Citaten Over Het Streven Naar Je Doelen

We hebben allemaal doelen voor onszelf gesteld en streven er hard naar ze te bereiken. Waarom? Omdat doelen ons een doel en zelfs geluk geven. Soms lijkt het alsof deze doelen abstract zijn en niet bereikt kunnen worden, maar met doorzettingsvermogen en vastberadenheid kun je alles worden wat je wilt.

De voordelen van het stellen van doelen zijn eindeloos. Als je doelen stelt, raak je meer gericht op je passies. Je hebt meer kans op succes als je inspanningen geconcentreerd zijn en gericht op iets specifieks.

Doelen stellen is echter iets anders dan ze bereiken. Sommige mensen blijven op een zijspoor en stellen het werken aan hun doelen uit tot de volgende keer, terwijl anderen het zelfs helemaal opgeven. Maar sommigen geven nooit op, ongeacht de kansen, en dat maakt hen meestal succesvol.

Ze zijn succesvol, niet omdat ze niet af en toe falen, maar omdat ze besloten hebben dat die mislukkingen hen niet kunnen tegenhouden. Zij zien tegenslagen als kansen om beter te streven naar het bereiken van hun doelen.

Wat het ook is dat je probeert te bereiken, je moet ernaar streven en je best doen om het doel te bereiken. Hier zijn enkele citaten over streven naar je doelen om je hoop te geven en je streefgeest te stimuleren.

Citaten over streven naar je doelen

We hebben allemaal doelen die we in ons leven willen bereiken. Sommige zijn groot, andere zijn klein. Maar het ding is, het is niet gemakkelijk om ze te bereiken; het vergt veel werk en inspanning. Je moet consequent en volhardend zijn met je acties, anders zul je je doel niet kunnen bereiken.

1. Streven naar je doelen is als het beklimmen van een berg. Het is moeilijk en uitdagend, maar uiteindelijk de moeite waard.

2. Als je bereid bent hard te werken voor wat je wilt, ligt succes binnen je bereik.

3. Laat niemand je afleiden van je doelen. Het is goed om groot te dromen en ze waar te maken, maar vergeet niet waarom je in de eerste plaats bent begonnen.

4. Je doelen zullen niet altijd gemakkelijk zijn, maar ze zullen het gevecht waard zijn. Blijf gefocust en zet door.

5. Elk doel is een kans om iets nieuws op te bouwen. Misschien is het een bedrijf, misschien is het jezelf.

6. Als je je doelen helder voor ogen hebt, zullen ze dienen als kompas om je te helpen de moed te vinden om actie te ondernemen.

7. Blijf gefocust en zet door. Je doelen zullen niet altijd gemakkelijk zijn, maar uiteindelijk zullen ze de moeite waard zijn.

8. De enige grenzen zijn die welke je jezelf oplegt. Je kunt alles bereiken wat je wilt, als je er maar hard genoeg voor werkt.

9. Hoe ver je ook gekomen bent, stop nooit met het nastreven van je doelen.

10. Je moet je doelen nastreven met dezelfde vasthoudendheid en vastberadenheid die je zou gebruiken om een nieuwe relatie tot stand te brengen.

11. Het geheim is om alle doelen na te streven die je voor jezelf hebt gesteld. Verspil geen tijd aan zelfmedelijden.

12. Stel een doel en stop niet tot je het bereikt hebt.

13. Als je geen doelen stelt, zul je nooit weten waartoe je in staat bent. Dus stel een doel en maak het waar.

14. Het vergt hard werken en toewijding om je doelen te bereiken, en soms moet je meer dan één pet op. Maar als het loont, is het gevoel van trots alle ontberingen waard.

15. Om je doelen te bereiken, heb je een stappenplan nodig dat aangeeft wat je moet doen en wanneer. Een goede mentor zal u ook advies geven over hoe u uw bedrijf kunt laten groeien.

16. Het stellen van doelen is niet het doel, maar eerder het proces van het creëren van de doelen die je zullen brengen waar je wilt zijn.

17. Streven naar grootsheid betekent elke dag de kleine dingen beter doen.

18. Als je blijft streven naar je doelen, bedenk dan dat hoe meer je gedroomd hebt, hoe groter de kans dat je zult slagen.

19. Als je geen doelen stelt, zul je nooit weten hoe ver je kunt gaan. Stel je doelen hoog en wees niet bang om groots te dromen.

