Zwijgen Is Mijn Houding

Silence Is My Attitude Quotes

Mensen vertonen verschillende houdingen op basis van hun achtergrond en persoonlijkheid. Stilte is een van die houdingen en is een middel om de behoefte aan tijd en privacy kenbaar te maken. Zwijgen mag dan goud zijn, maar de kracht ervan is iets wat nog meer de moeite waard is. Stilte heeft vaak een verhaal te vertellen omdat het veel meer zegt dan verbaal geuite woorden.

Soms is stilte belangrijker dan woorden. Zwijgen is soms de enige manier om gelukkig door het leven te gaan. Het is de meest vredige en krachtige kracht in de wereld. Stilte is niet leeg. Het bezit zijn kracht en geest door zijn geluid af te geven, dat kan worden gevoeld, maar niet gehoord.

Druk je verlangen naar stilte en privacy uit met deze geweldige stilte is mijn houding citaten.

Zwijgen is mijn houding

Stilte is mijn houding. Ik heb me gerealiseerd dat ik mijn tijd niet hoef te verdoen met ruzie maken. Mijn mening is belangrijk en het is beter om stil te zijn dan overal lawaai te maken en je voor mij te winnen.

1. Het kan me niet schelen wat je voor me voelt. Ik ben speciaal en daar gaat niets boven. Mijn ruimte betekent veel voor mij omdat stilte mijn houding is.

2. Stilte is mijn houding en daar ben ik trots op. Niets kan in de weg staan van mijn gedachten, tenzij ik het toelaat. Respecteer mijn privacy of je gaat weg!

3. Ik forceer geen relaties omdat ik verliefd ben op mijn ruimte en stilte is mijn houding. Ik ben niet dom. Ik ben gewoon mezelf. Het is mijn persoonlijkheid.

4. Dat ik ervoor kies om stil te zijn is een keuze en het is mijn houding. Ik ben te bijzonder om lawaai door de vingers te zien en daarom houden mijn vrienden van me.

5. Deze relatie is een no-no want je stoot op mijn ruimte en arresteert mijn gedachten. Ik heb geen tijd voor mezelf en het vermoordt me! Stilte is mijn houding.

6. Ik geef niet om het lawaai buiten, want de stilte binnen heeft me overweldigd en dat is vrede op zich. Stilte zal altijd mijn houding zijn.

7. Ik hou teveel van mijn leven om het te vertroebelen met lawaai. Ik ben niet bang om je te verlaten zolang ik de stilte krijg waar ik naar verlang. Het is mijn houding.

8. Het lawaai dat je de hele dag maakt maakt me gek! Ik moet deze vriendschap verbreken als je mijn privacy niet respecteert. Alles wat ik nodig heb is stilte en dat is mijn houding.

9. Het maakt niet uit of ik in het web van stilte word gehouden. Wat telt is het succes dat mijn stilte me uiteindelijk helpt bereiken. Stilte is mijn houding.

10. Hoeveel ik ook van je hou, je lawaai houdt me ver weg en daar hou ik niet van. Accepteer stilte als mijn houding en laten we deze relatie laten werken.

11. Ik wil dat je begrijpt dat stilte mijn houding is en niets zal me van gedachten doen veranderen. Je neemt me zoals ik ben of ik neem je uit mijn leven.

12. Stilte is mijn houding en er gaat niets boven dat gevoel. Ik respecteer andermans privacy, dus, wie ben jij om met mijn stilte te knoeien?

13. Ik heb misschien niet de beste houding en alles, maar mijn stilte zal altijd de weg voor mij effenen omdat het mijn enige houding is.

14. Als u niet wilt dat deze relatie verloren gaat, smeek ik u om alles van mij te respecteren, vooral mijn zwijgen, wat mijn houding is.

15. Alles wat ik door de stilte in mijn leven heb bereikt is meer dan de sterren aan de hemel, en ik zal nog meer bereiken omdat het mijn instelling is geworden.

16. Stilte is mijn instelling en die kan ik nergens voor inruilen, want uit lawaai en verstoringen komt niets goeds voort.

17. Respecteer mijn privacy en ik zal voor altijd de jouwe zijn. Je redt deze relatie van de verdrinkingsdood als je begrijpt dat zwijgen mijn houding is.

18. Ik heb geen tijd om problemen met je te slepen. Laten we gewoon cool zijn, want stilte is mijn houding en niets zal dat feit veranderen. Ik ben gewoon mezelf!

