Bedankt Om Het Verschil Te Maken

Thank You for Making a Difference Quotes

Er zijn veel manieren om een verschil te maken in de wereld. En veel mensen maken een positief verschil door dag in dag uit kleine dingen te doen. Dat komt omdat kleine daden, wanneer ze worden opgestapeld, het leven van veel mensen kunnen veranderen. En dat moet zeker gerespecteerd en bedankt worden.

Wanneer je iemand iets ziet doen voor het grotere goed, is een dankwoord altijd een goede manier om je waardering te tonen. Door dit te doen, moedig je hen aan om goede daden te blijven verrichten en het verschil te blijven maken.

Om iemand te waarderen die een verschil heeft gemaakt in je leven, zijn hier geweldige bedankjes voor het maken van een verschil citaten die je kunt sturen om hen te waarderen voor de veranderingen die in je leven zijn gebracht.

Bedankt om het verschil te maken

Bedankt dat je een verschil maakt in mijn leven, en voor de impact die je harde werk heeft op het succes van ons bedrijf. Zonder jou zou ik niet in staat zijn geweest om meer werknemers aan te nemen of zelfs de volgende fase van onze uitbreiding in te gaan. Ik weet dat dit bedrijf het gaat maken omdat we jou hebben.

1. Bedankt dat je een verschil hebt gemaakt in mijn leven. Je bent er altijd voor me geweest, je hebt me geholpen als ik het nodig had en je hebt geluisterd als ik een probleem had. Ik waardeer het dat je er altijd voor me bent.

2. Bedankt voor het geweldige werk dat je bij mij hebt gedaan. Ik ben echt onder de indruk van je vaardigheden en inzet. Bedankt voor het verschil in ons project. We hadden het niet zonder jou kunnen doen.

3. Bedankt dat je me helpt een verschil te maken in deze wereld. Zonder jullie hulp zou ik niet hebben bereikt wat ik tot nu toe heb gedaan. Alles wat ik zelf zou bereiken, zou minder bekend zijn dan met de steun van mijn vrienden, familie en studenten.

4. Bedankt dat je me helpt het verschil te maken. Je steunt mijn team altijd en draagt veel voor ons bij. Je bent onze ruggengraat, ook al ben je de jongste in de groep. Ik bewonder je harde werk en je vastberadenheid en daarom voel ik me verplicht je op deze manier te bedanken.

5. Heel erg bedankt voor je hulp. Uw steun heeft een verschil gemaakt in mijn leven. Ik zal nooit de tijd vergeten dat je me te hulp schoot en me een handje hielp.

6. Bedankt voor al je harde werk en het verschil dat je hebt gemaakt voor dit bedrijf. Zonder jouw inspanningen hadden we nooit zo’n contract kunnen krijgen. Ik ben je zeer dankbaar.

7. Bedankt voor alles wat je doet. Of het nu een telefoontje is om te controleren of om te helpen met de boodschappen, het betekent echt veel voor me. Ik ben zo dankbaar dat ik je gevonden heb. Je hebt echt een verschil gemaakt.

8. Bedankt dat je in mijn leven bent; je brengt me vreugde en liefde met je grappige en vriendelijke gezelschap. Je hebt een verschil gemaakt.

9. Bedankt dat je een verschil maakt in mijn leven en dat van anderen. Ik waardeer je echt meer dan ik op papier kan zetten.

10. Bedankt dat je het verschil maakt. Je bent gewoon de beste moeder ter wereld. Bedankt dat je een geweldig rolmodel bent voor mijn broer en mij. En bedankt voor je steun aan mij, bij alles wat ik ooit heb gedaan, zelfs als het niet het meest populaire of makkelijkste was om te doen.

11. Bedankt dat je een verschil maakt in mijn leven. Elke keer als ik me omdraai, ben je daar, om me te helpen met dit of dat. Hoewel ik soms vervelend kan zijn, waardeer ik alles wat je voor me doet en al je steun.

12. Bedankt dat je er voor me bent in goede en slechte tijden, dat je me steunt wanneer ik dat nodig heb en dat je van me houdt. Je maakt een groot verschil in mijn leven en ik ben heel dankbaar dat je in mijn leven bent.

13. Ik wil je bedanken voor het grote verschil in mijn leven. Ik zit niet meer vast en ik kan niet wachten om te zien wat het leven te bieden heeft. Je bent geweldig, en ik ben je zo dankbaar.

