Dank U Allen Voor De Verjaardagswensen Namens Mijn Zoon.

Thank You All for the Birthday Wishes on Behalf of My Son Quotes

Een verjaardag komt eens per jaar, en het is meestal je kans om getrakteerd te worden door de mensen om je heen. Er zijn echter momenten waarop je waardering wilt tonen voor de mensen die de verjaardag van je zoon bijzonder konden maken.

Een dankbetuiging is heel aardig om namens uw zoon te zeggen na de verjaardagswensen die hij heeft ontvangen van vrienden, familie en collega’s. Het is niet alleen beleefd om dit te doen, maar ook een geweldige manier om hen te laten weten hoezeer u hun verjaardagswensen namens uw zoon waardeert.

Om iemand te waarderen die uw zoon een gelukkige verjaardag wenste, Hier zijn verbazingwekkende dank u allen voor de verjaardag wensen namens mijn zoon, kunt u sturen om hen te waarderen voor de liefde getoond aan uw zoon op zijn verjaardag.

Dank u allen voor de verjaardagswensen namens mijn zoon…

Bedankt allemaal voor jullie verjaardagswensen namens mijn zoon. Het feest was geweldig en hij vond het zo leuk. Elk cadeau dat hij opende gaf hem een glimlach, gegiechel en gejuich. Het was zo leuk om hem het afgelopen jaar te zien opgroeien, en het is nog spannender om hem voor onze ogen als kleine man te zien.

1. Hartelijk dank voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Ik ben dankbaar dat ik zulke goede vrienden om hem heen heb. Het betekent veel voor hem om te weten dat iedereen aan hem denkt op zijn speciale dag.

2. Iedereen bedankt namens mijn zoon voor het sturen van verjaardagswensen. Hij heeft veel plezier gehad in deze tijd van zijn leven tot nu toe. We zijn zo dankbaar en gelukkig.

3. Bedankt allemaal voor de verjaardagswensen voor mijn zoon. Hij was aangenaam verrast, en we danken jullie beiden voor alle leuke reacties. Het mooiste is dat hij op een hele grote manier over vriendschap heeft geleerd. Dank u allen uit de grond van ons hart!

4. Bedankt allemaal voor de verjaardagswensen. We waarderen het echt en het betekent veel voor ons. Nogmaals bedankt en we hopen dat jullie mijn zoon elk jaar een fijne verjaardag blijven wensen!

5. Bedankt dat u aan mijn zoon denkt en hem verjaardagswensen stuurt. Hij is zo blij jullie allemaal in zijn leven te hebben en hij vindt het fijn van jullie te horen.

6. Bedankt allemaal om mijn zoon een gelukkige verjaardag te wensen. Ik kan niet geloven dat hij al zeven is. Het is te snel gegaan en ik maak me zorgen dat we nog niet genoeg leuke dingen hebben kunnen doen. Hij is dol op alle cadeaus en ik hoop dat we de komende jaren nog meer avonturen samen kunnen beleven.

7. Bedankt voor uw wensen voor de verjaardag van mijn zoon. We hadden een heel leuk feest met al zijn vrienden op zijn grote dag.

8. Bedankt dat jullie allemaal aan de verjaardag van mijn zoon hebben gedacht. Hij waardeerde het echt. Ik weet dat hij altijd iedereen zal herinneren die deel uitmaakte van zijn speciale dag.

9. Allemaal bedankt voor het tekenen van de ballon. Mijn zoon was verbaasd over alle aandacht die hij kreeg op zijn verjaardag. Toen ik vroeg wie zijn beste vrienden waren, vertelde hij me dat het iedereen was die de ballon had getekend. Ik wou dat jullie allemaal mijn zoon konden ontmoeten.

10. Iedereen bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Ik weet dat hij ze waardeert. Ik wens jullie allemaal gezondheid, geluk en nog vele levensjaren.

11. Iedereen bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Hij vond het geweldig dat zoveel mensen zijn dag vierden en de tijd namen om hem een fijne dag te wensen. Het betekent echt veel voor hem en hij straalde het hele weekend van geluk.

12. Iedereen bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Het was een fijne verjaardag en hij hoort graag van iedereen.

