Dank U Heer Voor De Veilige Bevalling

Thank You Lord for Safe Delivery Quotes

We hebben allemaal situaties meegemaakt waarin we hulp nodig hadden van God, die er voor ons is wanneer we die nodig hebben, en die ons de kracht en de leiding geeft die we nodig hebben om te slagen!

We moeten de Almachtige altijd dankbaar zijn dat hij ons door een moeilijke tijd heen helpt. Of het nu gaat om het ondergaan van een operatie, het beschermen van ons tegen bepaalde problemen of het helpen bij het veilig ter wereld brengen van kinderen. We zouden hem veel vaker moeten bedanken.

Het krijgen van een baby is een wonder, een intens emotioneel en trots moment in ieders leven. Ouders zijn uiterst dankbaar voor hun kinderen wanneer zij ter wereld komen en dit maakt dat trotse moment nog gedenkwaardiger door de Heer te danken.

Mensen, vooral ouders en artsen, zijn God vaak dankbaar voor een veilige bevalling, omdat het ter wereld brengen van een nieuw leven een grote zaak is. Het belang hiervan kan niet worden onderschat als een manier om God te danken voor het geschenk dat Hij je heeft gegeven.

Hier zijn enkele van de mooiste en nuttigste Dank U Heer voor de veilige bevalling citaten die je kunt gebruiken om te delen met anderen die ook net veilige bevallingen hebben gekregen:

Dank U Heer voor de veilige bevalling.

Bedankt dat je me zo goed hebt gehouden tijdens mijn zwangerschap. Ik ben dankbaar voor elke kras minder en korstloze bult en hoe mijn lichaam zelfs na het lange proces nog intact is.

1. Dank U, Heer, voor een veilige bevalling. Ik ben dankbaar dat ik mijn kleintje direct na de geboorte kan zien. Dank U dat U mij zegent met een gezonde baby, waarvan ik nu al kan zeggen dat hij een vreugde is en veel geluk in deze wereld brengt.

2. Dank U, Heer, voor een klein bundeltje vreugde. Ik ben U zo dankbaar dat U mij de kracht geeft om onze baby te dragen en hem veilig ter wereld te brengen. Ik weet dat het geen gemakkelijke taak is, omdat ik verre van perfect ben, dus dank U dat U dit mogelijk maakt.

3. Dank U, Heer, dat U mij toestond dit prachtige kind te krijgen. Ik weet dat mijn lichaam pijn had, maar ik voel Uw troost in dit prachtige geschenk dat U mij gaf toen zij eindelijk uit mijn lichaam was. Ze is veilig geboren en ik hoop dat ze voor altijd gelukkig zal zijn.

4. Bedankt voor de veilige bevalling van onze baby. Door uw werk, hebben we weer een familielid om van te houden. We zijn zo dankbaar.

5. Dank U, Heer, dat U deze zwangerschap zo gezond hebt gemaakt. Ik heb er naar uitgekeken om onze baby te ontmoeten, en U hebt me bij elke stap geholpen.

6. Bedankt voor de veilige bevalling van mijn baby. Ik weet dat het een groot risico was, maar je was er. Dank u voor alle hulp en interventie die u deed. Bedankt dat je altijd je armen om me heen slaat als ik hulp nodig heb en bedankt voor dit kind.

7. Dank U, Heer, dat U over mij en mijn kleintje waakt. Dank U wel dat U mij een mooie en gezonde babyjongen hebt gegeven. Ik kan niet onder woorden brengen hoe blij ik ben dat hij er is.

8. Bedankt voor alles wat me omringt. Ik had een zeer veilige zwangerschap en bevalling. Ik ben dankbaar voor elk van mijn kinderen. Ik ben ook dankbaar voor mijn man, die me zo heeft gesteund, een familie die er voor me was tijdens de moeilijke bevalling en vrienden die met me hebben gevierd na de wonderbaarlijke geboorte van mijn zoon.

9. Heer, dank u wel dat u de medische staf en mijn man hielp de baby veilig ter wereld te brengen. Ik heb geen woorden om mijn dankbaarheid uit te leggen.

10. Dank u voor de veiligheid van mijn zwangerschap. Wat een prachtige zegen is het om dit kind in mij te dragen. We zijn zo opgewonden over het kind waarmee U ons gezegend hebt. We kunnen niet wachten

11. Bedankt dat ik moeder ben geworden. Ik weet dat ik nog jong ben, en dat ik nog veel moet leren over deze grote verantwoordelijkheid, maar ik voel me gezegend. Dank U dat U mij gezegend hebt met zo’n gezonde baby.

