Dank U Heer Voor Uw Genade En Barmhartigheid.

Thank You Lord for Your Grace and Mercy Quotes

God danken voor zijn barmhartigheid en genade is een teken van dankbaarheid, nederigheid en gehoorzaamheid. Wanneer wij God danken voor zijn barmhartigheid, erkennen wij dat hij ons iets heeft gegeven dat wij niet verdienen. Het is een daad van eerbied en vroomheid.

God danken voor zijn barmhartigheid en genade helpt ons ook om een positieve instelling te behouden, zelfs wanneer de dingen niet goed gaan in het leven. Wanneer we lijden of beproevingen meemaken, voorkomt dankzegging aan God dat we depressief of ontmoedigd raken over onze situatie. In plaats van ons te richten op wat we niet hebben of wat we willen veranderen aan onszelf of anderen, herinnert God ons eraan dat hij onze behoeften beter kent dan wijzelf en dat hij door Christus Jezus heeft voorzien in alles wat nodig is voor redding (Efeziërs 1:3-7).

Er zijn vele redenen waarom je « dank je wel » tegen God zou kunnen zeggen, maar het is vooral omdat het het juiste is om te doen. Of je God nu wilt bedanken voor bescherming, of iets dat op het perfecte moment is gekomen, hier zijn enkele van de krachtigste dank u Heer voor uw genade en barmhartigheid citaten.

 

Dank U Heer voor Uw genade en barmhartigheid.

Heer, dank u dat u mij zegent met uw genade, barmhartigheid en de gave van spraak. Dank U dat U mij helpt mijn gedachten en gevoelens met anderen te delen. Moge ik deze gave altijd tot uw eer gebruiken.

1. Dank U voor alles. U bent een geweldige God, en uw genade en barmhartigheid zijn onverklaarbaar. Ik ben erg blij dat U in mijn leven bent, en dat U de tijd nam om mijn naam in het boek des levens van het Lam te schrijven. Er is geen andere God zoals U.

2. Dank u, Heer, voor al uw genade en barmhartigheid. Ik ben zo dankbaar dat U me door mijn recente moeilijkheden heen hebt geholpen. U hebt mij vergeven en mij een tweede kans op leven gegeven. Ik hou van U.

3. Dank U, Heer, voor alles wat U in mijn leven hebt gedaan. Als ik het gevoel heb dat ik niet meer verder kan, ontvang ik altijd uw genade en barmhartigheid. Voor al uw liefde en zorg ben ik u eeuwig dankbaar.

4. Dank U, Heer, voor het vergeven van mijn zonden en het herstellen van mijn persoon. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder U. U heeft mij gezegend met een liefhebbende vrouw, zorgzame kinderen en een goede baan. Ik ben U zeer dankbaar voor alles wat U gedaan hebt. U bent echt een geweldige God.

5. Dank U voor al Uw genade en liefde. Ik bid dat anderen gezegend worden met de inspiratie om U ook te prijzen.

6. Dank U voor alles wat U voor mij hebt gedaan. Ik weet dat het nog moeilijker moet zijn als we het verknoeien, maar hoewel ik elke dag tot U bid, wou ik dat ik U meer kon bedanken; en ook met daden.

7. Ik hoop dat ik op een dag deze wereld een betere plaats kan maken en andere mensen kan helpen met de problemen waar zij in hun leven mee te maken hebben. Dank U, Heer, voor het redden van mij door Uw liefde en genade.

8. Dank U, Heer, dat U mij accepteert zoals ik ben, dat U mij de kracht geeft om door te gaan, dat U mij de weg wijst en mij beschermt tegen de gevaren in deze wereld. Ik prijs U, dank U, hou van U.

9. Dank U, Heer, voor Uw steun. Ik ben dankbaar voor deze extra hulp die U mij geeft. Ik zal het verstandig gebruiken.

10. Bedankt voor alles. U bent er altijd voor mij. Dank U wel voor de wonderen die U mij hebt laten zien, zelfs als ik ze niet verdien. Dank U voor mijn gezondheid, mijn prachtige vrouw en kinderen, mijn zakelijk succes, en voor het redden van het vreselijke leven dat ik had toen ik opgroeide.

11. Bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt. Na dat vreselijke ongeluk was ik zo verloren en verdrietig; maar U nam mijn verdriet weg en gaf me hoop om verder te gaan in mijn leven. Dank U voor Uw genade en barmhartigheid.

12. Lieve Heer, dank u wel voor uw genade en barmhartigheid. Ik heb het gevoel dat ik het soms niet verdien. Dank U God dat U er voor mij bent, en mij toestaat de dingen te hebben die ik in het leven heb.

13. Dank U voor mijn leven. Dank U voor alles wat ik heb, en alles wat ik ben. Ik dank U elke dag voor Uw genade en barmhartigheid. Dank U ook voor mij en mijn familie. We hadden het nooit zonder U kunnen doen, Heer.

14. Dank U voor Uw verbazingwekkende genade en barmhartigheid. Het is echt een geschenk om berouw te hebben, vergeven te worden, en niet te sterven in onze zonden. Uw geschenk van verlossing is een geschenk waar ik eeuwig dankbaar voor ben.

15. Lieve Heer, dank u voor al uw genade en barmhartigheid. Dank U dat U ons voorziet van de dingen die we nodig hebben om te leven en ons verlost; dank U voor de regen en het voedsel en de kleding. Ik wil alleen maar zeggen hoe dankbaar we zijn voor uw zegen in ons leven.

16. Dank U voor alles. Uw genade en barmhartigheid zijn met mij geweest gedurende mijn tijd hier. U ziet alles wat ik doe, dus dank u voor uw vriendelijkheid en uw ruwe liefde.

17. Heer, dank u voor alle genade en barmhartigheid die u mij hebt gegeven. Ik verdien het niet, maar U geeft het me toch. Hoe kan ik mijn dankbaarheid tonen?

18. Bedankt voor alle zegeningen in mijn leven. Ik kan de dingen die ik heb niet tellen die me zo’n gezegend persoon maken. Uw genade strekt zich uit tot al uw kinderen. Ik dank U en prijs Uw naam.

19. Dank U dat U zowel vriendelijk als genadig bent wanneer ik dingen heb gedaan die U in de Bijbel tegenspreekt. Dank U voor de kracht en de moed die U mij geeft om verder te gaan in mijn carrière, mijn leven en mijn geestelijke groei. En tenslotte dank ik U voor de mensen in mijn leven die mij de liefde en steun geven die ik nodig heb om een beter mens te worden.

20. Bedankt dat je me in de juiste richting hebt geleid. Ik probeer elke dag een beter mens te zijn, en als er verwarring ontstaat, weet ik dat je er nog steeds voor me bent. Ik begrijp niet altijd alles wat er in mijn leven gebeurt, maar omdat U bij me bent en me helpt, kom ik overal doorheen. Dank U dat U mijn Heer en Verlosser bent.

21. Lieve God, dank U voor Uw genade. Ik ben op een heel donkere plek geweest, maar U hebt genade op mij laten schijnen. Dank U voor alle verschillende manieren waarop U zich hebt laten zien, en ik ben U zo dankbaar!

22. Bedankt dat je me nog een kans hebt gegeven. Het geschenk van het leven, zelfs na alles wat ik heb gedaan, is een echte zegen. Ik ben zo dankbaar dat ik meer geluk en mooie dagen met mijn familie mag beleven.

23. Bedankt voor alles wat je deed en doet! Ik ben zo dankbaar dat je mijn soulmate terug in mijn leven hebt gebracht. Het is heerlijk om uw vruchten te dragen, en dat zijn twee prachtige dochters. Ik heb altijd geweten dat U een plan voor mij had.

24. Dank U voor alles wat U voor mij hebt gedaan. Ik ben zo dankbaar voor Uw genade en barmhartigheid. U zult nooit weten hoeveel Uw constante leiding en onvoorwaardelijke liefde voor mij betekent. Ik zal altijd dankbaar zijn voor Uw bescherming en leiding.

