Dank God Voor Veilige Aankomst Quotes

Reizen op welke schaal dan ook is een riskant avontuur, het is een aaneenschakeling van opeenvolgende wonderen en schokken. Reizen naar een nieuwe plaats is vervuld van opwinding en vreugde. Maar je moet niet opgaan in de activiteiten en het plezier en vergeten God te waarderen dat Hij over je waakt en je een veilige aankomst gunt.

Op reis gaan en veilig aankomen is iets waar iedereen dankbaar voor zou moeten zijn. Niet veel dingen in het leven zijn beter dan een veilige aankomst. Maar weet je wat nog beter is? God danken voor een veilige aankomst na een reis. Waarom? Omdat het ons eraan herinnert hoe geweldig God is.

Ben je net aangekomen op je bestemming? Ik hoop het! Nu, een belangrijke stap om te nemen na een reis is om God te danken en te prijzen dat hij je veilig heeft gehouden tijdens de reis. En er is geen betere manier om dit te doen dan door deze dank God voor veilige aankomst citaten hieronder te gebruiken.

Dank God voor veilige aankomst Quotes

Lieve God, ik wil U bedanken voor de veilige aankomst van ons vliegtuig. Als ik uw hulp niet had gehad, zou ik nooit veilig geland zijn. was bezorgd dat mijn vlucht vertraagd zou zijn, maar ik had geen enkel probleem. Dank U om me veilig te brengen waar ik moest zijn!

1. Dank U, God, dat U mij altijd veilig en gezond houdt tijdens al mijn reizen.

2. Dank U, God. Dank U dat U mij beschermd en veilig houdt. Dank U voor de mogelijkheden om te reizen en nieuwe dingen te ervaren.

3. Ik dank God voor mijn veilige aankomst. Ik zal me deze leuke tijd die we op onze reis hadden herinneren. U bent zo vriendelijk om mij in uw plannen op te nemen. Ik ben dankbaar voor uw hulp, God.

4. Dank U dat U over mij en mijn dierbaren waakt. Dank U dat U mij helpt om alles heelhuids door te komen. Ik voel me een stuk beter en gelukkiger als ik denk aan al het geluk dat op mijn pad komt. God, een veilige aankomst is meer de moeite waard dan al het andere dat daarvoor in de plaats had kunnen komen.

5. Vader, dank U voor de zegening van het reizen en voor het feit dat U mij gedurende de hele reis veilig hebt gehouden. Ik vraag om uw blijvende bescherming in de toekomst terwijl ik herinneringen blijf maken met familie en vrienden. Amen.

6. Bedankt voor mijn veilige aankomst. Ik weet dat het zo simpel is om te zeggen, maar in een vliegtuig zitten met twee falende motoren en neerstorten in niemandsland is een verschrikkelijke ervaring. Ik ben gezegend dat ik hier ben en wil jullie bedanken dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt.

7. Bedankt voor het begeleiden van ons vliegtuig naar een veilige landing. Ik zal nooit vergeten hoe Uw kracht ons spaarde voor letsel of schade. U gaf me zoveel vrede, Heer, toen we in de lucht waren, wetende dat U dit allemaal onder controle hebt.

8. Bedankt dat ik veilig was. Ik ben veilig en ongeschonden op mijn bestemming aangekomen. Ook al waren er wat spannende momenten onderweg, alles is goed gekomen. Bedankt voor het avontuur van je leven.

9. Lieve God, dank U dat U mij veilig en gezond hebt gehouden tijdens al mijn reizen. Ik dank U ook voor de ervaringen en herinneringen die ik heb gehad. Ik beloof U in de toekomst altijd te blijven vertrouwen en niets voor lief te nemen.

10. We danken God voor de veilige aankomst. Alles verloopt volgens plan en we zijn gelukkig.

11. Dank U, God, dat U over mij waakt en mij veilig houdt op mijn reizen. Op een veilige aankomst morgen!

12. Bedankt dat ik veilig op mijn bestemming aankom. Ik weet dat er veel slechte dingen gebeuren, zoals auto-ongelukken en andere gebeurtenissen. Maar ik ben dankbaar voor het feit dat er iets goeds uit die tragedies is voortgekomen doordat mensen samen zijn met hun geliefden en het goede in de wereld brengen.

13. Bedankt dat u mij en mijn familie altijd beschermt. Ook dank ik U dat U ons toestaat veilig door de lucht te reizen. Wij waarderen uw goddelijke leiding.

