Bedankt Voor Verjaardagswensen Namens Mijn Moeder Citaten

Thank You for Birthday Wishes on Behalf of My Mom Quotes

Na een verjaardagsfeest vinden sommige mensen het beter om zelf bedankjes te schrijven dan dat iemand anders dat voor hen doet. Dat werkt echter niet voor iedereen, er zijn speciale mensen die je gewoon namens hen moet doen, iemand zoals je moeder.

De liefde van een moeder is kostbaar en niets kan die vervangen. Dus als iemand je moeder wenst op haar verjaardag, bedank hem dan. Iemand laten weten dat je zijn gebaar waardeert is niet verkeerd. In feite zorgt het ervoor dat ze zich speciaal en gewaardeerd voelen.

Haar verjaardag is een van de situaties waarin het echt gepast is om namens haar een bedankbriefje te schrijven.

Als je een geweldige moeder hebt die veel geschenken of verjaardagswensen heeft ontvangen, kun je overwegen haar te helpen dankjewel citaten te schrijven voor iedereen die hen wenste en daarom heb ik de beste dankjewel voor verjaardagswensen namens mijn moeder voor je gekregen om te gebruiken.

Bedankt voor Verjaardagswensen namens mijn moeder Citaten

Bedankt voor uw verjaardagswensen namens mijn moeder. De attente en ontroerende berichten maakten haar dag goed. Door jullie heeft ze een heel leuke verjaardag gehad.

1. Bedankt om aan mijn moeder te denken op haar verjaardag. Ik weet niet wie het gedaan heeft, maar ze was blij met al die wensen en kaarten in haar inbox. Ze vertelde me dat ze ze steeds opnieuw heeft bekeken.

2. Bedankt om aan de speciale verjaardag van mijn moeder te denken. Ze was erg geraakt door je woorden en foto’s, en ze kon niet gelukkiger zijn. Ik stuur haar liefde.

3. Bedankt om mijn moeder een gelukkige verjaardag te wensen. Ze houdt ervan als mensen haar herinneren op haar speciale dag. Door uw verjaardagswensen voelde ze zich geliefd en vereerd.

4. Bedankt voor het sturen van mijn moeder haar verjaardagswensen. Ze was erg verrast en blij om van je te horen, omdat ze niet had verwacht dat iemand haar verjaardag zou herinneren. Haar gezicht straalde toen ze uw stem aan de telefoon hoorde en uw bericht op Facebook zag.

5. Bedankt om mijn moeder een gelukkige verjaardag te wensen op Facebook. Ze had niet al te veel vrienden dus het feit dat sommigen van jullie haar een bericht stuurden om haar een gelukkige verjaardag te wensen raakte haar hart echt en bracht haar tranen in de ogen en een warm hart.

6. Mam heeft een geweldige verjaardag dankzij jullie, haar vrienden. Bedankt dat jullie aan haar denken en haar jullie wensen sturen. Ze praat altijd over hoe geweldig jullie allemaal zijn. Ik hou van jullie allemaal!

7. Heel erg bedankt voor de verjaardagswensen die ik heb ontvangen. Mijn moeder werd erg emotioneel en huilerig toen ze alle briefjes op haar Facebook muur ontving. Ze heeft nog nooit zoveel berichten gekregen op haar verjaardag en jullie hebben haar dag geweldig gemaakt.

8. Bedankt voor alle verjaardagswensen die we kregen. Zoals je kunt zien is mijn moeder erg blij. We vieren het vandaag en we gaan uit eten.

9. Bedankt voor de verjaardagswensen en liefdevolle gedachten, het betekent echt veel voor mama.

10. Bedankt voor de verjaardagswensen voor onze moeder. Ze was erg verrast en blij dat zoveel mensen aan haar dachten. De telefoon rinkelde non-stop met mensen die haar een gelukkige verjaardag wensten, waardoor het een van de beste verjaardagen is die ze ooit heeft gehad!

11. Jullie verjaardagswensen maakten de 93ste verjaardag van mijn moeder heel speciaal. Ze was vooral blij met de wens van haar oude schoolvrienden.