20. Laat nooit iemand je vertellen dat je iets niet kunt. Laat nooit iemand je in de weg staan om je doelen te bereiken, want als ze dat doen, zal succes je nooit vinden.

21. Een doel is niet zomaar een droom; het is een doel. Stel het hoog, en laat niets je tegenhouden om het te bereiken.

22. Wat je ook besluit te doen, onthoud dat het bereiken van je doelen tijd en toewijding vergt. Ga door en geef je dromen niet op. Ze zijn het waard om voor te vechten.

23. Als je het wilt, ga het halen. Als je wilt bereiken wat anderen onmogelijk achten, moet je harder werken dan anderen en nooit opgeven.

24. Droom groot, stel je doelen, en maak ze waar. Het is goed om groot te dromen en ze waar te maken, maar vergeet niet waarom je in de eerste plaats bent begonnen.

25. Als je op de hemel mikt, mis je misschien de sterren. Maar als je op de sterren mikt, zal iemand daarboven je zeker opmerken en je een knipoog geven…

26. Je bereikt je doelen niet door het niet te proberen. Je slaagt wanneer je falen riskeert en doorzet om te slagen.

27. We moeten allemaal streven naar de beste versie van onszelf, en geen genoegen nemen met minder. En hoewel we allemaal verschillende wegen hebben, denk ik dat we het er allemaal over eens zijn: het is belangrijk om je doelen na te streven.

28. Geef je doelen nooit op. Hoe meer je ze doet, hoe meer ze zullen uitkomen.

29. Het is eenvoudig. Neem geen genoegen met de standaard. Er zijn strategieën en hulpmiddelen die je kunt gebruiken om de doelen te bereiken die je voor jezelf stelt.

30. Het vergt hard werken om je doelen te bereiken, maar hard werken aan een doel resulteert vaak in een gevoel van voldoening.

31. Wees niet bang om groots te dromen. Het is leuk om hoge doelen te stellen en daar naartoe te werken. Maar als je opgeeft voordat je ze bereikt hebt, kom je helemaal nergens.

32. We weten hoe we onze doelen in het leven moeten bereiken. Het draait allemaal om positief blijven, geloven en een sterk verlangen om te slagen.

33. Mensen met doelen zijn niet te stoppen. Mensen zonder doelen verleggen altijd hun grenzen.

34. Laat niets je tegenhouden om je dromen te verwezenlijken. Vermijd afleiding en concentreer je op wat belangrijk is.

35. Laat je niet afleiden. Het is gemakkelijk om uit het oog te verliezen wat je in de eerste plaats probeert te doen. Je moet gefocust blijven op je doelen en je dromen.

36. Laat mensen je niet vertellen dat je dromen niet mogelijk zijn, dat is een leugen. Het is niet onmogelijk om te zijn wat je wilt zijn – het enige wat je in de weg staat is jezelf. Misschien klinkt dat hard, maar het is de waarheid.

37. Je kunt alle schoonheid van de wereld hebben, en je zult nog steeds niet mooi zijn tenzij je ergens naar streeft.

38. Stop niet met vooruitgaan. Je kunt zijn wie je wilt zijn. Wees de beste in wat je doet. Maak je doelen waar, en zorg dat je er alles aan doet om ze waar te maken.

39. Misschien bereik je nooit je doelen, maar je zult nooit gelukkig zijn met jezelf als je het niet probeert. Daarom zijn we hier om te helpen.

40. Je doelen zijn het waard om voor te leven en je moet blijven streven als je het wilt halen.

41. Iedereen heeft de kracht in zich om te bereiken wat hij wil. Maak een droom waar en verdeel het in behapbare stappen. Je kunt het! Ja, je kunt het. Neem de eerste stap en ga ervoor. Niets houdt je tegen, behalve je eigen geest. Als je dat eenmaal hebt overwonnen, is niets onmogelijk.

42. Als je gaat voor wat je wilt in het leven, kun je niet anders dan het krijgen.

43. Je doelen bereiken is als het beklimmen van een berg. Op een gegeven moment verlies je misschien de hoop, totdat je uiteindelijk de top bereikt en alle kansen overwint.

44. Alles wat nodig is om je dromen waar te maken is een beetje lef en de bereidheid om er naar toe te blijven werken.

45. Laat nooit iemand je vertellen dat je je doelen niet kunt bereiken of je het gevoel geven dat je niet goed genoeg bent. Zij zullen nooit kunnen winnen van wat jij in jezelf hebt. En ze zullen je nooit kunnen pushen om dingen te doen die te moeilijk voor je zijn, omdat ze het zelf niet kunnen.

