Award Acceptatie Speech Quotes

Award Acceptance Speech Quotes

Het voelt goed voor je inspanningen om enige vorm van erkenning te krijgen, hoe klein ook. Wij zijn sociale wezens die soms zonder het te beseffen hunkeren naar erkenning, omdat het ons een goed gevoel geeft over wat we doen.

Officieel of onofficieel, prijzen en erkenningen maken een groot deel van ons leven uit. Het doet pijn als het werk dat je doet onopgemerkt blijft, vooral door mensen die er veel waarde aan hechten, maar een onderscheiding doet het tegenovergestelde. Een onderscheiding motiveert je om het beter te doen en geeft je een reden om door te gaan.

Wanneer je eindelijk een prijs ontvangt, om welke reden dan ook, kan je overweldigd raken dat je niet zou weten wat te zeggen, en dat is waar deze award acceptance speech quotes hieronder komen voor jou. Gefeliciteerd en gelukkig scrollen.

Award Acceptatie Speech Quotes

Deze prijs voelt echt als een droom. Ik voel zo’n diepe dankbaarheid in mijn hart, wetende hoezeer mijn werk is erkend en beloond. Het is zo’n eer om deze prijs in ontvangst te nemen. Ik draag deze prijs op aan iedereen die mijn werk op een of andere manier heeft gesteund. Ik dank u allen.

1. Ik kan niet uitleggen hoe geweldig het voelt om deze prestigieuze prijs vandaag te ontvangen. Dank u allen voor het vieren van mij.

2. Dit is meer dan een prijs voor mij, en ik kan jullie niet genoeg bedanken voor het belonen van mijn werk. Ik hou van jullie allemaal.

3. Deze prijs is om vele redenen belangrijk voor mij, en ik sta hier vandaag om mijn dankbaarheid te betuigen aan iedereen die vanaf de eerste dag in deze droom geloofde.

4. Zo’n uitstorting van steun maakt me nederig, en deze prijs maakt het nog specialer. Heel erg bedankt.

5. Deze uitstekende prijs is een bewijs van al het harde werk dat in dit project is gestoken. Bedankt voor de erkenning van mijn inspanningen.

6. Bedankt voor een prachtig evenement en een speciale prijs. Ik zal nooit over dit gevoel heen komen.

7. Ik kan misschien niet volledig uitleggen welke impact deze prijs op mijn leven heeft, maar het is een enorme eer om deze prijs in ontvangst te mogen nemen.

8. Ik zou niet blijer kunnen zijn om deze uitstekende prijs te ontvangen. Felicitaties aan alle genomineerden; we zijn allemaal winnaars.

9. Zonder twijfel voelt het geweldig om vandaag een prijswinnaar te zijn. Bedankt voor de erkenning.

10. Dit is ongetwijfeld een van de mooiste dagen van mijn leven. Deze prijs betekent alles voor mij en mijn carrière. Heel erg bedankt.

11. Het heeft lang geduurd, maar ik ben blij dat ik eindelijk deze prestigieuze prijs mag ontvangen.

12. Ik heb lang naar een dag als deze verlangd, en eindelijk is het zover.

13. Vandaag ben ik een trotse prijswinnaar, en ik zou niet dankbaarder kunnen zijn.

14. Dit is mijn teken om door te gaan; bedankt voor deze prachtige bevestiging, meer dan dankbaar voor deze prijs.

15. Ik zal dit moment nog lang koesteren. Ik ben dankbaar voor deze prachtige prijs.

16. Het voelt goed om een officiële bevestiging te krijgen voor al mijn inspanningen. Bedankt voor de prijs, en proost op het maken van nog betere projecten.

17. Prijzen zijn belangrijk omdat je werk dan gewaardeerd wordt. Ik kan niet dankbaar genoeg zijn voor deze bevestiging dat ik goed werk heb geleverd. Dank u.

18. Ik vier deze prijs omdat ik elke overwinning belangrijk vind voor mijn succes. Deze betekent veel voor me. Heel erg bedankt.

19. Ik kan niet dankbaar genoeg zijn voor deze herinnering dat mijn werk wordt gewaardeerd. Bedankt voor de prijs.

20. Het is een eer om voor een prijs in aanmerking te komen en een nog grotere eer om de prijs te winnen. Ik waardeer ieder van jullie om dit mogelijk te maken.

