Citaten Over Kracht In Moeilijke Tijden

Het is makkelijk om sterk te zijn als het je voor de wind gaat. Maar hoe zit het als het leven je een curve bal gooit, en je wordt geconfronteerd met ontberingen?

Het mooie van tegenslag is dat het ons kansen biedt om te groeien, te leren en onszelf te verbeteren. Wat je ook meemaakt, het is belangrijk te onthouden dat er genoeg dingen zijn die je kunt doen om de situatie te verbeteren en het leven gemakkelijker te maken.

Als je nu voor een moeilijke tijd staat, zijn hier enkele citaten over kracht in moeilijke tijden die je er doorheen kunnen helpen. Veel plezier.

Citaten over kracht in moeilijke tijden

Kracht vinden in moeilijke tijden is niet eenvoudig. Maar de kracht van de menselijke geest om tegenspoed te overwinnen is iets dat door iedereen bewonderd kan worden. Het is een kwaliteit die veel mensen niet hebben en die moet worden gevierd.

1. Kracht in moeilijke tijden is wat het leven zoet maakt.

2. Kracht in tijden van tegenspoed komt van een diepere plaats in mij dan de pijn en het verdriet.

3. Als het niet gaat zoals je wilt, volg dan deze woorden: « Als je door een hel gaat, ga dan door. »

4. Sterk zijn te midden van tegenspoed is een daad van moed. Het is niet gemakkelijk om uit je innerlijke kracht te putten als je het gevoel hebt dat je de controle kwijt bent en hulpeloos staat tegenover tegenslag.

5. Kracht komt niet van winnen. Je strijd ontwikkelt je kracht. Als je ontberingen doorstaat en besluit je niet over te geven, is dat kracht.

6. Het is niet omdat de dingen moeilijk zijn dat we niet durven; het is omdat we niet durven dat ze moeilijk zijn.

7. Kracht komt niet van wat je kunt. Het komt van het overwinnen van de dingen waarvan je ooit dacht dat je ze niet kon…

8. Sterk zijn te midden van tegenspoed is één ding. Maar kracht vinden wanneer je op je zwakst en kwetsbaarst bent is iets anders.

9. Kracht komt voort uit het vermogen en de moed om te vechten, niet alleen als het gemakkelijk is maar ook als het moeilijk is.

10. We hebben allemaal onze eigen speciale gaven om anderen door moeilijke tijden heen te helpen. Laten we onze gaven en kracht gebruiken om anderen zich gelukkig, veilig en sterk te laten voelen.

11. In een tijd van crisis, zullen de taaie overleven. Je kunt neergeslagen worden, maar je moet weer opstaan.

12. Onthoud dat je sterker bent dan je denkt. Weet dat er iemand is die in je gelooft en je wil zien slagen en je beste beentje voorzetten.

13. Wij winnen aan kracht, moed en vertrouwen door elke ervaring waarin wij werkelijk stoppen om angst in het gezicht te kijken; wij moeten doen wat wij denken niet te kunnen.

14. Huil niet omdat het voorbij is. Lach omdat het gebeurd is. De meest succesvolle mensen in het leven maken het waar omdat ze weten hoe ze dingen moeten laten werken, en ze weten dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

15. Huil niet omdat het voorbij is. Lach omdat je de kracht hebt om het universum tegemoet te treden.

16. Het is makkelijk om ontmoedigd te raken als de dingen niet gaan zoals je wilt. Dingen gebeuren, en soms zijn ze slecht. De sleutel om sterk te zijn te midden van tegenspoed is om nog steeds hoop te hebben.

17. Kies ervoor om hoopvol te zijn. Kies ervoor om positief te zijn. Kies ervoor om dankbaar te zijn. Als het leven goed is, geniet er dan met volle teugen van! Als het leven je moeilijkheden geeft, geloof dan in je vermogen om ze te overwinnen. Als het moeilijk is, bedenk dan dat het voorbij gaat en dat je er sterker van wordt.

18. Geef niet op omdat het einde nabij is. Vier in plaats daarvan je triomfen, groot en klein!

19. Wanneer je geconfronteerd wordt met moeilijke tijden, is de sleutel te onthouden dat, ook al ben je machteloos over de situatie, er toch veel dingen zijn die je kunt doen om jezelf beter te voelen.

20. Raak niet van streek als er iets ergs gebeurt. Wees in plaats daarvan blij met wat je uit de ervaring hebt gehaald.

21. Soms moet je lager vallen dan je ooit bent geweest om sterker op te staan dan je ooit bent geweest.

22. In het leven kunnen we niet controleren wat ons overkomt, maar we kunnen kiezen hoe we erop reageren. En dat maakt ons sterker.

