Citaten Voor Mentor Waardering

Quotes for Mentor Appreciation

We hebben allemaal geweldige leraren en mentoren in ons leven die speciaal voor ons zorgen en extra tijd besteden om ons te helpen leren en groeien. Mentoren inspireren, bemoedigen en helpen ons de juiste richting in ons leven te vinden. De relatie tussen een mentor en een leerling lijkt sterk op die van een leraar en een leerling, maar is soms alleen maar betekenisvoller.

Mentoren en coaches zien meer van ons potentieel dan we zelf zien. Hun betrokkenheid bij ons leven helpt ons meer te worden dan waartoe we alleen in staat zijn. Hun mentorschap is een geschenk dat verstrekkende gevolgen heeft.

Dank je wel zeggen lijkt niet genoeg voor alle hulp die mentoren ons in ons leven hebben gegeven. Vooral degenen die er altijd zijn om te luisteren, en alles zouden doen om te helpen. Die speciale mentoren verdienen het om uit de grond van ons hart bedankt te worden.

Mentoren zijn van onschatbare waarde, zelfs als ze het niet weten. Zelfs als ze zich niet bewust zijn van hun invloed op ons leven, zal de tijd die ze met ons hebben doorgebracht altijd een impact hebben. Hier is een verzameling citaten voor mentorwaardering om je mentor te laten zien hoeveel je hen waardeert en alles wat ze voor je hebben gedaan.

Citaten voor Mentor Waardering

Bedankt dat je mijn mentor bent en me helpt te slagen. Ik waardeer het advies dat u zo vrijelijk geeft over bedrijfsvoering. U heeft mij geholpen te begrijpen wat er bij een succesvolle onderneming komt kijken, en dankzij uw inzicht ben ik sneller gegroeid.

1. Bedankt dat je me een geweldige kans hebt geboden en dat je mijn mentor bent. We hebben een tijdje samengewerkt en ik heb veel van je geleerd. Nogmaals bedankt!

2. Bedankt dat je mijn mentor was. Ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder jouw hulp. Je hebt me zoveel geholpen en wat je me hebt geleerd zal me altijd bijblijven. Ik ben zo blij dat je in mijn leven bent.

3. Bedankt dat je mijn mentor bent. Je hebt me de afgelopen maanden enorm geholpen. Ik hoop dat ik al je advies kan gebruiken om te komen waar ik wil zijn in mijn werk.

4. Dank u is niet genoeg om mijn dankbaarheid voor uw advies en steun uit te drukken. Je houdt me vaak positief tijdens moeilijke momenten, en wanneer ik het gevoel heb dat ik het wil opgeven, laat je me zien dat ik meer kan doen. Ik wil je bedanken voor alle liefde en steun die je me hebt gegeven.

5. Bedankt dat je mijn adviseur bent geweest gedurende deze tijd. Ik heb veel van je geleerd, en ik weet dat alles wat je me leert op een ander moment weer van pas zal komen. Je bent een enorme mentor voor me, en het is moeilijk uit te drukken hoeveel je voor me betekent.

6. Bedankt dat je er voor me bent als ik in nood ben. Ik hou ervan hoe je naar mijn problemen luistert en naar antwoorden zoekt die helpen.

7. Bedankt dat je zo’n goede mentor voor me was. Ik weet niet hoe ik dit onderzoeksproject had kunnen doen zonder jouw kennis van insectenplagen. Laten we elke week thee blijven drinken en van elkaar blijven leren!

8. Heel erg bedankt voor alle hulp die je me het afgelopen jaar hebt gegeven. Ik weet dat het niet gemakkelijk is geweest, maar ik wil alleen maar zeggen dat je zoveel meer hebt gedaan dan ik ooit had kunnen vragen in een mentorrelatie. Je daagt me voortdurend uit en steunt me tegelijkertijd. Daar ben ik je voor altijd dankbaar voor. »

9. Nu ik me voorbereid om af te studeren, wil ik je bedanken dat je zo’n geweldige mentor was. Je hebt mij en mijn klasgenoten geïnspireerd gedurende al die jaren.

