Bedankt Om Van Mij Een Moeder Te Maken

Thanks for Making Me a Mother Quotes

Niets is belangrijker dan familie. Als je een kind hebt, wil je er alles aan doen om voor hen te zorgen en hen het best mogelijke leven te geven.

Als je het geluk hebt moeder te zijn, dan weet je hoe geweldig die ervaring is. Van zwanger zijn tot je kind voor je ogen zien opgroeien, er is werkelijk geen ander gevoel zoals dat.

Kinderen zijn het mooiste geschenk dat een moeder kan krijgen. Als je een geweldig kind hebt, zorg er dan voor dat je ze vertelt hoeveel ze voor je betekenen, en hoeveel geluk je hebt hun moeder te zijn.

Het is gemakkelijk om naar je kind te kijken en te denken dat het het beste is wat je ooit is overkomen, maar hoe vaak zeg je dat tegen ze? Als je het niet vaak genoeg zegt, hebben wij precies wat je nodig hebt!

Hier zijn enkele van de beste bedankt om van mij een moeder te maken citaten hier beneden!

Bedankt om van mij een moeder te maken

Bedankt dat je het beste bent wat me ooit is overkomen en dat je een geweldige moeder van me hebt gemaakt. Ik hou zoveel van je. Je maakt me elke dag een beter mens en bent altijd zo vol verwondering en verrassing!

1. Bedankt dat ik moeder ben geworden. Dit is het beste gevoel dat ik ooit heb gehad, en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst brengt.

2. Bedankt dat je me het beste in de wereld hebt gegeven – een moeder zijn. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel van iemand kon houden als van jou, maar nu je hier bent, weet ik dat het waar is.

3. We hebben een prachtige relatie. Je bent de grootste vreugde van mijn leven. Bedankt dat je me zoveel zorgen baart als ik je zie opgroeien en zo onafhankelijk zie worden. Je bent een inspiratie voor me en helpt me het beste te zien wat ik kan zijn. Deze Moederdag dank ik God dat hij mij zo’n bijzonder kind heeft gegeven, dat elke dag een glimlach op mijn gezicht tovert.

4. Bedankt dat je jezelf bent. Elke dag hou ik meer en meer van je. De meeste moeders zeggen dat hun relatie met de volgende beter wordt naarmate hun kinderen ouder worden, maar nadat ik jaren met jou heb doorgebracht en je heb zien opgroeien tot de geweldige persoon die je nu bent, zou ik me mijn leven zonder jou niet kunnen voorstellen.

5. Bedankt dat je mijn dochter bent. Ik heb de beste beslissing van mijn leven genomen toen ik je op deze wereld zette. Je bent een kostbare engel die vreugde en geluk in mijn leven heeft gebracht. Je bent alle offers waard die ik heb gebracht om je op te voeden en te beschermen. Ik kan je nooit genoeg bedanken voor alle liefde en inspiratie die je me hebt gegeven. Zonder twijfel ben je het beste wat me ooit is overkomen.

6. Bedankt dat je me zoveel vreugde en geluk hebt gebracht. Je bent het braafste en liefste meisje dat ik ooit heb ontmoet en iedereen zou blij zijn jou als dochter te hebben. Bedankt dat je van mij een moeder hebt gemaakt.

7. Bedankt dat je mij hebt gekozen om je moeder te zijn. Ik heb zoveel plezier met jou. Ik zie je graag bellen blazen, je teddyberen kussen en opgewonden raken over de schoonheid van de wereld om ons heen. Ik voel me zo gezegend om je moeder te zijn.

8. Bedankt dat je in mijn leven bent gekomen en me moeder hebt gemaakt. Jou hebben brengt elke ochtend een glimlach op mijn gezicht en helpt me meer betekenis in het leven te krijgen. Ik zal alles doen wat ik kan om je het best mogelijke leven te geven…

9. Bedankt dat je een grote zegen in mijn leven bent. Ik hou zoveel van je en ik koester elk moment dat we samen doorbrengen. Alles zou niet hetzelfde zijn zonder jou erin. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt.

