Bedankt Dat Je Mijn Levenspartner Bent

Thank You for Being My Life Partner Quotes

Een relatie hebben is iets heel bijzonders. Het is heerlijk om iemand te hebben met wie je je levensreis kunt delen. Leven naast iemand betekent dat je samen de wereld ervaart. Of het nu de hoge of de lage noten zijn, je hoort elkaar ze zingen en je vormt samen een nieuwe en andere melodie.

Het begin van een relatie is altijd zo spannend, maar soms, als het leven ons in de weg staat, vergeten we onze partner te bedanken voor zijn of haar geweldige liefdevolle geschenk in ons leven.

Soms moet je gewoon je liefde en waardering uiten aan je levenspartner! Het hoeft ook niet op een speciale gelegenheid of met een mooi cadeau; een eenvoudig gebaar kan veel meer betekenen dan grote gebaren.

Nu als u op zoek bent naar een aantal romantische dank u citaten om uw levenspartner te waarderen, hier heb ik een aantal van de beste dank u citaten voor levenspartners die u kunt gebruiken om uw partner te waarderen voor zijn in je leven.

Bedankt dat je mijn levenspartner bent

Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Bedankt dat je iemand bent met wie ik kan lachen, huilen, knuffelen en kussen. Bedankt dat je er bent als het moeilijk wordt. Bedankt dat je me helpt, steunt en inspireert. Dank je dat je me steunt in de strijd. Dank je.

1. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Als ik er nu aan denk, is er niemand anders waar ik liever tijd mee doorbreng of mijn zorgen en geluk mee deel. Jij bent het soort man waar iedereen vrienden mee kan zijn. Ik ben blij dat je in mijn leven bent.

2. Bedankt dat je mijn levenspartner bent en me hebt laten zien dat er nog steeds goede mannen zijn die anderen met liefde en respect willen behandelen. Ik ben erg gelukkig dat ik je gevonden heb, en ik hoop dat we samen deze reis blijven maken.

3. Bedankt dat je mijn levenspartner bent! Ik ben erg gelukkig om jou in mijn leven te hebben, jouw liefde fleurt mijn dag altijd op en maakt me gelukkig.

4. Bedankt dat je mijn levenspartner bent, en niet alleen omdat je zo geweldig bent, maar ook omdat ik mijn leven met niemand anders zou willen delen. Ik voel me erg tevreden en gelukkig. Laten we hiermee doorgaan!

5. Bedankt dat je in mijn leven bent. Jouw aanwezigheid heeft alles veranderd. Door jou voel ik me levend en gelukkig. Je bent mijn partner, mijn vriend en mijn liefde. Ik ben een beter mens omdat jij er bent.

6. Bedankt dat je mij hebt gekozen om je vrouw te zijn. Je bent de meest geweldige persoon die ik ooit gekend heb, en de beste keuze die ik ooit gemaakt heb! Ik weet dat we altijd samen zullen zijn. Je bent mijn zielsverwant.

7. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Door jou voel ik me zo geliefd en gelukkig. Je bent ook de beste vader voor onze kinderen en zij houden ook veel van je. Ik wil gewoon mijn waardering tonen voor alles wat je hebt gedaan.

8. Bedankt dat je de tijd neemt voor alles wat je doet. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Je bent mijn levenspartner en ik hou van je.

9. Bedankt dat je mijn beste vriend bent, mijn levenspartner en de liefde van mijn leven. Je bent het beste wat me ooit is overkomen en ik zal je altijd dankbaar zijn.

10. Bedankt dat je mijn beste vriend bent. Je geeft me het gevoel dat ik ertoe doe, en dat we samen alles aankunnen. Ik ben erg blij met jou in mijn leven.

11. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Het afgelopen jaar was een geweldige ervaring. Al het plezier dat we samen hebben gehad is onvergetelijk. Bedankt dat je altijd aan mijn zijde stond en me aan het lachen maakte.

12. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Ik ben zo gelukkig om bij jou te zijn. Je houdt me altijd op de been, en ik ben dankbaar voor elke minuut dat we samen zijn.

13. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Vandaag is onze verjaardag, en ik ben vervuld van dankbaarheid voor hoeveel mensen zeggen dat ik je leven ten goede heb veranderd. Je bent zo’n geweldige vrouw, en een deel daarvan is ons avontuur om een gezin te worden. Bedankt dat je jezelf bent en dat je me elke dag nog meer laat houden.

14. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Ik hou ervan hoe we voor elkaar zorgen en elkaar respecteren, en hoe we onszelf gelukkig houden met dingen die we graag doen. Ik ben dankbaar dat ik jou in mijn leven heb gevonden.

15. Bedankt dat je elke dag van mijn leven bij me was. Ik waardeer je aanwezigheid en kijk uit naar meer herinneringen met jou. Ik hou voor altijd van je.

16. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Je bent de meest ondersteunende man die ik ken. Je bent er altijd voor me om me te kalmeren als ik angstig ben.

17. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Je steunt me altijd en ik weet dat als ik ooit iets nodig heb, je er altijd bent. Ik hou van je met heel mijn hart en zal nooit ophouden je te bedanken voor alles wat je doet.

18. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Je betekent zoveel voor me. Bedankt voor je liefde en dat je er altijd voor me bent, wat ik ook nodig heb.

19. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Onze relatie zou niet hetzelfde zijn zonder de liefde en de lach. Ik waardeer de manier waarop je me laat voelen. Je bent er altijd als ik een knuffel of een schouderklopje nodig heb en dat betekent veel voor me.

20. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Ik heb nooit geweten dat ik zo gelukkig kon zijn, dat iemand me zo vrolijk kon maken! Ik had graag de andere dingen waar ik dankbaar voor ben met je willen delen. Hou altijd van je!

21. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Je hebt mijn leven veranderd, en ik ben nu een zelfverzekerder persoon door jouw liefde. Bedankt dat je in me gelooft en mijn dromen hebt helpen uitkomen. Je bent echt mijn soulmate.

22. Bedankt dat je mijn vrouw bent. Ik weet dat mijn leven een stuk beter is omdat jij erin zit. Ons huwelijk voelt als het grootste avontuur en de meest dankbare relatie. Op onze trouwdag was het beste cadeau dat ik kon krijgen de hele dag met jou doorbrengen. Bedankt dat je zo’n geweldig persoon en een geweldige vrouw bent.

23. Bedankt voor alles. Je bent mijn beste vriend, mijn partner in de misdaad, degene die me veilig laat voelen. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je bent een prachtige ziel.

24. Bedankt dat je mijn levenspartner was. Ik weet zonder twijfel dat ik het allemaal niet zonder jou had gekund. Je bent de liefste en meest zorgzame persoon die ik ooit heb ontmoet en ik ben vereerd om je om me heen te hebben.

25. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Je maakt me gelukkig en laat me zien dat het mogelijk is om meer dan één persoon diep lief te hebben. Ik wist niets over de liefde voordat we elkaar ontmoetten. Alles was een grote vergissing voor jou, mijn levenspartner. Ik hou zoveel van je!

26. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Het huwelijk is niet altijd makkelijk en we hebben onze ups en downs gehad, maar we zijn er als een sterker koppel uitgekomen. Bedankt dat je meer van me houdt dan ik voor mogelijk kon houden.

27. Bedankt dat je er voor me bent. Het is geweldig om je aan mijn zijde te hebben op deze reis die we leven noemen en voor de liefde en zorg die je me hebt gegeven. Bedankt dat je zo’n geweldige levenspartner bent.

28. Bedankt dat je een geweldige levensgezel was. Ik heb zoveel gemist in mijn leven, maar jij was er altijd als ik iemand nodig had om mee te praten. Bedankt dat je me steunt en van me houdt zoals niemand anders dat doet.

29. Bedankt dat je zo’n geweldige partner bent. Bedankt voor je steun in goede en slechte tijden. Bedankt dat je mijn gebreken tolereert en me helpt te verbeteren. Ik ben dankbaar dat ik mijn leven heb kunnen delen met een liefdevol persoon als jij.

30. Bedankt voor de geweldige levenspartner die je voor me bent geweest. Ik dank God dat hij me een mooie vrouw heeft gegeven om altijd bij te zijn.

31. Bedankt dat je in mijn leven bent gekomen. Ik hou van alles aan je en ik ben zo blij dat we elkaar ontmoet hebben. Ik hoop dat we er allebei nog lang zullen zijn. Bedankt voor elke dag dat je mijn leven opvrolijkt, ik ben erg blij en dankbaar om zo’n geweldige partner als jij te hebben.

32. Bedankt dat je aan mijn zijde staat sinds de dag dat we elkaar ontmoetten. Je bent er voor mij door alles heen en bent een steunpilaar van kracht geweest. Bedankt.

33. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. We hebben samen veel meegemaakt en we redden het. Ik waardeer alles wat je voor mij en ons gezin doet, bedankt dat je er voor me bent in goede en slechte tijden.

34. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Je bent zo’n geweldig persoon en je laat me elke dag glimlachen. Bedankt dat je er voor me bent en dat ik meer dan ooit van je hou.

.

35. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Het gaat nu al jaren goed en ik heb het gevoel dat we nog maar net begonnen zijn. Je maakt elke dag beter voor mij en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst ons brengt.

36. Bedankt dat je een geweldige levenspartner bent. Je was er voor me, steunde me door alle ups en downs in het leven en stond aan mijn zijde door dik en dun. Ik ben dankbaar dat je in mijn leven bent. Ik hou van je.

37. Bedankt dat je een geweldige levenspartner bent, bedankt dat je mijn leven geweldig maakt.

38. Bedankt dat je er al die jaren voor me was. Dankzij jou ben ik de persoon die ik nu ben. Er zijn geen woorden om mijn eindeloze dankbaarheid uit te drukken, maar ik zal mijn best doen.

39. Bedankt dat je in mijn leven bent gekomen. Ik weet niet wat ik gedaan heb om iemand te verdienen die zo zorgzaam en ondersteunend is als jij, maar ik klaag zeker niet. Je bent prachtig in elk opzicht. Ik ben zo gelukkig je aan mijn zijde te hebben.

40. Bedankt dat je er voor me bent. Als ik down ben is het altijd een goed gevoel te weten dat ik jou als steun heb. Al onze vrienden en familie zijn zo jaloers dat we nog steeds samen zijn!

41. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Ik weet dat dit niet altijd gemakkelijk is en dat ik een veeleisend persoon kan zijn, maar dankzij jouw scherpe geest en actieve deelname is het leven gemakkelijker en aangenamer geworden.

42. Bedankt dat je mijn levenspartner was. Zonder jou zou ik niet zijn waar ik nu ben. Je hebt me door moeilijke tijden geholpen en was er altijd voor me, zelfs als het moeilijk werd. Bedankt dat je mijn rots was.

43. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Je bent er voor me geweest door dik en dun. Ik hou zoveel van je!

44. Bedankt dat je mijn levenspartner bent en voor alle dingen die we samen doen. Om van elke dag samen een avontuur te maken. Ik hou heel veel van je. Dank je.

45. Bedankt dat je een geweldige levenspartner bent. Ik had nooit gedacht dat iemand me zo geliefd en speciaal kon laten voelen. Ik ben zo blij dat God jou uit miljoenen mensen koos om in mijn leven te komen.

46. Bedankt dat je er altijd voor me bent, dat je mijn beste vriend bent en mijn levenspartner. Je helpt me in de juiste stemming te blijven en moedigt me elke dag aan. Ik ben zo dankbaar om je in mijn leven te hebben en kan niet wachten om te zien wat er in de toekomst voor ons in petto is. Heel erg bedankt, schatje!

47. Bedankt dat je altijd de beste partner bent die iemand zich kan wensen. Ik kan me niemand anders voorstellen die aan mijn zijde staat op dit avontuur met mij. Bedankt dat je er was in alle goede tijden, zelfs in de moeilijke.

48. Bedankt dat je er voor me bent. We zijn al een tijdje samen, en ik weet dat we sterk genoeg zijn om alle uitdagingen aan te kunnen. Ik waardeer alles wat je voor me doet.

49. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Ik voel me erg gelukkig dat ik je gevonden heb. Je bent de meest zorgzame, attente en vriendelijke persoon die ik ken.

50. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Ik zeg je dit niet altijd, maar ik ben dankbaar dat we elkaar hebben in deze gekke wereld. Je steun is van onschatbare waarde.

51. Bedankt dat je de beste levenspartner ooit bent. Je vertelt me altijd hoe waardevol ik voor je ben. Bedankt dat je me nooit in de steek laat en er altijd voor me bent. Het leven zou erg donker en saai zijn zonder jou.

52. Bedankt dat je het met me uithoudt. Je geeft me altijd een goed gevoel over mezelf en mijn leven. Je bent de beste partner die ik me ooit had kunnen wensen. Je verdient een leven lang dankbaarheid.

