Dag Goed Besteed Met Mijn Liefde Citaten

Day Well Spent With My Love Quotes

Een dag doorbrengen met je geliefde is een van de kostbaarste momenten in het leven. Je kunt alles doen om bij je geliefde te zijn, en niets kan je daarvan weerhouden. Je hele wereld draait om die persoon, en je kunt je geen dag zonder hem of haar voorstellen.

De dag doorbrengen met je geliefde is meestal geweldig en lief. Het kan lang geleden zijn dat je je partner voor het laatst zag, misschien een dag of weken of maand of zelfs dagen en je wilt gewoon tijd samen doorbrengen. De rest van de wereld lijkt te verdwijnen en het enige waar je aan denkt is het samenzijn.

Tijd op het werk doorbrengen met je liefde is altijd leuk. Mensen die onder werktijd iemand hebben om mee te praten hebben een grotere productiviteit dan mensen die niemand hebben om mee te praten. Het is verbazingwekkend hoeveel makkelijker het is als je weet dat iemand van je houdt en je elke dag wil zien.

Hoe je ook de dag met je partner hebt doorgebracht, dit zijn enkele van de beste day well spent with my love quotes die je kunnen helpen uitdrukken hoeveel je van je partner houdt, en hoeveel je hebt genoten van je gezelschap met hen tijdens de dag. Dit zal hen zo speciaal laten voelen.

Dag Goed Besteed Met Mijn Liefde Citaten

Ik wil je heel erg bedanken dat je vandaag met me mee bent gegaan. Het was erg leuk, en ik vond het echt leuk om tijd met je door te brengen. Ook al zien we elkaar niet vaak, ik ben graag bij je. Ik zie dat je een groot hart hebt, het soort waar alle meisjes van dromen. Het was een goed bestede dag met mijn lief.

1. Ik ben zo blij dat ik de dag heb doorgebracht met de liefde van mijn leven, die al zo lang aan mijn zijde staat. Ik ben het gelukkigste meisje in de wereld om jou te hebben. Ik hou altijd en voor altijd van je.

2. Ik hou meer van je dan je je kunt voorstellen. Ik probeer altijd de beste persoon te zijn die ik kan zijn als ik bij jou ben. Ik hoop dat we nog vele van onze speciale dagen samen hebben zoals vandaag.

3. Vandaag was een van de beste die ik in lange tijd heb gehad. We hebben de dag samen doorgebracht, en ik voel me zo gezegend met jou in mijn leven. Je maakt me aan het lachen, lacht, en brengt zoveel vreugde in mijn leven.

4. Het was een goed bestede dag met jou, mijn liefste. Als ik bij je ben, zie ik alleen maar mooie dingen in onze toekomst, en ik ga van elke minuut genieten.

5. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Ik hou heel veel van je, en onze droom wordt werkelijkheid. Ik beloof er altijd voor je te zijn en je nooit in de steek te laten. Ik hoop dat we nog vele mooie dagen zoals vandaag samen kunnen doorbrengen. Het was inderdaad een goed bestede dag met mijn liefde.

6. Het was een goed bestede dag met jou, mijn liefste. Ik hou van je met heel mijn hart, en ik zou alles voor je doen. Je bent een geweldig persoon en de beste minnaar waar ik ooit het genoegen mee heb gehad.

7. Je weet dat ik van je hou, en vandaag was een geweldige dag omdat we hem samen hebben doorgebracht. Ik hou van alle kleine dingen aan jou, en ik ben trots om je mijn vriendin te noemen. Jij bent de reden dat ik ‘s morgens opsta, en de reden dat ik ‘s avonds ga slapen. Ik zal je altijd dankbaar zijn dat je zoveel licht in mijn leven hebt gebracht.

8. Gisteren zette je mijn wereld op zijn kop. Je herschikte de essentie van alles wat ik ooit kende. Je deed me beseffen dat ik je nooit zou kunnen verdienen, maar dat ik zal sterven terwijl ik het probeer. Het was een goed bestede dag met jou.

