Bedankt Om Ons Grootouders Te Maken.

Thank You for Making Us Grandparents Quotes

Het gevoel een nieuwe grootouder te zijn is iets wat je niet in woorden kan uitdrukken. Het is prachtig. Het leidt tot veel nieuwe ervaringen en een heleboel vreugde. Er gaat niets boven grootouderschap. Het is een unieke relatie in ons leven.

Grootouder worden is een geweldig geschenk. Het stelt je in staat je kinderen op een nieuwe manier te ervaren en ze te zien opgroeien tot geweldige ouders. Het is een van de meest dankbare ervaringen die het leven biedt, en het is elke seconde waard.

Het werk van grootouder zijn is heel bijzonder, en er is niets vergelijkbaars in de wereld. De liefde die kleinkinderen voor hun grootouders hebben is bijzonder en uniek, en je zult zeker merken dat er opwinding, vreugde en hoop aan je leven wordt toegevoegd als grootouder. Het is de taak van een grootouder om hun kleinkinderen te helpen op te groeien tot fatsoenlijke mensen en ervoor te zorgen dat er onvoorwaardelijk van hen wordt gehouden.

Hier is een beste verbazingwekkende dank u voor het maken van ons grootouders citaten uit te drukken hoeveel je zorg over uw kleinkinderen, die brengen zo veel vreugde in je leven. Immers, de grootste vreugden in het leven zijn degenen die ons worden gegeven door degenen die we liefhebben.

Bedankt om ons grootouders te maken.

Bedankt dat we grootouders zijn geworden. Elke grootouder weet wat een nieuwe kleinkind is. Ze geven een reden om te leven en geven een geheel nieuwe betekenis aan het leven. Grootouderschap maakt het leven de moeite waard. Het is het mooiste geschenk van ons leven.

1. Bedankt dat we grootouders zijn geworden. Het is prachtig om te zien hoe onze dochter geniet van het moederschap. We wilden haar altijd zien trouwen en ons gezin compleet maken, en nu zijn we zo blij om haar eindelijk moeder te zien worden met jullie kleine jongen of meisje.

2. Bedankt dat we grootouders zijn geworden. We houden zoveel van de kinderen, en we kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor hen allemaal in petto heeft!

3. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. Ik had nooit gedacht dat ik zo enthousiast zou zijn om dit te zeggen, maar je bent een geweldige toevoeging aan de familie, en ik kan me geen leven zonder jou voorstellen.

4. Bedankt om ons grootouders te maken. We zijn dolblij, en bedankt dat je ons vandaag kwam helpen met de baby, ook al was je moe. Bedankt dat je zo’n geweldige grootouder bent.

5. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. We waren zo verrast, maar het was geweldig om te leren dat we grootouders zouden worden. Ik ben dankbaar om twee kleintjes om me heen te hebben.

6. Bedankt dat ik grootouder ben geworden. Het is zo leuk om je te zien opgroeien. Je brengt mij en je opa altijd eten, speelgoed, bloemen en verrassingen. We konden niet gelukkiger zijn om jou in onze familie te hebben.

7. Bedankt dat ik grootouder ben geworden. Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar nu ben ik grootouder. Het is erg belonend en bevredigend. De tijd die we samen doorbrengen is zo speciaal omdat ze tegen me opkijkt en wil leren koken, dansen en andere dingen doen. Ik vind het heerlijk om grootouders te zijn.

8. Bedankt dat jullie zulke geweldige grootouders zijn. We weten dat grootouderschap niet altijd gemakkelijk is, maar jullie hebben het zo goed opgepakt en houden van onze kleinkinderen.

9. Bedankt dat je voor de kinderen zorgt als ze op bezoek komen, ze eten geeft en ze vermaakt tijdens het werk. Bedankt ook voor het verwennen met traktaties en speelgoed. We zijn erg blij dat we zulke geweldige grootouders hebben.

10. Bedankt dat we grootouders zijn geworden. Het is een zegen dat onze dochter haar man kon overtuigen om kinderen te krijgen. Het zien van de baby brengt ons beiden zoveel vreugde. Ik kan niet geloven hoe mooi en gezond hij is. Ik kijk graag naar jou en hoe je leven door hem is veranderd. Ik ben trots op je voor alles wat je hebt bereikt in het leven en blij dat je mijn dochter bent.

11. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. Je hebt ons een frisse kijk op de wereld gegeven en nieuwe perspectieven. We zijn blij dat je in ons leven bent. Je weet ons altijd aan het lachen te maken wanneer we dat het meest nodig hebben. Bedankt dat je niet verlegen bent en ons op de hoogte houdt van je leven.

12. Bedankt dat we grootouders zijn geworden. Hoewel we het niet gepland hadden, kijken we uit naar de rol van grootouders. We waarderen alles wat u ons in onze dochter heeft gegeven en danken u.

13. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. We kunnen niet trotser en blijer zijn dan met de nieuwe aanwinst van ons gezin. Onze zoon en schoondochter hebben het geweldig gedaan om zulke prachtige kinderen op te voeden.

14. Bedankt om ons grootouders te maken! Onze zoon en zijn vrouw hebben het uitstekend gedaan, en we zijn erg trots op hen. We kunnen niet wachten om onze kleine engel in onze armen te sluiten en hem te verwennen.

15. Bedankt dat we grootouders zijn geworden. We hebben een leuke tijd gehad met het zien opgroeien van ons eerste kleinkind. Bedankt voor alle liefde en geluk die je ons gezin hebt gebracht.

16. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. Jullie hebben ons het plezier gegeven om een andere generatie te zien opgroeien. We danken God dat jullie zo’n geweldige zoon en schoondochter zijn, en we houden heel veel van jullie beiden.

17. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. We dachten dat we klaar waren met kinderen en kleinkinderen, maar hier zijn jullie! Het is zo’n spannend avontuur om grootouder te zijn, en we willen het zoveel mogelijk met jullie delen. Liefs, grootouders

18. Ik hoop dat je weet wat voor geweldigs je hebt gedaan. Je hebt ons iets gegeven dat we nooit kunnen kopen en nooit kunnen vervangen. Niets in het leven kan je dat gevoel van geluk en trots geven, behalve ouder worden. Dus als ons geschenk aan u, danken wij u voor het voorrecht en de eer om grootouder te zijn.

19. We kunnen jullie niet genoeg bedanken. We zijn zo dankbaar voor de toevoeging van jullie familie aan ons leven. Bedankt om ons grootouders te maken.

20. Bedankt dat je ons gemaakt hebt, grootouders! We voelen ons zeer gezegend dat we je mogen zien opgroeien, je eerste stapje mogen meemaken en je eerste hapje ijs mogen nemen. We zijn zo dankbaar voor deze geweldige momenten die we met je delen, en we hopen dat het nooit eindigt.

21. Bedankt dat je ons kleinkind bent, altijd dingen met ons wilt doen, ons dingen wilt leren en ons je laat knuffelen. We brengen graag tijd met je door. Het maakt ons beiden gelukkig en trots om je grootouders te zijn.

22. Bedankt dat we grootouders zijn geworden. Ons eerste kleinkind groeit zo snel op, en we vinden het geweldig! Bedankt dat je een uitstekende vader bent, die tijd vrijmaakt om met ons te spelen en films te kijken. We houden van zijn eigenaardigheden en kleine persoonlijkheid, dankbaar dat hij op jouw kant van de familie lijkt.

23. Bedankt dat je zo’n geweldige grootouder bent voor onze kinderen. We zijn blij dat ze u in hun leven hebben, en we waarderen uw liefde en zorg.

24. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. Je hebt ons een reden gegeven om het huis uit te gaan en te reizen om van je gezelschap te genieten. We zien je graag en weten dat het goed met je gaat en dat je een geweldige ouder zult zijn voor onze kleinkinderen.

25. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. Het heeft lang geduurd en nu kunnen we de glimlach op je moeders gezicht zien als ze onze kleinkinderen vasthoudt. We houden van je en zijn zo blij dat je je levensvreugde wilt delen met je vader en mij.

26. Bedankt dat we grootouders zijn geworden. We zijn zo opgewonden om voor onze kleinkinderen te zorgen en ervan te houden. We wilden altijd al door mensen zijn, maar de tijd ontglipte ons. We waarderen wat je hebt gedaan.

27. Bedankt dat we grootouders zijn geworden. We hebben het geluk dat jullie in ons leven zijn, en we brengen graag tijd met jullie door. Weet dat we blij zijn dat we deel uitmaken van deze groeiende familie. We zijn zo blij jullie in onze familie te hebben.

28. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. Ik had nooit gedacht dat ik zo gelukkig kon zijn. Het is elke dag Kerstmis. Ik ben zo trots op jullie dat jullie een nieuwe generatie op de wereld hebben gezet. Bedankt dat jullie geweldige ouders en grootouders zijn.

29. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. We zijn zo blij dat je verder gaat en een gezin sticht. Bedankt dat we daar deel van mogen uitmaken.

30. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt! We zijn zo opgewonden en verbaasd dat we een kleinkind hebben. We houden van je, onze schat, en we zullen alles doen om je goed op te voeden. Dank u dat u ons de kans geeft om te ervaren wat het betekent om grootouders te zijn, omdat we deze ervaring altijd al wilden, maar bang waren dat het nooit zou gebeuren.

31. Bedankt dat jullie zulke geweldige grootouders zijn! Jullie zijn allebei geweldig en leuk. Ik waardeer jullie zo en ben blij dat Dan en ik tijd met jullie kunnen doorbrengen in deze spannende tijd van ons leven. We houden van jullie tot in de hemel!

32. Bedankt dat je iedereens favoriete grootouder bent. De outfits die je maakt en je grappige danspasjes zijn de beste. We houden heel veel van je en zijn zo dankbaar dat je ons grootouders hebt gemaakt.

33. Ik ben dankbaar om grootouder te zijn. Dank aan al mijn kinderen die ons geholpen hebben hier te komen. Ik hou ervan deel uit te maken van jullie leven en er te zijn als jullie een luisterend oor nodig hebben.

34. Dank u voor het verwelkomen en accepteren van onze kleinkinderen in uw huis. De kinderen houden van u en hebben meer plezier met u dan wij zelf met hen.

35. Bedankt om ons te maken, grootouders! Het is een nieuwe ervaring in ons leven die we waarderen. Ik weet zeker dat de kinderen gezegend zijn om jullie als grootouders te hebben.

36. Bedankt dat jullie ons grootouders hebben gemaakt. Hoewel het moeilijk is om de kinderen los te laten die je hebt opgevoed, zijn we erg blij dat ze ons kleinkinderen hebben gegeven. We dachten niet dat het mogelijk was om zoveel van iemand te houden als wij van jou, tot nu.

37. Bedankt dat we grootouders zijn geworden. We houden ervan grootouders te zijn en zijn erg dankbaar het leven met jou en je prachtige familie te delen. Ik hoop dat we je trots maken.

38. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. We hadden nooit gedacht dat het zou gebeuren, maar nu houden we van dit kleine wonder en kunnen ons ons leven niet voorstellen zonder haar. Ze brengt ons vreugde en een nieuwe kijk op de wereld. We hebben haar graag in ons leven.

39. Bedankt om ons grootouders te maken! Onze dochter en schoonzoon proberen al jaren kinderen te krijgen. We zijn zo blij dat ze hun kleintje hebben kunnen krijgen.

40. Bedankt dat we grootouders zijn geworden. We zijn zo blij dat we onze achterkleinkinderen kunnen verwennen en zien opgroeien. We houden zoveel van jullie en hopen jullie zo vaak mogelijk te zien.

41. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. Ja, we zijn erg oud. Maar we houden van elkaar, en we kunnen niet anders dan evenveel van onze kleinkinderen houden.

42. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt! We zijn ontzettend dankbaar voor alles wat onze dochter ons heeft gegeven en zullen er altijd zijn om haar te helpen en te begeleiden. Bedankt, oma en opa.

43. Wat kan ik zeggen? We hebben zo lang gewacht om grootouders te worden, en nu het eindelijk zover is, zijn we dolblij. Als we naar onze kleinkinderen kijken, lijken onze zorgen te verdwijnen. Ons leven is vol vreugde en hoop. Bedankt dat u ons grootouders heeft gemaakt!

44. Bedankt dat jullie geweldige grootouders zijn voor onze kinderen. Je houdt van ze met heel je hart. Ik hoop dat we net zo lang gezond blijven als jullie, zodat jullie hier kunnen zijn om ze te zien opgroeien en zelf een gezin kunnen stichten.