12. Dank U, Heer, dat ik dit prachtige kind ter wereld mag brengen. Dank U dat U deel uitmaakt van het wonder dat leven is in dit prachtige nieuwe lichaam.

13. Dank u, Heer, voor uw veilige bevalling en al het geluk dat het brengt. Dank U.

14. Dank U, Heer, voor de veilige bevalling van mijn meisje. Dank U dat U haar een gezond lichaam en een gezonde geest hebt gegeven. En dank U dat U haar zegent met een geweldige persoonlijkheid, zodat ze altijd blij is en lacht.

15. Dank U, Heer, voor alles en voor mijn veiligheid tijdens mijn zwangerschap. Nu we dit prachtige meisje en uw gezegende aanwezigheid in ons leven vieren, is het gepast dat we U danken. Zegen ons en geef ons kracht om onze dochter op te voeden.

16. Dank U, Heer, dat ik een gezonde baby heb gekregen. Ik ben zo dankbaar voor haar. Ze is het beste geschenk dat U me had kunnen geven, en dank U voor de extra zegen van twee baby’s en geen complicaties.

17. Dank U, Heer, dat U mij een succesvolle bevalling hebt gegeven. Ik ben dankbaar dat alles goed is met de baby en mij.

18. Bedankt dat je me de kracht gaf om mijn zoontje op de wereld te zetten. Ik weet niet hoe ik het had kunnen redden zonder jouw aanwezigheid aan onze zijde. De liefde en steun van familie waren ook een grote troost voor ons beiden.

19. Heer, dank u dat u mij beschermt en mijn kind zonder problemen ter wereld brengt. Dank u dat u uw heilige hand op het leven van mijn kind hebt gelegd; u hebt mij gespaard voor pijn en lijden. Dank U voor deze grote zegen.

20. Dank U, Heer, dat U dit kind een deel van ons leven hebt gemaakt. Dank U dat U ons helpt zodat hij veilig en gezond ter wereld kan komen.

21. Dank U, God, dat U mij gezegend hebt met deze perfecte baby. Ik ben zo dankbaar dat hij in mijn armen ligt, veilig en gezond. Dank U dat U hem aan mij heeft gegeven.

22. Dank U, Heer, voor een veilige bevalling. Dank U dat U over mij waakte tijdens de zwangerschap en dat het een goede zwangerschap was zonder complicaties. Mijn kind is gezond en ik ben dankbaar dat ik hier kan zijn om van deze tijd te genieten en dit wonder te waarderen.

23. Dank U, Heer, voor deze prachtige dag. Dank U voor de veiligheid en gezondheid van mijn baby. Dank U voor Uw hulp tijdens de bevalling. En dank U, vooral voor de prachtige baby die ik in mijn armen mag houden.

24. Lieve Heer, dank U dat U ons veilig en gezond hield tijdens mijn zwangerschap. Dank U dat U mij voorbereid en voor ons ongeboren kind zorgt. Zegen ons met een mooie en gezonde baby!

25. Bedankt voor de veilige levering. Het was een lange, moeilijke reis naar deze dag. Maar ik kan je niet genoeg bedanken om ervoor te zorgen dat we veilig door alle obstakels zijn gekomen.

26. Dank U, Heer, dat U ons de kracht, moed en leiding geeft om mijn baby thuis ter wereld te brengen. We zijn erg dankbaar voor uw zegeningen.

27. Dank U, Heer, voor de veilige bevalling van mijn baby. Ik kan u niet vertellen hoeveel vreugde deze kleine mijn man en mij brengt.

28. Bedankt dat het proces zo soepel en moeiteloos verliep. Bedankt dat je ons gezegend hebt met een prachtige baby. We zullen goed voor hem zorgen! Bedankt voor het waarmaken van onze dromen.

29. Heer, dank u voor de veilige bevalling van onze baby. We zijn gezegend om onze baby in deze wereld bij ons te hebben. We zullen de beste ouders voor onze baby zijn en onze baby op uw manier opvoeden.

30. Bedankt om de baby veilig ter wereld te brengen. We zijn zo blij dat onze kleine meid deel uitmaakt van ons gezin en kunnen niet wachten om haar te zien opgroeien. Dank U dat U engelen stuurt om ons te helpen in onze tijd van nood, en wij danken U dat U ons zegent met Uw bescherming.