12. Bedankt aan iedereen die verjaardagswensen stuurde. Mam waardeerde ze allemaal. Wij allemaal.

13. Je hebt geen idee wat het voor mijn moeder betekende dat je haar verjaardagswensen stuurde. Ze was echt down dit jaar. Ze zegt dat ze te oud is. Je gaf haar het gevoel dat ze niet alleen was. Heel erg bedankt voor je bezorgdheid.

14. Iedereen bedankt namens mijn moeder voor de verjaardagswensen. Haar verjaardag was geweldig. Ze kreeg zoveel kaarten en berichten dat ze de hele avond kon blijven lachen.

15. Bedankt voor het sturen van uw warme verjaardagswensen aan mijn moeder. Ze betekent alles voor me en ze is een harde werker die het beste in het leven verdient. Ik vind het geweldig dat zoveel mensen om haar geven en haar het beste wensen op haar speciale dag.

16. Heel erg bedankt voor jullie verjaardagswensen. Mijn moeder hoort graag van jullie en wordt het nooit beu. Ze had dit niet kunnen doen zonder jullie hulp en zal het altijd waarderen.

17. Bedankt om mijn moeder een gelukkige verjaardag te wensen. Ik weet dat ze het erg waardeert.

18. Bedankt om mijn moeder een gelukkige verjaardag te wensen. Ze krijgt graag post en is dankbaar voor alle kaarten, bloemenmanden en het etentje dat ter ere van haar werd gegeven. De taart was heerlijk. ?

19. Bedankt voor de verjaardagswensen. Mijn moeder was erg ontroerd om zoveel liefde en gelukswensen op één dag te krijgen.

20. Bedankt voor jullie verjaardagswensen, hoewel mijn moeder niet terug kon schrijven terwijl ik dit schrijf. Maar een grote dank aan iedereen die mijn moeder een gelukkige verjaardag wenste op Facebook.

21. Heel erg bedankt voor je mooie verjaardagswensen. Mijn moeder was erg ontroerd.

22. Bedankt om haar een gelukkige verjaardag te wensen. Ze heeft geen mensen om het mee te vieren en is jullie allemaal erg dankbaar.

23. Lieve vrienden en familie, heel erg bedankt voor jullie verjaardagswensen en cadeaus. Mijn moeder is een heel gelukkige vrouw nu, net als ik. We waarderen allebei de vriendelijkheid van ieder van jullie.

24. Mama was net jarig en ze was erg blij dat je de tijd nam om haar een briefje te sturen.

25. Bedankt om aan mijn moeder te denken op haar verjaardag. Ik weet dat ze het waardeert dat jullie allemaal langskomen met een verjaardagskaart en haar het beste wensen. Ze heeft een geweldige dag, met het lezen van al jullie kaarten.

26. Bedankt dat u aan mijn moeder dacht en haar uw verjaardagswensen stuurde. Ze was geroerd door hoe attent je was om haar te herinneren en haar een fijne verjaardag te wensen.

27. Bedankt om aan mijn moeder te denken op haar speciale dag. Elk jaar sta ik weer versteld van het aantal mensen dat zij in haar leven heeft geraakt en het aantal mensen dat langskomt om haar een fijne verjaardag te wensen.

28. Bedankt om mijn moeder een gelukkige verjaardag te wensen. Ze is zo dankbaar dat mensen om haar geven. Houd haar alstublieft in uw gebeden.

29. Bedankt voor jullie verjaardagswensen. Mijn moeder mist iedereen en is erg dankbaar. Ze vraagt om ook de groeten terug te sturen.

30. Bedankt om mijn moeder een gelukkige verjaardag te wensen. Ze was zo blij met jullie berichten, ook al zijn de meesten van jullie ver weg. Ik ben blij dat ze veel vrienden heeft die om haar geven.

31. Heel erg bedankt om mijn moeder een gelukkige verjaardag te wensen en haar dag zoveel beter te maken. Ik weet dat ze je vriendelijkheid echt waardeert.

32. Bedankt om mijn moeder een gelukkige verjaardag te wensen. Ik wil iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om haar te vertellen hoeveel ze geliefd is. Haar vrienden en familie denken altijd aan haar, wat er ook gebeurt.

