Blijf Sterk En Geloof In Jezelf Quotes

De wereld zit vol uitdagingen en moeilijkheden. En soms is het moeilijk om je hoofd omhoog te houden en sterk te blijven. Maar je moet onthouden dat niets dat de moeite waard is gemakkelijk komt.

Maar je moet vechten voor wat je wilt in het leven en jezelf nooit opgeven. Hoe meer je in jezelf gelooft, hoe meer kracht je zult hebben om elke uitdaging die op je pad komt te overwinnen.

Onthoud: wat je ook wilt in het leven, er is maar één beslissing voor nodig – de beslissing om erheen te gaan en het waar te maken! Ik ga niet tegen je liegen. Het zal hard werken zijn. Er zullen momenten zijn dat het voelt alsof alle kansen tegen je zijn gericht, en je je afvraagt waarom je überhaupt dacht dat je dit kon doen. Maar als je doorzet en één dag per keer neemt, zal uiteindelijk wat ooit een onmogelijke droom leek werkelijkheid worden.

Hieronder staan inspirerende blijf sterk en geloof in jezelf citaten waarvan ik denk dat je ze motiverend zult vinden om in jezelf te blijven geloven en sterk te blijven.

Blijf sterk en geloof in jezelf Quotes

Geef je dromen niet op. Geloof in jezelf en stop nooit met vechten voor waar je in gelooft. Jij bent het grootste wat je ooit in je leven zult doen, dus laat je angsten je niet tegenhouden. Geloof in jezelf en heb moed in je hart.

1. Geloof in je kracht, het is je macht en je suprematie. 2. Geloof in uw kracht, al wordt u zwak, u zult nooit vertrapt worden.

2. Bij tegenslag geeft het leven ons twee keuzes: je kunt je wentelen in zelfmedelijden of je kunt doorgaan. Ga altijd vooruit!

3. Niets is onmogelijk, je moet alleen in jezelf geloven. Geloof in jezelf en je zult het onmogelijke bereiken.

4. Je bent niet alleen bloed en vlees; je bent goedheid, kracht, talent en een bundel gaven. Je bent een goed hoofd op fijne schouders. Geloof dat je het kunt, en je zult het ook.

5. Zeg nooit dat je het niet kunt. Noem jezelf nooit ontoereikend. Noem jezelf nooit minder. Verander de woorden en je verandert je leven!

6. Laat je niet tegenhouden door twijfels, angsten en uitdagingen. Zie ze moedig en stoutmoedig onder ogen. Je kracht is groter dan je weet!

7. Er zijn geen grenzen aan wat je geest kan denken. Dus reik naar de sterren en je zult jezelf vinden, je zult niet alleen zijn. Er is een hele wereld om te verkennen, te ontdekken, te voelen en te vinden.

8. Op een dag zul je terugkijken en je afvragen waar je de kracht vandaan haalde om door te zetten tot je uitblonk.

9. Hoe lang de kansen ook zijn, hoe zwaar het gevecht ook is, je kunt op jezelf wedden. Je komt er als winnaar uit.

10. Als je opstaat, wens ik je alle kracht die je nodig hebt om alles wat het leven je brengt te doorstaan.

11. Hoe je het doet, is hoe je het beter doet dan iemand anders. Jouw kracht ligt in de eigenaardigheid.

12. Ontgrendel je innerlijke zelf. Laat je kracht en macht van binnen zien, en je stijl zal volgen.

13. Je kunt het waarmaken. Je zult een manier vinden om te verbeteren, sterker te worden en zelfs meer geluk te vinden.

14. Geloof in je stem, je geest, je hart en je ziel. Put innerlijke kracht uit hen allen. Dit is wat je compleet maakt.

15. Je leven is een geschenk; geloof erin en laat het tellen.

16. De barrière tussen waar je bent en waar je wilt zijn is er alleen als je het toelaat.

17. Zelfs als niemand anders aan je zijde staat, moet je in jezelf geloven. Geloof dat je het kunt, wat er ook gebeurt. Je bent een sterk mens; geloof gewoon!

18. De grootste obstakels die je tegenkomt zitten in je geest. Het grootste wapen dat je hebt is ook je geest. Om de strijd van het leven te winnen, moet je leren dit wapen te hanteren.

19. Verlies nooit je sterke punten en talenten uit het oog – en stop nooit met streven naar meer.

20. Als je wilt opgeven, bedenk dan dat je sterker bent dan je denkt. Je kunt veel meer.

21. Opgeven is voor losers. Wees geen verliezer! Als je gericht bent op je doel, en je vastberadenheid is op een hoog niveau, kun je alles doen.