25. Dank U voor Uw genade en barmhartigheid. Dank U dat U ons veilig houdt en beschermt. Dank U dat U er altijd voor ons bent, en luistert naar onze gebeden. Dat U ons zegent met vrienden en familie die van ons houden.

26. Lieve Heer, ik vraag U om vergeving voor mijn zonden. Dank U dat U mij vergeeft en mij genade geeft. Ik vroeg om een nieuwe baan, herinnerde U aan mijn behoeften, en nu heb ik die. Geen woorden kunnen beschrijven hoe dankbaar en dankbaar ik me voel.

27. Heer, dank u voor uw genade. Het betekent veel voor me dat zelfs als ik dingen niet perfect doe, U me toch wilt vergeven. Dit is een moeilijk jaar geweest, maar met uw barmhartigheid en genade, voel ik dat dit het begin kan zijn van iets nieuws.

28. Dank U dat U zo genadig, vergevingsgezind en liefdevol bent. Ik ben een zondaar, maar U hebt me door mijn tijd van nood geholpen. Alstublieft, help me mijn kennis van uw leer te vergroten.

29. Dank U, Heer. Dank U dat U er was, wat er ook gebeurde. Dank U dat U aan mijn zijde bleef toen ik niet meer in mezelf geloofde. Dank u dat u van me houdt en me de beste familie geeft die iemand zich kan wensen.

30. Dank U dat U mij vergeeft wanneer ik dagelijks faal in het naleven van Uw woorden, en soms de dingen doe die mij alleen maar schaden. Dank U dat U mij naar Uw pad leidt terwijl ik probeer, en een verschil maak in deze wereld. Dank U, Heer!

31. Dank u dat u mij genadig bent. Ik ben dankbaar voor de leiding en vergeving die u mij heeft gegeven.

32. Dank U, Heer, dat U elke dag bij mij bent. Dank U voor de vele zegeningen in mijn leven. Dank U dat U van me houdt en me veilig houdt.

33. Bedankt voor de overweldigende liefde en steun. Je hebt de deuren van mogelijkheden voor me geopend, die ik in mijn eentje nooit zou hebben gezocht. Ik ben dankbaar voor je begeleiding en steun. Ik ben echt gezegend door jullie liefde.

34. Bedankt voor alles wat je doet. Je bent altijd een vast onderdeel van mijn leven geweest, en zal dat ook blijven als ik opgroei. Ik kan niet wachten om te zien wat je voor mij in petto hebt, maar weet dat ik altijd dankbaar zal zijn voor de opofferingen en zegeningen die je mij hebt gegeven.

35. Bedankt voor alles. Zonder jou was ik allang verloren geweest. Je geeft me de kracht en de moed om mijn leven opnieuw te beginnen.

36. Ik weet nog dat ik bijna geen geld meer had, maar jij zorgde voor een onderzoeksbeurs. Jij bent mijn steun en toeverlaat en daar ben ik je zo dankbaar voor. Ik zal nooit vergeten hoe je me door moeilijke tijden hebt geholpen.

37. Ik bid dat ik dezelfde genade en barmhartigheid kan tonen die U mij hebt getoond. U bent altijd mijn toevlucht geweest, mijn beschermer en vaak mijn vader. Ik weet niet hoe ik door het leven zou zijn gekomen zonder uw leiding en hulp. Ik zal U blijven bedanken voor alles wat U voor mij hebt gedaan, en de duurzame gemoedsrust die U mij geeft. Bedankt dat je een verschil hebt gemaakt in mijn leven.

38. Dank U wel voor Uw genade, barmhartigheid en liefde. De afgelopen jaren waren vol beproevingen, maar U zegende mij met de kracht om weer op mijn benen te staan. De enige manier om U te bedanken is door een beter mens te worden, en berouw te tonen over mijn zonden. Ik ben blij dat we deze weg samen bewandelen.

39. Dank U voor alles in mijn leven. Ik weet niet wat ik zou doen zonder uw hulp, leiding en genade. Ik ben zo dankbaar U in mijn leven te hebben en een kind van God te zijn.

40. Lieve God, we danken U vaak dat U er voor ons bent. Ik heb zin om U te bedanken voor alles wat U voor mij hebt gedaan in verschillende aspecten van mijn leven. Ik dank U vooral voor Uw vergeving en leiding en hoe U mij beschermt als ik niet oppas.

