Bedankt Voor Alles Wat Je Doet

Een succesvolle man of vrouw zijn is geen kwestie van geboorte of geluk, het gaat om wat je doet en hoeveel hard je erin steekt. Je hebt geluk als je iemand om je heen hebt die je inspanningen begrijpt en je helpt te slagen. Ik heb het over je echtgenoot en familie.

Hen erkennen voor hun steun zal je relatie met hen helpen versterken. Vergeet niet dat niemand perfect is en dat iedereen fouten maakt. Waar het om gaat is dat je die fouten goedmaakt en het belang inziet van degenen die je omringen.

Een gezegde, een woord van bewondering en dankbaarheid, of gewoon een eenvoudig dankwoord kan krachtig genoeg zijn om ons geluk te verbeteren en ons dankbaar te laten voelen. Wanneer iemand iets voor ons doet, of het nu klein of groot is, nemen we dan echt de tijd om te waarderen wat ze gedaan hebben? We zouden iemand zo vaak mogelijk moeten bedanken, want een eenvoudig « dank je wel » kan je gelukkiger maken en ervoor zorgen dat je meer wilt doen.

Hier zijn bedankjes voor alles wat je doet en citaten die je naar je geliefden kunt sturen.

Bedankt voor alles wat je doet

Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten! Na een lange dag kan ik erop rekenen dat je thuiskomt en me een dikke knuffel geeft. Dan help je me met klusjes in huis en herinner je me eraan dat ik het goed doe.

1. Bedankt voor alles wat je doet. Je maakt mijn leven zoveel makkelijker, door me te helpen met dingen als de was, boodschappen doen en honden uitlaten. Ik ben erg dankbaar dat we samen zijn, en ik kijk uit naar nog vele jaren van een geweldige relatie.

2. Wow, je bent zo hardwerkend. Ik ben onder de indruk van hoeveel je elke dag bereikt. Je bent altijd eerder thuis dan ik en bereid om meer taken op je te nemen. Bedankt voor alles wat je doet.

3. Ik waardeer echt alles wat je voor me doet. Er zijn veel dingen die ik zou moeten doen, maar jij doet ze zodat ik me er geen zorgen over hoef te maken. Je bent een geweldig persoon en ik ben dankbaar dat we samen zijn.

4. Bedankt dat je me altijd helpt. Of ik nu ziek ben en een slaapplaats nodig heb of aan een zakelijke deal werk en onderzoek nodig heb, jullie zijn er voor me. Ik waardeer het allemaal zo erg. Bedankt dat je een geweldige partner bent.

5. Bedankt voor wat je doet. Je hebt me door zoveel geholpen en ik weet niet wat ik gedaan zou hebben zonder jouw hulp in mijn leven. Moge je geweldig blijven zoals altijd.

6. Je bent er zoveel voor me geweest. Je hebt voor me gekookt en schoongemaakt toen ik te ziek was om iets te doen, je hebt mijn leven gered toen die bij me stak op het strand en je gaf helemaal niets om het gif, je bent geweldig! Bedankt voor alles wat je doet.

7. Bedankt dat je er voor me bent. Bedankt dat je me beschermt tegen iedereen die slecht of dom is. Bedankt dat je me over de wereld hebt geleerd. Ik ben zo dankbaar dat we elkaar hebben ontmoet, en ik wil je gewoon bedanken voor alles.

8. Je maakt mijn leven zoveel beter. Ik ben zo dankbaar dat elke dag helder is en jij erin zit en wonderen laat gebeuren, gewoon omdat je er bent.

9. Bedankt dat je zo’n geweldige vriend bent. Je was er altijd voor me als ik iemand nodig had om in vertrouwen te nemen of er voor me te zijn. Bedankt dat je mijn beste vriend bent.

10. Bedankt dat je me te hulp schoot toen ik je hulp nodig had. Ik waardeer echt hoe we van elkaar afhankelijk zijn, bedankt dat je er altijd voor me bent.

11. Bedankt voor al jullie hulp, zowel achter de schermen als ervoor. Jullie bijdragen elke week zijn van onschatbare waarde.

12. Bedankt voor het vrijwilligerswerk op kantoor deze kerst. Ik waardeer het dat je zo hard hebt gewerkt, en ik vond het echt leuk om je beter te leren kennen toen we ons aan elkaar voorstelden. Bedankt voor alles wat je doet.