10. Bedankt dat je mijn mentor was. Ik zal nooit vergeten dat toen ik voor het eerst ging studeren en niet wist wat ik moest kiezen, jij er was om met me te praten. Bedankt dat je me zoveel hebt geleerd en dat je er was als ik je nodig had.

11. Bedankt voor je begeleiding. Ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder jouw hulp en begeleiding. Door jou kon ik dat examen halen en solliciteren naar die positie. Bedankt voor alles!

12. Dank u voor de tijd die u besteedde aan mijn begeleiding en het delen van uw kennis met mij. Je begeleiding hielp me om mijn eerste klanten te krijgen.

13. Bedankt dat je er voor me was wanneer ik iemand nodig had om mee te praten. Ik herinner me de dag dat we elkaar ontmoetten en alles wat je voor me gedaan hebt sinds we zakenpartners werden. Ik ben altijd dankbaar voor je wijsheid, mentorschap en vriendschap.

14. Bedankt dat je er voor me bent als ik iemand nodig heb om mijn mening te vragen. Jouw hulp in mijn zaak heeft een enorm verschil gemaakt en ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten.

15. Een mentor is een ouder iemand die advies en steun kan geven aan een jonger iemand. Als u een mentor bent, laat uw leerling dan weten dat hij een inspiratie voor u is geweest en dat u zich gelukkig voelt hem aan uw zijde te hebben nu u samen een nieuwe weg inslaat.

16. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je bent er voor me geweest door dik en dun en ik zal je altijd dankbaar zijn dat we elkaar ontmoet hebben. Ik ben zo gezegend met een mentor als jij in mijn leven.

17. Bedankt dat je een fantastische mentor was. Ik leer nog steeds veel van je en ik ben heel dankbaar dat ik je in mijn leven heb ontmoet. Bedankt dat je me naar dit succes hebt gedreven dat meer is dan alleen geld.

18. Heel erg bedankt voor de tijd. Je hebt me tot nu toe door deze hele reis heen geholpen. Ik zal je steun en vriendelijkheid nooit vergeten. Ik doe je vandaag de hartelijke groeten!

19. Dank u voor uw expertise. Ik waardeer het dat u uw kennis met mij deelt. Je bent een grote hulp en steun voor mij geweest sinds de eerste dag.

20. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om met me te praten. Ik probeer uit te zoeken wat ik met mijn leven wil doen, en je kunt je niet voorstellen hoezeer jouw advies me heeft geholpen om het allemaal uit te zoeken.

21. Bedankt om me te helpen een voet tussen de deur te krijgen. Dat je in me gelooft, zelfs als ik niet zeker weet wie ik ben. Sinds ik je leerling ben, heb ik zoveel dingen geleerd die me zullen helpen in de moeilijke tijden die komen gaan.

22. Bedankt dat je me deze geweldige kans geeft en in me gelooft. Ik ben erg dankbaar dat onze paden zich hebben gekruist.

23. Bedankt dat je zo’n geweldige mentor bent. Ik ben zo dankbaar dat ik meer van je kan leren.

24. Bedankt dat je mijn mentor was. Je hebt me zoveel geleerd over leiderschap en mezelf. Ik ben erg blij met deze kans om je beter te leren kennen en wat ik geleerd heb mee te nemen naar kantoor waar ik een betere leider zal zijn.

25. Bedankt dat je een geweldige mentor bent. Ik weet dat ik altijd op uw ervaring als insider kan rekenen en u om hulp kan vragen bij alles wat ik in mijn carrière nodig heb.

26. Een mentor is iemand die je helpt, steunt, aanmoedigt en positief beschermt. Vandaag heb ik geluk dat ik zo’n geweldige mentor heb. Ik wil je bedanken dat je me uit de moeilijke tijden in mijn professionele en privéleven hebt geholpen.

27. Bedankt dat je er was. Telkens als ik een vraag had of een promotie nodig had, stond je aan mijn zijde om me te helpen. Ik zou niet zijn waar ik nu ben als jij me niet in de juiste richting had gestuurd. Met veel waardering en dankbaarheid, dank ik u uit de grond van mijn hart.

