Citaten Over Vaderschap

Quotes About Being a Dad

Vader zijn is een van de grootste kansen die je ooit zult krijgen om het goede voorbeeld te geven en liefde te tonen. Het is een kans om te voorzien, te verbinden, te stimuleren en wijsheid op te bouwen in dit nieuwe leven. Het geeft je de kans om het leven van kinderen aan te raken en invloed uit te oefenen op wie ze zijn en wie ze zullen worden.

Er is geen groter gevoel dan vader zijn, en het is ook de ultieme functieomschrijving. Je krijgt de kans om een kind op te voeden en liefde te tonen, de kans om een prachtige relatie met dit kind op te bouwen, en de kans om hun leven op talloze positieve manieren te beïnvloeden.

Wij vieren alle vaders voor hun harde werk, toewijding en uitstekende prestaties. Papa’s zijn zorgzaam, meelevend, geduldig en begripvol. Papa’s doen alles voor hun kinderen. Papa’s zijn hardwerkend en willen hun kinderen graag zien slagen.

De meeste tijd bij je kinderen zijn is een enorme verantwoordelijkheid die in het begin niet meteen duidelijk is. Er is geen prikklok, vakantiedagen of loonstrookje. Het is een baan met eindeloze uren en een eindeloze hoeveelheid taken (die je weer gevraagd worden te doen). Maar er zijn ook momenten van puur geluk en vreugde die het zo de moeite waard maken.

Het is niet makkelijk om vader te zijn. Het vergt kracht, vastberadenheid en heel veel liefde. Als vader ben je verantwoordelijk voor de opvoeding van kinderen die een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Hier zijn citaten over vaderschap die je inspireren en motiveren.

Het beste aan vader zijn quotes

Een vader zijn betekent dat je alles voor hen doet, maar dat je er bent bij elke belangrijke stap op hun reis. Weten dat ze op een gegeven moment het huis zullen verlaten en weggaan, maar hopen dat, hoe ver ze ook gaan of hoeveel tijd er ook verstrijkt, ze altijd het gevoel zullen hebben dat ze thuis kunnen komen.

1. Vader zijn is moeilijk. Het is moeilijk omdat je een goed voorbeeld wilt zijn voor je kinderen, vooral op de moeilijke momenten wanneer het ouderschap stressvol is.

2. Vader zijn is een uitdaging omdat je met je kinderen moet omgaan op hun niveau. Met ze praten en je op dezelfde manier door de wereld bewegen als zij.

3. Vader zijn kan een van de meest bevredigende en lonende ervaringen zijn.

4. Het is geweldig om het leven door de ogen van je kind te ervaren. Je hebt de kans om je zoon of dochter zoveel waardevolle lessen te leren

5. Vader zijn is als niets anders in de wereld. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het waken over en beschermen van je kind, maar je moet ook grenzen stellen en consequenties opleggen terwijl je je liefde en zorgzaamheid toont.

6. Vader zijn is het beste in het leven; Je wordt verantwoordelijker en zorgzamer.

7. Vaders zijn op zijn minst het soort mensen dat blokken achter hun kinderen aan rent als ze uit hun busje springen – omdat kinderen « graag rennen » als ze klein zijn.

8. Vader zijn is niet gemakkelijk. Het is niet alleen zorgen voor voedsel, onderdak en kleding; het brengt ook veel offers met zich mee.

9. Een positieve houding en doorzettingsvermogen kunnen je tot hun beste vader maken in de omgang met je kinderen.

10. Vader zijn is iets waar je over opschept. Het betekent dat je iemand speciaal bent en iets geweldigs doet voor jezelf, je familie en de wereld om je heen.

11. Vader zijn vergt geduld, tolerantie en opoffering, maar brengt ook veel geluk en trots.

12. Vader zijn geeft me een gevoel van doelgerichtheid, geluk en voldoening.

13. Vader zijn is niet gemakkelijk. Het is een hele uitdaging, vooral als je kinderen jong zijn en je moeite hebt om je op tijd aan te kleden voor je werk.