22. Als je zin hebt om te stoppen, onthoud dan dit: Elke dag word je wakker als een sterker persoon

23. Wat het leven ook met je doet, vergeet nooit wie je bent. Je bent sterker dan alles wat je overkomt.

24. Ik ben sterk en bekwaam. Ik heb de kracht om mijn dromen te bereiken, en ik heb mijn geest om me door angst te leiden. Mijn vastberadenheid om een vechter te zijn komt van binnenuit.

25. Zware dingen zijn altijd lichter met een vriend, maar soms moet je de zware dingen zelf dragen. Je kunt het, geloof gewoon in jezelf.

26. Het leven zal je heel wat obstakels voor de voeten werpen, waarvan je er vele niet kunt beheersen. Wat het belangrijkste is, is hoe goed je door elk van hen navigeert en ze overwint.

27. Het is makkelijk om je doelen uit het oog te verliezen als de weg moeilijk wordt. Maar met toewijding kun je alles overwinnen.

28. Hoe vastberaden je ook bent om een sterk en vervuld leven te leiden, wees er altijd aan herinnerd dat het goed is om onderweg aardig voor jezelf te zijn.

29. I believe in myself, that I am strong enough to do all I want, and be what I want to be.

30. It’s time for you to never stop. This isn’t about letting the world defeat you, it’s about pushing forward no matter how hard it gets.

31. Don’t be afraid to push past your comfort zone—in grooming, style, and in life. Always keep on growing.

32. Always push your limits. Never apologize for being ambitious. You’re unique in your way. Just believe in you!

33. Just take a look, inward. See your true self: you are stronger than you think you are.

34. De enige reden waarom je iets niet kunt doen is dat je een excuus verzint om het niet te doen. Stop met het geven van excuses; neem verantwoordelijkheid voor jezelf.

35. Ik geloof dat ik kan slagen. Ik geloof dat ik dapper ben. Ik geloof dat ik in orde zal zijn.

36. Jouw kracht haalt je door de nachten, zodat je helder kunt schijnen, en vliegen. Je bent een engel. Leid jezelf.

37. Op het moment dat je beseft dat je kracht niet is om tegen het leven te vechten, maar om ervoor te vechten, moet je blijven vechten.

38. Wees degene die nooit opgeeft. Wees degene die altijd zijn beste beentje voorzet.

39. Niemand kan je vertellen wie je bent. Dat bepaal je zelf. Wat je ook voor jezelf wilt, kies het.

40. Als je probeert op te geven, denk er dan altijd aan om op je gevoel te vertrouwen. Focus. Geef alles. Als je je verslagen voelt en denkt dat je geen stap meer kunt zetten, herinner jezelf er dan aan dat je sterker bent dan je denkt.

41. Als je de nieuwe fase van je carrière ingaat, weet dan dat je er niet alleen voor staat. We zijn er om je bij elke stap te steunen.

42. Hoe moeilijk het ook wordt, je blijft manieren vinden om er doorheen te komen. Laat niets je tegenhouden.

43. In het leven is het belangrijk te onthouden dat je best een beetje vreemd mag zijn. Het is oké om anders te zijn, en het is vooral belangrijk om te onthouden dat je sterk genoeg bent om alles aan te kunnen wat op je pad komt. Je bent genoeg. Je hebt dit!

44. Ik ben sterker en wijzer geworden en kan alles aan wat op mijn pad komt.

45. Niets kan me tegenhouden. Ik heb vertrouwen in mijn capaciteiten, ongeacht wat anderen zeggen. Ik laat me door niemand naar beneden halen.

46. Lieve jij, ik geloof in jou. Ik geloof dat je de kracht hebt om een verschil te maken in deze wereld.

47. Ongeacht de uitkomst, wees altijd trots op je prestaties. Je bent je grootste cheerleader.

48. Ik noem mezelf sterker en slimmer dan de rest. Ik ben twee keer zo goed als ik me ooit had voorgesteld. Ik ben de beste die er is.

49. We leven maar één keer. Dus kies verstandig, grijp die kans en geef de hoop niet op. Je bent veel meer dan je denkt.

50. Je mag je druk maken over deze situatie, maar het is niet het einde van de weg. Pak de draad weer op, en ga rennen. Je kunt het.

51. Laat je niet verslaan. Je bent sterk. Je bent vastberaden. Als je op jezelf vertrouwt en je je doel herinnert, kom je door moeilijke tijden heen.

52. Ik geloof in jou en ik geloof in mij. Samen kunnen we alles doen wat we willen. Hoe meer we zijn, hoe sterker we zijn.

