Bedankbriefjes Voor Leraren Van Leerlingen

Thank You Quotes for Teachers From Students

Leraren zijn als ouders voor de leerlingen op school. Zij zorgen voor hun leerlingen en disciplineren en straffen hen als zij iets verkeerd doen, begeleiden hen op het rechte pad, onderwijzen en voeden hen op. Leraren zijn de tweede ouders die er altijd zijn om hun leerlingen te beschermen. Zij willen het beste voor hun leerlingen en willen alleen maar dat hun leerlingen slagen in het leven.

Leraren zijn een van de belangrijkste personen in het leven. Zij spelen een vitale rol in het vormgeven van de carrière en toekomst van hun leerlingen. Hun harde werk, toewijding en opofferingen zijn inspirerend.

Je kunt je leraren niet terugbetalen voor alles wat ze voor je hebben gedaan. Je kunt hen echter wel bedanken en je waardering tonen door de volgende bedankcitaten voor leraren van leerlingen te gebruiken.

Dus als je op zoek bent naar leuke en inspirerende citaten, gezegden en zinnen om je leraar te bedanken, dan is dit de pagina voor jou. Je kunt het lezen of delen met je vrienden en familie die misschien een geweldige leraar hebben die het bedanken waard is.

Bedankbriefjes voor leraren van leerlingen

Bedankt dat je me geleerd hebt een betere student te zijn en me geleid hebt om onderscheid te maken tussen wat verkeerd en wat goed is. Omdat je me toestaat te dromen en te zweven als een adelaar, dank je dat je mijn vriend, mentor en licht bent.

1. Bedankt dat je de beste leraar bent. Ik hou van je les en je maakt me goed op de hoogte van alles wat er om me heen gebeurt. Bedankt dat u ons leert om gedisciplineerde, aardige en liefdevolle mensen te zijn.

2. Bedankt dat je de grootste leraar ter wereld bent. Ik heb meer van jou geleerd dan van mijn ouders en broers en zussen. Je bent het beste van twee werelden met een geweldige combinatie van een liefdevolle, zorgzame en behulpzame kant en wanneer het nodig is, een goede tuchtmeester om me in het gareel te houden.

3. Dank u voor alle eindeloze uren passie en liefde die u in uw onderwijs hebt gestoken. Bedankt dat je een geweldige tuchtmeester was. Ik weet zeker dat ik je voor altijd zal herinneren.

4. Bedankt dat je zo’n geweldige leraar bent. U bent de favoriet van al mijn vrienden en hun ouders. Je hebt belangrijk geduld, begrip en kracht. Ik waardeer alles wat u doet.

5. Bedankt dat je de beste leraar ter wereld bent en nog belangrijker, dat je een gelukkige en vredige leeromgeving voor kinderen creëert. Ik kan me niet voorstellen wat ons leven zonder jou zou zijn.

6. Bedankt dat je de beste leraar bent die ik ooit heb gehad. Je bent erg goed in wat je doet en je geeft ook om je studenten. Je bent niet alleen mijn leraar, maar ook een goede vriend. Ik waardeer alles wat je voor me hebt gedaan en de offers die je hebt gebracht.

7. Bedankt dat je zo liefdevol en zorgzaam bent. Je hebt me op zoveel manieren geholpen en me gestimuleerd om een betere student te worden. De manier waarop u ons altijd aanmoedigt, geeft ons het gevoel dat we de wereld aankunnen. U bent een goede leraar en ik heb zoveel van u geleerd.

8. Bedankt dat je zo’n zorgzaam persoon bent. Je bent altijd bereid om mij en mijn klasgenoten te helpen met alles, niet alleen schoolgerelateerd maar ook persoonlijk. Bedankt dat je zoveel van ons houdt.

9. Bedankt dat je een geweldige leraar bent. Je bent een van de beste die ik heb gehad, vanaf de basisschool tot nu. Bedankt dat je me les geeft en me steunt als ik problemen heb.