14. Vandaag is een belangrijke verjaardag. Twee jaar geleden gingen we uit eten, begonnen te praten en zijn sindsdien hecht. Ik ben blij dat we elkaar gevonden hebben. Bedankt dat je een verschil maakt in mijn leven.

15. Ik heb zoveel van je geleerd. Je hebt me geholpen een beter mens te worden, zowel zakelijk als persoonlijk. Ik waardeer je advies en kijk ernaar uit om meer met je samen te werken.

16. Bedankt voor alles wat je doet. Het is niet makkelijk om op te komen voor waar je in gelooft en voor mij is dat veel meer dan je denkt. Bedankt dat je een geweldige echtgenoot en een geweldige vader bent. Ik ben erg dankbaar dat ik bij je mag zijn op dit levensavontuur.

17. Bedankt om me te helpen het licht te zien. Het zijn een paar moeilijke jaren geweest. Ik heb geworsteld met school en werk, maar jouw vriendschap heeft me geholpen gezond te blijven. Bedankt. Je hebt een verschil gemaakt in mijn leven.

18. Bedankt dat je een verschil maakt. Er zijn veel mensen die streven naar een betere wereld. Degenen die het uit vrije wil doen, maken een ongelooflijke impact op de levens die ze aanraken. Bedankt dat je één van die mensen bent.

19. Bedankt voor het verschil. Jij en je team kwamen samen om het evenement tot een succes te maken, dankzij jullie en jullie donaties kon ik geld inzamelen. Nogmaals bedankt!

20. Bedankt voor het verschil dat je in mijn leven hebt gemaakt. Ik ben zo dankbaar je gekend te hebben en ik zal je bijdrage aan mijn leven nooit vergeten. Nogmaals bedankt.

21. Bedankt voor alle tijd en moeite die je gedaan hebt om dat te maken. Het maakte echt een verschil in mijn dag en geeft me een heel goed gevoel.

22. Bedankt dat je er zo uitziet. Je uiterlijk is uniek en past perfect bij je persoonlijkheid. Bedankt dat je een inspiratie voor me bent in het leven. Ik heb veel goede lessen van je geleerd en ik ben blij dat ik de afgelopen jaren met jou als vriend heb doorgebracht.

23. Ik wil je bedanken dat je er voor me bent. Je moedigt me altijd aan en inspireert me om het beter te doen. Ik heb zoveel van je geleerd en zal je altijd dankbaar zijn dat we elkaar ontmoet hebben. Je hebt echt een verschil gemaakt in mijn leven. Heel erg bedankt.

24. Bedankt, vrienden, familie, leraren en alle anderen. Jullie hebben een groot verschil gemaakt in mijn leven.

25. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Ik hou ervan hoeveel ik op je kan rekenen. Bedankt dat je me altijd steunt in moeilijke situaties en me helpt wanneer ik dat het meest nodig heb. Je hebt een verschil gemaakt in mijn leven.

26. Bedankt dat je me hebt gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Eerlijk gezegd, zonder jou, zou ik nog steeds voor iemand anders werken. Je hebt me geleerd hoe ik voor mezelf moet zorgen en welke fouten ik moet vermijden. Wanneer ik goede resultaten behaal door jouw lessen toe te passen, is dat het bewijs dat mijn harde werk vruchten heeft afgeworpen. Bedankt voor al je hulp.

27. Bedankt voor al je hulp. Je bent een geweldige vriend voor me geweest en ik weet niet wat ik zonder jouw advies had gedaan. Ik waardeer alles wat je hebt gedaan en zult doen. Je hebt een verschil gemaakt in mijn leven.

28. Het is moeilijk in woorden uit te drukken hoeveel je voor me betekent. Bedankt voor je begrip en liefde. Bedankt dat je er voor me bent, zelfs als ik ‘s avonds laat kom en je geen kans geef om je klaar te maken. Bedankt dat je mijn beste vriend bent.

29. Uw vriendelijke woorden en aanmoediging gaven me het gevoel dat ik goed werk deed, en daar ben ik dankbaar voor. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een verschil te maken in mijn leven.

30. Bedankt voor je medeleven. Ik zou hier niet doorheen zijn gekomen zonder jouw hulp. Elke keer als we over iets praten, voel ik me beter en hoopvoller. Bedankt dat je een verschil maakt in mijn leven.

