Dank U Voor Uw Inspiratie

Op verschillende momenten in je leven ben je veel mensen tegengekomen die je leven positief hebben beïnvloed. Mensen die je inspireren zijn mensen die een verschil hebben gemaakt in je leven of werk. Het zijn mensen die je leven hebben veranderd en je hebben geholpen de dingen anders te zien. Ze zijn gevers en willen oprecht het beste voor je.

Wanneer iemand je door uitdagingen loodst en zijn wijsheid deelt, is het belangrijk hem te laten weten dat je dankbaar bent voor de dingen die hij je heeft geleerd. Dankjewel zeggen tegen iemand die je leven speciaal heeft geraakt, die je heeft geïnspireerd en gemotiveerd, is het minste wat we kunnen doen om die persoon te eren.

Als u uw dankbaarheid wilt uiten aan iemand die u heeft geïnspireerd, opgeleid, gesteund en aangemoedigd tijdens uw reis, zijn hier enkele doordachte dank u voor het inspireren van mij citaten die u kunt gebruiken om uw oprechte dankbaarheid te tonen.

Dank u voor uw inspiratie

Bedankt dat je me inspireert om geweldige dingen te doen, van een eenvoudig bedankkaartje tot een speciale verrassing zoals me meenemen naar het theater of een lunch terwijl je me vertelt over iets geweldigs waar je mee bezig bent. Ik voel me altijd beter over mijn dag als ik met je praat.

1. Bedankt dat je zo’n persoon bent. Je hebt me geïnspireerd en mijn leven veranderd op een manier waarvan ik niet wist dat het mogelijk was. Uw vriendelijkheid en uw intelligentie zijn ongelooflijk voor mij.

2. Bedankt dat je iemand bent waar ik tegenop kan kijken en op kan lijken. Jouw prestaties geven me het gevoel dat mijn doelen mogelijk zijn, en ze helpen me gemotiveerd te blijven. Ik hoop dat ik op een dag net zoveel heb gedaan om anderen te helpen als jij al hebt gedaan.

3. Dank je. Zonder jou zou ik nog steeds vastzitten in mijn saaie baan zonder toekomst in het vooruitzicht. Je inspireerde me om een kans te wagen en die baan op te zeggen en het bedrijf te beginnen dat ik altijd al wilde beginnen.

4. Dank je wel dat je me altijd inspireert. Ik kijk altijd uit naar onze telefoongesprekken, e-mails en teksten. Bedankt voor de opleiding, voor wat je voor me hebt gedaan, en voor de kennismaking met mijn passie.

5. Dank je wel voor je inspiratie. Ik weet niet waar ik zou zijn als ik jou niet had ontmoet en mijn uitdagingen moest aangaan. Ik hoop net zo inspirerend voor anderen te zijn als jij voor mij bent.

6. Bedankt om me te inspireren en om me in te zetten voor mijn doelen. Je hebt hard gewerkt om te komen waar je nu bent en dat is te zien. Ik zie mijn strijd in jouw reis en het geeft me het gevoel dat ik dit ook kan.

7. Dank u voor uw wijsheid, inspiratie en moed. Je bent een rolmodel op zoveel gebieden. Ik kon me geen beter voorbeeld wensen om te volgen en naar op te kijken!

8. Bedankt dat je me inspireert. Telkens als ik zie hoe goed je het doet in je carrière, herinnert het me eraan dat ik zoveel mogelijk aan mijn bedrijf moet werken en dat ik moet volhouden. Bedankt dat je me hebt laten zien wat hard werken voor je kan doen.

9. Bedankt dat je zo’n voorbeeld voor me bent. Je onwrikbare focus op je doelen en de vriendelijke manier waarop je andere mensen behandelt is geweldig. Ik wil hetzelfde niveau van positiviteit en vriendelijkheid bereiken als jij. Bedankt voor alle inspiratie die je me hebt gegeven.

10. Bedankt voor je inspiratie. Ik kijk heel positief tegen u en uw inspanningen op. Je bent mijn rolmodel en ik hoop dat ik op een dag net zo gepassioneerd kan zijn over iets als jij. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om me te laten zien wat mogelijk is.

11. Bedankt voor je invloed op mijn leven. Zonder jou zou ik niet de kansen hebben die ik nu heb of de mentaliteit die ik nu heb. Dat waardeer ik zeer.

12. Bedankt voor je inspiratie. Elke keer als ik met je praat, kan ik niet stoppen met denken aan wat je me verteld hebt. Je hebt me helpen realiseren dat ik een ander pad wil volgen in mijn leven en ik ben je zo dankbaar.

13. Bedankt dat je me inspireert en me laat zien dat het mogelijk is om succesvol te zijn en veel te bereiken. Ik ben zo dankbaar voor je succes en hoe serieus je over je ervaringen praat. Bedankt dat je een voorbeeld bent als ik inspiratie nodig heb. Je bent geweldig!

14. Bedankt voor al je harde werk en toewijding. Je inspireert me om mijn passie te volgen, ook al heb je altijd gezegd dat ik dat toch moet doen. Door jou leef ik mijn droom.

