Afscheidscitaten Voor Je Geliefde

Goodbye Quotes to Your Lover

Afscheid nemen is nooit gemakkelijk. Het is een van de ergste gevoelens voor iemand om te voelen. Vaak veroorzaakt het veel pijn en leed.

Als je dit bericht leest, zit je vast in een situatie waarin je afscheid moet nemen van je geliefde vanwege een breuk, een reis of een verhuizing. Als je een relatie beëindigt, dan is het een goed idee om de tijd te nemen om een afscheidsbriefje te schrijven.

Aan de andere kant, als uw partner verhuist of reist, is het een mooi gebaar om hem of haar een mooie afscheidsquote te schrijven om uw goede wensen over te brengen.

Onder welke categorie u ook valt, de afscheidscitaten voor geliefden in dit bericht zijn gedetailleerd genoeg om het juiste citaat te vinden dat bij u past.

Afscheidscitaten voor minnaar

Ik haat het dat we uit elkaar moeten gaan, maar ik begrijp dat dit het beste is. Je was een geweldige minnaar voor me, en zelfs nu we uit elkaar gaan, denk ik nog steeds aan de tijd die we samen doorbrachten. Ik hoop dat je weet dat je altijd in mijn hart zal zijn.

1. Ik hoop dat je de warmte en troost vindt die je verdient. Ik zal onze tijd samen altijd koesteren en vaak aan je denken. Je was de beste minnaar die ik ooit heb gehad.

2. Een droevig afscheid van jou, mijn liefste. De laatste jaren waren geweldig, maar ik begrijp dat we nu uit elkaar moeten gaan.

3. Ze zeggen dat afscheid een afscheid is, maar ik hoop dat het onze het begin is van een mooie vriendschap. We zijn misschien niet meer de geliefden die we waren, maar ik hoop dat we echt goede vrienden kunnen zijn.

4. Ik zal je uiterlijk en je liefdevolle hart missen, maar ook je aanraking. Ondanks de scheiding, zal je altijd in mijn hart zijn.

5. Je bent mijn alles, maar ik moet je laten gaan. Ik hoop dat we het in de toekomst nog eens kunnen proberen, maar tot ziens voor nu.

6. De dagen gaan zo snel, en ik reken pijnlijk af wanneer je weggaat. Het zal pijn doen, maar ik weet dat ik afscheid moet nemen.

7. Vaarwel, mijn liefde. Je zult altijd in mijn hart zijn, hoe ver we ook uit elkaar groeien.

8. Ik haat het om je te zien vertrekken; het doet me veel pijn om afscheid van je te nemen. Maar ik weet dat ik sterk moet zijn om je nu te laten gaan. Tot ziens.

9. Het doet pijn om je te zien gaan, maar ik weet dat het het beste is. Ik haat het om je de deur uit te zien lopen, maar ik weet dat ik er niets aan kan doen.

10. Ik ga je missen, maar ik tel af tot de tijd dat ik je weer zal zien. Tot dan, dag.

11. Ik zie je niet graag vertrekken, maar ik weet dat het tijd is om afscheid te nemen. Ik hou nog steeds van je, maar ik weet dat ik je moet laten gaan.

12. Je bent de liefde van mijn leven, perfect in elk opzicht. Je laat me lachen als ik blij ben, en laat me huilen als ik me slecht voel. Ik wil mijn hele leven met jou doorbrengen, je bent de beste persoon die ik ken.

13. Tot ziens, mijn liefste, Je was goed voor me, en ik zal altijd van je houden.

14. Vaarwel, mijn liefste, Als ik terugkijk op mijn leven, zal ik me altijd gelukkig voelen dat ik jou had.

15. Ik voelde me leeg sinds ik wist dat we uit elkaar moesten gaan. Maar ik begrijp dat het het beste is.

16. Je hield van me. Ik hield ook zoveel van jou. Maar nu is het echt jammer dat we uit elkaar moeten gaan.

17. Baby, het breekt mijn hart, om afscheid van je te nemen. Je was zo goed voor me. Ik hield zo echt van je. En ik weet dat we elkaar ooit weer zullen ontmoeten.

18. Je was goed voor me, en ik zal altijd van je houden. Tot ziens, mijn liefste. We gaan uit elkaar om elkaar spoedig weer te ontmoeten.

19. Ik hou meer van je dan ik kan uitleggen. Ook al zijn onze wegen nu gescheiden, ik zal me altijd de goede tijden herinneren.