53. Bedankt dat je zo’n geweldige partner bent. Zelfs op de moeilijkste dagen ben je er voor me en zeg je me dat ik een geweldig persoon ben en dat ik door moet gaan en dat alles goed komt. Nu ik eindelijk mijn baan heb opgezegd, kunnen we ons bedrijf starten en het laten werken!

54. Jouw partner zijn is alles wat ik ooit heb gewild. We zijn er altijd voor elkaar en ik denk niet dat ik me meer op mijn gemak zou kunnen voelen bij iemand anders. Bedankt dat je altijd aan mijn zijde staat, door dik en dun.

55. Bedankt dat je mijn levenspartner bent en het middelpunt van mijn wereld. Ik ben zo gelukkig jou ontmoet te hebben, iemand die zo zorgzaam is en me zo veilig laat voelen. Ik voel me gezegend dat ik dit hele leven met jou mag delen.

56. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Door alle goede en slechte tijden van de afgelopen jaren koester ik je nog meer. Je bent bij me gebleven door dik en dun. Woorden kunnen niet uitdrukken hoeveel ik van je hou.

57. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Elke dag met jou is een prachtig avontuur vol vreugde, plezier en gelach. Ik hou ervan om met jou getrouwd te zijn.

58. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Ik kan soms een moeilijk persoon zijn om mee om te gaan, en ik wil dat je weet dat als we samen zijn, ik me beter voel. Bedankt dat je mijn levenspartner bent.

59. Bedankt dat je er voor me bent. Je luistert altijd naar me en geeft me advies over de dingen waar ik niet mee om kan gaan. Ik vind het heerlijk als ik thuiskom van werk of school en het eerste wat je zegt is: « Hoe gaat het met je, schat? » Ik ben zo gelukkig om jou als mijn levenspartner te hebben.

60. Bedankt dat je mijn hele leven aan mijn zijde hebt gestaan. Je bent vanaf het begin bij me en hebt me door alle grote momenten in mijn leven heen geholpen. Dank je, ik hou van je.

61. Bedankt dat je een geweldige en ondersteunende vrouw bent. Er is niemand anders met wie ik oud zou kunnen worden. Ik hou van je.

62. Bedankt dat je in mijn leven bent. Ik ben elke dag dankbaar dat we samen zijn. Je bent er altijd om me te helpen als ik het nodig heb en sluit mij of ons nooit buiten, alleen omdat de dingen niet precies gaan zoals je wilde.

63. Bedankt dat je mijn levenspartner was. Zonder jouw hulp had ik de universiteit nooit gehaald. We hebben zo’n lange weg afgelegd sinds die eerste dag van het eerste jaar. Ik waardeer je en alles wat je voor me gedaan hebt.

64. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Ik weet dat het niet makkelijk is, maar ik voel me gezegend om iemand aan mijn zijde te hebben tijdens deze reis. Het is geen verrassing dat we alles samen hebben doorstaan en ik hoop dat we dat ook in de toekomst zullen doen.

65. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen en ik ben ontzettend blij dat ik iemand heb die dezelfde ambities heeft als ik. Bedankt dat je er altijd bent als ik je nodig heb, dat je aan mijn zijde staat en dat je me helpt het beste in alles te zien. Bedankt dat je zoveel van me houdt en dat je elke dag vol geluk maakt.

66. Bedankt dat je ons al die jaren hebt gesteund. We hebben onze ups en downs gehad, maar we zijn er altijd samen doorheen gekomen. Bedankt dat je mijn levenspartner bent, ik hou van je.

67. Bedankt dat je een geweldige levenspartner bent. Je vriendelijkheid, liefde en steun betekenen veel voor me. Bedankt voor het helpen opvoeden van onze kinderen. Ik hou zoveel van je.

68. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Dit jaar is druk geweest, maar ik heb de tijd kunnen nemen om alle mooie dingen die we in onze relatie hebben gevonden en alle leuke ervaringen die we in de toekomst kunnen hebben, te waarderen. Bedankt!

69. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Ik ben dankbaar dat ik een man heb gevonden die zoveel betekenis geeft aan mijn leven, met wie ik al mijn hoop en angsten kan delen. Ik dank u uit de grond van mijn hart voor uw liefde en steun.

70. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Ook al zijn we soms hard voor elkaar en maken we soms ruzie, toch ben ik heel dankbaar dat ik jou heb. Ik heb ons vaak bijna opgegeven voordat we er eindelijk uitkwamen, zelfs toen we nog gewoon vrienden waren. Bedankt dat je me door dik en dun bijstaat en me steunt terwijl ik uitvind wat ik nu ga doen in mijn carrière.