9. Voor mij ben je zuurstof. Als ik in uw buurt ben, vullen mijn longen zich met leven en maakt u het mij mogelijk te ademen, te leven. Zonder jou is er geen adem meer in mijn lichaam; zonder jou is er alleen maar dood. Ik heb echt genoten van onze tijd samen, gisteren.

10. We hebben sindsdien een lange weg afgelegd. Je bent een geweldige vrouw, en ik ben zo blij dat we samen kunnen zijn. Ik hou van de tijd die we gisteren samen hebben doorgebracht. Ik hou van je.

11. Waarom heb ik je niet eerder ontmoet? Je hebt mijn leven ten goede veranderd. Bedankt dat je deze gekke, leuke en gelukkige persoon aan me hebt voorgesteld. Ik dank God elke dag dat ik je gevonden heb. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

12. Ik hou zoveel van je dat ik niet kan stoppen met glimlachen. Ik kan voor gek staan om te beschrijven hoe vreugdevol het is om aan je zijde te staan, maar het is onnodig en niet genoeg om te beschrijven hoe mijn hart zich beschermd voelt elke keer als ik bij je in de buurt ben. Dank je, mijn lief, voor de tijd die we samen hebben doorgebracht, gisteren.

13. Ik hou niet alleen van de dag die we samen doorbrengen. Het is onze gedeelde geschiedenis, onze vriendschap, je vriendelijke woorden, alles. Ik ben zo blij dat ik je heb leren kennen, om momenten met je te beleven en te genieten; om die speciale persoon te vinden die de wereld voor me betekent. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

14. Hand in hand met je over straat lopen. Door alles heen aan je zijde staan. Met je lachen, van je houden, elke dag voor eeuwig en altijd samen doorbrengen. De jouwe zijn’. Ik zal alles doen om je te laten zien hoeveel je liefde voor me betekent. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

15. Schat, je bent verreweg de meest geweldige persoon die ik ken. Je maakt mijn leven echt compleet. Ik breng graag tijd met je door. Zelfs als het domme, stomme of onbelangrijke tijd is; tijd waarvan ik weet dat we die verspillen, maar we genieten er allebei van omdat we samen zijn en van elkaar houden. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

16. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, en ik zweer je altijd zo te behandelen. Je bent mijn beste vriend, en ik hou meer van je dan wat dan ook. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

17. Schat, je bent een heel belangrijk deel van mijn leven, en in mijn hart. Ik hou van je kussen. Je bent lief, romantisch, sexy en erg goed met mij. Het was een goed bestede dag met mijn lief. Ik kan niet wachten om je weer te zien. Mijn hart is voor altijd van jou.

18. Ik heb veel geluk met jou in mijn leven, je bent in alle opzichten een geweldig persoon. Je bent al zo lang in mijn leven, ik kan me niet voorstellen zonder jou te zijn. Het was een goed bestede dag met mijn liefde. Ik wil je beloven dat ik altijd van je zal houden, er voor je zal zijn en je zal steunen in alles wat je doet.

19. Het spijt me dat ik er vandaag niet was. Ik wilde je zien en een film kijken. Je maakt me altijd aan het lachen als ik bij je in de buurt ben. De tijd die ik met jou doorbreng is een goed bestede dag.

20. Ik vond het heerlijk om vandaag tijd met je door te brengen. Het is gek hoe weinig ik van je weet, maar hoeveel ik om je geef. Het was een goed bestede dag met mijn geliefde.

21. Morgen wordt een gekke dag met die storm op komst, maar ik ben blij dat we die samen doorbrengen. Het zal ons tijd geven om opnieuw te verbinden en veel liefde en knuffels te krijgen. Ik kan niet wachten om de dag met jou door te brengen.