31. Bedankt om me door mijn zwangerschap heen te helpen. Ik had nooit gedacht dat ik 18 jaar geleden zwanger zou zijn, maar mijn man en ik waren er allebei klaar voor. Nu hebben we een prachtige en gezonde dochter. We zijn dankbaar dat we haar in ons leven hebben.

32. Bedankt. Ik ben zo dankbaar dat je me hielp om kalm te blijven en te ademen tijdens mijn bevalling, ook al deed het veel pijn. Bedankt dat je er was als ik je nodig had, ook al was het midden in de nacht. Dank u dat u mijn baby voor gevaar hebt behoed en dat hij gezond en sterk ter wereld kon komen. Mijn man en ik zijn erg dankbaar voor uw zegeningen.

33. Dank U voor alle nieuwe baby zegeningen die U ons geschonken heeft. Ik weet dat het lang duurde om zwanger te worden, maar het was het wachten waard. Ik ben dankbaar dat U dit kind hebt geaccepteerd, zelfs met mijn problemen. Dank U dat U mij geholpen hebt mijn zwangerschap veilig en zonder complicaties door te komen.

34. Dank u dat u mij een gezonde baby hebt gegeven. Ik ben niet altijd gelovig geweest, maar nu ken ik uw wijsheid. De artsen en verpleegsters waren erg zorgzaam, daar ben ik dankbaar voor.

35. Lieve Heer, ik wil U danken voor de veilige bevalling van mijn eerste kind. Ik wil degenen om me heen bedanken die me door de zware bevalling heen hebben geholpen.

36. Dank U voor deze pasgeboren baby. Woorden kunnen niet uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor uw genade en vriendelijkheid. Ik weet dat het geen gemakkelijke reis was voor de baby of voor mij, maar ergens diep van binnen had ik het gevoel dat alles goed zou komen, en U hield onze geesten intact. Dank U, Heer.

37. Dank U, Heer, voor deze veilige bevalling. Dank U, Heer, voor dit geschenk van een nieuw leven. Dank U, Heer, voor de veilige bevalling. Dank U, Heer, voor de mooie zegen van het moederschap.

38. Dank U, Heer, voor de veilige bevalling. Ik ben nu een nieuw mens, vrolijker en blijer zonder enig spoor van al het verdriet dat mijn verleden vertroebelde.

39. Dank U, Heer, voor een veilige bevalling. Dank U, Heer, dat U voor mijn kind zorgt en haar beschermt.

40. Dank u, Heer, voor een veilige bevalling. Ik heb gebeden en hard gewerkt om mijn lichaam gezond te houden voor deze gebeurtenis. Dank U dat U mij beschermt en behoedt voor alle schade tijdens de zwangerschap. Met heel mijn hart bid ik voortdurend voor U en dank U dat U mij op het pad van goede gezondheid houdt.

41. Bedankt voor de veilige bevalling van mijn dochter. Alles ging heel goed, en wat waren onze familieleden blij! Ik ben erg dankbaar dat we gezonde kinderen hebben.

42. Ik maak van deze gelegenheid gebruik om u te bedanken, Heer, voor een succesvolle levering. Wees ervan verzekerd dat ik mijn diensten in de toekomst gratis zal blijven aanbieden.

43. Lieve God, dank U dat U mij en mijn vrouw een veilige bevalling liet hebben. Uw geschenk van onze eerste zoon was iets dat we nooit zullen vergeten. Blijf ons begeleiden op onze reis als ouders.

44. Dank U, Heer, dat U ons een gezonde baby hebt gegeven. God gegeven kracht om door deze speciale tijd te gaan. Door alle dagen dat we samen zijn en genieten van onze bundel van vreugde.

45. Dank U, Heer, voor de veilige bevalling. We zijn erg dankbaar en blij weer een dochter te hebben. Een kind is inderdaad een prachtige zegen, iets onbetaalbaars wat de ware betekenis is van het leven op aarde.

46. Heer, ik wil U gewoon bedanken dat U mij en mijn baby veilig en gezond houdt. Uw werk is werkelijk verbazingwekkend. Dit is slechts één van de honderdduizenden wonderen die U elke dag verricht. Dank U, Heer.