41. Dank U dat U mij mijn zonden vergeeft, en dat U zegt dat ik niet verdoemd of gedoemd ben tot de hel. U bent zo genadig en zo vriendelijk, dank u dat u mij een kans geeft ook al heb ik slechte dingen gedaan met mijn leven. Dank U, Heer.

42. Ik dank U voor Uw genade in mijn leven. Ik ben rijk gezegend en voor altijd bij U in de schuld. Alle lof zij de Heer.

43. Dank u voor al uw zegeningen in mijn leven. Je hebt me geleerd wat ik moet doen en hoe ik dingen moet doen. U hebt mijn familie op zoveel manieren gezegend, mij een thuis gegeven en mijn leven gered. Ik ben U zeer dankbaar.

44. U bent mijn Heer. Ik geloof misschien niet in alles wat U doet, maar elke keer als ik naar de sterren aan de hemel kijk, weet ik zeker dat U bestaat. En als ik me down voel, vooral als ik tegen iets moeilijks vecht, vind ik altijd troost in uw armen en dank ik u dat u me er doorheen helpt.

45. Dank u voor de gunst die u mij hebt verleend. Ik ben nooit gestopt om U echt te bedanken tot nu, nu ik geen woorden heb om te beschrijven hoe dankbaar ik ben.

46. Bedankt voor alles wat je me hebt gezegend in mijn leven, dat je zo’n geweldige vader bent. Ik zal je nooit genoeg kunnen bedanken. Je bent geweldig, en ik hou van je en waardeer je.

47. Dank U voor alle manieren waarop U mij gezegend hebt. Elke dag als ik wakker word, ben ik dankbaar dat ik nog een kans krijg om bij U te zijn. U bent de bron van mijn kracht, en de reden dat ik gelukkig kan zijn in elke situatie.

48. Dank U dat U mij gezegend hebt met de vele dingen die U mij gegeven hebt. Dank U voor het geven van Uw genade en barmhartigheid aan mij, Uw onwaardige dienaar.

49. Dank U voor het tonen van Uw genade en barmhartigheid in mijn leven. Dank U voor alle dingen die U voor mij hebt gedaan. Al deze dingen die ik als vanzelfsprekend beschouw, zouden niet mogelijk zijn zonder uw genade en barmhartigheid in mijn hele leven.

50. Bedankt dat je elke dag over me waakt. Om mijn Heer en Redder te zijn. Dat u me hebt laten zien hoe ik echt van mezelf kan houden, en dat u me helpt op mijn levensreis. Ik ben erg dankbaar voor al uw genade en barmhartigheid.

51. Bedankt dat je me een tweede kans hebt gegeven. Als ik denk aan alle fouten die ik heb gemaakt, de verkeerde omwegen die nergens toe leidden, en alle slechte keuzes, draait mijn maag om. Ik ben echt dankbaar voor uw barmhartigheid en genade door Jezus Christus.

52. Heer, dank U voor alles wat U voor mij doet. Ik weet dat ik uw liefde en vergeving niet waard ben, ook al probeer ik elke dag een goed mens te zijn. Dank U dat U mij een tweede kans op leven geeft, en dat U mij helpt om anderen te helpen terwijl ik doorga met mijn missie om Uw Goede Nieuws te verspreiden.

53. Dank U dat U er voor mij bent als ik down ben, en weet dat ik altijd een zondaar ben, en ik ben zo dankbaar voor de vergeving die U mij gaf op de dag dat ik U vroeg. Dank U voor het geven van eeuwig leven uit mijn zondige daden.

54. Dank U voor al Uw genade in mijn leven. Uw genade is groot, en ik ben zo dankbaar voor alles wat U voor mij hebt gedaan.

55. Bedankt dat je me nederig houdt, en me nooit een te grote voorsprong geeft. Dank U dat U me laat zien dat ik God niet ben. Dank U aan andere mensen in mijn leven, die mij ook genade schenken, en mij herinneren aan Uw goedheid.