10. Bedankt dat je de beste leraar ooit bent. Ik ben zo dankbaar dat ik deze klas met jou heb gedeeld, want door jouw manier van lesgeven ben ik een betere student geworden.

11. Bedankt voor alles. Dankzij jou kon ik me aanmelden bij mijn droomuniversiteit! Ik had het niet gekund zonder jouw hulp. Je bent al die jaren zo aardig en geduldig met me geweest, ook al denk ik soms dat je te hard bent.

12. Bedankt dat je de beste leraar was. Je maakte het leren leuk en spannend. Ik ben erg dankbaar dat ik het genoegen had om je les te krijgen. Je bent een mooi en geweldig persoon. Je bent aardig en liefdevol, maar ook streng en een tuchtmeester wanneer dat nodig is.

13. Bedankt dat je de beste leraar bent. Je bent erg aardig, lief en liefdevol. Ik waardeer alles wat je voor ons doet. Je hebt me veel geleerd in het afgelopen jaar en ik ben je echt dankbaar.

14. Ik heb nog nooit een leraar gehad zoals u. U bent erg liefdevol en goedhartig, u weet hoe u kinderen moet disciplineren maar niet op een gemene manier. U leert ons altijd het juiste en u bent altijd betrokken bij schoolactiviteiten.

15. Bedankt dat je altijd de beste leraar bent die ik ooit heb gehad. Je drijft me tot het uiterste, maar je geeft me nooit een slecht gevoel, je helpt me gewoon om het elke keer beter te doen. In feite voelt het goed omdat ik het beter wil doen en meer wil leren.

16. Bedankt dat je zo’n aardige leraar bent. Ik kan er altijd op rekenen dat u me helpt als ik erom vraag en dat u altijd tijd voor me heeft. Ik waardeer alle tijd die u besteedt aan het praten met mij over andere dingen dan school, maar bovenal dank ik u dat u een geweldige leraar bent.

17. Bedankt dat je zoveel tijd en moeite in de klas hebt gestoken. Zonder uw hulp zou ik nooit geslaagd zijn. En ook al lijkt u soms streng, dat is alleen omdat u wilt dat we slagen. Ik ben erg dankbaar dat u besloten heeft om leraar te worden.

18. Heel erg bedankt dat je er altijd voor me bent als ik vragen heb of hulp nodig heb bij een onderwerp. Je bent de beste leraar die ik ooit heb gehad of ooit zal hebben in mijn hele leven.

19. Bedankt dat u een uitzonderlijke leraar bent. Ik leer zoveel van u en dat waardeer ik enorm.

20. Bedankt dat je een ondersteunende leraar bent. Je bent altijd zo bemoedigend en ik waardeer echt hoe je mijn ideeën en bijdragen verwelkomt. Het geeft me een beter gevoel over mezelf omdat ik weet dat mijn mening belangrijk is voor jou. Bedankt voor al je begeleiding.

21. Bedankt dat je mijn leraar en rolmodel bent. Bedankt dat je er altijd bent om me te corrigeren en me door het leven te leiden. Ik wil dat je weet dat ik heel hard werk op school, uitstekende cijfers haal en veel leer.

22. Bedankt dat je een geweldige leraar en mentor bent. Ik weet dat ik altijd bij je terecht kan met mijn vragen en zorgen en vertrouw erop dat je altijd de juiste antwoorden hebt. Bedankt dat je me hebt geholpen mijn schrijfvaardigheid te verbeteren door mijn werkstukken te redigeren. U bent echt een geweldige leraar.

23. Bedankt voor alles wat je voor me doet. Ik kan echt niet onder woorden brengen hoeveel invloed je op mijn leven hebt gehad.

