Bride To Be Quotes Van Een Vriend

Bride To Be Quotes From A Friend

De trouwdag is de belangrijkste in het leven van elke bruid. Het is het begin van een prachtige nieuwe reis waarbij ze een gezin moet stichten en een erfenis moet voortzetten. Een meisje streeft er altijd naar een mooie bruid te zijn en haar vrienden zijn degenen die deze droom waarmaken.

Vriendschap is de draad die alle relaties verbindt. De relatie tussen een bruid en haar vriendinnen is uniek omdat zij elementen van vriendschap, zusterschap en familie combineert. Deze vrouwen zijn er om de bruid te steunen bij al haar ups en downs – vooral tijdens het planningsproces van de bruiloft.

Vrienden zijn het belangrijkste deel van ons leven en zij maken ons bewust van alle kleine nuances in het leven. Of het nu levenslange beste vriendinnen zijn of nieuwe kennissen die nog maar pas in haar leven zijn gekomen, deze speciale dames spelen een belangrijke rol op de grote dag zelf door ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt (en er daarbij fantastisch uitziet).

Ik weet hoe stressvol het plannen van een bruiloft kan zijn, dus ik ben hier om je te helpen. Ik heb een aantal van de beste aanstaande bruid quotes van een vriend op een rijtje gezet. Je kunt er zoveel naar je vriend sturen die gaat trouwen, voor het geval je even geen woorden meer hebt.

Berichten voor de bruid van een vriendin

Ik ben zo trots op je, mijn vriend. Ik zal er altijd voor je zijn en altijd van je houden. Moge je morgen net zo gelukkig zijn als vandaag. Gefeliciteerd.

1. Een bruid zijn is veel meer dan een mooie jurk dragen en naar het altaar lopen. Het gaat over het omarmen van de vrouw die je geworden bent, en het nemen van die volgende grote stap in je leven met de persoon van wie je houdt aan je zijde. Gefeliciteerd, mijn vriend.

2. Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen. Je trouwdag zal een van de meest gedenkwaardige dagen van je leven zijn, en ik weet dat je het voor altijd zult koesteren. Ik hou van je.

3. Ondanks de opwinding en anticipatie die de grote dag nadert, is het volkomen normaal om ook een beetje stress of angst te ervaren. Dit is tenslotte een van de grootste dagen van je leven en je wilt dat alles perfect verloopt. Maar ik weet dat alles fantastisch zal verlopen. Gefeliciteerd.

4. Op jullie trouwdag worden jullie omringd door degenen die het meest van jullie houden. Jullie familie, vrienden, geliefden en ik zullen er zijn om te delen in deze speciale tijd. Gefeliciteerd, lieverd.

5. Dit is een prachtige gelegenheid om te genieten van het gezelschap van jullie geliefden en het begin van jullie nieuwe leven samen te vieren. Gefeliciteerd, lieverd.

6. Velen van ons hebben wel eens een trouwdag meegemaakt die niet perfect was. Er waren problemen met de locatie, het eten, het weer of de gasten. Ik weet zeker dat die van jou niet zo zal zijn. Gefeliciteerd, lieverd.

7. Ik heb je zien lachen en huilen. Ik heb je gelukkig en verdrietig gezien. Ik heb je boos, gefrustreerd en ontspannen gezien. Je bent mijn beste vriend, en ik zal altijd aan je zijde staan. Gefeliciteerd.

8. Je bent een geweldig persoon, en ik ben zo gelukkig om je vriend te zijn. Gefeliciteerd, aanstaande bruid.

9. Hoewel je mijn beste vriendin bent, wil ik je zeggen dat je niet alleen een beste vriendin voor me bent; je bent een zuster van mij die door God is gezonden om bij mij te zijn. Gefeliciteerd, lieverd.

10. Ik wou dat we samen waren om je speciale dag te vieren. Ik hoop dat het net zo geweldig is als jij, mijn liefste. Gefeliciteerd.