22. Het was een geweldige dag. Ik bedoel, we zijn naar het strand geweest en hebben ijs gehaald, wat wil ik nog meer? Ik wist niet hoe leuk je zou zijn. We renden rond en lachten en speelden in het zand. De hele dag was magisch, en ik kan niet wachten tot we het weer doen. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

23. We hebben vele dagen samen doorgebracht in deze stad, maar vandaag was anders. We lachten zo hard dat we huilden, we haalden koffie en deelden die op het bankje in het park en gaven elkaar lepeltjes, we renden naar de auto zodat je me je favoriete bezienswaardigheid in alle steden kon laten zien. Inderdaad, het was een goed bestede dag met mijn lief.

24. Ik hou van je, schatje, en ik dank God elke dag dat we elkaar ontmoetten. Je hebt mijn leven compleet veranderd, en hebt me herinneringen gegeven om te koesteren. Je bent de mooiste man ter wereld, en ik ben zo gelukkig dat ik je heb. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

25. Het is de vonk van vreugde in mijn universum sinds jij in mijn leven kwam. Ik kon me geen betere minnaar wensen. Je hebt me doen beseffen wat echte liefde is. Elke dag dank ik God dat je van mij bent en dat ik je de mijne mag noemen. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

26. Ik zal altijd van je houden, en ik zou duizend mijl rijden om één nacht met je door te brengen.

27. Ik kan niet wachten tot ons volgende avontuur, en ik mis je te veel schatje. Kom op bezoek zodra je kunt, ik neem je mee uit eten, en dan gaan we dansen tot de zon opkomt. Ik geniet altijd van je gezelschap, schiet op en kom me opzoeken.

28. Ik wilde je laten weten dat ik van je hou. Je hebt letterlijk mijn leven gered, en ik weet niet wat ik zonder jou had moeten doen. Ik kan niet wachten op onze speciale dag samen. Het wordt geweldig.

29. Mijn liefste, vandaag was weer een geweldige dag. Het was een dag goed besteed met mijn liefde. Ik kan niet wachten om te zien wat morgen brengt. Ik hou van je met heel mijn hart.

30. Mijn familie en vrienden noemen me gek, maar ik denk dat zij niet zoveel geluk hebben als ik om iemand te vinden die zo geweldig is als jij. Heel erg bedankt dat je er voor me bent, wat er ook gebeurt. Het was een goed bestede dag met mijn geliefde.

31. Je bent echt een geweldig persoon. Bedankt dat je me gelukkig maakt. Het zal me altijd een genoegen zijn om bij je te zijn, wat het leven ons ook brengt. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

32. Ik wilde je vanmorgen zo graag zien. De hele nacht heb ik aan je gedacht en ik kon niet stoppen met glimlachen. Het was een goed bestede dag met mijn liefde, de laatste keer. Ik kijk uit naar de volgende keer.

33. Ik mis je zo erg. Ik wou dat ik naast je lag en de dag deelde met het beste vriendje ter wereld. Ik hoop dat je een goede dag hebt. Bel me alsjeblieft later.

34. Mijn liefste, we brengen dag na dag samen door. Ik ben opgetogen dat jij mijn leven compleet maakt. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen, en hoe meer tijd ik met je doorbreng, hoe meer onze liefde groeit. Het was een goed bestede dag met mijn liefde. Bedankt dat je me echt gelukkig maakt.

35. Onze dag samen was geweldig, ik heb echt van elke seconde genoten. Het is lang geleden dat we de kans hadden om bij te praten en tijd met elkaar door te brengen. We hebben een beetje van alles gedaan en het meeste was geweldig. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

36. Ik zal nooit de knuffels en kussen vergeten, of een van de glimlachen van vandaag. Het beste deel van mijn dag was de tijd die ik met jou heb doorgebracht. Ik probeer je elke dag gelukkig te maken, en het maakt me zo gelukkig als ik je zie glimlachen. Het was een goed bestede dag met mijn geliefde.

37. Je bent als een engel op aarde, en ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb. We zijn voor elkaar gemaakt, het lot bracht ons samen, en we zullen nooit uit elkaar gaan.

