Citaten Over Gebroken Maar Sterk Zijn

Quotes About Being Broken but Strong

Ik zal niet liegen, ik ben vaak gebroken. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het me nooit depressief maakte of me het gevoel gaf dat ik het op wilde geven. Maar ik denk dat het waar is wat sommige mensen zeggen: Ook al ben je gebroken, het leven is niet voorbij, het betekent niet dat je moet stoppen met groeien.

Sterk zijn is gebroken zijn, maar toch levend en hoopvol, wat betekent dat je je weg zult vinden. Er zijn evenveel manieren om sterk te zijn, de manier waarop we onze krachten ontwikkelen kan een sterke invloed hebben op hoe we omgaan met schrijnende situaties, zoals verlies.

De tests van het leven hebben niet allemaal dezelfde score. De goede dingen in het leven vereisen dat we volhouden, zelfs als we falen, en leren van onze mislukkingen. De mislukkingen vormen ons tot de mensen/rolmodellen die iedereen zou moeten nastreven. Om onvolmaakt te zijn, maar om het te omarmen.

In dit artikel heb ik citaten over gebroken maar sterk zijn verzameld die je zullen helpen een manier te vinden om te overleven, weer op de been te komen en je leven weer op te bouwen. Zo zul je kunnen begrijpen hoe belangrijk het is om elke situatie te overwinnen en een gelukkig leven te leiden.

Citaten over gebroken maar sterk zijn

Wees sterk. Er is een moedige ziel voor nodig om de gebroken delen van zichzelf te delen. Maar er is een nog dapperder ziel voor nodig om diezelfde delen te accepteren, te omarmen en lief te hebben. Je bent niet te stoppen, en je kunt alles doen wat je wilt. Het leven kan uitdagend zijn, maar zoals ze zeggen: « Ook dit gaat voorbij. » Ga gewoon door, en je kracht zal beloond worden.

1. Je bent gekwetst, en je bent gebroken. Je bent verscheurd, maar je leeft nog. Het is tijd om te beginnen jezelf te genezen op de enige manier die je kunt – van jezelf houden.

2. Sterk is niet perfect zijn. Hoewel, het is sterk om perfect te zijn op onze manier, terwijl we gebroken zijn in anderen. We kunnen de wereld niet veranderen als we niet bereid zijn onszelf te veranderen.

3. Het is moeilijk om weer in elkaar gezet te worden, maar de beloning is dat je nog mooier bent dan je al was. Soms moet je gebroken zijn om sterker te worden.

4. Je gebrokenheid geneest niet zomaar. Houd je hart vast. Je bent sterker dan je weet. Laat nooit iemand je vreugde stelen. Jij bezit het. Blijf altijd sterk.

5. Je kunt geen diamant zijn zonder druk. Als je gebroken bent, wees dan sterk. Als je zwak bent, wees dan sterk. Wees altijd aardig, hoe zwak je ook bent.

6. Het is moeilijk om gebroken te zijn en niet het gevoel te hebben dat je geneest. Je hele hart versplintert niet. Maar dat is wat ons sterker maakt. Je moet sterk zijn omdat het een lange val is, en je moet opstaan als je de bodem raakt.

7. Je bent sterker dan je denkt. Je bent moediger dan je lijkt, slimmer dan je denkt en sterker dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Hoe gebroken je ook bent, je kunt doorzetten. Je hebt de kracht om alles te overwinnen en te bereiken.

8. Beseffen dat je kapot bent betekent niet dat je stopt, soms betekent het dat je sterker terug opstaat.

9. Je bent tot veel meer in staat dan je denkt, gebroken zijn houdt je niet tegen om sterk te zijn. Durf al je stoutste dromen waar te maken. Als je het kunt dromen, kun je het doen. Als er een wil is, is er een weg. Beheers de geest, en je zult de wereld veroveren.

10. Schoonheid is pijn. Schoonheid voelt niet altijd goed. Soms doet het pijn. Maar echte schoonheid, het soort dat blijft, komt van de wetenschap dat je kunt herstellen en weer opstaan. Soms zijn de sterkste mensen degenen die het meest gebroken zijn.