31. Bedankt dat je er voor me bent als ik hulp nodig heb. Dat waardeer ik echt. Je bent zo aardig en gul om altijd hulp aan te bieden.

32. Ik wil alleen maar zeggen dat uw aanwezigheid bij dit bedrijf een enorm verschil heeft gemaakt in mijn leven. Ik kan je niet genoeg bedanken voor de hulp die je hebt geboden elke keer dat ik problemen had in het verleden.

33. I want to thank you for helping me when I was in need of assistance. I want to thank you for being a great friend and being a trustworthy person. Thank you for giving me some advice to consider. Thank you for the difference you made in my life.

34. Thank you for being different. It is not every day I meet someone who has such a big heart and who is so willing to help others. I really appreciate you being there for me whenever I feel down, and for going out of your way to make me feel better. You are a great friend, and I love you so much.

35. Bedankt om me te helpen dichter bij mijn fitness doelen te komen. Zonder jullie aanmoediging en steun was het me nooit gelukt. Het betekent echt veel voor me. Ik ben je erg dankbaar voor al je hulp. Je hebt een groot verschil gemaakt in mijn leven.

36. Bedankt dat je geduldig met me was in mijn tijd van verdriet. Je was er voor me als ik iemand nodig had om me aan vast te houden. We zullen altijd vrienden blijven.

37. Bedankt dat je zo’n goede vriend bent. Ik weet dat sommige mensen denken dat we niet met elkaar kunnen opschieten, maar de waarheid is dat je er voor me bent door dik en dun. Vorige week was een stressvolle week, met twee feestjes en een presentatie morgen. Ik weet niet hoe ik het gedaan zou hebben zonder jouw hulp. Bedankt voor alles!

38. Bedankt dat je een verschil maakte in mijn leven, en me hielp de man te worden die ik nu ben. Ik zal je voor altijd dankbaar zijn.

39. Bedankt dat je de beste bent. Je hebt een verschil gemaakt in mijn leven, en ik ben erg gelukkig. Ik hoop dat je dag gevuld is met zonneschijn en geluk.

40. Bedankt dat je me inspireert, een verschil maakt in mijn leven en me helpt herinneren dat alles mogelijk is met de instelling waarmee we het leven benaderen.

41. Bedankt voor de positieve invloed die je op me hebt gehad. Je hebt me geholpen om een aantal grote veranderingen in mijn leven te maken. Je bent een zeer inspirerend en leuk persoon, en ik praat graag met je over van alles en nog wat.

42. Bedankt dat je zo’n belangrijk deel van mijn leven bent. Ik ben blij dat we elkaar konden ontmoeten, en ik ben dankbaar voor alle manieren waarop je me hebt geholpen in mijn leven.

43. Bedankt dat je zo persoonlijk bent. Je bent er altijd om er zeker van te zijn dat het goed met me gaat. Dank je dat je dat doet. Ik waardeer je vriendelijkheid.

44. Bedankt dat je de beste vriend bent die ik me ooit kon voorstellen. Dankzij jou is mijn leven een stuk beter en leuker geworden. Je was er voor me in de goede tijden en steunde me toen ik het het meest nodig had. Ik waardeer je vriendschap enorm.

45. Bedankt dat je er altijd voor me was. Het advies dat je me gaf en de vele keren dat je er was om te luisteren heeft me een beter mens gemaakt. Bedankt.

46. Bedankt voor alle liefde en steun die je me door de jaren heen hebt gegeven. Geen van de dingen die ik heb gedaan of de persoon die ik nu ben zou hetzelfde zijn als jij niet in mijn leven was geweest. Jou kennende is mijn leven veranderd.

47. Bedankt dat je er altijd voor me was. Ik wou dat ik je kon vertellen hoeveel ik je steun en liefde waardeer. In mijn ogen ben je de mooiste bloementuin die weet wanneer hij zijn bloemblaadjes moet beschermen tegen de dodelijke vorst en die in elk weer kan gedijen.

48. Bedankt dat je er de afgelopen maanden was. Ik heb echt genoten van onze tijd samen en waardeer je steun. Ik ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben en ik kijk ernaar uit om in de toekomst veel tijd met je door te brengen. Bedankt voor het verschil dat je in mijn leven hebt gemaakt.

49. Ik wil je bedanken dat je mijn vriend bent. We hebben zoveel plezier samen en we komen nooit dingen tekort om over te praten of te doen. Ik ben blij dat ik een vriend als jij heb. Je hebt mijn leven echt beïnvloed.

