Comfort Is De Vijand Van De Vooruitgang

Comfort Is the Enemy of Progress Quotes

Comfort is de vijand van vooruitgang, en we zijn er allemaal schuldig aan. Het ligt in onze menselijke aard om in onze comfortzone te willen blijven – niet wetende dat het gevaar ontstaat als we ons er nooit aan wagen. Onze grootste vijand van vooruitgang is niet onze takenlijst, maar het comfort dat we hebben opgebouwd met onze routine.

Comfort kan leiden tot een beschut leven met weinig of geen vooruitgang. Het instinct om comfortabel te blijven is zo oud als de mensheid zelf, maar de negatieve invloed ervan op het leven is nefast in deze snelle wereld.

Door onze comfortzones te verkleinen, kunnen we groeien als persoon. Ik moedig je niet aan om een sprong in het diepe te wagen, maar eerder om in het onbekende te stappen en je comfortabeler te voelen met het onbekende.

Op alle gebieden van het leven moet je altijd op zoek zijn naar uitdagingen om aan te gaan en barrières om te doorbreken en daarom heb ik deze comfort is de vijand van vooruitgang citaten samengesteld om je op de been te houden en je klaar te maken voor de oorlog tegen je comfortzone.

Comfort is de vijand van de vooruitgang

Comfort is de vijand van vooruitgang. Als je je ergens prettig bij voelt, voelt het vreemd om het te veranderen of anders te doen, wat erger is dan te blijven waar je bent. Ontevredenheid is de eerste stap naar geluk. Als je je ongemakkelijk voelt, betekent het dat je groeit.

1. Het leven is een gedurfd avontuur, of het is niets. Alles wat je ooit hebt gewild ligt aan de andere kant van de angst. Laat het comfort los en omarm de groei.

2. Verander de manier waarop je naar dingen kijkt en de dingen waar je naar kijkt veranderen. Wees gedurfd, wees anders, wees onpraktisch, wees alles wat individualiteit uitstraalt, wees moedig en neem risico’s. Niets kan ervaring vervangen. Neem die ongemakkelijke stap.

3. De dingen waar je je het meest ongemakkelijk bij voelt, zijn de grootste groeikansen. Een comfortzone is een mooie plek, maar daar groeit niets.

4. Je kunt geen leven bouwen op comfort. Alleen op elke uitdaging, die je onder de knie hebt, zul je jezelf succesvol kunnen noemen.

5. De comfortzone is een mooie, warme plek om te bezoeken, niet om te verblijven. Als je weet wat je wilt in het leven, moet niets te comfortabel zijn. Hoe comfortabeler je wordt, hoe groter de bedreiging voor je succes.

6. Wees altijd bereid een einde te maken aan je comfortzone als dat betekent dat je je doelen bereikt. Je kunt niet aan het volgende hoofdstuk van je leven beginnen als je je laatste hoofdstuk blijft herlezen.

7. Er zijn geen regels voor succes. Er zijn er alleen die bang zijn om te falen. Je moet je ongemakkelijk voelen om te groeien en jezelf uit te dagen.

8. In de zakenwereld is comfort de vijand van succes en de gevaarlijkste zin is « we hebben het altijd zo gedaan ». Als je niet oncomfortabel bent, dan streef je niet hoog genoeg.

9. Er is een dunne lijn tussen comfortabel zijn en succesvolle, levensveranderende beslissingen nemen, en die twee gaan niet altijd samen.

10. Want alleen zo hoog als ik reik kan ik groeien, alleen zo ver als ik zoek kan ik gaan, alleen zo diep als ik kijk kan ik zien, alleen zo veel als ik droom kan ik zijn.

11. Wees bereid mislukking te riskeren. Wees agressief, volhardend, meedogenloos en vindingrijk in het nastreven van je droom. Als je valt, sta dan op en probeer het opnieuw. Als je zin hebt om op te geven, vecht dan door dat gevoel heen en zoek uit hoe je verder kunt gaan, en wees ongemakkelijk tot je slaagt.