45. Bedankt om ons te maken, grootouders! We zijn zo gelukkig als maar kan. Bedankt dat je ons elke dag nieuwe vreugde en hoop geeft. Bedankt ook voor alle foto’s van baby

46. Bedankt dat je grootouders van ons hebt gemaakt. Ook al waren we het niet van plan, op een of andere manier gebeurde het, en daar zijn we blij om. We houden van jullie beiden en van jullie kind, dat ons al deze vreugde gaf.

47. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. Zonder jouw begeleiding en expertise, weet ik zeker dat we onze kleinzoon al verschillende keren hadden verloren. Bedankt voor al het gelach dat je ons hebt gegeven en voor het begeleiden van ons als ouders bij een van de belangrijkste taken die een mens kan hebben – het opvoeden van een kind.

48. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. We weten dat het door jullie harde werk en vastberadenheid komt dat jullie dit kunnen doen. We zijn zo trots op jullie beiden, en we zullen er altijd zijn om jullie te steunen. We houden heel veel van jullie.

49. Bedankt om ons grootouders te maken. De kinderen zijn de leukste die we in lange tijd hebben gehad. We houden ervan als ze langskomen. We weten niet meer hoe we het overleefd hebben voordat zij er waren.

50. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. Ik weet dat het niet makkelijk is om een ouder te zijn, en we zijn erg dankbaar voor uw beslissing om kinderen te krijgen. We zullen jullie helpen hoe we kunnen, ook al lijkt het soms niet zo.

51. Bedankt om ons te maken, grootouders! We zijn niet oud of moe, maar het is zo leuk om deze nieuwe fase in ons leven te zien. We genieten ervan speciale tantes en ooms te zijn, en ons leven wordt verrijkt door jullie en jullie kleinkinderen.

52. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt! Je was altijd al zo’n prachtig voorbeeld voor onze familie, maar we vinden het geweldig om te zien hoe jij je leven ten volle leeft nu je deze nieuwe fase ingaat. We hopen dat al onze liefde en steun je door deze spannende reis kan helpen.

53. We kijken er naar uit om tijd met jullie beiden door te brengen. We kunnen niet wachten om de baby uit je buik te zien en te zien hoe hij eruit ziet. Bedankt om ons grootouders te maken.

54. Dank U dat U ons met open armen verwelkomt in het nieuwe en grote avontuur van grootouders zijn. U heeft ons veel materiële geschenken gegeven, maar uw liefde is het mooiste geschenk.

55. Heel erg bedankt voor alles wat je doet om onze dochter en schoonzoon te helpen. Zonder u zouden ze nooit zoveel tijd met hun kleintjes kunnen doorbrengen. Je bent echt een zegen voor onze hele familie.

56. Bedankt dat u mijn zoon zo goed behandelt. Ik kan zien dat hij heel gelukkig is met jou en wat ben je leuk om bij te zijn. Je bent een geweldige kleindochter.

57. Bedankt dat je zo goed bent voor onze kinderen. U toont hen liefde, vriendelijkheid en begrip. We zijn altijd dankbaar voor uw geduld en alles wat u voor hen doet. Ze aanbidden u, net als wij.

58. Bedankt dat we grootouders zijn geworden. We vinden het geweldig dat we zoveel verschillende stadia in het leven van onze kleinkinderen hebben mogen meemaken. We houden van elk van hen alsof het onze kinderen zijn – wat ze ook zijn!

59. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. We houden zielsveel van je, en we kunnen niet wachten om onze nieuwe kleinzoon te ontmoeten.

60. Bedankt dat we grootouders zijn geworden. We zijn trots op onze dochter en haar man, die samen een gezin hebben gemaakt. We zijn dankbaar dat we jullie in ons leven hebben. We vinden het geweldig dat we kleinkinderen hebben, en we kijken ernaar uit om binnenkort meer tijd met jullie allemaal door te brengen.

61. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. Chance is een vreugde en een zegen in ons leven, een van de vele waar we allemaal naar uitkijken. Bedankt dat je zo’n goede ouder bent en ook zijn vriend. We zijn zo blij om jou en Chance in ons leven te hebben.

62. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt! We kunnen niet gelukkiger zijn dan nu. Jullie voeden jullie kinderen geweldig op, en we vinden het heerlijk om bij ze te zijn en ze te zien opgroeien. Bedankt voor het prachtige cadeau!

63. Heel erg bedankt dat jullie ons grootouders hebben gemaakt. We vinden het geweldig! Ik heb me vaak afgevraagd hoe het zou zijn, en nu het gebeurd is, is het geweldig. Bedankt dat je ons het mooiste cadeau van allemaal hebt gegeven.