19. Stilte is mijn houding. Het is wie ik ben en hoe eerder je dat begrijpt, hoe beter voor ons in deze relatie.

20. Stilte is mijn houding. Ik heb ontdekt dat het een belangrijk ingrediënt is voor mijn geluk. Ik heb dus geen tijd voor ruzies die leiden tot lawaai.

21. Mijn zwijgen is mijn houding. Ik heb genoeg debatten gezien in mijn tijd en ik hoef mijn tijd niet te verdoen met ruzie maken. Het enige waar ik goed voor ben is luisteren en advies geven.

22. Zwijgen is mijn houding geworden tegenover de meeste mensen en zaken. Het is mijn manier van leven. Ik dommel weg in stilte en word wakker in stilte. Het laat me denken, voelen en handelen.

23. Zwijgen is een keuze en het is mijn houding. Ik hoef geen woorden met je te wisselen omdat je mijn mening en persoonlijkheid misschien niet begrijpt. Ik kies ervoor om stil te zijn en in mijn ruimte te blijven.

24. Mijn stilzwijgen betekent niet dat ik een deurmat ben of dat ik zwak ben; het betekent alleen dat ik ben gaan inzien dat veel van deze discussies de tijd of energie niet waard zijn. Dat is mijn houding.

25. Stilte is mijn houding. Het is niet nodig om mijn tijd te verspillen. Als je het niet met me eens bent, is dat prima. Mijn mening telt en het is beter om stil te zijn dan overal lawaai te maken om je voor mij te winnen.

26. Stilte is mijn houding. Ik breng mijn tijd liever in stilte door, met iets productiefs, dan te proberen u te overtuigen dat wat ik geloof juist is.

27. Mijn leven is een slagveld, maar stilte is het beste wapen dat ik heb en het is mijn grootste argument. Het is mijn houding, dus, ik hoef je niet aan mijn kant te winnen.

28. Stilte is mijn houding. Als ik in gedachten verzonken ben en mijn oren sluit voor het lawaai buiten, bereik ik grote prestaties. Ik maak grote sprongen voorwaarts. Ik kom met antwoorden op problemen die me dwars zaten terwijl ze aan me aten.

29. Mijn zwijgen is een houding. Probeer me niet over te halen om je te vertellen wat ik van iets of iemand vind, want ik wil of hoef mijn tijd niet te verspillen aan ruzie met mensen. Alles wat ik doe is observeren, denken en doen wat voor mij belangrijk is.

30. Zwijgen is mijn deugd. Het stelt me in staat helder te denken en mijn mening te vormen door alle feiten zorgvuldig te overwegen. Het is mijn houding en ik ben er trots op.

31. Stilte is mijn houding. Dat betekent niet dat ik doof ben. Het betekent dat ik moe ben van al het lawaai buiten en het niet meer wil horen. Stilte is gewoon de beste manier waarop ik gehoord word.

32. Stilte is mijn houding. Het is de manier waarop ik denk en voel, de manier waarop ik dingen zie en met situaties omga. De stilte maakte mijn leven zo mooi omdat het me de tijd gaf om na te denken over wat mooi en zinvol is in het leven.

33. Denken is mijn hobby en stilte is mijn houding. Ik luister naar de stemmen binnenin, vind mezelf en creëer een nieuwe wereld van kracht en hoop. Stilte is, was en zal altijd mijn houding zijn.

34. Zwijgen heeft me nooit gestoord omdat het gewoon mijn houding is. Er is een hele wereld van dingen in te zeggen.

35. Zwijgen is mijn houding en dat is vrede op zich. Ik zie niets mis met stil zijn, maar als mensen dat niet begrijpen, dan is dat hun probleem.

36. Hoe hard het geluid buiten ook is, ik zal altijd kalm en vredig met mezelf omgaan omdat stilte mijn instelling is en ik alles aankan wat op mijn pad komt.

37. Ik heb altijd de stilte omarmd, en stilte is een deel van mij geworden. Het is mijn houding.

38. Stilte is mijn houding. Het is mijn manier van leven en ik ben er trots op. Leer me te respecteren voor wie ik ben en beoordeel me niet met je houding.

39. Stilte is mijn houding. Stilte is vrede, stilte is rust, en stilte is begrip. Het brengt vreugde en waarheid in mijn hart.

