Beste Vriend Prestatie Citaten

In veel gevallen wordt gezegd dat het leven vol mislukkingen en teleurstellingen zit, dus als er successen en succesverhalen komen, voor jezelf en je vrienden, zorg er dan voor dat je die viert.

Veel van je beste vrienden hebben heroïsche prestaties geleverd, sommigen hebben ongelooflijke kansen overwonnen, terwijl anderen hebben bereikt wat onmogelijk lijkt. Wanneer dat gebeurt, is het het beste om hen te vieren en hen te laten weten dat je trots op hen bent.

Op die manier inspireer en motiveer je je beste vriend om door te gaan met wat hij doet. Hieronder staan de meest inspirerende vriend prestatie quotes om de prestatie van je vriend te vieren.

Citaten over vriendschap

Ik ben zo trots op mijn vriendin die net een nieuwe baan heeft. Ze is zo’n inspiratie voor mij, en ik weet dat ze geweldige dingen zal doen in haar nieuwe rol bij het bedrijf. Ze heeft een vastberaden houding en dat heeft haar deze geweldige nieuwe baan opgeleverd. Gefeliciteerd met je prestatie, schatje.

1. Ik ben zo trots op mijn vriendin dat ze deze grote mijlpaal heeft bereikt. Ze verdient geluk en succes. Dit is een grote prestatie in haar leven.

2. Hard werkend achter de schermen, heeft mijn beste vriendin vandaag promotie gekregen. Ik ben zo trots op haar voor deze grote prestatie.

3. Mijn vriendin had vandaag een groot examen en ze is met vlag en wimpel geslaagd. Dat is zo’n prestatie en ik ben zo blij voor haar. Gefeliciteerd, lieverd.

4. Mijn vriendin is net gecertificeerd om yogales te geven, dat is zo’n prestatie en ik ben zo trots op haar dat ze haar passie volgt.

5. Mijn vriendin is net afgestudeerd, ik ben zo blij voor haar en trots op wat ze heeft bereikt.

6. Gefeliciteerd met je 10 jaar bij het bedrijf, mijn vriend. Je hebt een lange weg afgelegd en veel bereikt.

7. Ga ervoor, meid. En straal als een zonsondergang in NYC. Gefeliciteerd met je nieuwe zaak, het is een geweldige prestatie en ik wens je het allerbeste.

8. Je bent een zeldzaam ras. Een persoon die succes heeft gevonden waar velen hebben gefaald, die graag anderen helpt hun weg te vinden. Je bent van nature een presteerder.

9. De eerste stap naar succes is geloven dat je het kunt. Ook, ere wie ere toekomt. Je hebt het gedaan, mijn vriend, je hebt je doelen bereikt in je carrière. Het is tijd om uit te betalen.

10. Ik feliciteer mijn vriendin met de lancering van haar bedrijf en kijk uit naar de geweldige dingen die zij op tafel brengt.

11. Mijn vriendin heeft net een nieuwe baan. Ik ben zo trots op haar. Wat een prachtige prestatie. Gefeliciteerd met mijn vriendin.

12. Ik ben zo opgewonden om te delen dat mijn lieve vriend net is gepromoveerd naar een nieuwe functie op het werk! Ik kan niet trotser zijn op deze prestatie – gefeliciteerd, vriend.

13. Gefeliciteerd met het succes mijn liefste vriend. Geluk en voorspoed op je nieuwe carrièrepad! Blijf geweldig.

14. Gefeliciteerd met je nieuwe baan en titel, ik weet dat je zult slagen in deze nieuwe reis. Je bent geweldig.

15. Ik ben blij voor je, je hebt de wedstrijd gewonnen en een gratis vakantiereis naar het buitenland gekregen. Dat is zo’n prestatie, je hebt deze lieve vriend.

16. Felicitaties aan mijn lieve vriend, die net toegelaten is tot een prestigieuze universiteit. Ik ben zo trots op je voor deze prestatie.

17. Mijn vriendin heeft zich net verloofd. Als je net zoveel van haar houdt als ik, deel dit dan met al je vrienden zodat ze geïnspireerd worden.

18. Ik ben trots op je voor alles wat je hebt bereikt. Dit jaar ben je tot je recht gekomen, en ik ben zo blij je te zien opbloeien tot de vrouw waartoe je in staat bent…

19. Felicitaties aan mijn vriend, die net begonnen is bij een heel cool bedrijf en binnenkort heel cool geld gaat verdienen.

20. Je hart heeft een prachtige kracht waardoor je in elke situatie de sterkste persoon bent – je beste vriend en mijn held.

21. Ik kan niet wachten tot je alles bereikt waar je voor gewerkt hebt, je pusht me altijd om de beste versie van mezelf te zijn. Ik vertrouw erop dat ik binnenkort ook goede verhalen over jouw prestaties zal horen.

