Bedankt Voor Het Onderwijzen Van Mij

Het leven draait om leren en groeien. Als we studeren en ons inspannen, is het resultaat de groei van ons karakter, onze vaardigheden en de verscherping van onze geest. Mensen en gebeurtenissen die ons onderweg hebben geholpen, maken integraal deel uit van deze groei en ontwikkeling.

We leren altijd van alles en iedereen, of we dat nu leuk vinden of niet. We leren van onze omgeving, onze bazen, onze collega’s, familieleden en onze leraren…

Het is geen geheim dat grote leraren van ongelooflijke waarde zijn. Ze onderwijzen ons, nemen deel aan ons persoonlijke leven en beïnvloeden zelfs wie we worden. Maar soms hebben we geen idee hoe belangrijk ze zijn tot veel later in het leven…

Je leraar of iemand die je iets heeft geleerd bedanken is een prachtige, persoonlijke manier om je waardering voor hun harde werk en toewijding te tonen. Of je nu dank je wel zegt op de Dag van de Leraar of de Week van de Waardering van de Leraar, je kunt deze dank je wel voor het lesgeven citaten gebruiken als inspiratie voor het schrijven van een attent briefje of kaartje om je leraar te laten weten hoeveel hun inspanningen betekenen.

Bedankt voor het onderwijzen van mij

Bedankt voor alles wat je me hebt geleerd. Uw liefde is als een tuin van emoties die in mijn hart is gegroeid, vol mooie en gezonde gevoelens waar ik elke dag van mag genieten. Ik waardeer uw inspanningen, nogmaals bedankt voor het onderwijzen van mij.

1. Bedankt dat je zo’n geweldige leraar bent. Ik weet dat je het erg druk hebt en hard werkt aan lesplannen en het nakijken van opdrachten, maar je lijkt altijd tijd te hebben om met me te praten als ik dat nodig heb. Dat betekent veel voor me.

2. Bedankt dat je me de waarde van een stevige handdruk hebt geleerd. Ik ben erg dankbaar voor de tijd die je had om me te laten zien hoe je dit goed doet, en ik zal onthouden wat je met me deelde, zodat elke keer dat iemand me de hand schudt, we een relatie opbouwen terwijl we elkaar de hand schudden.

3. Bedankt dat je me hebt geleerd over vergeving en opoffering. Mijn leven zou niet zo’n positieve wending hebben genomen als we ons niet hadden verzoend. Dank u voor uw voorbeeld, ik weet dat het me zal inspireren om veel goeds te doen in mijn leven.

4. Dank u voor de liefde die u elke dag met mij deelt. Ik ben dankbaar voor alle dingen die je me hebt geleerd over het leven en mezelf. Ik hoop altijd een goede leerling en een dankbare leerling te zijn.

5. Dank u voor het leren van vriendelijkheid en nederigheid, Dank u voor het leren van discipline en focus. Bedankt dat je me hebt geleerd dat de beste gevechten niet degene zijn die ik win. Dank u.

6. Bedankt dat je me alles hebt geleerd wat ik weet. Zonder jouw begeleiding in het leven zou ik nog steeds verloren zijn. Je hebt me altijd aangemoedigd en de beste raad gegeven.

7. Bedankt dat je me hebt geleerd dat ik niet hoef te veranderen en dat ik mezelf kan zijn bij jou. Dat geldt ook in de klas, waar je me weer op de rails hielp, zelfs toen ik niet meer wist wat ik moest doen. Je bent een geweldige mentor en ik ben erg blij dat we elkaar na schooltijd ontmoeten.

8. Bedankt dat je me zoveel hebt geleerd. Ik heb van jou geleerd om met een stressvol leven om te gaan. Ik heb geleerd vriendelijk te zijn van jou. Ik heb geleerd om georganiseerd te zijn van jou. Bedankt voor alles!

9. Bedankt dat je me geleerd hebt om altijd te streven naar beter doen in alles, hoe onbelangrijk het ook lijkt. Ik heb zoveel geleerd door jou, en dat waardeer ik.

10. Bedankt dat je me geleerd hebt voor mezelf op te komen en sterk te zijn. Ik wou dat ik je persoonlijk kon vertellen hoeveel het voor me betekent dat je me altijd gesteund hebt, zelfs als het moeilijk was. Bedankt dat je me hebt geleerd dat ik altijd beter kan en grote dingen kan bereiken als ik mijn zinnen erop zet. Je bent een van de meest geweldige mensen die ik ken, en ik hoop dat ik op een dag net als jij zal zijn.

