Dank U God Voor Mijn Broer

Thank You God for My Brother Quotes

Broers zijn de helden die we voor onszelf kiezen. Ze helpen ons leven vorm te geven en geven ons doel en warmte waar dat voorheen niet was. Ze zijn er voor ons als we worstelen met onze demonen, en ze kunnen vaak zeer trouwe metgezellen zijn.

De sleutel is om altijd aanwezig te zijn in je broederschap, een plek te bieden om samen te groeien als broeders en zusters, en God te danken dat hij hen in je leven heeft gebracht. Ze hebben je geleerd hoe je sterk, dapper en medelevend kunt zijn. Ze lieten je de moed zien om je angsten onder ogen te zien, en de kracht om ze te overwinnen.

Deze dank u God voor mijn broer citaten hieronder zijn er om u te helpen God te bedanken voor de kans om een broer te hebben. Of hij nu je grote broer, kleine broer of schoonbroer is, je kunt deze citaten voor hem gebruiken om je dankbaarheid te tonen voor het feit dat je broer een deel van je leven is.

Dank U God voor mijn broer

Dank U, God, dat U de geboorte van mijn broer hebt toegestaan. Ik geniet er altijd van om hem in huis te hebben, en zijn grappige en liefdevolle persoonlijkheid brengt altijd een glimlach op mijn gezicht. Dank U dat U mij gezegend hebt met zo’n geweldige broer, die niet alleen intelligent is, maar ook vriendelijk en meelevend.

1. Bedankt voor mijn broer. Ik denk veel aan hem en voor de geweldige tijden die we met elkaar hebben. Hij maakt me zo aan het lachen, en ik ben elke dag dankbaar dat hij in mijn leven is.

2. Lieve God, dank U dat U mij gezegend hebt met een geweldige broer. Hij is de beste, en ik zal hem volgend jaar missen als hij gaat studeren.

3. Bedankt voor mijn broer. Zonder hem in mijn leven, zou het niet hetzelfde zijn. Hij daagt me uit, steunt me en maakt me een beter mens. Ik ben dankbaar dat we familie zijn.

4. Heer, ik dank u voor mijn broer. Hij heeft zoveel voor me gedaan en is er altijd voor me geweest. Ik hou heel veel van hem. Laat er geen einde komen aan onze goede dagen samen.

5. Bedankt dat u me gezegend hebt met zo’n geweldige broer. Hij is de beste broer die iemand ooit zou kunnen hebben. Hij houdt ervan om te plagen, maar hij wil alleen dat we samen lachen. Ik ben zo gezegend om hem als mijn broer te hebben.

6. Bedankt voor mijn broer. Ook al waren we twee totale tegenpolen, ik eindigde met iemand die me uitdaagde een beter mens te zijn en mezelf voorbij mijn comfortzone te duwen. Het is niet altijd makkelijk geweest tussen ons, maar ik geloof in je vermogen om alle uitdagingen in ons leven samen te overwinnen.

7. Ik wil God bedanken dat hij me een broer heeft gegeven die zo geweldig is als jij. Ik kon altijd op je rekenen, voor alles wat ik nodig had. Nooit liet je me in de steek, en daar ben ik je zo dankbaar voor. Ik hou van je.

8. Dank U, God, dat U mij een broer hebt gegeven. Hij pakte me op als ik down was, en deed alles om te zorgen dat het goed met me ging. Hij is altijd een sms of telefoontje verwijderd. Dank U dat U me heeft laten zien hoe goed een broer kan zijn.

9. Bedankt dat je mijn broer was. Je hebt me altijd gesteund en me aangemoedigd om te doen wat ik wil in het leven. Ik weet niet wat ik zou doen als jij er niet was om me aan te moedigen.

10. Bedankt dat ik een broer als jij mag hebben. Je bent bemoedigend, grappig en een geweldig voorbeeld om te volgen. Ik hou van je advies, en als ik je hoor klagen over je vrienden voel ik me beter als ik ongelukkig ben.

11. Bedankt voor al die jaren dat je me hebt laten lachen, me hebt geïnspireerd en er voor me was. Ik weet niet wat ik zou doen zonder zo’n geweldige vriend als jij.

12. Dank u God voor mijn broer. Ik waardeer het dat hij er altijd voor me was als ik hem nodig had. Ik hou van je, broer.