13. Bedankt voor alles wat je doet. Van hulp bij het maken van dinerplannen tot het altijd herinneren aan de tandartsafspraak, je helpt me op veel manieren. Ik weet niet hoe ik een evenwicht zou vinden als ik jou niet in mijn leven had. Heel erg bedankt.

14. Heel erg bedankt voor alles wat je doet, je hulp wordt echt gewaardeerd. Ik had het niet zonder jou kunnen doen.

15. Je bent zo’n geweldige moeder. Je bent er altijd als ik je nodig heb. Je herinnert me eraan wat belangrijk is in het leven. Ik heb geluk dat je mijn moeder bent en dank je voor alles wat je voor me doet.

16. Ik weet dat het soms moeilijk is, maar jij bent het beste in deze relatie! Ik meen het echt als ik dank je wel zeg, want zonder jou en je geweldige werk zou ik niet geloven dat we zo gelukkig samen zouden zijn.

17. Bedankt dat je een geweldige partner en assistent bent. Ik weet niet of ik dit werk zonder jou zou kunnen doen. Je steunt me en laat me nooit in de steek. Bedankt voor alles wat je doet.

18. Bedankt dat je me helpt met de was, voor de kinderen zorgt, maaltijden bereidt, en een goede sport bent over al deze dingen. Ik weet dat het niet makkelijk is om zoveel te doen. Bedankt voor alles wat je doet.

19. Ik wil je bedanken voor al je steun en aanmoediging. Ik zou nergens zijn zonder jou, mijn werkpartner en vriend. Je bent ongelooflijk voor alles wat je voor me doet en ik ben je zeer dankbaar.

20. Het is moeilijk om iemand te vinden waar je op kunt vertrouwen, die je geliefd en verzorgd laat voelen, die alle kleine dingen waardeert die je voor ze doet. Ik ben dankbaar dat ik jou heb.

21. Ik wil mijn waardering uitspreken voor alle goede dingen die je het afgelopen jaar voor me hebt gedaan. Je hebt veel tijd met me doorgebracht, en we hebben samen mooie herinneringen gedeeld. Ik ben blij dat onze paden elkaar gekruist hebben! Bedankt voor alles wat je doet.

22. Bedankt dat je zo geweldig bent. Door jou voel ik me speciaal, en ik denk graag dat ik hetzelfde voor jou doe. In deze moeilijke tijden is het fijn om te weten dat ik jou in mijn leven heb.

23. Bedankt dat je er altijd voor me was. Je was er altijd voor me als ik een schouder nodig had om op uit te huilen en zorgde voor me als ik down was. Ik kan nog steeds niet geloven dat we een stel zijn!

24. Bedankt dat je zo’n goede vriend bent. Zonder jou zou ik geen vrienden meer hebben hier in de stad. Bedankt dat je er voor me bent, zelfs als ik een slechte dag heb en alleen wil zijn. Bedankt voor alles wat je doet.

25. Bedankt voor alles wat je doet. Het is verbazingwekkend hoeveel dingen er te doen zijn en hoeveel werk je rond het huis doet. We hebben geluk met jou als echtgenoot, partner en vader.

26. Bedankt voor alles wat je doet. Ik weet dat het soms niet makkelijk is om aan mijn kant te staan, maar ondanks alles blijf je doorgaan. Ik waardeer je verdediging en dat je altijd bij me blijft. Ik hou van je.

27. Bedankt voor alles wat je doet, mama. Ik ben me vaak bewust van je onvermoeibare inzet om ervoor te zorgen dat ik goed gevoed, schoon en gelukkig ben. Soms is het moeilijk om je te vertellen hoezeer ik het waardeer omdat het soms een tweede natuur is. Maar, bedankt.

28. Bedankt voor alles wat je voor mij en mijn gezin doet. Je doet zoveel voor ons, ik probeer mijn waardering te tonen maar dat lukt niet altijd. Ook al breng je meer tijd met hen door dan met mij, ik wil dat je weet hoe dankbaar ik voor je ben.

29. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Je bent zo attent in het regelen van de bloemen en ik hou ervan. Ik ben zo blij dat ik een beste vriend als jij in mijn leven heb.

30. Bedankt voor je steun tijdens dit hele proces. Ik weet dat het niet gemakkelijk is en dat heeft me een nieuwe waardering gegeven voor alles wat je doet als mijn vriend!