12. De meest creatieve mensen in de wereld zijn niet bang om te falen. Ze zijn bang om middelmatig te blijven leven. Comfort overwinnen is de enige manier om over je huidige grenzen heen te groeien.

13. Progressief leven betekent soms dat we uit onze comfortzone moeten stappen. Groei vereist ongemak.

14. Ik doe altijd wat ik niet kan, zodat ik kan leren hoe ik het moet doen. Is er een deel van jou dat wanhopig is om los te breken? Neem geen genoegen met een leven dat veilig en comfortabel is. Heb de moed om die stap naar groei te zetten.

15. Als we nooit veranderingen aanbrengen, zal er nooit iets bereikt worden. Wees moedig, neem risico’s en blijf groeien. Neem nooit genoegen met de weg van de minste weerstand.

16. Het idee van comfort is een bedreiging voor het progressieve leven. Het weerhoudt ons ervan risico’s te nemen. Te veel comfort is een last om te dragen; het idee dat een beetje comfort oké is, is een bedreiging voor progressief leven.

17. Voor mensen die geen angst hebben voor wat komen gaat, Maar niet wachten op de komst van verandering. Het idee van comfort is een bedreiging voor het progressieve leven.

18. De reis door ongemak is een weg naar nergens, een lijn die naar een doodlopende weg leidt, Als je onderweg probeert te ontspannen, zul je nooit succes boeken en hoef je niet achterom te kijken.

19. Je weet dat je je ongemakkelijk gaat voelen, maar je kunt niet wachten om je comfortabel te voelen. We hebben genoeg van dit comfort; het is tijd voor wat ongemak.

20. Ik leef dit leven binnen een zilveren scherm van comfort en heb nooit gedroomd dat er een betere manier was om te leven, te denken, te zijn, te voelen, te bewegen, lief te hebben. Maar ik ben vaak op zoek naar verandering. Van comfortabel naar oncomfortabel.

21. Door comfort ben je nooit genoeg gegroeid. Vanwege comfort heb je nooit genoeg gedaan. Vanwege comfort ben je nooit genoeg geworden.

22. We hebben veel geluk dat we deze gemakken vandaag de dag hebben. Maar als we er niet op uit trekken en onszelf uitdagen, elke dag vooruitgaan en verbeteren, zullen we niet in staat zijn alles wat we hebben te waarderen. We moeten comfort in evenwicht brengen met opwinding, zodat we vooruitgaan in het leven en nooit genoegen nemen met wat we al hebben.

23. Tevredenheid is de dood van ambitie. Comfort is de vijand van prestatie. Er is moed voor nodig om op te groeien en te worden wie je bent. Maar het is het waard.

24. Om het meeste uit het leven te halen, moet je de dingen een beetje opschudden. Risico’s nemen en een beetje leven. Hoe langer we in onze comfortzone blijven, hoe moeilijker het wordt om eruit te breken.

25. Het idee van comfort is een luchtspiegeling. Het is gewoon een truc die je hersenen met je uithalen. We zijn niet bedoeld om ons te schikken. We leven in een wereld van oneindige mogelijkheden. Durf veel.

26. Uitdagingen maken het leven interessant. Ze overwinnen maakt het leven zinvol. Wees een overwinnaar van ongemak.

27. Omarm de ongemakken van het leven. Ze maken je sterker, veerkrachtiger en waarderen de eenvoudige genoegens van het leven. Comfortabel zijn met ongemak is een teken van volwassenheid.

28. Als je naar de sterren reikt, krijg je er misschien niet één, maar je komt ook niet met een handvol modder. Angst is een emotie die je tegenhoudt om vooruit te komen. Als je altijd doet waar je je goed bij voelt, zul je nooit ergens goed in zijn.