46. Je moet bereid zijn hard te werken en je moet het willen. Maar als je het wilt, kan niets je tegenhouden.

47. Je wordt alleen beperkt door je eigen geest. Doe je best en geef nooit op. Je zult er komen!

48. Mensen met een visie en een actieplan zijn niet te stoppen. Dus blijf doorzetten en denk altijd aan het gezegde « geef nooit op » – dat is het meest waardevolle advies dat er is!

49. Alleen jij kunt je succes definiëren. De maatschappij richt zich op de noodzaak om bepaalde materiële zaken te bereiken, maar dat betekent niet dat je daar in moet trappen. Richt je op je eigen doelen en bereik ze op de manier die JIJ wilt, niet op de manier waarop iemand anders dat wil.

50. Verspil je tijd niet door aan jezelf te twijfelen. Verdubbel je doelen, en laat je prestaties je aanwakkeren.

51. Als je geen doelen stelt, mis je een van de belangrijkste dingen in het leven.

52. Als je geen doelen stelt, heb je geen problemen, want wat er gebeurt, gebeurt. Maar als je wel doelen stelt, heb je alles te winnen en niets te verliezen.

53. Je kunt alles bereiken wat je wilt, als je maar wilt.

54. De enige doelen die ons vreugde geven zijn die welke we nastreven met heel ons hart – ook al betekent dat een beetje extra inspanning.

55. Soms moet je helder krijgen wat je doelen werkelijk zijn. Misschien heb je ze te hoog of te laag gesteld, of heb je geprobeerd alles tegelijk te doen als een uberdrukke bij. Misschien weet je gewoon niet zeker wat ze zijn of weet je niet waar je moet beginnen.

56. Het kost werk om de doelen die je jezelf stelt te bereiken, maar het zal de moeite waard zijn als je er bent.

57. Je doelen bereiken is niet eenvoudig en je moet onderweg nog veel leren. Maar maak je geen zorgen, wij zijn er om je te helpen!

58. De weg naar succes is zelden gemakkelijk. Maar als je het eenmaal gemaakt hebt, zul je blij zijn dat je zo hard gewerkt hebt.

59. Laten we gaan, kleine held. Laten we iets doen dat er toe doet.

60. Nieuwe doelen stellen, groter dromen en meer bereiken lijkt misschien niet veel, maar het maakt je klaar voor een opwindend leven. Blijf positief en geloof in jezelf. Anderen begrijpen misschien niet waarom je doet wat je doet, daarom is het belangrijk om op jezelf te vertrouwen en te gaan voor wat je wilt.

61. Het is makkelijk om doelen te hebben. Er is moed voor nodig om ze te bereiken. Laat angst je niet tegenhouden; dit is je enige leven ga het halen.

62. We kunnen niet kiezen welke doelen we schrijven. We mogen kiezen hoe we ze blijven nastreven.

63. Doelen stellen is een van de belangrijkste dingen die je voor jezelf kunt doen. Als je doelen stelt, stel je verwachtingen op voor jezelf en je toekomst; je maakt een plan om ze te bereiken, en je zet jezelf onder druk om de dingen na te streven die echt belangrijk voor je zijn.

64. Geef nooit je dromen op. En laat niemand je tegenhouden om je doelen te bereiken.

65. Als je doelen stelt, streef dan niet naar de sterren. Blijf bij je doel en je komt er wel.

66. Wat is je doel? Als je een visie hebt, maak het waar. Als je een plan hebt, voer het uit.

67. Doe moeite om je droom te bereiken. Kom uit bed. Het is tijd om iets te bereiken. Laat niemand je vertellen dat het niet kan. Stel een doel, vertrouw op jezelf en bereid je voor op de moeilijke tijden die komen gaan.

68. Het is nooit te laat om duidelijk te krijgen wat je doelen zijn en te beginnen met de nodige inspanningen om ze te bereiken, met de juiste hulpmiddelen natuurlijk!

69. Je kunt alles doen wat je wilt. Als je iets wilt bereiken, stop dan niet tot je het hebt. Niets wat de moeite waard is, is gemakkelijk, maar niets is onmogelijk.

70. Wees niet gebonden door de beperkingen die anderen je opleggen. Zelfs als ze niet in je geloven, zelfs als ze zeker weten dat je het mis hebt, zelfs als ze je bespotten, laat dat je niet tegenhouden in je streven naar wat belangrijk voor je is.