31. Je bent constant bezig; je hebt een veeleisende baan, gaat voltijds naar school en doet ontelbare uren vrijwilligerswerk. Ik moet het heel nauw nemen met mijn budget, maar toch lukt het je om me verjaardagscadeaus te geven en me mee uit te nemen. Het is soms moeilijk om je bij te houden, maar omdat je altijd je best doet, ben ik dankbaar dat je in mijn leven bent. Bedankt voor alles wat je doet.

32. Ik wilde de tijd nemen om je te vertellen wat een geweldig persoon je bent. Ik waardeer alles wat je doet, alle kleine en grote dingen die op mijn pad komen. Ik geniet echt van onze tijd samen. Je maakt mijn leven beter, en ik ben erg dankbaar dat je erin zit. Bedankt voor alles wat je doet.

33. Bedankt voor de vele offers die je hebt gebracht om mijn leven gemakkelijker te maken. Je rijdt me rond, doet moeite om dingen voor me te kopen en helpt me wanneer ik dat vraag. Ik hoop dat je weet hoe waardevol je opoffering is. Ik ben je echt dankbaar. Bedankt voor alles wat je doet.

34. Je bent een geweldige broer en ik ben dankbaar je in mijn leven te hebben. Ik kan veel van je leren. Je bent een goede artiest, een lieve echtgenoot en een geweldige vader. Bedankt voor alles wat je doet.

35. Ik begrijp dat vrouwen vaak niet de beste mensen op kantoor zijn. Voor het verdragen van veel dingen waar je geen controle over hebt, heel erg bedankt!

36. Bedankt dat je mijn beste vriend bent. Je bent er altijd voor me, moedigt me aan als ik het nodig heb. En ik hou ervan hoe we altijd kleine gesprekjes hebben over van alles en nog wat. Het is fijn om je aan mijn zijde te hebben.

37. Bedankt voor alles wat je doet. Je staat altijd klaar om te helpen, zelfs als ik het niet vraag. Je herinnert me eraan en moedigt me dagelijks aan om te blijven wie ik wil zijn. Ik heb veel geluk met jou in mijn leven.

38. Bedankt dat je er altijd voor me bent als ik je nodig heb. Bedankt dat je mijn dienst overneemt op het kantoorfeest. Bedankt dat je met me meeging naar mijn doktersafspraak ook al was het een tijdsverplichting. Heel erg bedankt.

39. Bedankt dat je er altijd bent en de tijd neemt om de dingen te doen die me de hele dag helpen. Ik waardeer echt alles wat je doet. Je maakt mijn dagen echt een stuk vrolijker.

40. Bedankt voor alles wat je voor ons doet. We waarderen je humor en medeleven, en we danken je dat je de tijd neemt om deel uit te maken van ons leven.

41. Je bent de beste man die ik me ooit had kunnen wensen. Bedankt voor alle liefde die je mij en het gezin geeft. Je bent er altijd om te helpen als we het nodig hebben en je doet je uiterste best op je werk om voor ons te zorgen op een manier die we nooit zullen willen of nodig hebben.

42. Ik waardeer alles wat je doet. Ik weet dat je dat niet altijd graag hoort, maar het is waar. De afgelopen dagen waren erg druk en stressvol, maar je hebt me er doorheen geholpen en het een stuk makkelijker gemaakt. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben!

43. Bedankt dat je altijd een goede vriend bent geweest. Ik weet dat het soms niet makkelijk was tussen ons, maar ik wil je altijd laten weten dat ik je vriendschap waardeer en hoeveel die voor me betekent. Bedankt dat je er altijd voor me bent en dat ik op je kan steunen als dat nodig is.

44. Bedankt dat je altijd de schouder bent om op uit te huilen, naar mijn zorgen en problemen luistert, me helpt en voor alles wat je doet. Ik waardeer je zo erg en ik hou van je.

45. Je bent een geweldige vriend, creatief en leuk om mee om te gaan. Ik kon me geen betere persoon wensen om me door deze tijd in mijn leven te helpen. Ik heb geluk dat ik jou in mijn leven heb.

46. Ik kan alleen maar zeggen dat je er altijd voor me was, wat er ook gebeurde. Bedankt dat je altijd voor me duimde en niets dan het beste voor me wilde. Bedankt dat je een geweldige vriend en persoon bent.

47. Bedankt dat je er altijd voor me bent, dat je me eraan herinnert dat ik alles kan doen wat ik wil. Jij bent de enige die weet hoeveel ik worstel met twijfel en je pusht me hard om dingen te bereiken waarvan ik niet eens wist dat ze mogelijk waren voordat we elkaar ontmoetten.

