Citaten Over Proberen Er Voor Iemand Te Zijn

Er voor iemand zijn is een belangrijk onderdeel van het leven. Het kan het verschil maken in hoe goed zij met hun moeilijkheden omgaan – of het nu door onze woorden of daden is – dus is het verstandig te begrijpen wat er van ons nodig is en verwacht wordt in hun tijd van nood.

Wanneer een vriend of familie een ongelooflijk moeilijke tijd doormaakt, kan het moeilijk zijn om te weten wat het beste is om te doen. Zelfs als we niet veel weten over de specifieke situatie van die persoon, zijn er toch genoeg kleine dingen die we kunnen doen die een grote impact op hen hebben.

Laten we eerlijk zijn: Verdriet is moeilijk om mee om te gaan. We gaan allemaal op verschillende manieren met verdriet om. Sommige mensen rouwen liever alleen. Anderen vinden het niet erg om vrienden en familie om zich heen te hebben. Soms hebben ze gewoon iemand nodig die luistert – advies is niet nodig.

Als we zulke mensen om ons heen hebben, moeten we proberen er voor hen te zijn. Vandaar de citaten over proberen er voor iemand te zijn hier. Ze zijn je beste gok op citaten en gezegden over er voor iemand zijn, om jezelf of iemand te inspireren als het beste is wat je wilt. Bekijk ze hieronder.

Citaten over proberen er voor iemand te zijn

Probeer er te zijn voor iemand die geen schouder heeft om op uit te huilen. Wees de schouder voor hen om op uit te huilen, wees degene die luistert en degene die om hen geeft, want dat maakt het verschil in hun wereld.

1. Als je er voor iemand kunt zijn, zelfs als ze je niet nodig hebben, ben je een bijzonder mens.

2. Probeer er altijd te zijn voor iemand van wie je houdt, hoe groot of klein hun probleem ook is.

3. Het mooiste gezicht in de wereld is dat van iemand die iemand anders gelukkig heeft gemaakt. Wees er om iemand te laten glimlachen.

4. Niets is mooier dan iemand te zien glimlachen en te weten dat jij daar de reden van bent.

5. In tijden van verlies is het een troost om vrienden te hebben die aanwezig zijn en steun bieden. Probeer er in zo’n tijd voor iemand te zijn.

6. Verlaat nooit iemand die je nodig heeft, vooral niet wanneer hij je het meest nodig heeft!

7. Het beste wat we kunnen hopen in deze wereld is een eerlijke vriend die er altijd voor ons is. Wees die vriend voor iemand.

8. Liefde komt tot uiting in moeilijke tijden, niet in gelukzalige tijden. Strek je uit en help iemand die je steun nodig heeft.

9. Wees er voor iemand op zijn dieptepunt, wanneer hij niemand anders heeft om naar toe te gaan. Wees er voor iemand die een moeilijke tijd in zijn leven doormaakt en jouw hulp en steun nodig heeft.

10. Wees er voor iemand, wanneer ze je het meest nodig hebben. Wees er voor iemand, zelfs als dat betekent dat je je eigen comfort moet opofferen voor dat van hen. Wees er voor iemand, want er zijn verandert alles.

11. Soms hebben we alleen maar iemand nodig die er voor ons is. Jij zou die persoon kunnen zijn of je hebt misschien een vriend die er altijd is als je hem nodig hebt. Soms is er gewoon zijn genoeg om een verschil te maken.

12. Er voor iemand zijn hoeft niet te betekenen dat je iets moet doen. Soms betekent het gewoon aanwezig zijn en laten weten dat je aan hun kant staat.

13. Wees er voor iemand die het moeilijk heeft. Je bent misschien de enige die om je geeft.

14. Wees er voor een ander zoals je zou willen dat anderen er voor jou zijn.

15. Het is altijd gemakkelijker om wat hulp te krijgen als er iemand aan je zijde staat op wie je kunt rekenen. Probeer er te zijn voor iemand die dat nodig heeft.

16. Als je er altijd bent voor je beste vriend, zal hij of zij er zijn wanneer je hem of haar het meest nodig hebt.

17. Leen een oor, geef een hand, open je hart en geef een glimlach aan hen die inspiratie nodig hebben.

18. Als je goede dingen doet voor anderen, voelen niet alleen zij zich beter, maar jij ook!

19. Je moet aardig zijn tegen mensen in moeilijke tijden als je wilt dat ze aardig tegen je zijn als je ze het hardst nodig hebt.