53. Wat het leven ook met je doet, je kunt de tijd doorstaan.

54. Neem je macht terug en leef je beste leven, hoe onmogelijk of ontmoedigend het ook lijkt. Wees jezelf en geloof in jezelf, want je bent onmetelijk krachtig.

55. Angst zal je tegenhouden, en twijfel zal je afremmen, maar het enige wat je kan tegenhouden is je mentaliteit.

56. Als je door het dolle heen gaat, blijf doorgaan. Geef nooit op. Dingen zullen niet altijd gemakkelijk zijn, maar als je volhoudt en positief blijft, zul je er een sterker persoon door worden.

57. Niets zal je sterker doen voelen wanneer je een positieve kijk op de toekomst begint te krijgen, ondanks de moeilijkheden uit het verleden, ook al zitten die allemaal in je hoofd.

58. Laat je uitdagingen je nooit tegenhouden. Je bent sterk, krachtig en in staat om alles te bereiken wat je wilt.

59. Ik ben sterk. Ik ben krachtig. Ik ben moedig. En ik kan alles wat ik wil!

60. Geloof in waartoe je in staat bent. Laat geen enkele uitdaging je in de weg staan. De enige persoon die je tegenhoudt om succes te behalen ben je zelf.

61. Laat je niet leiden door de slechte dingen in het leven, als één ding niet lukt, is het maar één van je vele kansen om te slagen. Zie de rest moedig onder ogen.

62. Blijf jezelf altijd verbeteren. Verontschuldig je nooit voor je streven om het beste uit jezelf te halen. Blijf doorgaan, blijf jezelf uitdagen, en blijf een verschil maken.

63. Ik ben grenzeloos, zoals ik mijn hart hoor gedijen. Ik geloof dat ik de grootste ben, en ik geloof dat ik de beste ben.

64. Je weet al waartoe je in staat bent. Blijf jezelf pushen, en blijf doelgericht. Blijf doorgaan, blijf leren, en blijf een verschil maken.

65. Begin waar je bent, gebruik wat je hebt en je komt op de juiste plaatsen.

66. Laat de mening van anderen je vertrouwen niet aantasten. Je bent sterker dan je denkt.

67. Zelfs als je denkt dat je het niet kunt, moet je zien dat je het wel kunt. Je bent veel sterker dan je ooit zult weten.

68. Niets is beter dan weten dat het tijd is om dingen gedaan te krijgen. Je kunt het. Je hebt dit.

69. Het idee is eenvoudig. In momenten van strijd, kun je ofwel instorten of doorzetten. Je kunt je wentelen in zelfmedelijden of je kunt je weg naar de top banen. Het ligt in jouw handen.

70. Het grootste succes komt van de moed om je pad te volgen.

71. Hou vol. Blijf sterk, en stort niet in. Je zult dit overleven en er aan de andere kant beter uitkomen.

72. Ik ben niet dezelfde persoon die ik gisteren was, en ik zal morgen niet dezelfde persoon zijn. Ik blijf me ontwikkelen en ik blijf groeien.

73. Voortaan verschuif ik mijn aandacht van wat ik niet heb naar wat ik wel heb. Kracht, doorzettingsvermogen, doel, en de moed om door te gaan als het moeilijk is.

74. Wees onbevreesd en moedig. Alleen wie sterk durft te falen, kan ooit veel bereiken.

75. Ik heb me nog nooit zo sterk gevoeld als vandaag. Elke nieuwe uitdaging is een kans om mezelf te bewijzen en te slagen.

76. Er zullen moeilijke dagen zijn, maar de moeilijke tijden maken ons sterker. Vertrouw op jezelf en je capaciteiten, en heb vertrouwen in de mensen om je heen. Je gaat grootse dingen doen.

77. Om elke dag door te komen, bereid je je geest voor. Wees klaar voor de dag, om het beste van jezelf te geven, wat er ook gebeurt.

78. Wat je ook doormaakt, het is altijd het gevecht waard. Herinner jezelf eraan dat je een punt maakt om te groeien, en dat zal je.

79. Stijg als een feniks uit de as, brand helder en blijf sterk door de nacht. Je bent een werk in uitvoering.

80. Stop met twijfelen aan jezelf. Je zult al je uitdagingen overwinnen als je niet aan jezelf en je kracht twijfelt.

81. Als je je zorgen maakt over de toekomst, blijf dan kalm, wees geconcentreerd en vastberaden en je zult altijd sterker staan.

