Bedankbriefjes Voor Studenten Van Leraren

Leraren zijn een van de belangrijkste pijlers van de samenleving die hard werken aan de ontwikkeling van de hele natie. De relatie tussen een leraar en een leerling is niet alleen formeel en professioneel, maar in sommige gevallen ook persoonlijk.

Elke leraar heeft wel eens een leerling die zijn hart heeft geraakt en die hem heeft geholpen om anders over zijn werk te denken.
Wanneer je als leraar je leerlingen bedankt, is dat een geweldige manier om hen eraan te herinneren dat zij ook op jouw leven een impact hebben gehad.

Een van de grootste geschenken die je je leerling kunt geven is een briefje van dankbaarheid waarin je laat weten hoeveel je hun inzet waardeert. Leraren kunnen hun leerlingen op verschillende manieren bedanken, maar er is geen betere manier om je leerlingen te waarderen dan met behulp van deze bedankcitaten voor leerlingen van leraren hieronder.

U kunt zo veel van deze citaten als u wilt naar uw leerling sturen en er zeker van zijn dat ze het zullen waarderen.

Bedankbriefjes voor studenten van leraren

Bedankt voor het harde werken dit kwartaal. De tijd en moeite die jullie in mijn klas hebben gestoken worden gewaardeerd. Ik ben zo trots op jullie voor wat jullie bereikt hebben, hoe hard jullie gewerkt hebben en dat jullie een uitstekende student zijn.

1. Bedankt dat jullie de best mogelijke studenten zijn. Jullie zijn allemaal zo intelligent en bekwaam, ik zou niets aan jullie willen veranderen. En bedankt dat jullie elke dag mijn dag goed maken. Het is echt een groot genoegen om jullie les te geven!

2.Bedankt dat je een groot deel van mijn leven bent. Je vriendelijke woorden, je briefjes en je glimlach maken elke dag beter. Bedankt voor de geschenken en herinneringen die we delen. Ik zal jullie nooit vergeten omdat jullie allemaal zo belangrijk voor me zijn!

3. Bedankt dat jullie zo leuk en grappig zijn in de klas. Het is erg moeilijk om een dag op school door te komen, maar ik glimlach als ik jullie gezichten zie omdat ik zoveel van jullie allemaal hou.

4. Bedankt dat je leergierig bent in de klas, zelfs als het warm is. Bedankt dat je elke dag naar de les komt, zelfs als je je ziek of moe voelt. Het verwarmt mijn hart als ik jullie lachende gezichten zie en ik ben zo dankbaar dat we elkaar hebben.

5. Bedankt dat ik jullie leraar mag zijn. Ik ben erg dankbaar dat we tijd met elkaar mogen doorbrengen en ik hoop dat we onze relatie met elkaar dit jaar verder uitbouwen.

6. Bedankt dat jullie er zijn en dat jullie je best hebben gedaan. Jullie waren allemaal erg enthousiast over de excursie vandaag, en ik was zo blij met jullie enthousiasme. Een fijne zomer!

7. Ik waardeer het ook dat jullie geduldig met me zijn als ik niet consequent ben in mijn manier van lesgeven. Bedankt ook, voor al jullie harde werk en toewijding aan het leren. Ik ben zo dankbaar dat jullie allemaal in mijn leven zijn.

8. Bedankt dat je zo hard je best doet. Ik raak soms gefrustreerd door je gedrag, maar ik ben zo trots op het harde werk dat je doet. Het is heel gemakkelijk om op dagen als deze, wanneer we zulke geweldige vooruitgang zien, een stap terug te doen en te bedenken hoe ver we zijn gekomen en dankbaar te zijn dat jullie het allemaal hebben kunnen uitzoeken.

9. Bedankt voor jullie groei! Als klas zijn we trots op jullie vooruitgang dit jaar. Elke maand werden jullie beter en beter en maakten jullie geweldige vooruitgang. We zullen verdrietig zijn om afscheid te nemen, maar opgewonden om te zien wat de middelbare school brengt!

10. Bedankt om zo hard te werken dit semester. Ik weet dat het een moeilijk jaar is geweest, maar jullie zijn allemaal een inspiratie voor me. Ga zo door!

11. Ik schrijf je om je te bedanken voor een geweldig semester. In de tijd dat ik jullie ken, hebben jullie me zoveel geleerd en mijn klas leuk gemaakt. Jullie zijn allemaal harde werkers en ik weet dat iedereen in jullie toekomstige leven zal profiteren van jullie capaciteiten, intelligentie, vastberadenheid en doorzettingsvermogen.

12. Bedankt dat je een geweldige student bent. Ik waardeer de tijd, moeite en bedachtzaamheid die je in je werk en deelname steekt. Bedankt dat je een betere leraar van me maakt, me uitdaagt om op nieuwe manieren over dingen na te denken en te blijven leren.

13. Bedankt dat jullie mijn studenten zijn. De klas was dit jaar de beste tot nu toe, en ik geniet ervan om jullie elke dag beter te leren kennen. Ik wou dat we door konden gaan, maar over een paar weken is het voorbij. Bedankt voor al jullie harde werk. Het was een genoegen jullie les te geven.

