Citaten Over Excuses In Een Relatie

Er zijn veel excuses in een relatie. Als je je relatie wilt redden, stop dan met het maken van excuses en begin er werk van te maken. Smoesjes in een relatie kunnen heel giftig zijn en zullen alleen maar meer problemen veroorzaken.

Excuses zijn niets anders dan leugens. Ze geven de ander het gevoel dat ze niet goed genoeg zijn en dat jij niet blij met ze bent. Een relatie moet gebaseerd zijn op eerlijkheid, vertrouwen en liefde. Als iemand liegt of smoesjes verzint, begint de relatie uit elkaar te vallen.

Maar excuses kunnen vele vormen aannemen. Van alledaags tot belachelijk, tot ronduit ongelooflijk. De excuses in relaties zijn vaak een weerspiegeling van ons eigen gevoel van eigenwaarde. Wat wij zien als een excuus, kunnen anderen zien als een echte reden. En omgekeerd. Hieronder volgen enkele citaten over excuses in relaties

Citaten over excuses in een relatie

Als het op relaties aankomt, zijn excuses voor kinderen, niet voor volwassenen. Laat excuses niet in de weg staan van goede relaties. De geboorte van excuses is de dood van geluk. Wees niet bang om ze te doorbreken.

1. De eerste stap naar verandering is bewustwording. Erken dat de excuses die je maakt niet goed genoeg zijn voor je relatie.

2. Wees altijd degene die de meeste tijd in je relaties steekt, laat nooit ruimte voor excuses.

3. Er is geen tijd te verspillen aan excuses. Het is tijd om te stoppen met excuses maken, en actie te ondernemen.

4. Als je het gevoel hebt dat je excuses maakt in een relatie, neem dan een stap terug. Stop met je partner de schuld te geven van iets waar hij of zij geen invloed op heeft en maak de dingen beter!

5. Als je excuses hebt gemaakt voor je partner, is het tijd om te stoppen. Laat je excuses tot het verleden behoren en word weer de beste versie van jezelf.

6. Relaties zijn moeilijk. En daarom moet je altijd een excuus klaar hebben als je er een nodig hebt.

7. Wees moedig in je taalgebruik en pas op dat je niet de excuses « Het spijt me », « Ik hou van je » of « Bedankt voor je begrip » gebruikt. Zeg niet dat je spijt hebt als dat niet zo is. Geef de ander geen reden om aan je te twijfelen.

8. Maak geen excuses in je relatie, maar haal het beste uit jullie tijd samen.

9. Goede relaties kunnen alleen worden opgebouwd wanneer beide mensen volledig aanwezig zijn en bereid zijn samen te werken en geen uitvluchten te zoeken.

10. Je kunt niet iets verbeteren wat al perfect is. Dus stop met excuses maken en laat de kleine dingen je niet klein krijgen.

11. Excuses zijn de voornaamste reden waarom relaties mislukken.

12. In een relatie ben je of de excuusmaker of de excuusnemer.

13. Excuses zijn het ergste wat je relatie kan overkomen.

14. Maak geen excuses voor je relatie. Maak in plaats daarvan tijd om het te koesteren.

15. Als je een relatie hebt, vergeet dan niet dat je die relatie moet verbeteren, niet verslechteren door excuses te verzinnen.

16. Een relatie die gebaseerd is op excuses zal je uiteindelijk uitputten.

17. Je kunt geen goede relatie hebben als je er geen hebt. Leer de excuses los te laten en leef in het moment.

18. Relaties zijn hard werken. Het is belangrijk om te blijven proberen en je niet te laten weerhouden door excuses om eerlijk en open te zijn over je gevoelens.

19. De beste relatie bouw je zelf op. Geef anderen niet de schuld als dingen niet lopen zoals je wilde. Maak geen excuses voor jezelf. Wees beter en werk harder dan alle anderen.

20. Hoe hard we ook proberen, hoeveel we ook van elkaar houden, er zullen altijd dingen zijn die niet opgelost kunnen worden. Dus maak nooit excuses om geen tijd voor elkaar te maken, maar maak tijd voor elkaar.

21. Excuses worden gemaakt om je ervan te weerhouden te krijgen wat je wilt. Zorg dus dat je klaar bent voor de beste relatie van je leven, want die ligt binnen handbereik.

22. Excuses, excuses. Niemand houdt ervan, maar je moet ze hebben als je met iemand omgaat die gevoelens heeft.

23. Als je niet houdt van de manier waarop het gaat in je relatie, is het tijd om een verandering aan te brengen en te stoppen met excuses maken.

24. Jij bent niet je excuses. Jij bent wel de persoon die een keuze heeft gemaakt om die excuses te gebruiken, wat betekent dat jij bepaalt of ze je goed dienen en je gelukkig maken of niet. Doe het juiste en red je relatie.