56. Dank U dat U ons het vermogen geeft om gelukkig en gezond te zijn, dat U ons zegent met vrienden en familie, dat U ons voedsel en onderdak geeft, en dat U alles zo prachtig maakt. Ik prijs uw naam.

57. Lieve Heer, ik dank U dat U in al mijn behoeften hebt voorzien toen ik niet aan mezelf dacht. Ik dank U ook voor vele dingen in mijn leven die ik als vanzelfsprekend beschouwde.

58. Bedankt voor alles wat je me hebt gegeven. Ik weet dat het niet makkelijk is om voor iedereen tegelijk te zorgen. Dank U dat U mij vergeeft ondanks alle fouten die ik in mijn leven heb gemaakt.

59. Heer, ik ben zo verbaasd over uw onvoorwaardelijke liefde. Dank U dat U mij een prachtige familie en een geweldig leven schenkt. Dank U voor al Uw geschenken. Ik hou van ze allemaal.

60. Dank U voor Uw genade en barmhartigheid. Ik weet dat ik het niet verdien, maar ik ben dankbaar dat het er is als ik het nodig heb. Als iedereen eens wist hoe vaak ik U nodig had, zouden ze versteld staan.

61. Dank U voor Uw genade en barmhartigheid. Dank U dat U mij op een dag in de hemel opneemt. Dank U dat ik geen leven vol spijt en verdriet hoef te leiden. Dank U voor het geschenk van verlossing. Ik hoop dat al deze dankbetuigingen aanvaardbaar zijn voor U.

62. Lieve Heer, dank u voor uw genade en barmhartigheid. Ik ben dankbaar dat ik een tweede kans krijg na het struikelen met mijn geloof. Dank u dat u vergevingsgezind en liefdevol bent.

63. Dank U voor alle mooie dingen in mijn leven. Ik weet dat ik niet perfect ben, maar met Uw genade en barmhartigheid ben ik erin geslaagd veel geweldige dingen te doen, ook al heb ik er geen zin in. Dank U voor Uw liefde, leiding en hulp tijdens mijn leven.

64. Dank U voor alles wat U bent. Ik weet dat er dingen zijn die ik niet begrijp en moeilijke dingen, maar help me alstublieft om U in die situaties te erkennen. Help me om te zien hoe uw genade op die momenten aanwezig en machtig is, en help me om de zegen die ik door uw barmhartigheid ontvang te aanvaarden.

65. Dank U voor Uw genade. U hebt me nog een jaar leven gegeven, en nog een dag om dankbaar te zijn en na te denken over uw zegeningen over mij. We zijn het niet altijd eens geweest, maar ik ben dankbaar dat we kunnen blijven praten over onze verschillen en dingen kunnen oplossen.

66. Bedankt voor alles. Ik waardeer de plannen die U voor mij hebt gemaakt, en dat U mij gezegend hebt met een prachtige familie en baan. Ik voel me gezegend U te kennen als mijn schepper en redder.

67. Dank U, Heer, voor alles wat U voor mij doet. U hebt mij met veel gezegend, en ik ben werkelijk dankbaar voor alles, vooral voor mijn familie en vrienden. Dank U voor Uw beroep op mijn leven om Uw boodschap aan de mensen om mij heen te brengen.

68. Ik ben zo dankbaar voor alles wat je hebt gedaan. Ik weet dat ik niet altijd perfect ben, en ik ben misschien niet de beste persoon, maar jij bent er altijd voor mij. Als ik hulp of bescherming nodig heb, ben jij er om te luisteren. Je verlaat me nooit en steunt me altijd in alles wat ik doe; je staat dag na dag aan mijn zijde.

69. Ik zou een verschrikkelijke dag hebben gehad zonder uw goddelijke interventie. Bedankt dat je over me waakt en het me makkelijker maakt. Ik ben je altijd dankbaar.

70. Bedankt dat je me veilig houdt. Ik ben altijd in Uw handen, waar ik ook ga – op school, op het werk, of zelfs met mijn vrienden. Daardoor voel ik me vrij en vredig. Dank U voor het leiden van mijn pad, zodat ik het beste haal uit wat het leven biedt.