10. Bedankt dat je geboren bent. Je hebt me zoveel geleerd en mijn hart geopend voor veel nieuwe dingen.

11. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Ik hou ervan je moeder te zijn en ik hou ervan hoeveel je geniet en waardeert van alles wat we samen doen. Bedankt dat je een groot deel van mijn leven bent.

12. Bedankt dat ik moeder ben geworden. Het is de meest verbazingwekkende en levensveranderende reis geweest die ik ooit heb gemaakt. Ook al is het het meest vermoeiende en uitdagende wat ik ooit heb gedaan, het heeft me ook meer vreugde gebracht dan ik me had kunnen voorstellen.

13. Bedankt dat ik moeder ben geworden. Soms vraag ik me af of ik het juiste doe, maar jij herinnert me er altijd aan waarom ik zo hard werk. Je brengt vreugde in mijn leven en ik hou meer van je dan wat dan ook in de wereld.

14. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Ik was altijd blij en trots om je moeder te zijn, maar bij de diploma-uitreiking zondag drong het tot me door dat je al bij me bent sinds ik alleen op deze planeet ben. Het was een zeer trotse ochtend. Behalve dat we je moeder zijn, hebben we samen zoveel plezier gehad en zoveel avonturen beleefd. Daar ben ik ook dankbaar voor.

15. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Dochter, ik hou zoveel van je. Ik heb geen moeder-dochter relatie met mijn ouders. Toch voel ik me altijd gelukkig, dankbaar en dankbaar dat ik je moeder ben.

16. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Ik wilde altijd al moeder worden sinds ik klein was, maar had nooit gedacht dat het zou gebeuren omdat je geboren werd zonder mijn medeweten of toestemming. Bedankt dat je gekomen bent en deel uitmaakt van mijn leven.

17. Bedankt dat ik de kans kreeg om moeder te worden. Ik heb je zien opbloeien voor mijn ogen en het brengt vreugde in mijn hele ziel. Ik hou zoveel van je en dat zal altijd zo blijven.

18. Bedankt dat je van mij een geweldige mama hebt gemaakt. Ik ben erg trots om jouw mama te zijn, en ook al maken we soms ruzie, ik weet dat het voortkomt uit onze liefde. Bedankt dat je er altijd voor me bent en dat je zo’n geweldig persoon bent.

19. Bedankt voor de lach, de kusjes en de knuffels. Mijn leven was leeg totdat jij kwam. Ik kan me mijn leven voor jou niet herinneren en soms vergeet ik je te vertellen dat ik van je hou. Bedankt dat je deel uitmaakt van mijn leven en bedankt dat je het meer verrijkt hebt dan woorden kunnen zeggen.

20. Bedankt dat je me moeder hebt gemaakt en zo’n goede dochter bent en precies doet wat je broer heeft gedaan. Ik hou van de band tussen jullie twee!

21. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Je hebt zoveel vreugde in mijn leven gebracht en ik vond het heerlijk om je de afgelopen zeven jaar te zien groeien. Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld.

22. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Je hebt mijn leven veranderd, en ik zou me geen leven zonder jou kunnen voorstellen.

23. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Je bent het beste wat me ooit is overkomen en ik ben je elke dag dankbaar. Je vult mijn hart met liefde en je maakt me trots op je.

24. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Ik hou van je omdat je me een reden hebt gegeven om dat te zijn. Je hebt mijn leven op zoveel manieren veranderd en verrijkt. Bedankt voor de geschenken van vreugde en verwondering die je in mijn dagen brengt!

25. Bedankt dat je me de grootste vreugde brengt die ik ooit heb gekend, een die ik nog nooit in mijn leven heb gevoeld. Dank je dat je er bent als ik iemand nodig heb om me te plagen of iemand die me wat rustiger wil maken. Bedankt dat je enorme vreugde in mijn leven brengt, hoe weinig het soms ook lijkt. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt.