25. Laat excuses je niet weerhouden van een relatie op jouw voorwaarden.

26. Keer op keer sorry zeggen verandert niets aan het feit dat je iets fout hebt gedaan. Dus waarom maak je nog steeds excuses?

27. Voor wie leef je? Voor jezelf of voor je partner? Je excuses zullen nooit zo betrouwbaar zijn als je daden.

28. Het leven is te kort om wakker te worden met een excuus. Het gaat er niet om perfect te zijn in je relatie. Het gaat erom dat je je best doet.

29. De excuses die jullie als koppel maken zijn jullie grootste vijand. Ze zijn de grootste bron van problemen in jullie relatie.

30. Waag het niet excuses te gebruiken om je relatie te laten lijden. Gebruik deze excuses en pas ze toe als motivatie om je relatie in leven te houden!

31. Geen enkele relatie is bedoeld om makkelijk te zijn. Maar je hoeft niet te stoppen deel uit te maken van elkaars leven omdat dingen moeilijk worden, dus in plaats van excuses te maken, maak het beter door je gevoelens te communiceren en elkaars punten te begrijpen.

32. Excuses zijn voor mensen die niets willen bereiken. Smoesjes zijn voor mensen die geen echte doelen hebben in hun relatie.

33. Excuses zijn een vijand van je relatie. Laat ze je niet tegenhouden.

34. Je relatie laten lijden in de naam van excuses is als het weggooien van je geluk.

35. Het is niet verliefd zijn, het is in een relatie zijn die je het gevoel geeft dat je dat bent. Dus kijk naar de dingen die je relatie uitmaken en doe er moeite voor en stop met excuses maken.

36. Laat excuses je niet tegenhouden van wat je het liefste wilt in je relatie.

37. Laat excuses je relatie niet verpesten. Zet je in om dingen te verbeteren en zorg eerst voor jezelf.

38. Het moeilijkste aan een relatie is je excuses opgeven.

39. Maak geen excuses voor je relatie – begin het beter te maken.

40. Trap niet in de val van excuses maken en niet voldoen aan de behoeften van je partner.

41. Doorbreek de cyclus van excuses. Wees verantwoordelijk voor je daden en reageer op alle problemen die zich voordoen op een volwassen, proactieve manier.

42. Geef geen excuses om niet genoeg te zijn. Wees genoeg voor jezelf en je relaties, want dat zijn de enige die er toe doen.

43. Wees eerlijk, luister naar je partner en communiceer wanneer iets je dwars zit. Verzin nooit excuses.

44. Verzin geen excuses voor je gebrek aan motivatie. Het is altijd beter om een besluit te nemen om iets te doen en er dan voor te gaan dan om later met een excuus te komen.

45. Er zijn geen excuses om niet in een relatie te blijven. Als je er eenmaal in zit, is er geen ontkomen aan.

46. Verlaat je relatie niet vanwege één stom excuus. Verlaat je relatie niet omdat je geen excuses hebt

47. Je weet wat ze zeggen: « Als je excuses maakt, faal je in de liefde. Als je komt opdagen, win je. »

48. Als je echt van iemand houdt, laat je je niet tegenhouden door hun excuses.

49. Word niet verliefd op excuses. Hou van wat je doet en laat niets je ervan weerhouden.

50. We groeien op met excuses. Maar de waarheid is, er zijn geen excuses om je liefde waar te maken.

51. Laat je excuses je niet tegenhouden om het beste uit je relatie te halen.

52. We hebben allemaal excuses voor ons slechte gedrag in relaties. Laten we eerlijk zijn tegen onszelf en zeggen dat ze moeten stoppen.

53. We hebben ze allemaal, de excuses waardoor we blijven doen wat we niet zouden moeten doen. Het is niet echt. Het is niet belangrijk. Je hebt het niet nodig. Maar ze houden je in een relatie die voor geen van jullie beiden goed is.

54. Het is goed om te zeggen « Het spijt me » als je een fout maakt. Maar maak geen excuses. Wees geen slachtoffer, geef anderen niet de schuld en leg de schuld vooral niet bij hen.

55. Er is geen excuus om een relatie niet te laten werken, en er is ook geen reden om er een op te geven.

56. Als je niet genoeg van jezelf houdt om eerlijk te zijn in je relatie, ga je excuses gebruiken om te verklaren waarom je dat niet doet.

57. Verzin nooit excuses waarom je iets niet kunt doen in plaats van manieren te vinden om je relatie te verbeteren.

58. In een wankele relatie ben je of een partner of een excuus.

59. Als je wilt veranderen, geef je partner dan niet de schuld van je ongeluk. Geef jezelf de schuld! Verbeter eerst jezelf en kijk of hij/zij dan hetzelfde voor jou wil doen.

