Woede Afreageren Op Anderen

Taking Anger Out on Others Quotes

Woede is net zo natuurlijk als geluk, maar het wordt destructief als het uit de hand loopt. Iedereen wordt wel eens boos. Of we nu geïrriteerd zijn door iemands gedrag of ziedend van woede over iets onrechtvaardigs, het kan moeilijk zijn om onze kalmte te bewaren en niet uit te halen naar iemand.

Als je boos bent op iemand, zul je hem waarschijnlijk niet behandelen met het respect en de aandacht die de persoon verdient. U kunt dingen zeggen die u niet meent en er later spijt van krijgen. Als je boos wordt op iemand, reageer je je woede misschien af op mensen om je heen die niets met de situatie te maken hebben.

Je voelt je er iets beter door, maar je woede is nergens verdwenen. Het maakt het erger en zorgt ervoor dat je je schuldig voelt voor hoe je anderen behandelde. Het dient geen nuttig doel. Maar je woede afreageren op anderen is nooit de oplossing. In plaats van je beter te voelen, zal het alleen maar leiden tot meer gevoelens van wrok jegens jezelf en anderen – en misschien nog meer problemen creëren in het proces.

Soms is boos worden niet alleen een verspilling van tijd, maar ook van energie en kan het de mensen om je heen pijn doen. Deze collecties van het nemen van woede uit op anderen citaten hieronder zal u helpen kanaliseren eventuele frustratie of negatieve gevoelens in positieve acties die de situatie kan helpen. Het is belangrijk om je effectief en positief uit te drukken om gezonde relaties met anderen te waarborgen, zelfs wanneer je met boosheid te maken hebt.

Woede afreageren op anderen

Boos worden en de woede op anderen afreageren is niet ongewoon, maar het is gewoon tijd- en energieverspilling. Dit gebeurt in alle aspecten van het leven, van de werkplek tot familiebijeenkomsten, iedereen heeft dit zien gebeuren.

1. Woede afreageren op anderen is als een steen naar iemand gooien en missen. Je blijft achter met alle woede maar niemand om de schuld te geven.

2. Soms krijgen mensen steken van het afreageren van hun woede op anderen.

3. Woede is een verspilde emotie. Het doet je uiteindelijk alleen maar pijn, vooral als je er iemand anders mee kwetst.

4. De beste manier om van je woede af te komen is om het door te geven aan iemand anders.

5. Als je gestrest, boos en uitgeput bent, reageer het dan niet af op je familie. Reageer het af op je vrienden.

6. Je woede eruit halen zonder anderen boos te maken is erg onwaarschijnlijk, tenzij je de plek verlaat waar je boos bent geworden en menselijk contact vermijdt totdat je gekalmeerd bent.

7. Reageer je woede niet af op de mensen die van je houden. Reageer het af op mensen die veroorzaken waarom je boos bent.

8. Zorg ervoor dat je je woede niet op de verkeerde persoon richt, zoals een uitsmijter. Ze laten je niet binnen, en ze laten je niet buiten.

9. Het is beter in contact te komen met je emoties dan je woede los te laten op onschuldige omstanders.

10. Anderen beschadigen als je boos bent geeft je misschien een beter gevoel, maar lost het probleem niet op.

11. Reageer je woede niet op jezelf af. Reageer het af op iemand die het verdient.

12. Wij hebben de neiging ons op verschillende manieren af te reageren op degenen die dicht bij ons staan en die wij als veilig beschouwen; minder boze mensen hebben niet de neiging hun woede op deze manier te uiten.

13. Geen woede tonen tegen de bron van iemands frustratie, maar tegen een onschuldig doelwit is een laffe zet.

14. Woede en agressie afwentelen op iemand anders door middel van roddels en geruchten is een verschrikkelijke poging om stress te verlichten.

15. Als je boos bent, is het moeilijk om die boosheid op anderen over te brengen, want als je dat doet, heft dat de boosheid op.

16. Als je hard werkt en er lijkt niets te gebeuren, is het te gemakkelijk om boos en agressief te worden.

17. Woede is gewoon een laffe verlenging van verdriet. Het is veel makkelijker om boos te zijn op iemand dan te vertellen dat je gekwetst bent.

18. Woede afreageren op anderen is een teken van zwakte.

19. Het is niet omdat je een woedeprobleem hebt, dat je het op anderen moet afreageren.

20. Boos worden is gewoon een teken dat je menselijk bent. Zorg er alleen voor dat je het uit op een kussen, niet op je geliefden.

21. Als je je woede uit, laat je anderen zien dat je een sterk persoon bent.

22. Woede uiten door persoonlijke beledigingen onthult iemands ware kracht.

23. Je bent of je baas of het slachtoffer van je woede. Welke kant wil je op?

24. Je bent bozer op vreemden dan op je vrienden omdat dat sociaal acceptabeler is.

25. Woede is als een ballon. Hij is makkelijk op te blazen en moeilijk vast te binden.

26. Woede maakt je dom. Je kunt die woede beter uiten door met pinda’s te gooien of popcorn, of misschien door met spannende bewegingen in een emmer het water te roeren.

