Bedankt Dat Je Als Een Zus Voor Me Bent.

Thank You for Being Like a Sister to Me Quotes

Zusters zijn zeer zeldzaam in de wereld. Meestal heeft men geen vriend of familielid om in vertrouwen te nemen. Het beste van het hebben van een zuster is iemand te hebben om in vertrouwen te nemen.

Een zus is niet alleen iemand die dezelfde ouders heeft als jij. Een zus kan de vorm aannemen van een beste vriendin, een vertrouwenspersoon of gewoon een aardig persoon die een glimlach op je gezicht tovert telkens als ze in de buurt is. Zij kan een persoon zijn tegen wie je opkijkt voor inspiratie en motivatie die je helpt harder te ballen, zelfs wanneer alles om je heen in duigen valt.

Deze dank je wel dat je als een zus voor me bent citaten zijn een geweldige manier om dankbaarheid en vreugde uit te drukken voor het hebben van iemand als een zus in je leven. Alleen een zus kan je het gevoel geven dat je de ene dag op de top van de wereld staat en de volgende dag het gevoel hebben dat je leven op de bodem van de oceaan ligt.

Als je op zoek bent naar geweldige citaten over als een zus voor me zijn, zoek dan niet verder. Hier is een enorme collectie van dank u voor het zijn als een zus voor mij citaten.

Bedankt dat je als een zus voor me bent.

Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik ben zo gegroeid als persoon omdat we er altijd voor elkaar zijn, en ik weet altijd dat ik op je kan rekenen. En vaak, als mijn ouders niet beschikbaar zijn, of het lijkt alsof ze er niet om geven, is het fijn om jou in mijn leven te hebben om op te steunen. Bedankt voor alles wat je elke dag voor me doet.

1. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Je weet dat ik daar heel dankbaar voor ben, en toch, hoe ver ik ook weg ben van mijn familie, je zult altijd de dichtstbijzijnde persoon voor me zijn. Ik hou zoveel van je,

2. Bedankt dat je als een zus voor me bent. We waren kamergenoten op de universiteit en delen nu een appartement. Jouw hulp om onze woning samen te stellen was van onschatbare waarde. Ik ben blij dat we nog steeds vrienden zijn en kamergenoten kunnen zijn. Bedankt dat je me altijd steunt.

3. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ook al hebben we onze ups en downs, ik kan altijd op je rekenen voor hulp. Bedankt dat je me altijd steunt door dik en dun. Ik steun je volledig in alles wat je doet in het leven!

4. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik heb geen zussen, dus ik wilde er echt een. En jij kwam in mijn leven en maakte me gelukkig. Ik voel me zo dicht bij je, en dat maakt me erg leuk.

5. Bedankt dat je als een zus bent voor een geweldige vriendin en mij. Bedankt dat je mijn flanellen shirts draagt en mijn favoriete jurken leent. En bedankt dat je een van de beste delen van mijn leven met me deelt – mijn baan! Jij maakt werk leuk.

6. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik weet niet wat ik zou doen zonder jouw steun en hulp door de jaren heen. Je hebt me op het rechte pad gehouden. Bedankt voor de lach, de traan en alle tijd die we samen hebben doorgebracht.

7. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Het is zo fijn om iemand te hebben die de druk en de gekte van het leven begrijpt en met wie ik kan lachen en mezelf kan zijn.

8. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Het was zo fijn om je al die jaren te hebben. Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Bedankt dat je er altijd was.

9. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik heb geen zussen, dus het was geweldig dat we toen vriendinnen werden – nu heb ik iemand om te bellen als ik me verveel en uit wil, en jij bent iemand met wie ik over jongens kan praten.

10. Bedankt dat je er was toen ik je nodig had. Je bent als een zus voor me, maar dan zonder al het gekibbel! LOL. Ik ben blij dat we elkaar hier in deze wereld hebben!

11. Bedankt dat je een zus voor me bent, ook al zijn we geen bloedverwanten. We hadden dit niet zonder jou kunnen doen. Bedankt dat je me altijd steunt en een schouder hebt om op uit te huilen als ik iemand nodig heb om mee te praten.