38. Ik hou van je. Ik heb dat al duizend keer gezegd, maar het is nog steeds niet genoeg om je te laten zien hoeveel ik om je geef en voor je voel. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

39. Ik ben zo gelukkig om jou aan mijn zijde te hebben. Je bent de beste man die ik ooit heb ontmoet, en ik hou zoveel van je. Bedankt voor een dag die ik goed met je heb doorgebracht, mijn liefste.

40. Het was een gekke dag, maar het eindigde met de meest geweldige tijd die ik ooit heb gehad. Je bent zo aardig en vrijgevig, en het voelt alsof de wereld stopt als we samen zijn. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken.

41. Heel erg bedankt dat je me hebt meegenomen op onze eerste echte date. Ik had een geweldige tijd met jou. Het was gewoon perfect. Bedankt voor alles. Het was een dag goed besteed met mijn liefde

42. Ik heb de beste tijd van mijn leven met jou, jouw steun en liefde zijn het enige dat telt voor mij, meisje. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

43. Ik hoop dat deze dag je vreugde brengt, ik hoop dat het leuk wordt. En ik hoop dat de dingen die je zegt, en de dingen die je doet deze speciale dag nog specialer maken. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

44. Bedankt voor de geweldige dag vol plezier en liefde. Je nam me mee naar plaatsen waar ik nog nooit ben geweest en deed me de rest van de wereld even vergeten. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

45. We hebben eindelijk een dag voor ons alleen, zonder kinderen. We vallen in slaap terwijl we luisteren naar het geluid van de golven buiten, voelen de bries op onze huid en ruiken de zilte lucht. Het was een goed bestede dag met mijn lief.

46. Ik had de meest geweldige dag met jou. Ik kon niets mooiers bedenken. Ik kan niet wachten tot de volgende keer dat we samen zijn. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

47. Mijn hart gaat tekeer als ik eraan denk hoe we onze dag hebben doorgebracht. Dit is onze geheime tuin, en niemand kan ons dit ooit afnemen. Het is ons kleine uitje; een perfect moment dat alleen jij en ik delen. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

48. Ik zal altijd de dag koesteren die jij en ik samen hebben doorgebracht. Je bent de beste vriend die ik me ooit had kunnen wensen, en ik hou zoveel van je. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

49. Gisteren was zo geweldig. Ik kan niet geloven dat je hier bij me bent. Ik zal nooit meer van je zijde wijken, het geeft me zo’n goed gevoel om dicht bij je te zijn. Er zijn geen woorden om te beschrijven hoe dankbaar ik ben voor je liefde en vriendelijkheid. Het was een goed bestede dag met mijn geliefde.

50. We hadden de beste kleine vakantie dit weekend. Ik ben zo dankbaar dat ik jou in mijn leven heb. Ik breng elke seconde met je door en hoop dat we voor altijd samen zullen zijn. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

51. Ik weet dat ik het al eerder heb gezegd, maar ik hou van je. Ik wil nooit een dag apart zijn. Je bent de belangrijkste persoon in mijn leven. Bedankt voor een dag die ik goed met je heb doorgebracht, mijn liefste.

52. Ik ben zo dankbaar voor die dag met jou. Ik heb zoveel plezier gehad. Ik kan niet wachten tot we het hele volgende weekend samen doorbrengen. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

53. Het was een dag als alle andere, ik wilde net gaan douchen toen jij belde. Op een dag dat ik liever aan het werk was, vrolijkte je mijn humeur op en gaf me een reden om te lachen. Ik ben graag bij je en er is niets dat ik niet voor je zou doen. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

54. Het was een goede dag, ik dacht aan jou. Het was een goede dag, ik bracht hem met jou door. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

55. Ik heb echt genoten van mijn tijd met jou dit weekend. Je geeft me het gevoel dat ik alles kan, en alles. Je hebt zo’n grote invloed op me, en ik waardeer echt wat je voor me hebt gedaan. Het was een goed bestede dag met mijn lief.