22. Gefeliciteerd met je Master’s Degree, lieve vriend. Ik ben zo trots op je. Doe altijd je best, en ga zo door.

23. Je werk zal een groot deel van je leven vullen, en de enige manier om echt tevreden te zijn is te doen wat je geweldig vindt. En de enige manier om goed werk te doen is te houden van wat je doet. Gefeliciteerd, schatje.

24. Boven je verwachtingen uitstijgen heeft alles te maken met vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Als je je zinnen ergens op zet, kan niets je tegenhouden en zo heb je deze geweldige nieuwe baan gekregen. Gefeliciteerd, mijn vriend.

25. Ik was er misschien niet om je te feliciteren, maar ik ben hier om je moment en geluk te vieren. Gelukkig afstuderen.

26. Gefeliciteerd met die promotie, man. Meer overwinningen en meer geld.

27. Gefeliciteerd met de succesvolle publicatie van je eerste boek. Je bent altijd zo toegewijd geweest aan je werk, en dat is te zien. Proost op deze prestatie.

28. Je beste ligt nog voor je. Je kunt het, meid. Goede dingen gebeuren met degenen die zich inspannen en in zichzelf geloven. Gefeliciteerd.

29. Na jaren zijn werk in vier hoeken van de wereld te hebben getoond, is mijn vriend nu een gepubliceerde kinderboekenschrijver. Gefeliciteerd.

30. Ik ben zo trots op je, mijn vriend. Je bent altijd al een felle en getalenteerde hustler geweest – zo geweldig om te zien dat je dit verdient met jaren hard werken. Blijf doen wat je doet – ik weet dat het niet makkelijk is, maar het is het waard!

31. Ik ben trots op je dat je het zo goed doet op je stage. Het is geweldig om je te zien slagen op je werk terwijl zoveel anderen je steunen. Ga, meisje.

32. Ik kan niet geloven dat het al een jaar geleden is dat je kleine maar ambitieuze project van start ging. Ik kijk uit naar het vervolg. Gefeliciteerd, mijn vriend.

33. Felicitaties aan mijn vriendin, ze heeft een nieuwe baan. Het was haar levenslange droom om in de podcast te komen, en het is eindelijk gebeurd!

34. Felicitaties aan mijn vriendin, ze heeft een nieuwe baan. Het was haar levenslange droom om in de podcast te komen, en het is eindelijk gebeurd!

35. Ik ben trots op mijn geweldige vriendin voor het winnen van een designprijs. Het was een lange weg voor haar, maar ze verdiende de eer.

36. Goed werk, mijn vriend. Altijd blijven malen en doorgaan en grotere dingen bereiken. Ik ben trots op je.

37. Felicitaties aan mijn vriend met zijn nieuwe baan bij een nieuw bedrijf. Ik zal altijd je inzet herinneren en de manier waarop je me steunde toen ik net van de universiteit kwam. Ik ben zo trots op je, kerel.

38. Je harde werk en vastberadenheid hebben hun vruchten afgeworpen. Ik ben zo trots op je voor deze prestatie.

39. Ze heeft het gedaan. Ze heeft haar doel bereikt om een halve marathon te lopen. Ze is een van de fitste mensen die ik ken. Op alle dingen die we ons hebben voorgenomen en bereikt. Goed gedaan, meid!

40. Je grootste fan is iemand die gewoon wil dat je je beste zelf bent, zodat je zo helder mogelijk kunt stralen. Ik ben je grootste fan, en ik zeg gefeliciteerd met je nieuwe prestatie.

41. Mijn vriendin bereikte 100.000 volgers op Instagram. Ik ben zo trots op haar.

42. Mijn vriendin is net over het hoge koord gegaan. Gefeliciteerd.

43. Ik was er misschien niet voor het begin, maar ik ben hier voor het einde – mijn beste vriend’s afstuderen.

44. Ik ben zo trots op mijn vriend, die bij een geweldig bedrijf is gaan werken als redacteur. Gefeliciteerd, mijn vriend.

45. Mijn vriendin heeft net haar eerste kookboek gepubliceerd, en ik ben zo trots op haar.

46. Gefeliciteerd met je diploma. En laat niemand je tegenhouden bij het afstuderen, want er is altijd een andere graad die beter bij je past.

47. In dit leven ben je of een figurant in ieders leven of je bent een ster in iemands leven. Felicitaties aan mijn vriendin met haar afstuderen. Na jaren van hard werken, heeft ze eindelijk haar diploma gehaald.

48. Ik weet nog dat ik jong was en dat er niemand was om indruk op te maken. Je speelde voor de liefde van het spel. Je speelde voor de liefde van je broeders op het veld. Gefeliciteerd met deze nieuwe overwinning.