11. Als iemand je vandaag een goede vriend noemt, geloof hem dan niet. Je weet al dat ik je grootste fan ben. Gefeliciteerd, lieve aanstaande bruid.

12. Jullie trouwdag zal komen en gaan, maar moge jullie liefde voor altijd groeien. Gefeliciteerd, mijn vriend.

13. Gefeliciteerd met jullie mooie nieuwe begin. Moge je leven vol liefde en geluk zijn. Ik hou van jullie.

14. Je bent een geweldige vrouw en ik ben trots om je mijn beste vriendin te noemen. Je verdient het beste en ik weet dat je trouwdag magisch wordt. Gefeliciteerd.

.

15. Je bent de persoon die het dichtst bij mijn hart ligt en ik heb geluk dat ik je als vriend heb. Ik hoop dat je aan mijn zijde staat op mijn trouwdag en me geluk wenst. Je bent de beste vriend die een meisje zich kan wensen. Gefeliciteerd.

16. Een vriend kent je zoals je bent, begrijpt waar je geweest bent, accepteert wat je geworden bent, en laat je toch zachtjes groeien. Je hebt altijd aan mijn zijde gestaan, nu is het mijn beurt om hetzelfde te doen. Gefeliciteerd, mijn vriend.

17. Een vriend is iemand die je volledige vrijheid geeft om jezelf te zijn – en vooral om te voelen, of niet te voelen. Dit is wat jij altijd voor mij bent geweest. Ik ben zo blij om je te vieren, vandaag. Gefeliciteerd, mijn vriend.

18. Wat ik ook voel op een bepaald moment is prima voor jou. Je bent altijd geweldig geweest. Ik ben zo blij dat ik je mag feliciteren met je trouwdag.

19. Moge uw huwelijk u alle heerlijke opwinding brengen die een huwelijk zou moeten brengen, en moge het leven u ook geduld, tolerantie en begrip schenken. Gefeliciteerd.

20. Je bent mijn beste vriend sinds we kinderen waren en ik ben blij dat we nu nog steeds vrienden zijn. Ik weet dat er momenten waren dat we elkaar niet konden zien vanwege onze drukke agenda’s, maar ik ben blij dat we samen zijn op je grote dag. Gefeliciteerd, lieve vriend.

21. We hebben samen veel meegemaakt toen we jong waren en zelfs nu we ouder zijn, weet ik dat onze vriendschap voor altijd zou duren. Je bent zo’n geweldig persoon en ik weet dat ik me moeilijk kan voorstellen zonder jou in mijn leven. Gefeliciteerd met je trouwdag.

22. Ik ben zo dankbaar om een vriend als jij in mijn leven te hebben. Ik hoop dat je gezegend bent met echte liefde, geluk en vreugde op je speciale dag. Gefeliciteerd.

23. Ik ben zo blij dat jullie elkaar gevonden hebben. Jullie verdienen het om echt gelukkig te zijn en ik voel me gezegend dat we deze speciale dag kunnen delen. Gefeliciteerd.

24. Moge jullie liefde zo zoet zijn als goede wijn, rijpend met de tijd en beter worden met de jaren. Gefeliciteerd.

25. Laten we ervoor zorgen dat het de mooiste dag van je leven wordt, want dat moet het zijn. Je verdient het. Je trouwt met de liefde van je leven en dat is een reden om te vieren. Gefeliciteerd.

26. Ik kan niet wachten om je door het gangpad te zien lopen in je prachtige jurk, maar nog belangrijker, ik kan niet wachten om de blik op je gezicht te zien als je je bruidegom ziet. Gefeliciteerd.

27. Ik weet hoe opgewonden je bent om met je verloofde te trouwen en nu je dat bent, wil ik je nog één keer feliciteren voordat je iemand anders zijn vrouw wordt. Ik hou van je.

28. Ik weet dat je gelukkiger zult zijn dan ooit en dat er niets tussen ons zal veranderen. We zijn begonnen als vrienden en we zullen altijd vrienden blijven. Jouw huwelijk betekent niet dat er iets tussen ons verandert, alleen dat onze vriendschap sterker is geworden. Gefeliciteerd.