71. Ik wilde de Heer bedanken voor zijn genade en barmhartigheid. Het is de laatste tijd moeilijk geweest, maar ik geloof dat Hij over me waakt en daar ben ik dankbaar voor.

72. Dank U dat U mijn familie en mij een dak boven ons hoofd en eten in onze buik geeft. Dank U dat U mij gezegend hebt met goede vrienden, een goede gezondheid en een baan. Dank U voor Uw genade en barmhartigheid die zelfs de hardste harten geneest.

73. Dank U voor alle prachtige dingen die U in mijn leven doet. Zonder uw genade en barmhartigheid zou ik geen andere manier kunnen bedenken om de gunst terug te geven. Dank U voor Uw leiding en bescherming.

74. Dank U voor genade en barmhartigheid. U bent zo goed voor mij geweest, en ik ben zeer dankbaar. Uw woorden in de Bijbel dagen mij in alle opzichten uit. Ik ben opgewonden om ze verder te lezen en meer te leren over Uw doel op deze aarde.

75. Bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt. Mijn auto is schoon en rijdt geweldig, mijn gezondheid is goed, en ik heb weer een kerk gevonden. Ik ben zo dankbaar.

76. Dank U voor Uw genade en barmhartigheid. Ik bid dat U mij en mijn familie helpt weg te gaan van het vuur van de hel. Dank aan God, omdat hij zijn enige zoon voor ons gaf. In Jezus’ naam, bidden wij, Amen.

77. Dank U, Heer, dat U zo goed en genadig voor me bent, ondanks mijn onvolkomenheden. Ik dank U omdat U onvoorwaardelijk van mij houdt.

77. Dank U voor al Uw genade en barmhartigheid. Als ik naar uw schepping kijk, is het zo mooi en verbazingwekkend. Ik heb er ontzag voor dat een wezen met zoveel macht iemand als ik kan liefhebben.

78. Dank U dat U er voor mij bent. Dank U dat U mij mijn zonden vergeeft, en mij nog een kans geeft om een kind van U te zijn. Ik beloof dat ik uw liefde en vriendelijkheid nooit als vanzelfsprekend zal beschouwen.

79. Dank U, Heer, voor al Uw zegeningen. Ik ben zo dankbaar U in mijn leven te hebben. U bent er altijd voor mij en zorgt ervoor dat ik nooit alleen ben. Dank U, Heer, dat U altijd voor mij zorgt.

80. Bedankt voor alles. Ik weet niet waar mijn leven nu zou zijn als jij me niet altijd had geholpen. Ik ben erg dankbaar dat ik een tweede kans heb gekregen.

81. Bedankt voor de vele mooie dingen in mijn leven. Ik ben dankbaar dat ik elke dag kan opstaan en uitkijken naar de nieuwe kansen die op mijn pad komen. Dank U dat U mij de kans geeft om een gelukkig en bevredigend leven te leiden.

82. Dank U voor al Uw genade en barmhartigheid. U hebt mij zoveel kansen gegeven om mijn leven goed te krijgen, maar ik heb het steeds weer verpest. Dus blijf ik U danken door elke dag anderen te vergeven en mijn best te doen om een goed leven te leiden.

83. Dank U voor alles wat U mij en mijn dierbaren hebt gegeven. Ik ben zo gezegend met uw genade en barmhartigheid in mijn leven. Dank U dat U mij nooit verlaat.

84. Heer, dank u voor alle genade en barmhartigheid die u mij hebt gegeven. Ik weet dat ik het niet verdien, maar door uw heilige naam breng ik eer aan u. Dank U dat U mij zegent.

85. Dank U, Heer, voor Uw genade. Dank U voor de zegen van familie, huis en gezondheid. Dank U, Heer, dat ik nog een dag leef om van al deze wonderlijke dingen te genieten.

86. Dank U voor de genade en liefde die U mij schenkt. Ik ben altijd dankbaar voor Gods genade voor mijn leven, mijn familie en allen om mij heen.