21. Ik kan niet de juiste woorden bedenken om nu te zeggen, maar weet dat ik ongelooflijk blij ben deze prijs in ontvangst te mogen nemen.

22. Dit is zo’n eer van zo’n grote instelling. Ik ontvang deze prijs met zoveel dankbaarheid in mijn hart.

23. Hoeveel prijzen ik ook win, elke prijs blijft speciaal voor mij. Bedankt voor deze speciale prijs.

24. Het is een speciale dag om een speciale prijs te winnen. Aan iedereen die vecht voor zijn dromen, stop alsjeblieft niet.

25. Het is altijd een speciaal gevoel om ergens erkenning voor te krijgen. Ik waardeer deze uitstekende prijs met dankbaarheid.

26. Dit is een eenmalige kans om iemand te vertellen dat hij door moet gaan. Je prijs is aan de andere kant van je tijd en inspanningen.

27. Een prijs is niet het einddoel, maar het voelt wel leuk om er een te krijgen. Ik moet zeggen, het winnen van deze prijs voelt goed.

28. Wat een perfecte dag om de perfecte prijs te winnen. Deze gaat zeker in mijn recordboeken voor de rest van mijn leven.

29. Niemand begrijpt hoeveel het winnen van deze prijs voor mij betekent. Mijn vreugde kent geen grenzen vandaag!

30. Deze prijsuitreiking heeft een speciale plaats in mijn hart, dus het betekent meer voor mij om vandaag een winnaar te zijn.

31. Ik heb er altijd van gedroomd om op dit podium te staan en een prijs in ontvangst te nemen, en hier ben ik dan. Dank u allen.

32. Ik heb altijd al een van deze prachtige prijzen op mijn plank willen hebben, en vandaag is het werkelijkheid geworden.

33. Het is geen gemakkelijke weg geweest, maar deze prijs herinnert me eraan dat al het harde werk niet voor niets is geweest.

34. Deze prijs gaat naar de mensen die me vanaf de eerste dag gesteund hebben.

35. Ik heb niet veel acceptatietoespraken hoeven houden, dus vergeef me als ik geen idee heb wat ik moet zeggen. Allemaal heel erg bedankt.

36. Het is een eer om een prijs te winnen voor een speciaal project naar mijn hart. Het maakt het allemaal nog specialer.

37. Ik hou al van wat ik doe, dus om er een prijs voor te winnen is een mooie kers op de taart. Stop nooit met de dromen in je hart.

38. Ik kan niet genoeg dank zeggen aan de mensen in mijn hoek die geholpen hebben deze visie tot leven te brengen. Deze prijs is voor jullie allemaal.

39. Deze prijs is niet alleen voor mij, maar voor de mensen die vanaf de eerste dag in dit project hebben geloofd.

40. Ik ben gezegend met de meest geweldige mensen, en vanavond zijn ze er allemaal om me te steunen. Bedankt dat jullie me altijd steunen. Deze prijs is voor ons allemaal.

41. Dit is onwerkelijk, en ik zal deze prachtige prijs altijd koesteren.

42. Ik kan het bijna niet geloven ook al staat mijn naam op deze mooie prijs. Ik zal nooit stoppen met werken aan mijn dromen, en dat zou jij ook niet moeten doen.

43. We verdienen allemaal erkenning voor ons werk. Ik ben blij dat ik er vandaag was, heel erg bedankt allemaal.

44. Deze onderscheiding is een subtiele herinnering dat je inspanningen op het juiste moment worden beloond. Zo blij om hier te zijn. Bedankt.

45. Hartelijk dank voor deze onderscheiding. Het verwarmt mijn hart om zo speciaal erkend te worden.

46. Dank aan de organisatoren en iedereen die deze ceremonie komt ondersteunen. Bedankt voor deze prachtige prijs.

47. Dit is zo’n gerenommeerde prijs, en ik voel me gelukkig en gezegend om hem te ontvangen.

48. Dit is veel meer dan een onderscheiding voor mij, en ik kan het niet helemaal uitleggen. Weet dat ik meer dan gelukkig ben om deze te accepteren.