50. Bedankt dat je een verschil hebt gemaakt in mijn leven. Ik waardeer al je begeleiding, advies en steun die je door de jaren heen hebt gegeven. Ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder jouw hulp en begeleiding. Je hebt echt een verschil gemaakt in mijn leven.

51. Ik kan je niet genoeg bedanken voor wat je hebt gedaan. Ik waardeer echt het attente cadeau en de moeite die je erin gestoken hebt. Jij bent het soort persoon dat van deze wereld een betere plek maakt om te leven.

52. Bedankt dat je mijn afstuderen gedenkwaardig hebt gemaakt. Het zou niet hetzelfde zijn geweest zonder jou die een toespraak hield waardoor ik tranen van vreugde tegenhield. Je bent erg grappig, attent en warm voor anderen. Ik ben gezegend met jou als rolmodel. Jouw woord van aanmoediging heeft mijn leven veranderd.

53. Bedankt dat je in mijn leven bent. Als ik jullie hoor lachen als ik een grappig verhaal vertel, komt mijn leven stukje bij beetje bij elkaar. Uw steun is onvervangbaar en ik waardeer het.

54. Bedankt om me beter te maken en me nieuwe dingen te leren. Ik heb me nooit meer een tiener gevoeld, sinds ik elk weekend met mijn vrienden uit mocht. Bedankt voor de leuke dagen die we delen.

55. Bedankt dat ik mijn leven met je mag delen. Ik hou van je en geef om je. En het is geweldig dat we elkaar hebben in een tijd waarin alles hectisch is in ons leven. Bedankt dat je me steunt en aanmoedigt. Ik weet dat het soms moeilijk is, maar ik ben blij dat we elkaar hebben om op te steunen.

56. Bedankt dat je er voor me was en me steunde in mijn moeilijkste tijden. Iedereen zei dat ik moest opgeven en alleen jij had vertrouwen in mij, dank je. Jij hebt mijn leven veranderd.

57. Bedankt dat je aan mijn zijde stond in moeilijke momenten. Bedankt dat je altijd naar me luisterde en een steun was. Ik waardeer alle goede momenten en de geweldige lach die we samen delen meer dan enig stuk goud in de wereld.

58. Bedankt voor dit ene simpele ding dat mijn dag zoveel beter maakte. Je hebt geen idee hoeveel het helpt. Je hebt mijn leven echt positief beïnvloed.

59. Bedankt dat je een verschil maakt in mijn leven. Ik wil dat je weet dat je gewaardeerd wordt, en je vriendschap betekent veel voor me.

60. Bedankt dat je een verschil hebt gemaakt in mijn leven. Ik zal nooit vergeten wat je allemaal voor me hebt gedaan. Je bent een geweldige vriend en ik waardeer alles wat je hebt gedaan.

61. Bedankt dat je een verschil hebt gemaakt in mijn leven. Ik waardeer je woorden van aanmoediging en hoeveel je me door de moeilijke tijden heen hebt geholpen. Bedankt dat je er voor me was en altijd een helpende hand toestak.

62. Bedankt dat je anders bent dan de anderen. Je bent aardig en attent, we hebben zoveel plezier samen, en ik ben heel blij dat we je persoonlijk hebben kunnen ontmoeten en zelfs aan de telefoon dingen hebben doorgesproken of gewoon onszelf zijn. Je bent een geweldig persoon. Bedankt dat je een verschil maakt in mijn leven.

63. Bedankt, want ik weet niet wat ik zou doen zonder jullie steun. Door er voor mij te zijn, maken jullie echt een verschil in mijn leven en daardoor ben ik een beter mens.

64. Bedankt dat je een goede vriend bent, die er altijd is met een glimlach. Bedankt dat je me in je wereld toeliet en me welkom liet voelen. Bedankt dat je me elke dag laat lachen.

65. Bedankt dat je er voor me bent op de momenten dat ik me alleen voel. Ik waardeer het echt dat je luisterde toen ik echt slechte dagen had. Bedankt dat je me helpt als ik dat nodig heb, zelfs als dat betekent dat je je eigen comfort daarvoor moet opofferen. Je bent een goede vriend en ik ben blij dat we elkaar ontmoet hebben. Bedankt dat je een verschil maakt in mijn leven.