24. Bedankt dat je jezelf bent. Het maakt school een erg leuke plek om te zijn. Ik hou van alles wat je ons leert en hoe je het zo leuk maakt. Dank u ook dat u zo nodig een tuchtmeester bent. Ik weet dat de meeste studenten niet blij zijn om die kant van je te zien, maar ik vind het fijn omdat het me echt helpt om gefocust en gemotiveerd te zijn in mijn studie.

25. Bedankt dat je de beste leraar bent. Ik meen het echt. Ik heb veel leraren gehad en uw klas is de beste die ik ooit heb gehad. U maakt alles interessant en leuk; u geeft eerlijke cijfers. Ik ben zo blij dat ik bij u in de klas zit en ik wil ooit zoals u zijn.

26. Bedankt dat je de beste leraar ooit bent. Ik hou ervan hoe je weet hoe je een klas moet leiden, hoe aardig je bent en dat je aardig bent. Je bent een rolmodel voor alle leraren. Ik kan u niet genoeg bedanken dat u mijn werkethiek zo heeft veranderd dat ik ooit net als u leraar Engels wil worden. Nogmaals bedankt.

27. Bedankt dat je de beste leraar bent in de geschiedenis van alle leraren. U toont intelligentie op een zeer jonge leeftijd en ik ben trots om in uw klas te zitten. Ook bedankt dat je na de les tijd hebt om me te leren wat ik niet begrijp van de les, dat is erg aardig.

28. Bedankt dat u een van de meest zorgzame en toegewijde leraren bent. Uw steun en zorg voor uw leerlingen, liefde voor uw vak en kennis erover zijn bewonderenswaardig.

29. Bedankt dat je een van de beste leraren bent die ik ooit heb gehad. U bent de enige leraar die hard werkt met al zijn studenten en niet slechts een paar. Ik vind het fijn dat je altijd vraagt hoe het met me gaat en dat je bezorgd bent.

30. Bedankt dat je een geweldige leraar bent geweest in de jaren dat ik je ken en dat je een grote invloed op mijn leven hebt gehad. Ik waardeer het echt.

31. Bedankt dat je de beste leraar bent die ik ooit heb gehad. U was de eerste die zich voor mij interesseerde toen ik nieuw was, zelfs als andere leraren mij misschien over het hoofd hadden gezien. U doet altijd moeite om ervoor te zorgen dat ik niet alleen zit en probeert alle leerlingen te leren kennen.

32. Bedankt dat je een geweldige leraar bent. Je geeft echt om je leerlingen en probeert altijd alles zo duidelijk mogelijk te maken. We hebben geluk dat u onze leraar bent.

33. Bedankt voor de geweldige les. Ik ben nu een beter mens door uw lessen. Ik heb vaardigheden geleerd die me zullen helpen slagen in het leven, en ik zal altijd van je houden omdat je ons zulke kennis hebt bijgebracht.

34. Bedankt voor alles. Vanaf het moment dat ik ‘s ochtends je klas binnenloop tot het moment dat ik wegga, heb ik elke keer het gevoel dat mijn dag beter verloopt. Je geeft me een positieve kijk op het leven, begeleidt en pusht me om mijn best te doen. Ik voel me niet meer zo ongemakkelijk in de les en geniet meer van mezelf. Bedankt dat je zo geweldig bent!

35. Bedankt dat je zo’n geweldige leraar bent. Ik heb veel van u geleerd en ik waardeer uw geduld met mij toen ik veel vragen stelde.

36. Bedankt dat je de beste leraar bent. Ik heb meer van u geleerd dan van wie dan ook.

37. Bedankt dat je de beste leraar ooit bent. De manier waarop je lesgeeft is zo interessant en leuk, ik denk niet dat ik het allemaal vergeet of het leren zal negeren. Bedankt dat u ons niet alleen leert wat we moeten leren, maar ons ook hints geeft over het leven. Bedankt dat je er bent voor mij en al mijn fouten, heel erg bedankt!

38. Bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt. Ik heb zoveel van je geleerd. Ik kan je liefde voor lesgeven zien, het toont in alles wat je doet, bedankt dat je van mij een betere student en persoon hebt gemaakt.

39. Bedankt dat je de beste leraar ooit was. Ik ben zo dankbaar dat ik jou als leraar had op de middelbare school. Je gaf me een solide basis voor wat komen gaat.

40. Bedankt voor al je harde werk. Ik zal je nooit kunnen laten zien hoe dankbaar ik ben, maar in de tijd dat ik je ken, ben ik gegroeid als persoon en ik weet dat het komt door de training die je me gaf. Heel erg bedankt.

41. Ik ben zo dankbaar dat u mijn leraar bent. U bent een uitstekende leraar en ik leer zoveel van u. Ik waardeer ook alle tijd die je buiten de les met me doorbrengt, me helpt met leren en me helpt met het aanvragen van college. Je bent een geweldige vriend. Bedankt voor alles!

42. Bedankt dat je, de beste bent. Jij bent alles. Ik ben blij dat we in dezelfde klas zitten want elke dag leer en krijg ik nieuwe kennis, vaardigheden en vertrouwen.

43. Bedankt dat je zo’n geweldige lerares was. Je bent een positieve invloed geweest tijdens mijn schooljaren en ook daarvoor toen ik je zag bij de Women’s Club/YWCA. Bedankt voor alle spelletjes die je hebt gespeeld en dat je ons probeerde te motiveren met ijsjes zodat we ons huiswerk konden afmaken.

44. Bedankt dat je me hoop geeft in de wetenschap. Vroeger had ik nooit gedacht dat ik wetenschapper of arts zou willen worden, maar nu heb ik er een passie voor. Bedankt dat je niet vergeet dat ik hard werk en enthousiast ben in de klas. Ik ben erg dankbaar dat je het opmerkt en dat je interesse toont in mijn ideeën.

45. Bedankt dat je mijn leraar en leidend licht was. Je hebt me zoveel geholpen op de middelbare school. Bedankt dat je me altijd advies gaf als ik het nodig had, soms was het levensreddend advies en begeleiding. Je bent een goede leraar.

46. Bedankt dat je een van de mooiste mensen bent die ik ken. Je praat altijd met me en geeft echt om wat er in mijn leven gebeurt. Je verhalen en lessen helpen me altijd door moeilijke tijden heen, en ik vergeet ze nooit!

47. Bedankt dat je de beste leraar bent. U bent geduldig en vriendelijk, wat veel van mijn vrienden niet leuk aan u vinden omdat ze graag met dingen wegkomen, maar ik bewonder uw kalmte en tolerantie. Ik waardeer het feit dat u van ieder van ons houdt en ons uw liefde toont door middel van daden. Ik voel me geliefd door u en geen enkele andere leraar zal uw plaats kunnen innemen.

48. Bedankt dat je de beste leraar bent die ik ooit heb gehad. Ik waardeer je liefde en vriendelijkheid enorm. Ik waardeer altijd je geweldige advies zoals nooit opgeven omdat je nooit weet welke grote dingen kunnen voortkomen uit het doen van kleine dingen.

49. Bedankt dat u de beste leraar bent. U bent zeer deskundig en intelligent. U helpt ons te begrijpen waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren in het leven. Bedankt dat je een goede luisteraar bent!

50. Bedankt dat je de beste leraar bent die ik ooit heb gehad. Je bent precies de juiste mix van vriend, mentor en tuchtmeester. Ik dank zoveel van mijn successen aan uw begeleiding. Ik hou ervan om bij u in de klas te zitten.

51. Bedankt dat je de beste leraar ooit bent. U geeft om elk van uw leerlingen, ongeacht hoe ze presteren. Ik waardeer echt hoe je omgaat met mij en andere leerlingen die soms problemen veroorzaken in de klas. Ik weet dat het niet altijd makkelijk is om met tieners om te gaan. De meeste leraren zouden de moeite niet nemen, maar u doet dat wel omdat u geweldig bent en een speciaal persoon.