11. Je bent gebroken, maar je kunt heel zijn. Alles gebeurt met een reden, dus vergeet nooit je dromen op te geven – leer van het verleden en heb altijd vertrouwen in jezelf.

12. Soms moeten we gebroken worden om sterker te worden. Alleen door ons doorzettingsvermogen kunnen we echt opbloeien. In een wereld die erop gericht is ons af te breken, kunnen alleen wij elkaar opbouwen.

13. Het gaat niet om je gebrokenheid; het gaat erom hoe je reageert. Je zult weer opstaan. Je zult ervan leren. Je bent sterker dan dit. Je bent sterker dan je denkt. Laat nooit iets je vertrouwen beschamen.

14. Versterk de gebroken plaatsen en maak ze weer heel. Maak vooruitgang bemoedigend en belonend, niet ontmoedigend en bestraffend.

15. Het leven zit vol ups en downs, maar in plaats van een constante op en neer cyclus, waarom niet proberen zo vaak mogelijk aan de top te staan? De enige uitweg is door.

16. Kracht. Moed. Groei. Het gaat er niet om perfect te zijn; het gaat erom obstakels te overwinnen en dankbaar te zijn voor de reis. Blijf kalm. Blijf positief. En geloof in jezelf dat je alles kunt wat je wilt.

17. Blijf kalm, blijf positief en geloof in jezelf. Als je gebroken maar sterk bent, kom je overal doorheen. Hou je hoofd koel, blijf positief en geloof in jezelf. Als je je down voelt, vergeet dan niet om sterk te blijven.

18. Blijf positief en geloof in jezelf. Als je je down en out voelt, krul je dan op met een goed boek of kijk naar je favoriete film tot je je weer opgewekt voelt. Blijf hoopvol, blijf glimlachen en weet dat welk obstakel je ook tegenkomt, je er doorheen komt.

19. Als je kracht nodig hebt, geloof dan in jezelf. Kalm blijven en positief blijven kan moeilijk zijn, maar het is een beslissing die je elke dag moet nemen. Soms kan het moeilijk zijn om positief te blijven, maar je bent sterker dan je denkt.

20. Blijf kalm en ga door. Je hebt dit, meid! Wees niet bang om gebroken te worden. Iedereen faalt wel eens. Tegenslag maakt je sterker. Laat verontrustende dingen je niet neerhalen.

21. Je bent sterker dan je denkt, sterker dan je lijkt en meer geliefd dan je weet. Als je je gebroken en eenzaam voelt, denk dan aan iemand die om je geeft. Je bent nooit alleen.

22. Wees aardig voor jezelf. Je verdient het om goed behandeld te worden, en iedereen om je heen verdient dat ook. Je bent al sterk. Je hebt al zoveel meegemaakt.

23. Als je je down voelt, probeer jezelf op te rapen en ga vooruit met een glimlach. Als je energie opraakt, neem dan een pauze om je op te laden. De wereld is vol wonderen en mogelijkheden, maar je moet bereid zijn je hart en geest te openen.

24. Je hebt het in je. Je bent sterk en slim. Je bent uniek en krachtig. Je bent gebroken, maar uit de as ben je herrezen als een feniks omdat je sterk bent.

25. Je hebt karakter en hebt het leven ervaren. Je bent wijs en meelevend. Je bent een overlever, en je bent niet te stoppen. Perfectie wordt overschat, iedereen is kapot, niet alleen jij.

26. Mensen zeggen dat je een geweldige vriend bent. Je bent niet alleen. Dit is jouw tijd om te schitteren. Je bent niets minder dan opmerkelijk.

27. Het leven is een reis, en je zult groeien van je ontberingen. Het is moeilijk om sterk te zijn als je gebroken bent. Soms geeft het leven je een curveball. Dan moet je je goed vasthouden en je door de strijd heen slaan. Je bent misschien niet op je best, maar je bent te sterk om op te geven.