82. Je zult de tand des tijds doorstaan. Vrees niet, het beste moet nog komen.

83. Kracht komt in vele vormen; wees trots op jezelf, en voel je nooit depressief als je niet op de top van je kunnen bent. Een klein duwtje, en je bent er.

84. Het leven zal niet altijd makkelijk zijn, maar het is een mooie strijd. Blijf sterk, en blijf doorzetten. Wat er ook gebeurt in je leven, je bent niet alleen.

85. Soms maken degenen die het gevecht niet waard zijn, je sterker. Blijf vechten. Je zult nooit sterker zijn dan je nu bent. Bezit je kracht, en gebruik het.

86. Laat het succes van iemand anders je niet het gevoel geven dat het jouwe kleiner is. Jij bent op jouw reis en het maakt niet uit wat iemand anders doet.

87. De enige manier om het te weten is als je het probeert. Dus, negeer de nee-zeggers, sta op en doe wat je kunt om je dromen waar te maken. Vertrouw op jezelf.

88. Zeg tegen jezelf; Ik ben een krijger. Ik vecht voor waar ik van hou. Niets zal me tegenhouden om mijn dromen te vervullen. Ik vertrouw op mijn gevoel. Ik doe wat me gelukkig maakt. Ik heb dit.

89. Omarm het harde werk dat nodig is om te krijgen wat je wilt. Als je ernaar verlangt en ervoor werkt, krijg je het.

90. Je bent gebouwd voor grootsheid. Haal het beste uit je leven. Neem nooit genoegen met minder, en push jezelf altijd om de beste versie van jezelf te zijn.

91. Je bent genoeg! Als je momenteel aan jezelf twijfelt, bedenk dan dat je alles hebt om je doelen te bereiken. Blijf gefocust en positief!

92. Laat je onzekerheden je niet weerhouden van een gezonde dosis zelfvertrouwen. Jij bent je grootste fan.

93. We falen alleen als we het niet proberen. Het zijn alle kleine momenten, wanneer het leven een uitdaging is, dat je evolueert naar je beste zelf. Dus, je kunt niet stoppen met proberen.

94. Als je ervoor kiest sterk te zijn, zie je dat je kracht niet alleen voor jezelf is, maar voor iedereen waar je om geeft.

95. Wees ervan overtuigd dat je alles kunt wat je wilt. Als iemand het kan, kan jij het beter.

96. Tijd vertelt alles. Dus train sterk, werk hard, en weet dat je net begint aan je reis naar grootsheid. Heb vertrouwen in elke dag die voorbij gaat.

97. Geef niet op, zelfs als het onmogelijk lijkt. Geloof in wat je doet en in je mogelijkheden.

98. Je kunt alle dingen doen. Je kunt moeilijke dingen doen. Je kunt grootse dingen doen. Erken gewoon dat je het kunt, en je zult het doen.

99. Als je gelooft dat je het kunt, zul je het ook doen. Ga ervoor! Ja, je kunt het.

100. Jij hebt de macht om je leven te bepalen. Ga naar buiten en maak er iets van! Je zult jezelf sterker dan ooit zien.

101. Niet stoppen. Blijf doorgaan. Je komt er wel, wat er ook voor nodig is. Niemand kan je tegenhouden om ambitieus en succesvol te zijn. Blijf optimistisch. Je kunt een verschil maken in de wereld en wees trots op jezelf als je dat doet. Vooruit, ga door!

102. Het gaat er niet om hoe hard je valt, het gaat erom hoe hard je opstaat. Zie je kracht, en gebruik het.

103. Je kunt het dromen, je kunt het doen en je zult sterker zijn dan de twijfel, moediger dan je angsten en moediger dan je uitdagingen.

104. Hoe vaak je ook neergeslagen wordt, of tegenslag ondervindt. Je moet altijd weer opstaan. Het is tijd om sterk te zijn en alles wat op je pad komt te overwinnen.

105. De minder bereisde weg kan een leuke en lonende, zij het uitdagende, reis zijn. Daar geloven wij in. En we hopen dat u dat ook doet.

106. Ik geloof in mij, ik geloof in ons. Ik mag niet vallen, maar als ik ooit val, is het mijn schuld en de mijne alleen.

107. Terugkijkend heb ik zoveel fouten gemaakt. Maar als ik alles over moest doen, zou ik niets veranderen. Zoveel spijt heb ik niet.

108. Onthoud: Je waarde wordt niet bepaald door andere mensen of je omstandigheden, maar door de hoeveelheid tijd en moeite die je in jezelf steekt.

109. Soms zul je klappen krijgen, en teleurgesteld zijn. Het is echter belangrijk te onthouden dat je jezelf altijd weer kunt oppakken en door kunt gaan.

