Bang Voor Een Relatie

Afraid Of Relationship Quotes

Het leven is hard, maar relaties onderhouden is nog moeilijker. En niets kan je echt voorbereiden op teleurstellingen, verlies en liefdesverdriet in relaties.

Dat komt omdat de meesten van ons een relatie aangaan in de verwachting dat die eeuwig zal duren. Het lijkt immers het beste wat ons ooit is overkomen. Maar soms komt het hard aan dat mensen niet altijd zijn wie ze zeggen dat ze zijn. En pijn is meestal het ergst als het komt van degenen die het dichtst bij ons staan.

Als je in het verleden gekwetst bent in relaties, is het normaal dat je bang bent om weer een relatie aan te gaan. Misschien heeft je partner je verlaten voor iemand anders en heeft dat je geloof in relaties geruïneerd, of ben je erachter gekomen dat ze bij je waren om verborgen redenen behalve liefde. Wat het ook is, het is niet minder pijnlijk.

Maar je moet weten dat je niet alleen bent. En hier zijn deze on-point bang voor relatie quotes hieronder die ik voor je heb voorbereid die je kunnen helpen verwerken hoe je je voelt en je zelfs kunnen aanmoedigen om de liefde niet op te geven. Bekijk ze maar eens.

Citaten over bang zijn voor een relatie

Als je bang, achterdochtig en op je hoede bent voor mensen in het algemeen; heb je waarschijnlijk een slechte ervaring gehad in een relatie(s). De keren dat je hebt gehuild om een relatie die je pijn deed kun je niet terugkopen, maar één ding laat het bij je achter: angst voor relaties.

1. Het is oké om bang te zijn voor relaties. Je bent ook maar een mens, en het is natuurlijk om je hart te beschermen tegen mogelijke pijn. Er is ook moed voor nodig om die sprong in het diepe te wagen en te doen wat je moet doen voor de liefde.

2. Wees niet bang voor relaties. Het is beter te hebben liefgehad en verloren dan nooit liefgehad te hebben.

3. Het is normaal om bang te zijn voor een relatie, want alleen dan kunnen we onze ware gevoelens erover begrijpen.

4. Waarom zijn zoveel meisjes bang om een relatie aan te gaan? Omdat ze bang zijn om gekwetst te worden.

5. Bang om lief te hebben? Onthoud, het tegenovergestelde van liefde is niet haat. Het is angst.

6. We zijn bang voor afwijzing, liefdesverdriet en de kans om opnieuw gekwetst te worden. Maar dat is omdat we de juiste persoon nog niet hebben ontmoet.

7. We zijn bang voor het onbekende. We zijn bang dat de dingen niet gaan zoals we willen. We vrezen de verlegenheid, het verdriet en de afwijzing die relaties met zich mee kunnen brengen. Dus in plaats van lief te hebben, houden we ons in.

8. We wagen ons niet aan liefde, zelfs niet als er een speciaal iemand langskomt; niet omdat we niet willen liefhebben, maar omdat we bang zijn voor een relatie.

9. Het is goed om bang te zijn om gewond te raken. Maar het is ook goed om gewond te raken en door te gaan zolang je niet stopt.

10. Je kunt wegblijven uit relaties, zelfs met iemand tot wie je je erg aangetrokken voelt, omdat je niet klaar bent voor nog een liefdesverdriet. En je hoeft je er niet slecht over te voelen.

11. Ze was bang om lief te hebben omdat ze wist hoe het voelde om iemand te verliezen van wie ze hield.

12. Mensen zijn niet graag single. Maar ze zijn erg bang voor relaties. Liefde is eng, maar daarom noemen ze het vallen en niet vliegen.

13. Je bent niet gebroken als je bang bent voor een relatie. Je weet gewoon hoe het voelt als het karakter van mensen voor je ogen verandert.