29. Gefeliciteerd met je huwelijk, mijn vriend. Ik hou van je, en ik ben zo blij voor je.

30. maar ik weet ook dat dit slechts het begin is van zoveel vreugde, opwinding en geluk. Ik wens jullie het allerbeste voor de komende jaren. Gefeliciteerd.

31. Jij en je aanstaande man worden zo’n geweldig koppel. Jullie twee stralen liefde, vriendelijkheid en medeleven uit – en de wereld kan meer koppels als jullie gebruiken. Gefeliciteerd.

32. Je trouwdag is slechts één speciale gelegenheid in een leven vol liefde, vriendschap en geluk. Ik hoop dat je speciale dag alles is waar je van droomde. Gefeliciteerd.

33. Ik ben zo blij voor je en ik weet dat jij en je bruidegom voor altijd gelukkig zullen zijn. Gefeliciteerd, lieve aanstaande bruid.

34. Ik wens je een geweldig gelukkig en voorspoedig leven met je nieuwe man. Gefeliciteerd.

35. Vergeet op je trouwdag niet om tijd voor jezelf te nemen. Het wordt een lange, drukke dag, maar zorg ervoor dat je alles in je opneemt. Gefeliciteerd.

Citaten voor bruid van beste vriendin

Gefeliciteerd, mijn beste vriend. Ik ben blij dat deze dag eindelijk is aangebroken. Ik ben zo blij voor je en kan niet wachten om het met je te vieren. Ik hou van je.

36. Je bent mijn favoriet, mijn allerbeste vriendin in de hele wereld, en mijn eremademoiselle. Gefeliciteerd. Ik hou zoveel van je.

37. Ik ben zo opgewonden dat jullie avontuur samen gaat beginnen. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor jullie in petto heeft. Gefeliciteerd.

38. Beste vriend, vandaag is je trouwdag en ik ben erg blij voor je. Ik wens je een leven lang geluk en liefde met je man. Gefeliciteerd.

39. Je verdient alleen het beste, dus moge je man onvoorwaardelijk van je houden en nooit van je zijde wijken, wat het leven ook voor hem in petto heeft. Wees altijd gelukkig mijn lieve vriend. Gefeliciteerd, en veel geluk.

40. Mijn lieve vriend, vandaag is je trouwdag en ik weet zeker dat je erg opgewonden bent. Ik hoop dat dit de gelukkigste dag van je leven is en dat al je dromen uitkomen. Ik wens je een leven lang geluk, liefde en vriendschap met je toekomstige man. Moge God u altijd zegenen.

41. Mijn lieve vriend, je hebt de perfecte man voor je gevonden; hij zal je op alle mogelijke manieren liefhebben en voor je zorgen. Hij zal er altijd voor je zijn in tijden van nood of verdriet; hij zal ervoor zorgen dat al je tranen worden weggeveegd met zijn kussen. Moge God jullie beiden altijd zegenen.

42. Vandaag is de belangrijkste dag van je leven, mijn lieve vriend. Ik ben hier om deze speciale gelegenheid met jou te vieren. Ik wens dat al je dromen vandaag en elke volgende dag uitkomen. Gefeliciteerd.

43. Gefeliciteerd met jullie huwelijk, mijn liefste vriend. Moge jullie liefde voor elkaar blijven groeien en bloeien in een leven van geluk.

44. Je bent de beste vriendin ooit, en ik ben zo blij dat je gaat trouwen en een nieuw hoofdstuk van je leven begint met iemand die je zo gelukkig maakt. Gefeliciteerd, mooie bruid.

45. Gefeliciteerd met het vinden van de persoon waaraan je je de rest van je leven wilt ergeren. Veel plezier.

46. Ik ben zo blij dat onze vriendschap al die jaren heeft standgehouden en het is een heerlijk gevoel te weten dat ik naast je zal staan als je « ja » zegt. Gefeliciteerd, lieverd.