27. Iedereen heeft wel eens een frustrerende baas, een irritante collega of een ronduit vervelende buurman. Je vraagt je af hoe je je woede op hen kunt afreageren zonder over de schreef te gaan of hen te kwetsen.

28. Je bent wanhopig om die vervelende persoon een stukje van je gedachten te geven. Was er maar een manier om het te doen zonder gepakt te worden.

29. Je hebt een bal van woede en frustratie in je buik. Je vraagt je af wat je ermee moet doen zodat het je niet verstikt.

30. Een gezonde manier om woede af te reageren op mensen van wie je houdt, is niet je woede op hen afreageren, maar erover praten.

31. Woede is een signaal en een signaal dat het waard is om naar te luisteren. Woede kan vaak een katalysator zijn voor een belangrijke verandering in je leven. Maar hoewel het verleidelijk is om je woede te uiten en je te laten verteren, laat je niet meeslepen!

32. Boosheid en agressie afwentelen op iemand anders, laat die persoon je eigen emoties beheersen. Echte zelfbeheersing is verantwoordelijkheid nemen voor je gevoelens.

33. Een vriend vertelde me eens dat woede afreageren op iemand anders net zo makkelijk is als het doorgeven van een hete aardappel. Degene die de aardappel vasthoudt zit in de problemen, degene die hem doorgeeft aan een ander heeft alleen de hitte van zichzelf weggenomen en zal zich beter voelen tot hij terugkomt.

34. De beste manier om met woede om te gaan is om het op iemand anders af te wentelen door het op vrienden en familie af te reageren of je kunt van je woede afkomen door het op een of andere sukkel af te wentelen die je zal haten tot hij ontploft en de hele zaak vergeet.

35. Altijd boos zijn op iemand die het verdient.

36. Woede is een zuur dat het vat waarin het wordt bewaard meer schade toebrengt dan alles waarop het wordt gegoten.

37. Als we gekwetst worden, is onze eerste impuls om iemand de schuld te geven. Het is niet hun schuld. Het is de jouwe. Reageer je agressie af op een boksbal, niet op je beste vriend of oudere broer.

38. Een communicatieve manier om je woede te uiten via sms in plaats van uit te halen naar andere mensen.

39. Reageer je agressie af op andere mensen, niet op je brievenbus.

40. Een enorme stoot adrenaline gaat gepaard met woede en agressie die het lichaam wil verdrijven. Ik heb een paar mensen waarop ik het moet afreageren.

41. Als je je beter wilt voelen over jezelf, val dan anderen aan, maar mij niet.

42. Het is tijd om die stress los te laten… En het op onszelf af te reageren.

43. Ik ben super boos, ik ben woedend, maar het komt wel goed. Het is langzaam brandende woede waar ik niet mee om kan gaan of mezelf uit kan praten.

44. Reageer je woede af op anderen en niet op jezelf.

45. Woede is een normale menselijke emotie, maar je afreageren op anderen in plaats van op jezelf is gevaarlijk. Laat je emoties niet de overhand krijgen.

46. Als je boos bent, is het geen goed idee om dat op iemand anders af te reageren.

47. Het is moeilijk om je woede niet op mensen af te reageren als ze het niet verdienen. Je zou zelfs jezelf kunnen kwetsen in het proces!

48. Als je boos of gefrustreerd bent, reageer dat dan af op iemand die het niet verdient.

49. Laat al je woede los. Schreeuw en vloek zo hard als je kunt. Haal dan diep adem en ontspan.

50. Woede is een normale emotie. Maar er is een grens aan de tijd dat onze gezonde kant woede de vrije loop laat.

51. Ik wil niet te laat op mijn werk komen, maar ik moet eerst even luchten.

52. Het is frustrerend als je boos bent en niet kunt schreeuwen tegen een machine die het verdient, dus hier zijn wat dingen om levenloze objecten te slaan.

53. Schreeuwen dat ze de agressie moeten doorgeven omdat ze altijd iets hebben wat je moet doorgeven.

54. We hebben allemaal agressie, maar we hebben er niet altijd recht op. Wil je de beste zijn in je werk, relaties en? Niemand kan dat voor je doen. Om grootsheid te bereiken, moet je bereid zijn je zwakheden te accepteren en hard werken om jezelf te ontwikkelen.

55. Niemand gaat graag met boze mensen om; niemand die bij zijn volle verstand agressief en strijdlustig door het leven wil gaan.

56. Blijf kalm en ga door na deze stressvolle zomer.

57. Het is moeilijk om boos te zijn of woede over te brengen als je je zo goed voelt.

58. Boos zijn is meer riskeren dan kalm blijven.

59. Het is niet dat het me niet kan schelen. Oh wacht, het is gewoon dat het me niet kan schelen. Als ik dat doe, eindig je in het ziekenhuis met een gebroken neus omdat ik mijn woede op jou afreageer.

60. Schreeuwen tegen je team is niet cool. Reageer je agressie af op andere mensen, niet op je inbox.

61. Duw me niet; ik ben dicht bij de rand. Ik probeer mijn hoofd niet te verliezen!

62. Ik heb de slechte gewoonte om mijn woede op andere mensen af te reageren.

63. Je woede afreageren op anderen is een slechte eigenschap, vooral als die woede niet eens gerechtvaardigd is. Denk erover na voordat je het doet.