47. Lieve Heer, we zijn zo dankbaar dat U ons gebed hebt gehoord en verhoord. We zijn ook dankbaar voor de dokter en de mensen die ons steunden.

48. Bedankt voor de veilige bevalling van onze baby. We hebben zo lang gesproken over het krijgen van een baby, en nu hij er is, zijn we overweldigd door dankbaarheid. Het zal niet altijd makkelijk zijn, maar we zijn zo dankbaar dat hij gezond is en lieve geluidjes in onze oren kan maken.

49. Dank U, Heer, voor het veilig ter wereld brengen van mijn baby. Dank U dat U me begeleidt en me de kracht geeft om hier doorheen te komen. Ik ben echt dankbaar en eeuwig dankbaar.

50. Dank U, Heer, dat U me bezocht toen ik in het ziekenhuis lag te bevallen. De dokters en verpleegsters waren geweldig. Dank U voor het zegenen van mijn zoon met een gezond lichaam.

51. Dank U, Heer, dat U over mij waakte toen ik mijn gezonde baby droeg. Dank U dat U hem beschermde toen ik urenlang moest bevallen. Dank U, Heer, dat U hem ter wereld bracht en minuten later ons zegende met een dochter. U bent geweldig.

52. Dank U, Heer, dat U mij het wonder van de bevalling hebt laten ervaren. Ik weet dat het niet leuk is, maar het is iets waar ik altijd dankbaar voor zal zijn. Dank U, Heer, dat U mij zo’n mooie jongen hebt gegeven. Ik hou van hem en waardeer alles wat U voor mijn familie en mij hebt gedaan.

53. Bedankt voor de veilige bevalling van onze baby. Ik weet dat het niet altijd gemakkelijk zal zijn, maar ik wil mijn best doen door mee te helpen in het huishouden en samen met U voor dit schattige kleine ding te zorgen. We zijn nu meer dan ooit dankbaar voor uw helende aanwezigheid in ons leven en hulp in tijden van nood.

54. Dank U voor een gezonde baby en een veilige bevalling. Ik was bang dat we onze baby zouden verliezen, maar U gaf me de kracht en de moed om te vechten om hem op deze wereld te zetten. Hij is zo kostbaar omdat hij hier is.

55. Bedankt dat je me veilig hield tijdens de zwangerschap. Het was moeilijk voor me om je te dragen en daarna ter wereld te brengen, maar ik ben zo blij dat we het gedaan hebben.

56. Dank U, Heer, dat U mij mijn baby op mijn verjaardag hebt gegeven. Ik ben voor altijd dankbaar.

57. Dank u voor ons meisje. Ik kan niet geloven dat ze er eindelijk is. Je hebt geen idee hoeveel we van haar houden, hoe ze ons leven verlicht, zelfs als baby. Dank U dat U ons in staat stelt kinderen te krijgen, deze dag en alle andere mogelijk maakt.

58. Lieve Heer, dank U dat U ons een gezonde en veilige baby hebt gegeven. Ik bid dat dit kind uw liefde en vriendelijkheid naar anderen zal verspreiden. Help ons alstublieft hem op te voeden tot een geweldig persoon die anderen altijd met vriendelijkheid zal behandelen!

59. Dank U, Heer, voor het veilig ter wereld brengen van mijn baby in perfecte gezondheid. Dank U ook dat we op tijd in het ziekenhuis waren. Onder Uw leiding zijn we gezegend met een gezonde baby en we zijn dankbaar voor alles wat U voor ons hebt gedaan.

60. Dank u, Heer, voor de veilige bevalling van onze zoon. Ik ben zo blij dat we een gezonde jongen hebben gekregen. Hij is als een licht dat schijnt als we naar hem kijken. U weet waarom hij zo speciaal is. Dank u voor uw hulp bij de bevalling en uw steun tijdens het hele proces. Mijn waardering gaat verder dan wat ik in woorden kan zeggen.

61. Bedankt voor de veilige bevalling. Wij waarderen de tips die U gaf om te helpen bij de bevalling, maar wij zijn vooral dankbaar dat onze dochter gezond en gelukkig is. Dank U, Heer, dat U haar in ons leven hebt gebracht.

62. Dank U, Heer, voor de veilige bevalling van mijn baby gisteren. Toen ik in de operatiekamer was, had ik veel twijfels, maar U hielp me vertrouwen te hebben en op U te vertrouwen. Mijn dokter zei dat de operatie heel goed ging en dat alles goed zou komen. Ik ben heel dankbaar, want ik had het niet overleefd als de operatie niet goed was gegaan. U bent altijd bij ons! We houden van U, Heer! Amen!