23. De kracht van een man wordt niet afgemeten aan zijn vermogen om gewichten te heffen of een auto te bankdrukken. Het wordt gemeten aan zijn vermogen om met ontberingen om te gaan, of het nu fysiek of emotioneel is.

24. Kracht gaat over hoe we reageren op lijden. Het gaat erom dat we niet opgeven, maar de moed vinden om door te gaan, zelfs als het moeilijk is.

25. Iedereen gaat door moeilijke tijden, dus het is goed om te weten dat je de innerlijke kracht hebt om er doorheen te komen.

26. De beste manier om moeilijke tijden door te komen is te leren hoe je sterk wordt in moeilijke tijden.

27. Soms wordt de kracht van een moeder niet gezien in haar vermogen om alles bij elkaar te houden, maar in haar vermogen om uit elkaar te vallen en zichzelf weer in elkaar te zetten.

28. Een man die een klap kan incasseren en weer opstaat is sterker dan iemand die niet eens een klap kan incasseren.

29. Soms moet je door het lawaai heen en je eigen innerlijke kracht vinden, zelfs als het onmogelijk lijkt.

30. Wees sterk, wees dapper. Wees moedig, en machtige krachten zullen je komen helpen.

31. Een sterke geest geeft je de kracht om elke uitdaging die het leven op je pad brengt te overwinnen. En het maakt niet uit of die uitdaging fysiek of mentaal is; als je de juiste mentaliteit voor succes hebt, kan niets je tegenhouden om te bereiken wat je wilt in het leven.

32. Kracht komt van binnenuit, niet van het lichaam, maar van de geest.

33. Werk hard en geniet van de vruchten van je arbeid. Werk nog harder. Wees meedogenloos. Wees verantwoordelijk. Wees nederig. Ga door.

34. Het leven is niet wachten tot de storm voorbij is, maar leren dansen in de regen.

35. Als je ooit het gevoel hebt dat je niet meer verder kunt, sluit dan je ogen en stel je voor dat je op een plek bent waar je je veilig en gelukkig voelt, misschien aan zee of bij een zwembad, in de bergen of zelfs thuis, liggend in je eigen bed. Open nu je ogen weer en realiseer je dat je op dit moment ergens bent waar het beter is dan dat je eigenlijk loopt. Sta op en probeer het nog eens.

36. Minimaliseer nooit je kracht. Je hebt het in je om veel meer te bereiken dan je denkt.

37. Je bent sterk omdat je veel hebt meegemaakt. Je hebt je langs obstakels gevochten, obstakels overwonnen en dingen bereikt waar de meeste mensen alleen maar van dromen.

38. Twijfel nooit aan je talent. Je bent tot meer in staat dan je beseft. Geloof in jezelf, werk hard en geef je dromen nooit op.

39. De beste manier om je moeilijkste dagen door te komen is om sterk te zijn te midden van tegenspoed.

40. Wees trots op je kracht. Het is tijd om de lat hoger te leggen, hoger te schieten en een beeld te scheppen van waar je heen wilt.

41. Je moet in jezelf geloven en bereid zijn er werk van te maken. Je kunt veel meer dan je denkt, en soms kan een beetje aanmoediging een lange weg gaan.

42. We hebben allemaal enorme kracht. Maar, vaker wel dan niet, slagen we er niet in die aan te spreken. Het is tijd om ons volledige potentieel te bereiken. Niet alleen voor onszelf. Maar voor degenen die het meest op ons rekenen.

43. Denk aan je persoonlijke kracht. Je bent tot veel meer in staat dan je denkt. Je hebt een levenskracht in je die alles mogelijk maakt.

44. Je kracht zit in je. Je hebt kracht en vastberadenheid. Met een sterke mentaliteit en het juiste gereedschap kun je alles doen.

45. We worden allemaal geconfronteerd met tijden van tegenspoed en strijd in het leven. Maar als je sterk genoeg bent om door te gaan, kan het een van de meest lonende ervaringen zijn.

46. Er zijn veel manieren om kracht op te bouwen. Het gaat niet altijd om fysieke fitheid of academische bekwaamheid; mentale kracht is een troef die je kan helpen slagen in wat je ook doet.

47. Je moet sterk zijn temidden van ontberingen. Je mag je door niets of niemand naar beneden laten halen, want dan winnen ze.

48. Alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken en een bevredigend leven te leiden zit al in je. Je hebt kracht, wijsheid en macht.

49. De manier waarop je denkt heeft een directe invloed op hoe je je voelt en hoe succesvol je bent. Je moet leren hoe je je beperkende overtuigingen kunt identificeren en veranderen, zodat je het leven van je dromen kunt leiden.

