Zich Niet Gewaardeerd Voelen In Een Relatie Quotes

Een relatie is een van de meest waardevolle geschenken die een mens zich in het leven kan wensen. Relaties met mensen versterken ons innerlijk karakter en verbeteren ons gedrag ten opzichte van medemensen. Zulke relaties duren langer als er veel liefde, vertrouwen en waardering is.

Maar wanneer factoren als waardering in een relatie niet beschikbaar lijken te zijn, kan het echt ontmoedigend voelen om door te gaan. Je niet gewaardeerd voelen in een relatie kan een moeilijke situatie zijn om mee om te gaan. Het kan pijnlijk zijn als je partner je niet waardeert of niet genoeg om je geeft.

In deze situatie kunt u de drang voelen om het uit te maken met uw partner(s) of hen een dosis van hun eigen medicijn te geven door iets te zeggen waar u misschien spijt van krijgt of zelfs uw waarderende kant volledig achter te houden.

In zo’n situatie kan het vertellen van je partner hoe niet gewaardeerd je je voelt in de relatie een uitweg zijn uit je huidige beproeving en je helpen je beter te voelen. U bent ook van harte welkom om te scrollen door deze niet gewaardeerd voelen in een relatie citaten om te weten wat te doen op dit punt.

Zich niet gewaardeerd voelen in een relatie Quotes

Ik voel me thuis niet gewaardeerd. Ik doe de was en kook, maar het is nooit genoeg. Hoe ik mijn man ook probeer te behagen, hij merkt nooit dat ik mijn best doe, en hij vertelt me niet als ik iets verkeerd doe. En zelfs als hij iets zegt, is het meestal alleen maar kritiek.

1. Niets is erger dan een relatie waarin je het gevoel hebt dat je niet gewaardeerd wordt. Je verdient iemand die je als goud behandelt.

2. Mijn man zegt nooit dat hij van me houdt. Ik voel me niet gewaardeerd in deze relatie met hem.

3. Je hebt me nooit laten weten dat ik gewaardeerd word. Je hebt me ongemakkelijk laten voelen over je waardering voor mij. Daarom denk ik dat we wat tijd apart moeten nemen.

4. Ik word niet gewaardeerd door jou, ik ben niet gelukkig in onze relatie en ik hou niet meer van je.

5. Ik voel me niet meer gewaardeerd door jou en dat doet me pijn. Ik hou er niet van als je me zo behandelt en dat is niet hoe iemand zijn partner zou moeten behandelen.

6. Ik ben niet gelukkig met onze relatie. Ik voel me niet gewaardeerd en ik hou niet meer van je.

7. Ik voel me echt niet gewaardeerd in deze relatie. Ik heb het gevoel dat je mij en wat we samen delen niet echt waardeert. Ik groei uit elkaar en ben ongelukkig met de manier waarop het tussen ons gaat.

8. Ik ben echt ongelukkig in onze relatie omdat ik me niet meer gewaardeerd, geliefd of zelfs gewild voel.

9. Ik was eerst gelukkig met jou, maar nu heb ik het gevoel dat ik meer verdien. Ik wil iemand vinden die mij waardeert en mijn passie deelt.

10. Ik heb het gevoel dat ik thuis niet gewaardeerd word. Ik doe alle huishoudelijke taken, ik breng het geld binnen, maar niets is genoeg, en ik voel me niet belangrijk voor mijn partner.

11. Ik voel de druk van het leven thuis. Ik heb wat hulp nodig, en het is niet zo dat ik meer voor hem kan doen. Ik wil ook gewaardeerd worden.

12. Ik denk dat we moeten praten. Ik heb het gevoel dat je mijn inspanningen niet waardeert en ik wil begrijpen waarom.

13. Ik probeer altijd het juiste te doen, maar ik voel me nooit gewaardeerd. Mijn man negeert me en mijn kinderen klagen de hele dag. Waarom merken ze nooit hoe hard ik werk?

14. Ik voel me niet gewaardeerd. Ik voel me alsof ik mijn wielen draai voor jullie allemaal zonder resultaat.

15. Ik voel me niet gewaardeerd. Het voelt alsof ik het werk doe en jij het niet eens merkt.

16. Ik voel me niet gewaardeerd. Ik zou graag je doelen willen bespreken en hoe ik je kan helpen ze beter te bereiken.

17. Ik heb meer feedback en begeleiding nodig over mijn relatie. Ik voel me niet meer zo gewaardeerd als vroeger.

18. Ik word thuis niet gewaardeerd. Ik doe alle huishoudelijke taken, ik ben een goede echtgenote, maar niets is genoeg en ik voel me niet belangrijk.