13. Lieve God, dank U voor mijn broer. U heeft voor ons gezorgd en ervoor gezorgd dat we veilig en gelukkig zijn. Ook al kan mijn broer soms lastig zijn, hij is ook een goede vriend voor mij. Ik hou heel veel van hem.

14. Bedankt voor mijn broer. Je bent mijn beste vriend sinds we klein waren, en dat ben je nog steeds. Je bent de beste broer ooit. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten.

15. Dank U, God, dat U mij een geweldige broer geeft, en voor hem zorgt. Ik bid dat U hem veilig en gezond houdt, en dat U hem toestaat vreugde te vinden in alles wat hij doet.

16. Bedankt dat je mijn broer bent. Je was zo aardig en bood me je schouder aan wanneer ik die nodig had. Ik bid dat God jou en onze familie blijft zegenen terwijl we door het leven reizen.

17. Lieve God, dank U dat U mij een geweldige broer hebt gegeven. Dank U dat U mij een broer als U geeft. Ik ben erg dankbaar om een vriend en bemoediger in mijn leven te hebben.

18. Uw gevoel voor humor brengt me dagelijks vreugde, uw wijsheid helpt me door moeilijke tijden te navigeren. Je bent een geweldig voorbeeld van hoe je als een echte christen moet leven, en hoe je goed van mensen moet houden. Ik kijk meer tegen je op dan tegen wie dan ook in mijn leven.

19. Bedankt dat je mijn beste vriend bent, en dat je me bijstaat bij de overgang naar een nieuwe rol in deze wereld. Mijn hart voelt vrede wetende dat je er bent om te helpen. Je bent de beste broer die iemand ooit zou kunnen hebben.

20. Bedankt voor je glimlach. Je bent al een geweldige dokter, maar je glimlach is aanstekelijk. Bedankt voor het luisteren naar mijn broederlijk advies, en bedankt dat ik deel mag uitmaken van alle belangrijke momenten in je leven.

21. Ik ben God dankbaar dat hij ons zoveel jaren geleden heeft samengebracht. We hebben een geweldige relatie, en ik hoop dat die door de jaren heen blijft bestaan.

22. Bedankt dat je mijn broer bent. Je bent de beste vriend die ik me kan wensen. Als ik verdrietig ben, maak je me blij. Als ik boos ben, weet jij me te kalmeren. Als ik ruzie wil maken, lach je en maak je alles goed. Als ik een probleem heb, geef je me goede raad. Ik dank God voor jou.

23. Dank U, God, voor mijn broer. Hij is zo’n geweldig persoon om in mijn leven te hebben. Ik denk niet dat ik door deze wereld zou komen zonder hem aan mijn zijde.

24. Dank U, God, dat U mij een geweldige broer hebt gegeven. Hij vertelt me altijd hoe trots hij is op mijn prestaties en hoe blij hij is met mijn toekomstige succes. Ik ben zo gezegend dat ik het allemaal met hem kan delen.

25. Bedankt voor mijn broer. Niet iedereen heeft een broer zo geweldig als de mijne, maar ik heb geluk dat ik jou heb. Je bent er altijd voor me als ik hulp nodig heb, en ik waardeer alles wat je voor me doet.

26. Bedankt voor mijn broer, die een grote invloed op mijn leven heeft gehad. Je bent er altijd voor me geweest toen we opgroeiden, en ik ben zo blij dat ik het leven nu met je kan delen.

27. Bedankt voor mijn broer. Ik weet nog dat we kinderen waren, en jij stenen in de rivier gooide. We kwamen huilend thuis bij mama en papa. Dank u, God.

28. Bedankt voor mijn broer. Wat er ook gebeurt in het leven, mijn broer is altijd een van de mensen op wie ik reken. Hij is nooit bang om me te vertellen wat hij denkt, en hij maakt me elke dag aan het lachen met zijn verhalen. Ik hou heel veel van hem.

29. Mijn broer is de meest geduldige en vriendelijke man die ik ken. Ik kan nog uren doorgaan over hoeveel hij voor mij en mijn familie betekent. Bedankt dat je er altijd bent.

30. Bedankt voor mijn broer. Ik weet niet waar we zouden zijn zonder hem. Hij is het middelpunt van ons gezin, zorgt voor ons allemaal en is gewoon een goede broer. Bedankt voor alles wat hij doet.

31. Dank u God dat u mij een broer heeft gegeven. Hij is één van mijn beste vrienden. We lachen zoveel samen, en ik voel me beschermd als we samen zijn.