14. Vader zijn is een zware taak. Het vereist geduld, zorg en veel werk.

15. Een vader zijn is echt moeilijk, maar het is het beste ooit…

16. Vader zijn gaat niet over plezier en spelletjes. Het gaat over serieuzer zijn, meer verantwoordelijkheden hebben en dingen doen waardoor je kinderen trots op je zijn.

17. Een vader zijn maakt je dapper in het aangezicht van angst.

18. Een vader zijn is trouw zijn aan jezelf. En dat was het belangrijkste wat ik ooit geleerd heb over het ouderschap.

19. Vader zijn is de beste en meest uitdagende baan die ik ooit heb gehad. Er is nooit een saai moment!

20. Vader zijn is de mooiste baan die ik ooit heb gehad, maar ook een van de zwaarste.

21. Een vader zijn is het meest vervullende ding in de wereld.

22. Vader zijn is een moeilijke taak. Jij bent de enige die kan uitzoeken hoe je je kinderen opvoedt tot verantwoordelijke en onafhankelijke mensen.

23. Vader zijn is voor het eerst de hand van je kind vasthouden en beseffen dat die kleiner is dan de jouwe. Het is voor het eerst de kleuterklas binnenlopen en zien hoeveel ze gegroeid zijn.

24. Vader zijn is het beste! Je speelt de rol van vriend, leraar, metgezel en filosoof.

25. Vader zijn is het meest dankbare wat ik ooit heb gedaan. Elke dag dat ik wakker word en weet dat het goed gaat met mijn vrouw en kinderen, is het een geweldige dag met weinig om over te klagen!

26. Vader zijn is zonder twijfel mijn grootste bron van prestatie, trots en inspiratie geweest.

27. Vader zijn heeft me geleerd over onvoorwaardelijke liefde, het belang van teruggeven versterkt en me geleerd een beter mens te zijn.

28. Een vader zijn betekent dat je snel moet denken.

29. Vader zijn is niet zo makkelijk als we denken. Het is niet zoals leraar, monteur of ingenieur zijn.

30. Vader worden is een van de meest verbazingwekkende en beangstigende delen van mijn leven.

31. Vader zijn is de zwaarste baan ter wereld, maar ook de beste.

32. Vader zijn is een van de moeilijkste en meest bevredigende rollen die je ooit in je leven op je neemt.

33. Een van de beste momenten in mijn leven was toen ik vader werd.

34. Een vader zijn is vergelijkbaar met vechten. Je moet vechten, en je moet deze strijd winnen. Er zijn geen garanties.

35. Vader zijn is een van de belangrijkste dingen in mijn leven.

36. Een vader zijn is je kind leren fietsen zonder tegen dingen aan te rijden en tegelijkertijd proberen te voorkomen dat hij vieze knieën krijgt.

37. Vader zijn is heel leuk. Ik probeer mijn familie altijd als voorbeeld te gebruiken en hen te leren dat ze hun doelen kunnen bereiken, hun best kunnen doen en tegelijkertijd plezier kunnen hebben.

38. Vader zijn is het beste wat me ooit is overkomen. Ik ben op avontuur gegaan, heb dingen meegemaakt die ik nooit voor mogelijk had gehouden en heb herinneringen gemaakt die een leven lang meegaan.

39. Vader zijn is het belangrijkste wat ik ooit zal doen. Het heeft me ook meer vreugde gebracht dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.

40. Een vader zijn is als niets anders in de wereld. Het is frustrerend, het is vermoeiend, het is opwindend, en het is elke moeite waard.

41. Een vader zijn gaat niet over macht of controle. Het gaat over liefde en omhelzing.

42. Er is geen grotere zegen en verantwoordelijkheid dan vader zijn. Vader zijn is het belangrijkste wat ik ooit in mijn leven heb gedaan.