56. Het is een jaar geleden dat ik je ontmoette. Mijn hart was op dat moment zo warm en lief, en ik weet dat onze liefde een goede toekomst heeft, en ik hou meer van je dan voorheen. Kan niet wachten om meer tijd samen door te brengen. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

57. Hoe heb ik zoveel geluk gehad? Ik hou zoveel van je. We hebben deze dag samen doorgebracht, en ik moet zeggen, het was de beste dag van mijn leven. Elke seconde die voorbijgaat, word ik nog verliefder op je. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

58. Jouw glimlach verlicht mijn hart, mijn geluk is een weerspiegeling van dat van jou. Bedankt voor vandaag en om de geweldige persoon te zijn die je bent. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

59. Ik hoop dat je een prachtige dag met mij hebt. Of we nu een gepassioneerde dag als gisteren zullen hebben of niet, ik wil er gewoon een perfecte dag van maken voor jou. Je bent mijn hart. en ziel, mijn alles. Ik hou zoveel van je. Het was een dag goed besteed met mijn liefde.

60. Hoe heb ik zoveel geluk gehad? Je hebt me zo gelukkig gemaakt. Door jou voelen de jaren als een dag. Ik tel de dagen al af tot we weer samen zijn. Ik hou van je.

61. Ik hou van je met heel mijn hart. Je bent alles voor me, en de perfecte persoon voor mij. Ik zal altijd voor je zorgen, je beschermen en van je houden. Je bent zo’n sterk persoon, en ik ben zo trots om voor altijd de jouwe te zijn. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

62. Ik hou zoveel van je, schat. Ik hoop dat je dat weet. Als je me ooit nodig hebt om bij je te zijn of bij me wilt blijven, vraag het dan gewoon. Ik zou voor je door het vuur gaan, oceanen overzwemmen om je in mijn armen te kunnen houden, mijn hart geven om voor altijd bij je te kunnen zijn. Het was een goed bestede dag met jou, mijn liefste. Laten we dit nog eens doen.

63. Er is niets dat ik niet voor je zou doen. Je bent de wereld waard voor mij, en als ik alles kon geven, zou ik het doen. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

64. Vandaag was zo speciaal. Elk moment dat we samen doorbrachten was betekenisvol. Ik hou ervan dat we onszelf kunnen zijn bij elkaar, en altijd over alles kunnen praten. Het was een goed bestede dag met mijn lief.

65. Je hebt me door zoveel geholpen in mijn leven. Er is niemand anders met wie ik liever mijn tijd zou doorbrengen. Ik hou van hoe je bent, wie je bent en alles aan je. Bedankt dat je in mijn leven bent.

66. Voel je die warme bries? Dat ben ik die je liefde stuurt. Ik wou dat ik er kon zijn om je mooie gezicht te zien, je lieve stem te horen en je vast te houden. Ik heb je veel liefde te geven, en ik wou dat je het allemaal kon ontvangen.

67. Liefde is misschien een sterk woord voor jou, maar in jouw geval denk ik van niet. Ik val zo hard voor je dat het me soms bang maakt. Ik hoop dat onze liefde nog lang blijft bestaan met ouderdom en grijze haren. Bedankt voor een goed bestede dag met jou, mijn liefste.

68. Weet je nog die dag die we op het strand doorbrachten? Ik vond het heerlijk om met jou naar de oceaan te kunnen kijken. De lucht was zo fris en mooi, terwijl de zon glinsterde op je prachtige haar. Je bent echt een bezienswaardigheid. Dat is een dag die ik voor altijd in mijn gedachten zal koesteren. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

69. Er is niemand in deze wereld die me zo kan laten lachen als jij. Ik ben nergens liever dan bij jou. Vandaag gingen we uit en hadden plezier samen, alleen wij tweeën. Ik kan niet wachten om je weer te zien. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

70. Vandaag hebben we de hele dag met elkaar doorgebracht, omdat ik je zo gemist heb. Ik wil voor altijd bij je zijn. Niets kan ons ooit scheiden. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