11. Bedankt om me te leren lief te hebben, te lachen en te vergeven. Bedankt dat je altijd mijn grootste fan bent geweest en me bij elke stap hebt aangemoedigd. Ik had het niet zonder jou kunnen doen en ik ben echt dankbaar dat goede dingen komen voor degenen die wachten.

12. Bedankt dat je me hebt geleerd dat ik niet in alles de beste ben. Het duurde lang voor ik het besefte, maar ik heb geleerd dat ik hard moet werken om de beste te zijn. Je hebt mij en vele anderen geholpen om een beter mens te worden.

13. Bedankt dat je mijn eerste leraar was. Toen ik op de kleuterschool zat, was ik nogal verlegen en stil. Jij was de eerste persoon die daar verandering in bracht. Bedankt dat je me geholpen hebt om zelf leraar te worden en andere kinderen te laten zien dat ze ook kunnen leren.

14. Bedankt dat je me geleerd hebt een doel in het leven te vinden. Ik ben zo gelukkig om jou als mijn moeder en beste vriendin te hebben omdat je altijd het beste in alles ziet.

15. Bedankt dat je me hebt leren lezen, zwemmen, fietsen en nog veel meer.

16. Bedankt dat je me hebt geleerd hoe belangrijk het is om vrienden te maken! Ik ben opnieuw begonnen en nu ik vrienden heb die om me geven, kan ik me niet voorstellen terug te keren naar eenzaamheid.

17. Bedankt dat je me in zo’n korte tijd zoveel hebt geleerd. Ik ben dankbaar dat ik van jou de meest essentiële lessen in mijn leven heb geleerd. U bent een geweldige leraar en persoon. De manier waarop u met moeilijke situaties omgaat is inspirerend, en ik hoop op een dag moeilijke tijden net zo gracieus te kunnen benaderen als u.

18. Bedankt dat u het geduld had om mij les te geven. Je bent een geweldige leraar en ik waardeer alles wat je me hebt laten zien en verteld. Ik heb zoveel geleerd in onze tijd samen. Bedankt!

19. Bedankt dat je me hebt leren aankleden, bedankt dat je me hebt leren poetsen, bedankt dat je me hebt leren praten en nog veel meer. Bedankt dat je mijn beste vriend bent.

20. Bedankt dat je mijn leraar was. Je hebt me zoveel geleerd over de manier waarop de wereld werkt en het heeft me beter gemaakt in wat ik doe, en daarvoor dank ik je.

21. Bedankt dat jullie me geleerd hebben vertrouwen te hebben in wie ik ben. Ik weet dat ik soms moeilijkheden zal hebben, maar door jullie, weet ik dat ze veel gemakkelijker te hanteren zijn. Ik ben zo dankbaar voor jullie invloed op mij, bedankt.

22. Bedankt dat je me hebt geleerd wat vrijheid betekent. Elke keer als je me een uitweg geeft, voel ik me geduwd om mijn pad te kiezen. Ik realiseer me dat er niet altijd een duidelijke oplossing is, en soms is het beter om gewoon mezelf te zijn in plaats van me te conformeren en te doen wat iedereen doet.

23. Mij zoveel leren over het leven, op een of andere manier, is al jaren jouw taak. Ik ben je eeuwig dankbaar voor alle lessen die je me zowel expliciet als impliciet hebt geleerd. Je hebt me altijd een levensstijl van overvloed en voorspoed gegeven, en daardoor ben ik uitgegroeid tot de verantwoordelijke en vrijgevige volwassene die ik nu ben. Bedankt!

24. Dank je voor je lessen, kritiek en vooral gezelschap in al die jaren. Je hebt me het gereedschap gegeven om mijn dromen te verwezenlijken en bent er altijd geweest om me aan te moedigen als ik haperde.

25. Bedankt dat je er bent. Als ik in de problemen kom, ben jij een van de eerste mensen die me helpt. Je was ook een van de eerste mensen die me inspireerde om mijn passie te volgen. Het is goed dat ik dat gedaan heb. Je bent een invloedrijke leraar in mijn leven geweest en ik kan je niet genoeg bedanken voor wat je voor mij hebt gedaan.