28. Als je door de storm bent gegaan, maar in de zon wilt zijn. Ze zijn sterk en vastberaden, maar ze zijn niet bang om hulp te vragen als ze die nodig hebben.

29. Moeilijke tijden horen bij het leven – ze geven ons perspectief en helpen ons groeien. Blijf sterk van geest, zelfs als je om hulp moet vragen!

30. Wanneer het leven op zijn slechtst is, kan muziek een glimlach op je gezicht toveren. Muziek geeft je de moed om het niet alleen te proberen, maar om in jezelf te geloven.

31. It’s okay to be broken. We are stronger than our wounds. Remember that it’s better to get broken a little bit every day. You have to break a lot of stuff to create something beautiful.

32. The breaking is the only thing that lets you know that there’s something worth fixing. Sometimes our hearts need a little time apart to figure out what they want.

33. Sometimes, we have to break to grow. Tough times don’t last; tough people’s problems are inevitable, so expect them, mentally prepare yourself, and don’t be hard to deal with.

34. Je kunt niet altijd perfect zijn, maar je kunt blijven streven naar grootsheid. We vallen allemaal. De vraag is of je weer opstaat of dat je je situatie laat bepalen wie je bent.

35. Je denkt misschien dat een gebroken hart een teken is, maar het is altijd een kracht. Het is een troost te weten dat jij ook gebroken bent, dat we samen op deze gebroken plek kunnen zitten en ons niet alleen voelen.

36. Je hoeft niet perfect te zijn om geweldig te zijn. Soms ben je down, soms ben je up. Dat is gewoon menselijk zijn, en dat is oké. Kop op, Boterbloem. Dingen zijn niet altijd zo slecht als ze lijken.

37. Je bent sterk. Je hoeft niet perfect te zijn, maar je moet wel jezelf zijn. Niemand anders kan de wereld voor je veranderen, dat moeten we zelf doen.

38. Hoewel je niet perfect bent en niemand dat is, ben je op jouw manier perfect. Het vergt kracht om toe te geven dat we de wereld niet kunnen veranderen zonder eerst onszelf te veranderen.

39. Sterk is niet perfect zijn. Maar het is sterk om perfect te zijn op onze manier, zelfs als we zwak zijn in anderen. Als we niet veranderen, kunnen we onze wereld nooit ten goede veranderen.

40. Sterkte. Genade. Moed. Schoonheid. Alles wat je nodig hebt zit al in je.
Gebroken zijn betekent niet dat je niet sterk kunt zijn. Veel mensen weten niet dat ze gebroken zijn. Wees sterk, ga door!

41. Je kunt altijd gebroken zijn, maar je hoeft niet verbrijzeld te worden. Vind kracht op de plaatsen waar je zwak bent.

42. Je kunt me breken, maar je kunt me niet breken. Ik ben een werk in uitvoering en daar ben ik trots op. Een gebroken hart klopt nog steeds.

43. Het is oké om niet oké te zijn. Je bent niet alleen. Praten over je gevoelens kan helpen. Je kunt hier doorheen komen, en we zijn er voor je.

44. Iedereen heeft een slechte dag, en soms is er geen reden voor! Het is oké om niet oké te zijn. Sta jezelf toe om niet oké te zijn. Het is volkomen normaal om je ups en downs te hebben, vooral in deze tijden.

45. Het is goed om hulp te zoeken als je steun nodig hebt. We hebben allemaal te maken met stress, en dat is oké. Het is oké als dingen moeilijk worden; iedereen heeft het wel eens moeilijk.

46. Maak je geen zorgen. We hebben allemaal zulke dagen. Als je breekt, groei je. Zo komt het licht binnen. Mensen zijn oneindig vindingrijk, veerkrachtig en dapper.

47. Je bent niet perfect. Het maakt niet uit of je sterk of gebroken bent. Je kunt die innerlijke kracht gebruiken om je te motiveren de wereld te verbeteren.

48. Doe alles dag voor dag. Het helpt om onderweg vrienden te hebben. Geluk is niet de afwezigheid van problemen, maar het vermogen ermee om te gaan.