50. Richt je op je sterke punten, niet op je zwakke. Je bent krachtiger dan je denkt.

51. We gaan allemaal door moeilijke tijden, maar we kunnen ervoor kiezen om sterk te zijn.

52. Je bent in staat obstakels te overwinnen en grotere dingen te bereiken dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

53. Je hebt de kracht om onbeperkt vertrouwen te hebben in jezelf en je mogelijkheden. Je kunt alles bereiken wat je wilt.

54. Droom groot en geef nooit op; je kunt alles bereiken wat je wilt.

55. Kracht betekent niet altijd fysiek sterk zijn of het vermogen hebben om iemand anders fysiek te overmeesteren; het kan ook betekenen dat je mentaal sterk genoeg bent om emotionele uitdagingen te overwinnen, zoals verdriet of depressie na een verlies in het leven, zoals de dood van een geliefde of het einde van een relatie die eeuwig leek te duren.

56. Het leven zal je op de proef stellen. Het zal je testen met zijn uitdagingen, tegenslagen en tegenspoed. Hoe je op de test reageert is aan jou.

57. Maak van je leven een onvergetelijk avontuur. Vind kansen waar anderen obstakels zien. Verander het onmogelijke in het mogelijke door niet op te geven als het moeilijk wordt.

58. Kracht betekent niet dat je geen angsten of twijfels hebt over jezelf of anderen; het betekent alleen dat je weer kunt opstaan nadat je plat op je gezicht bent gevallen.

59. Het is hard werken daarbuiten, en het enige wat het makkelijker maakt is werken met een sterk team dat je kunt vertrouwen.

60. De weg naar succes zit vol wendingen. Leer hoe je je evenwicht kunt bewaren als het moeilijk wordt.

61. Elke dag is de perfecte gelegenheid om jezelf opnieuw te definiëren. Het is de kans om iets groots te doen. Het leven draait niet alleen om overleven, maar ook om gedijen.

62. Tegenspoed is een geschenk dat je helpt betekenis te vinden in het moment. Ga tegenslag niet uit de weg; omarm het en leer ervan.

63. Je zult alleen zin in je leven vinden als je eerst de moed krijgt om je door tegenslagen heen te slaan.

64. Tegenspoed is onvermijdelijk, en kan het beste of het slechtste in je naar boven halen. Maar de keuze is altijd aan jou wanneer je voor uitdagingen staat.

65. Tegenspoed is geen kwestie van geluk. Het is aan jou om betekenis en waarde in je leven te creëren zodat je alles kunt overwinnen.

66. Als het leven je tegenspoed geeft, moet je meer rechtop staan, breder glimlachen en het laten lijken alsof het gewoon weer een mooie dag is.

67. Je kunt struikelen, maar je veerkracht zal je helpen weer op te staan. Geef niet op!

68. Als je valt, sta je weer op. Als je opgeeft, heb je nog steeds een kans om te slagen.

69. Je kunt vallen. Misschien lukt het de eerste keer niet, maar je zult weer opstaan. Wat het leven je ook toewerpt, geef nooit op.

70. Wees niet bang om te struikelen; raap jezelf weer op, en ga verder.

71. Je hebt de moed om op te klimmen als je gevallen bent. Je staat weer op, hoe vaak je ook valt.

72. Je tegenslagen definiëren je niet. Je kunt weer opstaan en doorgaan.

73. Je mag falen, maar je mag niet opgeven. Vecht door, je mag niet opgeven. Uiteindelijk zal je harde werk zich uitbetalen.

74. Je kunt het. Geef niet op. Je kunt meer bereiken dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

75. Je kunt je doelen bereiken. Niets mag je tegenhouden om ze te bereiken. Blijf proberen, en geef niet op.

76. Je kunt het. Geloof in jezelf, geef nooit op, en het komt goed.

77. Je bent niet onoverwinnelijk, maar je kunt sterk zijn. Laat niets je succes in de weg staan.

78. Dromen kunnen uitkomen. Niets is onmogelijk. Je kunt het. Je moet het gewoon proberen.

79. Wees geweldig. Geloof in jezelf vandaag. Je hebt dit. Je hebt dat potentieel in je. Geef nooit op. Geef nooit op!

80. Om succesvol te zijn, moet je actie ondernemen. Zelfs één kleine stap kan een wereld van verschil maken. Je bent niet te stoppen.

81. Het is tijd om te stoppen met settelen. Ga je gang en jaag je stoutste dromen na. Elke actie die je onderneemt zal je dichterbij brengen.

82. Je kunt het. Je hebt wat nodig is om je dromen waar te maken. Bereik je dromen. Bereid je voor op een betere toekomst. Je kunt het.