33. Heel erg bedankt voor jullie mooie verjaardagswensen. Het betekent echt veel voor mijn moeder. Ze was erg ontroerd door jullie attentheid, en ik weet dat het haar dag opfleurde.

34. Bedankt voor het herinneren van mijn moeders verjaardag en het sturen van uw warme wensen. We waarderen het echt en vinden het fijn dat u aan haar dacht op deze dag (maand, jaar).

35. Ik wil iedereen bedanken die onlangs een verjaardagsgroet voor mijn moeder heeft gemaakt. Het betekent zoveel voor haar. Verjaardagsgroeten helpen haar op te beuren als ze niet naar buiten kan vanwege haar aandoening. Dank u uit de grond van mijn hart.

36. Bedankt voor het sturen van een verjaardagskaart voor mijn moeder! Uw vriendelijke woorden betekenden zoveel voor haar, vooral omdat het een moeilijke maand is geweest sinds haar verrassingsfeestje.

37. Bedankt voor je verjaardagswensen. Ik weet dat het moeilijk kan zijn om alle mensen te onthouden, maar mijn moeder was erg blij om van u te horen. Ze vindt het fijn dat mensen aan haar denken op haar verjaardag.

38. Ik wil je bedanken voor je verjaardagswensen namens mijn moeder. Het was erg aardig van je. Ze waardeerde het echt. Ik wil haar gewoon laten weten dat ik zoveel van haar hou, en dat ze de meest geweldige vrouw ooit is!

39. Bedankt voor al jullie verjaardagswensen namens mijn moeder. Ze is zo blij met hoeveel iedereen om haar geeft.

40. Bedankt voor het denken aan en sturen van verjaardagswensen naar mijn moeder op haar 60ste verjaardag. Ze waardeerde uw gedachten zo erg. En ik waardeer ook de tijd die u nam om een kaart, sms of wens op Facebook te sturen.

41. Bedankt voor al jullie attenties op mijn moeders 65ste verjaardag. Ook al kon ze zelf niet komen, ik weet dat ze uw wensen waardeert.

42. Bedankt voor je verjaardagswensen. Ik weet dat het erg druk moet zijn geweest rond mijn moeder en aangezien ik er niet bij kon zijn, gaf jullie tijd om me een berichtje te sturen me het gevoel dat jullie er allemaal bij waren.

43. Bedankt voor de verjaardagswensen voor mijn moeder. Ze was erg ontroerd. Jullie zijn allemaal een bijzondere groep mensen, vooral onze vrienden en familie. »

44. Ze was erg ontroerd dat zovelen van jullie haar herinnerden. Bedankt voor alle verjaardagswensen die ze gisteren en vandaag kreeg; het is maar goed dat het weekend is, anders zou ze met geen mogelijkheid haar post kunnen inhalen.

45. Ik weet dat mijn moeder jullie allemaal afzonderlijk heeft bedankt, maar ik wilde jullie ook bedanken omdat mijn moeder zonder jullie vriendelijke woorden in de put zou zijn geraakt. Ze was zo blij toen ze me kon vertellen hoe attent jullie allemaal waren met jullie wensen en daardoor voelde ze zich echt gewaardeerd. Ik wil jullie laten weten, vooral

46. Mijn moeder is 94 jaar oud. Ze kan zelf niet schrijven, dus vroeg ze me iedereen te bedanken die haar verjaardagswensen stuurde. Ze genoot ervan de kaarten en berichten te lezen. Ze was erg ontroerd door jullie steun en aandacht. In haar woorden: « Jullie zijn allemaal speciaal voor mij. »

47. Bedankt voor uw verjaardagswensen. Mijn moeder was erg ontroerd door het feit dat mensen aan haar dachten op deze verjaardag.

48. Lieve vrienden en familie, bedankt voor al jullie verjaardagswensen. Mijn moeder zal blij zijn als ze deze kaarten opent op haar 90ste verjaardag!

49. Bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn moeder. Toen ze belde en het me vertelde, voelde ik me zo gelukkig. Ze kon die dag naar buiten met een glimlach op haar gezicht, wetende hoeveel iedereen om haar geeft. Je bent zo gul, zorgzaam en attent.