26. Bedankt dat je me niet alleen je moeder hebt gemaakt, maar ook de grootmoeder van je prachtige kinderen. Je hebt mijn leven compleet gemaakt en me een reden gegeven om elke morgen op te staan.

27. Bedankt dat je zo’n geweldige moeder van me hebt gemaakt. Nu je ouder bent, lijk je veel voorzichtiger met je omgeving om te gaan. Ik voel me veilig als je uit het zicht bent, en als ik je op school moet achterlaten ben ik niet bang dat er iets ergs gebeurt.

28. Bedankt dat ik de kans kreeg om te ervaren hoe het is om moeder te zijn. Ik was altijd jaloers op mijn vrienden, maar nu weet ik dat het iets geweldigs is. Je bent de meest waardevolle persoon in de hele wereld, en ik ben zo blij dat het leven ons samen heeft gebracht. Liefs, mama.

29. Bedankt dat ik zowel moeder als ondernemer mag zijn. Jouw aanwezigheid in mijn leven geeft me de drive en passie die ik nodig heb om door te gaan. Ik hou van je.

30. Ik zeg niet altijd dank je wel als je dingen voor me doet, maar weet alsjeblieft dat ik zo dankbaar ben dat ik zo’n geweldig kind als jij heb. Je maakt mijn leven zoveel gelukkiger en draagt bij aan mijn dagelijkse vreugde en successen. Bedankt dat ik je moeder ben geworden.

31. Bedankt voor je glimlach en je lach. Beide dingen brengen vreugde bij elke gelegenheid, wat het ook is. Ik ben erg blij dat je mijn dochter bent en ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen.

32. Je bent de meest geweldige dochter. Elke lach, knuffel en huilbui maakt dat ik me gezegend voel om moeder te zijn. Ik heb een liefde voor je ontwikkeld die meer dan moederlijk is. Je bent mijn beste vriend.

33. Bedankt dat ik moeder ben geworden. Dankzij jou beleef ik de mooiste momenten van mijn leven.

34. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Ik weet niet of ik zonder jou door het leven zou kunnen. Je bent zo belangrijk voor me en ik zal er altijd 100 procent voor je zijn. Je hebt mijn leven echt compleet gemaakt. Bedankt dat je mijn geweldige kleine meid bent.

35. Bedankt dat je me moeder hebt gemaakt. Voordat jij in mijn leven kwam, dacht ik waarom zou iemand kinderen willen hebben. Maar nu ik jou heb, zijn er zoveel herinneringen die ik voor altijd zal koesteren. Je maakt me elke dag aan het lachen met je grappige opmerkingen en gevatte grappen. Je knuffels en kussen doen mijn ijzige hart smelten. Ik hou zoveel van je.

36. Bedankt dat je me moeder hebt gemaakt. Je bent geboren op de mooiste dag van het jaar; je was dit kleine kostbare bundeltje dat ik nodig had in mijn leven en mijn wereld is sindsdien nooit meer hetzelfde geweest. Elke dag met jou is geweldig en ik wil dat blijven doen zolang ik nog leef.

37. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Ik wist niet dat het moederschap zo geweldig kon zijn. Je hebt me zoveel geleerd, zelfs dingen die ik niet leerde tijdens mijn beproeving. Ik hou van alles aan je en ik ben God dankbaar voor de dag dat ik ontdekte dat ik zwanger van je was.

38. Bedankt dat je me geholpen hebt om moeder te worden. Ik hou ervan hoe je me met je grote bruine ogen aankijkt zodra je wakker wordt, en hoe je in mijn armen prompt in slaap valt. Ik hou er ook van dat ik weet welke knuffels je wilt: veel kietelen en over je rug wrijven.

39. Bedankt dat je me een kind hebt gegeven. De eerste keer dat ik je ontmoette, wist ik dat je speciaal was. Je maakte het me moeilijk om van een ander zoveel te houden als van jou. Het werk van een moeder is eindeloos, maar haar liefde voor haar kinderen is grenzeloos!