29. Comfortzones zijn gevaarlijk, groei is oncomfortabel, en de huidige omstandigheden houden je verouderd. Niemand is ooit succesvol geworden door op de sluimerknop te drukken. Niets kan je in de weg staan als je bereid bent angst en zelftwijfel te overwinnen.

30. Comfort is de vijand van prestatie. Het grootste risico is er geen te nemen. Laat je mislukkingen je nooit definiëren; je succes wordt bewezen door hoe je ermee omgaat.

31. Er is geen passie te vinden in een leven van comfort, veiligheid en voorzichtigheid. De grote man is degene die onder druk soepel, flexibel en creatief blijft.

32. Als je altijd doet wat je altijd deed, krijg je altijd wat je altijd kreeg. Wees niet alleen comfortabel, wees opmerkelijk.

33. Ik ben nooit goed geweest in ongemakkelijk zijn. Het is niet makkelijk om door de menigte te marcheren, maar comfortabel zijn is de vijand van vooruitgang.

34. Ik ben comfortabel met het idee ongemakkelijk te zijn, het idee is er altijd geweest, maar het idee is niet langer een idee, het is de manier waarop ik zal zijn.

35. Dit is een bedreiging, ik weet het, maar ik ben een bedreiging voor het comfort en wanneer ik uit mijn comfortzone wordt gehaald, ben ik een bedreiging voor mijn comfort.

36. U zult zich ongemakkelijk voelen. Je zult willen stoppen voordat je begint, maar je zult leren je comfortabel te voelen met het idee je ongemakkelijk te voelen.

37. Angst om comfort te verliezen, Is de angst om te verliezen wat we weten, Het is de angst om te verliezen waar we vertrouwen in hebben, Het is de angst om de veiligheid te verliezen waar we zo aan gewend zijn geraakt.

38. Zal jij de dappere zijn om de angst te doorbreken? Om zo comfortabel te zijn met je leven. Dat je het comfort moet opgeven van het leven dat je al zo lang kent?

39. De angst om comfort te verliezen remt onze vooruitgang. Het is onrealistisch te denken dat onze angst voor het verlies van comfort onze vooruitgang zal belemmeren, maar ik blijf op en droom en ik doe dat niet alleen voor mezelf, maar voor de groei van mij.

40. Het is oké om anders te zijn; het is oké om bang te zijn. Kwetsbaar zijn, je gekwetst voelen, je niet bewust zijn, een kans wagen, angst tonen, onzeker zijn, onbemind zijn, je ongemakkelijk voelen. Zo groei je buiten je comfortzone.

41. Comfortabel zijn is ophouden met vooruitgaan. Dingen zullen moeilijk worden. Wees bereid om door te zetten, je muren af te breken en de koude, harde wind op je gezicht te voelen terwijl je lang en diep ademhaalt en zegt: « Daar gaat niets. »

42. Het leven is ongemakkelijk. Groeien is ongemakkelijk. Veranderen is ongemakkelijk, maar je zult nooit groeien als je je te comfortabel voelt of denkt dat je op een plaats van comfort bent aangekomen.

43. We willen allemaal naar die betere plek in ons leven, maar we zijn te bang om de stappen te zetten om echt vooruit te komen. Laat het vertrouwde los en stap in het ongemak.

44. Laat het vertrouwde los en stap in het ongemak. Wees moedig genoeg om een ongemakkelijk opwindend leven te leiden.

45. Het leven gaat niet over comfortabel zijn. Het gaat erom dat je dapper genoeg bent om in ongemak te leven, er doorheen te werken en er aan de andere kant beter uit te komen.

46. Streef naar grootsheid, niet naar perfectie. Laat los wat je weet en accepteer de kwetsbaarheid die hoort bij het najagen van je dromen. Blijf vooruit gaan, stap voor stap.

47. Om onbevreesd te zijn, moeten wij bereid zijn het unieke ongemak te voelen van onbekendheid, van een beginner te zijn, van niet te weten waar wij heen gaan.