50. Bedankt voor je verjaardagswensen voor mijn moeder. Het maakte haar dag heel speciaal. Haar vrienden en familie die samenkomen om haar te laten weten dat ze geliefd, aanbeden en gewaardeerd is, was prachtig om te zien.

51. Bedankt om mijn moeder een gelukkige verjaardag te wensen. We hadden een prachtig feest die dag en we houden ervan hoe attent jullie allemaal zijn. Het betekent echt veel voor haar.

52. Mijn moeder is vrijdag 50 geworden, dus ik wilde een massamail sturen om iedereen te bedanken die haar gelukswensen heeft gestuurd. Ik weet dat het veel voor haar betekent en dat het haar vrolijk houdt. Ik ben ook erg dankbaar dat ik jullie in mijn leven heb.

53. Bedankt voor alle verjaardagswensen. Mijn moeder is erg dankbaar dat mensen nog steeds aan haar denken en haar dag opfleuren. Ze was erg opgewonden om van u te horen, vooral toen ze werkte, omdat het altijd een stel van haar vrienden zijn die haar een gelukkige verjaardag wensen.

54. Bedankt voor het sturen van verjaardagswensen naar mijn moeder. Het was erg aardig van u en ik weet zeker dat het haar dag opfleurde. Soms stuur ik haar alleen met mijn vader en een van mijn zussen naar het Festival van Hanoi, zodat ze van het vuurwerk kan genieten. Bedankt dat je er altijd voor me bent.

55. Bedankt om mijn moeder een gelukkige verjaardag te wensen. Het betekent veel voor me dat je aan de speciale dag van onze moeder denkt en haar het beste wenst.

56. Bedankt voor je verjaardagswensen. Mijn moeder en mijn vader vonden ze geweldig. Ze waren erg dankbaar dat zoveel mensen aan hun verjaardag dachten, ook al hadden ze geen idee dat iemand er aandacht aan besteedde.

57. Bedankt voor het vieren van mijn moeders verjaardag. Ze is erg dankbaar dat ze zoveel vrienden heeft die haar speciale dag erkennen.

58. Bedankt voor alle verjaardagswensen. Mama heeft een mooie kaart uitgezocht en vond hem prachtig. Ze waardeert de liefde echt.

59. Bedankt voor alle verjaardagswensen van vandaag. Mijn moeder was erg verrast en blij dat zoveel mensen haar een gelukkige verjaardag wensten via sms! Ik vond het leuk om ze allemaal voor te lezen tijdens het ontbijt.

60. Bedankt voor het sturen van haar verjaardagswensen op Facebook. Ze is een beetje verlegen, dus toen ze me vertelde hoezeer ze je verjaardagswens waardeerde, begon ik een beetje te tranen.

61. Bedankt om aan mijn moeder te denken op haar verjaardag. Elk jaar bellen veel mensen of sturen een kaart en het brengt een glimlach op haar gezicht. Ze wordt ouder en het betekent de wereld voor haar.

62. Bedankt om mijn moeder een gelukkige verjaardag te wensen. Haar verjaardag was erg spannend voor haar. Ze kreeg veel verrassingen, waaronder attente woorden van jullie allemaal.

63. Bedankt dat jullie mijn moeder een fijne verjaardag hebben gewenst. Het betekent veel voor haar en mij om zulke zorgzame vrienden te hebben, die anderen niet vergeten, zelfs als ze het moeilijk hebben.

64. Ik wilde je schrijven en vertellen dat mijn moeder haar verjaardagswensen van vrienden heeft gekregen, en ze vond ze geweldig! Ze was zo opgewonden toen ik haar de sms’jes en Facebookberichten op haar telefoon liet zien.

65. Dank u allen voor het sturen van verjaardagswensen naar mijn moeder. Ze waardeert jullie vriendelijkheid en vrijgevigheid zeer. Ik heb altijd geweten hoe goedhartig ze is, maar haar vrienden en familie verrassen haar altijd met een paar cadeaus.

66. Dank u allen voor het sturen van verjaardagswensen naar mijn moeder. Ze vond het erg leuk ze te lezen en de liefde te voelen van mensen over de hele wereld. Jullie hebben haar dag gemaakt, bedankt!