28. Bedankt dat je er altijd was om naar mijn vragen te luisteren en me door de moeilijke momenten heen te helpen. Ik ben erg dankbaar dat je mijn mentor bent.

29. Bedankt dat je me door de moeilijke momenten in mijn leven en carrière hebt geholpen. Ik had niet zo ver kunnen komen zonder jou in mijn hoek die voor me zorgt. Het was een eer om met u samen te werken, en ik zal het erg missen.

30. Bedankt voor alle hulp en begeleiding. Ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder jouw mentorschap.

31. Bedankt dat u er bent om advies te geven en me te troosten als ik op zoek ben naar begeleiding. Het is geruststellend te weten dat iemand die langer dan ik op dit gebied werkzaam is, zijn oor en wijsheid kan lenen wanneer ik die nodig heb.

32. Bedankt voor al je advies en steun. Ik heb het gevoel dat ik veel van je heb geleerd en ik ben erg dankbaar dat we deze reis samen maken.

33. Bedankt voor je advies. Ik kan je niet genoeg bedanken voor je hulp. Je hebt me al meer geholpen dan je je ooit kunt voorstellen.

34. Bedankt dat je een mentor was, vooral in moeilijke tijden. Uw steun en begeleiding zijn van onschatbare waarde geweest. Bedankt voor je wijsheid en talent.

35. Bedankt voor je hulp. Je bent de meest behulpzame mentor die ik ooit heb gehad. Ik waardeer je hulp echt en ik weet dat als ik ooit iets nodig heb, ik op je kan rekenen. Heel erg bedankt voor alles!

36. Bedankt dat je mijn mentor bent. Je steun heeft me geholpen zoveel dingen te bereiken in de korte tijd dat we elkaar kennen. Ik voel me zo gelukkig om jou als mijn rolmodel te hebben.

37. Bedankt voor het omgaan met mijn impulsieve, ongeduldige, behoeftige en onhebbelijke zelf. Bedankt dat je me hebt laten zien hoe ik dingen beter kan doen en je wijze woorden en daden hebt gedeeld. Bedankt dat je de coolste mentor ooit bent.

38. Bedankt voor het delen van je talent, wijsheid en ervaring met mij. Je hebt me geholpen een beter mens te worden en me de middelen gegeven om mijn dromen te verwezenlijken. Ik ben je voor altijd dankbaar.

39. Ik wil je bedanken voor alles wat je voor me gedaan hebt. Je hebt me overal doorheen geleid en me gevormd tot de persoon die ik ben. Ik waardeer de tijd en vele jaren van wijsheid die je hebt gegeven om me te helpen groeien als individu.

40. Bedankt dat je er was. Ik heb zoveel van je geleerd, hoe je een goede baas en een goede leider bent. Bedankt dat je naar me toe kwam toen ik verdwaald was in het bos en hulp nodig had om mijn weg te vinden. Ik weet hoeveel geluk ik heb met zo’n mentor!

41. Bedankt dat je me hebt leren zwemmen. Ik kan nu door het zwembad zwemmen en mezelf redden als ik erin val. Bedankt dat je me duwde terwijl ik het leerde en me hielp uit te zoeken wat ik moest doen om van de duikplank te springen.

42. Bedankt dat je een mentor was. Ik heb zoveel van je geleerd, zowel binnen als buiten het klaslokaal. Je hebt me geholpen te groeien als persoon en professioneel. Ik waardeer je bereidheid om te helpen zonder er iets voor terug te vragen.

43. Bedankt dat je zo’n geweldige mentor bent. Je hebt altijd tijdig advies, nuttige connecties en creatieve middelen. Zelfs na al die jaren blijf ik van je leren.

44. Bedankt dat je een geweldige mentor bent. Je hebt me zo geholpen en begeleid!

45. Bedankt dat je een geweldige mentor bent. Je hebt altijd tijd om mijn vragen te beantwoorden. Uw advies heeft mij en mijn carrière enorm geholpen. Je bent als de grote broer die ik altijd al wilde.