43. Het mooiste aan vader zijn is je kinderen zien opgroeien en ontwikkelen tot de beste mensen die ze kunnen zijn.

44. Als vader hou je meer van je gezin dan van jezelf en doe je alles om degenen van wie je houdt te beschermen, zelfs de kans opgeven om iets speciaals voor hen te beleven.

45. Vader zijn is de belangrijkste baan die ik ooit had. Het is ook de beste. Het is het moeilijkste wat ik ooit heb moeten doen en waar ik trots op ben.

46. Het beste aan vader zijn is mijn zoon zien opgroeien tot een geweldige man.

47. Vader zijn is een diep, oergevoel waarbij je de beschermer bent geworden van het kleine wezen.

48. Vader zijn is niet makkelijk. Maar het is het beste wat ik ooit heb gedaan.

49. Vader zijn is de mooiste ervaring van mijn leven.

50. Vader zijn is het beste gevoel ooit. Ik hou van mijn kinderen en zou alles voor ze doen.

51. Een van de grootste vreugdes in het leven is vader zijn. Er gaat niets boven het gevoel je kinderen te zien opgroeien en dat ze je vader noemen.

52. Het is een eer om vader te zijn. Het mooiste is dat ik mijn kinderen kan opvoeden en zien opgroeien…

53. Het is niet alleen een voorrecht om vader te zijn. Het is een eer om mijn kinderen te mogen opvoeden en opgroeien.

54. Vader zijn is geweldig. Het gaat niet alleen over je kinderen zien opgroeien. Je helpt ze groeien en ziet de wereld vanuit hun ogen. En er gaat niets boven het zien van een gloednieuw mensje dat je hielp creëren en op de wereld zetten.

55. Je kinderen zijn het belangrijkste in je leven, en het is een eer om vader te zijn. Er is geen grotere vreugde dan je kinderen te zien opbloeien tot volwassenheid.

56. Vader zijn is een van mijn grootste geneugten. Hen zien groeien en ontwikkelen brengt me zoveel vreugde dat het elke dag zinvol maakt!

57. Mijn kinderen zijn het belangrijkste in mijn leven, en hen opvoeden is een geschenk. Ik kan niet wachten om ze elke dag te zien groeien.

58. Er is niets groter dan vader zijn. Het is zo’n kick om het leven te ervaren door de ogen van je kinderen. Je kinderen geven je leven zin en doel.

59. Vaders maken de wereld beter. Je bent een leider, een leraar en een voorbeeld van wat mogelijk is als je in jezelf gelooft. Het belangrijkste wat je kunt doen is je kinderen leren hoe ze aardige, meelevende mensen kunnen zijn die het leven ten volle leven.

. Vader zijn is de grootste eer die je kunt ervaren. Het gaat erom je kind te zien opbloeien tot een onafhankelijk, zorgzaam individu en te weten dat jij daar de hand in hebt gehad.

61. Er is een band tussen een vader en een kind en de liefde die het vertegenwoordigt. Het gaat erom je kind te helpen begrijpen wie het is en hem de vreugde van het leven te tonen.

62. Om de beste vader te zijn, moet je gemotiveerd zijn om je kinderen te onderwijzen en te begeleiden. Je moet met hen meegroeien en altijd iemand zijn tegen wie ze kunnen opkijken.

63. Je kinderen worden snel groot. Koester elk moment dat je met ze hebt.

64. Je kent nooit echte trots tot de dag dat je je kind ‘papa’ hoort zeggen. Het is verbazingwekkend hoeveel het leven in een oogwenk verandert.

65. Kinderen krijgen is een van de mooiste ervaringen in het leven en ook een van de zwaarste banen.

66. Als vader weet ik dat kinderen zich altijd zullen herinneren hoe je ze liet voelen.

67. Het belangrijkste wat een vader kan doen voor zijn kinderen is van hun moeder houden.

68. Mijn vader vertelde me niet hoe ik moest leven. Hij leefde en liet me toekijken.

69. Ik ben tot het besef gekomen dat het grootste geschenk dat ik mijn kinderen ooit kan geven, is volledig en onvoorwaardelijk van hen te houden.