49. Buitengewoon opgewonden om een van de prijswinnaars te zijn vanavond. We zijn allemaal winnaars en we proosten op nog veel meer overwinningen en validaties.

50. Ik weet niet hoe ik een grote toespraak moet houden, maar ik aanvaard deze prijs met alle dankbaarheid die ik kan opbrengen.

51. Dit is waar ik vertel dat deze award plaquette zo mooi is, en ik kan niet wachten om het te laten zien op mijn plank. Allemaal heel erg bedankt.

52. Ik wist dat deze dag zou komen, maar het blijft een verrassing voor me. Deze prijs maakt me zo gelukkig, bedankt.

53. Ik ben geen geweldige spreker. Heb geduld met me. Ik draag deze prijs op aan de mensen die achter de schermen hebben gewerkt om onze visie te verwezenlijken.

54. Misschien zal ik ooit kunnen verwoorden hoeveel deze prijs voor mij betekent, maar voor nu rest mij niets anders dan u te bedanken.

55. Alles wat ik kan zeggen is dank u. Blij dat ik deze prijs van deze prestigieuze instelling in ontvangst mag nemen.

56. Dit is een hele eer, en ik hoop terug te komen voor meer van dit soort prijzen.

57. Dit is mijn eerste onderscheiding ooit, en daarom is het speciaal voor mij. Bedankt allemaal voor deze erkenning.

58. Ik kan niet geloven dat ik nu een prijswinnaar aan mijn profiel toevoeg. Het betekent veel voor me.

59. Het is een eer om me aan te sluiten bij de lijst van geweldige mensen die deze prijs in het verleden hebben ontvangen, en ik zeg dat met zoveel waardering.

60. Het betekende veel voor mij om deze nominatie te ontvangen, dus u kunt zich voorstellen hoe ik deze prijs in ontvangst neem: niets dan dankbaarheid.

61. Dit is een speciale onderscheiding, en ik ben vereerd dat ik die vandaag mag ontvangen.

62. Dit is een belangrijk moment in mijn carrière en leven, en ik ben zo dankbaar om deze prijs te ontvangen.

63. Deze onderscheiding en alle aanwezigen vandaag zullen altijd speciaal in mijn hart zijn.

64. Zonder twijfel ben ik super hyped en opgewonden om deel uit te maken van deze speciale prijsuitreiking, als winnaar en als gast.

65. Dit is een van de mooiste dagen tot nu toe, het accepteren van zo’n speciale prijs als deze.

66. Deze prijs en deze ceremonie zullen altijd deel uitmaken van mijn speciale herinneringen voor een lange tijd.

67. Erkend worden voor je werk is zo’n speciaal gevoel. Deze prijs maakt het allemaal mooi voor mij. Dank u allen voor het steunen van mijn visie.

68. Elke onderscheiding is speciaal, zo ook deze. Ik waardeer deze speciale erkenning oprecht.

69. Het voelt geweldig om een prijs te ontvangen van een instelling die ik zo hoog acht. Dank u allen.

70. Het is altijd speciaal om een prijs te winnen, en dit hier is mijn speciale moment met alle aanwezigen. Er komen grotere dingen aan.

71. Dit is slechts het begin van meer verbazingwekkende dingen die komen gaan. Ik waardeer de organisatoren van deze prijsuitreiking ten zeerste dat zij mij een prachtige eer bewijzen.

72. Ik weet dat ik deze prijs verdien, maar het voelt goed om een officiële bevestiging te krijgen van deze prestigieuze organisatie.

73. Een prijs ontvangen is altijd een speciaal gevoel, en deze is niet anders. Bedankt voor deze eer.

74. Om zo’n prachtige prijs te krijgen is ongelooflijk.

75. Bedankt voor deze speciale onderscheiding. Ik neem deze erkenning niet voor lief, en ik hoop dat er in de toekomst meer komen.

76. Awards zijn altijd een mooie aanvulling op iemands prestaties, en deze award brengt me zoveel vreugde.

77. Ik ben zo blij dat ik deze illustere prijs in ontvangst mag nemen van deze instelling die mij geholpen heeft deze prachtige visie tot leven te brengen.