40. Stilte is mijn houding. Het is een grote vriend voor me, een die me veilig en zelfverzekerd laat voelen. Het geeft me de tijd om na te denken, te reflecteren en te ontspannen. Als ik in stilte ben, weet ik dat ik een liedje hoor spelen in mijn hoofd.

41. Stilte is mijn houding. Ik ben een persoon die gemakkelijk kan verdwalen in mijn gedachten en daar geniet ik van. Ik vind rust in de stilte, vooral als ik alleen ben.

42. Stilte is mijn houding en het maakt niet uit wat anderen zeggen of doen. Wat telt is dat ik van binnen vrede heb en dat is het beste gevoel.

43. Ik zou zeggen dat stilte mijn houding is. Ik ben meer introvert en ben graag alleen met mijn gedachten, maar dat maakt me niet onaardig. Als ik het lawaai om me heen kan buitensluiten, kan ik grote prestaties leveren.

44. Stilte is mijn houding. Het is geen passieve of stille benadering van het leven, maar mijn manier van zijn in een wereld die anders is dan die van de meeste mensen.

45. Stilte is mijn houding. Ik heb geleerd om het lawaai en de afleiding van de wereld mijn vreugde niet te laten verstoren. Ik blijf liever bij mijn privacy.

46. Stilte is mijn houding. Het is wanneer ik luister naar de stilte binnenin dat ik overspoeld wordt met vrede.

47. Ik hou van je, maar jouw lawaai kan ons niet bij elkaar houden. Accepteer dat stilte mijn houding is en laten we deze relatie laten werken.

48. Ik vind je geweldig, maar soms, raak ik gefrustreerd door relatiegeluiden. Dus alsjeblieft, accepteer stilte als mijn houding voordat we verder gaan.

49. Je bent mijn vriend, mijn minnaar en mijn alles, maar soms kan ik je niet uitstaan vanwege je luidruchtigheid. Ik wil gewoon dat je weet dat stilte mijn houding is.

50. Ik vind je leuk, maar ik hou niet van je lawaai, want stilte is mijn houding. Laten we kijken of we het beste van deze relatie kunnen maken terwijl we de vrede bewaren.

51. Je vraagt me te praten, ik praat. Je vraagt me te luisteren, en ik probeer het. Je vraagt me te reageren, en ik doe mijn best, maar je geeft me nooit tijd en ruimte om na te denken en dat is niet gezond. Als je het niet weet, zwijgen is mijn houding!

52. Je bent zo luidruchtig en wild. Het maakt me bang en ik wil er niets mee te maken hebben. Ik wil een relatie met je, maar stilte is mijn houding en ik kan niet tegen jouw lawaai.

53. Je bent te luidruchtig. De geluiden in onze relatie prikkelen me niet meer en weerhouden me ervan dichter bij je te komen. Ik voel me geïrriteerd als je lawaai begint te maken. Accepteer mijn stilte als mijn houding en laten we verder gaan.

54. Zwijgen is mijn houding en ik zwijg liever met jou dan te praten over dingen die er niet toe doen. Als je dat niet goed vindt, dan denk ik dat je weg moet gaan.

55. Stilte is mijn houding en zo breng ik tijd door met mezelf. Dit is wie ik ben en ik wil dat je me daarvoor respecteert.

56. Als je het beste uit mij en deze relatie wilt halen, begrijp dan dat zwijgen mijn houding is. Dat is de enige manier waarop dingen beter kunnen worden!

57. Ik kies ervoor om te zwijgen en in mijn wereld te blijven omdat dat mijn houding is en jij mijn opvattingen misschien niet begrijpt.

58. Stilte is mijn houding. Het is de essentie van mijn wezen geworden. Ik hoef mezelf niet uit te leggen, want je begrijpt misschien niet waarom ik ben zoals ik ben. Ik kies dit pad, ondanks de kritiek van anderen.

59. Mijn zwijgen is de keuze van mijn levensstijl, mijn houding en mijn karakter. Misschien begrijp je het niet, maar dat is oké.

60. Ik ben de meester van mijn rijk. Ik hoef geen woorden met je te wisselen omdat je het misschien niet begrijpt. Ik kies ervoor stil te zijn en in mijn ruimte te blijven, goed voor mezelf te zorgen en het beste uit het leven te halen.