26. Bedankt dat je me geleerd hebt altijd eerlijk te zijn en de waarheid te vertellen. Ik waardeer hoe je me leerde plezier te hebben in het leven, en dat je me hielp een passie te vinden voor wat ik wil doen met mijn toekomstige carrière. Bedankt dat je een geweldige vader bent.

27. Bedankt dat je me hebt geleerd wat liefde is. Bedankt dat je me hebt geleerd hoe belangrijk het is om altijd aardig te zijn, moed te hebben en respectvol te zijn. Je bent de beste persoon die ik ken. Je verdient de beste dingen ooit in het leven. Blijf ernaar streven om geweldig te zijn!

28. Bedankt dat je me hebt geleerd in mezelf te geloven; ik weet zeker dat ik zonder jou niet zo succesvol zou zijn. Bedankt dat je me hebt geleerd dat vertragingen niet voor altijd zijn en dat dingen beter zullen worden, vroeg of laat.

29. Ik wil je laten weten hoezeer ik alles waardeer wat je me de afgelopen jaren hebt geleerd. Je bent een geweldige leraar. Ik vraag me af wat ik zonder jou zou moeten, dus bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt.

30. Bedankt dat je me anders tegen de dingen hebt leren aankijken. Toen ik in de twintig was, dacht ik dat de wereld me geld schuldig was en dat alles in het leven specifiek en gepland was. Nu ik ouder ben, besef ik dat het leven iets is waar je hard voor moet werken. Dat heb je laten zien door een geweldige vader te zijn.

31. Bedankt voor alles wat je me hebt geleerd. Ik heb veel geleerd in de afgelopen maanden en ik ben erg dankbaar dat u mijn leraar bent.

32. Bedankt dat je me hebt geleerd hoe ik respect moet tonen. Ik weet nog dat toen we ruzie hadden over je huiswerk, onze eerste ruzie, je me vertelde hoe belangrijk het was dat ik naar je luisterde. Nu ik ouder ben, begrijp ik waarom en ben ik er erg dankbaar voor.

33. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Je bent mijn beste vriend en ik kan je altijd bellen, zelfs als ik niet wil toegeven dat er iets mis is. Je helpt me altijd de juiste keuzes te maken, en ik ben zo dankbaar dat je een deel van mijn leven bent.

34. Ik wil u bedanken namens alle mensen die door uw lessen zijn geholpen. U hebt veel levens geraakt, dus we zijn blij dat u uw tijd hebt gebruikt om veel mensen te helpen leren en groeien.

35. Bedankt dat je me geduld hebt geleerd. Bedankt dat je me geleerd hebt over vriendelijkheid. Bedankt dat je me hebt geleerd een echte vriend te zijn. Bedankt dat je me geleerd hebt over verantwoordelijkheid. Dank je dat je me geleerd hebt met tijd om te gaan. Bedankt dat je me zoveel hebt geleerd.

36. Bedankt voor de vele dingen die je me de afgelopen jaren hebt geleerd. Ik heb het gevoel dat onze levens binnenkort scheiden, maar we zullen altijd familie zijn.

37. Bedankt dat je me hebt geleerd dankbaar te zijn. Ik heb zoveel geleerd door elke dag naar je te kijken en daar ben ik oprecht dankbaar voor.

38. Bedankt dat je me geleerd hebt een aardig, tolerant en attent persoon te zijn. Ik heb zoveel van je geleerd en ik zal mijn best doen om je advies door te geven als ik uit huis ga.

39. Bedankt dat je mijn leraar was. Je hebt me veel dingen geleerd, en nu heb ik veel geleerd. Ik ben je erg dankbaar omdat je me elke dag iets nieuws leert. Bedankt dat je me hebt geleerd hoe ik elke dag vroeg op moet staan, hoe ik mijn favoriete vakken moet onthouden, en hoe ik moet studeren zodat ik goede cijfers kan halen.

40. Je hebt me geleerd geduldig, vergevingsgezind en aardig te zijn en mijn best te doen. Dat zal ik altijd onthouden, wat er in de toekomst ook van me wordt. Bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt!

41. Bedankt voor alle lessen die je me hebt geleerd. Ik waardeer de waarden die je me hebt bijgebracht en de kennis die je me hebt bijgebracht. Bedankt dat je er was en me goed van kwaad liet zien. Bedankt dat je mijn mentor was, mijn leraar en een geweldige vriend die er altijd was als ik hem nodig had.