40. Bedankt dat je besloot op de wereld te komen en mijn zoon te zijn. Het is niet altijd makkelijk om een ouder te zijn, maar het is zo belonend. Ik hou van je als een gek en ik ben zo trots op je.

41. Bedankt dat je de meest geweldige zoon bent. Je bent de beste, en ik ben zo blij dat we alles samen mogen meemaken. Ik hou van je.

42. Bedankt dat je een geweldige zoon bent. Soms maak ik me zorgen dat ik geen goed werk doe met je opvoeding, maar elke keer als ik je hoor praten met je vrienden en de oprechte liefde en genegenheid zie die je voor iedereen hebt, herinnert me dat eraan wat een uitstekend werk ik doe. Ik hoop dat je weet hoeveel vreugde en geluk jouw aanwezigheid in mijn leven me brengt.

43. Ik keek laatst naar je mooie, schattige gezichtje en besefte hoeveel ik van je hou en je waardeer. Je bent een geweldig kind, lieverd. Blijf dat voor altijd. Ik hou heel veel van je.

44. Bedankt dat je me moeder hebt gemaakt van drie prachtige kinderen. Je maakte mijn leven compleet en liet me zien dat ik alles kon als ik het eenmaal begon te proberen. Er is geen ander gevoel in de wereld dan te weten dat ik iemand heb die van me houdt en die naar me opkijkt als hun moeder. Ik hou heel veel van je!

45. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Jou ter wereld brengen was het mooiste wat me ooit is overkomen. Mijn leven is veranderd op goede manieren die ik zonder jou nooit zou hebben gehad.

46. Bedankt voor alles wat je doet. Ik hou ervan hoe opmerkzaam en slim je bent. En bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt, want dat is het beste gevoel in de wereld. Je verbeelding blijft me verbazen, en je dromen geven me vertrouwen in je toekomst.

47. Bedankt dat ik eindelijk moeder ben geworden. Ik begon te denken dat het nooit zou gebeuren. Ik ben erg blij dat we elkaar hebben. We zijn een geweldig team, en we mogen trots zijn op onszelf. Liefs, je moeder

48. Bedankt dat je van mij de meest trotse moeder van allemaal maakt. Ik hou ervan hoe je zo helder en vrolijk bent. Je bent mijn geluk op momenten dat het er niet zo vrolijk uitziet.

49. De gelukkigste dag van mijn leven was toen ik moeder werd. Je was het beste wat me ooit is overkomen, en mijn leven is nooit meer hetzelfde geweest. Ik hou zoveel van je, en hoewel het lijkt alsof ik het je nooit vertel, is de waarheid dat ik elke dag dankbaar ben dat ik je in mijn leven heb gebracht.

50. Bedankt dat ik je moeder mocht zijn, ook al heb ik je niet gebaard. Je bent de liefste, aardigste, geweldigste persoon die ik ken en ik ben zo blij dat we elkaar hebben.

51. Bedankt dat je me het grootste geschenk van mijn leven hebt gegeven. Een kostbaar klein meisje dat meer is dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Je bent zo’n gelukkig, enthousiast persoon en het is aanstekelijk.

52. Bedankt voor alle vreugde, lach, liefde en tranen die je in mijn leven hebt gebracht. Ik voel me zo gelukkig dat ik elke dag met je mag doorbrengen. Laten we hopen dat we samen een leven vol herinneringen hebben.

53. Mijn hart is nog steeds zo vol van geluk en liefde. Niets voelt alsof het me ooit gelukkiger kan maken dan jouw moeder te zijn. Je weet niet hoezeer jouw aanwezigheid in het leven mij gelukkig maakt, maar ik weet zeker dat je erachter zult komen hoe dat voelt. Tot dan, hier is een stille kus voor jou. »

54. Bedankt dat je de mijne bent. Ik weet niet of ik nog iets anders kan vragen. Ik hou van je. Mijn dochter.

55. Ik dacht dat ik wist wat van iemand houden betekende, maar toen jij in mijn leven kwam, leerde ik dat wat ik had gevoeld slechts een klein deel van ware liefde was. Bedankt dat je vreugde en geluk in mijn leven hebt gebracht.

56. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Ik ben zo blij je in mijn leven te hebben. Je geeft me het gevoel dat moeder zijn het beste op deze planeet is.

57. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest als nu met jou en je broer in mijn leven. Jullie zijn allebei bijzondere geschenken, en ik hou heel veel van jullie!

58. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Ik wilde dit zo graag, en ik kan niet geloven dat je hier bent en echt en gezond. Je bent de liefde van mijn leven en er is niets dat ik niet voor je zou doen. Bedankt met heel mijn hart!

59. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Ik zou deze ervaring voor niets ter wereld willen ruilen. Ik hou heel veel van je en zal altijd mijn best blijven doen om je goed op te voeden.

60. Liefje, bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Niemand heeft gezegd hoe moe ik zou worden als ik de hele nacht met jou en mezelf op zou zijn. Iedereen zei carrière, carrière, carrière maar niemand zei iets over moeder zijn en de vreugde die het je geeft. Bedankt dat je mijn leven zoveel gelukkiger hebt gemaakt.

61. Ik had nooit gedacht dat ik me zo zou voelen. Een moeder. Dit gevoel is geweldig en het vult mijn hart met vreugde! Vandaag, toen ik mijn bedankbriefjes schreef, kon ik niet de juiste woorden vinden om je te bedanken voor je geboorte en het geven van een prachtig leven.

62. Bedankt dat je mijn dochter bent. Ik dacht niet dat het mogelijk was om zoveel van iets te houden als van jou. Ik wist niet dat iets me tegelijkertijd zo blij, zo verdrietig en zo trots kon maken. Je hebt echt een moeder van me gemaakt.

63. Bedankt dat je mijn dochter bent. We hebben misschien onze slechte dagen gehad, maar we maken het altijd goed met liefde en veel gelach. Jouw lach maakt van mij een beter mens. Liefs, mam.

64. Bedankt dat ik je moeder mocht zijn. Elke dag leer ik nieuwe dingen over jou en over het leven in het algemeen, en ik zou je voor geen goud willen ruilen. Bedankt dat je altijd voor me zorgt en me er voor je laat zijn als je iemand nodig hebt, maar ook dat je je eigen leven hebt en er voor me bent als ik je nodig heb.

65. Bedankt dat je voor mij geboren bent. Ik hou zoveel van je.

66. Ik weet niet hoe ik ooit zonder jou door het leven had gekund. Je bracht me naar een hoger niveau dan ik nooit gedacht had, en hoe moeilijk het ook was, het was het waard. Ik zal altijd van je houden, ook al hebben we onze momenten.

67. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Ik zou me mijn leven zonder jou niet kunnen voorstellen. Je bent niet alleen de leukste, liefste en domste persoon die ik ooit gekend heb, maar je hebt me meer liefde laten voelen dan enig mens op deze planeet ooit zou kunnen weten. Elke keer als ik naar je kijk, word ik eraan herinnerd hoe gelukkig ik ben dat ik jou in mijn leven heb.

68. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Ik ben nog nooit zo dankbaar geweest in mijn hele leven, maar dat is waarschijnlijk omdat ik nog nooit zoveel liefde voor iets of iemand heb gevoeld als voor jou! Jij en onze kleine familie hebben mijn dromen waargemaakt.

69. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Er zijn geen woorden om te beschrijven hoe dankbaar ik ben om jou in mijn leven te hebben. Bedankt dat je me grappige verhalen vertelt, je triomfen deelt en een prachtig voorbeeld bent van hoe een meisje zou moeten zijn. Nogmaals bedankt, lieverd, en al mijn liefde.

70. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Je hebt mijn leven veranderd en de manier waarop ik naar de wereld kijk. Alles leek zo moeilijk voordat jij kwam. Nu lijkt het alsof alles goed komt, omdat je bij elk moeilijk ding aan mijn zijde staat. Ik hou zoveel van je, blijf veilig en doe je best!

71. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Iedereen die je kent kan zien waarom ik zo trots ben om je moeder te zijn. Je bent zo warm en aardig, een geweldige vriendin voor alle meisjes op school. Zo blij dat we elkaar hebben.

72. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Dank je dat je me ‘s morgens blij maakt als ik je schattige gezichtje zie en als ik je stevig omhels. Bedankt dat je voor jezelf zorgt zodat ik nu en in de toekomst van je kan genieten. Liefs, mama

73. Bedankt dat ik moeder ben geworden, en dat ik je heb mogen zien opgroeien. Je bent mijn zon in de ochtend, mijn maanlicht in de nacht en mijn sterren als ik moe ben. Alles wat ik doe is voor jou.

74. Dank je wel dat je in mijn leven bent gekomen en een moeder van me hebt gemaakt. Ik hou ervan je moeder te zijn. Je groeit op tot zo’n mooie jonge vrouw, die slim en grappig is. Ik ben heel benieuwd wat je in de toekomst gaat doen, maar ik ben vooral blij dat je gelukkig bent.

75. Bedankt dat je me deze geweldige kans hebt gegeven om moeder te zijn. Ik ben zo dankbaar dat ik mijn hele leven bij je mag zijn en ik hoop dat je weet dat ik altijd van je zal houden.

76. Ik was stiekem opgewonden en nerveus toen ik ontdekte dat ik moeder zou worden. Maar toen jij voor het eerst in mijn leven kwam, was ik overweldigd door hoe gelukkig ik was. De liefde die ik voor je voelde en hoe je me liet voelen is bijna onbeschrijfelijk. Bedankt voor de inspiratie in mijn leven.

77. Bedankt dat je mijn zoon bent. We hebben door de jaren heen veel ups en downs meegemaakt, maar kijk ons nu eens! Ik ben dankbaar dat God me jou gaf en ik ben trots om te zeggen dat ik je moeder ben.

78. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Je bent de grootste vreugde in mijn leven, en ik heb niet eens de woorden om uit te drukken hoe dankbaar ik ben voor alles wat je voor me betekent.

79. Bedankt dat ik moeder ben geworden. Het is zo geweldig en mooi om mijn dochter te baren en vast te houden. Ik wil haar zo goed mogelijk opvoeden. Ik hou van je, meisje.

80. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Je gaf mijn leven betekenis en leerde me geduld en onvoorwaardelijke liefde. Ik ben zo blij dat je besloot op deze wereld te komen zodat we samen konden zijn.

81. Ik heb vaak geen woorden, dus laat me geschreven woorden gebruiken om je te bedanken. Jouw liefde is het grootste geschenk dat ik ooit had kunnen krijgen. Jouw mama zijn is het beste gevoel in de wereld. Je bent geweldig en kostbaar voor me.

82. Bedankt dat je op deze wereld bent gekomen en mij de kans hebt gegeven om moeder te worden. Ik hou van je lach en hoe je ‘s nachts naast me in slaap valt… Je houdt mijn hart vast en houdt onvoorwaardelijk van me.

83. Ik wilde je een kort briefje schrijven om je te bedanken dat je er voor me was. Je hebt me de moeder gemaakt die ik altijd wilde zijn en je hebt me zoveel vreugde gegeven. Ik ben zo blij dat je mijn dochter bent. Ik hou van je.

84. Bedankt dat je me het grootste geschenk hebt gegeven dat een mens kan hebben – jouw moeder zijn. Je bent uitgegroeid tot een mooie, slimme en vriendelijke jonge vrouw – net zoals ik wist dat je zou doen. Als iemand me vraagt of ik denk dat ze kinderen kunnen krijgen, zeg ik ze dat het de moeite waard is. Jij bent mijn leven.