60. Laat de excuses vallen en maak je relatie beter. Excuses zijn de stem van wat je niet wilt horen

61. Soms hebben we het gevoel dat onze relatie uit elkaar valt, terwijl er geen excuses zijn om niet met elkaar te communiceren of bij elkaar te zijn. Wees geduldig en wees vriendelijk. Het kost tijd om relaties te herstellen.

62. Met een beetje werk en moeite kun je weer gelukkig zijn. Laat excuses je niet tegenhouden om de beste versie van jezelf te zijn.

63. Laat excuses je niet in de weg staan.

64. Teveel excuses staan tussen ons en de relatie die we willen.

65. Wat je excuus ook is, je kunt het beter maken met een beetje liefde en steun.

66. Laat je excuses je niet tegenhouden om je droomrelatie te bereiken.

67. Wees eerlijk tegen jezelf, en wees eerlijk tegen je relatie. Stop met het maken van excuses.

68. Het maakt niet uit welke excuses je maakt als je het uitmaakt – ze zijn je relatie niet waard.

69. Laat excuses niet het plezier uit iemands liefde halen.

70. We hebben het allemaal druk. We verzinnen excuses waarom we niet de dingen kunnen doen die voor ons belangrijk zijn, zoals quality time doorbrengen met onze partners en familie. Maar het hoeft niet zo te zijn. Laten we vandaag werken aan je relatie, zodat je meer aanwezig kunt zijn bij de mensen die het belangrijkst zijn in je leven.

71. Ik heb dit al eerder gezegd en ik zeg het nogmaals: laat excuses je relatie niet in de weg staan.

72. Gebruik geen excuses om te rechtvaardigen waarom je niet je volledige potentieel in een relatie hebt bereikt.

73. Het belangrijkste in een relatie is communicatie. Zorg ervoor dat zowel jij als je partner begrijpt wat de ander nodig heeft en wil, waar de ander goed in is, en hoe anderen het stel zien.

74. Als je al te lang in een relatie zit, wacht dan niet langer om het te laten werken. Laat de excuses vallen en doe iets.

75. Excuses zijn gewoon een andere manier om verantwoordelijkheid te ontlopen. Je hoeft geen bepaalde leeftijd of type persoon te zijn om een relatie te hebben. Zolang je hart zuiver is en je van iemand houdt, is dat het enige dat telt.

76. Laat excuses je er niet van weerhouden de volgende stap naar geluk te zetten.

77. Niemand is perfect. We maken allemaal fouten en hebben excuses. Dus laten we stoppen met excuses maken en beginnen te werken aan de persoon die we willen zijn in elk aspect van ons leven.

78. Verzin geen uitvluchten in je relatie. Wees verantwoordelijk en wees eerlijk tegen elkaar.

79. Het doel van excuses is niet om een relatie op te lossen, maar om die beter te maken.

80. Laat excuses niet in de weg staan van het opbouwen van een betere relatie.

81. Het is nooit te laat om van iemand te houden, of een relatie te beginnen. Er zijn geen excuses voor.

82. Er zijn relaties in het leven waarin je voortdurend excuses geeft waarom je dingen niet doet, maar dat is een teken dat de relatie de verkeerde kant op gaat.

83. Wat het excuus ook is, er zijn manieren om ermee om te gaan. Geef geen excuses voor de dingen die je niet kunt veranderen.

84. Een van de meest effectieve manieren om excuses in een relatie te beëindigen is door ze eerst te herkennen.

85. Er bestaat niet zoiets als een excuus in een relatie. Het gaat erom hoe je het gebruikt.

86. Als je een relatie hebt, zijn excuses net als de kleine witte leugentjes die erbij horen. Laten we eerlijk zijn: niemand hoort je graag excuses maken, zeker niet als ze gewoon niet waar zijn.

87. We zijn er allemaal geweest – de persoon die excuses maakt voor zijn acties, of het gebrek aan actie. Ze komen de waarheid niet onder ogen en geven anderen de schuld. Waarom mislukken relaties als we excuses gebruiken als houvast?

88. Maak geen excuses als het om je relatie gaat. Onderneem actie, en je zult verbluffende resultaten zien.

89. Stop met het maken van excuses, maak een verandering. Je wilt geen slachtoffer zijn van je omstandigheden of andermans excuses; neem het heft in handen.

90. Als je het einde van de dag niet haalt zonder een excuus, is het tijd voor veranderingen.

91. Als je in een relatie excuses maakt, vertel je de ander in feite wat zijn rol moet zijn. Zij zijn er niet om jou jouw rol te vertellen, zij zijn er om zichzelf te zijn en je met liefde en begrip door deze reis heen te helpen.