52. Bedankt dat je me echt dingen leert in de klas. Je leert me niet alleen over één onderwerp, maar over het leven als geheel. Ik hou ervan hoe je advies geeft en dat je mensen altijd aan het lachen krijgt als ze down zijn. Ik waardeer uw lessen, zorg en aandacht.

53. Leraar, heel erg bedankt dat u zo’n geweldige leraar voor me was. Door u wilde ik het beter doen, harder studeren en niet opgeven. Bedankt voor alle liefde, steun en begeleiding die je me hebt gegeven.

54. Bedankt voor het werk dat je in onze klas stopt. Het was een genoegen om u als leraar te hebben. Iedereen waardeert al het harde werk dat u doet. Ik weet zeker dat uw lesplannen niet gemakkelijk zijn en het moet erg moeilijk zijn om ons elke dag bij te houden en alles voor ons te organiseren. Ik wilde u ook bedanken voor het verbeteren van mijn fouten, zodat ik het de volgende keer beter kan doen.

55. Bedankt dat je me door de moeilijkste tijd van mijn leven hebt geholpen. Ik heb het gevoel dat ik dankzij jou weer een pad bewandel. Ondanks het feit dat mijn cijfers niet zo goed waren tijdens het semester, hielp je liefde en steun me door deze moeilijke levensfase heen.

56. Bedankt dat je de beste leraar bent. U bent aardig en liefdevol met uw leerlingen, maar u kunt ook een tuchtmeester zijn wanneer dat nodig is. Ik heb het gevoel dat u mijn sterke en zwakke punten begrijpt en mij helpt deze op een gezonde manier te verbeteren.

57. Bedankt dat je de beste leraar bent die ik ooit heb gehad. Je bent zorgzaam, en begripvol en je houdt van ons, maar hebt toch een strenge kant. Sommige leraren doen dat niet en het is geweldig om iemand te hebben tegen wie je opkijkt vanwege hun passie voor onderwijs. Bedankt voor al je steun in en buiten de klas. Ik hoop dat ik op een dag net zo geweldig kan zijn als jullie.

58. Bedankt dat je veruit de beste leraar in mijn leven bent. Ik respecteer je en geniet van je gevoel voor humor en liefde.

59. Bedankt voor je liefde, vriendelijkheid, steun en motivatie als leraar. Je keek altijd naar me uit en het was duidelijk dat je veel om me gaf.

60. Bedankt dat je de beste leraar bent die God me gaf. U bent er voor ons, zelfs in moeilijke tijden. De manier waarop u lesgeeft is zo makkelijk te begrijpen en ik stel altijd vragen over dingen die ik niet helemaal begrijp.

61. Dank u dat u de beste leraar bent waar een student op kan hopen. Ik ben dankbaar voor de tijd die u met mij doorbrengt, het luisteren naar mijn klachten en zorgen, en het oplossen van mijn problemen. Ik weet dat u wilt dat we beter worden dan we in ons eentje zouden kunnen zijn, en ik denk dat u me daarbij geholpen hebt.

62. Bedankt dat je zo aardig bent en om mijn opleiding geeft. Ik waardeer de discipline wanneer het nodig is, maar ook uw vermogen om flexibel te zijn wanneer de situatie dat vereist. U bent een geweldige leraar!

63. Bedankt dat je om je studenten geeft. Ik weet dat u veel extra tijd moest besteden aan mijn bijlessen en mij moest helpen alle concepten te begrijpen, zodat ik kon slagen (omdat ik geen goede leerling was). Bedankt ook, dat je om me gaf toen ik geen goede cijfers kon halen omdat er een noodsituatie in het gezin was. Ik waardeer het dat je veel begrip en veel geduld met me had.