42. Bedankt dat je zo’n geweldige leraar was. Ik heb zoveel geweldige leerervaringen met je gehad. Ik waardeer je passie voor lesgeven en je vrolijke, positieve houding.

43. Bedankt dat je me hebt leren autorijden. Ik kan nu veilig door de stad en naar andere plaatsen rijden. Bedankt voor alle lessen, ik zal ze altijd onthouden.

44. Bedankt dat je me hebt geleerd dat de enige grenzen aan je prestaties in het leven de grenzen zijn die je voor jezelf stelt. Je hebt me altijd verteld dat ik alles kan worden wat ik wil en dat ik onbegrensde mogelijkheden heb. Bedankt dat je me hebt voorbereid op de toekomst.

45. Bedankt dat je me les geeft, met alle moeite die je erin steekt. Bedankt voor je aanmoediging en enthousiasme. Bedankt dat je een geweldige leraar bent die om zijn studenten geeft. Ik ben blij een leraar als jij in mijn leven te hebben.

46. Bedankt voor alles wat je me hebt geleerd. Ik ben zo dankbaar voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Zonder jouw steun zou ik niet zijn wie ik nu ben! Ik voel me gelukkig dat ik met je kan praten over mijn leven en advies van je kan krijgen.

47. Bedankt om me te leren dat kennis een middel is, ervaring een leraar, fouten zijn lessen en het leven een geschenk.

48. Bedankt dat je mijn leraar bent. Ik leer altijd veel van onze lessen en geniet ervan om bij u te zijn. Bedankt dat je me een van de beste ervaringen van mijn leven hebt bezorgd.

49. Bedankt voor de lessen die je me in de loop der jaren hebt geleerd. Je hebt me geleerd om proactief en verantwoordelijk te zijn. Ik ben dankbaar dat ik de kans heb gekregen om deze jaren met jou door te brengen, en ik kan niet wachten om mijn kennis in de toekomst verder uit te breiden met jouw wijsheid.

50. Bedankt voor de geweldige dingen die je me in mijn leven hebt geleerd. Ik hoop dat dit bedankbriefje genoeg is om te laten zien hoeveel ik het waardeer.

51. Dank U dat U mij de dingen leerde die ik moest weten voordat ik het huis kon verlaten. Dank u dat u voor me zorgt, me een plek geeft om te wonen en eten, kleren om te dragen en een warm bed om ‘s nachts in te slapen. Bedankt dat je me laat zien hoeveel ik gegroeid ben nu ik dank je wel zeg.

52. Bedankt dat je me hebt geleerd dat het leven draait om geven en anderen helpen. Bedankt dat je zo’n goed rolmodel bent met je onbaatzuchtigheid en dienstbaarheid aan anderen. Ik ben een beter mens omdat ik jou heb ontmoet.

53. Bedankt dat je me hebt geleerd een goede vriend te zijn voor degenen waar ik het meest om geef. Ik heb geleerd nooit toe te geven aan de druk van de wereld en altijd te doen wat juist is. Ik ben erg dankbaar voor je begeleiding en kan niet wachten om te zien waar deze reis me brengt.

54. Bedankt dat je me hebt leren lopen. Ik ben dankbaar dat ik die vaardigheid nooit meer hoef te leren. Bedankt dat je me hebt geleerd wat goed en slecht is.

55. Bedankt dat je er altijd voor me was om te leren. Ik heb zoveel van je geleerd dat mijn leven gemakkelijker en gelukkiger heeft gemaakt. Ik zal je altijd dankbaar zijn voor je hulp en advies.

56. Heel erg bedankt dat ik met mijn schrijven veel mensen kan bereiken, maar nog belangrijker, bedankt dat je mijn inspanningen altijd steunt en me aanmoedigt om de uitdagingen waar ik voor sta aan te gaan.

57. Bedankt dat je me les gaf, dat je altijd bereid was te helpen en dat je me het vertrouwen gaf dat ik nodig had om een zelfverzekerd, sterk en onafhankelijk persoon te worden. Bedankt dat je me hielp met mijn huiswerk en me leerde rekenen. Een miljoen keer dank!