20. Ik zal je liefde missen, de manier waarop je me aanraakte, en hoe je me liet voelen. Ik zal je kussen missen, je knuffels, je alles. Vaarwel, liefste,

21. Vaarwel, mijn geliefde. Je hebt me een kans gegeven op een nieuwe start, en ik ben je dankbaar.

22. Ik weet dat ik je heel erg ga missen. Je bent de beste vriend die ik ooit heb gehad en ik zal je nooit vergeten.

23. Vaarwel, mijn liefste. Ik hoop dat we elkaar weer ontmoeten, weer samen lachen en beste vrienden zijn zoals vroeger.

24. Ik wou dat ik kon blijven, maar we weten allebei dat dat niet kan. Tot ziens, mijn liefste.

25. Het is tijd om uit elkaar te gaan en afscheid te nemen. Het breekt mijn hart, maar ik moet dit voor mezelf doen.

De beste woorden om afscheid te nemen van je geliefde

Het breekt mijn hart om deze woorden te schrijven en afscheid te nemen, maar ik moet zeggen dat je het beste was wat me ooit is overkomen en de beste minnaar die ik ooit heb gehad. Ik kan niet anders dan me hopeloos voelen omdat ik je verlies, maar ik begrijp dat het zo moet gaan.

26. Mijn hart breekt bij de gedachte je te verlaten. Zelfs het schrijven van deze brief doet me pijn, maar ik moet het doen. Dag, mijn liefste.

27. Ik kan niet geloven dat dit gebeurt. Het breekt mijn hart als ik eraan denk om apart te gaan wonen. Ik ben zo graag bij je dat ik niet weet hoe ik met je verhuizing moet omgaan.

28. Ik voel me zo slecht als ik denk aan je vertrek, en ik wil dit niet schrijven. Het was moeilijk voor me om te accepteren dat je wegging, maar ik begrijp dat je moest doen wat het beste voor je was. Tot ziens.

29 . Dag, schat, veel plezier! Sms me elke 5 minuten en vertel me wat je aan het doen bent.

30. OK, schat, hier zijn de regels. Je sms’t me en vertelt me elke vijf minuten wat je aan het doen bent. Ik zal je missen.

31. Zorg dat je een geweldige tijd hebt en sms me constant; ik haat de gedachte dat je te ver weg bent!

32. Ik ben opgewonden om op vakantie te gaan, maar ik zal je vreselijk missen. Ik wou dat je hier was! Tot ziens.

33. Ik huil niet omdat je weggaat; ik lach omdat je zo’n groot deel van mijn leven bent geweest. Ik zal je missen.

34. Als ik eraan denk dat je weggaat, wil ik huilen. Het maakt me aan het lachen vanwege alle herinneringen. Ik hou van je.

35. Ik lijk misschien verdrietig dat je weggaat, maar ik lach bij de gedachte hoeveel ruimte ik in mijn huis zal hebben als je weg bent.

36. Het is goed dat je weggaat. Het gaat goed. Ik zal je een beetje missen, maar niet te veel.

37. Ik zal je glimlach en de zonnestralen missen. Ik zal al het gelach missen dat we samen hadden. Maar bovenal zal ik jou missen.

38. Als een kunstwerk zal ik je missen. Jouw aanwezigheid zal voor altijd in mijn leven gegrift staan. Ik zal nooit meer dezelfde zijn.

39. Ik zal je missen, maar soms hebben we allemaal een beetje ruimte nodig.

40. Ik zal je missen. Je was makkelijk om mee te lachen en kon me laten lachen als ik down was. Door jou begreep ik waarom ik de rest van mijn leven bij je wilde zijn. Vat dit alsjeblieft niet verkeerd op. Je bent geweldig aantrekkelijk. Mijn genegenheid duurde maar kort, maar je bent het waard om herinnerd te worden.

41. Ik zal onze gesprekken missen die omsloegen in willekeurige raakvlakken. Het gegiechel en de glimlach; waren een herinnering aan hoeveel we elkaars gezelschap waardeerden.

42. Ik kan niet geloven dat je besloten hebt te vertrekken. Je was als mijn nieuwe beste vriend, en ik zal je erg missen.

43. Maak je geen zorgen; ik weet zeker dat we verbonden blijven zolang je een computer hebt die Skype kan gebruiken en een fatsoenlijke internetverbinding.

44. Het is triest om je te zien gaan, en het spijt me dat het zo moest eindigen. Je zult altijd veel voor me betekenen, en ook al woon je niet meer in dezelfde stad, we zullen altijd leuke tijden hebben.

45. Sterk blijven was moeilijk, maar er was iets anders toen ik accepteerde dat je wegging. Ik ben dankbaar voor de geweldige tijden die we hadden.