47. Weet je nog die dag toen we kinderen waren en we een pact sloten dat wie het eerst trouwde de ander als bruidsmeisje zou hebben? Nou, vandaag is de dag. Gefeliciteerd.

48. Je bent zo mooi. Ik wens je alle geluk van de wereld. Gefeliciteerd met het vinden van je ontbrekende rib.

49. Op je speciale dag wil ik je eraan herinneren dat ik er altijd voor je ben, wat er ook gebeurt. Gefeliciteerd met je huwelijk.

50. Je bent een van de belangrijkste mensen in mijn leven sinds de dag dat we elkaar ontmoetten. Ook al zal je trouwdag komen en gaan, weet dat mijn liefde voor jou voor altijd is. Gefeliciteerd.

51. Jij brengt het beste in mij naar boven. Ik hoop dat ik hetzelfde kan doen voor jou op je trouwdag. Gefeliciteerd, lieverd.

52. Ik weet dat het een van de gelukkigste dagen van je leven wordt, maar onthoud dat wat er vandaag ook gebeurt, ik er altijd voor je zal zijn, want onze vriendschap is eeuwig. Gefeliciteerd.

53. Dit is de dag waarop je hebt gewacht. Dit is de dag waar je van gedroomd hebt, en je hebt het eindelijk gehaald. Gefeliciteerd. Vanaf deze dag zal je leven nooit meer hetzelfde zijn. Ik kan niet wachten om te zien wat morgen je zal brengen.

54. Je bent een prachtige bruid en een geweldige vriend die er door dik en dun voor me is geweest. Als ik nu iets voor je zou kunnen wensen, zou het zijn dat je je altijd in goed gezelschap bevindt, zelfs beter dan het mijne. Ik hou van je.

55. Alle geluk in de wereld is vandaag de jouwe, mijn liefste vriend. Ik ben zo blij dat deze speciale dag eindelijk voor jou is aangebroken. Veel plezier met je bruiloft.

56. Het is je trouwdag en ik wil je alle geluk van de wereld toewensen. Ik weet dat je een prachtige bruid zult zijn, en je bruidegom is de gelukkigste man die er is. Jullie zijn voor elkaar gemaakt. Gefeliciteerd.

57. Ik weet dat het een geweldige dag wordt omdat jullie gaan trouwen. Moge dit het begin zijn van een lang en gelukkig leven samen. Gefeliciteerd.

58. Het beste aan vrienden zijn met jou is dat ik je altijd heb gekend. Ik heb je zien opgroeien tot een geweldige vrouw, en ik kan niet wachten om te zien wat het huwelijk je leven brengt. Veel zegen op je trouwdag, mijn vriend. Gefeliciteerd.

59. Toen ik je voor het eerst ontmoette, wist ik dat we altijd vrienden zouden blijven. En nu je gaat trouwen, maakt het me zo blij dat we al die jaren samen hebben doorgemaakt. Dit is zo’n spannende tijd voor ons beiden. Gefeliciteerd.

60. Gefeliciteerd met je huwelijk. Je trouwt vandaag met je soulmate en het wordt een prachtige ceremonie. Ik kan niet wachten op de receptie.

61. Je bent de mooiste bruid die ik ooit heb gezien. Je verdient niets anders dan geluk, liefde en vreugde in je leven. Ik wens je het allerbeste. Gefeliciteerd.

62. Ik ben blij dat je iemand hebt gevonden die net zoveel van je houdt als ik. We zullen altijd zussen zijn, wat er ook gebeurt in ons leven. Gefeliciteerd.

63. Ik wilde je laten weten hoe blij ik voor je ben. Je verdient elk beetje geluk dat op je pad komt, en ik wens je het allerbeste op deze speciale dag. Gefeliciteerd, mijn vriend.

64. Ik hoop dat je nog jaren met fijne herinneringen op deze dag kunt terugkijken. Ik wens je het allerbeste in je huwelijk, mijn lieve vriend.

