Citaten Over Alles Geven In Een Relatie

Quotes About Giving Your All in a Relationship

Alles geven in een relatie is een van de beste dingen die je voor jezelf kunt doen. Als je niet het beste geeft in de relaties in je leven, mis je een van de pijlers van een gelukkig en vervullend leven.

Alles geven in een relatie betekent dat je bereid bent er hard voor te werken en een grote inspanning te leveren. Je gaat verder dan wat de meeste mensen van je verlangen, en verwacht er weinig tot niets voor terug, behalve de wetenschap dat je iemand gelukkig maakt.

Alles geven is iets dat tijd, moeite en opoffering vergt. Het is niet gemakkelijk, maar als je alles geeft, is er een gevoel van vrede en troost in de wetenschap dat je je best hebt gedaan in de relatie.

Er is niets bevredigender dan te weten dat je niets achterhoudt voor je partner of in je relatie. De volgende citaten over het geven van je alles in een relatie zullen je helpen meer licht te werpen op het geven van je alles in een relatie.

Citaten over alles geven in een relatie

Alles geven in een relatie kan een van de meest dankbare ervaringen zijn. Jouw aanwezigheid verandert alles. Zelfs een vreemde is familie als je alles voor hem geeft. Maar je kunt niet alles geven in een relatie als je je inhoudt.

1. Neem altijd de tijd om « hoi » te zeggen tegen je dierbaren, en geef ze alles wat je kunt, want Rome is niet in één dag gebouwd; relaties vergen je alles.

2. Het is niet wat je voor je partner doet dat een relatie geweldig maakt; het is hoeveel liefde en moeite je erin steekt.

3. Liefde is alles geven voor je partner. Het gaat om het geven van je hartenwens en alles wat je kunt geven. Liefde is als wildvuur.

4. Alles geven in relaties is niet een kwestie van alles opgeven, maar van vasthouden aan wat je altijd al wilde in het leven.

5. Liefde is alles opgeven voor je partner. Je kent liefde als je het voelt in je hart, het is als je iets doet voor een ander en je voelt je goed; je kent liefde als je het voelt.

6. Of het nu nieuw of oud is, wat er ook gebeurt, blijf alles geven, het zal zich uiteindelijk uitbetalen.

7. Verspil geen tijd met zeggen wat je bedoelt. Verspil geen tijd met lezen wat je niet meent. Verspil geen tijd aan koetjes en kalfjes als je aan je relatie zou kunnen werken.

8. Geef alles wat je kunt in relaties, geef alles wat je kunt, geef alles wat je kunt; je zult het de moeite waard maken als het allemaal gezegd en gedaan is.

9. Echte relaties maken het nooit gemakkelijk, ze vereisen dat je alles geeft, en dat is de beste soort.

10. Je moet geven, je best doen, alles geven, voor je liefde, om je liefde te behouden.

11. Geef alles in relaties, want de voordelen van alles geven zijn het gevoel van liefde die terugkomt en de wetenschap dat je alles hebt gegeven.

12. We maken fouten, en dingen gaan mis, maar we zijn sterk genoeg om al onze vrienden en familie aan te kunnen en hen uit alle macht lief te hebben.

13. Alles geven in relaties betekent niet dat je je leven opgeeft; je geeft gewoon het beste van jezelf.

14. De vriendschappen die je opbouwt zijn als kostbare juwelen die eeuwig duren.

15. Alles geven in elke relatie, het goede en het slechte accepteren, en elke dag ten volle beleven.

16. Als je echt wilt geven, zul je heel je hart geven; als je echt wilt liefhebben, zul je liefhebben met heel je ziel.

17. Als je alles geeft in relaties, zul je nooit meer verliezen. Elk liefdesverhaal heeft een gelukkig einde; maak van het jouwe het beste.

18. In relaties is het niet genoeg om het beste van jezelf te geven; je moet alles geven, je moet alles geven om je partner gelukkig te maken, en je moet alles geven om je relaties te laten werken.

19. Je moet alles geven in relaties; het is de enige manier om ze duurzaam te maken. Als je alles geeft, krijg je het beste, en het is geen spel, het is een manier van leven.