14. Bedankt dat u ons veilig houdt op deze reis en bedankt voor mijn gezondheid. Ik voel me geweldig en waardeer U echt. Bedankt voor mijn familie en alles wat we hebben in dit leven.

15. Bedankt voor de veilige aankomst op mijn bestemming. Ik had niet zo’n vlotte vlucht kunnen hebben zonder jouw hulp. Bedankt dat ik niet te laat kwam op mijn werk en dat ik op tijd thuis was om het gezicht van mijn man te zien oplichten toen ik hem vertelde over mijn reis.

16. Bedankt dat we veilig en wel zijn aangekomen. Ik ben op veel plaatsen geweest, maar er is geen enkele die me een gevoel van vrede geeft zoals deze plaats die U ons gegeven hebt om te wonen. Dank U voor het nakomen van Uw belofte in Psalmen 23:4 « Al ga ik door het donkerste dal, ik vrees geen kwaad, want U bent bij mij. »

17. Bedankt dat je me hier veilig hebt gebracht. Het was zwaar weer, maar ik heb het gehaald. Dank aan de mensen in mijn leven die er waren toen ik ze nodig had en als ik niet wist hoe ik om hulp moest vragen. Bedankt dat ik mocht vinden wat ik vandaag in mijn leven miste. Ik waardeer alles wat je doet.

18. Heel erg bedankt voor het helpen van onze vlucht om veilig te landen en ongedeerd thuis te komen. Soms denk ik niet aan alle dingen die goed gaan in mijn leven, maar toen we naar huis vlogen en het vliegtuig veilig landde, kon ik niet anders dan dankbaar zijn voor alle dingen die tot nu toe in mijn leven zijn gelukt.

19. Bedankt voor de veiligheid op mijn reizen. Ik ben dankbaar dat ik hier heelhuids ben aangekomen en klaar ben om verder te gaan met mijn levensreis. Dank U dat U iedereen in mijn omgeving veilig houdt.

20. Bedankt dat je op me hebt gelet. Zonder uw hulp had ik veel problemen gehad. Ik ben zo dankbaar voor de genade en bescherming die je me gisteren gaf.

21. Bedankt dat je op me lette en me veilig hield tijdens de reis. Ik was zo bezorgd, maar er waren geen problemen en dat is fantastisch. Ik ben erg dankbaar dat alles gelukt is. Als je iets van me nodig hebt, laat het me weten!

22. Bedankt dat je over mij en mijn familie waakt. Ik had de week niet door kunnen komen zonder uw aanwezigheid in mijn leven. U helpt me goede beslissingen te nemen, of we dat nu beseffen of niet.

23. Bedankt dat je me veilig en gezond hebt gehouden tijdens al mijn reizen. Bedankt voor de geweldige ervaringen en de herinneringen die ik heb gehad. Ik beloof U in de toekomst altijd vertrouwen te hebben en niets voor lief te nemen.

24. Lieve God, dank U dat U veilig en gezond over mij waakte terwijl ik op reis was. Ik ben erg dankbaar voor alle ervaringen en herinneringen die ik heb. Vanaf nu zal ik niets meer als vanzelfsprekend beschouwen, noch zal ik mijn vertrouwen in U verliezen.

25. Dank U, God, voor een veilige aankomst. Ik was erg nerveus om te vliegen, maar ik bleef bidden en hopen dat het vliegtuig zonder problemen en veilig zou zijn. Ik keek er echt naar uit om met mijn vrienden op reis te gaan en het is zo fijn om al mijn vrienden na zoveel jaren weer op één plek te zien.

26. Bedankt voor de veilige aankomst. Ik weet niet hoe je het doet, maar je houdt mijn familie altijd veilig. Bedankt dat je dit hebt laten gebeuren.

27. Bedankt voor de veilige aankomst van mijn vlucht vanmorgen. Het was een opluchting u te zien wachten bij de aankomsthal na zo’n lange reis. Je hebt me weer een drukke dag bezorgd, maar ik waardeerde elk moment.

28. Bedankt voor de veilige aankomst. Je houdt mijn familie altijd veilig en ik weet niet hoe je het doet, maar bedankt dat je dit hebt laten gebeuren.

29. Ik kan u niet genoeg bedanken voor uw veilige aankomst. Weten dat je de veiligheid van mijn familie in gedachten hebt maakt een groot verschil.

30. Bedankt voor de veilige aankomst. We zijn een familiebedrijf, en we waarderen de steun die je ons hebt gegeven om te groeien. Jullie maken onze dromen waar!