48. Om echt onbevreesd buiten onze comfortzone te treden, moeten we bereid zijn de angst voor het onbekende te voelen. We willen het toch doen.

49. Omdat we bang zijn voor het onbekende, zijn we ook bang om nieuwe ideeën uit te voeren. We moeten leren ons op ons gemak te voelen buiten onze comfortzone en het ongemak omarmen.

50. Wees niet bang om je comfort zone te overschrijden: In verzorging, stijl en leven. Blijf altijd groeien.

51. Het is niet de sterkste van de soort die overleeft, noch de meest intelligente, maar degene die het meest reageert op verandering. Op oncomfortabel zijn, risico’s nemen en onze comfortzone verlaten.

52. Het zal niet gemakkelijk zijn. Het zal moeilijk zijn, en we zullen elke dag buiten onze comfortzone moeten treden, maar we zullen elkaar verantwoordelijk houden, en we zullen elkaar eraan herinneren en aanmoedigen wanneer een van ons het wil opgeven, omdat het de enige manier is waarop we kunnen groeien.

53. Er is niets mis met oncomfortabel zijn. De meest succesvolle mensen voelen zich gemakkelijk ongemakkelijk, want hoe groter het risico, hoe groter de beloning.

54. Dit zijn een paar dingen die ik tot nu toe heb geleerd op mijn reis: Doelen bereiken, beter worden en groeien. Als je je niet ongemakkelijk voelt, groei je niet.

55. We worden gevormd door de keuzes die we maken, maar ook door de wegen die we niet nemen. Om te ontdekken hoe elke mislukking in het leven zijn eigen lessen heeft, en hoe elke fout een springplank naar succes kan worden. We moeten onze angsten omarmen.

56. Wees nooit bang om een stap uit je comfortzone te zetten – het meest lonende wat je ooit zult doen is jezelf de kans geven je dromen te verwezenlijken.

57. Kracht is alleen afhankelijk van comfort, het is gebouwd op groei. Wees niet bang om voorbij je comfortzone te gaan – in verzorging, stijl en leven. Blijf altijd groeien.

58. We moeten pijn omarmen en het verbranden als brandstof voor onze groeireis. Als je niet bereid bent het gewone te riskeren, zul je genoegen moeten nemen met het gewone.

59. Als je comfortabel bent, speel je niet hard genoeg. De eerste stap is altijd de moeilijkste. Bedenk hoe ver je al gekomen bent, en hoeveel verder je nog kunt gaan. Het is beter om te proberen en te falen dan spijt te hebben dat je het helemaal niet geprobeerd hebt. Blijf trouw aan je dromen en werk hard.

60. Comfortzones zijn zelfopgelegde gevangenissen, we weerstaan de vernieuwing die ons beter zou kunnen maken. We zijn graag comfortabel, zelfs als dat betekent dat we gemiddeld zijn. Een schip in een haven is veilig, maar daar zijn schepen niet voor gebouwd.

61. Je bent niet klaar om te vliegen als je niet bereid bent je ongemakkelijk te voelen. We stijgen niet naar de gelegenheid, we vallen op het niveau van onze training. Wees niet bang om op een ledemaat te gaan staan, daar zit de vrucht. Je inspanningen zijn het waard. Wees niet tevreden met het gemiddelde.

62. Je zult niet groeien als je je te comfortabel voelt. Creativiteit en vooruitgang worden gekweekt in ongemak. Je hoeft niet de beste te zijn, je moet gewoon beter worden dan je gisteren was.

63. Vooruitgang houdt altijd risico’s in. Als je niet bereid bent iets te riskeren, zul je genoegen moeten nemen met wat je al hebt. Wees een strijder van je comfortzone, zodat je bij elk doel vooruitgang kunt boeken.

64. Voordat je kunt komen waar je heen gaat, moet je bereid zijn iets achter te laten. Je moet bereid zijn het oncomfortabele te doen om het ongelooflijke te bereiken.