64. Bedankt dat je de kinderen de kans geeft om uit te reizen. Ik weet dat ze zich sommige dingen herinneren die we ze lieten zien, maar ik denk dat het goed is dat ze met hun ouders gaan. Onze kleinkinderen zullen altijd speciaal voor ons zijn. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt!

65. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. We zijn zo verliefd op onze prachtige kleindochter. Dank U dat U haar aan ons gaf en ons vroeg voor haar te zorgen. Door U hebben we een doel en vervulling in ons leven.

66. Dank u dat u deel uitmaakt van ons leven en ons de grote eer geeft om grootouders te worden genoemd. Je bent een belangrijk deel van ons leven, en we danken je vanuit ons hart. We houden van jullie.

67. Bedankt dat jullie zulke geweldige grootouders zijn voor onze kinderen. We zijn zo blij dat we een groot deel van jullie in ons leven hebben. We houden heel veel van jullie!

68. Bedankt dat u hier bent en uw kleinkinderen met ons deelt. We houden zoveel van ze en zijn erg dankbaar dat ze in ons leven zijn. Liefs, mama en papa

69. Bedankt dat je een geweldige grootouder bent. Je speelt zo goed met onze kleinkinderen, zorgt ervoor dat ze plezier hebben en geniet van jullie tijd samen, maar geeft ons ouders altijd de stille blik van « je kunt je beter terugtrekken » als we te handtastelijk of bazig worden. Bedankt dat je deel uitmaakt van ons gezin.

70. Bedankt dat je me weer jong laat voelen. Ik vind het geweldig om te helpen babysitten en met de baby te spelen. We koesteren deze momenten, en ze groeit zo snel!

71. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. We konden niet gelukkiger zijn. We houden zoveel van jou en je kinderen.

72. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. Je hebt ons gezin zoveel geluk gegeven, en je bent de beste grootouders van de hele wereld. We zijn echt de gelukkigste ouders die nu op aarde leven.

73. Bedankt om ons te maken, grootouders! Dit is het beste geschenk dat ik ooit zou kunnen krijgen. Je hebt ons elke dag Kerstmis gegeven. Er is niets in deze wereld dat kan vergelijken met al deze kleine momenten.

74. Bedankt om ons grootouders te maken. Je maakt ons zo gelukkig. Door naar jou te kijken met je kinderen wist ik dat we goede grootouders zouden worden.

75. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. Het is het beste cadeau waar we ooit om hadden kunnen vragen. Bedankt dat je zo’n geweldige grootouder bent, zowel nu als in de toekomst. Bedankt ook dat je ons weer jong laat voelen; het is inspirerend om je weer zoveel plezier te zien hebben!

76. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. Deel uitmaken van het leven van elk kind is geweldig en wordt gekoesterd, maar weten dat we jou hebben zien opgroeien in al die fases, maakt ons zo gelukkig. Hoe ver de afstand ook lijkt, we houden ervan een kleinkind te hebben!

77. Bedankt om ons grootouders te maken. Ons leven heeft een nieuwe wending genomen, en dat bevalt ons!

78. Bedankt dat u ons nog meer zegeningen in ons leven geeft. We zijn zo opgewonden om weer grootouders te zijn. We kijken ernaar uit om je gelukkig te zien en je te helpen genieten van het leven met onze kleinkinderen.

79. De gelukkigste dag van mijn leven was toen mijn man en ik ontdekten dat we grootouders zouden worden. Dat hebben we altijd al gewild. Bedankt dat u ons gezegend hebt met een kostbaar geschenk.

80. Bedankt dat we grootouders zijn geworden. We genieten ervan om de wereld weer door kleine ogen te zien. Bedankt dat je ons een reden geeft om te vertragen en de kleine momenten in het leven te waarderen.

81. Bedankt dat je een goede grootouder bent. Je brengt niet veel tijd door met de kinderen, maar ze vinden het geweldig als je dat doet. Je bent een van de beste grootouders ooit, en we hebben geluk dat je in onze familie bent.

82. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. We zijn zo blij dat de kinderen ons een prachtige tweeling hebben gegeven. Ze zijn zo schattig, en ik kan niet geloven hoeveel jullie twee gegroeid zijn. We kijken er naar uit om jullie te zien worden wie jullie willen zijn. Jullie zullen grootse dingen doen in het leven.

83. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. Ik wist niet wat ik kon verwachten met babysitten, maar je doet het geweldig tot nu toe. Bedankt dat je een geweldige toekomstige oma bent voor onze kinderen.

84. Bedankt dat jullie ons grootouders hebben gemaakt! We waren zo opgewonden dat we je eerste grootouders zouden zijn, en nu je er bent, zijn we zo blij. We houden zoveel van je en kunnen niet wachten om je te verwennen.

85. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. We hadden het grootouderschap opgegeven, maar toen de kleinkinderen kwamen, werd het leven veel leuker.

86. Bedankt dat we grootouders mogen worden. We zijn zo opgewonden over onze nieuwe rol in dit gezin en kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst ons brengt.

87. Bedankt dat jullie ons gemaakt hebben, grootouders! Jullie kinderen zijn de grootste vreugde in ons leven geweest. Ze brachten een glimlach op onze gezichten toen we dachten dat we nooit meer konden lachen. Bedankt dat jullie ons tot ouders hebben gemaakt, en bedankt voor het geschenk van jullie kinderen.

88. Bedankt dat wij jullie grootouders mogen zijn. We zijn zo blij dat we deel mogen uitmaken van jullie leven, en we houden zoveel van jullie beiden. Bedankt dat we deel mogen uitmaken van jullie nieuwe avontuur en dat jullie ons hebben laten kennismaken met dit kleine bundeltje vreugde.

89. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. We zijn de meest trotse ouders en grootouders ter wereld. We houden zoveel van je en kunnen niet wachten om de kleine te verwennen.

90. Bedankt dat je ons grootouders hebt gemaakt. We hadden vroeger een geweldige relatie, en we zullen je niet laten vergeten hoeveel we van jou en de kleine houden. We kunnen niet wachten tot je op bezoek komt.

91. Bedankt voor het krijgen van een baby! We zijn zo blij om een nieuwe generatie in onze familie te hebben. Je hebt geen idee hoeveel je ons leven ten goede veranderd hebt met deze nieuwe aanwinst. We zijn zo dankbaar.

92. Bedankt dat u ons grootouders heeft gemaakt. We zijn erg blij om grootouders te zijn, en we danken u dat u het zo hebt gemaakt. Bedankt dat u ons leven compleet heeft gemaakt.

93. Bedankt dat u ons grootouders heeft gemaakt! We wilden altijd al grootouders worden, dus we zijn erg dankbaar dat u ons gezegend hebt met een nieuwe baby.

94. Bedankt dat jullie ons grootouders hebben gemaakt! We hadden nooit verwacht zo snel oma en opa te worden, maar we zijn zo blij dat we de feestdagen met jullie kunnen doorbrengen. We houden van het idee dat ze zullen opgroeien met neven en nichten, en we kunnen niet wachten om samen te gaan wandelen en de dierentuin te bezoeken.

95. Bedankt dat u ons grootouders heeft gemaakt. We zijn erg blij dat we deel uitmaken van uw leven.

96. We genieten ervan om een deel van jullie leven te zijn en een reden voor jullie om te lachen. Bedankt dat u ons grootouders maakt!

97. Bedankt dat we grootouders zijn geworden van een prachtig meisje. We hopen dat je weet hoeveel we van je houden.

98. Dankzij jou hebben we deze gave. Ik had nooit gedacht dat we grootouders zouden worden, maar we zijn het, en we houden ervan. Bedankt dat je dit prachtige kind op de wereld hebt gezet. Je bent een geweldige vader.

99. Bedankt dat je een geweldig deel van ons leven bent. Onze kleinkinderen zijn zo leuk om bij te zijn en tijd mee door te brengen. Ik hoop dat we nooit het contact verliezen.

100. Bedankt dat we deel mochten uitmaken van deze bijzondere tijd in jullie leven. We weten dat jullie ouders zijn jullie gelukkig maakt, en we kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst brengt voor jullie kleine familie!

Ik hoop dat u hebt genoten van deze selectie van Bedankt dat wij grootouders zijn geworden, en ik wens u het allerbeste bij deze grootse gelegenheid. Of u nu een ouder of grootouder bent, het lijdt geen twijfel dat deze citaten uitstekende geschenken zijn.