20. Je geeft alles, je geeft je best, en het is altijd de moeite waard; vertrouw erop dat je je loon krijgt.

21. Inspanningen in relaties zijn belangrijk. Het is belangrijk om je in te spannen, zelfs als dat betekent dat je pijn moet lijden voor al het goede dat je ervoor terugkrijgt.

22. Inspanningen in relaties zijn vaak je eerste test, maar als je bereid bent een standpunt in te nemen, heb je niets te vrezen.

23. Succesvolle relaties zijn gebouwd op onbaatzuchtigheid, opoffering en vertrouwen.

24. De enige manier om een succesvolle relatie te hebben is onbaatzuchtig en vrijgevig te zijn.

25. Jij geeft alles wat je hebt aan je relatie, en zij geven alles wat zij hebben aan jou; als jij geeft bij daad, geven zij bij daad, en hoe meer jij geeft, hoe meer zij zullen geven.

26. Alles geven aan je relatie is een groot offer. Maar vergeet niet dat het het offer waard is als je in de ogen van je partner kunt kijken.

27. Geef alles aan je relatie, en met wat je geeft, ontvang je, zodat het niet allemaal verloren gaat.

28. Succesvolle relaties zijn niet gebouwd op egoïsme, maar op wederzijds respect en de bereidheid om te geven, te geven, te geven.

29. Als je alles geeft, zal het niet lang duren voordat je je partner hoort zeggen dat jullie liefde sterker is dan welke storm ook.

30. Relaties zijn niet de beste, ze zullen breken, en dan blijf je over, maar toch, je kunt alles geven aan je relatie, het zal wat langer duren, en dan komt het goed.

31. Geef alles. Geef jezelf volledig aan deze persoon en vice versa. Relaties zijn bedoeld om van te genieten, niet als vanzelfsprekend.

32. Als je iemand in je leven hebt, moet je hem alles geven; het is al het werk dat je moet doen, wil je relatie standhouden.

33. Voor een goede relatie moet je alles geven. Dat komt omdat een relatie een kunstwerk is. En een kunstwerk is af of niet af.

34. Geef alles aan je relatie Je kunt niet vertrouwen op een hart dat niet wil geven; als je liefde wil groeien en sterk wil zijn, geef dan alles aan je relatie.

35. Relaties zijn de wortels van elke samenleving.

36. Relaties hebben werk nodig, dus geef alles aan de jouwe – als je van dit houdt, dan zul je zien; als je van dat houdt, dan zul je zien.

37. Geef alles aan je relatie, wat je ook doet, wat je ook zegt, wat je ook doet, doe het allemaal voor je partner.

38. Wees bereid om je beste beentje voor te zetten. Wees bereid het beste van jezelf te geven in alles wat je doet. Wees bereid te bewijzen dat je hier bent voor meer dan alleen je plezier.

39. Zet je hart op de lijn, zelfs als je gekwetst wordt en je weet dat het niet eerlijk is. Het is het allemaal waard als je iemand vindt die je het gevoel geeft de enige te zijn.

40. Geef je relatie alles wat nodig is om het te laten duren. Blijf liefhebben, en hou je vast, want een liefde die standhoudt, laat zien dat je het tot het einde kunt volhouden.

41. Geef je relatie alles wat nodig is om het te laten duren. Geef je relatie alles wat nodig is om het te laten duren; sommige mensen redden het nooit, maar sommige mensen proberen het niet eens.

42. Geef je relatie alles wat nodig is om het te laten duren. Je moet eraan werken om de kaars niet te laten sterven.

43. Je zult duwen en trekken en proberen te compliceren, en soms zul je het gevoel hebben dat je de weg kwijt bent, maar op de een of andere manier zul je een manier vinden om een droom van je relatie te laten voortbestaan.

44. Alles geven in een relatie is een deugd, een brandend verlangen om gekoesterd te worden door degene van wie je houdt.

45. Moet je alles geven in een relatie? Als je dat doet, zul je zeker ontvangen hoeveel je hebt gegeven is hoeveel je zult ontvangen, maar als je niet alles geeft, zul je altijd…

46. Het is moeilijk om iemand alles te geven, maar als je het kunt, waarom niet? Zij zijn degenen aan de andere kant die ontvangen, dus geef alles wat je hebt, geef alles wat je hebt en meer.