64. Ik heb altijd problemen gehad met woede en agressie. Ik ben een erg boos persoon, en ik reageer mijn woede op iedereen af. Het is niet alleen hoe ik anderen behandel

65. Andere mensen zijn verantwoordelijk voor mijn pijn. Ik word boos op andere mensen om mezelf beter te voelen.

66. Ik heb geprobeerd mijn gedrag te veranderen en gezonde manieren te vinden om mijn pijn of woede te uiten.

67. Ik word innerlijk gek en geef iedereen de schuld, vooral als het fout gaat.

68. Het middel tegen woede is stilte. En de beste geestverruimende drug is een goede nachtrust.

69. Het voelt alsof de wereld vol woede en haat is als mensen voortdurend proberen andere mensen op de zenuwen te werken. Ik ben niet boos, ik ben gewoon teleurgesteld.

70. Hij gaf de agressie alleen door aan zijn vrienden en coaches, die er minder goed tegen konden.

71. We willen voorkomen dat we een slechte dag hebben. Dus geven we je agressieve gevoelens door aan iemand anders.

72. We hebben allemaal agressie, maar we doen niet altijd of we er recht op hebben. Maar ik ben kwaad op iedereen, zelfs op jou.

73. Reageer je problemen met mij niet af op andere mensen.

74. Ik ben niet de oorzaak van je problemen, dus stop met je problemen met mij af te reageren op andere mensen.

75. Je bent boos op mij, en het is niet persoonlijk. Reageer je problemen met anderen niet op mij af.

76. Ik geloof niet dat het mijn schuld is dat het niet gelukt is, en je moet oppassen dat je je woede niet op anderen afreageert.

77. Denk eraan, het is niet hun probleem – het is het jouwe. Reageer je woede af op de muur, niet op je vrienden en familie. Vooral als er iets is, waar je je voor schaamt.

78. Ik heb geen tijd voor mensen die mijn eigenwaarde verlagen. Ik heb het te druk met het verhogen ervan.

79. Voel je je slecht over iets? Laat het los op een muur in plaats van het op anderen af te reageren.

80. Het is beschamend als je je woede op anderen afreageert. Kun je het niet doen?

81. Jouw emoties zijn alleen jouw probleem. Jij bent degene die boos moet zijn – niet je vrienden en familie. Zij verdienen het niet te lijden onder jouw slechte buien, zeker niet als ze niets verkeerd hebben gedaan.

82. Reageer je angsten niet af op grotere en sterkere mensen dan jij. Reageer je woede niet af op mensen die het niet verdienen.

83. Ik reageer mijn problemen af op andere mensen, maar niemand schijnt erdoor gekwetst te worden.

84. Stop met je woede op mij af te reageren. Ik ben het probleem niet.

85. Ik ben opgewonden, klaar om mijn agressie op iemand af te reageren.

86. Ik probeer mijn woede op jou te richten, maar ik kan het niet. Ik moet het op hem richten.

87. Reageer je woede niet af op anderen. Sla in plaats daarvan een kussen in elkaar.

88. We zijn allemaal prachtige creaties. Maar we voelen ons allemaal wel eens ongewenst. In plaats van dat door te geven aan iemand anders, laten we lief zijn voor elkaar en wat liefde verspreiden.

89. Ze stortte haar verdriet uit – haar bittere huwelijksellende, haar wrok tegen iedereen om haar heen, terwijl ze kolen van vuur op mijn hoofd stapelde.

90. Iedereen die me vroeg hoelang ik erin blijf voor de volgende correctie, kreeg er van langs.

91. Oh, het spijt me, maakte dat je ongemakkelijk? Volgende keer als iemand tegen je opbotst, gooi je vuisten in de lucht en laat het eruit.

92. Wees boos. Kun je het op niemand afreageren? Gewoon lachen en niets doen.

93. Als je wilt weten hoe een man is, kijk dan hoe hij zijn ondergeschikten behandelt, niet zijn gelijken.

94. Je bent gewoon boos omdat ik in alles beter ben dan jij. Nou, reageer dat maar af op iemand anders.

95. Iedereen wordt wel eens boos. Dat maakt ze niet slecht of zwak. Het maakt ze gewoon menselijk.

96. Je kunt woede en agressie doorgeven aan iemand anders. Het helpt als het een kind is, maar het werkt ook bij volwassenen.

97. Woede en agressie zijn als een klein kind dat zijn woede op anderen afreageert als het niet kan afreageren op de veroorzaker.

98. Reageer je woede niet af op iemand anders. Neem een glas wijn.

99. Je hoeft geen slachtoffer meer te zijn van je woede. Er is moed, inzet en mededogen voor nodig om ermee in contact te komen en het te transformeren.

100. We kunnen onze woede en agressie doorgeven aan iemand anders.

Ik hoop dat je de rook hebt kunnen laten ontsnappen met deze citaten over het afreageren op anderen. Vergeet ook niet een reactie te plaatsen met je favoriete citaten. Dank u.