67. Bedankt voor al jullie lieve berichtjes aan mijn moeder. Ik weet dat ze niet zo vaak e-mail gebruikt, dus dit is haar manier om haar te bedanken. Ze had een erg leuke dag en was erg dankbaar voor alle aardige dingen die mensen over haar zeiden en de berichtjes van vrienden die haar een fijne verjaardag wensten!

68. Bedankt allemaal om mijn moeder een gelukkige verjaardag te wensen. We vinden het geweldig dat zoveel mensen aan haar gedacht hebben op haar speciale dag. We kregen prachtige bloemen, heerlijke taart, en geweldige sms’jes/belletjes! Ik hoop dat jullie net zo van jullie dag hebben genoten als wij.

69. Dank aan alle mensen die de tijd namen om mijn moeder verjaardagswensen te sturen. Ze was zo ontroerd door jullie cadeaus, briefjes, telefoontjes en bezoekjes.

70. Bedankt aan iedereen die mijn moeder verjaardagswensen stuurde. Ze had een geweldige tijd om het met mij en haar vrienden te vieren. Ze zegt dat ze ernaar uitkijkt om het volgend jaar weer met jullie te doen!

71. Heel erg bedankt voor jullie verjaardagswensen. Het spijt me dat ik niet veel bedankjes kon zeggen, maar het werd een wilde dag. Het is moeilijk te geloven dat mijn moeder nog een jaar op deze grote wereld rondloopt.

72. Ik bedank je namens mijn moeder. Ze heeft niet veel vrienden en kan niet naar uw verjaardagsfeestjes. Ik wou echt dat ze meer vrienden had zoals jij die haar hebben zien opgroeien.

73. Bedankt om mijn moeder een gelukkige verjaardag te wensen. Ik wist echt niet dat veel mensen om haar gaven en het was geweldig om te zien hoe volwassen, attent en vriendelijk jullie allemaal waren door de tijd te nemen om met mijn moeder te praten en haar een fijne verjaardag te wensen.

74. Bedankt om mijn moeder een gelukkige verjaardag te wensen. Ze waardeert echt hoeveel je om haar geeft, dus bedankt uit de grond van mijn hart.

75. Bedankt om mijn moeder een gelukkige verjaardag te wensen, mijn familie was erg onder de indruk van uw vriendelijkheid.

76. Bedankt voor de verjaardagswensen. Ik kreeg je sms, telefoontjes en e-mails over mijn moeders verjaardag in februari. Bedankt voor alle cadeaus die je stuurde en ook voor het bezoeken van haar.

77. Bedankt om mijn moeder een gelukkige verjaardag te wensen. Ik weet zeker dat je haar dag goed hebt gemaakt! Ze vertelde me hoe gul en attent je was.

78. Bedankt om mijn moeder een gelukkige verjaardag te wensen. Het betekende veel voor haar en het maakte haar dag goed. Ook bedankt voor de glimlach en de warme wensen. Gelukkige verjaardag!

79. Bedankt voor het sturen van de verjaardagswensen naar mam. Ze was ontroerd door zoveel attente mensen die haar een fijne verjaardag wensten.

80. Bedankt voor al jullie verjaardagswensen. Het betekent veel voor mijn vader en moeder dat zoveel mensen hun liefde hebben getoond op social media. Het gaat goed met hen beiden en ze sturen hun dank!

81. Bedankt voor het sturen van je verjaardagswensen naar mijn moeder. Ze is zo blij dat je haar koekjes lekker vindt en dat ze je gisteravond heeft vermaakt.

82. Bedankt voor alle gelukswensen. Mijn moeder waardeerde uw vriendelijke woorden zeer. Ze vertelde me dat ze vooral blij was dat zoveel vrienden haar gedenken op haar speciale dag.

83. Bedankt aan iedereen die mijn moeder een gelukkige verjaardag wenste op Facebook. Ze waardeerde echt alle goede wensen. Ik weet zeker dat ze er nog vele verjaardagen zal zijn.

84. Bedankt voor alle verjaardagswensen namens mijn moeder. Ze heeft veel liefde gekregen en ze voelde zich geweldig. Moge vandaag geweldig voor je zijn!