19. Ik heb meer waardering nodig, ik voel dat jij en ik afstand van elkaar nemen.

20. Ik weet niet meer zeker of ik van je hou. Je waardeert me niet en toont me geen genegenheid. Ik wil voor je zorgen en voor ons gezin, maar als ik niet gewaardeerd word, is dat moeilijk.

21. Ik weet niet meer zeker of ik van je hou. Je waardeert me niet en toont me geen genegenheid. Ik voel me niet gewaardeerd en onbemind. Ik wil voor je zorgen en voor ons gezin, maar als ik niet gewaardeerd word, is dat moeilijk. »

22. Ik hou van je. Je bent de liefde van mijn leven, maar ik heb het gevoel dat je me niet meer waardeert. Ik weet dat we de laatste tijd veel hebben meegemaakt, maar ik zou graag weer nader tot elkaar komen. Ik wil voor je zorgen en voor ons gezin, maar dat kan ik niet als jij me niet waardeert.

23. Mijn liefde voor jou voelt heel echt. Ik wil voor jou en ons gezin zorgen, maar jouw gebrek aan waardering maakt dat moeilijk.

24. Ik weet niet zeker of ik nog wel van je hou. Als ik de hele dag werk en uitgeput thuiskom, heb ik het gevoel dat je het niet waardeert. Je zegt nooit dank je wel of geeft me geen knuffel. Zou het je pijn doen om te vragen hoe mijn dag was? Om me te omhelzen als ik binnenkom?

25. Ik wil er voor jou en ons gezin zijn, maar het is moeilijk als ik me niet gewaardeerd voel. Het voelt ook ongelijk als het gaat om werken en de zorg voor de kinderen. Je moet vaker om hulp vragen.

26. Ik hou van je en geef om ons gezin, maar ik heb het gevoel dat je mij en de dingen die ik doe niet meer waardeert. Ik wou dat we er meer over konden praten.

27. Ik ben zo trots op je en ik wil je gelukkig maken. Ik zal werken om de problemen te verhelpen, maar je moet me wat waardering en genegenheid tonen.

28. Ik ben zo trots op je, ik hou van de persoon die je geworden bent. Ik wil je gelukkig maken en ik zal werken om de problemen die we hebben te verhelpen. Maar je moet me wat waardering en genegenheid tonen.

29. Ik ben zo trots op je en ik wil niets liever dan je gelukkig maken. Ik zal aan de problemen werken, maar ik heb ook wat waardering van jou nodig.

30. De dagen dat we ons niet gewaardeerd voelen zijn niet het probleem. Het probleem is dat we ze laten gebeuren zonder er iets aan te doen.

31. Je moet beseffen dat ik deze ontoereikende waardering van jou niet accepteer. Ik verdien liefde en respect.

32. Ik voel me als vanzelfsprekend en dat maakt me verdrietig.

33. Ik wil me echt gewaardeerd voelen in mijn werk. Ik heb het moeilijk terwijl dit gaande is.

34. Je zei dat ik het beste in je leven was, maar toen brak je mijn hart door een zinloze ruzie. Ik heb me nog nooit zo klein en walgelijk gevoeld.

35. Ik voel me niet gehoord. Alsof ik me niet kan uiten zonder dat mijn stem wordt overstemd.

36. Als ik praat, ben ik bang dat je niet luistert. Als ik stil ben, ben ik bang dat jij niet praat. Als ik vragen stel, ben ik bang voor de antwoorden. Als ik geen vragen stel, ben ik bang dat ik de antwoorden al weet.

37. Ik ben zo trots op je en ik wil je gelukkig maken. Wil je alsjeblieft dank je wel zeggen als ik iets aardigs doe?

38. Ik wil je gelukkig maken. Jij bent het belangrijkste in mijn leven. Ik zal een manier vinden om onze problemen op te lossen. Ik heb je liefde en waardering nodig.

39. Je betekent alles voor me. Nu en altijd, wil ik de beste partner zijn die ik kan zijn en ik wil je behagen. Als ik iets verkeerd heb gedaan, laten we er dan over praten. Maar alles wat ik vraag is dat je me wat liefde en waardering teruggeeft.

40. Ik ben echt trots op je. Ik wil bij je zijn en je gelukkig maken. Ik weet dat het moeilijk is geweest, maar kunnen we hier doorheen komen?

41. Ik hoop dat we onze relatie kunnen verbeteren. Ik werk graag aan enkele oplossingen, maar we moeten allebei de inspanning leveren om de dingen te verbeteren.

42. Ik waardeer je, maar deze relatie werkt niet meer.

43. Ik ben geen prioriteit in je leven en ik weet niet zeker of we het moeten blijven proberen.

44. Ik hou van je, maar ik hou niet meer van je. Het voelt alsof we uit elkaar gegroeid zijn. Je lijkt niet hetzelfde voor mij te voelen.