14. De angst voor relaties is geen angst voor verplichtingen. Het is een angst om kostbare tijd te verspillen.

15. Bang zijn voor een relatie is normaal, want daardoor leer je meer over jezelf dan je ooit had gedacht.

16. Je hebt geen relatie omdat je bang bent dat het te snel eindigt. Je hebt een relatie zodat het nooit eindigt.

17. Het is goed om bang te zijn voor een andere relatie omdat je het gevoel hebt dat ze uiteindelijk weggaan. We voelen ons allemaal zo ergens in ons hart.

18. Wees niet bang om verliefd te worden, je weet misschien nooit wie die cyclus van liefdesverdriet kan doorbreken.

19. Mensen zijn niet bang voor relaties, maar voor een relatie met de verkeerde persoon.

20. Het is prima om bang te zijn voor alles wat een relatie met zich meebrengt. Het kan schattig zijn en zo, maar het heeft ook zoveel pijn.

21. Het is moeilijk om iemand te vertrouwen als de persoon die je het meest onwaardeerde de persoon was die zwoer dat hij je het meest waardeerde.

22. Misschien ben je bang voor de liefde omdat je niet weer gekwetst wilt worden. Of misschien ben je bang omdat je denkt dat het geen stand zal houden. Hoe dan ook, het is een geldig gevoel.

23. Ja, bang zijn voor een relatie is moeilijk, maar je leert meer over jezelf dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

24. Het punt bereiken dat single zijn je goed in de oren klinkt, in plaats van constante pijn is normaal.

25. Soms is de reden dat we iemand niet te dichtbij laten komen, dat hij ons doet denken aan iemand anders die ons gekwetst heeft.

26. Het is prima om bang te zijn om voor een nieuw iemand te vallen, omdat je niet zeker weet of je ooit helemaal over de vorige pijn heen kunt komen.

27. Bang zijn om je te binden is normaal. Het is een grote beslissing, en je moet er de tijd voor nemen.

28. Mensen zijn bang dat hun hart wordt gebroken, dat ze worden gebruikt en gekwetst.

29. Het is oké om bang te zijn voor liefde. Liefde is eng. Het verandert je op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden.

30. Als je bang bent om een relatie aan te gaan, is dat niet erg. Relaties zijn moeilijk en ze kunnen je zelfs kwetsbaar maken. Maar ze leren je zoveel over jezelf en andere mensen, lessen die van onschatbare waarde kunnen zijn als je partner er niet meer is.

31. De angst voor de liefde is iets waar we allemaal elke dag mee leven, maar we komen ook op het punt dat we de voors en tegens afwegen en kiezen voor de liefde.

32. Weten dat je liefde verdient is één ding, maar de angst voor de pijn die ermee gepaard gaat is een ander. Samen is het een delicate toestand om je lot te bepalen.

33. Die momenten waarop je angst niet is om verliefd te worden, maar om niet terug geliefd te worden.

34. De diepte van de angst om iemand binnen te laten die weg zal gaan, zal je er altijd van weerhouden een stap van geloof en liefde te zetten.

35. Je kwetsbaar opstellen tegenover iemand kan het meest angstaanjagende en mooiste ter wereld zijn.

36. We zijn allemaal bang om de verkeerde relatie te hebben. Daarom besteden we veel tijd aan het vermijden van het vinden van iemand om ons mee te verbinden.

37. Ik ben niet bang om weer lief te hebben. Ik ben alleen bang om weer voor de verkeerde persoon te vallen.

38. Hoewel het goed en gezond is om bang te zijn voor een relatie, is het ook belangrijk om je angsten te overwinnen, zodat je de liefde een kans kunt geven.

39. Single zijn betekent dat je niet vastzit in de verkeerde relatie, en het is niet te laat om opnieuw te beginnen.

40. Je hoeft niet bang te zijn voor liefde. Wees alleen voorzichtig met wie je je hart geeft.

41. Zelfs als de liefde voelt als een orkaan en je het laatste kind bent dat gekozen wordt voor de wedstrijd, is het de moeite waard om voor te vechten.