12. Bedankt dat je er voor me bent. Je bent als een zus voor me. Ik weet dat ik altijd op je kan rekenen.

13. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik weet dat mijn ouders blij zouden zijn om ons zo te zien. Je bent echt geweldig, en ik hoop dat je dat weet!

14. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Je bent er altijd geweest in goede en slechte tijden. Zonder jou had ik sommige dingen niet kunnen doorstaan.

.

15. Bedankt dat je als een zus voor me was. Ik waardeer de tijd die we samen doorbrachten, de gesprekken die we hadden en het advies dat je me gaf. Je bent mijn rechterhand en ik kan me geen leven voorstellen zonder jou aan mijn zijde.

16. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik denk vaak dat ik niemand van mijn leeftijd heb om mee te praten. Dus, bedankt dat je luistert als ik iemand nodig heb om mee te praten. Het betekent veel voor me.

17. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Het is zo geweldig om een beste vriend te hebben waar je terecht kunt voor advies of gewoon om mee te praten over willekeurige dingen. Ik ben erg gelukkig.

18. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Het is erg moeilijk om vrienden te maken als volwassene, maar jij was er voor mij vanaf het moment dat ik je ontmoette. Bedankt dat je er altijd bent en me altijd aan het lachen maakt.

19. Bedankt dat je er gewoon voor me bent. Je bent als een zus voor me, en ik ben blij iemand als jij te hebben. Bedankt dat je me altijd de waarheid vertelt, hoe gemeen of aardig het ook is. Je zegt het altijd zoals je het ziet, en dat waardeer ik echt.

20. Bedankt dat je een zus voor me bent. Ik vergeet soms hoe fijn het is om een grote zus te hebben, en dat besef ik nu. Bedankt dat je zo’n positieve invloed in mijn leven hebt en me door moeilijke tijden hebt geholpen.

21. Bedankt dat je er altijd bent. Ik weet dat iedereen het zegt, maar met jou meen ik het echt. Je bent er om rond te hangen en plezier met me te hebben, maar ook om me in toom te houden en me te vertellen wanneer er iets is, zodat ik niet emotioneel instort. Dank je.

22. Bedankt dat je een grote zus bent en me advies geeft. Als ik het moeilijk heb, kan ik altijd op je rekenen. Ik ben erg dankbaar om zo’n goede vriend als jij te hebben.

23. Bedankt voor alles. Je bent een geweldige vriend. Je bent er altijd voor me als ik in nood ben. Eén ding weet ik zeker: ik kan altijd op je rekenen.

24. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Soms voelt het alsof we altijd samen waren, zelfs toen we jonger waren. Ik besefte niet hoeveel ik van je hield en je waardeerde in mijn leven tot het afgelopen jaar. Bedankt dat je de beste zus ooit bent.

25. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Je maakt me aan het lachen, huilen en lachen zonder dat ik het door heb. Ik kan bij je terecht voor alles wat er in mijn leven gebeurt. Je bent echt de beste grote zus die er ooit is geweest, en ik ben zo dankbaar voor je onvoorwaardelijke liefde en steun.

26. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik ben meer dan dankbaar dat ik je mijn vriend mag noemen. Bedankt dat je me altijd aan het lachen maakt en dat je er voor me bent in mijn tijd van nood.

27. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik weet niet wat ik zou doen als we elkaar niet hadden om op te leunen en mee te praten als we gestrest of gelukkig zijn. Je bent een van de beste vrienden in mijn leven, en ik hoop dat je weet dat je me altijd kunt bellen als ik je op wat voor manier dan ook kan helpen.

28. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Zonder jou had ik nooit geweten hoe leuk het is om een zus als jij te hebben. Je bent er altijd voor me, en dat betekent veel voor me.

29. Bedankt dat je als een zus voor me was. Veel zussen proberen voor hun broers te zorgen, maar jij was meer een beste vriend, die altijd op me lette en me probeerde te begrijpen. Dank je.

30. Bedankt dat je altijd als een zus voor me was, ook al zijn we zulke verschillende mensen. Bedankt dat je er altijd bent als ik iemand nodig heb, en nog belangrijker, bedankt dat je er bent als ik er niet ben.

31. Heel erg bedankt dat je een geweldige zus bent. Nu ik ouder word, besef ik hoe belangrijk het is om een goede zus als jij te hebben. We hebben samen veel meegemaakt, en we hebben nog vele wegen te gaan samen in de toekomst. Je zult altijd mijn beste vriendin zijn.