85. Bedankt voor alle warme verjaardagswensen namens mijn moeder. Ze was erg verrast door alle lieve teksten, e-mails en kaarten. Ze was ontroerd. Bedankt voor jullie vriendelijkheid en attentheid!

86. Bedankt. Mijn moeder is zo blij met al jullie verjaardagswensen. Voor haar maakt het echt een verschil als mensen aardig tegen haar zijn omdat haar leven in het verleden niet makkelijk is geweest. Ze is blij dat ze vrienden heeft zoals jij in het heden!

87. Bedankt om mijn moeder een gelukkige verjaardag te wensen. Ik waardeer het echt dat je de tijd neemt om haar een bericht te sturen en haar het beste te wensen. Ik hoop dat ze een goede dag heeft gehad en heeft genoten van al uw kaarten, bloemen en cadeaus.

88. Bedankt voor uw verjaardagswensen namens mijn moeder, die nu in het ziekenhuis ligt. Ze waardeert het dat ze weet dat ze gemist wordt en dat er zoveel vrienden en familie om haar geven.

89. Bedankt voor het sturen van verjaardagswensen naar mijn moeder. Ze vond ze prachtig en ik denk dat het haar het gevoel gaf dat er bloemen in de kamer stonden toen ze wakker werd. Bedankt dat jullie haar dag mooier hebben gemaakt en dat jullie zo’n geweldige groep mensen zijn.

90. Bedankt om mijn moeder een gelukkige verjaardag te wensen! Ik waardeer het echt!

91. Iedereen bedankt om mijn moeder een gelukkige verjaardag te wensen. Ik weet dat de dag speciaal werd gemaakt door de mensen die belden en degenen die verjaardagswensen stuurden via de sociale media.

92. Bedankt aan iedereen die mijn moeder een gelukkige verjaardag heeft gewenst online. Het gaat goed met haar en ze zou zelf dank je wel zeggen.

93. Heel erg bedankt voor de sms’jes en e-mails om mijn moeder een fijne verjaardag te wensen. En ook bedankt voor de kaarten. Dat was erg aardig van je!

94. Dank aan iedereen die verjaardagswensen en cadeaus naar mama heeft gestuurd. Mama is haar vrienden en familie die haar door de jaren heen gesteund hebben, heel dankbaar.

95. Iedereen bedankt voor de attente verjaardagswensen. We hadden een geweldige dag en waarderen de vriendelijke wensen en e-mails. Ze vond het erg leuk om ze te lezen.

96. Bedankt om mijn moeder een gelukkige verjaardag te wensen. Ze gebruikt geen Facebook, Twitter of Instagram en werkt in een gebouw met slechte ontvangst, dus ik wil jullie bedanken voor alles wat jullie voor haar gedaan hebben. Ze was erg verrast en blij om van jullie allemaal te horen!

97. Bedankt voor het sturen van verjaardagswensen naar mijn moeder. Ze vond het erg leuk om ze te ontvangen. Jullie hebben haar allemaal gelukkig gemaakt en ik ben jullie dankbaar.

98. Bedankt voor het sturen van verjaardagswensen naar mijn moeder. We waren allemaal blij ze te ontvangen. Ze genoot er echt van. Jullie hebben haar zo gelukkig gemaakt en ik ben jullie dankbaar.

99. Ik wil iedereen bedanken die mijn moeder verjaardagswensen heeft gestuurd. Ze had een geweldige dag en waardeerde al jullie berichten. Jullie lieve woorden en gedachten hebben haar hart echt geraakt. Nogmaals bedankt.

100. Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor alle verjaardagswensen voor mijn moeder. Het betekende veel voor haar en ze houdt van jullie allemaal.

101. Wow! Heel erg bedankt voor het sturen van verjaardagswensen naar mijn moeder. Het maakte haar dag helemaal goed. Ik kan je niet vertellen hoeveel het voor me betekent dat iedereen zo attent was.

Het is goed om te zien dat je hier bent voor deze bedankjes voor verjaardagswensen namens mijn moeder om uit te drukken hoezeer je degenen waardeert die verjaardagswensen naar je moeder stuurden op haar verjaardag.

Ik hoop dat je er één of twee hebt gevonden die je raken. Ga je gang en deel ze met je vrienden op sociale media.