48. Bedankt voor alles wat je doet. Je maakt mijn leven makkelijker en leuker. Ik weet niet wat ik zonder jou zou doen.

49. Bedankt voor alles wat je doet. Je bent een grote steun in mijn leven geweest en er zijn tijden geweest dat ik op je steunde toen ik het gevoel had dat ik wilde stoppen, maar je moedigde me aan om door te gaan. Je bent een van de vrienden waar ik niet zonder zou kunnen.

50. Ik waardeer je altijd voor alles wat je voor me doet. Of het nu iets kleins is, zoals het bed opmaken of een glas water halen, of iets groters, zoals iets wat je op je werk hebt gedaan. Ik ben erg blij met jou in mijn leven.

51. Bedankt dat jullie zo’n geweldige familie voor ons zijn en voor alles wat jullie doen om te helpen. We waarderen het echt. Heel erg bedankt voor jullie liefde en steun.

52. Bedankt dat je een geweldige echtgenoot en vader bent. Je bent erg aardig en geduldig met onze kinderen. We zijn gezegend met jou als familie. Bedankt voor alles wat je doet.

53. Heel erg bedankt voor alles wat je elke dag doet. Ik zeg het niet genoeg, maar je maakt echt een verschil in mijn leven. Zelfs als ik me niet goed voel en ik me tot jou wend, is er altijd iemand met een knuffel, een glimlach en een schouder om op te leunen.

54. Bedankt dat je jezelf bent. Het is zo goed om je in mijn leven te hebben in moeilijke en eenvoudige tijden. Je bent er altijd als ik een lach of een schouder om op uit te huilen nodig heb en dat betekent heel veel. Bedankt voor alles wat je doet.

55. Ik waardeer alles wat je voor me doet. Ik waardeer je regelmatige financiële giften en dat je me ook helpt met dingen rondom het huis. Ik waardeer je hulp als ik gestrest ben en veel gewicht op mijn schouders draag.

56. Bedankt dat je altijd het beste met me voor hebt. Bedankt dat je de tijd neemt om dingen met me te doen en dat je mijn grootste fan bent. Ik zal er ook altijd voor jou zijn!

57. Bedankt dat je zoveel dingen doet. Bedankt dat je charmant, geestig en eerlijk bent. Je bent een geweldige vriend, en ik wil niet zonder je, zelfs als dat betekent dat ik vriendelijker moet zijn of meer momenten moet nemen om te genieten van de kleine dingen in het leven, zoals je hand vasthouden.

58. Bedankt voor je hulp bij het etentje. Het was ongelooflijk om te zien dat ons huis er spik en span uitzag nadat je klaar was met schoonmaken.

59. Bedankt dat je er altijd bent als ik mijn problemen wil bespreken. Je bent een grote bron van troost en steun geweest.

60. Ik wil je bedanken voor alles wat je doet. Je bent zo ongelooflijk in je werk. Ik weet dat veel mensen jaloers zijn op jou en wat je doet. Ik wil je gewoon bedanken en dat ik graag met je werk, dit werk doe.

61. Dank u voor alles wat u doet. Uw steun betekent de wereld voor mij. Ik weet niet wat ik zonder jullie zou doen. Niets zal dat ooit veranderen.

62. Ik wilde u bedanken voor alles wat u doet. Uw steun betekent veel voor mij en ik ben dankbaar voor de offers die u elke dag brengt om mij op mijn carrièrepad te helpen!

63. Bedankt dat je altijd alles weet te repareren. Als jij er niet was, zou ik verloren en een wrak zijn. Bedankt voor alles wat je voor me doet. Je bent een geweldig persoon en ik heb geluk dat ik je in mijn leven heb!

64. Bedankt voor al je hulp met de kinderen en het huis. Ik waardeer echt alles wat je voor me doet. Ik heb geluk dat ik zo’n geweldige man en partner heb.

65. Bedankt dat je een goede echtgenoot en vader bent. Ik weet dat het niet altijd makkelijk is met onze kinderen. Tussen je werk en alle andere dingen in je leven, wil ik je bedanken dat je ervoor zorgt dat er altijd voor mij, de kinderen en ons huis wordt gezorgd.

66. Mijn man, bedankt voor al het huishoudelijk werk dat ik zo druk op het werk heb gedaan. Ik ben heel dankbaar dat ik een partner heb die zoveel voor ons huis en mijn gezin kan doen.

67. Bedankt dat je de tijd neemt om aan me te denken. Van het helpen met mijn huiswerk tot het meegaan als ik me niet goed voel, je lijkt altijd te weten wat ik nodig heb. Ik waardeer alles wat je voor me doet.