32. Je hand voor het eerst vasthouden was een van de mooiste momenten in mijn leven. Ik heb nooit geweten dat jou knuffelen of je zien opgroeien zo’n eer zou zijn. Bedankt dat je mijn broer bent, en God zij geprezen dat hij je naar mij heeft gestuurd.

33. Bedankt dat je me een broer hebt gegeven die zoveel op me lijkt. We hebben veel plezier samen en zijn er voor elkaar in de slechtste tijden.

34. Bedankt dat ik een geweldige broer heb om mee te chillen, zoals jij. Bedankt dat je me altijd kleren leent, ook al zijn het kleren van mijn broer. Bedankt dat je zo’n geweldige grote broer bent.

35. Dank u God voor mijn broer. Hij is zo’n geweldig persoon. Als ik iemand nodig had om vertrouwelijk mee te praten, was hij er. Ook als ik iemand wilde om een spelletje mee te spelen, wilde hij dat altijd doen. Hij heeft me veel geholpen in het leven, en ik ben eeuwig dankbaar dat ik hem in mijn leven heb.

36. Dank U God voor mijn broer. U hebt ons elkaar gegeven, en zoveel meer, en ik bid dat U ons nog vele jaren gelukkig laat zijn.

37. Dank U, God, voor mijn broer. Hij is zo’n geweldig persoon. Ik ben zo blij dat ik iemand heb om op te vertrouwen, en iemand die van me houdt. Dank U dat U mij gezegend hebt met hem in mijn leven. Dank U, God, voor alles.

38. Dank u God voor onze broer. Hij maakt me aan het lachen, en we hebben veel plezier samen. Hij is altijd in een goed humeur, wat iedereen om hem heen gelukkig maakt. Dank u, lieve God. Ik hou heel veel van hem.

39. Dank u God voor mijn broer. Ik weet dat zorgen voor iemand die niet voor zichzelf kan zorgen niet makkelijk was. Dank u dat u de moeite deed. Bedankt dat je positief blijft, geduldig bent en geeft. Ik ben erg blij dat ik jou als broer heb.

40. God, dank u voor het geven van mijn broer. Hij maakte me gek toen ik klein was, maar nu kan ik me geen leven zonder hem voorstellen.

41. Dank U God dat U mij gezegend hebt met een meelevende broer. Ik was niet zeker over het hebben van een jongere broer, maar hij is alles voor mij. Hij doet altijd moeite en neemt de tijd om met me te praten en me te steunen. Ik hou van hem, ook al plaag ik hem vaak.

42. Bedankt God, dat je me gezelschap hield als ik dat nodig had, en dat je me op je favoriete muziek hebt gewezen toen ik jonger was. Je hebt enkele van mijn mooiste herinneringen gemaakt. Bedankt dat je mijn broer bent.

43. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Ik kan er altijd op rekenen dat je luistert en begripvol bent. Bedankt voor al je broederlijke daden van vriendelijkheid. Van het beantwoorden van mijn vragen, me advies geven, me helpen met klusjes, en me zelfs een lift geven als ik het nodig heb. Je bent de beste grote broer ter wereld.

44. Bedankt om hard te werken en succesvol te zijn. Ik ben zo trots op je, en het voorbeeld dat je onze broers en zussen geeft. Je hebt ons allemaal geholpen ons beter te voelen over onszelf, en niet op te geven als we voor een uitdaging staan. Ik hou van je.

45. Bedankt om voor me te zorgen wanneer ik het nodig had, en om er te zijn wanneer ik moest praten. Je bent mijn grootste fan en moedigt me altijd aan.

46. Bedankt voor alle mooie momenten die we delen, zelfs in onze vrije tijd na al die jaren. Ik weet dat we niet altijd perfect zijn, maar het voelt alsof we dichtbij zijn.

47. Dank u God voor mijn grote broer. Hij is de beste persoon die ik ken, ook al is hij niet perfect. Hij is er altijd voor me, wat er ook gebeurt, en we hebben zoveel plezier samen. Ik waardeer alles wat hij voor me doet.

48. Dank U, God, voor mijn broer. Ik weet niet wat ik zonder hem zou moeten. Hij is er altijd voor me, en hij is een geweldige vriend voor me geweest. Ik ben zo dankbaar voor de familie die U mij gegeven heeft.

49. Lieve God, dank U voor het geven van mijn broer aan mij. Hij is de beste broer – slim, grappig en knap. Mijn broer is een heel goed mens.