65. Je bent de mooiste bruid die ik ooit heb gezien. Je laat de trouwwereld een sprookje lijken. Door jou wil ik ook trouwen. Ik hou van je, mijn lieve vriend

66. Lieve aanstaande bruid, ik wens je een heel gelukkig en lief huwelijksleven. Moge je liefde en geluk vinden in elke stap van je leven. Gefeliciteerd.

67. Tegen mijn beste vriendin wil ik zeggen dat jullie voor elkaar gemaakt zijn en dat jullie leven zo geweldig zal zijn. Gefeliciteerd met jullie trouwdag.

68. Lieve vriend, vandaag is de dag waarop je gaat trouwen met de man van je dromen en we zullen deze dag met heel ons hart vieren. Fijne trouwdag.

69. Je bent speciaal en verdient al het geluk in de wereld. Vandaag is de dag dat je gaat trouwen met je droomman. Beste wensen op deze prachtige reis terwijl jullie samen jullie nieuwe leven opbouwen. Gefeliciteerd.

70. Het is mij een groot genoegen uw vriend te zijn. Ik wens je eeuwig geluk, goede gezondheid en voorspoed. Gefeliciteerd met je speciale dag.

Berichten Voor Bruid Om Te Worden Van Beste Vriend

Ik weet niet eens wat ik moet zeggen. Mijn beste vriendin is nu een bruid, een prachtige bruid. Ik ben zo blij voor je, schat. Gefeliciteerd met jou en je man.

71. Ik dank God elke dag dat ik een vriend als jij in mijn leven mag hebben. Moge de Heer uw huwelijk zegenen met liefde, vreugde en vrede. Amen.

72. We zijn al zo lang bevriend dat ik me niet kan herinneren wanneer we elkaar voor het eerst ontmoetten. Je bent een van de geweldigste mensen die ik ooit in mijn leven heb ontmoet. Gefeliciteerd met het vinden van de liefde van je leven.

73. Je bent een geweldig persoon met een hart van goud. Ik weet dat je een uitstekende vrouw zult zijn voor je man. Gefeliciteerd met deze mooie gelegenheid.

74. Je bent er altijd voor me geweest in tijden van nood, geluk, lachen, verdriet en verdriet. Ik wens je het allerbeste in deze nieuwe fase van je leven als getrouwde vrouw. Gefeliciteerd.

75. Ik ben zo blij dat je deze volgende stap in je leven neemt. Je bent zo’n geweldige vriend dat iedereen de rest van zijn leven met jou zou willen doorbrengen. Gefeliciteerd.

76. Gefeliciteerd met je huwelijk. Je bent zo’n lieverd en verdient niets minder dan geluk en liefde van je man voor altijd.

77. Je bent meer dan een vriendin voor me, je bent als een zus. Ik ben zo blij dat we hier samen kunnen zijn en deze speciale dag kunnen delen. Nogmaals gefeliciteerd.

78. Je bent er altijd voor me geweest en ik wil dat je weet hoeveel ik dat waardeer. Bedankt dat je de beste vriend bent die ik me kan wensen. Gefeliciteerd met je huwelijk.

79. Aan mijn liefste vriend, ik hoop dat we allemaal samen kunnen zijn op deze speciale dag en onze vriendschap voor altijd kunnen vieren. Gefeliciteerd.

80. Mijn beste wensen voor u als u vandaag uw huwelijk viert. Ik wens dat jullie altijd gelukkig zullen zijn in jullie huwelijk. Ik hou zoveel van jullie. Gefeliciteerd.

81. Je gaat trouwen, en ik ben zo opgewonden om naast je te staan en dit nieuwe hoofdstuk in je leven te vieren. Je bent de mooiste bruid, en ik kan niet wachten om op je te toosten, vandaag en altijd. Gefeliciteerd.

82. Aan mijn mooie vriendin, het is eindelijk zover. Je trouwdag is er en ik ben heel blij voor je. Vandaag staat in het teken van jou, je liefde en het begin van een levenslang geluk met degene van wie je houdt. Moge vandaag in elk opzicht perfect zijn. Gefeliciteerd, mooie bruid.