14. Bedankt dat jullie op tijd zijn als ik ga zitten om jullie les te geven. Bedankt dat je mijn opmerkingen ter harte neemt en je best doet om je cijfers volgend kwartaal te verbeteren. Het betekent veel voor me dat je probeert het beter te doen.

15. Bedankt dat je altijd je beste werk naar de klas brengt. Je ijver en aandacht voor details inspireren me en laten me weten dat dit je droombaan is. Bedankt voor het harde werk, de toewijding en de passie die je dagelijks laat zien.

16. Bedankt voor al het werk dat je hebt gedaan aan je presentatie. Jullie zijn de slimste, meest attente studenten die ik ooit heb gehad en ik ben erg gelukkig om jullie in mijn klas te hebben.

17. Bedankt dat je zo leergierig bent en je best doet. Ik ben blij dat je in mijn klas zit en dat ik je kan helpen leren en groeien.

18. Bedankt dat ik dit jaar jullie leraar mocht zijn. Ik ben heel dankbaar dat ik dit jaar deel heb mogen uitmaken van jullie leven en ook volgend jaar jullie leraar zal zijn. We hebben het geluk dat we volgend jaar weer mogen samenwerken en ik hoop dat iedereen net zo enthousiast is als ik.

19. Bedankt voor al het harde werk dat jullie erin gestoken hebben. Ik weet dat dit een moeilijke klas voor jullie is geweest, maar jullie doen voortdurend je best. Bedankt! Ik waardeer het dat jullie de tijd nemen om met me te praten na de les en me te vertellen over problemen en zorgen die kunnen ontstaan.

20. Dank u voor uw betrokkenheid bij de les en uw deelname aan de discussie! Mijn doel als leraar is om plezier te hebben en het leuk te maken. Als leerlingen betrokken zijn bij de les, worden de lessen spannender en interessanter voor alle betrokkenen.

21. Bedankt dat jullie geweldige studenten zijn. Jullie zijn allemaal zo geweldig, en ik voel me echt gezegend om jullie les te geven. Jullie vullen mijn hart met vreugde en plezier.

22. Bedankt dat jullie zo attent zijn op mijn verjaardag. Ik ben erg gevleid dat jullie een kleine verrassing voor me hebben geregeld in de klas. Ik kan niet uitdrukken hoeveel het voor me betekent en me geliefd doet voelen door de gemeenschap.

23. Bedankt dat jullie zo goed zijn als klas. We zijn gezegend met zulke slimme en gemotiveerde studenten als jullie in onze klas dit jaar. Ik hou er echt van jullie les te geven.

24. Bedankt voor het maken van zo’n leuke en spannende klas. Ik heb echt genoten van het lesgeven aan jullie dit jaar. Je enthousiasme en respect in de klas inspireerde me om elke dag harder te leren. Ik hou van onze tijd samen! Jullie zijn een geweldige groep jonge geesten. Bedankt!

25. Bedankt dat ik met zo’n geweldige groep studenten mag werken. Sommige dagen zijn zwaar, maar ik ben blij dat ik een beroep heb waarbij ik met zoveel geweldige jonge mannen en vrouwen kan werken. Bedankt voor alles wat u doet voor ons land.

26. Bedankt dat je elke dag naar de les komt en hard werkt. Ik waardeer de moeite die je doet om mij gewaardeerd te laten voelen. Ik vind het leuk om je les te geven en hoop dat ik dat in de toekomst kan blijven doen.

27. Bedankt dat jullie zulke schatjes zijn. Ik hou van jullie allemaal en waardeer de moeite die jullie doen om deel uit te maken van mijn klas. Jullie hebben me dit jaar allemaal vooruit geholpen.

28. Bedankt dat je zo’n positief deel van mijn klas bent en dat je nooit opgeeft. Ik hou van de vooruitgang die je maakt en de nieuwe manieren waarop je me leert over deze wereld.

29. Bedankt dat jullie sinds het begin van het schooljaar elke dag naar de les zijn gekomen. Ik weet hoe moeilijk het is om niet over te slaan op zo’n mooie zomerdag, maar ik waardeer jullie inspanning.

30. Bedankt dat je er altijd aan denkt je boeken mee te nemen naar de les. Ik weet dat je het soms vergeet omdat het moeilijk is om veel dingen in je rugzak mee te nemen en onthouden is het moeilijkste deel. Ik waardeer al het werk dat je doet.

31. Bedankt dat je zo enthousiast bent over dingen die je nog niet kende. Bedankt dat je interessante feiten met me deelt, wat we ook leren. Bedankt dat jullie respectvol en vriendelijk zijn en elkaar willen helpen. Het betekent alles voor me dat je hier nu aan het leren bent.

32. Bedankt voor alle mooie complimenten. Ik heb niet veel tijd gehad om te oefenen wat ik heb gelezen, en het is bemoedigend om te horen dat u vindt dat de lezing nuttig was.

33. Bedankt dat jullie me beter maken in mijn werk en me alle aanmoediging geven die ik nodig heb. Jullie zijn de beste studenten die ik ooit heb gehad.