50. Lieve God, dank U dat U mij een broer hebt gegeven om van te houden en mee te lachen. Het is zo leuk om met hem op te groeien. Ik had me geen betere broer kunnen wensen.

51. Ik wil God bedanken dat hij me een broer heeft gegeven. Ik weet dat het afgezaagd klinkt, maar ik weet zeker dat je weet hoeveel je voor me betekent. Je bent er altijd voor me als ik je nodig heb, en beschermt me tegen kwaad zoals een oudere broer zou moeten doen. Bedankt dat je in mijn leven bent.

52. Dank U God dat U mij gezegend hebt met een geweldige broer. Hij is er altijd om me beter te laten voelen als ik down ben, en om te luisteren als ik iemand nodig heb om mee te praten.

53. Bedankt dat je ervoor zorgt dat ik niet eenzaam ben, en me altijd mee uit vraagt. Bedankt dat je niet aandrong toen ik zei dat ik nog niet klaar was voor afspraakjes. Bedankt dat je er was op elk familie kerstfeest, bruiloft en begrafenis. Je bent mijn broer, en ik hou zoveel van je.

54. Dank U God voor het geven van mijn broer. Bedankt dat je me een broer hebt gestuurd waar ik altijd op kon rekenen. Ik heb zoveel goede herinneringen aan mijn kindertijd en tienerjaren omdat jij er was om me door alles heen te helpen.

55. Je bent een groot deel geweest van wie ik nu ben, en daarom ben ik wie en wat ik nu ben. Ik dank God voor jou.

56. Ik ben zo blij dat ik jou als broer heb. Je bent er altijd voor me. Ik had het nooit zover kunnen schoppen zonder jouw steun en hulp. Bedankt dat je er altijd was, zelfs als ik er niet was.

57. Bedankt dat je me het vertrouwen in de mensheid niet doet verliezen. Bedankt dat je mijn vertrouweling bent, iemand waarmee ik kan praten in moeilijke tijden, bedankt dat je de sterkste man bent die ik ken.

58. Lieve God, dank U voor mijn broer, en alle tijd die we samen doorbrachten als kind. Ik wilde U bedanken dat U hem aan mij hebt gegeven, ook al hadden mijn ouders na hem geen kinderen meer. Ik ben erg dankbaar dat hij mijn broer is. Hij past altijd op me en helpt me uit lastige situaties. Ik hou van en waardeer zijn aanwezigheid in mijn leven. Bedankt.

59. Dank u God dat u voor mijn broer zorgt. Hij is de enige die aan mijn zijde staat, wat er ook gebeurt. Ik hoop dat God me zegent met veel broers zoals hij.

60. Dank u God voor mijn broer. Hij is de beste persoon die ik ken, en ook al zijn we erg verschillend, hij betekent veel voor me. Ik waardeer hem voor al zijn liefde, steun en vrolijkheid.

61. Bedankt voor mijn broer. Hij is een goede man, hij houdt van zijn familie en blijft uit de problemen. Ik ben zo blij dat hij in mijn leven is.

62. Dank u God voor het geven van mijn broer. Ik ben erg close met hem, en hij doet zoveel voor me. Zonder hem zou ik de moeilijke tijden in het leven niet kunnen doorstaan. Dank U dat U hem in mijn leven bracht, en mij deel laat uitmaken van een eeuwigdurende relatie met hem.

63. Dank U God voor het geven van mijn broer. Ook al maakt hij me soms gek, ik waardeer wat een geschenk U mijn familie gaf door hem aan ons te geven. Hij is een geweldige man, en ik hou heel veel van hem.

64. Dank U God dat U mij gezegend hebt door mij, mijn geweldige grote broer te geven. Hij is zo’n groot voorbeeld voor mij. Hij was er voor me toen ik klein was, hielp me met huiswerk en hield me thuis gezelschap als mama en papa aan het werk of weg waren. Ik hou zoveel van hem.

65. Dank u God dat u over mijn broer waakt en hem veilig houdt. Moge zijn zegeningen en geluk blijven groeien.

66. Dank U Heer dat U mij gezegend hebt met de beste broer die iemand zich kan wensen. Dank U dat U mijn broer naar mij hebt gestuurd. Ik wil dat hij altijd gezond en gelukkig is, en een goed voorbeeld is voor ons volk.