45. Je hebt nog steeds geen idee hoeveel ik doe voor dit huishouden, of hoe ongelukkig ik erin ben.

46. Je bent mijn beste vriend geweest. Je bent mijn beste geliefde geweest. Je bent mijn partner in misdaad en mijn soulmate geweest. Maar ik kan het niet meer. Ik ben niet langer tevreden met onze relatie. Ik krijg niet wat ik nodig heb, en er is iemand anders die me meer kan geven wat ik nodig heb dan jij.

47. Ik vind het moeilijk om me gewaardeerd te voelen in deze relatie. Het is alsof je niet meer om me geeft.

48. Ik denk dat ik mijn gevoelens met mijn man had moeten delen, maar ik had het gevoel dat hij me voor lief zou nemen of mijn waarde niet zou inzien.

49. Ik heb het gevoel dat we de laatste tijd geen band hebben of elkaar echt begrijpen. Ik denk dat we een pauze moeten inlassen en kijken waar we staan.

50. Ik vind dat ik respect verdien in onze relatie. Ik wil dat je aardig en attent voor me bent.

Citaten over niet gewaardeerd worden in een relatie

Ik ben geen prioriteit in je leven. Ik blijf mezelf vertellen dat ik dankbaar moet zijn voor de kleine dingen die je doet, maar je lijkt niet hetzelfde te doen. Een beetje waardering van jou zal mijn inzet voor deze relatie veel groter maken en het doen ontluiken en bloeien als een goed verzorgde bloem.

51. Ik ben niet blij met hoe je me behandeld hebt, ik heb ruimte nodig om na te denken en ik ben niet meer verliefd op je.

52. Ik denk altijd aan ons gezin, en ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat iedereen gelukkig is. Dat heb ik altijd gedaan, maar het lijkt alsof niemand geeft om wat ik doe.

53. Wat is er aan de hand? Weet je dat ik me niet gewaardeerd voel in dit project? Ik heb er veel moeite in gestoken, en het doet me pijn het te zien stagneren. Hoe kunnen we dit oplossen?

54. Hoeveel ik ook van je hou, ik zal nooit het gebrek aan waardering van jou voor mij kunnen goedmaken.

55. Ik ben niet alleen een trofeevrouw voor je, ik ben je partner en je beste vriend. Als je me niet waardeert, zal het nieuwe jaar iemand brengen die veel beter is dan ik.

56. Ik ben je partner en je beste vriend. Als je me niet waardeert, zal het nieuwe jaar iemand brengen die veel beter is dan ik.

57. Ik ben meer dan een trofeevrouw. Ik ben je partner, je beste vriend. Als je me niet waardeert, zoek ik dit nieuwe jaar iemand anders die dat wel doet.

58. Ik ben je partner en je beste vriend. Je hebt veel te bieden en dat waardeer ik echt. Ik hou van je.

59. Ik ben je vrouw, je beste vriendin en vooral je partner. Terwijl we samen ouder worden, vraag ik alleen dat je me blijft respecteren.

60. Ik ben geen trofee, ik ben de vrouw van je dromen – en als je me niet kunt behandelen met de waardering die ik verdien, onthoud dan dit: er is meer dan één vis in de zee!

61. Het is alsof hoe meer ik geef, hoe minder je me waardeert.

62. Je hebt me nooit gewaardeerd voor de dingen die ik voor je doe. Had je mijn gezicht maar gezien toen ik je favoriete « augurkensap » bij de kruidenier kocht. Ik reed helemaal naar de andere kant van de stad om dat drankje voor je te halen. Maar het was heerlijk, nietwaar?

63. Laat uw echtgenoot elke dag weten hoeveel u van hem/haar houdt en hem/haar waardeert.

64. Als ze me op m’n slechtst niet kunnen waarderen, verdienen ze me niet op m’n best.

65. Weet je nog die persoon die je op je slechtst niet waardeerde? Ze verdienen je niet op je best.

66. Als hij je op je slechtst niet waardeert, verdient hij je niet op je best.

67. Als mensen je niet op je slechtst willen accepteren, dan verdienen ze het niet om bij je te zijn.

68. Ik verdien iemand die me waardeert om wie ik ben.

69. Ik ben maar een mens. Ik wil mensen die dat accepteren en van me houden zoals ik ben, met alle gebreken.

70. Je zou bij iemand moeten zijn die van alles van je houdt – ook van de delen van je die misschien niet geliefd of ongewenst zijn.