110. Als je in jezelf gelooft, is alles mogelijk. Neem die stap van moed en wees het beste wat je kunt zijn.

111. Het is gemakkelijk om vertrouwen te hebben in jezelf en je capaciteiten als je het goed doet, maar hoe zit het als je het moeilijk krijgt? Laat je tegenslag je niet definiëren, maar laat het je sterken.

112. Er zijn veel manieren om bergen te verzetten. Je kunt brute kracht gebruiken of je verstand. Het hangt ervan af hoe graag je het wilt. Je hebt dit.

113. Dat gevoel dat je krijgt als je ontdekt dat twee van je favoriete dingen in het leven worden gecombineerd en tegelijkertijd worden genoten…

114. Kijk af en toe eens vanachter dat schild van zelftwijfel dat je verstopt hebt. Het bedekt alleen je glans.

115. Je hoeft niet altijd groot te zijn, je hoeft je niet altijd te bewijzen in deze wereld. Je bent genoeg en dat moet je altijd tegen jezelf zeggen.

116. Niemand weet wat de toekomst voor je in petto heeft, maar het is zeker dat als je je nu wilt inzetten, het allemaal goed komt.

117. Je bent niet sterk omdat je een zwaar leven hebt; je hebt een zwaar leven omdat je sterk bent, en alles aankan wat op je pad komt.

118. Het gaat er niet om de kracht te hebben om door te gaan, maar de kracht te blijven hebben. Volharding, niet de hamer, drijft een spijker in de rots.

119. Laat je innerlijke en uiterlijke schoonheid gedijen. De dagen dat je het meest in jezelf gelooft, zouden de dagen moeten zijn dat je helemaal niet in jezelf gelooft.

120. De uitdagingen die je in het leven tegenkomt zijn geen partij voor jou! Je moet gewoon sterk zijn.

121. Sterke mensen zijn moeilijk te breken en nog moeilijker neer te halen. Geloof gewoon in jezelf, en je zou kracht zien.

122. Net wanneer je er bijna genoeg van hebt, zal de zon schijnen en zullen al je problemen verdwijnen. Je bezorgde geest zal worden verlicht.

123. Niemand gelooft meer in je dan jijzelf. Je bent sterk, mooi en bekwaam.

124. Het gaat niet om wilskracht. Het gaat over geloven in jezelf, en beseffen dat alles mogelijk is als je het maar wilt.

125. Als je buiten adem bent en aan een zijden draadje hangt, moet je weten dat je alles nodig hebt om vol te houden.

126. Hoe langer je leeft, hoe sterker je wordt, dus beschouw elke dag als een kans om een betere versie van jezelf te worden.

127. De meeste mensen geven het op als ze één stap verwijderd zijn van succes. Maak geen deel uit van de menigte. Ken je doel en doe het dag voor dag. De kracht zit in jezelf.

128. Het maakt niet uit hoe vaak je gevallen bent, je kunt altijd weer opstaan. Je moet nooit ophouden jezelf te vinden.

129. Je hebt de kracht om door te gaan als iedereen om je heen het opgeeft. Het grootste risico is om helemaal geen risico te nemen!

130. Je bent sterker dan je denkt, en je kunt alles. Maar gezondheid is alles. Gebruik het goed Wees sterk, wees gezond, wees jezelf.

131. Geloof in jezelf en in wat je voor de wereld kunt doen, maar geloof vooral in jezelf en in de dromen die je kunt verwezenlijken.

132. De enige manier om je doelen te bereiken is om door te gaan. Altijd blijven leren, en altijd het verschil maken. Zo word je beter.

133. Je bent een storm: sterk en wild. Je bent alles wat je moet zijn, en zelfs veel meer. Open je ogen en zie het.

134. Er zijn zware dagen, en er zijn geweldige dagen. De sleutel is om je in te spannen en elke dag je best te doen!

135. Voor elke uitdaging in je leven, herinner jezelf eraan dat je moeilijke dingen kunt doen. Je bent sterk. Je bent moedig. Je bent capabel.

136. Als je het kunt dromen, kun je het bereiken, maar om het te bereiken moet je erop vertrouwen. Als je erop vertrouwt, kun je het doen.

137. Je kracht ligt in je aanwezigheid. Je kracht komt van het omarmen van jezelf en je mogelijkheden. Soms moet je gewoon in jezelf geloven.

138. Vier niet alleen de gemakkelijke dingen als een overwinning. Vier jezelf wanneer je een moeilijke strijd overwint. Het is genoeg om jezelf te belonen omdat je een sterk mens bent.