58. Bedankt dat je me hebt geleerd dat hard werken loont. Het moet vermoeiend en tijdrovend zijn geweest om mijn hele leven achter me aan te lopen, maar ik kan me niet herinneren dat je er ooit over geklaagd hebt. Bedankt voor dit prachtige geschenk.

59. Bedankt dat je het me geleerd hebt. Het was niet makkelijk te leren, maar ik ben blij dat we het gedaan hebben.

60. Bedankt dat je er altijd was om me te helpen en te steunen in goede en slechte tijden. Je bent de beste leraar die ik ooit heb gehad en ik hoop dat ik de helft ben van de leraar die jij voor mij bent geweest.

61. Bedankt dat je een geweldige leraar bent. Ik ben zo dankbaar voor alle tijd en energie die u steekt in het zorgen dat ik goed wetenschap leer. Ik weet dat er honderden studenten zijn die baat hebben gehad bij uw lessen. U bent niet alleen uitstekend in uw vak, maar u bent ook een uitstekend mens.

62. Bedankt dat je onze relatie in stand hield, ook al was ik een van je moeilijkste leerlingen. Ik weet dat het niet makkelijk kan zijn geweest om kalm te blijven als ik de klas binnenkwam, maar je deed het. Bedankt dat je me altijd hielp en om me gaf, zelfs toen ik mezelf opgaf.

63. Bedankt dat je me hebt geholpen de kleine dingen in het leven te waarderen. Ik wist niet dat leven zo goed kon voelen. Ik ben zo dankbaar voor mijn familie, vrienden en jou!

64. Bedankt dat je me geleerd hebt een goede chauffeur te zijn en dat je me altijd steunt. Ik waardeer alles wat je voor me doet!

65. Bedankt voor alle wijsheid en begeleiding die je me op mijn reis hebt gegeven. Je bent er altijd om me goed advies te geven, of het nu over familie of zaken gaat. Ik waardeer je aanwezigheid in mijn leven meer dan je ooit zult weten.

66. Bedankt dat je me hebt geleerd hoe ik dingen moet doen, zoals een plank ophangen of een tent opzetten. Ik weet dat het kleine dingen zijn, maar ze zijn belangrijk en als ik deze vaardigheden niet kon leren, zou ik niet klaar zijn voor de volwassenheid. Bedankt voor het leren.

67. Bedankt voor de dingen die je me hebt geleerd en voor het leren van een positief leven. Bedankt dat je er altijd was en aardig was. Je hebt een ongelooflijke impact op mijn leven gehad. Ik zal je voor altijd dankbaar zijn.

68. Bedankt dat je me les hebt gegeven. Uw lessen hebben mij voorbereid op een mooie toekomst. Ik ben goed gepositioneerd om te slagen door de vaardigheden en kennis verkregen door uw inzichten.

69. Dank je dat je me de laatste jaren geholpen hebt zoveel te leren op professioneel en persoonlijk vlak. Bedankt dat je altijd eerlijk tegen me bent geweest, zelfs als het niet makkelijk was om te horen.

70. Bedankt voor alles wat je me geleerd hebt. Ik waardeer de liefde die je altijd voor me hebt getoond, onvoorwaardelijk. Ik heb geleerd moedig en sterk te zijn door de vele worstelingen die we samen hebben gehad.

71. Bedankt voor je hulp. Ik had je hulp nodig dit semester. Ik waardeer je vriendelijkheid en hulp. Je bent een geweldige leraar.

72. Bedankt dat je mijn leraar was. Ik heb zoveel van je geleerd en ik ben een beter mens door jou. Al je steun en aanmoediging maken me enthousiast om elke dag naar je les te komen.

73. Bedankt voor de keren dat je me goede raad hebt gegeven. Bedankt dat je me geleerd hebt een beter mens te zijn. Dank je.

74. Bedankt dat je me zoveel dingen hebt geleerd. Ik weet dat ik u nooit zal kunnen terugbetalen voor alles wat u voor mij heeft gedaan, maar ik zal mijn best doen. Je bent een geweldige moeder geweest, meelevend en aardig. Bedankt.

75. Je hebt me geleerd een beter en geduldiger persoon te zijn. Ik weet hoe gelukkig ik ben om u als mijn leraar te hebben, en het geeft me een geweldig gevoel om te weten dat u mijn leraar bent omdat u zo aardig en zorgzaam bent, maar ook omdat u een geweldige leraar bent. Ik leer het liefst wanneer u mij lesgeeft. Bedankt dat je mijn leraar bent!