31. We zijn super dankbaar dat je op tijd bent. Je zorgt altijd voor onze familie en houdt iedereen veilig. Bedankt voor het geweldige werk.

32. Dank U, God, dat U me veilig naar huis hebt geleid. Ik weet dat het mijn tijd nog niet was. Dank ook aan mijn vrienden, familie en medewerkers die er waren om me te helpen toen de auto over de kop sloeg.

33. Dank U, God, dat U over mijn reisplannen waakt en me veilig laat aankomen. Ik waardeer het dat U over mij waakt en mij beschermt tegen gevaar.

34. Wij danken God voor zijn redding en danken hem ook bij voorbaat voor de kansen die ons hier te wachten staan.

35. Dank u, Heer, dat u over ons waakte terwijl we veilig naar onze bestemming vlogen.

36. Ik ben dankbaar dat ik weer een vlucht heb gehaald. Dank God voor de veilige aankomst.

37. Dank aan God om ons te helpen veilig onze bestemming te bereiken.

38. We hebben het gehaald. Onze vlucht is veilig geland. Dank u, God, dat u ons vandaag toelacht.

39. Bedankt dat u over ons waakt en de hele bemanning beschermt. Dank God voor de veilige aankomst.

40. God zij de glorie voor de prachtige dingen die Hij heeft gedaan. Dank God voor de veilige aankomst. Dank God voor de veilige aankomst. Zo geliefd, en zo gezegend om weer een dag te zien.

41. Ik dank U omdat ik veilig en gezond aankwam. Uw genade was aanwezig toen ik de vangrail dreigde te raken en toen ik een lekke band had en vastzat in de sneeuw. Dank U voor het verlichten van mijn angst toen ik de besneeuwde berg opreed.

42. Bedankt dat jullie ons veilig hielden. We zijn de mannen en vrouwen dankbaar. Dank God voor de veilige aankomst.

43. God danken voor een veilige reis is een belangrijk onderdeel van veel van onze levens.

44. Zoals velen zijn we dankbaar dat we weer op vaste grond staan. We weten dat u samen met ons ons hart in dankbaarheid opheft naar God voor de veilige aankomst.

45. We zijn dankbaar voor onze veilige aankomst. Dank u, God, dat u ons veilig thuis heeft gebracht.

46. Dank U, God, dat we veilig thuis zijn gekomen. Amen.

47. We kunnen God niet genoeg bedanken dat hij onze reis soepel heeft laten verlopen en ons veilig thuis heeft gebracht.

48. Dank U, God, dat U ons veilig hebt geleid en dank U voor deze nieuwe kans.

49. Als het vliegtuig landt op de landingsbaan, is het een grote troost om een dankgebed op te sturen.

50. Gezegend zijn de mensen die nooit hoefden te zeggen We waren bijna dood. Dank God voor de veilige aankomst.

51. Bedenk dat je midden in een storm Gods stem nog steeds duidelijk kunt horen. Dank God voor een veilige aankomst.

52. Ik riep de Heer aan in mijn nood, en hij antwoordde mij. Hij bevrijdde mij van al mijn angsten en bracht mij veilig thuis.

53. We willen God bedanken voor onze veilige aankomst. We hadden het niet gekund zonder U, God.

54. We danken God voor uw veilige aankomst. We bidden dat uw barmhartigheid bij ons blijft wonen.

55. We hebben een veilige aankomst. Dank U, God, dat U ons in het oog houdt en onze reis gemakkelijk maakt.

56. We danken God dat we vanavond veilig en wel zijn aangekomen. We zijn dankbaar dat we veilig thuis zijn.

57. Bedankt dat u ons veilig hield tijdens deze vlucht. We weten dat U altijd over ons waakt en ons beschermt.

58. Ik ben veilig aangekomen. Dank God voor de veilige aankomst en dank voor uw gebeden.

59. We hebben allemaal een reden om dankbaar te zijn. Dank God voor de veilige aankomst.

60. We zijn dankbaar dat we veilig terug zijn, en we bidden dat God ons zal blijven leiden en beschermen.

61. Dank U voor Gods barmhartigheden, en mogen wij daarin blijven wonen. Dank u, God, voor uw veilige aankomst.

62. We zijn dankbaar voor uw veilige aankomst, en we kijken ernaar uit om uw verwachtingen te overtreffen.

63. We zijn dankbaar voor uw veilige aankomst. Tel uw zegeningen en dank, we zijn veilig thuis.

64. Dank U, God, dat U ons veilig naar huis heeft gebracht. Dank God voor de veilige aankomst.

65. Dank God voor weer een veilige vlucht. We zijn zo dankbaar dat we verbinding kunnen maken met de plaatsen waar we willen zijn.