46. Bedankt dat je mijn mentor bent. Je bent er voor me geweest gedurende deze hele ervaring, je bent altijd beschikbaar en bereid om te helpen. Bedankt voor je waardevolle advies.

47. Aan mijn mentor, bedankt dat je altijd voor me klaarstaat en me geduldig helpt mijn ideeën te verfijnen. De tijd en moeite die u bereid bent in mij te steken betekenen de wereld voor mij.

48. Bedankt dat je de lat hoger hebt gelegd, me hebt laten zien hoe je gepassioneerd en professioneel kunt zijn, en dat je mijn mentor bent. Ik waardeer uw begeleiding en kijk uit naar een leven lang leren van u.

49. Bedankt dat je een geweldige mentor bent. Ik kijk altijd uit naar onze ontmoetingen en ik ben altijd zo blij als je contact met me opneemt met nieuwe mogelijkheden. Je bent erg gul met je tijd, talent en advies.

50. Bedankt dat je mijn mentor was. Je begeleiding en steun hebben me op meer manieren geholpen dan ik ooit kan zeggen. Ik zal je altijd dankbaar zijn.

Waardering Citaten voor Mentor

Dank u voor alles wat u voor mij hebt gedaan, dat u mijn mentor bent en mij professioneel advies geeft wanneer ik dat nodig heb. Ik beloof je wijsheid te gebruiken in mijn carrière en toe te passen in mijn dagelijks leven.

51. Bedankt dat je mijn mentor bent geweest door de jaren heen. Ik weet niet waar ik in mijn leven zou zijn zonder jou. Ik kan altijd bij je terecht voor advies en een knuffel.

52. Bedankt voor je mentorschap en steun. Ik kijk uit naar elke les, omdat het me helpt te groeien als persoon.

53. Bedankt dat je zo’n geweldige mentor bent. Je hebt me zo goed geholpen. Wat ik ook vraag, je hebt altijd tijd om met me te praten. Bedankt voor je hulp en aanmoediging.

54. Bedankt voor alles wat je me door de jaren heen hebt geleerd. Ik ben zo dankbaar dat ik zo’n geweldige mentor heb gehad. Hoewel ik weet dat je me zult blijven adviseren en helpen, is het moeilijk te weten dat onze tijd samen iets minder frequent zal zijn. ‘

55. Bedankt dat je me geholpen hebt mijn weg te vinden. Je bent mijn mentor en ik voel me zeer gelukkig om je in mijn leven te hebben. Bedankt dat je een goed rolmodel bent en een geweldig persoon in het algemeen. Mijn wereld is opengegaan door jou. Bedankt!

56. Heel erg bedankt voor alles wat je hebt gedaan om mij te helpen slagen. Ik weet dat als ik advies of steun nodig heb, u er altijd zult zijn.

57. Bedankt om me te helpen mijn volledige potentieel in het leven te realiseren. Soms kan het leven een strijd zijn en het helpt om iemand aan je zijde te hebben die in je gelooft en je steunt. Ik ben zo dankbaar om jou in mijn leven te hebben.

58. Bedankt voor al je steun in mijn leven. Ik waardeer de dingen die je me geleerd hebt en de hoop die op me gevestigd is. De wereld heeft meer mensen nodig zoals jij.

59. Bedankt dat je zo’n geweldige mentor voor me was. Bedankt dat je me hebt begeleid om mijn eigen bedrijf op te bouwen en me hebt geholpen met mijn netwerk en middelen. Ik ben zo dankbaar om jou in mijn leven te hebben.

60. Bedankt dat je een goede mentor voor me bent geweest. Uw begeleiding en aanmoediging hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. Als je in de toekomst ooit hulp van me nodig hebt, vraag het dan gerust.

61. Bedankt dat u een leraar, coach of mentor was die een grote invloed op mijn leven had. Je hebt me geleerd hoe ik kan slagen op de belangrijkste gebieden van mijn leven, zoals relaties en werk. Uw wijze raad heeft de manier waarop ik denk en me gedraag radicaal veranderd. Daar zal ik je voor altijd dankbaar voor zijn!