67. Dank u God voor het sturen van mijn broer. Hij is er altijd voor me als ik iemand nodig heb om naar te luisteren of advies te geven. Hij is een geweldige broer.

68. Lieve God, dank U dat U mijn broer zo geweldig heeft gemaakt. U gaf hem het talent om te voetballen, en videospelletjes, en een goed gevoel voor humor. Plus, hij is erg grappig. Ik ben dankbaar dat we elkaar hebben.

69. Dank u God dat u mij zo’n geweldige broer heeft gegeven. Hij is zo aardig, behulpzaam en nooit negatief. Hij zegt me altijd dat er goede dingen zullen gebeuren, en hij is altijd blij.

70. Bedankt dat je mijn grote broer was. Ik zou niet de persoon zijn die ik nu ben zonder jouw hulp, jouw steun en alle mooie herinneringen. Je bent een geweldig rolmodel, en ik hou zoveel van je. Prijs de Heer dat hij ons elkaar heeft gegeven.

71. Dank u God voor mijn broer. Hij is er altijd om me op te bouwen en me te laten zien dat het leven de moeite waard is. Mijn lichtpuntje.

72. Dank U God dat U mijn broer in mijn leven heeft gebracht. Hij geeft me zoveel vreugde, en ik ben erg blij dat hij er is.

73. Dank u God voor het geven van mijn broer. Ik zal hem altijd dankbaar zijn, en de mooie relatie die we met elkaar hebben. Hij is iemand die altijd zijn best voor me doet als ik hulp nodig heb, hij is ondersteunend en bemoedigend, hij heeft altijd iets goeds te zeggen over alles en iedereen die hij tegenkomt, hij is iemand die loyaal en betrouwbaar is, die zijn laatste dollar met je zal delen als je daarom vraagt, maar je nooit in de steek zal laten.

74. Bedankt dat je een geweldige broer bent. Ik ben altijd dankbaar dat we elkaar hebben in onze grote familie.

75. Bedankt voor het sturen van mijn broer. Hij is me erg dierbaar, en ik hou erg veel van hem. Bedankt dat je een grote hulp voor me bent, zelfs als ik het niet verdien.

76. Ik ben dankbaar voor mijn broer. Hij motiveert me om een beter mens te zijn, te werken aan mijn zwakke punten en niet op te geven waar ik in geloof.

77. Dank U God dat U de meest geweldige man in mijn leven bracht. Ik zal altijd onthouden dat ik zonder hem niet de persoon zou zijn die ik nu ben. Zijn vrijgevigheid, vriendelijkheid en wijsheid inspireerden mij om een beter mens te worden nu ik in zijn voetsporen treed.

78. Bedankt dat je er altijd bent en me stimuleert om geweldige dingen te doen. Je bent zo toegewijd, hardwerkend en positief, er is nooit een saai moment met jou. Ik hou ervan hoe je me altijd pusht om meer te doen en het leven beter te maken.

79. Dank u God voor het zegenen van mijn familie met zo’n geweldige broer. Hij is erg aardig, gul en ondersteunend. Ik ben echt gelukkig om hem in mijn leven te hebben.

80. Dank U, God, voor mijn geweldige broer. Het is fijn om te weten dat ik nooit alleen ben, en dat ik altijd op hem kan rekenen.

81. Dank U, God, voor deze geweldige broer. Ik ben dankbaar omdat je er altijd bent om naar mijn zorgen te luisteren en me te helpen met mijn problemen; je bent mijn beste vriend. Bedankt dat je me altijd aan het lachen maakt; als ik down en blauw ben, zal jouw grap me altijd opvrolijken.

82. Bedankt dat je er bent als ik troost nodig heb; bedankt dat je me als een dame behandelt. Bedankt om me te beschermen tegen de slechte kant van het leven; bedankt om me te beschermen. Bedankt voor de goede zorgen voor onze moeder; bedankt voor de zorg voor haar gezondheid. Bedankt dat je ons gezin bijstaat; bedankt dat je doet wat goed voor ons is.

83. Dank U, God, dat U mij zo’n broer hebt gegeven. Hij is zo lief, zo aardig, en zo’n geweldig persoon om in de buurt te hebben, vooral als ik hulp nodig heb met dingen. Ik voel me veilig en ik hou ervan tijd met hem door te brengen, uit te gaan en plezier te maken.

84. Ik ben dankbaar dat God mij jou als mijn broer gaf. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Ik hou heel veel van je.