49. Gebroken zijn betekent niet dat je zwak bent; sterk genoeg om eerlijk te zijn over je strijd. Je weet dat je leeft als je gebroken bent, maar je ademt nog steeds…

50. Als je gebroken bent, hoef je niet down te blijven. Veerkracht is de kracht om pijn om te zetten in kracht. Het is oké om niet oké te zijn.

Gebroken hart maar nog steeds sterk

Je bent sterker dan je denkt. Er zullen altijd momenten zijn dat je geneigd bent op te geven omdat je hart gebroken is. Doe dat niet! In plaats daarvan, raak gemotiveerd en vind nieuwe manieren om te slagen. Blijf verder gaan dan je comfortzone, groei en ontwikkel je tot de persoon die je wilt zijn. Daar ben je nooit te zwak voor.

51. Begin je dag met een glimlach, want je bent het waard! Geloof in jezelf. Blijf positief en geloof dat je het kunt, ook al is je hart gebroken. Onthoud dat je alles kunt doen wat je wilt. Je bent sterker dan je denkt.

52. Het is oké om je gebroken hart te voelen. Dat doet iedereen. Maar je bent sterker dan je denkt. Je bent niet alleen. Je bent sterk, en iedereen weet dat.

53. Je kunt het! Het is makkelijk om te denken dat we zwak zijn. Maar de waarheid is, als je diep van binnen kijkt, vind je een persoon die sterk is, bekwaam en klaar om alles aan te kunnen.

53. Als je je op je dieptepunt voelt, weet dan dat er altijd iemand is die om je geeft en in je gelooft. En weet dat het nooit te laat is om je leven ten goede te veranderen. Wees sterk, zelfs als je gebroken bent.

54. Elke dag zou een nieuwe start moeten zijn. Wees nu blij en dankbaar. Voor elke traan die je laat, ontstaat een sterker persoon.

55. Elke keer als er iets pijnlijks gebeurt, ontstaat er voor je ogen een sterker en veerkrachtiger persoon. Wees sterk, zelfs als je gebroken bent.

56. Al je strijd in het leven zal je een sterker persoon maken. We zien de persoon die je van binnen bent en moedigen je aan om die innerlijke kracht te uiten.

57. Je wordt sterker en gelukkiger als je het waarom achter je tranen begrijpt. Als je huilt, voel je je beter. Er is niets mis met huilen.

58. De slechtste momenten van ons leven zijn degene die ons sterker maken. Dus wees niet verdrietig als slechte dingen je raken, wees dankbaar voor deze kans om je karakter op te bouwen.

59. In de moeilijkste tijden kun je er doorheen komen en er sterker uitkomen. Je bent niet alleen. Als je een obstakel overwint, word je sterker dan ooit.

60. Neem even de tijd om adem te halen. Je hebt iets moeilijks meegemaakt, en je komt er goed uit. Er zit altijd een moedig persoon in je. Wees moedig, en je zult sterker zijn.

61. Je bent gebroken maar sterk. Het zal meer helpen dan je je kunt voorstellen. Elke wolk heeft een zilveren randje. De wereld is een prachtige plek. Het vermogen om schoonheid te vinden in het dagelijks leven is iets om te koesteren.

62. Je bent sterker dan je weet. Je kunt het! Je bent sterk en dat weet je. Dingen kunnen nu moeilijk lijken, maar je zult sterker worden. Je bent geweldig. Je hebt zoveel meegemaakt en bent er nog sterker uitgekomen.

63. Onthoud dat je sterker en slimmer bent dan je denkt. Je bent een krijger. Vergeet dat nooit. Je bent prachtig. Geloof je dat?

64. Met hard werken kun je alles bereiken. Vertrouw in jezelf. Als je in jezelf gelooft, is alles mogelijk.

65. Je voelt je misschien hulpeloos over sommige dingen en hopeloos over andere, maar onthoud: je kunt alles overwinnen. Wat je niet doodt, maakt je sterker of een beetje beter.

66. Er is geen eindstreep. Het is gewoon leven met een gezonde toewijding aan optimisme en goede inzet. Verspil geen tijd met gebroken zijn – gebruik het om sterker te worden.