32. Bedankt dat je er altijd bent als we iemand nodig hebben om op te steunen. Ik weet dat er moeilijke tijden zullen komen en gaan, maar ik ben blij dat we elkaar hebben en dat niets onze vriendschap kan breken.

33. Bedankt dat je er bent als ik je nodig heb en dat je me steunt. Ik hou ervan om uit het niets een sms’je te krijgen dat je zin hebt om iets te eten, een lach te delen, over werk en leven te praten, met je door de stad te wandelen en te weten hoeveel ik met je kan lachen. Het is altijd goed om een zus te hebben.

34. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik voel me zo gelukkig dat ik je in mijn leven heb, en ik waardeer je meer dan je weet. Je maakt me altijd aan het lachen, bent er voor me als ik het nodig heb, en ik vind het geweldig dat we onszelf kunnen zijn bij elkaar. Je bent echt een geweldig persoon, en ik hou van je!

35. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Je bent er altijd met goede raad en een schouder om op uit te huilen. Ik weet dat je er altijd zult zijn. Ik ben dankbaar dat we elkaar ontmoet hebben!

36. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik hou ervan hoe we alles samen doen, en je zorgt altijd voor me. Je bent als de zus die ik nooit had.

37. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik heb altijd het gevoel gehad dat je mijn zus was, maar nu we een paar maanden samenwonen in het kader van dit stageprogramma, besef ik hoeveel belangrijker je voor me bent. Bedankt dat je tijd voor me maakt als we niet werken en dat je me helpt, ook al is dat niet je werk.

38. Bedankt dat je als een zus voor me was. Toen ik geen goede relatie had met mijn echte zus, was jij er voor mij. Je gaf me advies en de broodnodige emotionele steun wanneer dat nodig was. Ik vond het zo leuk om met je om te gaan, avonturen te beleven en te praten over relaties, familieproblemen, roddels, het leven en alles. En bedankt, vooral voor het uitstapje naar het strand. Het was zo’n leuke tijd. Ik hou van je als een zus.

39. Bedankt dat je als een zus bent. Je bent er altijd voor me. Ik wil dat je weet dat mijn deur altijd open staat, en ik hou heel veel van je. Heel erg bedankt!

40. Bedankt dat je er altijd voor me was. Door de jaren heen ben je een geweldige zus en vriendin voor me geweest. Je bent er altijd als ik je nodig heb. Bedankt.

41. Bedankt dat je een grote zus voor me bent. Ik ben blij dat we zulke goede vrienden zijn! Ik weet dat ik altijd op je kan rekenen.

42. Bedankt dat je er voor me bent. Bedankt dat je altijd aan mijn kant staat, zelfs als dat niet cool is. Bedankt dat je zo als een zus bent omdat ik van je hou. Je bent beter dan elke zus die ik ooit had of ooit zal hebben.

43. Bedankt dat je me helpt als ik in een moeilijke situatie zit, me niet veroordeelt zelfs als ik iets fout doe, en er bent als ik een knuffel of advies nodig heb. Je bent echt als een van mijn zussen.

44. Bedankt dat je zo’n geweldige vriend bent. Als ik moet lachen en advies nodig heb over mijn liefdesleven (of gebrek daaraan), kijk ik naar jou, en je staat altijd achter me. Ik ben zo blij dat we elkaar door alles heen hebben. Op nog vele jaren plezier samen!

45. Bedankt dat je er altijd voor me bent, al is het maar om over de leuke en schattige dingen op het werk te praten. Ik ben zo blij dat we op elkaar kunnen leunen als zussen.

46. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik ben dankbaar dat we elkaar hebben, en ik ben dankbaar voor alles wat je voor me doet. Je bent als een zus voor me, maar dan een betere.

47. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik beschouw deze band van ons als zeer speciaal en uniek, een die moeilijk te beschrijven is, maar alleen wij twee kunnen beginnen te begrijpen. Bedankt dat je de meest geweldige vriend bent die iemand zich kan wensen!

48. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik geniet van de tijd dat we gaan winkelen, over jongens praten en logeerpartijtjes hebben. Ik wil dat je weet dat ik er ook in de toekomst voor je zal zijn.

49. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik had me geen betere persoon in mijn leven kunnen wensen. We zijn nog maar iets meer dan een jaar vrienden, en ik weet dat onze vriendschap een leven lang zal duren. Ik weet niet wat ik zou doen zonder jou en je begeleiding op dit gekke pad dat leven heet. Alleen al de wetenschap dat je me steunt maakt dat ik me beter, sterker en moediger voel dan ooit tevoren.

50. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. We hebben samen zoveel doorstaan, en ik ben heel blij dat we over alles kunnen praten en samen kunnen groeien.

51. Bedankt dat je als een zus voor me was. Je was het eerste meisje dat ik ontmoette toen ik naar de middelbare school ging, en we zijn in de loop der jaren zo hecht geworden. Er gaat geen dag voorbij dat we elkaar niet spreken of zien. Bedankt dat je er voor me was toen niemand anders dat was, en bedankt dat je mijn beslissing om weg te gaan naar school hebt geaccepteerd. Ik hou van je, zus!

52. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Je bent er altijd voor me als ik moet afreageren of iemand moet vertellen hoe ik me voel. Ik ben zo blij dat we elkaar hebben. Je bent echt de beste vriend die iemand zich kan wensen. Heel erg bedankt.

53. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Je laat me mijn frustraties op je afreageren en vertelt me altijd hoeveel je van me houdt. Als ik down ben, weet ik dat niemand anders me meer vertelt dat hij van me houdt dan jij!

54. Bedankt dat je zo’n geweldige vriend was. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je bent er altijd om mee te praten en me te helpen als ik het nodig heb. Bedankt dat je als een zus voor me bent.

55. Bedankt dat je er altijd voor me bent, ook al zijn we geen familie. Bedankt dat je voor me zorgt en me beter laat voelen als ik ziek ben. Bedankt dat je me op zoveel manieren helpt en een zus voor me bent, ook al zijn we geen bloedverwanten.

56. Dank je dat je een zuster bent en om me geeft, ook al hebben we geen klassieke zusterband, dank je dat je voor me zorgt als ik ziek ben, dank je dat je me verdraagt en dank je dat je er voor me bent.

57. Je bent mijn zus van een andere meneer, de zus die ik nooit had. Bedankt dat je me door dik en dun bijstaat en er altijd voor me bent. Ik weet niet wat ik zonder jou had moeten doen!

58. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik denk niet dat iemand anders onze relatie zou kunnen begrijpen. Als we gingen winkelen, en ik kocht de mooiste outfits voor je, en we dansten allebei mee op de muziek, niemand anders zou het begrijpen. Dat maakt het zo mooi en speciaal. Bedankt.

59. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Als ik ergens advies over nodig heb, sta je voor me klaar en luister je altijd. Ik kan je alles vertellen en je veroordeelt me nooit, wat ik je ook vertel. Je bent een van de aardigste mensen die ik ooit heb gekend. Nogmaals, bedankt dat je als een zus voor me bent.

60. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik hou ervan hoe we over alles en nog wat met elkaar kunnen praten. We hebben zoveel plezier als we samen zijn, en het voelt alsof ik je mijn hele leven al ken. Bedankt dat je zo’n positief persoon bent om mee om te gaan; ik ben altijd goedgehumeurd als we samen zijn.

61. Bedankt dat je als een zus voor me bent. We zijn vrienden sinds de middelbare school, en ik ben altijd blij dat we zulke goede vrienden zijn.

62. Bedankt dat je als een zus voor me was. Ik zou er kapot van zijn geweest als ik jou niet had gehad het afgelopen jaar. Je helpt me altijd dingen, boeken en mensen te vinden. Bedankt voor alles wat je doet.

63. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Je hebt me veel steun gegeven sinds ik hier ben, en daar ben ik erg dankbaar voor.

64. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik ben zo blij dat ik deel mocht uitmaken van je leven en dat je er altijd voor me bent. Ik ben erg dankbaar dat je snapt wat er in mijn hoofd omgaat en weet hoe je moet helpen. Ik ben graag bij je.

65. Bedankt dat je de beste zus ooit bent! Dat je er voor me bent als niemand anders dat is. Bedankt om je hart te openen en me erin op te nemen. Ik hou zoveel van je!