49. Ik ben zo trots op mijn vriend voor het maken van deze prachtige tuin met alle kleuren van de herfst. Het is hier zo vredig.

50. Felicitaties aan mijn vriend voor het bereiken van nationale erkenning in het zwemmen. Ik ben zo trots op hem.

51. Mijn vriend is een ongelooflijke kunstenaar en heeft de eerste plaats gewonnen in een nationale wedstrijd. Als je gaat winnen, moet je denken dat je gaat winnen.

52. Onze vriendin heeft lang gewerkt aan een boek over haar leven, en nu is het boek uit. Ze is super enthousiast en wij ook. Felicitaties aan onze goede vriendin.

53. Het mooiste in de wereld is te zien hoe iemand een droom verwezenlijkt die hij voor zichzelf heeft gesteld. Trots op je, lieve vriend.

54. Ze heeft zo hard gewerkt en haar doorzettingsvermogen heeft vruchten afgeworpen. Het is een geweldig verhaal om in onze cv’s te vertellen.

55. Raad eens wie het nieuwste lid is van de medische school? Gefeliciteerd, mijn vriend en zus met zo’n mooie prestatie.

56. Felicitaties aan mijn vriendin met haar nieuwe kookboek! Ik kan niet wachten om de recepten te proberen en de verhalen te lezen. Dat is een geweldige prestatie.

57. Met de vastberadenheid die je hebt en de doelen die je hebt gesteld, zal je leven ongetwijfeld gevuld zijn met geluk, succes en liefde. Werk hard.

57. Gefeliciteerd met je nieuwe baan, beste vriend. Ik weet dat je geweldige dingen gaat doen.

58. Felicitaties aan een van mijn beste vriendinnen met een enorme prestatie; de geboorte van een prachtig meisje gisteren.

59. Felicitaties aan mijn vriendin, ze kreeg een nieuwe baan in haar favoriete studio! Ik ben zo trots op haar, en ik kijk uit naar haar nieuwe podcast.

60. Ik ben zo trots op mijn vriend, hij heeft eindelijk een baan in zijn droombedrijf! Gefeliciteerd met deze prestatie.

61. Mijn beste vriendin heeft net haar eerste triatlon voltooid, zo’n prestatie. Ik ben zo trots op haar.

62. Verbazingwekkend wat je kunt doen met een laptop, gratis WI-FI, en een eierklutser. Gefeliciteerd met je eerste kookboek, mijn vriend.

63. Mijn beste vriendin heeft eindelijk haar streefgewicht bereikt en haar eerste halve marathon voltooid. Ik ben in shock, maar zo ongelooflijk trots op haar.

64. Mijn beste vriendin is een inspiratie voor mij en iedereen die haar kent. Bedankt dat je mijn beste vriendin bent, mijn loopmaatje, en mijn schouder om op uit te huilen als het moeilijk wordt. Gefeliciteerd.

65. Ik ben zo trots op mijn beste vriend voor het winnen van prestigieuze certificaten in de medische industrie. Blijf doorzetten en geef je dromen nooit op.

66. Mijn beste vriendin heeft net een nieuwe baan, en ik ben heel blij voor haar. Gefeliciteerd met je prestatie.

67. Mijn beste vriendin heeft net haar eerste filmrol geboekt, dat is een geweldige prestatie. Het is zo spannend.

68. Mijn vriendin is net afgestudeerd. Ik ben zo trots op haar en wilde haar verhaal met jullie delen.

69. Gefeliciteerd met de mooiste persoon die ik ooit heb ontmoet. Ze heeft net haar restaurant geopend. Wat een bijzondere prestatie en ik ben zo trots op haar en enthousiast om haar nieuwe plek te steunen.

70. Jij bent de reden waarom ik er trots op ben een vriend te zijn. We vieren dat je nog een titel aan je riem hebt toegevoegd.

71. Opwinding, trots en vriendschap; ze zijn allemaal verweven in de sms’jes die ik ontving toen ik mijn beste vriend het afgelopen weekend zag spelen. Het was een gedenkwaardige prestatie die ik nooit zal vergeten.

72. Ik feliciteer mijn beste vriend met het winnen van de grote wedstrijd. Ik ben zo trots en opgewonden voor je. Je hebt het zo goed gedaan.

73. Als je beste vriendin president wordt van haar eigen bedrijf, moet je een bordje voor haar maken. Ik ben zo trots op haar.

74. Ik kon niet trotser zijn op mijn beste vriendin. Ze is altijd een geweldig persoon geweest, maar vandaag ben ik nog trotser om haar mijn vriendin te noemen omdat ze iets bereikt heeft dat de wereld zal beïnvloeden.