67. Verspil niet zoveel tijd aan liefdesverdriet. Gebruik het om sterker te worden en je leven weer op de rails te krijgen. Het leven gebeurt. Laat slechte dingen je niet neerhalen. Gebruik ze als motivatie om een sterkere, betere versie van jezelf te worden.

68. Het is OK om kwetsbaar te zijn. Daag je pijn uit en laat het voor je werken. Het menselijk lichaam is zo ongelooflijk sterk dat wanneer iets je pijn doet, je de kans krijgt om er nog sterker van te worden.

69. Als dingen uit elkaar vallen, zijn we sterker dan we denken. Je lichaam is kostbaar; zorg ervoor zoals je voor een ziek kind zou zorgen. Je gezondheid is belangrijk, dus zet je fysieke en mentale energie op de eerste plaats.

70. Iedereen maakt fouten. Het belangrijkste is om door te gaan en het opnieuw te proberen. Vallen is een deel van het leven. Zonder falen zou er geen succes zijn. Het is goed om te vallen, maar blijf nooit liggen.

71. Het leven is een reis. Op deze reis, zullen er hobbels in de weg zijn, en je zult soms vallen. Maar als dat gebeurt, moet je weer opstaan, jezelf afstoffen en je reis voortzetten.

72. Iedereen heeft een verhaal. Iedereen heeft een verleden. Maar je bent sterker dan je denkt, en jong kan altijd weer opstaan. Je kunt nooit een gebroken bot repareren met hetzelfde bot. Je moet iets sterkers gebruiken.

73. Niemand is perfect. Ik niet, jij niet. Nu niet, nooit niet. Maar we kunnen beter zijn. Jij kunt beter zijn. Het is niet makkelijk om te genezen van misbruik, maar we doen het toch. Je bent sterker dan je weet.

74. Je bent sterker dan je weet! Je weet wat ze zeggen, ‘tijd heelt alle wonden’. Maar soms moet je jezelf genezen. Op een dag zul je openbreken

75. Als alles verloren lijkt, zal de zon opkomen om je te ontmoeten aan het einde van die donkere tunnel. Laat je hart niet verontrust zijn. Vertrouw op God.

76. Het leven is een achtbaanrit, maar er is altijd een lichtpuntje. En af en toe een kop koffie helpt. Het is moeilijk om gebroken te zijn als je sterk bent. Je verdient een voller leven, vrij van pijn, angst en stress.

77. Je bent sterk. Je bent niet gebroken. Als je sterk bent, kan niets je breken; je kan alles overwinnen. Zelfs op je slechtste dag, zelfs als je nul vertrouwen hebt, zelfs als je denkt dat je de zwakste persoon ter wereld bent, ben je nog steeds sterk.

78. Als je sterk bent, weet je dat waarschijnlijk al, want de sterkste mensen hebben het meeste vertrouwen in hun kracht om andere mensen te helpen sterker te worden.

79. Wanneer het leven zwaar lijkt, is het altijd belangrijk om te onthouden dat je sterker bent dan je denkt. Wees niet bang. Laat de wereld je kracht zien.

80. Iedereen doorstaat de ups en downs van het leven. Het is op deze momenten dat een echt gevoel van zorg alles is wat je nodig hebt om er weer bovenop te komen. De sterkste is de gebrokene, die zichzelf weer in elkaar zet en doorgaat.

81. Als je gebroken bent, heb je iemand nodig om je weer in elkaar te zetten. De meest duurzame zijn de gebrokenen die zichzelf weer in elkaar zetten en blijven gedijen.

82. De meest indrukwekkende mens is degene die gebroken was en terug kon stuiteren. Er zit hoop in de gebrokenen. Ze kunnen zichzelf oprapen, zichzelf weer in elkaar zetten en beter dan ooit terugkeren.

83. Laat dingen je niet breken. Iedereen valt wel eens, maar de kunst is om weer op te staan en door te gaan met een frisse blik. Hoezeer je ook denkt dat je kapot bent, je kunt jezelf weer opbouwen.