64. Bedankt dat je zo’n geweldige leraar bent. U bent de beste leraar ooit en uw lessen zijn altijd doordacht, inspirerend, grappig en boeiend. Ik zal u en uw lessen nooit vergeten.

65. Bedankt voor al je hulp gedurende het jaar en een deel van vorig jaar. Ik weet dat het soms moeilijk was om met mij om te gaan, maar bedankt voor alles. Zonder jullie hulp was ik nooit door het schooljaar gekomen.

66. Bedankt dat je er altijd bent in mijn leven. Als ik me down voel, moedig je me aan om mezelf te beheersen en mijn kin omhoog te houden. Dankzij jou ben ik vandaag een geweldig persoon.

67. Bedankt dat je mijn leraar was. Je bent de beste die ik ooit heb gehad, echt een van de beste.

68. Uw liefde voor het onderwijs is duidelijk te zien in uw manier van lesgeven; u bent geduldig, vriendelijk, aardig met een groot gevoel voor humor. Je bent een tuchtmeester en dat hebben we nodig. Ik hou van elke minuut dat ik bij u in de klas zit.

69. Bedankt dat je de beste leraar bent die ik heb. Ik kom graag naar de les, leer en doe graag projecten en opdrachten. Bedankt dat je voor me gezorgd hebt toen ik griep had. U bent de aardigste leraar die ik tot nu toe heb gehad. Bedankt voor alles wat u doet.

70. Bedankt voor alles wat je hebt gedaan. U bent een uitstekende leraar geweest en u bent altijd zorgzaam, eerlijk, vriendelijk en behulpzaam voor mij geweest. Ik ben dankbaar voor de geschenken die je me hebt gegeven, zoals potloden, lijm, krijtjes en papieren boeken. Vergeet nooit dat ik van je hou.

71. Bedankt dat je de beste leraar bent die ik me ooit had kunnen wensen. Zonder jouw liefde en vriendelijkheid zouden mijn cijfers er zo onder geleden hebben. Bedankt dat je er altijd bent om mijn vragen te beantwoorden, hoe belachelijk ze ook zijn. Bedankt dat je me elke les leert met een doel en niet alleen omdat het in de syllabus staat.

72. Bedankt dat je de beste leraar bent. Je klas heeft me gegroeid, en ik wil niet dat het eindigt. Ik weet dat ik je zal missen als je verder gaat, maar ik ben blij dat ik een leraar als jij had die om me gaf.

73. Bedankt dat je de beste leraar ter wereld bent. Je bent geduldig, hebt een geweldig gevoel voor humor, bent zeer deskundig, georganiseerd en vooral eerlijk. Ik kan geen betere persoon bedenken om me wiskunde te leren dan jij.

74. Bedankt dat je de beste leraar ooit bent. Ik weet dat mijn lessen belangrijk zijn door de manier waarop u lesgeeft. U maakt school zo interessant, en ik weet dat ik er door u nog lang van zal houden.

75. Bedankt dat je de beste leraar ter wereld bent. Ik hou erg veel van je klas. Ik ben blij dat ik met jou kan leren.

76. Bedankt dat je zo’n geweldige leraar bent. U geeft ons passie en enthousiasme in de taallessen. Ik heb het gevoel dat de Franse taal de Marseillaise zingt als ik je accordeon hoor spelen.

77. Bedankt voor alles. Ik heb zoveel van je geleerd en waardeer alles wat je hebt gedaan gedurende mijn schooljaren.

78. Dank u voor alle vriendelijkheid en steun die u elke dag geeft. Ik ben u zeer dankbaar omdat uw lessen steeds weer nieuw, fris en opwindend zijn.

79. Bedankt dat je voor me gezorgd hebt. Ik herinner me de keer dat ik het moeilijk had in mijn laatste klas en je zei dat je deur altijd open stond als ik iemand nodig had om mee te praten. Dat maakte het verschil voor mij.