46. Het was zo fijn om je in de buurt te hebben. Je hebt me laten zien hoe ik een beter mens kan zijn en je hebt mijn leven leuk en zinvol gemaakt. Ik vind het jammer dat het nu moet eindigen, maar ik zal je nooit vergeten.

47. Het was een genoegen om je geliefde te zijn, maar we moeten het loslaten. Ik weet dat het een moeilijke tijd is, maar ik geloof dat we er allebei doorheen komen.

48. Het is onze laatste dag met elkaar, en ik moet afscheid nemen. Ik zal je missen, maar ik beloof dat ik altijd contact zal houden.

49. Dit is een moeilijk bericht om te schrijven, maar ik heb gezocht naar de juiste woorden, maar de woorden ontglippen me. Ik ga je missen.

50. Het breekt mijn hart om te denken dat ik je nooit meer zal zien. We hebben zoveel geschiedenis samen, en het leven met jou was geweldig. Je was er altijd voor me, en het doet pijn te weten dat ik je misschien nooit meer zal zien.

Afscheid nemen van je geliefde citaten

Ik wou dat ik voor altijd in dit moment kon leven en geen afscheid kon nemen. Ik heb zoveel goede herinneringen aan jou, en jouw geliefde zijn is het enige in mijn leven waar ik trots op ben. Misschien zie ik je ooit weer; tot die tijd zal ik troost vinden in het lezen van alle liefdescitaten die ik van je kreeg.

51. Ik wou dat ik dit moment voor altijd kon beleven. Het is moeilijk om alle herinneringen die we gemaakt hebben achter ons te laten. Het is te pijnlijk voor mij om te denken aan wat we samen deden – vaarwel, liefde.

52. Er zal nooit een dag zijn dat ik je niet zal missen. Ik hoop dat we elkaar ooit weer ontmoeten.

53. Zou het niet leuk zijn als we de tijd konden terugdraaien en die momenten opnieuw konden beleven. Het leven is te kort om er spijt van te hebben, maar alle herinneringen die ik met jou heb, zou ik voor niets willen ruilen.

54. Vaarwel, mijn liefste. Het voelt alsof een stuk van mij weg is met jou. Maar ik weet zeker dat we elkaar ergens in de Melkweg weer zullen ontmoeten.

55. Ik zou alles geven om nog één ochtend met je te delen: nog één kus, nog één lach. Ik wou dat ik alles kon veranderen en geen afscheid hoefde te nemen.

56. Mijn hart doet pijn als ik kijk naar de foto’s die we samen namen. We waren echt goed samen. Ik wou dat we terug konden gaan naar die tijd en niet uit elkaar gingen.

57. Ik weet niet wat ik gedaan heb waardoor je me zo haat. Misschien is het beter als dit de laatste keer is dat we elkaar spreken. Tot ziens, schat.

58. Ik zal je altijd missen. Wat wij deelden was zo speciaal voor mij. Ik zal het missen om met je om te gaan, plezier te maken en samen niets te doen.

59. Ik ben er zo kapot van dat ik je moet laten gaan. Ik zal nooit de impact kunnen vergeten die je op mijn leven hebt gehad of de onvergetelijke momenten die we hebben gedeeld.

60. Het is nooit makkelijk om afscheid te nemen. Ik zal altijd je vriend zijn, ook al zal ik niet meer je liefde zijn. Weet dat ik elke dag aan je zal denken, en weet dat ik van je hou.

61. Vergeet me alsjeblieft nooit. Ik zal elke dag aan je denken en weten dat ik van je hou, ook al ben ik je man niet meer.

62. Ik hoop dat je weet dat ik je nooit zal vergeten. Zelfs als de dingen tussen ons veranderen, zal ik altijd van je houden, en denken aan hoeveel plezier we samen hebben gehad.

63. Ik zal nooit de tijd vergeten die we samen hadden. Ook al ben ik verder gegaan, je bent altijd mijn beste vriend. Ik mis je en ik hou van je.

64. Ik ga weg en ik kom niet meer terug. Denk aan onze dagen samen, en weet dat ik om je gaf en aan je denk.

65. Ik ga binnenkort weg en het spijt me dat ik je moet verlaten. Ik wil dat je de goede tijden die we samen hadden onthoudt en weet dat ik met liefde aan je zal denken.

66. Ik zal misschien niet veel langer bij je zijn. Het spijt me dat ik niet kan blijven. Maar denk alsjeblieft aan de goede tijden die we hadden, en weet dat je altijd met liefde in mijn gedachten zal zijn.

67. Het spijt me dat ik zo snel ga. Denk alsjeblieft aan me als ik in mijn graf lig, en weet dat ik met liefde aan je zal denken tot het einde der tijden.