62. Bedankt dat je altijd gelooft dat ik iets kan. Je hebt me zoveel motivatie en aanmoediging gegeven. Je hebt me geholpen te groeien en de persoon te worden die ik nu ben.

63. Ik wil je bedanken voor alle kennis, ervaring en aanmoediging die je de afgelopen jaren met mij hebt gedeeld. U toonde belangstelling voor mij en u was een motiverende en ondersteunende mentor. Ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder jouw begeleiding.

64. Bedankt dat je me advies gaf en me hielp mijn carrière te starten. Er zijn zoveel wegen die ik zonder jouw wijsheid nooit zou zijn ingeslagen. Ik ben erg blij dat we dit samen doen.

65. Bedankt dat je me helpt een beter mens te worden en me advies geeft als ik het nodig heb.

66. Bedankt dat je me altijd goede raad geeft. Er is niets waardevollers in deze wereld dan goed advies.

67. Waar zou ik zijn zonder mijn mentor? Jij was degene die me steunde en in me geloofde. Nu ben ik zo succesvol dat mensen me interviewen voor mijn zakelijk advies. Bedankt voor alles, het zou niet mogelijk zijn zonder jou.

68. Bedankt voor je begeleiding door de jaren heen en voor je openstaan voor mijn feedback en suggesties. Je bent de beste mentor waar ik ooit het genoegen had mee te werken.

69. Bedankt voor de tijd dat je me geholpen hebt. Het betekent veel voor me. Je bent een mentor geweest en ik waardeer alle adviezen, steun en motivatie die je me geeft sinds we elkaar voor het eerst ontmoetten. Je bent van grote waarde geweest in mijn leven en dat zal ik nooit vergeten.

70. Bedankt dat je een mentor voor me was. Ik heb veel geluk gehad dat ik iemand heb ontmoet die me advies wil geven telkens als ik het vraag en me wil pushen telkens als ik het nodig heb. En ook al hebben we elkaar maar een paar keer ontmoet en zijn we buiten de mentorbijeenkomst nooit echt met elkaar omgegaan, je hebt me zoveel meer gegeven dan woorden kunnen vertellen.

71. Bedankt dat je mijn mentor was. Je hebt me zoveel geleerd en dat waardeer ik.

72. Bedankt voor je steun, wijze raad en begeleiding in moeilijke tijden. Jij bent wat ik op een dag wil zijn.

73. Bedankt dat je zo’n geweldige mentor voor me was. Je was er om me te helpen wanneer ik dat nodig had. Het advies dat je geeft is altijd nuttig geweest en de vriendelijkheid die je toont is een herinnering dat ik de juiste keuzes maak.

74. Je bent de beste mentor en leraar geweest. Ik heb zoveel van je geleerd, meer dan je weet. Bedankt dat je zo’n inspiratie bent.

75. Heel erg bedankt dat je zo’n geweldige mentor en hulp voor me was. Ik waardeer het nuttige advies en de aanmoediging die je me gaf in mijn moeilijke tijden. Ik had het niet zonder jou kunnen doen.

76. Bedankt dat je een goede mentor bent. Je bent er altijd om me te helpen als ik ergens mee zit en dat waardeer ik zeer.

77. Bedankt om mijn mentor te zijn. Bedankt dat je me veel leert, me helpt groeien en super open met me bent. Ik ben super dankbaar om een mentor als jij te hebben!

78. Bedankt dat je er altijd voor me was. Uw woorden van aanmoediging hebben mij keer op keer geïnspireerd, en ik ben als persoon gegroeid omdat u in mij geloofde. Je hebt zo’n belangrijke rol in mijn leven gespeeld, en ik ben zo dankbaar dat we de kans hebben gehad om samen te werken.

79. Dank u voor uw wijsheid en mentorschap. Ik heb het gevoel dat je me onder je hoede hebt genomen en me de onschatbare gave hebt gegeven om te leren door te observeren. Ik ben u zo dankbaar en ik hoop dat ik ooit zoals u kan zijn.