85. Dank U God dat U mij gezegend hebt met de beste broer. Hij is er op zoveel manieren voor me geweest. Ik kan met hem over alles praten. Hij is er altijd als ik hulp nodig heb of gewoon een vriend om in vertrouwen te nemen. Dank u dat u in mijn leven bent.

86. Bedankt voor mijn broer. Ik ben zo dankbaar dat we samen zijn opgegroeid en zoveel mooie herinneringen hebben gedeeld. Je was er voor mij als een grillige rots midden in de oceaan.

87. Bedankt voor mijn broer. Jij en ik hebben onze meningsverschillen gehad, maar we lossen ze altijd op, en ik weet dat je de beste broer bent die er is.

88. Bedankt dat je mijn broer bent. Toen ik klein was, dacht ik dat we nooit met elkaar overweg zouden kunnen, maar nu kan ik me geen leven zonder jou voorstellen. Je maakt me aan het lachen als ik het nodig heb, en deelt je ervaringen met me om me te helpen in het leven. Bedankt dat je er bent als ik je het meest nodig heb.

89. Bedankt dat je mijn broer bent, aan wie ik alles kan vertellen. Bedankt voor alle keren dat je met me hebt gehuild, met me hebt gelachen en me hebt gesteund in alles wat ik doe. Bedankt voor alles.

90. Dank U God voor mijn broer. Hij is een geweldig mens, een echte man van God die anderen helpt en anderen altijd op de eerste plaats zet.

91. Dank u God dat u mij zo’n geweldige broer heeft gegeven. Hij is zo ondersteunend, behulpzaam en bemoedigend geweest door de jaren heen. Ik voel me gezegend met hem in mijn leven.

92. Bedankt voor de voortdurende veiligheid en bescherming van mijn broer. Het is niet makkelijk om politieagent te zijn. Ik weet dat het soms eng is, maar we waarderen alles wat u doet om ons veilig te houden.

93. Heel erg bedankt voor mijn lieve broer. Hij zorgt altijd voor me en maakt me gelukkig. Hij is een geweldige beschermer en vriend, en ik zal altijd van hem houden, wat er ook gebeurt. Dank U dat U mij gezegend hebt met zo’n geweldige broer om op te vertrouwen.

94. Bedankt voor een goede gezondheid en mijn broer. Ik ben erg dankbaar voor de dag dat hij werd geboren. Hij is niet alleen een broer, maar ook een beste vriend.

95. Bedankt dat je de beste broer bent die ik me ooit had kunnen wensen. Ik voel me zo geliefd en gesteund door jou, en weet dat je er altijd voor me zult zijn als ik je nodig heb. Je bent een geweldig rolmodel, en ook al zijn we verschillend, op de een of andere manier lukt het ons altijd om dingen voor elkaar te krijgen. Bedankt voor al je harde werk; het is niet onopgemerkt gebleven.

96. Dank U God dat U mij zo’n geweldige broer hebt gegeven. In tijden als deze ben ik dankbaar dat U mij er laat zijn voor mijn broers en zussen.

97. Bedankt voor mijn broer. Omdat hij van me hield en me beschermde, me overal heen stuurde en in het algemeen een geweldig persoon was die ik met trots ken.

98. Bedankt dat je mijn broer bent. Je bent aardig en attent, je bent er altijd voor me als ik ergens hulp bij nodig heb. Bedankt dat je er altijd bent in goede en slechte tijden. Ik hou heel veel van je.

99. Bedankt dat ik een broer als jij heb gekregen. Hoeveel we ook gevochten en geruzied hebben, ik waardeer het dat je er bent. Ik weet dat ik altijd op je kan rekenen. Je bent een uitstekend voorbeeld van wat een man zou moeten zijn.

100. Ik wilde God nogmaals bedanken dat hij me een broer heeft gegeven. Wanneer ik iemand nodig heb om plezier mee te maken of gewoon iemand om mee te praten, ben je altijd beschikbaar. En hoewel we het niet altijd over alles eens zijn, ben je nog steeds mijn favoriete persoon om mee te debatteren. Ik ben erg dankbaar dat God me zo’n geweldige broer heeft gegeven.

Hallo daar. Ik hoop dat dit je goed bevalt. Wat vond je van de dank u God voor mijn broer citaten daarboven? Ik weet zeker dat ze je een goed gevoel gaven.

Laat me weten wat je ervan vindt, door je commentaar hieronder te plaatsen. Bedankt.