68. Je zult niet gelukkig zijn als ik dood ben, maar probeer te accepteren en te begrijpen hoe ik me voel. Als je aan me denkt als ik er niet meer ben, denk dan aan de goede tijden die we samen hadden en weet dat ook ik zal rouwen om mijn verlies.

69. Ik weet dat je geen afscheid wilt nemen, en ik ook niet. Het spijt me dat alle geweldige dingen waarover we spraken nu niet zullen gebeuren. We hadden geweldige tijden samen, en we nemen ze mee.

70. Ik weet niet hoeveel tijd ik nog heb, en ik betreur al het onrecht dat ik je heb aangedaan. Ik wou dat ik het goed kon maken, maar alles wat ik heb zijn herinneringen van vriendelijkheid en zorgzaamheid die ik voor altijd zal vasthouden.

71. Sorry dat ik je verlaat. Het breekt mijn hart om je achter te laten, maar ik moet wel. Je hebt me op zoveel manieren veranderd en me laten inzien hoe sterk en dapper ik kan zijn. Je hebt me zoveel kracht gegeven en me meer zelfvertrouwen gegeven.

72. Het spijt me dat ik je liet denken dat ik zou blijven. Ik vond het fijn om bij je te zijn. Je hebt mijn leven zoveel beter gemaakt, en ik ben dankbaar voor alles wat je voor me gedaan hebt.

73. Ik voel een zwaar gevoel in mijn borst als ik eraan denk hoeveel ik je zal missen. Je hebt niet alleen mijn leven veranderd, maar ook dat van duizenden anderen, en ik zal je altijd dankbaar zijn voor wat je voor ons allemaal hebt gedaan.

74. Ik zal altijd denken aan de goede tijden die we samen hadden. Ik zal je zo missen, en ik zal nooit over je heen komen. Je hebt een speciale plaats in mijn hart die niemand anders kan innemen.

75. Nu ik wegga, hoop ik dat je de warmte en troost vindt die je verdient. Ik zal altijd onze tijd samen koesteren, en ik zal vaak aan je denken.

Afscheidscitaten voor minnaar

Je bent belangrijk voor me. Je bent mijn enige ware liefde, en ik wens dat ik geen afscheidscitaat hoef te schrijven. Ik begrijp dat we uit elkaar moeten gaan, maar ik zal er altijd voor je zijn, en je zult altijd in mijn hart en gedachten zijn.

76. Als ik denk aan hoeveel ik je zal missen, kan ik niet anders dan denken aan onze eerste ontmoeting. Nu je weggaat, doet mijn hart pijn als ik denk aan alles wat we hebben gedeeld.

77. Ik zal je nooit vergeten. Jouw herinneringen zullen voor altijd in mijn hart leven. Het is moeilijk om afscheid te nemen, maar ik zal elke dag aan je denken.

78. Ik ben verdrietig. Het voelt alsof ik een deel van mezelf achterlaat als ik afscheid neem. Onthoud dat ik elke dag aan je zal denken, en ik hoop dat je aan mij denkt.

79. Ik weet niet hoe ik afscheid moet nemen. Er is een leegte en verlangen in mijn hart als ik eraan denk je te verlaten. Ik zal je missen, en ik hoop dat je mij ook mist en me altijd zult herinneren.

80. Dit is het moeilijkste wat ik ooit heb moeten doen. Ik zal altijd aan je denken en wat had kunnen zijn, maar vergeet niet dat ik van je hou en dat altijd zal blijven doen.

81. Jou achterlaten is een van de moeilijkste dingen die ik ooit heb moeten doen. Jij bent de persoon met wie ik de beste ervaringen heb gedeeld, en ook al nemen we nu afscheid, je zult altijd in mijn hart zijn.

82. Ik kan niet geloven dat je er niet meer bent. Er zijn momenten dat ik blij ben, maar dan herinner ik me hoeveel ik je mis, en dan dringt het weer tot me door dat je niet terugkomt. Er is nog geen afsluiting omdat het te vroeg is om verder te gaan.

83. Het is nog steeds moeilijk te geloven dat je er niet meer bent. Het is eenzaam hier zonder jou. Ik wou dat we nog één keer afscheid konden nemen.

84. Ik heb alleen maar afscheid willen nemen, je willen zeggen hoeveel ik je mis en je eraan willen herinneren dat ik nog elke dag aan je denk, maar dat heb ik niet gedaan, en nu blijf ik gebroken achter met een zwaar hart.

85. De liefde die je gaf was zo speciaal en zeldzaam. Het hoort niet weg te gaan. Elke kus en elke knuffel zal ik voor altijd koesteren. Vaarwel, liefde.