66. Bedankt dat je er altijd voor ons bent. Onze vriendschap is een belangrijk deel van mijn leven.

67. Je stond altijd aan mijn zijde tijdens mijn eerste jaar op de universiteit. Toen ik naar een ander studentenhuis verhuisde, deed je je best om me elke week te bezoeken en ervoor te zorgen dat ik goed at en tijd met vrienden doorbracht. Je hebt op vele manieren een positieve invloed op mijn leven gehad.

68. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik heb nooit een zus gehad, dus deze relatie is echt speciaal voor mij. Als ik terugkijk op onze vriendschap van de afgelopen zes jaar, voel ik me echt goed over mezelf, wetende dat ik iemand in mijn leven heb die echt om me geeft en onvoorwaardelijk van me houdt. Bedankt voor alles.

69. Bedankt dat je als een zus voor me was. Zonder jou had ik de universiteit niet gehaald. Bedankt dat je een goede vriend was en dat je er altijd voor me was als ik je het meest nodig had.

70. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik ben erg gelukkig om iemand in mijn leven te hebben die er altijd voor me is, en we kunnen altijd over alles praten. Ik ben benieuwd wat er nu gaat gebeuren!

71. Bedankt dat je als een zus voor me was. Je was er wanneer ik je het meest nodig had, je steunde me en lachte met me in mijn donkerste tijden. Je bent de beste zus die ik me had kunnen wensen. Je hebt altijd tijd voor je broer en veroordeelt hem nooit, zelfs als ik het soms niet verdien. Ik hou van je.

72. Dank je, mijn vriend, dat je als een zus voor me bent. Ik heb het geluk dat we elkaar op de universiteit hebben ontmoet. Je onvoorwaardelijke steun zal me altijd bijblijven, en ik hoop dat als je ooit kinderen kunt krijgen, ik het een goed idee vind om tante te worden.

73. Bedankt dat je de zus was die ik niet had. Je bent er altijd om mee te praten, me te helpen en te luisteren als ik iemand nodig heb om over dingen mee te praten. Jij bent de persoon waar ik altijd naar toe ga in tijden van nood. Bedankt dat je als een zus voor me was.

74. Bedankt dat je er als een zus voor me was. Ik kan me mijn leven niet voorstellen zonder jou als mijn beste vriendin, en ik waardeer het dat je er bent. Als ik je ooit nodig heb, of als ik problemen heb, weet ik dat ik altijd een luisterend oor heb.

75. Bedankt dat je een zus voor me bent. Als iemand die enig kind was, herinner ik me niet echt hoe dat was, maar met jou heb ik het allemaal kunnen meemaken. Bedankt dat je er altijd voor me bent en naar me luistert. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten.

76. Bedankt voor alles wat je voor me doet. Ik denk niet dat ik meer van je kan vragen. Ik vraag veel van je, en je antwoord is altijd genadig en liefdevol. Naarmate ik ouder word, waardeer ik dit meer en meer. Bedankt dat je zo’n geweldige vriend voor me bent. Je bent heel bijzonder voor me.

77. Bedankt dat je er voor me was. Soms lijkt het alsof we altijd vrienden zijn geweest, en dat wil ik nooit veranderen. Je betekent zoveel voor me.

78. Je bent zo’n leuk persoon, en ik ben zo blij dat je hier in mijn leven bent. We hebben samen veel meegemaakt, maar jij was er altijd om me op te peppen als ik down was. Ik besef hoe gelukkig ik ben om iemand in de familie te hebben die zo hecht is, en ik ben er elke dag dankbaar voor.

79. Bedankt dat je er altijd voor me was. Er zijn moeilijke tijden in mijn leven geweest, en ik ben zo dankbaar dat je er altijd was om me er doorheen te helpen. Uw steun betekent meer dan u weet.

80. Bedankt dat je als een zus voor me was. Je hebt er altijd voor gezorgd dat ik bij speelafspraken werd betrokken en op je verjaardagsfeestjes werd uitgenodigd. Je extraverte persoonlijkheid is iets wat ik bewonder, en ik hoop dat je mijn vriendin blijft als we opgroeien.

81. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Je bent de beste vriend die iemand kan hebben.