139. Soms moet je geloven in je zwakte. Daaruit komt kracht voort. Je bent tenslotte wat je van jezelf maakt.

140. Je geeft niet op, omdat je meedogenloos bent. Als je in jezelf gelooft, is alles mogelijk.

141. Je kunt niet moedig zijn als je alleen gemakkelijke dingen overkomen. Je moet tegenslagen onder ogen zien om te weten wat het is om je dapper te voelen.

142. Zo vaak heb je anderen je bestaan laten bepalen. Het is tijd om je hart te openen en jezelf te definiëren. Je kunt het goed doen, alleen.

143. Wees sterk en geloof in jezelf, wat de beproeving ook brengt. Als je tegen de golven in waadt, zul je nooit moe worden.

144. Geloof in je toekomst, en geloof dat je het alleen kunt. Wees sterk en geloof in jezelf. Geef niet op, want alles is mogelijk en laat de wereld je niet neerhalen.

145. Jij bent de beste versie van jezelf. Niemand doet het beter dan jij. Stop met kijken naar iemand anders: Het zit in jou.

146. Laat niets je tegenhouden van de grootsheid in jezelf. Geloof in jezelf.

147. Als dingen niet gaan zoals jij wilt, is het aan jou om iets te veranderen. Kleineer nooit je vermogen om uit te blinken.

148. Wees moedig genoeg om tegen jezelf te zeggen dat het leven zwaar is, maar jij bent van sterker materiaal gemaakt. Het leven heeft niets tegen jou.

149. Je bent sterker dan je denkt. Je bent niet te stoppen, en je hebt alles wat nodig is om te floreren in wat je doet.

150. Het is een pauze, niet het einde. Kijk verder dan je omstandigheden en ga gewoon door.

151. Week na week, maand na maand, jaar na jaar – wat de strijd ook is, ga door. Kijk nooit achterom.

152. Gooi je zwakte opzij en verover de wereld. Ga ervoor. Het is jouw tijd.

153. Zelfs als je door een hel gaat, blijf doorgaan. Het beste deel is, dat het beter wordt met de jaren.

154. Het is niet omdat het donker is, dat het voorbij is. Het betekent alleen dat de zon naar bed is gegaan. Je begint net, durf niet op te geven.

155. Je kunt down zijn, maar je zult nooit out zijn. Elke dag is een geschenk aan jou, en je moet hem laten tellen.

156. Ook jij kunt een lange weg afleggen naar je visie, zelfs als het moeilijk is. Blijf geaard en blijf in jezelf geloven.

157. Generaties zullen altijd met grote bewondering en respect op uw prestaties terugkijken. Uw erfenis is uw naam. Maak er een goede van.

158. Wees sterk en geloof in jezelf. Geloof dat je niet alleen bent, want alleen jij en de wereld zullen je helpen je dromen te verwezenlijken.

159. Je vindt de kracht in je om te doen wat gedaan moet worden. Je bent een kampioen die nooit zal stoppen met vechten.

160. Als je je overweldigd voelt door de dingen waar je bang voor bent, weet dan dat je sterk genoeg bent om alle uitdagingen die op je pad komen aan te gaan.

161. Ik geloof niet in een miljoen « wat als ». Ik geloof in mij, mezelf en ik.

162. Wees altijd bereid om jezelf harder te maken. Onderneem actie en leer van je fouten, en maak vandaag het verschil.

163. Ik heb deze gekke rit die leven heet meegemaakt, en ik heb geleerd sterk en moedig te zijn. En te blijven vechten voor waar ik van hou.

164. Ik heb vertrouwen in de toekomst, dat alles nog goed komt. Ik kies ervoor gelukkig te zijn en geloof in al mijn mogelijke prestaties.

165. Iedereen zal momenten hebben die hem aan zichzelf doen twijfelen. Als je zover bent, blijf dan kalm en denk aan de reden waarom je bent begonnen.

166. Niets is onmogelijk. Iedereen heeft een kans om te slagen als hij de juiste instelling heeft.

167. Je hebt de kracht, je hebt de macht. Je hebt alle middelen om te slagen. Geloof in jezelf en het zal gebeuren.

168. Ik weet dat je het kunt halen. Het zal niet lang duren voordat wat je hoopt wordt gerealiseerd. Ontsteek je hoop.

169. Als je goed naar jezelf kijkt, zie je een persoon die sterker is dan onzekerheden, sneller dan angsten en vastberadener dan welk obstakel ook.

170. Ik laat mijn innerlijke criticus niet winnen. Ik zal alles doen wat nodig is om te groeien en mijn kracht te ontwikkelen. Ik zal het halen.