20. Een vriend is iemand die je goed genoeg kent om je verleden, heden en toekomst te begrijpen. Ze accepteren je, moedigen je aan om te blijven groeien en steunen je wanneer je ze het meest nodig hebt. Wees een vriend voor iemand in moeilijke tijden.

21. In ieder van ons schuilt een verborgen vonk die door een ontmoeting met een ander mens kan worden aangewakkerd. We moeten er allemaal aan werken om het innerlijke vuur in anderen weer aan te wakkeren.

22. Mensen komen in je leven met een reden – om je te helpen leren of om je te helpen groeien. Als je dit begrijpt, weet je hoe je hen moet helpen.

23. Je weet nooit hoeveel jouw aanwezigheid anderen kan beïnvloeden. Wees er voor iemand die je nodig heeft.

24. Er voor iemand zijn kan zijn leven veranderen. Misschien ben je in iemands leven gestuurd om een licht te zijn, om hem te laten zien dat hij liefde en saamhorigheid waard is, om hem door zijn donkerste dagen heen te helpen, of om hem er gewoon aan te herinneren hoe het voelt om te leven.

25. Wees de persoon waardoor iedereen zich speciaal voelt. Sta bekend om je vriendelijkheid en vrijgevigheid, niet om je rijkdom of succes.

26. Vind een manier om iemand te laten glimlachen. Vind een manier om iemand zich geliefd te laten voelen en geloof in het goede in mensen.

27. Soms betekent er voor iemand zijn gewoon er zijn. Je hoeft niets anders te doen dan te laten weten dat je om hem geeft.

28. De beste manier om jezelf op te vrolijken is te proberen iemand anders op te vrolijken.

29. Onthoud altijd dat het belangrijkste in een goede vriendschap niet is wat je ervan krijgt, maar wat je eraan geeft.

30. Wees er voor iemand. Mensen zullen vergeten wat je zegt, maar ze zullen nooit vergeten hoe je hen liet voelen.

31. We hebben allemaal iemand nodig tot wie we ons kunnen wenden in tijden van nood. Soms hebben we een sterke schouder nodig om op uit te huilen, een luisterend oor en een medelevend hart.

32. Soms moeten we gewoon iemand vertellen dat alles goed komt. We hebben allemaal menselijke interactie en steun nodig, tenminste af en toe.

33. Het beste deel van je leven zijn de kleine naamloze momenten die je doorbrengt om iemand te laten glimlachen.

34. Geef niet op als je nog iets te geven hebt. Niets is echt voorbij tot het moment dat je stopt met proberen.

35. Jouw aanwezigheid is het grootste geschenk dat je iemand kunt geven. Liefde gaat over volledig aanwezig zijn voor een ander, en dit soort liefde kan niet worden bereikt tenzij je fysiek of emotioneel naast die persoon staat.

36. Er is geen betere oefening voor het hart dan naar beneden reiken en mensen optillen.

37. Een goede vriend zijn is komen opdagen als iemand je nodig heeft, of het nu fysiek of emotioneel is.

38. Er voor iemand zijn, luisteren en meeleven, is een van de beste gevoelens ter wereld. Het betekent zoveel om te weten dat iemand om je geeft en begrijpt wat je doormaakt.

39. Sommige mensen hebben alleen iemand nodig die er voor hen is, niet om hen te helpen, maar om hen te laten weten dat ze belangrijk en geliefd zijn.

40. Uw aanwezigheid in iemands leven hoeft niet altijd fysiek of emotioneel te zijn. U kunt aanwezig zijn door uw gebeden en bemoedigingen.

41. Soms moeten we er zijn voor mensen omdat ze niemand anders hebben.

42. Soms moeten we er zijn voor mensen omdat we alles zijn wat ze hebben.

43. Vriendelijkheid kan een slechte dag goed maken, en een goede dag beter. Glimlach naar vreemden, houd deuren open, zeg dank u, en complimenteer mensen die in gedachten verzonken lijken.