71. Het doet pijn om het gevoel te hebben dat je zoveel werk in de relatie steekt en dat het niets oplevert.

72. Je waardeert me niet, liefje. Ik heb het gevoel dat niemand dat ooit zal doen.

73. Als je het gevoel hebt dat je meer geeft dan je krijgt en je niet meer gewaardeerd voelt, is het moeilijk om in een relatie te blijven. Dus wacht niet tot het te laat is.

74. Het is moeilijk om je gewaardeerd te voelen. Je vraagt je af of het iemand opvalt hoe je helpt het huis op te ruimen, rekeningen te betalen en eten te maken.

75. Ik voel me onzeker over jouw gebrek aan liefde voor mij. Je waardeert me nooit als ik tijd vrijmaak om dingen met jou en de kinderen te doen.

76. Wanneer je je realiseert dat je meer gewaardeerd wordt door je hond dan de persoon met wie je je leven deelt.

77. Toen je met mij uitging, leek de hele wereld een roos in mijn ogen. Maar nu heb ik het gevoel dat ik gewoon een doorn in je tuin ben.

78. Als ik je niet zou waarderen, zou ik je vrouw niet zijn.

79. Als je moe bent, wil je dat iemand je hand vasthoudt en begrijpt hoe gebroken je je voelt.

80. Als je van iemand je hele wereld maakt, en zij maken van jou hun optie.

81. Tot zover de poging om ons te repareren. Het kan je duidelijk niet schelen dat je me verliest.

82. Als je niet gewaardeerd wordt, heb je de verkeerde relatie.

83. Ik word niet gewaardeerd. Ik kan er niet meer tegen.

84. Het is moeilijk om soms toe te geven dat je niet gelukkig bent of gewaardeerd wordt omdat je zoveel moeite in de relatie hebt gestoken. Maar het doet maar even pijn om iets te zeggen, en dan voel je je beter.

85. Zie je hoe hij naar me kijkt? Lacht niet eens meer als we praten. Ik zeg je, mijn man waardeert me niet meer!

86. Je waardeerde me niet, maar ik hield nog steeds van je. Je was alles voor me en ik probeerde zo hard om de beste persoon voor je te zijn. Maar hoe kan iemand een ander gelukkig maken als hij niet eens de tijd neemt om van zichzelf te houden?

87. Het is niet dat ik je niet waardeer. Het is gewoon dat ik nooit de kans kreeg om het te bewijzen.

88. Wees niet als de maan, vol loze beloftes en een glanzend oppervlak.

89. Je verdient het om gewaardeerd te worden. Als je je niet gewaardeerd voelt, ben je niet alleen. Bijna twee van de vijf mensen voelen zich niet gewaardeerd in hun relatie.

90. Er zijn momenten in een relatie dat het goed is om te horen dat je gewaardeerd wordt. Heb een lieve dag.

91. Ik voel me niet gewaardeerd. Het is ontmoedigend om het gevoel te hebben dat er niet zoveel van me gehouden wordt als zou moeten.

92. We worden pas echt gewaardeerd als we niet gezien of aangeraakt kunnen worden.

93. Ik word genegeerd, ondergewaardeerd en voor lief genomen. Ik ben dit beu. Ik wil weer geliefd en gewaardeerd worden.

94. Bedankt dat je me altijd gewaardeerd laat voelen. Je bent mijn favoriet!

95. Ik heb het gevoel dat ik nooit goed genoeg voor je ben. Het is alsof ik iemand anders moet zijn om je liefde te verdienen.

96. De beste relaties zijn gebaseerd op waardering en wederzijds begrip, niet alleen op liefde.

97. Een relatie moet altijd voelen als iemand die het pad met je bewandelt.

98. Als je mijn gedachten kon lezen, zou je weten hoeveel ik je nodig heb.

99. Als je van twee mensen tegelijk houdt, kies dan de tweede. Want als je echt van de eerste hield, zou je niet voor de tweede gevallen zijn.

100. Als je van iemand houdt, laat hem dan niet gaan. Als ze weggaan, probeer dan niet vast te houden. Als je iemand mist, bedenk dan dat het leven ook doorgaat zonder die persoon. Het kan even duren, maar uiteindelijk zie je hem of haar weer op een andere manier.

Je niet gewaardeerd voelen in een relatie geeft aan dat er ergens iets mis is. Een van de beste manieren om dit op te lossen is waarschijnlijk je partner(s) te laten weten hoe je je voelt en af te stemmen hoe je je beter kunt voelen in je relatie met hen.

Hoop met deze niet gewaardeerd voelen in een relatie citaten je in staat waren om de nodige woorden om je gevoel te uiten aan uw partner (s). Doe goed om commentaar en deel ze met uw partner (s) en andere geliefden.