76. Ik ben zo dankbaar voor jullie harde werk en steun. Bedankt dat je me hebt geholpen de persoon te worden die ik nu ben en dat je er altijd voor me was. Ik zal zeker proberen ook een betere leraar te zijn, net als jij bent geweest. Dank u uit de grond van mijn hart.

77. Bedankt dat je me geleerd hebt mezelf te zijn en dat gaf me vertrouwen. Bedankt dat je me je tijd en zoveel aandacht geeft. Ik weet dat je het druk hebt, maar je maakt het mogelijk om onze relatie sterk en stabiel te houden. Ik koester je liefde elke dag.

78. Bedankt dat je er was en me altijd steunde, zelfs als ik fouten maakte. Bedankt voor de lessen die je me leerde en de wijsheid die je doorgaf. Op een dag hoop ik dat iemand al die dingen voor mij zal doen en meer.

79. Bedankt dat je me de kunst van het geduld hebt geleerd. Ik weet dat het moeilijk voor je is, maar je moedigt me altijd aan en steunt me om geduldig te zijn, wat een zeer goede eigenschap is om te hebben. En deze les zal me in de toekomst helpen als ik voor mijn kinderen zorg.

80. Bedankt dat je me de waarde van buiten de kaders denken hebt geleerd. Ik zat vast met een probleem en jij nam de tijd om me te helpen anders te denken. Je daagde me uit om een betere oplossing te vinden en met jouw hulp kon ik mijn uitdaging overwinnen. Heel erg bedankt!

81. Toen ik jong was, leerde je me lezen, fietsen en zwemmen. Je was altijd bereid me te helpen, wat ik ook nodig had. Bedankt dat je me al deze dingen hebt geleerd, ik zal het nooit vergeten!

82. Terwijl ik uw boeken doorlas, bedacht ik me hoe dankbaar ik ben dat ik zo’n geweldige professor heb. Dank u dat u zo vriendelijk, geduldig en grappig bent. Dank u voor het altijd aanmoedigen van ons om verder te gaan dan wat nodig is. Bedankt dat je me hebt geleerd hoe ik onderzoek moet doen en de tijd hebt genomen om al mijn vragen te beantwoorden.

83. Bedankt dat je me leerde moedig te zijn en mijn angsten niet in de weg te laten staan van wat ik wil. Ik weet dat ze er nog steeds zullen zijn, maar nu weet ik hoe ermee om te gaan. Bedankt dat je me hebt geleerd hoe ik van gezond zijn kan houden! Bedankt dat je het zo leuk maakt om buiten rond te rennen!

84. Bedankt dat u uw begrip van de wereld met mij deelt. Je hebt me geholpen een verantwoordelijker persoon te worden. Ik ben blij dat we gewend zijn geraakt om onze mening met elkaar te delen en dat we er altijd voor elkaar zijn.

85. Bedankt dat je me hebt leren bouwen met blokken en ander speelgoed. Bedankt dat je me geleerd hebt mijn schoen te strikken, te fietsen en te lezen. Bedankt dat ik een rommelige kamer mocht hebben, want ik zou nooit geleerd hebben hoe ik moest schoonmaken als jij het niet liet rommelen.

86. Bedankt dat je me geleerd hebt over loyaliteit en vertrouwen. Ik wist altijd dat ik op je kon rekenen. Ik ben blij dat ik een vriend als jij heb.

87. Bedankt dat je me zoveel hebt geleerd. Ik wou dat ik je een cadeau kon geven om mijn dankbaarheid te tonen, maar alles wat ik heb zijn mijn daden en mijn woorden. Bedankt dat je zo verzorgend en ondersteunend bent.

88. Bedankt dat je me geleerd hebt over vriendschap en dat je een goed luisteraar bent. Bedankt dat je er was en me eraan herinnerde hoe belangrijk onderwijs is. Je was altijd erg geduldig met me, zelfs als ik als kind gefrustreerd raakte. Bedankt dat je me hebt geholpen om weer te leren lezen. Ik ben zo gelukkig dat ik les heb gehad van zo’n geweldig persoon.

89. Bedankt dat je me hebt geleerd hoe je aardig moet zijn, hoe je moet liefhebben, hoe je verschillen moet accepteren en hoe je moet vergeven. Je was een geweldige leraar en ik ben dankbaar voor alle kleine dingen die je voor me deed en voor alle wijsheid die je deelde. Ik zal ze altijd onthouden.