66. Dank God voor vandaag en alle momenten die we hebben om het speciaal te maken. Dank God voor de veilige aankomst.

67. De gebeden van het volk van God reiken tot de hemel en worden door hem verhoord. Dank God voor de veilige aankomst. Dank

68. God voor de veilige aankomst van geliefden. We zullen altijd dankbaar zijn.

69. Dank God voor de zegen van een veilige aankomst.

70. Dank God voor de veilige aankomst. Dank U voor nog een kans om mijn bestemming veilig te bereiken.

71. God zegene mij en mijn medepassagiers, evenals de chauffeurs, piloten en bemanningsleden. Dank God voor de veilige aankomst.

72. Als je ergens veilig aankomt, is er geen betere manier om God te danken dan door een eenvoudig gebed te zeggen.

73. We zijn dankbaar voor uw veilige aankomst. We zijn dankbaar en zullen dat altijd zijn.

74. Namens de hele familie willen we onze Heer en Heiland bedanken voor het waken over ons en het verzekeren van een veilige vlucht.

75. We hebben het gehaald. Het was een hobbelige rit, maar God leidde ons door de storm. We werden ook veilig afgeleverd.

76. We voelen ons elke dag gezegend, en we willen onze vrienden, familie en gemeenschap speciaal bedanken. We willen ook God danken voor onze veilige aankomst.

77. We zijn zo dankbaar voor alles. We hebben genoten van de mogelijkheid om onze liefde te delen. Dank God voor de veilige aankomst.

78. God heeft ons van veel dingen verlost, en we zijn dankbaar dat Hij ons leven onder controle heeft. Dank God voor de veilige aankomst.

79. Dank U, Heer, dat U over ons waakt. We zijn gezegend. Dank God voor de veilige aankomst.

80. We zijn blij dat je het gehaald hebt. Dank God voor de veilige aankomst.

81. Het is goed om terug te zijn op een geïnspireerde en inspirerende manier. Dank God voor de veilige aankomst.

82. Dank God voor uw veilige aankomst, en we zijn klaar om u te dienen.

83. Dank God voor de veilige aankomst. We hebben een nieuwe dag veilig gehaald.

84. We zijn dankbaar voor de veilige aankomst en voor de geschenken van leven en familie.

85. Reizen en avontuur betekenen veel. We danken God dat we veilig op onze bestemming zijn aangekomen.

86. Dank U, Heer, dat U ons veilig naar onze bestemming brengt.

87. We willen God danken dat Hij ons veilig en gezond houdt terwijl we reizen, wetende dat Hij zijn armen om ons heen slaat en ons beschermt tegen alles wat op de weg komt.

88. Dank U, God, voor de veilige begeleiding en Uw bescherming tijdens de vlucht. Dank U dat U onze geliefden veilig houdt.

89. Als we op elke nieuwe plaats aankomen, brengen we hulde aan God. De Heer leidt ons voortdurend en geeft ons gunst waar we ook gaan.

90. Namens mijn hele familie wil ik God danken voor uw bescherming. Dank God voor de veilige aankomst.

91. Een grote dank aan de kracht die over ons waakt en ons op onze weg leidt. Dank God voor de veilige aankomst.

92. Dank U, God, dat U ons veilig laat aankomen, voor nu en altijd.

93. Ik kwam veilig aan dankzij Gods genade voor zijn begeleiding.

94. Dank U, God, dat U ons veilig en gezond houdt. Dank God voor de veilige aankomst.

95. Moge God ons en onze familie blijven beschermen en leiden terwijl we nieuwe hoogten bereiken op deze levensreis. Dank God voor de veilige aankomst.

96. Bedankt dat jullie onze vleugels zijn en ons veilig hielden. Dank God voor de veilige aankomst.

97. We danken voor alles waar God ons mee gezegend heeft en voor onze veilige aankomst.

98. We zijn eeuwig dankbaar voor de genade en barmhartigheid die hij ons voortdurend toont. Dank God voor de veilige aankomst.

99. Een speciale dank aan God, die ons veilig liet aankomen. We zijn God eeuwig dankbaar voor het geschenk van het leven.

100. Lieve God, dank u dat u ons veilig houdt en ons allemaal weer bij elkaar brengt.

Ik hoop dat je deze bovenstaande dank God voor veilige aankomst citaten nuttig vond. Aarzel niet om dit bericht te delen met je vrienden en geliefden. Bedankt voor het lezen.

.