70. Vader zijn is het beste wat ik in mijn hele leven heb gedaan.

71. Het leukste aan vader zijn vind ik dat ik iemand kan helpen de persoon te worden die hij wil zijn.

72. Vader zijn betekent dat je iemand hebt om tegen op te kijken, hoe groot je ook wordt.

73. Een vader is iemand waar je nooit aan ontgroeit.

74. Iedereen heeft een huis nodig om in te wonen, maar een ondersteunende vader bouwt een huis.

75. Vergeet niet dat uw kinderen meer nodig hebben dan wat u hen kunt geven. Ze hebben het ook nodig dat je er voor hen bent wanneer ze het moeilijk hebben en neervallen, want in ons allen schuilt het verlangen om niet alleen goed te zijn, maar ook goed te doen.

76. Het is niet makkelijk om vader te zijn, maar het is het grootste geschenk dat iemand kan hebben.

77. Het is niet makkelijk om vader te zijn, maar het is het grootste geschenk dat iemand kan hebben.

78. Vaders hebben de belangrijkste taak ter wereld en dat is het opvoeden van hun kinderen. Omdat ik zelf vader ben, weet ik dat er niets zo bevredigend is als het verzorgen van onze kinderen en ze te zien opgroeien tot jonge volwassenen.

79. De taak van een vader is om zowel een hersenchirurg als een clown te zijn.

80. Niets geeft een vader meer voldoening dan zijn kinderen het goed te zien doen…

81. Een vader is iemand die je wil opvangen voordat je valt, maar je in plaats daarvan oppakt, je afborstelt en je het opnieuw laat proberen.

82. Mijn doel als vader is om mijn kinderen nooit te zien stoppen met dromen – zelfs als die dromen nergens op slaan.

83. Vader zijn is een zegen. Het is een eer om deel uit te maken van zoiets moois en bijzonders.

84. De beste vader ooit te zijn. Je bent een geweldig voorbeeld; ik streef ernaar om zoals jij te zijn in mijn persoonlijke en werkleven. Ik hou van de dingen die je voor ons doet.

85. Je bent een geweldige vader, en ik ben blij dat ik je mijn vader mag noemen.

86. Je bent een geweldige vader. Je neemt ons mee uit, houdt ons actief en zorgt dat we plezier hebben. Ik ben zo trots om je dochter te zijn.

87. U bent altijd het beste voorbeeld geweest van wat een vader moet zijn, en ik hoop alleen maar op u te lijken.

88. Als ik naar foto’s kijk van mijn vader en mij, moet ik altijd lachen. Ik weet van het niet meer aankunnen met hem. Bedankt voor het lange en leuke avontuur dat we hebben meegemaakt. Je blijft heel belangrijk in mijn leven als ik opgroei. Ik hou van je, pap!

89. Het is niet altijd makkelijk om een geweldige vader te zijn, maar ik waardeer het dat je er altijd voor me bent en naar mijn klachten luistert. Je had gelijk toen je zei dat ik me beter zou voelen door over dingen te praten in plaats van ze voor mezelf te houden.

90. Vader zijn is de beste baan die ik ooit gehad heb. Je bent een hoop werk, maar aan het eind van de dag, maak je het allemaal de moeite waard!

91. Vader zijn is een van de meest dankbare ervaringen die ik ooit heb gehad. Weten dat ik iemand heb die voor alles van mij afhankelijk is, en weten dat ik een impact heb op de toekomst, is een geweldig gevoel.

92. Als de vader die ik altijd al wilde, heb je me zoveel dingen geleerd, zoals zorgen en anderen helpen om voor mezelf op te komen en een beter mens te zijn. Je bent er altijd voor me als ik je nodig heb. Ik hou heel veel van je, en ik ben heel blij dat we een gezin zijn.