85. Ik had nooit gedacht een kind te kunnen krijgen, maar jij hebt mijn leven veranderd. Je bent zo lief en zo goedaardig dat ik niet anders kan dan van je houden. Moge je elke dag beseffen wat een bijzonder meisje je bent.

86. De dag dat je werd geboren was de beste dag van mijn leven. Ik hou zoveel van je, en elke dag dank ik mijn gelukkige sterren dat ik je moeder mag zijn.

87. Bedankt dat je zo’n lief klein meisje bent. Je knuffels en kusjes maken mijn dag beter en ik breng graag tijd met je door. Woorden kunnen niet uitdrukken hoeveel ik je waardeer.

88. Bedankt dat je geboren bent! Ik heb altijd gezegd dat ik mama wilde worden, en nu ben ik het. Vanaf het moment dat je op aarde kwam, heb je me laten zien wat echte liefde is. Je kwam schoppend en schreeuwend ter wereld, maar vanaf dat moment was je een zonnestraal.

89. Je hebt mijn leven de moeite waard gemaakt. Ik was zo verloren zonder jou tot de dag dat je op deze wereld kwam. Je bent mijn hart en ziel!

90. Bedankt dat je een moeder van me hebt gemaakt. Ik wist niet dat ik dit voor iemand anders kon voelen zo kort nadat ik je zus verloor. Je bent het mooiste geschenk in mijn leven en ik ben erg dankbaar dat je een deel van mij bent.

91. Bedankt dat ik moeder ben geworden, het was een geweldig avontuur en een sensatie van mijn leven om je op te voeden, en ik hou zoveel van je. Ik besef nu hoeveel geluk ik heb gehad. Bedankt dat je het meisje bent dat je bent.

92. Woorden kunnen niet uitdrukken hoe dankbaar ik ben dat mijn leven een speling van het lot had die resulteerde in jou. Door jou ben ik moeder geworden. Je hebt me de grootste vreugde van mijn leven gegeven. Bedankt voor alle keren dat je me liet lachen, en ook voor de keren dat ik gefrustreerd of boos was. Bedankt voor het opkrikken van mijn eigenwaarde als er dagen zijn dat ik daaraan twijfel. Je bent de beste dochter ooit en ik hou van je.

93. Bedankt om jou te zijn, om van mij een moeder te maken. Je hebt me zoveel geleerd, liefde, vriendschap en vooral geduld en begrip.

94. Bedankt dat ik de kans kreeg om moeder te worden. Door jou te hebben, leef ik een heel ander leven dan ik had verwacht. Ik had deze kleurrijke wereld niet kunnen zien als jij niet geboren was. Je betekent alles voor mama en papa. Je maakt ons zo gelukkig.

95. Bedankt dat je me het beste in mijn leven hebt gegeven. Ik hou van elk ding om moeder van je te zijn. De manier waarop je lacht, hoe lief je bent, de nieuwe dingen die je me elke dag leert. Ik had me geen betere dochter kunnen wensen.

96. Bedankt dat je me hebt opgevangen tijdens mijn zwangerschap en bevalling. Ik weet dat het niet makkelijk was, maar je glimlach en knuffels maken het allemaal de moeite waard.

97. Ook al ben ik niet perfect en zeg ik soms dingen waar ik spijt van heb, ik ben blij dat jij mijn dochter bent. Door jou is mijn leven ten goede veranderd. Je laat me hard werken en hard spelen. En bedankt dat je in mijn leven kwam toen ik het het minst verwachtte.

98. Bedankt dat je mijn zoon bent. Ik voel me zo gelukkig je moeder te zijn en je te zien opgroeien tot een slim en vriendelijk persoon. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor jou in petto heeft.

99. Bedankt dat je naar deze wereld bent gekomen. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Ik hou van alles aan je persoonlijkheid en ik zal er altijd voor je zijn, je steunen als je hulp nodig hebt.