71. Ik hoop dat deze dag er een voor de boeken wordt. Gisteren was een knaller, en ik ben blij dat je in mijn leven bent. Ik breng graag tijd met je door, ook al zitten we gewoon bij elkaar te lezen. Ik hoop nog meer mooie herinneringen met je te maken. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

72. Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb en verliefd op je ben geworden. Je bent mijn hele wereld. Dank je dat je door alles heen aan mijn zijde stond, goede en slechte tijden. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

73. Je warme glimlach verlicht mijn wereld als ik down ben, en ik wil je nog meer als het goed gaat. Je bent een geweldig persoon, en ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

74. Onze dag in Parijs was de mooiste van mijn leven. Het feit dat we het samen konden delen maakt me elke dag meer verliefd op je. Bedankt dat je er altijd voor me was en dat je altijd achter me stond. Het was een goed bestede dag met mijn liefde. Ik hou van je.

75. We zijn nu meer dan een jaar samen, maar het lijkt pas gisteren dat ik die charmante glimlach van je zag. Ik denk dat de tijd vliegt als je plezier hebt. Ik wilde je gewoon een e-mail sturen om je te laten weten dat de gedachten aan jou mijn dag opvrolijken en de herinneringen die we delen me doen glimlachen. Ik kan niet genoeg van je krijgen. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

76. Je bent mijn beste vriend, en ook al zijn we nog maar kort samen, je betekent alles voor me. Ik hou van de manier waarop je lacht, lacht en naar me kijkt. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

77. Als ik bij jou ben, gebeuren er rare dingen. Het is alsof we voorbestemd zijn. Je bent mijn soulmate, en ik wil de rest van mijn leven bij je zijn. Het was een goed bestede dag met mijn liefde. Ik mis je nu al.

78. Het was een geweldige dag met jou. Ik heb me lang niet meer zo gelukkig gevoeld, ik kan me niet herinneren wanneer. Mijn hart is zo vol en licht, en dat heb ik aan jou te danken. Ik hou elke dag meer van je. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

79. Ik wil dit moment gebruiken om te zeggen dat ik van je hou. Ik ga door, en zeg het, ook al weet je het al. Ik zal het je elke dag blijven zeggen omdat het waar is. Het was een goed bestede dag met mijn liefde. Je betekent alles voor me.

80. Ik zag vandaag een deel van je dat ik nog nooit eerder heb gezien. Ik wist niet wat het was schat, maar het stond je zo goed. Bedankt dat je me die kant van jezelf hebt laten zien. Het was een goed bestede dag met mijn liefste.

81. Vanuit het diepste van mijn hart, bedankt voor gisteravond. Je was mijn droom die uitkwam, en ik heb meer gelachen dan in jaren. Het was een goed bestede dag met mijn liefde. Je maakt me zo gelukkig.

82. Ik heb een speciale dag voor ons gepland, dus maak je klaar om wat tijd met mij door te brengen. We hebben de hele dag voor onszelf. We gaan romantisch uit eten, dan misschien naar de film, en dan de rest van de avond bij jou thuis knuffelen en samen films kijken. Ik hoop dat je je beter voelt.

83. Lieve schat, ik denk elk moment van de dag aan je. Jij bent degene bij wie ik elke seconde wil zijn, en ik wil de hele dag aan je zijde liggen, in elkaars armen. Ik kan niet wachten om je later vandaag te zien; ook al is het drie hele uren geleden dat ik je lieve gezichtje voor het laatst zag. Ik hou van je.

84. Ik wil gewoon bij je zijn, knuffelen en lachen. Ik kan niet wachten tot we elkaar weer ontmoeten. Ik kijk ook uit naar ons etentje vanavond. Ik hoop dat je een goede dag hebt, mijn liefste. Ik denk altijd aan je.