42. Je hart kan gekneusd zijn, maar het zal herstellen en weer in staat zijn de schoonheid van het leven te zien. Het is als een pleister. Het doet pijn, maar daarna geneest het.

43. Je hoeft niet bang te zijn om weer lief te hebben. Je moet alleen zorgvuldig kiezen van wie je houdt.

44. Ik wil geen relatie, ik ben er bang voor. Maar ik wil iemand die me vasthoudt en me laat zien hoe ik geliefd kan zijn.

45. Ik ben bang voor een relatie, maar wil toch alles wat daarbij hoort.

46. Als je bang bent gekwetst te worden, zul je nooit het geluk van de liefde voelen.

47. Ik ben bang om weer verliefd te worden. Ik zal mijn best doen het niet te laten merken.

48. Je bent nooit bang geweest om alleen te zijn. Wat je bang maakt is vergeten te worden door iemand waarvoor je een kogel zou opvangen.

49. Ik ben alleen maar bang geweest om een relatie te hebben. En daarom heb ik er geen.

50. Ik denk dat ik bang ben om gelukkig te zijn, want als ik te gelukkig word, gebeurt er altijd iets ergs.

51. De mooiste vorm van liefde is wanneer je de moed vindt om vast te houden, zelfs na het hartzeer van het loslaten.

52. Het is OK om bang te zijn voor een relatie, omdat je misschien meer over jezelf leert dan je ooit dacht.

53. Het lijkt misschien zo, maar je bent niet de enige die bang is voor de liefde.

54. Je bent misschien niet bang voor de verbintenis in een relatie, maar wel voor het resultaat.

55. Als je nog steeds bang bent voor een relatie, probeer dan alleen te zijn. Dat is enger.

56. Ben je liever alleen dan in een slechte relatie? Dit is een keuze die het leven op een bepaald moment op ons pad brengt.

57. Liefde is een daad van moed, niet van angst. Maar voor nu, wees oprecht als je bang bent.

58. Angst is een ziekte die we allemaal hebben, maar de angst die je ervan weerhoudt te krijgen wie je hartje begeert, is erger.

59. Je bent bang voor een relatie omdat het zo eng is om op iemand te vallen die niet van je houdt.

60. Ik ben bang om dichtbij te komen en ik haat het om alleen te zijn. Ik verlang ernaar om dat gevoel helemaal niet te voelen.

61. Je kunt bang zijn dat ze weggaan, zelfs als ze dat nooit doen. Dat is wat een geschiedenis van slechte relaties heeft veroorzaakt.

62. Je bent bang om gekwetst te worden, maar dat gebeurt alleen omdat je je haast. Aarzel niet.

63. Als je niet bang bent, is het geen liefde. Liefde heeft haar angst totdat perfecte liefde de angst verdrijft.

64. Je denkt misschien dat het beter is om alleen te zijn dan een slechte breuk te hebben meegemaakt. Maar je moet niet bang zijn voor de liefde.

65. Wees niet bang voor liefde. Wees bang het nooit te vinden.

66. Als je niet bang bent, dan weet je niet hoe belangrijk liefde is in deze wereld en voor jou.

67. Je kunt bang zijn om degene te verliezen van wie je hart houdt, maar de grotere angst en verlies komt wanneer je nog banger bent om het nooit geprobeerd te hebben.

68. We voelen dit allemaal, en het is oké. Laat angst je niet tegenhouden om open te zijn, maar denk aan wat je geleerd hebt en dan kun je je angst achter je laten.

69. Wij ontwikkelen een angst voor liefde als wij degenen zijn die altijd geven en nooit ontvangen.

70. Bang zijn voor liefde is bang zijn om te leven, zo is het ook als je bang bent voor relaties.

Kunt u betrekking hebben op de bovenstaande bang voor relatie citaten? Zo ja, dan ben je niet alleen, er zijn miljoenen mensen over de hele wereld die ook bang zijn voor liefde en relaties. Vergeet niet te reageren op welke quote het meest relateerbaar was, en deel ze met je vrienden. Bedankt.