13. Bedankt voor alle verjaardagswensen namens mijn zoon. Hij heeft er zo van genoten, vooral omdat hij niet bij ons is. Bedankt dat u aan hem denkt en hem uw liefde en vreugde overbrengt.

14. Bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Hij waardeert het echt en hij glimlachte van oor tot oor. Het maakte zijn speciale dag nog gedenkwaardiger.

15. Bedankt voor al jullie verjaardagswensen namens mijn zoon. Hij is terug van vakantie en vertelde me opgetogen dat hij tijdens zijn bezoek een heleboel foto’s en video’s heeft gezien. Het gaf me een geweldig gevoel om te weten dat iedereen zijn komst op de wereld vierde!

16. Ik stel alle verjaardagswensen voor mijn zoon zeer op prijs. Ik kan niet echt zeggen hoeveel jullie attente briefjes en berichten voor mij betekenen. Dank u ook dat u goede vrienden bent met mijn geliefde zoon.

17. Heel erg bedankt voor alle verjaardagswensen, ze maakten de dag van mijn zoon goed. De leuke berichtjes die ik kreeg van vrienden en de cadeautjes die hij kreeg werkten samen om zijn dag heel speciaal te maken.

18. Bedankt om mijn zoon een gelukkige verjaardag te wensen. Ik weet dat hij een geweldige tijd heeft gehad met iedereen op dit feest en hij was zo verrast. Toen hij me vertelde over alle leuke dingen die jullie deden, moest ik lachen. Ik waardeer jullie hulp om van deze verjaardag een onvergetelijke dag voor hem te maken.

19. Dank u allen voor de boeketten bloemen en lieve berichten die u over mijn zoon heeft uitgestort. Hij was overdonderd door alle liefde, vooral omdat hij pas 6 jaar oud is.

20. Dank u allen voor het sturen van verjaardagswensen voor mijn zoon. Hij had een prachtige dag omringd door veel liefde.

21. Bedankt iedereen voor het herinneren van mijn zoon’s verjaardag. Hij zei dat hij een geweldige dag had. Hij kreeg de mooiste kaart en de meeste cadeaus ooit. Het was echt raar, dat we zijn verjaardag vierden!

22. Iedereen bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Het was zo attent van iedereen om een kaart te sturen. Hij was blij ze te zien toen hij wakker werd en las ze voor bij het ontbijt.

23. Bedankt voor alle verjaardagswensen namens mijn zoon. Hij hield van de cadeaus, kaarten en goede wensen die hij dit jaar ontving. Het is echt geweldig hoe iedereen samenkwam om zijn verjaardag te vieren.

24. Ik wil iedereen bedanken voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Hij is erg ontroerd door alle briefjes die hij van zovelen van jullie heeft ontvangen. En blijf hem alsjeblieft verjaardagswensen sturen in de toekomst!

25. Bedankt voor alle verjaardagswensen voor mijn zoon. Hij had een prachtige verjaardag met veel vrienden en familieleden om het met hem te vieren. Hij is echt geraakt door uw uitstorting van goede wil. Nogmaals, heel erg bedankt!

26. Bedankt voor de verjaardagswensen voor mijn zoon. Hij is erg blij met de e-mails, teksten en social media berichten die hij heeft ontvangen. Het is belangrijk voor hem dat hij dit soort communicatie heeft met zijn vrienden overzee, dus het betekent veel dat u de tijd nam om hem een gelukkige verjaardag te schrijven.

27. Dank u voor uw hulp bij het vieren van de verjaardag van mijn zoon. Hij is echt ontroerd door de verjaardagswensen die hij van u kreeg. Hij zei zelfs dat hij nog nooit zoveel geweldige vrienden heeft gehad!

28. Bedankt allemaal om mijn zoon een gelukkige verjaardag te wensen. Hij waardeert het echt. Het betekent veel om vrienden en familie te hebben die om anderen geven en aan hen denken bij speciale gebeurtenissen.

29. Dank u allen om mijn zoon een gelukkige verjaardag te wensen. Hij vindt het leuk om zoveel cadeaus te krijgen, maar wat hem echt blij maakt is jullie allemaal te zien op zijn verjaardag.