80. Bedankt dat je altijd naar me hebt geluisterd en me hebt geholpen te groeien als persoon. Ik ben erg dankbaar voor alles wat je voor me gedaan hebt.

81. Bedankt dat je er was om me te begeleiden. Bedankt dat je zo ondersteunend en aardig was. Bedankt dat je me hebt laten zien hoe ik met stress en angst moet omgaan. Bedankt voor al je advies.

82. Bedankt dat je in me geloofde toen ik niet in mezelf geloofde. Bedankt voor de keren dat je me liet uitpraten, het advies dat je me hebt gegeven en de tijd en moeite die je voor me hebt gedaan. Ik ben zo dankbaar voor onze mentorschap relatie en alles wat het voor mij heeft gedaan.

83. Ik heb zoveel van je geleerd. Ik heb geleerd het harde werk van anderen te waarderen en te respecteren, iets wat voor mij niet gemakkelijk is. Je hebt zoveel vaardigheden maar bent ook bereid die aan mij te leren. Je bent een geweldige mentor en ik zal je missen als je het bedrijf verlaat.

84. Bedankt dat je door de jaren heen zo’n geweldige mentor bent geweest. Ik heb zoveel van je geleerd en ik ben dankbaar voor de dingen die je me hebt geleerd.

85. Ik wilde je bedanken dat je me al die jaren hebt begeleid. Je hebt me zoveel geleerd over de zakenwereld, over het managen van mensen en over het leven in het algemeen. Uw steun heeft me geholpen om de persoon te worden die ik nu ben. Ik waardeer hoe je er altijd voor me bent als ik advies nodig heb of gewoon iemand om mee te praten.

86. Bedankt voor al je begeleiding onderweg. Ik ben dankbaar u als mentor te hebben.

87. Heel erg bedankt dat je er altijd was en naar me luisterde. Je bent sinds het begin van mijn carrière mijn mentor geweest, die alle vele vragen die ik had beantwoordde en me hielp meer antwoorden te vinden. Bedankt.

88. Ik denk dat je de meest geweldige persoon bent die ik ooit heb ontmoet. Jij was de eerste die me vertelde dat ik dit kon en je had gelijk. Bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt. Je steun is van onschatbare waarde geweest.

89. Bedankt voor alles wat je hebt gedaan om mij te helpen slagen. Zonder u zou ik niet op de weg naar succes zijn. Ik weet dat het niet makkelijk is geweest, maar uw inspanningen worden zeer gewaardeerd.

90. Ik wil graag even de tijd nemen om mijn waardering voor u uit te spreken, omdat u een geweldige mentor, adviseur en coach bent geweest. Dank u voor alle kennis, wijsheid en inspiratie die u mij in de loop der jaren in mijn vele verschillende projecten hebt gegeven. Ik zal nooit uw begeleiding vergeten die mij hielp bij het opstarten en lanceren van mijn zakelijke onderneming.

91. Bedankt voor alle waardevolle inzichten en adviezen die je me door de jaren heen hebt gegeven. Je hebt me zoveel geleerd over mezelf, mijn waarden en hoe ik wil handelen in de wereld. Zonder jou zou ik niet op deze plek in mijn leven zijn.

92. U bent een belangrijk deel van mijn ontwikkeling en ik ben dankbaar voor de aanmoedigingen en het enthousiasme die u mij geeft. Bedankt voor je begeleiding tijdens dit proces.

93. Ik wou je gewoon bedanken voor al je hulp. Het betekent zoveel voor me dat je de tijd hebt genomen om me te helpen. Je begeleiding is van onschatbare waarde geweest, en ik kan je niet genoeg bedanken.

94. Bedankt dat je me elke dag stimuleert om beter te worden en harder te werken. Zonder jouw begeleiding had ik veel van mijn doelen niet kunnen bereiken. Met jouw hulp en aanmoediging, weet ik dat ik in de toekomst meer kan bereiken.