68. Bedankt dat je zo’n goede oom bent. Het betekent veel om je in de buurt te hebben om me te helpen als ik het nodig heb. Ik waardeer vooral de tijd en moeite die je voor mijn neefje doet. Hij wordt al snel een van uw grootste fans.

69. Ik weet niet hoe ik ooit de dag doorkom, laat staan verschillende delen van mijn week, zonder jouw hulp en steun. Bedankt dat je zo begripvol en geduldig bent en dat je er altijd voor me bent. Ik kan me niet voorstellen wat ik zou doen zonder jou in mijn leven.

70. Bedankt voor alles wat je voor me doet. Ik heb vaak zoveel stress en het is fijn om te weten dat ik iemand heb om naar huis te gaan en tot rust te komen. Bedankt.

71. Bedankt voor alles wat je doet. Je ouders, broers en zussen en ik voelen ons erg gelukkig met iemand die zo zorgzaam, meelevend en attent is als jij.

72. Bedankt voor alles wat je doet. Het is fijn om te weten dat er iemand is als ik hulp nodig heb. Het is ook fijn om te weten dat ik op je kan rekenen om me te laten lachen als ik down ben. De wereld is een betere plek met mensen zoals jij erin.

73. Heel erg bedankt voor alles wat je doet. Bedankt voor het helpen met mijn dagelijkse taken. Je bent er altijd als ik hulp nodig heb en gaat altijd verder dan wat er van je gevraagd wordt. Ik waardeer alles wat je doet.

74. Bedankt voor alles wat je doet en dat je me altijd steunt, zelfs als het moeilijk wordt. Ik zou me geen leven zonder jou kunnen voorstellen.

75. Hey love! Ik wilde je even bedanken voor alles wat je voor me doet. Ik denk niet dat ik kan uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor alles wat je doet. Ik hoop dat je weet dat het veel voor me betekent en mijn leven nog beter maakt. Nogmaals bedankt, liefje!

76. Bedankt voor alles wat je doet. Het is niet makkelijk om een geniale vrouw te hebben, maar ik waardeer je inspanningen. Ik weet hoe hard je je best doet. Als je geen ideeën meer hebt en totaal gestrest bent, hoop ik dat dit briefje je eraan herinnert dat je partner er voor je is als het moeilijk wordt.

77. Bedankt dat je een geweldige kok, secretaresse en assistente bent. Jouw harde werk maakt mijn werk zo gemakkelijk. Ik ben blij dat ik jou heb.

78. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Ik weet dat het soms niet makkelijk is, maar bedankt voor alles wat je doet. Al is het maar luisteren naar mijn zorgen of afreageren, ik waardeer het allemaal.

79. Bedankt dat je een geweldige vriend bent. Je bent er op de slechte en de goede dagen, geeft me advies en moedigt me aan. Jouw positiviteit maakt een groot verschil in mijn leven!

80. Ik ben je erg dankbaar voor alles wat je voor me doet op dit pad dat we samen bewandelen. Je bent een geweldige vriend en ik dank je voor alles wat je hebt gedaan.

81. Bedankt om me te zeggen dat je in me gelooft. Bedankt voor het altijd beantwoorden van mijn e-mails en telefoontjes. Bedankt voor al die keren dat je me rondreed naar verschillende netwerkevenementen. Bedankt dat je zo’n geweldige echtgenoot bent.

82. Je bent mijn beste vriend en ik ben echt gezegend dat we zulke goede vrienden zijn. We hebben zoveel plezier samen, of we nu naar het strand gaan of gewoon met z’n tweeën thuis chillen. Wat we ook doen, ik ben altijd blij dat je aan mijn zijde staat.

83. Bedankt voor alles wat je doet! Je bent er altijd voor me als ik je nodig heb en dat waardeer ik echt.

84. Bedankt voor alles wat je doet. Je maakt me wakker, brengt me naar plaatsen waar ik heen moet, kookt voor me en nog veel meer. Jou in de buurt hebben is een zegen en ik ben je erg dankbaar.

85. Bedankt voor alles wat je doet. Het wordt zeer gewaardeerd.

86. Heel erg bedankt voor alles wat je doet. Je bent zo’n geweldige vriend!

87. Bedankt voor alles wat je in huis doet. Ik weet dat als ik thuis kom van mijn werk, het huis schoon is. Ik weet dat als ik wegga, de afwas gedaan is. Bedankt dat je me zo goed helpt.