93. Als de beste heb je me altijd goede raad gegeven, me gesteund in mijn inspanningen en me met respect behandeld zodat ik me kon ontwikkelen tot een zelfstandige volwassene.

94. Je bent een geweldige vader en je bent zo goed met onze kinderen. Ik weet dat je het geweldig doet, en ik ben je erg dankbaar. Bedankt voor alle tijd die je met ze doorbrengt.

95. Bedankt dat je zo’n geweldige vader bent voor ons kind. Je bent een geweldig rolmodel, en je gevoel voor humor is schattig.

96. Als vader zorgt u voor dingen waar ik alleen maar van kon dromen, zoals een liefdevol, stabiel huis en financiële zekerheid. Ik dank je voor het helpen opgroeien tot de persoon die ik nu ben.

97. Een geweldige vader zijn. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Je bent er altijd voor me, zelfs als het leven moeilijk wordt.

98. Vader zijn is het meest uitdagende wat ik ooit heb gedaan. Elke dag leer ik meer en ervaar ik nieuwe dingen als vader.

99. Een goede vader zijn is meer dan goed zijn in het verschonen van luiers.

100. Een vader zijn betekent ook tijd doorbrengen met je kinderen, hen tonen dat je van hen houdt en hen begeleiden terwijl ze hun eigen individuen worden met hun eigen ideeën en meningen.

101. Een vader zijn is waarschijnlijk een van de meest belonende dingen die je kunt doen in het leven.

102. Vader zijn is het beste in mijn leven. Ik zou het me niet anders kunnen voorstellen. Ik geniet van elk moment met mijn familie.

103. Je bent een geweldige vader, je bent er altijd als ik moet praten, en je hebt me echt veel gereedschap gegeven om succesvol te zijn in het leven.

104. Een goede vader zijn, ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben als mijn rolmodel. Je hebt me zoveel geleerd door je acties en voorbeeld. Ik leer elke dag nieuwe dingen van je, en het zijn prachtige dingen om te leren.

105. Een goede vader zijn vergt veel tijd en geduld, maar de herinneringen vullen mijn hart met vreugde en geluk.

106. Vader zijn is het beste wat ik ooit heb gedaan. Ik wilde altijd al iemands rolmodel zijn en mijn kind zijn eerste stapjes zien zetten, praten over de eerste schooldag

107. Vader zijn voelt als het meest natuurlijke in de wereld. Het is bevrijdend en geweldig.

108. Ik heb altijd al een vader willen zijn, en nu ben ik blij dat ik er een ben. Je bent zo slim en attent, en je bent er altijd als we je nodig hebben. Bedankt dat je de beste vader ter wereld bent!

109. Een geweldige vader en echtgenoot zijn. Je bent zo hardwerkend, en je neemt alle verantwoordelijkheden van het gezin op je.

110. Een geweldige vader zijn. Ik zie hoeveel je om je kinderen geeft, en dat motiveert me om een beter mens te zijn. Je bent een geweldig rolmodel.

111. Vader zijn is de belangrijkste rol die we ooit in ons leven zullen spelen. Het vraagt offers en een mate van verantwoordelijkheid die maar weinig mensen begrijpen. Maar uiteindelijk is het elke energie die je erin steekt waard.

112. De beste vader ter wereld zijn. Mijn broers en zussen en ik zullen nooit de geweldige dingen vergeten die je elke dag voor ons deed. We waarderen alles wat je ooit hebt gedaan en meer. Dit is waarom we vandaag de dag zo succesvol zijn als familie.

Vader zijn is geen gemakkelijke baan. Het kan moeilijker zijn dan je denkt, vooral ‘s nachts. Maar het kan ook het gelukkigste in je leven zijn en je gelukkiger maken dan ooit tevoren.

Bedankt voor het lezen tot het einde van dit bericht; Deel dit bericht als je het boeiend vond, en geef een reactie als je iets te delen hebt.