75. Ik ben zo trots op mijn beste vriendin dat ze haar allereerste halve marathon heeft voltooid. Ik wilde dit nooit alleen doen, maar nu moet ik wel. Alleen al dit horen maakt me aan het lachen.

76. Goed zo, meid. Mijn beste vriendin heeft net haar droombaan gevonden in New York City. Ik ben zo trots op haar.

77. Vandaag vieren we je prestaties. Gefeliciteerd, beste vriend.

78. Felicitaties aan mijn vriendin. Zij heeft haar droom kunnen verwezenlijken, en nu is het tijd voor de mijne.

79. Vandaag stond een vriendin van mij op het podium en ontving haar doctoraat, onder applaus van alle aanwezigen. Haar moed en vastberadenheid waren verbazingwekkend, en het was een eer om haar reis te volgen. Ik ben zo trots dat ik haar mijn vriendin mag noemen.

80. Mijn beste vriendin heeft net de gouden medaille gewonnen bij de atletiekwedstrijden. Op jouw prestatie, schat.

81. Mijn beste vriend is zijn eigen bedrijf begonnen. Ik ben zo trots op hem, en al zijn harde werk. Hij is zo’n harde werker en een geweldige vriend.

82. Zij is de persoon waarmee ik lach, leer en bijna alles doe. Ik ben trots op al haar prestaties en benieuwd naar haar volgende stap.

83. Ik heb nog nooit iemand zo trots en blij gezien met een 10 voor een wiskundetoets. Proost op mijn wiskundige bestie.

84. Je bent gemaakt om het beste uit jezelf te halen. Niet om je tijd te verdoen of voor anderen te leven, maar om je dromen te volgen. Nogmaals gefeliciteerd.

85. Proficiat aan mijn meisje met haar eerste grote overwinning op de pro tour. Ik ben zo trots op je, je bent een inspiratie voor ons allemaal.

86. Ik was erbij toen je hoorde dat je je baby voor het eerst ging zien, en toen je thuiskwam en hem in je armen hield. Het is liefde, en het is verbazingwekkend. Gefeliciteerd.

87. Je inzet en vastberadenheid zijn inspirerend. Op het volgende grote ding, mijn vriend.

88. Van een blad, naar de boom, naar een les. Ik ben zo trots dat ik het laatste blad van onze stamboom heb gehaald. Gefeliciteerd, mijn liefste.

89. Mijn beste vriendin is net afgestudeerd en ik ben zo trots op haar. Ze is de definitie van een echte overachiever.

90. Mijn beste vriendin heeft net een bronzen medaille gewonnen op de Olympische Spelen. Ik ben zo trots op haar, ze heeft zich hiervoor uit de naad gewerkt. Ik hou van je, meisje.

91. Mijn beste vriendin heeft net de baan van haar leven gekregen. Ik ben zo trots op haar. Er gaan nu zoveel emoties door me heen dat ik ze niet eens kan uitleggen. Veel geluk, schat. Je wordt geweldig.

92. Velen worden geroepen, maar weinigen worden gekozen. Gefeliciteerd met mijn beste vriend, die als eerste in onze groep promotie kreeg op het werk.

93. Ze vertelde me dat ze altijd al schrijver wilde worden, en ik wilde altijd al schrijver worden. Gefeliciteerd, schat.

94. Iedereen heeft zijn eigen pad, maar sommige vrienden maken de reis beter. Gefeliciteerd met je afstuderen, schat.

95. Gefeliciteerd met je virale bekendheid en je nieuwe volgers. Je bent een van de grappigste bloggers die ik ooit heb ontmoet en het is een geweldige prestatie. Blijf geweldig, meid.

96. Ze is een meisje dat houdt van avontuur, reizen en anderen inspireren. Nu mag ze inspireren met haar bedrijf. Gefeliciteerd, liefje.

97. Het cijfer van mijn beste vriendin op de middelbare school is eindelijk beter dan mijn college GPA. Ik ben zo trots op haar prestatie.

98. Mijn beste vriend is eindelijk klassenvertegenwoordiger geworden. Ik ben zo trots op hem.

99. Aan mijn beste vriend, die er altijd voor me is, die altijd in me heeft geloofd, en aan wie ik mijn succes te danken heb; gefeliciteerd met deze geweldige prestatie.

100. Ik ben trots op haar. Ze bleef proberen tot ze haar doel had bereikt. Het is haar tijd om te schitteren. Gefeliciteerd met je afstuderen, mijn vriend.

Ik hoop dat je de vriend prestatie citaten die ik hier heb nuttig vindt. Gelieve te voelen vrij om uw opmerkingen te verlaten over de citaten die u wilt, kunt u zeggen de grootste prestaties van uw vriend heeft bereikt. Dank u.