85. Ik zal je altijd beschermen en voor je zorgen. Ik zal er zijn als je me ooit nodig hebt. Je bent de aardigste persoon die ik ooit heb ontmoet. Dank je, schat, voor een goed bestede dag met jou.

86. Bedankt voor de geweldige momenten die we hebben gedeeld. We zullen nooit uit elkaar gaan. Je bent mijn alles.

87. Ik ben zo opgewonden dat we vandaag de hele dag samen mogen doorbrengen. Ik kan niet wachten tot je er bent. Ik hou zoveel van je en hoop dat je een hele fijne Valentijnsdag hebt.

88. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Ik ben graag bij je en ik ben zo blij je ontmoet te hebben. Je gaat me binnenkort de gelukkigste man ter wereld maken. Mijn leven is beter door jou. Bedankt voor een goed bestede dag.

89. Ik kijk uit naar onze dag morgen. Ik haal je rond acht uur op. Laat me weten hoeveel geld, en je nieuwe shirtmaat. Ik hou van je. Tot ziens.

90. Jou zien is echt een zegen vanwege de vreugde die je me brengt, en daarom ben je mijn geliefde. Het was een goed bestede dag met mijn liefde

91. Ik wil je bedanken dat je me door de moeilijkste tijd van mijn leven hebt geholpen. Als ik nee zeg, bedoel ik ook nee, dus val me alsjeblieft niet lastig. Ik deel mijn dagen graag met jullie en hoop dat nog lang te kunnen doen.

92. Ik weet dat de dag die we samen doorbrachten geweldig was. Ik kan niet wachten om je weer te zien. Het was een goed bestede dag met mijn liefde. Ik zal proberen onze tijd speciaal te maken. We hebben zoveel liefde te geven, en als ik je zie, voel ik me de gelukkigste persoon ter wereld.

93. Ik ga vandaag doorbrengen met mijn liefde. Het is een jaar geleden dat we begonnen uit te gaan, en alles wat ik weet is dat ik van je hou, nog meer, elke keer dat we elkaar zien.

94. Ik hou van je. Zo simpel is het. Je ogen, je lach en je hart maken me onvoorwaardelijk gelukkig. Ik zou deze dag met niemand anders willen doorbrengen dan met jou. Ik hou van je. Bedankt voor het waarmaken van mijn dromen.

95. Ik hou van je, mijn leven, mijn alles. Er is niets dat ik liever zou doen dan de rest van mijn dagen met jou doorbrengen. Ik ben zo opgewonden om te zien wat onze toekomst zal brengen. Ik kan niet stoppen met denken aan ons samen terwijl we uit elkaar zijn.

96. Ik zal elke dag aan je denken terwijl je weg bent, en elke avond als we weer samen zijn, zal ik God boven danken dat het voor altijd jij en ik is.

97. Vandaag is onze dag. We zullen de hele dag in slaap vallen op de bank, lachen, smerig eten en Chinees bestellen. Ik hou van je. Het is geweldig om bij je te zijn.

98. Je hebt me zoveel gegeven in de korte tijd dat we samen waren. Je bent zorgzaam, attent, vriendelijk en liefdevol. Je aanraking bezorgt me koude rillingen en je glimlach verlicht mijn wereld. Ik hou van je uit de grond van mijn hart.

99. Je bent het licht van duizend sterren in mijn leven. Ik waardeer het dat je de dingen op honderd mijl afstand kunt zien. Ik zou van niemand zoveel kunnen houden als van jou. Het was een goed bestede dag met mijn liefde.

100. Je bent mijn enige ware liefde. Ik zou voor jou naar het einde van de wereld gaan en terug, om weer in je armen te zijn. Elke nacht bid ik dat engelen over je waken, en je beschermen tegen elke duisternis voordat het je kan schaden.

Hallo daar. Ik hoop dat dit je goed bevalt. Wat vond je van de dag met mijn liefdescitaten daarboven? Ik weet zeker dat ze je een goed gevoel gaven.

Laat me weten wat je ervan vindt, door je commentaar hieronder te plaatsen. Bedankt.