87. Genade is onverdiende gunst. Genade is hulp geven aan iemand die het niet verdient. God schenkt ons beide door zijn genade. God heeft mij veel dingen gegeven die ik niet verdien, maar Hij heeft mij zijn barmhartigheid geschonken en ik ben zo dankbaar.

88. Dank U voor alles wat U mij gegeven en vergeven hebt. Ik ben echt dankbaar voor uw genade en bescherming over mij. Dank U dat U van mij houdt.

89. Dank U, Heer, voor alles wat U in mijn leven hebt gedaan en voor de zegeningen die U mij hebt geschonken. Dank U voor de vele kansen die ik heb gekregen, en voor alle geweldige mensen die in mijn leven zijn. Dank U dat U van me houdt, ondanks mijn vele tekortkomingen. Dank U dat U door alles heen bij me bent.

90. Bedankt voor alles wat je hebt gedaan. Ik kan mijn waardering nooit volledig tonen, maar ik zal het zeker proberen. Je hebt me zoveel gegeven dat ik niet weet of ik je ooit zal kunnen bedanken, maar ik zal je zo goed mogelijk bedanken voor je geweldige geest en alles wat je doet.

91. Bedankt dat je me een tweede kans op leven hebt gegeven. Ik was zo gelukkig dat de helpende handen van de politie in contact kwamen met uw handen. Ik kan je niet genoeg bedanken dat ik een voorspoedig en gelukkig leven mocht leiden.

92. Lieve Heer, dank U voor alles. Ik heb zoveel van U geleerd, en ik ben dankbaar U aan mijn zijde te hebben tijdens mijn reis.

93. Dank U voor Uw genade en barmhartigheid. Ik ben zo hard voor mezelf geweest, maar U bent er altijd om me te vergeven. Het spijt me voor alle keren dat ik U niet vertrouwde en U de rug toekeerde. Ik weet dat ik nooit zal kunnen boeten voor het onrecht dat ik heb gedaan, maar help me alstublieft om uw kerk beter te dienen en er meer van te houden.

94. Dank U voor Uw genade en barmhartigheid. Help me een licht voor de wereld te zijn en mijn licht te laten schijnen binnen de muren van ons huis.

95. Dank u, Heer. Ik dank U dat ik mijn rekeningen kan betalen. Ik dank U voor de zegen die U mij heeft gegeven van een baan of de vrienden en familie die nu in mijn leven zijn. Mag ik gezegend zijn met uw oneindige genade en barmhartigheid?

96. Heer, ik wil U danken voor Uw genade, barmhartigheid en leiding. U gaf mij de hersenen om mijn dromen na te jagen, en ik heb veel successen geboekt, maar er zullen altijd obstakels en tegenslagen zijn die moeilijkheden veroorzaken. Dank U dat U mij nooit hebt verlaten, en mij toestaat deze te overwinnen.

97. Ik dank U, mijn Heer, dat U er voor mij was toen ik U het meest nodig had. Dank U voor de talenten en mogelijkheden die ik in mijn leven heb. U bent zo genadig en barmhartig.

98. Bedankt voor alle geweldige dingen die je in mijn leven hebt gedaan. Bedankt dat U altijd aan mijn kant staat, en bedankt dat U me naar de juiste mensen hebt geleid. U bent een zeer goede Heer. Bedankt voor alles.

99. Dank U, Heer, voor al Uw verbazingwekkende liefde. U heeft me zoveel gegeven, en U was er om me te steunen in al mijn inspanningen. U hebt mij werkelijk gezegend. Ik kan me mijn leven zonder U niet voorstellen.

100. Dank U dat U mij meer zegent dan ik ooit verdien; ik ben en blijf U dankbaar. Dank U dat U bij me was bij elke stap van de weg. Ik kan U nooit genoeg bedanken voor Uw leiding en genade. Ik ben zeker geen persoon die het verdient, maar U hebt me ermee overladen.

Hallo daar. Ik hoop dat dit je goed bevalt. Wat vond je van de dank u Heer voor uw genade en barmhartigheid citaten daarboven? Ik weet zeker dat ze je een goed gevoel gaven.

Laat me weten wat je van de citaten vindt door je commentaar hieronder te plaatsen. Bedankt.