63. Dank U, Heer, voor de veilige en succesvolle bevalling van mijn baby gisteren. Ik weet dat de ervaring fysiek en emotioneel zwaar was, maar U hielp me er doorheen. Dank U ook voor het verhoren van mijn gebeden voor een gezond kind en, indien mogelijk, een kind dat zal opgroeien om U te dienen.

64. Dank U, Heer, dat U mij een succesvolle bevalling geeft. Ik weet dat U van ons houdt. Ze zijn zo schattig.

65. Dank U voor de veilige bevalling van mijn zoon, ik heb zo hard gebeden, en U hebt mijn gebeden verhoord. Hij werd geboren zonder complicaties, en ik ben dankbaar om hem te zien. U bent de meester van het leven!

66. Vandaag is mijn baby veilig ter wereld gekomen. Dank U dat U haar beschermt en haar bij ons laat wonen. Bedankt voor het zegenen van mijn familie en mij.

67. Dank U, Heer, dat U me door nog een zwangerschap heen loodst. Het duurde langer dan ik had verwacht om een gezonde baby te dragen en klaar te zijn om deze wereld binnen te gaan. Ik zal voor altijd dankbaar zijn voor Uw bescherming en leiding gedurende deze tijd. Dank aan allen die voor mijn gezondheid en die van de baby hebben gebeden tijdens dit proces.

68. Dank U dat U mij gezegend hebt met een kind. Ik weet dat het niet gemakkelijk is om een kind te dragen, maar U hebt het voor mij mogelijk gemaakt, en daar ben ik dankbaar voor.

69. Dank U, Heer, dat U mijn kind veilig en gezond ter wereld brengt. Dank U voor Uw goddelijke leiding en bescherming tijdens de zwangerschap.

70. Ik moet U danken, mijn Heer, dat U mij door de stadia van zwangerschap en bevalling heen helpt. Ik bid dat U me blijft leiden en beschermen. Bedankt voor uw hulp.

71. Bedankt dat je bij me was tijdens de zwangerschap en voor een veilige bevalling. Al mijn dokters zeiden dat alles goed ging en dat ik gezond was.

72. Dank U, Heer, voor het veilig ter wereld brengen van mijn baby. U bent een overvloedige leverancier. Ik zal U altijd verheerlijken.

73. Dank U, Heer, dat U mijn baby veilig ter wereld bracht en niets ergs liet gebeuren. Dank U voor het zegenen van mijn baby.

74. Dank u voor de veilige levering. Dank U voor Uw genade en barmhartigheid. Ik ben zo dankbaar dat alles goed is gegaan tijdens de zwangerschap.

75. Dank U, Heer, dat U mij gezegend hebt met nog een gezonde baby. Nu ze veilig en in goede gezondheid is aangekomen, voel ik me gezegend haar in mijn leven te hebben. Dank U, Heer, dat U over ons waakte op de dag van de bevalling, en ik prijs U dat U mij een meisje hebt gegeven.

76. Bedankt voor mijn nieuwe baby. Het moet een moeilijke en pijnlijke bevalling zijn geweest, maar jij hebt het mogelijk gemaakt. Ik ben dankbaar voor alles wat mijn vrouw heeft gedaan om dit mogelijk te maken. Bedankt dat je haar meer waardeert dan ik ooit zou kunnen uitdrukken.

77. Bedankt dat je er was toen ik beviel van mijn meisje. Het was stressvol, maar ik kwam er doorheen dankzij jou. Zonder U en Uw bescherming zouden we het niet zover geschopt hebben. Dank U, Heer.

78. Dank aan de hemelse vader voor de veilige bevalling, en dank aan God voor een gezond kind.

79. Bedankt dat je mijn gebeden voor de baby hebt verhoord, zodat ik weet dat hij veilig is geboren.

80. Bedankt voor het beschermen van mij, mijn vrouw en mijn baby tijdens de bevalling. Het was een enge tijd voor ons, maar u was er en we wisten dat alles goed zou komen. Bedankt dat u over ons waakte. We zijn allemaal erg dankbaar.

81. Dank U voor mijn mooie meisje. Het is dankzij uw goddelijke genade dat ze vandaag bij ons is. We voelen ons gezegend om haar als onze dochter te hebben. Dank U voor Uw liefde en genade.