44. Wees er voor iemand. Een beetje consideratie, medeleven en vriendelijkheid zijn vaak meer waard dan een fortuin.

45. Wees er voor degene die er voor jou is, wat er ook gebeurt.

46. Soms hebben mensen gewoon iemand nodig die er voor hen is. Daar zijn geen woorden voor nodig.

47. Wees een schouder om op te leunen, maar wees niet hun steun.

48. Altijd die persoon zijn die alles laat vallen om er te zijn voor iemand waar ze van houden.

49. Wat betekent het om er voor iemand te zijn? Het betekent opdagen. Aanwezig zijn. Je tijd en aandacht geven.

50. Er voor iemand zijn is een prachtig geschenk, vooral als je dat kunt doen wanneer zij dat het meest nodig hebben, wanneer zij ergens mee worstelen of een moeilijke tijd doormaken.

51. We zouden er allemaal moeten zijn voor mensen waar we van houden als ze ons het meest nodig hebben.

52. Je bent er misschien niet altijd voor iemand, maar dat betekent niet dat je er niet om moet geven.

53. Als je er altijd voor een ander bent, vergeet je gemakkelijk om anderen er voor jou te laten zijn.

54. Verwacht niet dat anderen er voor jou zijn als jij er niet voor hen wilt zijn.

55. Wees vriendelijk wanneer het kan. Het is altijd mogelijk. Wees er voor iemand.

56. Wees de vriend die je inspireert, aanmoedigt en van iemand houdt. Wees de vriend die er altijd zal zijn, wat er ook gebeurt.

57. Iedereen heeft wel eens iemand nodig: Wees er voor anderen en geef ze redenen om weer gelukkig te zijn.

58. Soms is alles wat we nodig hebben een hand om vast te houden, een oor om te luisteren en een hart om ons te begrijpen!

59. Als jij er niet bent voor een ander, zijn ze er wel voor jou.

60. Als je er voor iemand wilt zijn, moet je er zijn voordat ze je nodig hebben. Er zijn heeft niets te maken met een held zijn of de dag redden.

61. Probeer er te zijn voor je vriend of familielid, die een schouder nodig heeft om op te leunen als hij of zij zich down voelt of die advies nodig heeft bij het nemen van een moeilijke beslissing.

62. Houd de communicatielijnen open – een duidelijk pad voor als het leven een onverwachte wending neemt. Het ergste wat je kunt doen is geen idee hebben waar iemand is als die plotseling je hulp nodig heeft.

63. Wees aanwezig in het leven van iemand. Je kunt misschien niet meteen helpen, maar als je oprecht in hen geïnteresseerd bent, zullen ze weten dat je om hen geeft.

64. Wees vriendelijk. Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in alle eisen en wensen van ons leven, maar we moeten niet vergeten dat er mensen zijn die hun eigen moeilijkheden doormaken en die onze vriendelijkheid ook nodig hebben.

65. Soms is het moeilijkste in de wereld gewoon aardig zijn voor iemand. Maar we moeten proberen er voor iemand te zijn.

66. Je moet er zijn voor iemand die lijdt op een manier die je je niet kunt voorstellen.

67. Het grootste geschenk dat twee mensen elkaar kunnen geven is het delen van tijd. Dat is waar liefde om draait. »

68. Wees er voor iemand om hem op te beuren als hij down is. Het leven gaat over elkaar helpen.

69. Er voor iemand zijn is een geweldige manier om mensen te laten zien dat je een karaktervol persoon bent.

70. Er voor iemand zijn hoeft niet altijd te gaan over het vieren van succes. Soms gaat het over er zijn voor iemand die emotionele steun nodig heeft.

71. Wees er voor iemand. Het kan een buur zijn of een vriend of een werknemer. Wat de situatie ook is, je wilt ervoor zorgen dat ze weten dat je er voor hen bent.

72. Iemand helpen door snel te handelen kan een wereld van verschil maken.

73. Er proberen te zijn voor iemand betekent niet alleen fysiek. Het betekent er zijn om te luisteren en hen te troosten als ze down zijn.

74. Je bent er voor iemand als hij je nodig heeft, ook al is het moeilijk.

75. Je kunt misschien niets doen of zeggen dat iets verandert aan wat iemand is overkomen, maar je moet er voor hem of haar zijn.