83. Ik wens je een leven lang geluk met je nieuwe man, want je verdient niets minder dan elke dag pure vreugde. Gefeliciteerd.

84. Jullie waren voorbestemd, en vandaag is het begin van een ongelooflijke reis samen. Gefeliciteerd met jullie trouwdag.

85. Jullie trouwdag is eindelijk hier! De grote dag waar je al van kinds af aan van droomt is aangebroken en brengt een leven van liefde en geluk met zich mee. Je ziet er prachtig uit als bruid, maar nog mooier als een vriendin om wie ik zoveel geef. Veel plezier vandaag en geniet van elk moment – gefeliciteerd met deze gelukkige gebeurtenis.

86. Gefeliciteerd met je huwelijk. Je bent een prachtige bruid geworden. Ik wens jullie beiden een leven van geluk en liefde.

87. Moge dit huwelijk vol lachen en tranen van vreugde zijn. Gefeliciteerd.

88. Ik ben blij dat ik opgegroeid ben met zo’n mooi mens, die vandaag een geweldige bruid is geworden. Ik wens je het allerbeste.

89. Toen we kinderen waren, dacht ik altijd dat ik de eerste zou zijn die zou trouwen. Wie had kunnen weten dat jij het zou zijn? Je hebt zoveel geluk dat je iemand hebt gevonden die zo geweldig is als je nieuwe man. Gefeliciteerd.

90. Moge het huwelijk van jullie dromen uitkomen. Moge jullie liefdesverhaal eeuwig duren. Ik wens jullie beiden een leven van liefde en geluk. Gefeliciteerd.

91. Jullie twee zijn perfect samen, daarom wil ik jullie feliciteren met jullie verbintenis.

92. Mijn hartelijke gelukwensen met deze speciale dag. Moge je alles krijgen in het leven waar je op hoopt. Ik wens u het allerbeste.

93. Ik heb altijd geweten dat je een mooie bruid zou zijn. Je speciale dag is eindelijk hier, en ik weet dat je er het beste van zult maken. Al mijn liefde en de beste wensen op je grote dag en altijd.

94. Je ziet er prachtig uit in die jurk en zo gelukkig. Ik ben zo blij voor je. Ik wens je een leven lang geluk met de man van je dromen. Gefeliciteerd.

95. Lieve bruid, laten we even stilstaan bij het feit dat dit de laatste dag van je single leven is. Ik ben zo opgewonden voor je dat ik weet dat alles perfect zal zijn omdat jij het bent.

96. Ik heb je altijd als een zus beschouwd. Onze vriendschap is er altijd geweest, het is gewoon uitgegroeid tot deze prachtige liefde die ik voor je heb. Ik ben zo opgewonden om te zien wat de toekomst voor jullie in petto heeft. Gefeliciteerd.

97. Ik weet dat God geweldige dingen gaat doen, want ik heb vertrouwen. Ik zal altijd je grootste fan en cheerleader zijn. Gefeliciteerd, schatjes.

98. Jij weet altijd precies wat je moet zeggen als ik me down voel, dus wilde ik iets terugdoen. Gefeliciteerd, je verdient het allemaal.

99. Er is niets dat ik leuker vind dan mijn beste vriendin zo gelukkig en verliefd te zien. Felicitaties aan de aanstaande bruid. Beste wensen voor een prachtige dag vandaag.

100. Ik kan niet geloven dat mijn beste vriendin gaat trouwen. Je bent de meest oprechte, hartelijke persoon die ik ooit heb ontmoet, en ik ben zo blij dat je aan het volgende hoofdstuk van je leven begint. Ik wens je een dag vol liefde en gelach.

Hallo daar. Ik weet zeker dat je het leuk vond om de verzameling van bride to be quotes van een vriend hierboven door te nemen. Ik weet ook zeker dat ze zullen helpen de band die je hebt met je vriend te versterken.

Graag uw commentaar en deel dit bericht met anderen. Dank u.