34. Bedankt om me te inspireren om elke dag mijn best te doen. Jullie hebben me laten zien dat ik veel te bieden heb en dat ik deze wereld een beetje beter kan achterlaten door mijn tijd hier. Bedankt dat ik jullie mag helpen om betere studenten, werknemers en mensen te worden.

35. Bedankt dat je enthousiast bent over leren. Je maakt mijn dag goed. Bedankt dat je altijd je handen opsteekt en vragen beantwoordt in de klas. Bedankt dat je elke week risico’s neemt en dat je zo enthousiast bent over je werk.

36. Dank aan mijn leerlingen. Jullie lachten allemaal toen ik jullie klaslokaal binnenkwam en dat gaf me een geweldig gevoel! Waar ik ook ga lesgeven, het zal me een genoegen zijn jullie les te geven, want jullie hebben me zoveel vreugde gebracht! Veel succes met de rest van het schooljaar.

37. Bedankt om mijn dag goed te maken. Je enthousiasme en opwinding zijn aanstekelijk! Ik hou ervan als het tijd is voor onze lessen!

38. Ik wil dat jullie weten hoe dankbaar ik ben dat ik jullie allemaal les mag geven. Sommige dagen als de dingen moeilijk zijn, is het moeilijk om positief te blijven. Jullie geven me de reden om door te gaan.

39. Bedankt dat jullie dit jaar deel uitmaakten van mijn klas. Ik heb ervan genoten om ieder van jullie op een speciale manier te leren kennen. Jullie hebben mijn carrière als leraar zo geweldig gemaakt.

40. Bedankt dat je altijd je best doet en alles geeft bij het maken van het opgedragen werk. Ik weet dat sommige dagen moeilijk kunnen zijn, maar als ik zie hoe hard jullie werken, ook al kunnen we niet zoveel problemen maken als andere klassen, houdt dat me op de been, vooral op de dagen dat ik me down voel.

41. Bedankt dat ik een betere leraar ben geworden. Elke keer als ik een leerling het goed zie doen, leer ik ervan en verbeter ik mijn lesgeven. Het gaat allemaal om uw inzet, dus blijf alstublieft doen wat u doet.

42. Bedankt dat jullie zulke goede leerlingen zijn. De les is altijd een plezier omdat we zo’n geweldige klas hebben om les aan te geven. Ik kijk uit naar jullie volgende projecten.

43. Bedankt dat jullie zulke geweldige studenten zijn. Ik weet dat het moeilijk kan zijn om school, naschoolse activiteiten, vrienden en familie te combineren. Ik waardeer de moeite die jullie doen voor jullie werk en projecten en hoe respectvol jullie zijn naar mij en elkaar in de klas.

44. Bedankt dat je altijd voorbereid naar de les komt. Ik hoef me nooit zorgen te maken over je opdrachten en inzet. Ik weet dat je altijd je best doet om alles op tijd af te krijgen.

45. Bedankt dat jullie zo opgewonden zijn als ik de klas binnenkom. Bedankt dat je hard werkt en je best doet. Bedankt dat ik deel mag uitmaken van jullie leven.

46. Bedankt leerlingen voor jullie harde werk en toewijding en voor het nemen van de tijd om van onze klas een leuke en veilige plaats te maken. Jullie zijn allemaal zo leergierig dat het mij inspireert om gefocust te blijven op mijn doel om jullie te helpen een betere toekomst op te bouwen.

47. Bedankt voor het harde werken vandaag. Ik was zo onder de indruk van jullie vermogen om de moeilijke wiskunde problemen goed te krijgen. Ik ben zo trots op je!

48. Bedankt dat je hard werkt en respectvol bent in de klas. Ik weet dat het gewoon mijn werk is, maar het is meer dan dat geworden. Jullie zorgen ervoor dat ik elke dag een betere leraar wil zijn.

49. Ik ben zo dankbaar om zulke levendige en slimme studenten te hebben. Bedankt dat jullie mij het geschenk geven dat jullie zijn!

50. Bedankt voor het luisteren naar mijn lezingen elke dag. Het was een genoegen om jullie groep les te geven. Jullie leren allemaal snel en zijn erg verantwoordelijk. Ik hoop dat ik tot nu toe een effectieve leraar ben geweest, en ik kijk ernaar uit jullie volgend jaar in mijn klas te zien, als we allebei de rest van dit schooljaar halen.

51. Bedankt voor al het harde werk dat jullie elke week doen. Ik waardeer jullie enthousiasme. De quiz van vandaag was een perfect voorbeeld van hoe ver jullie zijn gekomen. Kijk uit naar een volgende quiz volgende week! Ik zie graag dat de leerlingen elke dag terugkomen na hard gewerkt te hebben om beter te worden.

52. Dank u voor de geweldige feedback en voor uw enthousiasme over de door mij ontwikkelde leeraanpak. Het lijkt erop dat u geniet van ons werk samen en ik hoop dat we snel verder kunnen gaan.

This compilation of thank you messages from teachers to students is surely going to help you convey your constructive gratitude towards students for a job well done.

I am sure you liked the quotes above, you can send as many as you want to your students. Thank you for reading.