86. Het is moeilijk om afscheid te nemen, maar de tijd is gekomen. Ik had me geen liefdevollere en meer toegewijde partner kunnen wensen.

87. Ik wou dat ik onze relatie had kunnen redden. Onze tijd samen was mooi, maar helaas, aan alles komt een eind.

88. Het doet me pijn dit te zeggen, maar ik denk niet dat we nog bij elkaar kunnen blijven. We zijn al een tijdje uit elkaar en ik denk dat we te ver uit elkaar gegroeid zijn om terug te komen.

89. Ik wou dat het leven voor ons anders was geweest. Ik wens meer tijd samen, meer gelach, en meer gelukkige herinneringen. Maar ik weet dat dit niet mogelijk is. Dus in plaats van te hopen op wat niet kan zijn, moeten we ons lot accepteren.

90. Het spijt me dit te moeten zeggen, maar we moeten uit elkaar gaan. Ik zal de momenten die we samen hebben doorgebracht altijd koesteren en voor altijd in mijn hart dragen.

Beste afscheidsbericht voor minnaar

Eerst werd ik verliefd op je glimlach. Maar toen draaide je je om en maakte je me verliefd op al het andere. Je was een zeer goede minnaar, en het is jammer dat alles nu moet eindigen en ik een afscheidsbericht moet sturen. Ik wens je het allerbeste.

91. Ik wou dat het leven voor ons anders was geweest. Ik wens meer tijd samen, meer gelach, en meer gelukkige herinneringen. Maar ik weet dat dit niet mogelijk is. Dus in plaats van te hopen op wat niet kan zijn, moeten we ons lot accepteren.

92. Het is niet makkelijk om afscheid te nemen, er is een zwaar gevoel in mijn hart. Ik zal elke dag aan je denken, en ik hoop dat je me nooit zult vergeten.

93. Het spijt me zo dat ik afscheid moet nemen. Ik ga je missen, maar weet dat ik contact zal houden. Je bent een geweldig persoon, en ik hoop dat we ooit weer bij elkaar komen!

94. Ik ga je zo missen. Ik denk aan wat we allemaal hadden en hoe geweldig onze relatie was. Ik zal altijd aan je denken.

95. Ik heb zoveel van je geleerd, en je karakter is altijd een inspiratie voor me geweest. Uw vriendelijke woorden kabbelen door de jaren heen, en ik zal ze dicht bij me houden om te zien wanneer we elkaar de volgende keer ontmoeten. Tot ziens.

96. Ik zal je missen. Je vulde een leegte in mijn hart die door afscheid te nemen opengaat.

97. Het is jammer dat we uit elkaar gaan. We hebben zoveel mooie momenten gedeeld. Ik weet zeker dat onze paden elkaar ooit weer zullen kruisen.

98. Ik ben erg verdrietig dat ik wegga. Ik zal de leuke tijden die we hadden missen. Veel geluk met alles.

99. Ik heb heimwee naar de tijd die we hadden. Ik ben verdrietig dat onze tijd samen voorbij is, en ik hoop je snel weer te zien.

100. Tot ziens. Ik herinner me nog de eerste keer dat ik je zag, zo ongelooflijk lang geleden. Je bracht me zoveel vreugde in mijn leven, en het maakt me verdrietig om je te zien gaan.

101. Ik zal je missen. De lol die we hadden maakte me zo gelukkig, en ik zal het nooit vergeten. Hopelijk kunnen we nog wel eens met elkaar omgaan!

102. Ik ben nu zo verdrietig omdat ik je ga missen. Ik zal de tijd die we samen hadden nooit vergeten. Hopelijk kunnen we elkaar nog af en toe zien!

103. Ik zal het missen om tijd met je door te brengen. De herinneringen zullen me altijd bijblijven. Ik hoop dat we soms nog samen kunnen zijn.

104. Ik zal je nooit vergeten. Je was er altijd voor me als ik je het meest nodig had, en ik hield van elk moment dat we samen doorbrachten. Bedankt voor alles, mijn liefste.

105. Jouw geliefde zijn was alles wat ik wilde, maar helaas moest het eindigen. Het mocht gewoon niet zo zijn.

106. Ik kan niet geloven dat het al tijd is om afscheid te nemen. Het lijkt wel gisteren dat we elkaar voor het eerst ontmoetten. Ik hoop dat onze levens elkaar snel weer zullen kruisen.

Als je deze verzameling afscheidscitaten voor je geliefde waardeert, deel het dan. Je kunt het delen op je Facebook account of retweeten op Twitter.

Vermeld het in het commentaarveld hieronder als u uw afscheidscitaat aan de lijst wilt toevoegen.