66. Bedankt dat je er bent. Het maakt me blij te weten dat er mensen zijn die om me geven, en het helpt me om me gesteund te voelen. Bedankt dat je een goede vriend bent.

67. Hartelijk dank voor uw medeleven tijdens mijn verlies. Ik kan me niet voorstellen dat ik het alleen moet doormaken. Zonder jou zou het een nachtmerrie zijn geweest. Ik ben voor altijd dankbaar dat onze levens botsten.

68. Bedankt dat je me hebt geholpen zodat ik de Olympische Spelen kon halen. Als je me nooit had leren schaatsen, had ik misschien geen kans gehad op mijn droom. Heel erg bedankt!

69. Bedankt dat je een verschil hebt gemaakt in mijn leven. Je hebt me geholpen te groeien als persoon en me geleerd wat het betekent om weer gelukkig te zijn. Heel erg bedankt.

70. Bedankt dat je een verschil hebt gemaakt in mijn leven. Ik weet dat het onmogelijk leek en een enorme uitdaging was, maar je hebt je er als een kampioen doorheen geslagen. Het maakte me zo blij om je succes te zien!

71. Bedankt dat je een verschil hebt gemaakt in mijn leven. Ik ben meer dan dankbaar dat we zo goed hebben samengewerkt en veel taken hebben overwonnen tijdens onze tijd samen. Dank je wel, je bent geweldig en ik ben blij je als een van mijn beste adviseurs te hebben.

72. Bedankt dat je een verschil hebt gemaakt in mijn leven. Je bent er altijd voor me geweest. Het is door die meditatie oefening die je me introduceerde dat ik vandaag zo gelukkig en stressvrij ben.

73. Heel erg bedankt dat je een verschil in mijn leven hebt gemaakt en me de hele tijd hebt gesteund. Uw hulp is onvervangbaar.

74. Bedankt dat je een verschil maakt in mijn leven! Ik waardeer echt alles wat je voor me doet. De wereld zou zoveel donkerder zijn zonder jou. Heel erg bedankt!

75. Bedankt dat je de persoon was die een verschil maakte in mijn leven.

76. Ik ben ervan overtuigd dat uw donaties een verschil hebben gemaakt in iemands leven die dat het meest nodig heeft. Hierdoor voel ik me niet alleen waardig en bevoorrecht om te helpen, maar ook gelukkig dat ik iets zinvols doe en mijn tijd waard ben.

77. Bedankt dat je er voor me was tijdens de ergste tijden in mijn leven. Ik ben zo dankbaar voor alles wat je voor me gedaan hebt.

78. Bedankt dat je er voor me was in mijn donkerste tijden. Je hielp me er weer bovenop toen ik op het punt stond in te storten, en je was er om naar me te lachen en me op te vrolijken. Ik zal je altijd dankbaar zijn voor de hulp en steun die je me gaf toen niemand anders bereid was je te helpen.

79. Bedankt voor al het harde werk dat je doet voor mensen in nood. Ik weet zeker dat het niet altijd makkelijk is en niet veel erkenning krijgt. Ik waardeer je dienst en wat je doet.

80. Bedankt dat je een vriend was, met me lachte en er voor me was. Je bent altijd mijn rots geweest in tijden van nood, of ik er nu over wilde praten of niet. Er zijn donkere tijden in mijn leven geweest en ik weet niet wat ik gedaan zou hebben zonder jou om me te helpen.

81. Bedankt dat je een verschil maakt in mijn leven. Je hebt me geholpen me te concentreren op de taken die belangrijk zijn en trouw te blijven aan mezelf. Uw hulp is van onschatbare waarde geweest!

82. Bedankt dat je een verschil hebt gemaakt in mijn leven. Je leerde me sterk en dapper te zijn en ik zal de lessen die je me leerde altijd dicht bij mijn hart houden. Bedankt voor alles.

83. Bedankt voor het verschil in mijn leven. Ik heb meer over mezelf kunnen ontdekken en mijn gebreken kunnen verbeteren. Je hebt me een stem gegeven en me gesteund op deze reis. Ik had hier niet kunnen komen zonder jou.

84. Bedankt dat je zo’n verschil maakt in het leven van mensen. Hoe u uw roeping vond, weet ik niet, maar bedankt. Niet alleen voor de kinderen en hun ouders, maar voor degenen die ooit uw woorden zullen lezen en zich geïnspireerd zullen voelen om een verschil te maken zoals u deed.