47. Leven met volle teugen is alles wat ik kan zeggen, want volgens mij is het cool om alles te geven.

48. Liefde is een geschenk van boven, en niets kan het beter maken; het beste in je leven is je tijd met iemand te delen.

49. De beste relaties zijn die waarin je nooit moe wordt om te geven. Je kunt altijd tijd maken voor die speciale persoon.

50. In een relatie alles geven, zelfs als het lijkt alsof je niets meer te geven hebt.

51. Alles geven in een relatie is de beste manier vinden om het vol te houden. Alles geven in een relatie is degene zijn die het goed maakt.

52. In een relatie moet je je inleven, alles geven in je relatie, een spiegel zijn voor je partner, en je partner bijstaan in goede en slechte tijden.

53. Geef alles in je relaties, wees een complete gave van jezelf, en laat de wereld die perfecte oceaan niet van je scheiden – maar houd hem heel.

54. Je kunt niet van je relatie genieten zonder alles te geven, dat betekent goed luisteren en er zijn als je nodig bent.

55. Geef je helemaal voor je partner; als je dat doet, zul je nooit meer willen, de liefde die je je partner geeft is de beste soort, en het is de liefde waarmee hij je het beste zal behandelen.

56. Het vraagt vrijgevigheid om alles te geven, je hart te delen en je tranen te zien. Om voorbij de leugens te kijken, om de waarheid te zien.

57. Als je relatie moet werken, heb je veel tijd en veel geduld nodig, daarom geef ik je het voordeel van de twijfel, zelfs als je liefde op de proef wordt gesteld, wordt ze nooit helemaal op de proef gesteld.

58. Als je relatie moet werken, moet je alles geven, zodat je haar hart niet kunt breken, zodat je zijn geest niet kunt breken.

59. Als je relatie moet werken, als je alles moet geven, zul je je geest en je hart laten werken.

60. Als je relatie moet werken, moet het je tot het randje brengen. Het moet je iets meer laten doen, tenzij het eindigt zoals het moet; je weet dat het slechts een kwestie van tijd is, en het komt goed.

61. Als je relatie moet werken, moet je alles geven, want dat is de enige manier om een echte relatie te hebben, de enige manier om haar sterk te maken in je hart, en de enige manier om haar te laten duren.

62. Als je relatie moet werken, geef dan alles, en geef niets op; geef die kleine droom van je op en lach om de manier waarop het allemaal goed komt.

63. Als je geeft, geef je alles. Als je alles geeft, is dat alles wat je kunt doen. Als je alles geeft, zul je altijd vreugde voelen en alles geven aan je relatie.

64. De beste soort liefde is de soort die nooit oud wordt. Als je je relatie duurzaam wilt maken, zul je liefde moeten geven zonder die te verwachten.

65. Als je je relatie wilt laten werken en standhouden, laat dan je ego achterwege en wees onbaatzuchtig in je relatie.

66. Geef alles wat je kunt in je relatie, want alles wat je hebt is wat je geeft.

67. Geef alles aan je relaties, en laat ze de beste manier zijn om te laten zien hoeveel je om ze geeft.

68. Laat de liefde in je hart het antwoord zijn, laat de liefde in je hart het teken zijn, en als de antwoorden beter zijn dan de tekenen, dan is het de moeite waard om alles in je relaties te stoppen.

69. Geef alles in elke relatie om geluk in je leven te hebben.

70. Alles in je relaties stoppen is de moeite waard, maar het begin is soms niet belangrijk; het enige dat telt is dat je alles geeft.

71. Relaties ontstaan niet door toeval, maar door inspanning, vastberadenheid en vertrouwen. Als je altijd geeft, krijg je altijd, en als jij degene bent die geeft, is dat genoeg.

72. Je verliest als je niet alles geeft aan de relatie die je je eigen noemt, je verliest als je je dromen laat varen, en je verliest als je niet in je liefde gelooft.

73. Je kunt weglopen, maar dat zul je nooit doen; als je niet alles geeft, zul je nooit winnen, en je zult altijd verliezen; je kunt net zo goed opgeven, geef niet alleen, geef alles.

74. Je zult niet altijd winnen, maar je zult nooit verliezen; op een dag zul je terugdenken, en je zult beseffen dat jouw liefde de enige was die er was, en je zult nooit meer verliezen omdat je alles hebt gegeven.