83. Jij. kan dit. Geloof gewoon in jezelf, en je dromen zullen werkelijkheid worden. Het enige wat telt is dat je het wilt proberen.

84. We zijn sterker dan we weten. We zijn veerkrachtiger dan we beseffen. We zullen doorgaan en jullie alle schoonheid in deze wereld laten zien.

85. Je hebt het vermogen en het verlangen om geweldige resultaten te behalen. Maak er je beste jaar ooit van!

86. Als je het kunt dromen, kun je het doen. Ongeacht je leeftijd, geslacht of locatie, vandaag is de dag om je leven in eigen hand te nemen en je dromen waar te maken.

87. Zeg « JA » tegen je dromen. Jouw grootsheid wacht. Je zult grootsheid bereiken. Je hebt de kracht en de drive om alles te bereiken wat je wenst.

88. Je bent sterk en mooi. Je kracht zal je door de moeilijke tijden dragen als je het toelaat.

89. Geloof in jezelf. Weet dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Concentreer je op je doelen, wees gemotiveerd en zet door.

90. Je kunt de wereld veranderen. Je kunt je geliefden verblijden en verrassen. Je harde werk zal zich uitbetalen, dat beloof ik.

91. Denk bij tegenslag terug aan de tijd dat je sterk was en hoe je daar kwam.

92. Je bent in staat tot grootsheid. Laat je innerlijke demonen je niet langer tegenhouden. Vind de motivatie om vandaag te beginnen.

93. Ontdek je motivatie. Het leven kan zo interessant zijn als je het toelaat. Sluit je aan bij de miljoenen mensen die hun passies nastreven in plaats van alleen een salaris.

94. De behoefte aan kracht in moeilijke tijden is een universele waarheid in het leven.

95. Sterk zijn in moeilijke tijden is een keuze, geen gebrek aan kracht.

96. We hebben allemaal iets dat ons drijft. Volg je passie en laat je dromen werkelijkheid worden.

97. Iets vinden wat je drijft is niet makkelijk. Maar als je het eenmaal gevonden hebt, is er niets dat je niet kunt doen.

98. Je bent tot meer in staat dan je ooit gedacht had. Zoek wat de kampioen in je wakker maakt, en laten we samen trainen.

99. Eén dag tegelijk, één ademhaling tegelijk. We kunnen het! Wees sterk te midden van ontberingen.

100. We gaan allemaal door moeilijke tijden, maar de moeilijke tijden duren nooit lang. Hoe meer je ertegen vecht, hoe harder ze terugkomen. En het is jouw taak om vooruit te gaan en je door die tijden heen te vechten.

101.Wees sterk te midden van ontberingen, en bedenk dat U sterker bent dan U denkt.

102. Gebruik de pijn van een nederlaag om je naar de overwinning te drijven. Het is een strijd tegen jezelf, het is tijd om als winnaar uit de bus te komen.

103. Je faalt alleen als je stopt met proberen. Probeer en probeer opnieuw. Je bent niet te stoppen!

104. Jij hebt de macht. Wanneer het leven je neerhaalt, denk eraan om door te gaan en door te gaan tot je je doelen bereikt.

105. Als je wordt neergeslagen, sta dan weer op. Accepteer geen nee als antwoord. Je maakt je eigen lot.

106. Je kunt veel succes hebben als je je uitdagingen onder ogen ziet. Door uitdagingen komt groei, en door groei komt beloning. Blijf doorzetten, en je komt waar je wilt zijn.

107. Iedereen heeft wel eens een moeilijke tijd in zijn leven. Soms is het makkelijker om het grote geheel te vinden in deze moeilijke momenten.

108. Je kunt en zult hier doorheen komen. Wie je ook bent of waar je ook vandaan komt, je kunt je leven veranderen in iets positiefs. Niets zal je tegenhouden.

109. Als je denkt dat je de bodem hebt bereikt, bedenk dan dat er nog steeds nieuwe hoogten te overwinnen zijn.

110. Als je wordt neergehaald, sta dan niet op. Sta weer op en maak een nieuwe tackle. Wees sterk temidden van tegenspoed.

Kracht is niet iets wat alleen gebeurt als alles perfect verloopt in ons leven; het gebeurt wanneer het leven ons met onverwachte ballen confronteert en we er aan het eind van de dag toch nog bovenop komen omdat we we weigerden de hoop op te geven voor onszelf en voor anderen om ons heen die ons ook nodig hadden!

Hopelijk heb je genoten van deze citaten over kracht in moeilijke tijden. Laat me weten wat je denkt in de commentaar sectie. Bedankt.