90. Ik ben dankbaar voor de lessen die je me hebt geleerd. Hoe meer ik mijn gedachten laat gaan, hoe meer het duidelijk wordt hoeveel je voor me hebt gedaan, en zelfs vandaag nog betrap ik mezelf erop dat ik denk aan de dingen die ik van je heb geleerd. Je bent een groot man en voor alles wat je voor mij hebt gedaan, zal ik je voor altijd dankbaar zijn.

91. Bedankt dat je me hebt leren schilderen. Ik heb het nog nooit gedaan en je hebt me veel nieuwe dingen geleerd die ik in de toekomst voor speciale gelegenheden zal gebruiken.

92. Bedankt dat je zo’n geweldige leraar bent. Ik heb de afgelopen jaren zoveel van u geleerd. Het was een eer om elk jaar deel uit te maken van uw klas. Bedankt dat je na de les tijd met me praat, me helpt met mijn problemen en luistert naar mijn angstverhalen. Ik ben erg dankbaar dat ik dankzij jou nieuwe dingen leer.

93. Bedankt om me te leren hoe belangrijk het is om van mezelf te houden. Bedankt dat je me hebt laten zien dat ik een goede vriendin, vrouw en moeder kan zijn en in veel dingen geïnteresseerd kan zijn.

94. Bedankt dat je me vertrouwen hebt geleerd. Ik weet niet of alles zo goed zou zijn zonder jou in mijn leven. Ik wil een manier vinden om altijd mijn dankbaarheid te tonen en onze relatie zo sterk te maken als ze nu is.

95. Bedankt dat je me hebt leren rijden. Ik ben zo dankbaar dat ik altijd op je kan rekenen voor ritten.

96. Bedankt, leraar. Ik weet dat mijn openbaar onderwijs me zeker niet op een presenteerblaadje wordt aangeboden. Jouw onderwijstips hebben me geholpen om mijn doelen en dromen te bereiken.

97. Bedankt voor alle lessen, aanmoedigingen en blijken van liefde. Ik ben echt blij en vereerd om uw kind te zijn.

98. Bedankt dat je me zoveel hebt geleerd. Ik heb veel dingen van je geleerd, zoals communicatie en geduld. Er is nog zoveel te leren!

99. Bedankt dat je me door de jaren heen zoveel dingen hebt geleerd. Me leren zwemmen, fietsen, rekenen en er voor me zijn als ik moet beslissen naar welke universiteit ik ga.

100. Thank you for teaching me about my passion for drawing. I remember drawing you when I was six and feeling such a rush of excitement, knowing that I created something from my imagination.

101. Thank you for being a teacher. You helped me understand things more than I could have ever done by myself.

102. Thank you for teaching me how to play soccer. I am grateful I had this opportunity because now I know a sport and how to play it.

103. Bedankt dat je me veel hebt geleerd! Ik had nooit gedacht dat iemand die ik niet ken me zoveel kon leren, maar jij hebt me al iets geleerd en zal dat blijven doen. Ik ben dankbaar dat we contact hebben kunnen maken.

104. Bedankt dat je me van alles leert, zoals goede manieren en piano spelen. Ik waardeer de moeite die je doet om het me te leren, ook al kom je daardoor te laat op je werk.

105. Bedankt dat je me geleerd hebt de spellingscontrole te gebruiken. Het helpt als ik weet dat ik het gecontroleerd heb voordat ik een e-mail verstuurde.

106. Bedankt dat je zo’n geweldige leraar bent. Hardwerkend, zorgzaam en geweldig in alle opzichten. Ik ben zo dankbaar dat mijn grootvader zoveel geeft om onderwijs en de persoonlijke ontwikkeling van ieder van ons. Uw lessen hebben me veel geholpen, vooral op school.

Wat is onbetaalbaarder dan tijd doorbrengen met iemand die ons de weg heeft gewezen? Neem hun lessen niet voor lief, vergeet niet wat ze voor jou hebben gedaan, en vergeet niet je waardering aan hen te tonen met deze bovenstaande dank je wel voor het onderwijzen van mij citaten. Ik geloof dat deze post nuttig was. deel deze post alsjeblieft met je netwerk. Bedankt.