30. Ik wilde iedereen bedanken die mijn zoon verjaardagswensen heeft gestuurd. Hij heeft een geweldige tijd op kamp en krijgt hopelijk veel lekker eten! Ik ben erg blij dat jullie zijn dag extra speciaal hebben gemaakt.

31. We stellen de verjaardagswensen zeker op prijs. Hij vond het leuk om te horen dat mensen aan hem denken tijdens hun dag, en hij kijkt er al naar uit om 17 te worden! Jullie lieve berichtjes betekenen veel voor ons, dus bedankt. Een goed weekend!

32. Bedankt dat je zo attent was om een verjaardagskaart naar mijn zoon te sturen. Ik had het niet verwacht en we waarderen het allebei heel erg. Hij vond vooral één van de kaarten erg grappig. Ik ben vergeten wie hem stuurde, maar er stond zoiets als: « Ik ben zo blij dat hij mijn kind niet is, want hij maakt me gek » en er stond een tekeningetje van een duivel op.

33. Iedereen bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Het heeft hem gelukkig gemaakt dat mensen aan hem hebben gedacht, hem het beste hebben gewenst en hem verjaardagskaarten hebben gestuurd. Nu weet hij hoeveel mensen van hem houden en om hem geven.

34. Iedereen bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Ik waardeer echt alle vriendelijkheid en aandacht.

35. Iedereen bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Hij was verrast en sprakeloos omdat jullie het heel speciaal voor hem hebben gemaakt. Hij vindt het geweldig als hij een kaart per post krijgt!

36. Heel erg bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Het maakt hem gelukkig en ik weet dat hij het waardeert dat zijn vrienden, familie en buren samenkomen om hem een gelukkige verjaardag te wensen.

37. Heel erg bedankt voor alle verjaardagswensen namens mijn zoon. Hij vond het erg leuk om ze allemaal te lezen en jullie goede bedoelingen in zijn hoofd te horen. Ik weet dat hij nu niet bij ons is, maar we vieren het voor hem, net zoals hij thuis onze held is.

38. Dank u allen voor de oprechte verjaardagswensen voor mijn zoon. Het is geweldig om zo’n geweldige groep vrienden en familie te hebben die zoveel om hem geven en hem het beste wensen op zijn speciale dag. We waarderen het allemaal zeer.

39. Heel erg bedankt voor alle verjaardagswensen aan mijn zoon. Hij waardeert echt al uw groeten en vriendelijke woorden. Dit is zijn eerste verjaardag zonder zijn moeder en hij had het echt nodig om te horen hoe geliefd hij is. Uw wensen hebben echt geholpen bij zijn genezingsproces. Heel erg bedankt!

40. Alle verjaardagswensen voor mijn zoon zijn heel lief en gul. Maar ik wil jullie allemaal bedanken dat jullie er een speciale dag voor hem van hebben gemaakt. Een verjaardagsfeestje met zoveel vrienden is iets wat hij nog nooit heeft meegemaakt en het betekent veel voor hem.

41. Bedankt om mijn zoon een gelukkige verjaardag te wensen. Het betekent veel voor me. Hij is een geweldige jongen die zoveel mensen heeft die van hem houden en om hem geven. Ik waardeer uw steun.

42. Bedankt om tijd vrij te maken om mijn zoon een gelukkige verjaardag te wensen. Vreugde voelt zijn ziel, wetende dat hij zo geliefd is. Voor degenen die cadeaus stuurden, nogmaals bedankt. Hij heeft er de hele dag rustig mee gespeeld om me te verrassen en is zo dankbaar.

43. Bedankt aan iedereen die me verjaardagswensen stuurde. Mijn zoon waardeert ze zeer.

44. Je weet hoe je mijn zoon gelukkig maakt en ik ben dankbaar voor ieder van jullie.

45. Iedereen bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Jullie waren zo gul met cadeaus en kaarten. Er zijn er zoveel dat hij ze nog steeds aan het uitzoeken is. Nogmaals bedankt!

46. Iedereen bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Dit is een zaak die ons na aan het hart ligt en het is geweldig om te zien dat de gemeenschap er zoveel om geeft.

47. Bedankt allemaal voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Ik ben blij dat hij zoveel ondersteunende vrienden heeft.