78. Deze prijs is voor iedereen die in zijn dromen gelooft. Op een dag zullen de resultaten je verbazen.

79. Geen aanvaardingstoespraak zal kunnen weergeven hoe dierbaar ik deze prijs aan mijn hart hecht; dank u.

80. Ik wilde alles uit de kast halen voor deze acceptatie toespraak, maar nu schieten woorden tekort. Bedankt voor deze erkenning.

81. We verdienen allemaal prijzen en erkenning, en de mijne vandaag ontvangen voelt geweldig.

82. Ik zal nooit de juiste aanvaardingstoespraak hebben voor deze zeer speciale prijs, dus ik wil mijn dankbaarheid uitspreken voor alle steun op deze reis.

83. Ik heb geen grote dankwoord voorbereid voor deze prijs, maar mijn vreugde is groot bij deze mooie erkenning.

84. Ik was van plan een grote dankwoord te houden als ik zou winnen, maar ik heb alleen maar dankbaarheid voor deze prachtige prestatie en degenen die met mij aan dit project hebben gewerkt.

85. Ik kan niets passends bedenken om te zeggen als waardering voor deze prijs, dus ik ga de organisatoren en iedereen die tijd maakte om naar de ceremonie te komen, hartelijk bedanken.

86. Dit is zo’n eer; dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Ik zal deze prijs en dit moment voor altijd koesteren.

87. Een prijs is een motivatie om meer te doen, en ik zal altijd mijn best blijven doen.

88. Ik waardeer deze prachtige erkenning, en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor mij in petto heeft.

89. Deze prijs is een mijlpaal in mijn carrière, en ik zou niet blijer kunnen zijn om hem te ontvangen.

90. Ik ben niet verrast door deze prijs, maar toch ben ik verbaasd over deze erkenning. Heel erg bedankt.

91. Ik heb niets dan respect voor alle genomineerden voor deze prijs. In mijn boek, zijn we allemaal winnaars. Laat het geweldige werk doorgaan.

92. Ik hoop dat deze toespraak de eerste is van vele voor mij. Heel erg bedankt allemaal.

93. Wetende hoe belangrijk deze onderscheiding is, maakt het des te specialer. Gelukkige mijlpaal prestatie voor mij.

94. Ik dank u allen hartelijk voor de ongelooflijke steun aan dit project; ik draag deze prijs aan u op.

95. Een prijs winnen betekent dat mijn werk niet onopgemerkt blijft en is voor mij een prachtige prestatie.

96. Deze prijs is een enorme motivatie om nog harder te werken voor nog meer goede resultaten, en ik zal doen wat ik kan om nog beter te worden.

97. Het is altijd een onbeschrijfelijk gevoel om een prijs te ontvangen, en ik hoop dat er nog vele op mijn pad zullen komen.

98. Deze prijs is verreweg een van de grootste dingen in mijn carrière, en het vervult me met hoop voor de toekomst.

99. Ik draag deze prijs op aan mijn team. Niets van dit alles zou mogelijk zijn zonder ieder van jullie. Dank aan de genereuze organisatoren!

100. Ik heb niet veel toespraken gehouden om prijzen te accepteren. Deze prijs is mijn eerste, en ik ben meer dan vereerd om deze prijs te ontvangen. Het voelt goed om zo’n speciale erkenning te krijgen.

Ik moet glimlachen terwijl ik dit schrijf, want hoewel ik nooit officieel een prijs heb gewonnen, heeft het schrijven van deze toespraak bepaalde dingen in perspectief geplaatst. Gefeliciteerd met uw gewonnen prijs, en ik wens u nog veel succes bij uw inspanningen.

Deze citaten kunnen je helpen bij het maken van je grote prijsaanvaardingsrede, maar vergeet niet de citaten aan te passen om ze persoonlijker te maken en te relateren aan de prijs die je hebt gewonnen. Zelfs als je nog geen prijs hebt gewonnen, kun je misschien alvast oefenen als het moment daar is.

Vergeet niet dit bericht te delen met je nerveuze vriend die ergens voor genomineerd is, of je familielid die binnenkort een prijs krijgt. Bedankt en ik hou van jullie allemaal.