65. Comfort voedt stagnatie. Om succes te vinden, moet je buiten je comfortzone treden. Wees niet bang om fouten te maken. Het zijn kansen om te leren en te groeien.

66. 95% van de mislukkingen kwam van mensen die hun hart niet volgden. Succes is niet gebaseerd op geluk. Het is gebaseerd op hard werken en opoffering.

67. Er zijn geen binnenwegen om ergens naar toe te gaan. Blijf groeien, blijf vooruit gaan. Niet stoppen. Laat het idee van comfort je niet tegenhouden.

68. Er is geen groot succes zonder risico. Wees niet bang om de norm uit te dagen. Angst is wat je tegenhoudt. Ga voorbij je comfortzone. Comfort is de vijand van groei. Laat het je niet tegenhouden.

69. Comfort is de vijand van grootsheid. Als je voortdurend probeert je comfortabel te voelen, maak je nooit iets groots. Als je er gewoon aan went je ongemakkelijk te voelen, dan wordt al het grootse mogelijk.

70. Als je comfortabel wordt, stop je met groeien. Ik ben niet bang voor verandering omdat ik weet dat het een kans is voor groei en vooruitgang.

71. Altijd vooruit blijven gaan. Ontspan je nooit. Als je dat wel doet, kun je net zo goed comfortabel zijn en je dromen opgeven. Concentreer je op je doelen; het is de brandstof in de motor van je prestaties.

72. Het is gemakkelijk om comfortabel te worden door te doen wat we altijd deden, maar comfort leidt tot zelfgenoegzaamheid. De vijand van grootsheid is comfortabel zijn.

73. Het gevoel van veiligheid is de vijand van grootsheid. De truc is te genieten van het moment zonder het te vergelijken met gisteren of morgen. Als je comfortabel wordt, stop je met groeien.

74. Wees ongemakkelijk. Maak moedige, gedurfde en spannende reizen naar het onbekende met als enig doel te leren, te groeien en iets van waarde mee terug te nemen.

75. Echte troost wordt gevonden in het ongemak van groei. Wees ongemakkelijk. Wees een beetje bang. Wees een stuk gemotiveerder. Wees moedig en dapper. Blijf altijd groeien.

76. Een beetje ongemak is goed voor ons. Het houdt ons vooruit, leert en verbetert. Omarm het. Verruim je comfort zone.

77. Het geheim van vooruitkomen is beginnen. Als je altijd grenzen stelt aan wat je kunt doen, lichamelijk of wat dan ook, zal dat zich uitbreiden naar de rest van je leven. Vind troost in het ongemak.

78. Er zijn maar twee manieren om je leven te leiden. De ene is alsof niets een wonder is. De andere is alsof alles een wonder is. Elimineer het vertrouwde om vooruitgang te stimuleren.

79. Je comfortabel voelen zal je tegenhouden in het leven. Doe wat je van tijd tot tijd ongemakkelijk maakt, en dat zal je verder duwen dan comfort ooit zou kunnen.

80. Soms is wat je doet niet genoeg, tenzij je bereid bent het te veranderen. Blijf bij wat je weet en onderzoek wat je niet weet. Wordt ongemakkelijk.

81. Het is goed om je creativiteit voorbij het gebruikelijke te laten gaan. Creëer iets ongewoons en nieuws. Het leven gaat over beweging, omarm de reis van verbetering en groei.

82. Laat de angst om te falen je niet langer tegenhouden. De grootste prestaties in het leven zijn vaak de dingen waar we nooit bij stilstaan. Je bent meer dan je comfortzone.

83. Het moeilijkste wat je kunt doen is niet wat er op papier goed uitziet. Het is kiezen om het moeilijkste te doen. Voed je geest met geweldige gedachten, want je zult nooit hoger komen dan je denkt.