92. Verzin geen excuses. Als je een relatie hebt gevonden die werkt, doe dan het werk.

93. Verzin geen excuses om in een relatie te blijven die niet voor je werkt. Plan vooruit en stap er nu uit!

94. Geen excuses. Geen verklaringen. Wat er ook gebeurt, laat je excuses je relatie niet in de weg staan.

95. Smoesjes verzinnen is zinloos, want het verandert niets aan het feit dat je altijd de controle hebt over je leven.

96. Als je een relatie zoekt, zul je excuses vinden. Als je echt liefde en banden wilt die standhouden, zoek dan iets anders.

97. Maak geen excuses. Als ze niet goed genoeg zijn, vergeet ze dan! Maak het beste van je tijd met hen en doe de dingen die je wilt doen met iemand van wie je houdt.

98. Het is een goede herinnering om te stoppen met excuses maken en te beginnen met leven.

99. Maak geen excuses. Sluit compromissen en je krijgt geen spijt.

100. Maak geen excuses, verander je houding en zorg dat de dingen gebeuren.

101. Het spijt me voor alles wat ik heb gedaan om je te kwetsen. Je weet hoeveel ik van je hou en hoeveel ik het haat om je pijn te doen. Nu ik erover nadenk zou ik die dingen nooit gedaan hebben zonder mijn ouders. Wat ze me hebben aangedaan moet me mentaal in de war hebben gestuurd. Maar genoeg excuses. Alles wat ik wil is bij jou zijn en je nooit meer laten gaan.

102. Ik hou zoveel van je dat het pijn doet te denken dat ik nooit meer zo’n band met je zal hebben. Het is voor geen van ons beiden eerlijk en ik weet dat ik beter verdien. Het spijt me als ik je gekwetst heb, maar ik moet verder zonder jou want we hebben geen toekomst samen. Voordat we afscheid nemen, weet dan dat we samen geweldige tijden hebben gehad; een paar van de beste dagen van mijn leven en die zullen me altijd bijblijven.

103. Je betekent zoveel voor me en ik heb je alles van mezelf gegeven en altijd mijn best gedaan. Ik heb vriendschappen en hobby’s opgeofferd, mijn tijd en mijn hart. Jij bent mijn leven! Ik weet niet wat ik anders moet doen.

104. Jij bent mijn alles. Mijn leven, mijn liefde, mijn wereld. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen zeggen. Je bent het centrum van mijn universum geworden. Ik kan me geen ander leven zonder jou voorstellen. Ik zou totaal verloren en gebroken zijn als er ooit iets met ons zou gebeuren. Ik zal nooit ophouden van je te houden, zelfs niet na een miljoen jaar.

105. We zijn al zo lang vrienden, het is moeilijk te herinneren hoe we voor elkaar waren. Ik kan er niet tegen om bij je weg te zijn, zelfs niet voor één dag. Je hebt me geholpen om door te gaan, je bent mijn veilige plek. We zitten hier samen in en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst brengt. Ik hou zoveel van je.

106. Ik weet dat ik niet de makkelijkste persoon in de wereld ben, maar je lijkt het nooit te begrijpen of te luisteren. Je verwacht dat ik mijn hele persoonlijkheid verander, zonder enige reden waarom. Al je vrienden houden van me en jij klaagt over elk krasje dat ik maak. Onze relatie is zo uitputtend dat ik gewoon wil dat het stopt.

107. Ik zat hier en keek hoe je sliep. Ik weet dat ik dit niet zou moeten doen, maar ik kan er niets aan doen. Ik heb je vanavond gemist. Niet omdat we ruzie hadden, maar vooral omdat ik de gedachte haat dat je zo lang zonder mij bent. We zien elkaar nauwelijks, en nu wonen we niet eens samen.

108. Ik kan eeuwig doorgaan over hoeveel ik van je hou. Ik denk dat je dat al weet, dus ik stop hier. Geen woorden kunnen ooit beschrijven hoeveel ik van je hou! Ik zal onze liefde voor altijd koesteren!

109. Ik hou van je, echt waar. Geloof me, ik zou hier niet zijn als dat niet zo was. Maar jij bent niet meer de ware voor mij en ik kan mijn hart niet blijven breken. Het ligt niet aan jou, het ligt aan mij. Het spijt me.

Kortom, excuses komen meestal voort uit egoïsme. Excuses zijn besmettelijk; ze creëren excuses in de hoofden van anderen. Maar deze mentaliteit kan worden veranderd. De verandering moet beginnen bij één persoon: jijzelf.

Laat excuses los en richt je op vergeving; wrok laten varen en genieten van vrede is een absolute zegen. Ik hoop dat deze citaten over excuses in een relatie alles waren wat je ervan verwachtte. Laat me weten wat je ervan vindt in de commentaarsectie hieronder.