75. Er is maar één ding belangrijk en dat is het soort liefde dat je geeft. Het soort liefde dat je gaande houdt, ongeacht het weer.

76. Soms houden we onze adem in om te zien hoe ver de ander zal gaan, zodat we kunnen zeggen: « Zie je wel, ik heb je alles gegeven wat ik had ».

77. Je ziet de tekenen, je kunt ze niet meer ontkennen, je weet diep van binnen dat het tijd is om te gaan, je moet gaan, je kunt niet blijven, je moet verder, je moet alles geven.

78. Als je relatie moet werken, moet je alles geven in de liefde, want het is een grote gok, maar het is het waard als je het risico waard bent.

79. Het moeilijkste deel van elke relatie is echt alles geven in inspanning, tijd en moeite om je relatie tot het einde toe vol te houden.

80. Als je relatie moet werken, moet je alles geven en nooit compromissen sluiten en het beste maken van elke dag en er voor hen zijn in de moeilijke tijden en hen de liefde geven die zij nodig hebben en hen nooit laten gaan.

81. Je kunt niet bepalen wie je partner is, met wie je je ruimte moet delen; het enige wat je kunt doen is alles geven.

82. Geef alles in relaties, want de voordelen van alles geven zijn het gevoel van liefde die terugkomt en de wetenschap dat je alles hebt gegeven.

83. Het beste van jezelf geven in een relatie kost werk, en er is geen prijs als je niet hard werkt. Dus, ga je gang en geef je helemaal!

.

84. In relaties moet je bereid zijn te sterven voor die persoon, je moet bereid zijn alles te geven en hem tot je hele leven te maken.

85. Rome is niet in één dag gebouwd. Relaties kosten tijd. Geef alles, en je zult beloond worden.

86. Wees niet bang om alles te geven in een relatie. Het is de enige manier om echt te leven.

87. Alles geven betekent niet opgeven, maar verder gaan dan je ooit dacht te kunnen.

88. De beste relaties zijn die waarin je je nooit hoeft af te vragen of de ander alles geeft, maar jij ervoor kiest om alles te geven.

89. Je kunt nooit teveel geven aan degenen die je liefhebt, maar je kunt zeker veel missen door je in te houden.

90. Goede relaties zijn het waard om voor te vechten, zelfs als het offers van je vraagt.

91. Relaties kosten hard werk en moeite, maar het gevoel het beste te geven aan iemand om wie je geeft, kan het allemaal de moeite waard maken.

92. Er is geen beter gevoel dan iemand van wie je houdt het beste van jezelf te geven en te weten dat hij je waardeert.

93. Relatie gaat over wat je geeft dan wat je terugkrijgt. Onthoud dat goede relaties leiden tot vertrouwen en liefde.

94. Neem geen genoegen met minder dan het beste in relaties. Geef alles, en de juiste persoon zal er zijn om het terug te geven.

95. Een gezonde relatie draait om alles geven. Als de ene partner zich inzet, inspireert dat de andere partner om hetzelfde te doen.

96. Voor een blijvende liefde moet je eerst bereid zijn zelf het ultieme offer te brengen.

97. Het kost veel werk om een relatie stand te laten houden. Maar als je eenmaal op de goede weg bent, is het de moeite waard om alles te geven.

98. Een goede relatie is als een sportwagen, het vereist toewijding, werk en tijd om te groeien en te onderhouden, stop niet met alles te geven, het zal opleveren.

99. Relaties zijn altijd een werk in uitvoering, vooral als het erom gaat elkaar op de eerste plaats te zetten en alles te geven wat nodig is.

100. Liefde gaat niet alleen over wat je krijgt: het gaat ook over wat je geeft. Echte liefde is wanneer je alles kunt geven en nog steeds een beetje meer te geven hebt.

Als je nog steeds denkt dat alles geven in het begin en wachten op hetzelfde in ruil daarvoor te riskant of niet de moeite waard is, doe het dan niet. Maar als je een relatie wilt waarin je alles geeft en alles terugkrijgt, dan kan het de moeite waard zijn dat risico te nemen.

Uw vraag of vragen en opmerkingen zijn welkom in de commentaarsectie hieronder. Stuur deze citaten over alles geven in een relatie door naar zoveel mogelijk mensen in je sociale contacten. Dank u.