88. Bedankt dat je in mijn leven was. Je bent geweldig en ik waardeer alles wat we samen hebben gedaan. We zijn gegroeid als koppel en zullen dat blijven doen. Bedankt dat je onze relatie naar een hoger niveau hebt getild.

89. Bedankt voor alle opofferingen die je voor me gemaakt hebt en elke dag laat je me speciaal voelen. Je steunt altijd mijn dromen en bent er voor me als ik je nodig heb. Ik ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben.

90. Het is moeilijk te weten hoeveel je voor me doet, maar soms kan ik een lijst samenstellen van 50 dingen die je in één week hebt gedaan. Bedankt dat je een geweldige echtgenoot, medeoprichter en vriend bent. Ik ben zo dankbaar dat we elkaar hebben.

91. Bedankt dat je een geweldige zus bent. Ik weet niet wat ik zou doen zonder jou die me naar huis rijdt, ervoor zorgt dat mijn kleren schoon zijn en het gras maait.

92. Ik weet dat je er ‘s avonds altijd voor me bent als ik overstuur ben na het werk. Je laat me beter voelen, knuffelt me en zegt dat het goed komt. Ik hou van die nachtelijke momenten.

93. Bedankt voor de bloemen afgelopen zomer. Ik wou dat we nog samen waren en waren getrouwd. Een relatie met jou was heel speciaal voor me, ook al werd het uiteindelijk niets. Je was zo’n liefhebbend vriendje en zorgde goed voor me. Bedankt voor de herinneringen.

94. Bedankt dat je me altijd onvoorwaardelijk steunt en aanmoedigt. Je beseft het misschien niet, maar je maakt een groot verschil in mijn leven.

95. Bedankt voor alles wat je doet om het huis te helpen. Ik weet dat het soms extra werk voor je is, maar ik waardeer je hulp met de klusjes.

96. Bedankt voor alles wat je doet om me te helpen met de kinderen. Het is fijn om te weten dat er iemand in mijn leven is op wie ik kan rekenen om op me te passen als dat nodig is. Bedankt voor al je steun en hulp deze week.

97. Bedankt voor alles wat je doet. Het is niet makkelijk leven met iemand met een obsessieve-compulsieve stoornis, maar je kalmeert me altijd ‘s morgens en helpt me onder de douche. Ik waardeer het echt.

98. Ik heb vaak het gevoel dat ik je niet genoeg bedank. Ik weet dat er zoveel vanzelfsprekend is dat het bijna een gewoonte is om dingen voor lief te nemen. Ik hou zoveel van je voor al je hulp.

99. Bedankt voor alles wat je in mijn leven doet. Bedankt voor de leuke tijd die we gisteravond op ons afspraakje hadden. Ik ben gezegend met zo’n geweldig persoon als jij aan mijn zijde.

100. Bedankt voor alles wat je doet. Hoewel ik weet dat het niet in je functieomschrijving staat, weet ik dat je er zou zijn als ik je nodig had om me met iets te helpen. Ik hou ervan hoeveel tijd en moeite je steekt in het leveren van toegevoegde waarde aan het bedrijf. Je bent echt een geweldige vriend.

101. Ik wilde even snel een briefje sturen om je te bedanken dat je zo geweldig bent. Ik voel me erg gelukkig dat ik een relatie heb met iemand die zo aardig is en hard werkt.

102. Je hebt altijd zo’n positieve instelling. Zelfs als het zo druk is, lijk je nog steeds kalm en in controle. Bedankt voor alle grote en kleine dingen die je doet om me beter te laten voelen als ik van slag ben.

103. Bedankt voor je hulp de afgelopen jaren. Ik denk niet dat ik het zonder jou had gekund en in je aanwezigheid zijn is altijd ontspannend.

104. Ik waardeer het dat ik met je kan werken. Je bent een geweldige collega, en ik ben blij je in mijn team te hebben.

105. Bedankt dat je zo’n aardige en attente leider bent. Je bent welkom om me andere gebieden te laten weten waar ik kan verbeteren, net zoals je met dit hebt gedaan.

Vergeet nooit de mensen om je heen die je dag mogelijk maken; de mensen die er altijd voor je zijn, wat er ook gebeurt. Deze mensen verdienen je waardering en meer.

Deel deze dank u voor alles wat u doet citaten met uw vrienden en uw geliefden. En aarzel niet om uw commentaar in de commentaarsectie te verlaten.