171. Het is belangrijk een evenwicht te vinden tussen jezelf beschermen en jezelf toestaan open te staan voor verandering en groei. Als je het toelaat, kun je een verschil maken in de wereld.

172. Als je wilt opgeven, vertrouw dan op jezelf. Concentreer je op je doel. Neem elke stap met vastberadenheid. En als het moeilijk wordt, vergeet dan nooit: je moet streven om te winnen.

173. Als het voelt alsof de stemmen in je hoofd luider zijn dan die om je heen, onthoud dan: Je kunt dit. Je kunt dit.

174. Als je wilt gedijen en genieten van een succesvolle toekomst, is dit het enige wat je vandaag niet kunt doen: opgeven. Nu is het juiste moment om niet op te geven. Blijf het doen!

175. Zoals het leven hoort te zijn is niet altijd makkelijk, maar dat is de enige manier waarop het geweldig kan zijn.

176. Je bent sterk. Je bent toegewijd. We geloven in je en we willen niet dat je je dromen of jezelf opgeeft.

177. Als het leven moeilijk wordt, laat je dan niet overmeesteren door wanhoop en spijt. Kies de weg van enthousiasme die naar de overwinning leidt.

178. Geloof in jezelf, geloof in wat je kunt, en geef nooit op. Geloof dat je kunt wat anderen niet kunnen, en vergeet nooit om het met een glimlach te doen.

179. Als de mensen in je leven je proberen neer te halen, sta dan op en laat zien hoe sterk je bent.

180. Geloof in jezelf. Je bent niet beperkt tot je verleden. Je zult dit overwinnen als je je richt op je toekomst.

181. Elke dag word ik wie ik wil zijn. Ik laat me niet gewoon zijn. Ik zal me inspannen en hooien terwijl de zon schijnt.

182. Je hebt de kracht om te slagen. Alles wat je nodig hebt is doorzettingsvermogen en vastberadenheid, dan zullen er geweldige dingen voor je gebeuren.

183. Hoe meer je verliefd bent op wie je bent, hoe meer je voorkomt dat iemand of iets je laat zijn wie je wilt zijn.

184. Iedereen kan bereiken wat hij wil in het leven. Alles wat je nodig hebt is de juiste perceptie, de juiste instrumenten en middelen, en je bent dichter bij je doelen, stap voor stap.

185. Ik maak geen excuses voor wie ik ben. Ik ben sterk. Ik geef niet op. Ik ben bekwaam, ik ben speciaal en ik hoef niet zoals iedereen te zijn.

186. Elke dag brengt nieuwe kansen. Geloof in jezelf en haal het beste uit elk moment.

187. Als je wilt vliegen, moet je geloven, en hoe harder je probeert te vliegen, hoe meer geloof je moet hebben in je vermogen.

188. Sta elke morgen op, besef dat het leven een geschenk is, en zie het met volle moed tegemoet.

189. Ik ben iemand die alles aankan. Ik ben sterk en vastberaden. Ik geloof in mezelf, en in mijn mogelijkheden!

190. Zelfs als ik zwak en alleen ben, kan niemand me de kracht afnemen die ik in me heb. Ik geloof in mijn kracht: Ik geloof!

191. Ontelbare dagen zijn gevuld met ontelbare uren die optellen tot ontelbare minuten voordat je ze herhaalt. Omdat tijd eindig is, is het belangrijk om elk van die momenten te laten tellen.

192. Ik moet leren niet langer te twijfelen aan mijn kracht en mogelijkheden en wat meer te lijken op de soldatenmier; dapper, moedig en altijd paraat.

193. Je bent hier niet om je comfortabel te voelen. Je bent hier om een verschil te maken. Geloof in jezelf en doe wat je moet doen.

194. Waar je ook naar toe werkt in het leven, blijf doorgaan. Al je kleine inspanningen zijn belangrijk en je hebt niets te verliezen.

195. Het leven lijkt veel op wandelen in de mist. Het is moeilijk te zien waar je heen gaat, maar het is mooi als de dag voorbij gaat.

196. Wees sterk, wees wie je bent en geloof in wat je kunt doen en zeggen. Laat niemand je vertellen dat je het niet kunt; je kunt alles!

197. Als het leven je citroenen geeft, wees er dan dankbaar voor. Juice het, verkoop het en maak je winst. Het is je harde werk dat wordt beloond. Blijf sterk, je kan het!

198. Only if you believe, you can build your greatness one block at a time.

199. From your challenges, comes the chance to get better with every opportunity. Be bold. Be brave. You are stronger. You are smarter. You will be victorious.