80. Bedankt dat je de beste leraar ooit bent! Ik hou van alle lessen en je enthousiasme. Bedankt dat je me zo goed voorbereid hebt op toekomstige leraren.

81. Bedankt dat je zo’n geweldige leraar bent. Ik waardeer echt hoeveel tijd u besteedt om ons de stof te laten begrijpen, wat niet altijd gemakkelijk en interessant is. Bedankt dat u begrip heeft voor mijn occasionele laattijdigheid, ik weet dat het moeilijk voor u is. Bedankt dat je zo’n geduldige leraar bent. U bent een grote invloed in mijn leven geweest en ik kijk uit naar de nieuwe avonturen die we volgend jaar in uw klas zullen beleven.

82. Bedankt om me alles te leren over de zakenwereld, om me altijd aan te moedigen om mijn best te doen, en om me niet op te geven wanneer ik lage cijfers haalde. Je bent een geweldige leraar geweest. Mogen uw studenten net zo gelukkig zijn als ik en door u onderwezen worden.

83. Bedankt dat je de beste leraar bent die ik ooit heb gehad. Ik heb zoveel van je geleerd terwijl ik plezier had en geweldige herinneringen maakte. Ik zal je nooit vergeten en je steun, advies en lessen. Bedankt.

84. Bedankt dat je de beste leraar was. Je hebt me laten zien hoe je een goed mens bent, mensen met respect en liefde behandelt, een tuchtmeester bent wanneer dat nodig is en de juiste hoeveelheid lach op het juiste moment. Ik waardeer het allemaal.

85. Bedankt dat je de beste leraar bent die ik ooit heb gehad. In het begin zag ik het niet of besefte ik het niet, omdat uw colleges droog en saai waren en u er altijd zo moe uitzag als u ze gaf. Maar toen begon ik het te merken – je hebt een liefdevolle kant, je bent aardig voor ons studenten, je bent aardig voor ons, en je hebt een goed gevoel voor humor. U maakt me gelukkig, zelfs als het leven te moeilijk lijkt om gelukkig te zijn. Bedankt voor alles wat je doet en me leert.

86. Bedankt dat u de beste leraar bent en dat u zo begripvol bent. Ik weet zeker dat het niet gemakkelijk is om les te geven in deze zeer geavanceerde maar jonge maatschappij van ons, maar u gaat er heel goed mee om. De liefde die u elke dag uitstraalt is voelbaar voor ons allemaal, uw leerlingen.

87. Bedankt dat je de beste leraar ooit bent. Je hebt echt mijn leven veranderd – ik heb in jouw klas zoveel dingen geleerd die ik nergens anders had kunnen leren. Je hebt voor me gezorgd en me geholpen te groeien als persoon. Bedankt!

88. Bedankt dat je dit kwartaal zo leuk hebt gemaakt. Ik heb zoveel van je geleerd, meer dan ik had verwacht. Je hielp me groeien in elk opzicht en maakte mijn ervaring op deze universiteit de beste die het kon zijn. Bedankt dat je de beste leraar bent die ik ooit zou kunnen hebben.

89. Bedankt dat je er bent in de klas. Je bent een aardig persoon, die van me houdt en geeft om mijn vooruitgang in de klas. Ik waardeer de notities die je op mijn bureau achterlaat als er iets te verbeteren valt.

90. Het duurde even voor ik het besefte, maar ik ben blij dat je echt om je leerlingen geeft. Bedankt dat je altijd vraagt hoe het met me gaat en dat je je bekommert om mijn dag. Bedankt dat je de beste leraar ooit bent.

91. Bedankt dat u zo aardig voor me bent geweest in de twee jaar dat ik bij u in de klas zat. Je bent niet alleen een geweldige leraar, maar je herinnert me er ook aan hoe ik anderen moet behandelen en aardig moet zijn.