84. De pijn van het leven kan ons verbergen, maar de duisternis zal nooit duren. We zijn sterk, en ons hart is vol liefde. Dus, houd stand, blijf sterk, en wees wie je bent. Soms kan het super moeilijk zijn, maar je bent het waard. Je kunt het!

85. Moeilijke tijden doorkomen is niet gemakkelijk, maar het is een kans om te laten zien dat je tegenslag kunt overwinnen en daarna nog sterker kunt zijn.

86. Het is tijd om aan de toekomst te bouwen en degenen te erkennen die je onderweg hebben geholpen. Het vergt enorme kracht om moeilijkheden te overwinnen. Als je je depressief voelt, vergeet dan niet om kleine stapjes te nemen, en je zult je weer sterker voelen.

87. In je donkerste tijden zul je begrijpen wie er bij je is en wie niet. De mensen die het meest geleden hebben zijn degenen die nu hun beste leven leiden.

88. Wees sterk. Ondanks alles wat je hebt meegemaakt, hou je je nog steeds staande.

89. Je hoeft niet perfect te zijn. Je bent een mens. Iedereen mag gebroken zijn. Maar zolang we blijven groeien, zolang we doorgaan, is er hoop voor ons.

90. Elk gebroken bot geneest uiteindelijk, maar de littekens, zeggen ze, vertellen een verhaal. Niets zal ooit met jou te vergelijken zijn. Zelfs de maan niet.

91. Het leven is hard, maar je hoeft het niet alleen aan te kunnen. Praat vandaag nog met iemand.
Soms kun je sterker zijn dan je verwacht.

92. We zijn allemaal gebroken, maar we zijn sterker dan we weten.

93. We zijn allemaal een beetje gebroken; elk hart is een beetje gebarsten, maar als je opgeeft en je eronder laat krijgen, kom je er nooit overheen: het leven heeft mij gebroken. Maar ik ben er nog steeds, en ik ben sterker dan ooit.

.

94. Sterker dan beschadigd, mooier dan gebroken. Sterren, zoals mensen, zijn soms gebroken. Maar anders dan mensen, zijn ze verbonden door onzichtbare banden van liefde.

95. Het zijn de mensen die je hart hebben gebroken die je leven compleet maken. Herstel jezelf. Ga door. Je bent sterker dan je denkt; je bent moediger dan je gelooft.

96. Geef niet op, geef niet toe. De sterkste mensen doen de moeilijkste dingen omdat ze geloven in iets dat groter is dan zij.

97. Je hoeft niet gebroken te zijn om sterk te zijn. Elke reis begint met een stap voorwaarts. Verontschuldig je nooit voor je gebrokenheid. Je bent sterker dan iemand ooit zou kunnen weten.

98. Soms voelen we ons gebroken, maar we moeten onthouden dat een vriend ons weer kan opbouwen. Twee verkeerde dingen maken het nog niet goed. Maar echt, het is oké om een beetje gebroken te zijn. Het komt wel goed met je.

99. Heb je een gebroken hart? Je bent niet alleen. Weet dat iedereen soms worstelt en dat je sterker bent dan je denkt.

100. Je komt niet over een gebroken hart heen ; je ontwikkelt je tot een krachtig persoon. Je kunt je hoofd niet naar beneden houden als het je tegenhoudt. Je hoeft het gewicht van de wereld niet te dragen; zet gewoon de ene voet voor de andere.

Erkennen dat je pijn hebt of ontberingen hebt meegemaakt, en dan weigeren om je daardoor te laten definiëren of vernietigen, is de belichaming van kracht. Deze citaten over gebroken maar sterk zijn zijn geschikt voor als je je ontmoedigd voelt of een moeilijke tijd doormaakt.

Het is geweldig om iemand te horen zeggen dat je het overleefd hebt, ook al heb je zoiets vreselijks meegemaakt. De tijd gaat immers maar in één richting: vooruit. Laat me weten wat je van deze citaten vindt in de commentaarsectie hieronder, vergeet niet dit bericht te delen met iedereen die je kent. Bedankt.