82. Bedankt dat je als een zus voor me was. Ik hou van je en kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Je bent er altijd voor me, zelfs als ik het niet verdien. Bedankt dat je me door moeilijke tijden hebt geholpen.

83. Bedankt dat je als een zus voor me bent. We doen alles samen, en ik hou ervan hoe we lachen. Je geeft me altijd een goed gevoel over mezelf, ondanks al mijn gebreken. Bedankt dat je een geweldige vriend en zus bent.

84. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Je hebt me geholpen om echt van appels te houden en over het weer te leren. Ik heb het gevoel dat we over alles met elkaar kunnen praten, en dat is een van de redenen waarom ik je zo graag om me heen heb.

85. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik geef toe dat ik jaloers ben op je relatie met je broer. Het lijkt alsof jullie twee de beste vrienden zijn, maar als je met mij omgaat, hebben we ook plezier. Bedankt dat je bent zoals je bent.

86. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Het betekent veel voor me dat mijn zus zo’n grote invloed heeft in mijn leven. Hoewel we weten dat bloed dikker is dan water, ben ik blij dat jij dikker bent.

87. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Niet alle meisjes zijn zo loyaal, behulpzaam en geweldig als jij. Ik hoop dat we altijd de beste vriendinnen zullen blijven.

88. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Je bent als een zus voor me, en ik breng graag tijd met je door, beter dan met wie ook ter wereld. Ik ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben.

89. Bedankt dat je zo’n geweldige zuster bent. Ook al hebben we soms ruzie, de meeste tijd waardeer ik je en hou ik veel van je.

90. Bedankt dat je een geweldige zuster bent. Ik weet dat we soms gespannen waren, maar ik waardeer je aanwezigheid in mijn leven. Ik denk dat we nu een heel goede relatie hebben, en ik ben blij dat je er bent en mijn familie een lach brengt.

91. Bedankt dat je er altijd voor me bent, naar me luistert en mijn wederhelft bent. Je geeft me het gevoel dat ik alles kan overwinnen.

92. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik hou ervan hoe we gewoon dom kunnen zijn en ons geen zorgen hoeven te maken. Je bent oprecht, vriendelijk en meelevend.

93. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik kan altijd op je rekenen voor advies of een schouder om op uit te huilen. De eerste keer dat we elkaar ontmoetten, wist ik dat we vrienden zouden worden. Ik hoop dat als we samen door het leven gaan, we zo close blijven. Wat er in de toekomst ook gebeurt, ik zal altijd van je houden en onze vriendschap koesteren. Bedankt dat je me iemand hebt gegeven om tegen op te kijken.

94. Bedankt dat je als een zus voor me bent. We delen zoveel interesses, en we doen graag dezelfde activiteiten. Ook al verschillen we in onze manier van omgaan met dingen, ik hou ervan hoeveel je om mij en onze vriendschap geeft. Ik hoop dat we op een dag alles wat het leven te bieden heeft samen kunnen ervaren.

95. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Het is fijn om iemand te hebben die mij en mijn situatie begrijpt. Ik ben zo dankbaar dat we elkaar ontmoet hebben.

96. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik had geen broers of zussen toen ik opgroeide, dus soms heb ik het gevoel dat ik niet veel weet over familie. Bedankt dat je me hebt geleerd hoe families zijn en hoe zusterrelaties eruit zien.

97. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Als ik ergens hulp bij nodig heb, ben je er altijd. Je bent een goede vriend en de persoon die het meest om me geeft. Ik ga je missen terwijl ik weg ben op school.

98. Bedankt dat je als een zus voor me bent. Ik weet zeker dat ik altijd op je liefde en steun kan rekenen, net als mijn bloedzuster.

99. Bedankt dat je altijd als een zus voor me bent geweest. Ik ben blij dat we door de jaren heen zoveel tijd samen hebben doorgebracht en dat ik je tot het einde in mijn leven heb.

100. Bedankt dat je als een zus bent. Ik praat graag met je over ons leven en de grote wereld daarbuiten. Ik weet dat je altijd aan mijn zijde zal staan, wat er ook gebeurt in de toekomst. En ik zal hetzelfde voor jou doen!

Ik hoop dat je geniet van deze dank je wel dat je een zus voor me bent citaten. Het is mijn zegen om ze met u te delen.