85. Bedankt dat je een zegen bent in mijn leven. Meestal kan ik niet altijd uitdrukken hoeveel je voor me betekent, maar ik weet dat je er voor me bent als ik iemand nodig heb.

86. Bedankt dat je in mijn leven bent. Als ik down ben en steun nodig heb, ben je er altijd om me te helpen. Je bent gewoon geweldig.

87. Ik dank u en waardeer alles wat u voor mij doet. Ik ben erg dankbaar dat je mijn ouder en vriend bent. Je staat altijd achter me en daar ben ik dankbaar voor. Als ik ergens heen moet of steun nodig heb, ben je er voor me en dat waardeer ik echt. Je regelt de dingen in huis beter dan wie dan ook en daar ben ik dankbaar voor.

88. Bedankt dat je zo’n goede vriend bent. Ik kan er altijd op vertrouwen dat je er bent als ik je nodig heb. Je helpt me als ik door moeilijke tijden ga, en ik weet dat je er altijd zult zijn als ik je nodig heb.

89. Bedankt voor het najagen van je dromen. Toen ik opgroeide zag ik hoe hard je werkte en ik wist al vroeg in het leven dat het volgen van je passie het verschil maakt.

90. Ik wil je nogmaals bedanken voor al je liefde en steun. Ik waardeer echt alles wat je in het verleden voor me hebt gedaan en alle herinneringen die we samen hebben kunnen delen. Het was me een genoegen.

91. Het is zo’n prachtige en openbarende ervaring geweest. Ik heb het gevoel dat je me enorm hebt geïnspireerd door me te laten zien dat ik alles kan als ik mijn best doe, met jouw begeleiding en hulp.

92. Bedankt dat je een verschil maakt in mijn leven. Om jou te zijn, want zonder jou zou ik waarschijnlijk nooit zijn gaan leven zoals ik nu doe.

93. Bedankt voor de jaren die we hebben gedeeld. We hebben onze ups en downs meegemaakt, maar ik hou van elk moment. Je was er voor me als niemand anders dat was, je bent mijn beste vriend. Bedankt dat je een verschil hebt gemaakt in mijn leven.

94. Bedankt dat je er voor me bent als ik je nodig heb. Je hebt een verschil gemaakt in mijn nieuwe bedrijf. In feite zegt iedereen dat het onmogelijk zou zijn geweest om mijn eigen bedrijf te starten zonder jouw hulp.

95. Bedankt dat je in mijn leven was. Je hebt een groot verschil gemaakt in hoe ik over de wereld denk. Ik kan niet dankbaarder zijn dat ik je ontmoet heb en dat we nu samen zijn.

96. Bedankt. Je hebt me door moeilijke tijden in mijn leven geholpen. Ik waardeer je vriendschap en hoe makkelijk het is om met je over dingen te praten.

97. Bedankt dat je zo’n sterk persoon was en een inspiratie voor me. Ik ben zo dankbaar dat we elkaar kruisten toen ik volwassen werd. Je bent er altijd voor me, helpt me en moedigt me aan als ik een vriend nodig heb.

98. Bedankt dat je er voor me bent. Ik kan altijd op je rekenen. Je bent altijd zo behulpzaam en dat waardeer ik echt. Ik kijk ernaar uit om samen oud te worden. En ik zal je voor altijd dankbaar zijn voor het verschil dat je in mijn leven hebt gemaakt.

99. Bedankt dat je er voor me was toen mijn beste vriendin het moeilijk had. Jouw vriendelijke steun hielp haar er weer bovenop. Bedankt dat je zo’n goede vriend voor me was.

100. Bedankt dat je mijn beste vriend bent. Ik ben zo gelukkig dat je aan mijn zijde staat, me steunt en me met alles helpt. Bedankt dat je er gewoon voor me bent.

101. Bedankt voor al je hulp. Ik weet dat het veel van je vroeg en dat het je drukke seizoen is. Bedankt dat je dit toch doet. Het betekent veel voor me.

102. Bedankt voor het opvrolijken van mijn dag. Ik mis je nu al, maar ik zie je binnenkort weer. Ik kan niet wachten.

Ik hoop dat je genoten hebt van deze verzameling dank je wel voor het maken van een verschil citaten. Deel ze alsjeblieft met je familie, vrienden en collega’s. En aarzel niet om uw commentaar achter te laten in de commentaarsectie.