48. Iedereen bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Hij is erg opgewonden om tien te worden en hoewel het nog een paar maanden duurt, is hij al begonnen met het plannen van zijn feestje!

49. Dank u voor al uw wensen en attente berichten namens mijn zoon. Ook al kon hij zijn verjaardag niet met ons vieren, het was geweldig om de liefde te voelen!

50. Bedankt voor al uw wensen namens mijn zoon. Hij waardeert het echt.

51. Heel erg bedankt voor de verjaardagswensen voor mijn lieve zoon. Hij vertelde me dat hij weet dat hij veel vrienden heeft die om hem geven. Hij is zo blij dat hij acht jaar oud is.

52. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om mijn zoon een bericht te sturen op zijn verjaardag.

53. Bedankt dat u mijn zoon zo’n speciale dag op zijn verjaardag heeft gegeven. We wisten niet wat te doen dit jaar, en hij is blij met de cadeaus en kaarten die hij heeft ontvangen.

54. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn zoon te helpen zijn feestje te vergeten. Hij had een geweldige tijd met al zijn vrienden en hij kan niet wachten om de volgende te plannen.

55. Iedereen bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Hij was erg verrast en vond het een mooi gebaar. Ik denk dat hij nog een paar jaar nodig heeft om het concept van virtuele vriendschappen te begrijpen, maar hij waardeert zeker alle gelukwensen.

56. Bedankt voor alle verjaardagswensen namens mijn zoon. Hij is het beste kind en is geliefd bij iedereen. Ik ben erg trots op hem en waardeer hoeveel jullie om hem geven!

57. Bedankt voor jullie verjaardagswensen namens mijn zoon. Ik zie de meesten van jullie niet vaak, maar het maakt hem blij te weten dat jullie aan hem denken. Ik hou van iedereen die dit doet!

58. Ik wil u bedanken voor alle verjaardagswensen namens mijn zoon, die op zakenreis is. Hij waardeert ze echt allemaal. En omdat je er voor hem was toen hij je het meest nodig had, wil ik je bedanken.

59. Bedankt allemaal voor de verjaardagswensen die ik namens mijn zoon heb ontvangen. Het betekent zoveel voor hem en mij. We waarderen jullie vriendelijkheid.

60. Bedankt voor al jullie lieve verjaardagswensen namens mijn zoon. Ik ben blij dat we met iedereen contact hebben en ik waardeer het dat iedereen de tijd neemt om hun liefde te sturen.

61. Bedankt voor alle goede wensen namens mijn zoon. Hij waardeert uw inspanningen echt, en ik ook. Hij is een gelukkige jonge man om zulke geweldige mensen in zijn leven te hebben.

62. Bedankt voor alle mooie verjaardagswensen voor mijn zoon. Hij vond het erg leuk om al jullie teksten, e-mails en Facebook-berichten te ontvangen. Hij is altijd zo’n geweldig mens geweest en groeit op tot een knappe man met een aanstekelijke lach!

63. Iedereen bedankt voor de verjaardagswensen. Jullie hebben geen idee hoeveel ze voor ons betekenen.

64. Bedankt om mijn zoon op een of andere manier een gelukkige verjaardag te wensen. Hij had een geweldige dag en heeft veel gelachen. Hij heeft ook erg genoten van zijn cadeau.

65. Dank u allen voor uw hartelijke wensen. Mijn zoon is blij te horen hoeveel jullie om hem geven, en hij geniet ook van de stortvloed aan cadeaus. Allemaal bedankt.

66. Iedereen bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Het betekent veel voor ons beiden om te weten dat zoveel mensen om hem geven. We hebben veel geluk met zo’n mooi, gelukkig en aardig jongetje.

67. Iedereen bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Het is altijd fijn om te horen van mensen die je in de loop der jaren hebt gekend, vooral op zo’n speciale dag als zijn verjaardag, en nog meer als ze hem het beste wensen.

68. Iedereen bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Hij had een leuke dag en was enthousiast om met zijn grootouders over zijn cadeaus te praten. De kaart die je hem stuurde maakte zijn dag goed.

69. Iedereen bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Het maakte hem niet alleen blij, maar hij was ook dankbaar. Ook bedankt voor de cadeaus, ze zullen goed gebruikt worden!