61. Stilte is mijn houding tegenover alles wat er om me heen gebeurt. Ik kies ervoor stil te zijn en in mijn wereld te blijven en vooruitgang en succes te boeken.

62. Ik ben liever stil en blijf in mijn ruimte dan dat ik me richt op negativiteit. Stilte is mijn houding en ik kies ervoor mijn leven te leiden zoals ik dat wil.

63. Zwijgen is mijn houding. Ik kies ervoor niet met je te communiceren omdat het niet nodig is. Je begrijpt me misschien niet en ik heb geen behoefte aan nog meer teleurstellingen. Als je niets van me hoort, weet dan dat ik nog steeds leef en het goed doe in mijn eentje.

64. Stil zijn betekent niet dat ik niet nadenk. Het betekent dat ik niets te zeggen heb omdat ik het prettig vind om alleen te zijn met mijn gedachten. Zwijgen is een keuze en het is ook mijn houding.

65. Hoe meer ik nadenk over de stilte, hoe meer ik het belang ervan inzie. Stilte is mijn houding als ik verdwaal in mijn dromen, terwijl mensen van buitenaf non-stop tegen me praten.

66. Respecteer mijn ruimte en ik zal voor altijd de jouwe zijn. Stilte is mijn houding, dus verwacht niet dat ik me altijd openstel. Als je wilt dat deze relatie overleeft, begrijp dan dat als ik stil ben, ik gewoon verloren ben in mijn wereld.

67. Zwijgen is mijn houding. Probeer me niet te begrijpen als ik stil ben. Laat me mezelf zijn en je bespaart je hart. Ik communiceer liever via acties omdat woorden soms te sterk kunnen zijn om uit te drukken.

68. Je redt deze relatie van de verdrinkingsdood als je begrijpt dat stilte mijn houding is. Je redt het van de pijn als je begrijpt dat het het enige is waarachter ik me kan verschuilen.

69. Stilte is mijn houding. Voor mij is het de mooiste taal. Als je me daarvoor respecteert, zal ik voor altijd de jouwe zijn.

70. Stilte is mijn houding. Ik ben geen prater of een sociale vlinder. Ik hou graag op mezelf en laat mijn gedachten bij elke prestatie in de realiteit stromen. Met deze non-stop stroom van ideeën, zal uw relatie met mij gedijen en eeuwig zijn.

71. Ik ben een uitgaand persoon, die graag tijd doorbrengt met mijn familie, maar als het op mijn persoonlijke leven aankomt, heb ik geleerd dat stilte mijn houding is. Dit is één ding dat me heeft geholpen om relaties echt en betekenisvol te houden.

72. Zwijgen is mijn houding. Mijn gevoelens uitdrukken door acties in plaats van woorden maakt me gelukkig. Mijn stilte spreekt boekdelen!

73. Er zullen geen leugens tussen ons zijn, geen jaloezie en geen harde woorden. Alleen een gelukkige glimlach, want stilte is mijn houding.

74. Mijn zwijgen is geen zwakte maar een kracht. Ik praat niet graag, ik luister liever en dat betekent niet dat ik dom ben. Zwijgen is mijn houding. Dus, respecteer mijn privacy en persoonlijkheid.

75. Stilte is mijn houding en het is niet iets wat ik verzonnen heb; het is een facet van mijn persoonlijkheid.

76. Als je in mijn leven bent, moet je mijn privacy, ruimte en uiteindelijk mijn houding respecteren. Als je begrijpt dat stilte mijn houding is en een goed teken, dan kunnen we voor altijd samen zijn.

77. Zwijgen is mijn houding. Het is wat ik bied aan diegenen die geen uitleg verdienen voor de manier waarop ik me voel. Stilte is wat je moet gebruiken als je me voor altijd bij je wilt houden.

78. Zwijgen is geen teken van onverschilligheid, het is een manier om mijn gevoelens te beschermen. Zwijgen is mijn houding als ik gekwetst ben. Het is hoe ik « hoi » en « dag » zeg zonder woorden. Accepteer me zoals ik ben, zelfs als je niet begrijpt waarom ik van streek ben.

79. Zwijgen is mijn houding, en die van jou ook. Het is niet alleen mijn recht om te zwijgen, maar ook mijn plicht om het te respecteren. Het is tweerichtingsverkeer en we moeten elkaars zwijgen respecteren om de relatie op een gezonde weg voort te zetten.