84. We mogen het excuus van angst niet gebruiken om ons ervan te weerhouden vooruitgang te boeken in ons leven en onze zaken om onszelf te verbeteren. Laat de vertrouwdheid van een comfort je niet tegenhouden om vooruit te gaan.

85. Je besloot in een comfortzone te leven, die warm en goed verlicht is, maar ook een kooi. Je kunt niet vooruit als je je ergens aan vasthoudt.

86. Er is een verschil tussen praktisch en tevreden zijn. Word niet te comfortabel met waar je nu bent. Ga altijd voorbij je comfortzone. Groei komt van dingen doen waar we bang voor zijn.

87. Vasthouden aan de veiligheid van wat je al hebt in plaats van alles te riskeren voor iets beters is geen faalangst, maar een angst voor succes.

88. Als je geen risico’s neemt, leef je een leven van stagnatie. Je moet de moed hebben om na te gaan wat je wilt in het leven, want als je het risico neemt, kan het zich uitbetalen op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden. Stop je groei niet omdat je comfortabel bent met het normale.

89. Een stap terug voor comfort, twee stappen vooruit voor vooruitgang. Ga waar je heen gaat, en stop nooit met duwen. De vijand van vooruitgang is comfort.

90. Zonder ongemak kan er geen groei zijn. Als je de beste wilt zijn, moet je verder gaan dan de verwachtingen van anderen en de beperkingen die je jezelf oplegt.

91. Er is geen passie te vinden in het genoegen nemen met een leven dat minder is dan het leven waartoe je in staat bent. Er zullen altijd redenen zijn om iets ongemakkelijks niet te doen, zoek de reden om het toch te doen.

92. Als we niet bereid zijn ons een beetje ongemakkelijk te voelen, zijn groei en verbetering niet mogelijk. Als we wachten met handelen tot we er klaar voor zijn, zullen we nooit iets doen.

93. Vooruitgang is onmogelijk zonder verandering, en wie niet van gedachten kan veranderen, kan niets veranderen. Als je niet bereid bent het gewone te riskeren, zul je genoegen moeten nemen met het gewone.

94. Laat het comfort van vertrouwdheid je niet afhouden van de kans op grootsheid. Laat de gemakkelijke weg je niet uitsluiten van je bestemming. Je kunt nu moeilijke dingen doen. Het moeilijke is wat het groots maakt.

95. Laat de angst om uit te vallen je nooit weerhouden het spel te spelen. Als we troost zoeken, is dat de eerste stap naar een leven vol compromissen.

96. Comfort is de vijand van vooruitgang. Als je altijd doet wat je altijd deed, krijg je altijd wat je altijd kreeg.

97. De kracht van de geest is oneindig. Weet dat je alles kunt doen wat je wilt. Geloof in jezelf, in je mogelijkheden en in je dromen. De vijand van vooruitgang is niet het gebrek aan visie, maar de comfortzone.

98. Niets is comfortabeler dan te horen hoe geweldig je bent en dat alles gemakkelijk zal zijn. Maar voor je het weet ben je in een gevoel van zelfgenoegzaamheid gesust, en voor je het weet doe je steeds weer dezelfde dingen. Er verandert niets.

99. Echte vooruitgang wordt geboekt als we openstaan voor een nieuwe aanpak. Het comfort van het vertrouwde is de vijand van creativiteit.

100. Het pad van de vooruitgang is geplaveid met ongemak. Het is niet omdat de dingen moeilijk zijn dat we niet durven, het is omdat we niet durven dat ze moeilijk zijn.

Zoals je uit bovenstaande citaten over comfort is de vijand van vooruitgang kunt opmaken, gaan het idee van comfort en vooruitgang niet vaak samen. Comfort is een van de meest begeerde bezittingen in het leven. We werken hard om het te verkrijgen en daarmee maken we onszelf stilstaand.

Het is moeilijk te verbeteren als je je op je gemak voelt. Daag jezelf vandaag uit, stel een doel en ga er achteraan en je zult verbeteringen zien.