70. Ik dank u allen hartelijk voor de verjaardagswensen die u stuurde voor de 27e verjaardag van mijn zoon. Mijn zoon is verbaasd over het aantal goede wensen die hij ontving. Ik vertelde hem dat hij veel loyale, gulle en zorgzame vrienden heeft.

71. Bedankt voor alle verjaardagswensen die je naar mijn prachtige zoon hebt gestuurd,

72. Bedankt voor de mooie verjaardagswensen voor mijn zoon. Hij geniet er echt van om naar alle foto’s op Facebook te kijken en iedereen te zien posten hoe oud hij nu is.

73. Bedankt voor de verjaardagswensen. Ik geef ze hem vandaag en hij zal slapen met een grote glimlach op zijn gezicht. Bedankt dat je altijd om hem geeft en hem geliefd laat voelen, niet alleen op zijn verjaardag maar elke dag van zijn leven.

74. Bedankt voor de goede wensen voor de verjaardag van mijn zoon, ik waardeer het echt.

75. Bedankt aan iedereen die mijn zoon een gelukkige verjaardag wenste. Het was heel lief van jullie allemaal, en ik ben zo dankbaar dat ik zulke aardige vrienden heb.

76. Iedereen bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Hij vond het erg leuk om zichzelf op zoveel foto’s te zien en de lieve berichtjes te lezen. Dank aan degenen die hem een kaart stuurden en degenen die ondersteunende geschenken gaven. We zijn echt dankbaar en waarderen het dat hij zulke liefdevolle mensen om zich heen heeft!

77. Iedereen bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Hij heeft een prachtige verjaardag vandaag, en dit is mogelijk gemaakt door zijn vrienden, leraren, schoolpersoneel en familieleden.

78. Bedankt allemaal voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Ik weet zeker dat hij nu zijn taart eet en erg dankbaar is dat hij zoveel vrienden op Facebook heeft.

79. Bedankt voor de prachtige verjaardagswensen namens mijn zoon. Hij had een geweldige dag omdat hij die kon doorbrengen met zijn familie en vrienden die hem aanbidden. Bedankt om me eraan te herinneren dat hij niet alleen is op deze reis die we leven noemen.

80. Bedankt voor al je verjaardagswensen voor mijn zoon. Hij was zo blij toen hij ze las! We zijn erg dankbaar voor de verjaardagswensen!

81. Bedankt voor uw verjaardagswensen voor mijn zoon. Het betekent de wereld voor ons om te weten dat er van hem gehouden en aan hem gedacht wordt. Ik vind het zo mooi dat iedereen in zijn leven gisteren aan hem dacht.

82. Iedereen bedankt om mijn zoon een gelukkige verjaardag te wensen. Hij is erg blij om zoveel mensen in zijn hoek te hebben.

83. Bedankt voor al jullie goede wensen en cadeaus namens mijn zoon. Hij heeft genoten van het lezen van alle berichten van zijn klasgenoten op Facebook. Ik moet zeggen dat hij veel geluk heeft met zoveel vrienden.

84. Terwijl ik begon te denken dat niemand mijn zoon een fijne verjaardag wilde wensen, kreeg ik twee e-mails en drie sms’jes net toen ik het wilde opgeven. Dus hartelijk dank voor de verjaardagswensen.

85. Bedankt om mijn zoon een gelukkige verjaardag te wensen. Hij is zo blij om zijn naam te zien op Facebook en in teksten van vrienden, familieleden en familie. Ik was net zo blij om zoveel mooie berichten en opmerkingen te ontvangen waarin hem op een liefdevolle manier een gelukkige verjaardag werd gewenst.

86. Dank u allen voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Hij heeft het geweldig naar zijn zin en ik ben dankbaar dat hij geweldige vrienden en familieleden heeft die om hem geven. Alles zal altijd goed gaan met jullie in de buurt,

87. Iedereen bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Hij had een geweldige dag om zijn verjaardag te vieren met familie en vrienden. De grootste glimlach op zijn gezicht was toen hij zijn cadeau van zijn oom opende…

88. Dank u allen voor uw verjaardagswensen namens mijn zoon. Hij waardeert ze zeer en deelt ze graag met mij als hij ze opent. We waarderen dat u aan hem denkt en hopen dat iedereen een gelukkig, gezond en succesvol jaar heeft. Bedankt voor uw voortdurende steun!

89. Bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Hij houdt van de cadeaus die u hem gaf en denkt aan kaarten die hij zelf kan maken om mensen te bedanken.

90. Het was zo geweldig van je om verjaardagswensen te sturen namens mijn zoon! Ik ben zo trots op hem en even dankbaar dat hij zoveel vrienden heeft die denken zoals jij. Heb een geweldige dag!

91. Bedankt. We waarderen alle verjaardagswensen. Mijn zoon is erg blij om te horen dat zoveel van zijn vrienden aan hem denken. Hij houdt heel veel van jullie allemaal.

92. Bedankt allemaal om mijn zoon een gelukkige verjaardag te wensen. Hij is zo opgewonden dat iedereen zijn verjaardag heeft erkend. Het was zijn beste dag ooit.

93. Beste vrienden en familie: Bedankt voor al jullie verjaardagswensen. Mijn zoon waardeert ze allemaal heel erg. In de dagen sinds ik zijn gelukkige verjaardagswensen op Facebook plaatste, heeft hij het erg druk gehad met het beantwoorden van berichten op Skype, dus wees geduldig met hem. Hij vindt het erg leuk om foto’s te zien van alle mooie bloemen die u hem heeft gestuurd. Geniet van dit mooie weer.

94. Bedankt allemaal voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Ik weet dat hij ouder wordt en dat betekent dat hij niet meer zoveel kaarten zal krijgen als toen hij klein was, maar het feit dat jullie de tijd namen om hem een kaart te sturen betekent veel voor hem.

95. Iedereen bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Hij moet nog wat leren maar hij is een sociale vlinder als hij het huis uit komt.

96. Bedankt voor alle verjaardagswensen die ik namens mijn zoon heb ontvangen. Veel mensen hebben de tijd genomen om hem een cadeau te sturen of een leuk briefje te schrijven. Hij waardeert het echt en jullie ook bedankt.

97. Heel erg bedankt voor al jullie verjaardagswensen namens mijn zoon. Het bracht een traan in mijn ogen wetende dat ik al zo’n geweldig netwerk van vrienden en familie heb. Heel erg bedankt!

98. Bedankt voor de hartelijke verjaardagswensen namens mijn zoon. Ik wil met u delen dat het zijn hart verwarmde om ze allemaal te lezen. Hij is een zeer emotionele jongen, dus dank u voor het laten vloeien van gelukkige tranen.

99. Bedankt voor alle verjaardagswensen voor mijn zoon. Hij waardeert ze echt en het maakt dat hij zich gelukkig en geliefd voelt.

100. Bedankt, bedankt en nog eens bedankt voor alle verjaardagswensen. Mijn zoon was erg blij om te zien dat zijn vrienden en familie hun verjaardagswensen met hem deelden op Facebook. Hij voelt zich zo geliefd en gewaardeerd.

101. Bedankt. We weten dat de verjaardagswensen geen vervanging zijn voor alle dingen die mijn familie en ik beter zouden moeten doen. Het meest ontroerende is jullie steun, en de gedachten die jullie in de berichten zetten, ook al hebben we elkaar niet persoonlijk ontmoet; het betekent veel voor ons. Nogmaals bedankt, van mijn zoon en zijn ouders.

102. Bedankt voor alle mooie verjaardagswensen. Ik heb ze in een plakboek gedaan zodat mijn zoon ze kan zien en lezen als hij ouder wordt.

103. Bedankt iedereen voor het sturen van de groeten aan mijn zoon. Hij houdt ervan om mijn laptop te delen om alle berichten door te nemen. Zijn ogen lichtten op bij het zien ervan en hij zei dat het de coolste verjaardag ooit was.

Ik hoop dat je hebt genoten en de beste hebt gekozen uit deze bedankjes voor de verjaardagswensen namens mijn zoon. Bedankjes sturen naar mensen die uw zoon een gelukkige verjaardag hebben gewenst is een van de beste manieren om hen te waarderen.

Voel je vrij om te delen en laat je commentaar achter in de commentaarsectie.