71. Bedankt dat je een geweldige levenspartner bent. Je helpt me altijd met het huishouden, en je laat me altijd weten hoe trots je bent op mijn prestaties. Ik hou zoveel van je.

72. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Ik hou heel veel van je!

73. Bedankt dat je mijn levenspartner en beste vriend bent. Ik ben graag bij je.

74. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Je hebt zoveel offers voor me gebracht dat ik je nooit genoeg kan bedanken. Je bent niet de meest spraakzame persoon, maar de dingen die je voor en met mij doet maken dat meer dan goed. Bedankt dat je er altijd bent aan het eind van de dag.

75. Bedankt dat je een geweldige partner bent. Ik hou zoveel van je. Bedankt dat je me altijd aanmoedigt en er voor me bent. Ik realiseer me dat als jij me niet had aangemoedigd, ik nu niet dit briefje zou schrijven. Bedankt dat je me hebt laten zien hoe je moet liefhebben en geliefd bent.

76. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Ik hou van elk moment dat we samen doorbrengen. Dank je ook dat je een geweldige vader bent voor ons kind. Ik ben zo blij dat hij jou als vader heeft. Hij is zo’n geweldig kind, en dat komt vast door hoe hard jullie beiden voor hem werken en van hem houden.

77. Bedankt dat je mijn levenspartner bent en me gelukkig maakt. Jij bent de enige persoon die ik ken die me altijd kan laten lachen en mijn dag kan opvrolijken. Je bent perfect voor mij en ik hou van alles aan jou.

78. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Je bent er altijd voor me als ik je nodig heb en maakt dat ik me beter voel als ik down ben. Ik wist niet dat ik zo gelukkig kon zijn tot de dag dat we elkaar ontmoetten. Bedankt dat je altijd aan mijn kant stond en me liet zien dat het leven meer is als je verliefd bent.

79. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Ik weet dat ik op je kan rekenen, wat er ook gebeurt, en dat is zo’n troost voor mij.

80. Bedankt dat je zo’n geweldige levenspartner bent. Ik kijk uit naar alle dagen die voor ons liggen. Je hebt me zo gelukkig gemaakt!

81. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Ik ben blij dat ik je heb en word elke morgen wakker om samen van deze wereld een betere plek te maken. Je bent het beste wat me ooit is overkomen.

82. Bedankt dat je mijn levenspartner bent, degene met wie ik mijn tijd doorbreng en de meeste dagen praat, en weet dat wat er ook gebeurt in ons leven, we hebben elkaar.

83. Bedankt dat je mijn man bent. Alleen al de gedachte aan jou maakt me gelukkig. Ik hou van je.

.

84. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Ook al zijn we het niet altijd eens, ik voel me zo gelukkig met jou in mijn leven. Elke dag met jou is een zegen.

85. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Ik ben je zo dankbaar voor je betrokkenheid bij mijn bedrijf en mijn ideeën. Je bent er trots op dat ik een verschil maak en geeft me het gevoel dat ik alles kan doen wat ik wil.

86. Bedankt dat je mijn levenspartner was en zowel de goede als de slechte tijden met me deelde. Niet veel mensen hebben iemand om alle ups en downs mee te delen, maar ik ben blij dat ik die heb.

87. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Ik kan niemand anders bedenken met wie ik de rest van mijn leven zou willen reizen, vooral op deze gekke rit met mij.

88. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Ik ben erg blij dat ik iemand heb met wie ik over alles kan praten en die me aan het lachen maakt. Door jou ben ik een beter mens.

89. Je bent mijn levenspartner en alles wat goed of slecht gaat in mijn leven, vertel ik je. Bedankt dat je altijd aan mijn zijde staat. Ik weet niet wat ik gedaan heb om jou te verdienen.

90. Bedankt dat je mijn beste vriend en partner in alles bent. Jij gelooft net zoveel in mij als ik in mezelf, en dat is mooi om met iemand te kunnen delen.

91. Bedankt dat je zo’n belangrijk deel van mijn leven bent. Bedankt dat je er bent als ik je nodig heb en bedankt dat je zo geduldig bent als ik gestrest ben. Je bent het beste wat me ooit is overkomen.

92. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Je bent de mooiste vrouw ter wereld, van binnen en van buiten. Zonder jou zou dit leven niet zo zinvol en kleurrijk zijn. Ik ben heel dankbaar dat ik jou heb.

93. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. We zijn samen sinds het begin der tijden, en ik zal altijd van je houden.

94. Bedankt dat je een geweldige levenspartner bent. Je bent er altijd om me te helpen moeilijke beslissingen te nemen, op mijn feestjes te dansen en met me op vakantie te gaan. Ik ben erg blij dat ik je in mijn leven heb.

95. Bedankt dat je bij me was tijdens alle ups en downs die ik heb meegemaakt sinds onze ontmoeting. Bedankt dat je me steunt op deze nieuwe reis en bij me blijft. Bedankt dat je mijn beste vriend, mijn geliefde en mijn levenspartner bent. Ik hou van je.

96. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Je bent er altijd voor me en ik weet dat ik voor alles op je kan rekenen.

97. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Elke dag word ik wakker en verwonder me over het feit dat ik al mijn tijd met jou mag doorbrengen. Je bent een van de beste dingen die me ooit is overkomen, en ik ben zo blij dat je ook van mij houdt.

98. Bedankt voor alles wat je doet om ons leven gelukkig en leuk te maken. Ik voel me zo gezegend met jou als mijn levenspartner. Je laat me nooit in de steek en geeft me altijd kracht als ik het nodig heb.

99. Bedankt dat je mijn partner bent. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Je hebt mijn dromen waargemaakt en me vertrouwen gegeven.

100. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Nadat ik je in de loop der jaren heb leren kennen, besefte ik dat we goed bij elkaar passen en elkaars kernovertuigingen prachtig aanvullen. Bedankt dat je er altijd voor me bent, emotioneel en fysiek.

101. Bedankt dat je de liefde van mijn leven bent. Je bent zo zorgzaam en attent voor mijn behoeften dat ik me altijd geliefd voel als ik bij je ben. Bedankt dat je zo’n geweldig persoon in mijn leven bent.

102. Bedankt dat je de persoon bent waarmee ik getrouwd ben. Bedankt dat je me helpt een beter mens te worden en me steunt in alles wat ik doe. Bedankt dat je nog steeds van me houdt, zelfs als ik overstuur of boos ben.

103. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Je bent mijn beste vriend, mijn partner en mijn liefde. Je zorgen beantwoorden, je dromen vervullen en ervoor zorgen dat we samen oud worden. Alles wat ik weet is dat de zon op ons zal schijnen in de eeuwigheid.

104. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Er is niemand anders waar ik liever bij zou zijn dan jij. Ik ben benieuwd wat de toekomst ons brengt, en ik weet zeker dat het iets moois wordt.

105. Ik wil je bedanken dat je mijn echtgenoot bent. Ik weet dat het een moeilijke beslissing voor je was om met me mee te verhuizen en ik had het niet zonder jou kunnen doen. Je bent een geweldige vrouw, niet alleen omdat je me steunt, maar de manier waarop je altijd voor mij en onze kinderen zorgt.

106. Bedankt dat je altijd aan mijn zijde staat. Bedankt dat je nooit aarzelt om me te helpen. Je bent mijn levenspartner, en ik ben erg gelukkig dat je de mijne bent.

107. Bedankt dat je er voor me was in mijn leven. Je hebt me zoveel gegeven dat ik je dit wilde laten weten. Je bent echt een belangrijk persoon voor me en ik ben dankbaar dat je mijn partner bent.

108. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Ik weet dat je het druk hebt, maar je maakt toch tijd voor me en dat helpt veel. Ik ben erg dankbaar dat ik je gevonden heb.

109. Bedankt dat je mijn levenspartner bent. Jij en ik hebben samen veel meegemaakt. We hebben in verschillende landen gewoond, en we hebben tientallen verschillende vrienden en kennissen gehad.

110. Bedankt dat je een geweldige levenspartner bent. Je maakt mijn leven de moeite waard, en ik geniet ervan tijd met je door te brengen. Je bent mijn zielsverwant, en ik hou van elk moment dat ik met je doorbreng.

Het is niet gemakkelijk om te leven met een persoon voor zo vele jaren. Dus als iemand bij je kan staan voor zo’n lange tijd, dan moet je deze relatie waarderen en je dankbaarheid aan hen overbrengen door ze een van de beste dank je wel dat je mijn levenspartner bent quotes te sturen die je ook op je sociale media platforms kunt plaatsen om ze te waarderen.

Ze zullen blij zijn te zien dat je nog steeds geïnteresseerd bent in hun leven.