92. Bedankt dat je zo’n geweldige leraar bent. Ik kijk er altijd naar uit om naar de les te komen en ik ben ook erg blij met de 10 die ik kreeg voor mijn essay.

93. Bedankt om van mij een beter mens te maken, niet alleen academisch maar ook wat betreft discipline en stiptheid. Zonder jouw begeleiding zou ik niet in de buurt van succes komen.

94. Bedankt dat je zo’n geweldige leraar bent. Je neemt de tijd om me te onderwijzen en helpt me alles te begrijpen wat we leren. Ik kon me geen betere leraar, mentor en vriend wensen.

95. Bedankt voor je liefde en steun. Je hebt mijn hart geraakt en me door de moeilijke tijden heen geholpen. Ik heb geleerd dat als je in het leven respect geeft, je meer zult ontvangen.

96. Bedankt dat je de beste leraar ooit bent en dat je me hebt geleerd hoe ik onderzoekspapers en PowerPoint-presentaties moet maken, voor je toewijding aan het onderwijs, en ook voor je liefde en vriendelijkheid. Je bent aardig in alle situaties.

97. Bedankt dat je zo’n geweldige leraar bent. U bent de aardigste en meest zorgzame leraar die ik ooit heb gehad. U disciplineert ons ook goed zodat we leren in de klas. Ik weet niet hoe ik u moet bedanken voor alles wat u voor mij doet!

98. Bedankt dat je de beste leraar was. Ik zal me altijd herinneren hoe je me liet voelen, het soort lessen dat je me leerde en hoeveel moeite je deed voor je werk. Dat waardeer ik.

99. Bedankt dat je de beste leraar ooit bent. Je bent nooit te laat voor de les, altijd op tijd voor een ouderavond, reageert dezelfde dag nog op e-mails en geeft me aanmoediging als ik het nodig heb. Je krijgt niet genoeg krediet.

100. Bedankt dat je de beste leraar bent. U kunt hard zijn als het moet, maar houdt toch van al uw leerlingen en begrijpt dat we mensen zijn die soms fouten maken. Ik ben voor altijd dankbaar dat ik je heb gekend en dankbaar voor alles wat je me hebt geleerd.

101. Bedankt dat je een van de meest geweldige leraren bent die ik ooit in mijn leven heb gehad. Het is niet makkelijk om leraar te zijn en jij bent een inspiratie. Je maakt leren leuk, en kunt verzorgend en disciplinerend zijn, wanneer dat nodig is. Ik zal je nooit vergeten.

102. Leraar, bedankt dat u er bent voor de leerlingen. Uw aanwezigheid op school is een inspiratie voor de nieuwe leerlingen en voor mezelf. Ik had me geen betere leraar kunnen wensen en ik hoop dat ik op een dag net zo’n goede leraar als u zal zijn.

103. Heel erg bedankt dat je zo’n geweldige leraar bent. Je bent er altijd om een handje te helpen en je bent altijd zo geduldig met me. Het is een echte eer om u als een van mijn leraren te hebben gehad en ik hoop dat ik net zo’n goede leraar voor mijn eigen leerlingen kan zijn.

104. Bedankt dat je een geweldige leraar was. Door u leerde ik met mensen te communiceren en open te staan voor nieuwe ideeën en ervaringen. Ik heb zoveel geleerd van mijn tijd onder jouw leiding.

105. Bedankt voor al je steun. Ik ben ontzettend dankbaar dat je er voor me bent geweest, een geweldige leraar die iemands nieuwsgierigheid en intellectuele geest inspireert.

Leraren maken een verschil in uw leven en in het leven van kinderen die u misschien nooit zult ontmoeten. Waardering voor hun inspanningen kan het moreel opkrikken, de productiviteit verhogen en hen helpen te blijven doen wat zo belangrijk is in onze wereld.

Deze bedankquotes voor leraren van studenten zijn een goede manier om te laten zien dat je om ze geeft en dat ze gewaardeerd worden.