71. De reis van 1000 mijl begint met een enkele stap. Wees niet bang om een stap te zetten. Daar ligt de vrucht. Doen of niet doen. Er is geen proberen.

72. Voor sommige mensen betekent het bereiken van hun doel iets groots, zoals het genezen van kanker of zelfs het oplossen van de honger in de wereld, maar voor anderen betekent het misschien gewoon een baan vinden die hen gelukkig maakt of eindelijk in staat zijn zich nieuwere kleren te veroorloven voor

73. De sleutel tot succes is onze bewuste geest te richten op dingen die we willen, niet op dingen die we vrezen. Angst en hebzucht zijn de twee krachtigste factoren die de markt aandrijven. Iets doen aan je angsten vergt veel moed en kracht. Als je de moed niet hebt, dan zul je waarschijnlijk je doelen niet kunnen bereiken.

74. Maak tijd vrij voor de dingen die belangrijk voor je zijn. Je doelen bereiken is moeilijk, maar lonend.

75. Wanneer je aan een reis begint, is het gemakkelijk om te denken dat de grootste uitdagingen die je zult tegenkomen voor je liggen en dat als je die eenmaal achter de rug hebt, alles vanaf dat moment soepel zal verlopen. Maar de waarheid is dat het niet altijd zo is. Soms komen de moeilijkste uitdagingen uit onverwachte hoek, vanuit jezelf.

76. Je kunt innerlijke twijfels hebben, maar dat is niet iets om bang voor te zijn of voor weg te lopen. Het is een kans om te groeien en te leren en sterker te worden dan ooit tevoren. Het is een kans om jezelf te laten zien waar je van gemaakt bent en te ontdekken waartoe je echt in staat bent als het er echt op aankomt. Het is een manier om te oefenen je beste zelf te zijn, ongeacht hoe moeilijk het wordt of hoeveel makkelijker het zou zijn om nu gewoon te stoppen.

77. Het maakt niet uit hoe vaak je valt, maar hoe vaak je weer opstaat en doorgaat. Niemand verwacht perfectie van ons, zelfs wijzelf niet. Het enige wat we kunnen doen is streven naar uitmuntendheid en ons absolute best doen, wat er ook gebeurt. Je hebt dit!

78. Neem geen genoegen met middelmatigheid. Droom groot, streef hoog en werk hard aan je doelen.

79. Je hebt de kracht om je leven te veranderen. Je komt nergens als je er geen moeite voor doet. Ik ben hier om je te vertellen dat als je ergens wilt komen, je het kunt. Je bent speciaal en alles waard wat goed is. Maar deze kracht is niet voor doetjes: het vereist alles van zelfdiscipline tot doorzettingsvermogen.

80. Om je doelen te bereiken moet je goed voor jezelf zorgen met goede voeding, slaap en beweging om je sterk en fit te houden. Je zult pijn hebben. En het zal pijn doen. Maar pijn is er alleen zodat je weet wanneer iets werkt en je het goed doet.

81. Om je doelen te bereiken heb je de drive nodig die voortkomt uit je verlangen naar een betere toekomst voor jezelf en iedereen om je heen, om harder te werken dan wie dan ook, want je kunt er niet omheen: de enige manier waarop je kunt slagen is als je je best doet en verder komt dan wat van je verwacht wordt.

82. Als al deze dingen aanwezig zijn, dan heb je wat nodig is om te komen waar je heen wilt in het leven om een verschil te kunnen maken, je dromen te verwezenlijken en iets zinvols te doen met je leven. Dus laten we beginnen met te kijken waar je doelen nu zijn:

83. Wil je een eigen bedrijf beginnen, maar ben je bang om te falen? Wil je meer geld verdienen dan je ouders ooit voor mogelijk hadden gehouden? Nou, je hebt de kracht in je! Ga uit van het punt waar je bent en zie jezelf je doelen bereiken.

84. We zijn er allemaal geweest. We willen de beste zijn in ons werk. We willen de beste zijn in alles wat we doen in het leven. Maar soms duurt het langer dan we verwachten. En dat is geen excuus om op te geven. Het is eerder een noodzaak om door te zetten en harder te streven. Je komt er wel.

85. Een eenvoudige regel om je doelen te bereiken is deze: als je iets wilt, moet je er moeite voor doen. En als je eenmaal in een routine zit, wordt het gemakkelijk. Vandaag is jouw dag! Je berg wacht. Dus ga op weg! Laat niets je in de weg staan. Jij bent de enige die je doelen en dromen kan bereiken.