76. Wanneer iemand van wie wij houden het moeilijk heeft, moeten wij hem troosten, hulp en advies bieden en alles doen wat nodig is.

77. Proberen er voor iemand te zijn is een moedige daad. Het is het moeilijkste van alles om het hart van een ander te raken.

78. Proberen er voor iemand te zijn en er niet in slagen geeft je vaak een machteloos gevoel. Als je iemand probeert te steunen in een moeilijke periode, wil je zijn probleem oplossen. Maar soms is er niets dat je kunt doen om dingen te laten verdwijnen.

79. Proberen er voor iemand te zijn kan moeilijk zijn. Maar als je van ze houdt, is het het proberen waard.

80. Proberen er voor iemand te zijn is het moeilijkste wat je kunt doen als de ander dat niet wil.

81. Het leven is hard. Er zijn voor iemand die een moeilijke tijd doormaakt is nog moeilijker. Maar we moeten het proberen.

82. Soms voelt het alsof je de enige bent die om je geeft. Weet dat er iemand is die je hand wil vasthouden en met je door de pijn wil gaan.

83. Er voor iemand zijn in een moeilijke periode is als steun in een marathon die hij loopt en die hij stap voor stap zal halen.

84. Het is moeilijk om iemand van wie je houdt pijn te zien lijden, maar er is een begripvol hart en een grote dosis geduld voor nodig om met hen mee te gaan op de moeilijke weg die alleen zij kunnen afleggen.

85. Niemand kan altijd zo sterk zijn, maar als je iemand hebt die ook zijn best doet om te helpen, wordt het makkelijker.

86. Er voor iemand proberen te zijn als hij het moeilijk heeft, is een van de krachtigste gebaren die je kunt maken.

87. Iedereen wordt ooit in zijn leven met uitdagingen geconfronteerd en soms heb je gewoon iemand nodig om mee te praten.

88. Het is makkelijker om te zeggen dat je iets zult doen dan het daadwerkelijk te doen. Of we het nu willen toegeven of niet, er zijn mensen in ons leven waar we echt om moeten geven.

89. Als iemand het moeilijk heeft, willen we helpen. Maar de verkeerde woorden zeggen kan verwoestend zijn.

90. De meest effectieve manier om lief te hebben is opdagen.

91. Er zijn voor iemand waar je om geeft gaat verder dan woorden. Het is vaak een keuze die je dag na dag maakt, zonder het te beseffen.

92. Je kamer opruimen kan wachten. Wees er voor iemand anders.

93. Je zult er zijn voor sommige mensen die er nooit voor jou zullen zijn, maar dat is niet erg want je zult er altijd zijn voor iemand die je nodig heeft.

94. Wees er voor iemand, want als je er niet meer bent, kunnen ze je niet meer verdedigen.

95. Er voor iemand zijn kan alles zijn wat hij nodig heeft om langer en gelukkiger te leven. Geef iemand dat voorrecht.

96. Alles gaat niet altijd zoals gepland. In moeilijke tijden moeten we er zijn voor degenen die we liefhebben.

97. De dingen die je vandaag doet voor het geluk van iemand, kunnen een boemerang vormen als je zelf in dezelfde situatie zit.

98. Er voor iemand zijn kan de redding zijn waar ze lang op gehoopt hebben.

99. Iedereen heeft zijn vrije tijd, probeer de helpende hand te zijn die zich naar iemand uitstrekt.

100. Als het erom gaat iemand te redden, is het het allemaal waard. Probeer er te zijn voor iemand die je nodig heeft om te overleven.

We hebben allemaal wel eens een dieptepunt bereikt. De steun en het begrip van vrienden en familie kunnen een lange weg gaan om mensen te helpen er overheen te komen. Wat als er iemand was die hen kon helpen hun eigenwaarde terug te krijgen en beter om te gaan met levensproblemen?

Soms hebben mensen hulp nodig en wij kunnen die bieden. Het is misschien niet veel, maar we waren er toen ze ons het meest nodig hadden. Daarom zullen de citaten over proberen er voor iemand te zijn hier altijd van pas komen. En je kunt ze hier altijd vinden, om jezelf of iemand anders te motiveren.