82. Lieve Heer, dank U wel voor Uw hulp bij de geboorte van een gezonde baby. Prijs U voor alles wat U gedaan hebt, amen in Jezus’ naam.

83. Ik weet dat U de gever van alle dingen bent. Ik wil U bedanken voor de gezonde baby die ik net heb gekregen. Ik weet dat de dokters en verpleegsters een rol hebben gespeeld, en ik ben dankbaar voor hen die me hebben geholpen mijn kind veilig ter wereld te brengen, maar uiteindelijk was het Uw geschenk.

84. Dank u, Heer, voor de veilige bevalling van mijn baby. Ik weet dat alles goed zal gaan.

85. Dank U, Heer, dat U me veilig hield tijdens de bevalling. Ik weet dat ik dood of verlamd zou zijn als U me niet had beschermd en me door dit proces had geleid.

86. Dank U voor de veilige bevalling van onze baby en dat U ons een gezonde nieuwe kleine engel hebt gegeven.

87. Bedankt voor mijn veilige bevalling. Ik ben blij het einde van mijn zwangerschap te zien. Mijn lichaam is tot het uiterste gedreven, maar het was een van de mooiste dingen die ik in mijn leven heb meegemaakt, en ik ben erg dankbaar dat je me bij elke stap hebt bijgestaan.

88. Dank U dat U me veilig en gezond houdt. Uw barmhartigheid is elke morgen nieuw, en U heeft mij als ouder ongelooflijk gezegend.

89. Bedankt dat je me zo’n mooie baby hebt gegeven. Ik ben dankbaar voor de veilige bevalling van mijn dochter. Ik kan niet gelukkiger zijn met haar en alles wat er deze week is gebeurd, en ik weet dat er nog vele mooie herinneringen zullen zijn.

90. Dank U voor het veilig en gezond houden van mijn zwangerschap. Je hebt me gezegend met een prachtige zoon/dochter.

91. Dank u voor de veiligheid van mijn vrouw en het ter wereld brengen van onze baby. We zijn opgewonden om onze eigen familie te hebben.

92. Dank U, God, dat U er altijd voor ons bent in tijden van nood. Dank U, Heer, voor het beschermen van mijn familie tijdens de storm, en gelukkig is er niets ergs gebeurd.

93. Heer, ik ben U zeer dankbaar dat ik mijn kind kan zien en in mijn armen kan houden. Dank U voor dit wonder!

94. Bedankt voor het creëren van de perfecte ruimte voor onze baby om in op te groeien. Ik ben zo dankbaar voor alles waar je mijn familie mee gezegend hebt. Zonder uw hulp zou dit alles niet mogelijk zijn.

95. Dank U, Heer, voor de veilige levering. Ik had het niet zonder U kunnen doen. Woorden kunnen niet beschrijven hoe dankbaar ik ben voor alle hulp.

96. Dank U, Heer, dat U mijn baby veilig in mij hield. Dank U dat U voor haar zorgde terwijl ik deed wat U wilde. Dank U voor de geboorte en haar opvoeden om van U te houden en om anderen te geven zoals ikzelf. Ik ben erg dankbaar dat ze aan de buitenkant veilig is sinds de dag dat ze geboren is. Nogmaals bedankt voor alles!

97. Dank U, Heer, dat U mijn baby tot nu toe veilig en gezond hebt gehouden; ik bid U haar te zegenen met een goede toekomst.

98. Dank U, Heer, voor mijn veilige bevalling en dank U dat de engelen over mij waakten en mijn baby beschermden tijdens de bevalling.

99. Dank U, Heer, voor de veilige bevalling. Dank U dat U me door dit proces heen helpt.

100. Bedankt dat je mijn baby veilig hebt gehouden op haar reis naar de wereld. Het was niet makkelijk, en het kostte veel van je tijd en moeite. We waarderen alles wat je voor ons hebt gedaan.

Een veilige zwangerschap en bevalling is wat elke ouder en aanstaande moeder wil. Door te communiceren met je familie en vrienden en te bidden voor een veilige bevalling, krijg je alle kracht die je nodig hebt om een goede gezondheid te dragen voor moeder en kind.

Voel je vrij om deze Thank You Lord for Safe Delivery Quotes te delen, en aarzel niet om je commentaar achter te laten in de commentaarsectie. Bedankt.