86. Er gaat niets boven een droom die uitkomt, behalve je dromen waarmaken, en het bereiken van je doelen is de enige manier om je dromen te verwezenlijken, dus als je je doelen wilt bereiken, moet je al het nodige doen om je doelen te bereiken en ernaar blijven streven.

87. Geef je dromen nooit op. Houd ze in leven, en op een dag zul je alles bereiken wat je wilt. Als je ‘s morgens wakker wordt, denk dan na over wat je wilt worden in je leven. Bedenk waar je over vijf jaar wilt zijn. Sta op uit je bed en leef je dromen uit.

88. Je doelen bereiken is nooit gemakkelijk, maar uiteindelijk altijd de moeite waard.

89. Stop niet met groot dromen, want alles komt ooit goed. Wat er ook voor nodig is, zorg dat je je doelen bereikt.

90. De kleine hik waardoor je vandaag je doel mist, is slechts een vluchtig gevoel van onzekerheid en onzekerheid. Verlies je focus niet op wat belangrijk is. Het leven draait om het najagen van je dromen, niet om die van iemand anders.

91. U hebt zo goed uw best gedaan om uw doelstellingen voor gewichtsverlies te bereiken, en u verdient een onderscheiding als mijlpaal. Je doet het geweldig; ga zo door en onthoud dat we er voor je zijn, wat er ook gebeurt.

92. Het leven zit vol uitdagingen, en elke dag moeten we kiezen. Kies er vandaag voor om je doelen na te streven, hoe moeilijk ze ook lijken. Je bent niet perfect, en je zult fouten maken. Toch is het belangrijk om nooit op te geven.

93. Wacht niet om je leven te leven, leef het nu. Geloof in jezelf, streef ernaar je doelen te bereiken, wat ze ook mogen zijn en wees altijd gelukkig. We zijn hier voor de paar korte jaren die we hebben op deze aarde, laten we ze tellen door te leven alsof er geen morgen is.

94. Geef nooit op. Zolang je niet stopt met vooruitgaan, is er altijd hoop dat je je droom zult bereiken. Denk aan de redenen waarom je aan deze reis bent begonnen en wees vastbesloten om je doel te bereiken.

95. Je wordt alleen beperkt door hoe hard je bereid bent te werken en hoeveel moeite je doet. Stel een doel en laat elke dag tellen. Wees het beste wat je kunt zijn. Het is niet makkelijk, maar het is het waard. Ik wil je beter zien doen, beter zien zijn en meer zien ervaren van deze geweldige wereld.

96. Er is daarbuiten een grote wereld die op je wacht, die op je wacht om te creëren. Blijf niet hangen in de sleur van denken dat je hier moet blijven omdat het veilig is. Je streeft ernaar je doelen te bereiken tegen alle verwachtingen in. Je hebt wat nodig is, en je kunt het.

97. Bij elke moeilijkheid of hindernis die je tegenkomt, in plaats van op te geven en te stoppen, neem je even de tijd om de situatie te evalueren. Herhaal bij jezelf: « Ook dit gaat voorbij. » Doe dan een nieuwe poging om de volgende mijlpaal te bereiken.

98. Uw vermogen om te streven en te bereiken wat u belangrijk vindt. Uw mate van discipline en vastberadenheid, uw bereidheid om de moeilijke tijden te doorstaan en door te gaan, is werkelijk ontzagwekkend.

99. Ook al heb je een aantal van je doelen bereikt, waarom zou je het daarbij laten? Er is nog zoveel meer te bereiken. Je kunt elke ster aan de hemel vangen omdat je een geweldig persoon bent met veel wilskracht.

100. Herzie je doelen of voornemens voor je toekomst. Zoek dingen die nog ontbreken en neem stappen om dat te veranderen. Bepaal wat je wilt en verlangt, maak een actieplan en voer het uit. Over de details kun je je later zorgen maken. Blijf op koers tot je je doelen bereikt hebt.

Er is moed voor nodig om naar de sterren te reiken. Er is vastberadenheid voor nodig, maar niets wat echt de moeite waard is, is gemakkelijk. Je moet er misschien voor werken, opofferen en zelfs voor bloeden, maar de beloning is altijd alles waard.

Bedankt voor het lezen van deze citaten over het streven naar je doelen. Hopelijk heb je ervan genoten. Voel je vrij om ze door te sturen naar je familie en vrienden.