200. See yourself getting stronger by the minute; you have grown to be a subtle, yet concrete force.

201. It is better to try something and fail than it is to do nothing and regret it. So get out there, be strong, and always believe in yourself.

202. Don’t give in; don’t give up. That’s how you get through it. This race is for the persistent.

203. Het leven is kort. Laat negatieve mensen je niet van je dromen afhouden. Dump de twijfel. Wees ambitieus. Wees moedig. Blijf op koers!

204. Soms slaat tegenslag toe en wordt het te moeilijk om te overwinnen, maar als je in jezelf gelooft, neem je afscheid van tegenslag.

205. Laat je niet ontmoedigen als je niet direct resultaat ziet van je doorzettingsvermogen. Je bent sterker dan je denkt

206. Het is niet alleen een gevoel, het is een feit. Je bent sterk. Je bent mooi. Het is meer dan een gevoel, het is realiteit: de waarheid van wie je bent.

207. Ik ben sterk omdat ik dat wil en omdat ik ervoor kies. Ik ben het waard. Ik ben genoeg. Ik kan moeilijke dingen doen.

208. Als je wilt slagen, werk dan hard. Als je dat niet doet, vind je altijd wel een excuus.

209. In de moeilijkste tijden heb ik altijd op mezelf geleund. Ik gaf niet op. En daar ben ik nog nooit zo trots op geweest.

210. Geloof in jezelf. Je zult de kracht vinden om je angsten te overwinnen. Ga je uitdagingen aan, en je zult niet te stoppen zijn.

211. Onthoud: als je je zwak voelt, ben je het sterkst, maar je moet tijd nemen om na te denken en te heroverwegen. Zo behoud je je kracht.

212. Niemand heeft ooit iets bereikt zonder enthousiasme – de brandstof die je voortstuwt om door te gaan.

213. Neem nooit genoegen met een baan die je ongelukkig maakt. Vind de carrière die bij je past, waar je harde werk wordt beloond en je passies worden gerealiseerd. Wat ooit ondenkbaar was, zal dat niet meer zijn.

214. Je hebt dit. Je kunt alles wat je wilt. Blijf erin geloven, blijf streven en geef jezelf niet op.

215. De grootste kracht van allemaal is het vermogen om je innerlijke kracht te vinden en vast te houden.

216. Je bent sterk genoeg om het leven en zijn bezwaren aan te pakken. Je kunt je uitdagingen frontaal tegemoet treden en ze overwinnen.

217. Laat angst en onzekerheid je niet van je dromen afbrengen. Je hebt de kracht om alles te overwinnen wat je in de weg staat.

218. De afstand tussen jou en je prestaties wordt gemeten in angst. Wanneer je de angst doodt, zul je beginnen met succes.

219. Beklim de hoogste berg, loop de snelste mijl, en doe het moeilijkste op aarde. Doe het allemaal met geloof in je hart en dan kun je alles overwinnen.

220. Wat je ook doormaakt, vergeet niet dat je genoeg bent, zoals je bent. Je hoeft niet iemand anders te zijn.

221. Wat je ook doormaakt, onthoud: je kunt alles doen wat je wilt. Het is misschien moeilijk om te beginnen, maar als je het niet doet, zal er nooit iets gebeuren.

222. Kijk naar wat je tot nu toe bereikt hebt. Je bent ambitieus, hardwerkend en een kracht om rekening mee te houden. Je hebt de kracht om de wereld ten goede te veranderen. Je hebt meer in je mars dan je op het eerste gezicht zou zeggen!

223. Soms moet je gewoon geloven dat alles met een reden gebeurt en dat alle obstakels in het leven overwonnen kunnen worden.

224. Geloof in je kracht, het is de enige geheime kracht die je hebt. Het is de kracht die je helpt als het leven bijna in brand staat. Je weet het misschien niet, maar het is er altijd.

225. Zelfs als de wereld nee zegt, zorg ervoor dat je hart ja zegt, en je volgt het.

226. Wees het verschil. Wees moedig. Wees meedogenloos. Wees onbevreesd. Het gaat er niet om of je neergeslagen wordt, maar of je opstaat.

Onthoud dat het leven gevuld kan zijn met onverwachte uitdagingen. Maar zolang je sterk blijft, het vertrouwen in jezelf niet verliest en je hoofd hoog houdt, zul je een manier vinden om bijna alles te overwinnen.

Ik hoop dat je de stay strong and believe in yourself quotes inspirerend vond, laat me weten wat je ervan vindt in het commentaarveld hieronder.