100. Bedankt dat je geboren bent, zo’n plezier om je heen bent en het leven de moeite waard maakt! Ik hou zoveel van je.

101. Bedankt dat je van mij een moeder hebt gemaakt! Ik ben nog nooit in mijn leven zo gelukkig geweest als wanneer ik je voor het eerst vasthoud. Je zorgt elke dag voor zoveel geluk en troost.

102. Bedankt dat je geboren bent en de stukjes van mijn leven weer in elkaar hebt gezet. De familie is nu compleet door jou. Ik hoop dat we samen een goede tijd zullen hebben, terwijl je opgroeit en van alles doet. Ik hou heel veel van je en dank God elke dag dat ik moeder ben geworden.

103. Bedankt dat je mijn dochter bent. Ik hou ervan moeder te zijn en je elke dag te zien opgroeien. Je bent zo attent, slim, zorgzaam en sterk. Je maakt van mij een beter mens. Ik ben erg trots om je moeder te zijn.

104. Bedankt dat je een prachtig en perfect meisje bent. Bedankt dat je me in het ziekenhuis uitzocht en me je in mijn armen liet houden, ook al was ik behoorlijk nerveus. Bedankt dat je mijn dochter wilde zijn. Ik hou heel veel van je en hoop dat we nog vele jaren van geluk samen hebben.

105. Als ik denk aan mijn leven en hoeveel het ten goede is veranderd sinds jouw geboorte, kan ik niet anders dan dankbaar zijn. Je bent zo mooi en slim. Ik voel me zo gelukkig om je moeder te zijn.

106. Hoewel ik soms wou dat ik meer tijd had om dingen alleen te doen, ben ik zo blij dat ik je moeder ben. Je hebt veel vreugde in mijn leven gebracht. Het maakt me zo gelukkig dat ik elke dag met jou mag doorbrengen.

107. Bedankt voor elk moment dat je in mijn leven bent. Ik ben heel blij dat ik me jouw moeder mag noemen, en voor alles wat je me over het leven hebt geleerd. Je bent de beste dochter die een moeder zich kan wensen. Je hebt mijn leven speciaal gemaakt door er deel van uit te maken.

108. Bedankt dat je mij hebt gekozen om je moeder te zijn. Je hebt me kracht, moed, vertrouwen en een reden om elke dag te lachen gegeven. Ik kan me niet voorstellen hoe mijn leven zonder jou zou zijn.

109. Ik zal nooit de dag vergeten dat je geboren werd en dat ik je voor het eerst in mijn armen hield en je zachte, kleine gezichtje kuste. Je hebt me door de jaren heen zoveel vreugde gebracht, vooral als we samen lachen. Je bent mijn beste vriend in de hemel en op aarde. Ik hou van je met heel mijn hart! Op nog vele jaren om onze vriendschap en moeder/dochter band te vieren.

110. Bedankt om mijn leven binnen te wandelen en het te veranderen. Ik heb nooit geweten hoeveel vreugde Little Miss Sunshine in mijn leven kon brengen in één klein lichaam, maar ik ben blij dat ik je liefde vaak mag voelen. Ik ben ook dankbaar voor de slapeloze nachten en de luieruitslag, want van deze dingen heb je me sterk gemaakt. Op deze speciale dag van Thanksgiving, dank ik je voor al je liefde, kusjes en knuffels.

111. Bedankt dat je in mijn leven bent gekomen. Hoe cliché het ook klinkt, je hebt mijn leven echt compleet gemaakt.

Deze dankbetuigingen om van mij een moeder te maken zijn om je te inspireren en je eraan te herinneren dat de reis van het moederschap een avontuur is, geen baan. Je eigen woorden moeten je dankbaarheid weerspiegelen voor deze ongelooflijke reis die God je heeft laten meemaken als moeder.

Mis ze niet als je deze kleine momenten in de tijd neemt om je te verheugen!