80. Ik praat niet veel, ik luister meer omdat stilte mijn houding is. Soms is het beter om gewoon te zwijgen en te luisteren.

81. Stilte is mijn houding en daar mag je me niet om veroordelen. Ik mag dan stil zijn, maar de stilte betekent niet dat ik niet aan je denk. Ik ben gewoon mezelf!

82. Als je begrijpt dat stilte mijn houding is, red je onze mooie relatie van de verdrinkingsdood omdat ik zoveel van je hou!

83. Stilte is mijn houding. Het is één ding dat ik te bieden heb dat je van niemand anders kunt krijgen. Als we alleen zijn met alleen elkaar om te praten, is er niets beter dan een wederzijds begrip van stilte.

84. Stilte is mijn houding, maar je zult het nooit weten omdat ik het altijd te druk heb om het je te vertellen.

85. Stilte is mijn houding. Ik maak geen lawaai, ik creëer geen drama en ik heb geen reden om in tranen uit te barsten als ik van streek ben.

86. Respecteer het feit dat stilte mijn houding is en ik voor altijd de jouwe zal zijn. In stilte hoor ik het geluid van je hart kloppen en de stem in mijn hoofd die me zegt dat ik liever nergens anders ben dan hier bij jou.

87. Stilte is mijn houding. Hou het of laat me gaan. Als je mijn stilte niet kunt verdragen, dan zul je mijn vertrek uit jouw wereld zien.

88. Zwijgen is mijn houding. Als je begrijpt dat mijn zwijgen een uiting is van hoe ik me voel en hoeveel ik je waardeer, dan red je deze relatie van de dood.

89. Stilte is mijn houding. Als je iemand zoekt die de hele tijd praat, dan ben ik niet je meisje. Ik ben erg tevreden met stilte en verkies dat boven praatjes. Als je iemand wilt die kan luisteren en constructieve feedback kan geven, dan ben ik je meisje.

90. Ik zwijg graag, maar niet omdat ik verlegen ben of te druk om te spreken. Het is mijn manier om na te denken over de dingen die ik ga doen, zodat ik klaar ben voor alles wat kan komen.

91. Stilte is mijn houding en daar kun je niets aan doen. Dus doe geen moeite om het te proberen.

92. Stilte is mijn verdedigingswapen, een manier om mezelf te beschermen tegen afleiding. Als ik alleen ben en afgesloten van het lawaai buiten, kan ik serieuze dingen doen.

93. Stilte is mijn houding. Het is een open ruimte waar ik op adem kan komen en helder kan nadenken voordat ik in een nieuwe dialoogronde spring. Het helpt me beslissingen te nemen en dingen te zien die anderen niet zien.

94. Ik ben hier om te leven, niet om te overleven. Dus, ik zal mezelf zijn en opkomen voor waar ik in geloof, zelfs als dat betekent dat ik alleen moet staan, want zwijgen is mijn houding.

95. Zwijgen is mijn persoonlijkheid. Het betekent niet dat ik dom ben. Ik ben gewoon mezelf. Dus, respecteer mijn privacy en beoordeel me niet vanuit jouw standpunt.

96. Stilte is mijn houding. Het is mijn manier van leven en ik ben er trots op. Door te zwijgen, zal niemand ooit weten wat ik denk, want ik zou het nooit aan een ziel vertellen.

97. Stilte is mijn houding. Ik ben anders. Respecteer mijn privacy en persoonlijkheid, want in mijn stilte vind je de meest betekenisvolle woorden onder de anderen.

98. Soms is stilte de enige manier waarop mijn hersenen dingen kunnen verwerken. Ik ben niet onbeleefd of negeer je niet, ik heb gewoon een moment nodig om na te denken over wat je hebt gezegd of gedaan en het te verwerken in mijn hoofd om het juiste ding te vinden om te zeggen.

99. Ik ben geen kletskous, maar ik kan wel praten. Stilte is mijn houding en het is een manier voor mij om me te concentreren en dingen gedaan te krijgen.

100. Ik ben stil en introvert. Respecteer mijn persoonlijkheidsstijl door mij niet te storen, want stilte is een van de dingen die mij bijzonder maken en het is mijn houding.

Ik geloof dat u genoten en hebben geselecteerd uw keuze uit deze verbazingwekkende stilte is mijn houding citaten. alsjeblieft, vergeet niet om commentaar en deel deze prachtige citaten met uw dierbaren.

Bedankt.