goed gevoel geven na de zware tijden die ze hebben doorgemaakt door zo lang weg te zijn. Een van de makkelijkste en meest gedenkwaardige manieren om waardering te tonen is met doordachte welkom thuis marine quotes.

Soms kan het moeilijk zijn om uit te drukken hoe je je voelt als je geliefde terugkomt van uitzending. Misschien weet u niet precies wat u moet zeggen, of bent u zo opgewonden dat hij thuis is dat u niet weet wat u moet doen. De onderstaande citaten zullen u helpen uw gevoelens over te brengen wanneer u een marinier uit uw omgeving thuis verwelkomt.

Welkom thuis marine citaten

Je bent door een hel gegaan, en je staat nog steeds overeind. Nu weten we zeker dat niets je zal breken. Jullie zijn onaantastbaar en niet te stoppen, net als een 9Gm Superfortress, het krachtigste vliegtuig ooit gebouwd. We zijn trots op ieder van jullie. Welkom thuis beste marinier.

1. Welkom thuis marinier. We hebben je gemist toen je weg was. En iedereen ook.

2. Welkom thuis, onze lieve marine vader! We zijn zo blij dat je weer bij ons thuis bent. We weten dat het moeilijk was om van ons weg te zijn. We houden van je en willen dat je weet dat je offer niet voor niets is geweest.

3. Je ruikt het vuur branden, hoort de motoren brullen en proeft de vrijheid op je tong. Welkom thuis, mijn marine man.

4. Welkom thuis marinier, we hebben je gemist, je familie, vrienden en al je wapenbroeders en -zusters.

5. Welkom thuis, en bedankt voor je dienst, beste marinier.

6. Onze troepen komen thuis, en ik kan niet trotser zijn op het offer dat elk van hen heeft gebracht. Dank u voor uw dienst.

7. Welkom thuis, onze eigen marine. Je bent nooit echt weg zolang je in ons hart zit.

8. Welkom thuis marine. Thuis is waar het hart is ~ en we zijn zo trots om thuis te zijn.

9. Thuis is waar het hart ligt, wat het marine boot camp zo moeilijk maakt om te voltooien. Maar als je er eenmaal doorheen bent, kan niets je tegenhouden om thuis te komen bij je geliefden.

10. Welkom thuis. We moeten degenen die onze natie verdedigen meer bedanken. Bedankt en welkom thuis.

11. Welkom thuis marinier. Het zijn de kleine dingen die het leven de moeite waard maken. Het gaat niet om veel geld, mooie auto’s of een herenhuis. Thuis zijn bij de mensen waar je van houdt en de dingen doen waar je van houdt maakt het de moeite waard. We zijn blij dat je veilig terug bent.

12. Het is goed om weer bij de familie te zijn. We hebben je gemist toen je weg was en zijn blij dat je weer thuis bent, marinier. Welkom thuis.

13. Het ergste van je uitzending was dat je gescheiden was van ons, je familie en vrienden. Het beste deel was om weer thuis te zijn. Welkom thuis, onze marinier.

14. Welkom thuis, marinier! We zijn trots op je en missen je zo erg. We wensen je een veilige terugkeer.

15. Een plek om uit te rusten en te spelen, geïnspireerd en bijgetankt. Voor mariniers die alles willen. Welkom, thuis.

16. We zijn trots op onze mariniers en degenen die deze grote natie dienen en beschermen. We eren het offer dat jullie gebracht hebben om de staat te dienen en ons veilig te houden, welkom thuis.

17. Thuis is waar je hart ligt. Het is ook waar je familie en vrienden zijn. De volgende keer dat je thuiskomt van uitzending, neem dan niet alleen genoegen met een knuffel.

18. Je bent lang onderweg geweest. Ik weet zeker dat je ervan overtuigd bent dat er geen betere plaats is dan thuis. Welkom thuis beste marinier.

19. Welkom thuis, marinier. We zijn vereerd dat je je bij ons voegt.

20. Het is goed om thuis te zijn. Welkom thuis, marinier.

21. Thuis is waar het korps is. Aan alle mariniers, welkom thuis.

22. Thuis is waar je ook bent. Moge je thuiskomst net zo veilig en gelukkig zijn als degene die op je wachten! Welkom thuis marinier.

23. Hoe laat het ook is, we weten altijd dat je er voor ons bent. We zijn blij dat je naar huis komt, we houden van je. Welkom thuis, lieve marinier.

24. Je bent nooit weggegaan. Je was altijd hier. Er is gewoon geen plek zoals thuis. Welkom thuis, lieve marinier.

25. Voor het eerst in 9 maanden naar huis rennen, de deur binnenlopen en al het eten opeten dat ik met liefde heb gemaakt. Welkom thuis marinier.