95. Bedankt dat je er altijd voor me bent als ik je nodig heb. Uw inzicht en aanmoediging betekenen meer dan woorden kunnen uitdrukken. Ik sta voor altijd bij je in het krijt.

96. Bedankt voor alle adviezen, steun en raad die je me in de loop der jaren hebt gegeven. Uw stijl van lesgeven en mentorschap worden zeer gewaardeerd.

97. Bedankt voor al je advies en ervaring. Voordat ik je ontmoette, zat ik in een zeer moeilijke situatie en had ik het gevoel dat ik verdronk, maar je gaf me een broodnodige hand en sinds die dag heb ik het gevoel dat mijn leven op de rails staat.

98. Ik kan je niet genoeg bedanken voor je begeleiding en steun. Ik waardeer je en alles wat je me hebt geleerd.

99. Bedankt voor alle steun. Elke keer als ik hulp nodig had, waren jullie er. Je advies is voor mij van onschatbare waarde geweest.

.

100. Bedankt dat je me helpt, me begeleidt en me op mijn fouten wijst als ik ze maak. Ik waardeer hoe je de tijd neemt om om dit alles te geven.

101. Bedankt dat je mijn mentor bent. Je wijsheid en positieve instelling hebben me erg geholpen. Ik heb zoveel van je geleerd, dat ik nu toepas in mijn leven en mijn bedrijf.

102. Bedankt dat je jezelf bent. Jouw mentorschap heeft me begeleid op mijn reis naar succes. Daar ben ik enorm dankbaar voor.

103. Ten eerste wil ik je bedanken dat je geweldig bent. Je bent de beste mentor die ik ooit heb gehad en ik heb veel van je geleerd. Ik hoop dat we in de toekomst zullen blijven samenwerken.

104. Bedankt dat je de persoon bent die mij ment, omdat ik zoveel van je leer. Ik zou niet de persoon zijn die ik nu ben zonder jouw voorbeelden en het delen van jouw wijsheid met mij.

105. Heel erg bedankt dat je er voor me was en me door deze moeilijke tijden hebt geholpen. Ik hoop dat ik voor mijn studenten net zo’n goede mentor kan zijn als jij voor mij bent geweest.

106. Heel erg bedankt voor wat jullie voor ons doen. Je geeft ons veel training en geweldige mogelijkheden om onze carrière te laten groeien. Elke keer als ik met de jonge jongens praat, denk ik terug aan jullie advies, en ik voel me zo gelukkig.

107. Bedankt voor alle aanmoedigingen. Na onze eerste ontmoeting dacht ik dat dit een ramp zou worden. Maar nadat je het me rechtuit vertelde, wist ik dat dit het soort hulp was dat ik nodig had om te slagen.

108. Bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt. Ik ben erg dankbaar dat je in mijn leven bent. Je bent een mentor die naar me luistert en me steunt en daar ben ik enorm dankbaar voor!

109. Bedankt dat je de beste mentor bent die ik ooit zou kunnen hebben. Elke keer dat we praten, leer ik iets waardoor mijn project nog beter wordt. Bedankt dat je er altijd bent om te praten als ik een mentor nodig heb.

110. Je hebt me laten zien hoe ik mijn leven wil leiden, en je wijsheid heeft me ver gebracht. Bedankt dat je me hebt geleerd om van anderen te houden en voor ze te zorgen, en altijd open te staan.

111. Bedankt voor je hulp op de reis door het leven. Je bent als een vader en een vriend voor me. Uw wijsheid en steun blijven mijn besluitvorming helpen. Ik ben u zeer dankbaar.

112. Bedankt dat je goed bent in wat je doet. Door jouw wijsheid en begeleiding, kon ik een baan krijgen voor zoveel andere kandidaten.

113. Bedankt voor je advies als mentor het afgelopen jaar. Zonder dat had ik niet de motivatie gehad om alles te doen wat ik heb gedaan.

Begin je waardevolle mentoren te erkennen en vier ze met deze bovenstaande citaten voor mentorwaardering. Ze zullen er zeker van houden en ze zullen je op hun beurt waarderen voor je bedachtzaamheid.