26. Welkom thuis, marinier. We zijn trots op je!

27. Welkom thuis, marinier! Hier is een knuffel van je familie en vrienden, maar ik waarschuw je, het is meer een tackle dan een knuffel.

28. Gefeliciteerd marinier! Je hebt het gehaald! We zijn zo trots op je en verwelkomen je thuis met open armen.

29. Een andere dag, een andere missie, een andere reden om trots te zijn om te dienen. Nog een kans om bij je familie te zijn. Welkom thuis marinier.

30. Je bent thuis, de reis is voorbij, en je familie en vrienden wachten om je terug te verwelkomen. Welkom thuis, beste marinier.

31. Welkom thuis, beste marinier. Gewoon een herinnering dat je thuis bent, dat er van je gehouden wordt en dat we je steunen.

32. Lieve marinier, ik heb je gebeitelde armen en je muskusgeur gemist. Welkom thuis lieverd.

33. Welkom thuis, marinier! We zijn zo blij dat je veilig en gezond terug bent na zo lang weg te zijn geweest. Hier is een printbaar welkom thuis teken voor aan je deur om je eraan te herinneren hoeveel we van je houden en je waarderen.

34. Welkom thuis marinier, van ons allemaal hier thuis! We hebben je zo gemist!

35. Hij is thuis. En we knuffelen. Nu zijn onze knuffels warm in plaats van koud. Welkom thuis, marinier.

36. Welkom thuis, marinier. Je bent nooit echt weg zolang er iemand is die van je houdt.

37. Je bent thuis. Het is te lang geleden, we hebben je gemist. Welkom thuis lieve marinier.

38. Ik ben blij dat je veilig thuis bent, mijn marine man. We hebben je gemist.

39. Welkom thuis, marinier. Thuiskomen is het begin van een leven dat slechts enkelen kunnen leiden. Het leven van een marinier is er een van dienstbaarheid, opoffering en eer.

40. Je bent tien jaar in dienst geweest. Je bent er niet veel geweest, maar het is goed dat je terug bent. Welkom thuis, marinier.

41. Thuis is waar de basis is. En we zijn zo blij dat je weer thuis bent. We hebben je zo gemist.

42. Thuis is waar het hart ligt. Welkom thuis, marinier. Ik heb je gemist.

43. Je weet hoe het gaat; je bent een tijdje weggeweest en nu ben je terug. Tijd om knuffels te geven aan de hele buurt. Welkom thuis, marinier.

44. We zijn zo trots op je, vergeet dat nooit. De enigen die iets te zeggen hebben over jouw toekomst zijn jij en je familie. Stop nooit met vechten voor waar je in gelooft. Welkom thuis.

45. Het is goed om levend en wel terug in de States te zijn, het is nog beter om terug in de armen van je familie en vrienden te zijn. Welkom thuis, onze marinier.

46. Je bent thuisgekomen. Je beste vriend begroet je, je kunt de frisse lucht weer inademen en je familie is veilig. Welkom, thuis, marinier!

47. We verwelkomen je thuis, onze lieve marinier met liefde, medeleven en hoop. Geen tranen meer, geen pijn en geen angst.

48. Kom terug naar de wereld van de levenden. Welkom thuis, marinier.

49. Welkom, thuis, marinier. Je moeder is zo trots op je voor het dienen van je land en voor het offer dat je hebt gebracht. Bedankt voor je dienst! Het is de beste dag van hun leven.

50. Blij dat je weer thuis bent! Je hebt alles meegemaakt. Nu is het tijd voor vakantie. Welkom thuis.

51. Welkom thuis marinier. We zijn zo blij dat je terug bent vandaag, en we zullen er alles aan doen om dit het beste welkom thuis feest ooit te maken.

52. Welkom thuis marinier! We houden van je, we missen je, en kunnen niet wachten om je op het vliegveld te zien.

53. Ik wens je een warm welkom thuis met een koele bries vol geuren van barbecues, herfstbladeren en voetbalwedstrijden. Welkom thuis, marinier.

54. Welkom thuis, mijn marine baby. Ik heb je zo gemist, ik ben zo blij dat je weer thuis bent, ik kook nu een feestmaaltijd.

De thuiskomst van een geliefde is een van de meest gedenkwaardige momenten in het leven. Het is zo belangrijk om hen op de best mogelijke manier terug te verwelkomen.

Ik hoop dat deze welkom thuis marine citaten hebben uitgedrukt de opluchting van u het hebben van uw dierbaren terug veilig en gezond. Ook, vergeet niet om een commentaar te laten vallen met uw favoriete citaten.