15. Vandaag realiseerde ik me dat je een inspiratie voor me bent. Jij bent de reden waarom ik doe wat ik doe. Bedankt voor alles wat je hebt gedaan en blijft doen.

16. Bedankt voor het voorbeeld dat je me gaf. Ik ben altijd geraakt door je medeleven, je gedrevenheid om mensen te helpen die het minder goed hebben en ook je toewijding aan familie. U bent mijn inspiratie, dank u!

17. Bedankt om me te inspireren om de beste versie van mezelf te zijn. Je bent een geweldige mentor en het is een plezier om met je te werken.

18. Bedankt dat je me op zoveel manieren inspireert. Je daagt me voortdurend uit om de beste persoon te zijn die ik kan zijn en hebt mijn ogen geopend voor zoveel mogelijkheden. Bedankt voor het veranderen van mijn leven.

19. Bedankt dat je mijn rolmodel bent. Je hebt me tot veel aangemoedigd en me gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Bedankt dat je mijn inspiratie bent en zo’n verschil hebt gemaakt in mijn leven.

20. Bedankt dat je zo’n inspiratie voor me bent. Jouw verhaal heeft mijn leven veranderd en ik voel dat ik een beter mens kan zijn.

21. Bedankt dat je de persoon was die me inspireerde om mijn dromen na te jagen. Je hebt me laten zien wat het betekent om een professional te zijn en hard te werken voor je doelen. Ik weet dat het niet makkelijk zal zijn, maar ik ga het proberen na inspiratie van jou.

22. Dank je wel voor je inspiratie. Ik zie je graag kunst maken en dingen creëren. Bedankt dat je me inspireert om mijn best te doen in het leven.

23. Bedankt dat je een inspiratie bent in mijn leven. Het is een jaar geleden dat we elkaar ontmoetten en je bent zo bemoedigend voor me geweest, net als mijn beste vrienden. Ik ben zo dankbaar voor de steun die je me hebt gegeven. Zonder jou zou ik hier nooit zijn geweest.

24. Bedankt voor je inspiratie. Ik lees uw boeken nu bijna een jaar en ik heb zoveel van u geleerd. Als de tijd daar is, zal ik het zeker doen en anderen inspireren zoals u mij heeft geïnspireerd.

25. Dank u, dank u, dank u! Jouw toewijding is een inspiratie voor ons allemaal op kantoor. Dankzij jou zijn we allemaal meer gemotiveerd om dingen gedaan te krijgen en nieuwe projecten aan te nemen.

26. Ik wilde je bedanken voor je inspiratie. Ook al sprak ik je maar één keer in Starbucks, toch gaf je me een gevoel van geluk en hoop. De manier waarop je over je leven praat, laat me denken dat ik hetzelfde kan doen als jij.

27. Bedankt dat je een goed rolmodel bent. De manier waarop je met je leven omgaat en het werk dat je doet heeft me geholpen de persoon te worden die ik nu ben. Ik waardeer alles wat je voor me gedaan hebt.

28. Bedankt dat je een inspiratie bent voor veel mensen. Ik ben zo blij dat ik de kans had je te ontmoeten. Bedankt dat je me motiveert en me laat zien dat alles mogelijk is. Je geeft kracht en moed aan allen die je omringen.

29. Bedankt voor al het goede werk dat je hebt gedaan. Het heeft me geïnspireerd om meer te doen en een beter mens te worden. Ik kan niet wachten om te zien wat je nog meer van plan bent. Ik wens je het allerbeste!

30. Heel erg bedankt voor alle inspiratie die je me hebt gegeven. Door jou denk ik dat alles mogelijk is en dat ik mijn doelen kan bereiken en alles kan doen om mijn dromen waar te maken. Bedankt dat je geweldig bent.

31. Bedankt dat je de beste leider bent die ik me ooit kon wensen. Je hebt me alles geleerd wat ik nu weet en je hebt me beïnvloed om altijd mijn best te doen en nooit op te geven.

32. Bedankt voor je inspiratie. Ik zag een video van jou waarin je iets deed waar ik bang voor was, en nu lijkt het niet meer eng. Je bent erg gepassioneerd over wat je doet en ik wou dat ik de helft van je motivatie had.

33. Bedankt dat je zo’n grote inspiratiebron bent. Je doet geweldig werk en dat waardeer ik. Je houdt me in het gareel en gefocust op wat ik doe.

34. Heel erg bedankt voor alle inspiratie. Als ik gestrest ben, ben jij er om me te kalmeren. Als ik een groot project op mijn werk krijg, ben je er met suggesties en help je me het perfect te krijgen. Bedankt, mijn vriend.

35. Bedankt voor alle tips en adviezen die je me hebt gegeven. Ik bewaar ze in mijn bladwijzers en kijk ernaar wanneer ik aan mezelf twijfel. Ook bedankt dat je een inspiratie voor me bent. Ik had nooit gedacht dat ik in staat zou zijn zulke dingen te bereiken als wat jij hebt bereikt. Bedankt dat u altijd tijd maakt om met me te praten en me te helpen.

36. Bedankt om me te helpen genezen en in mezelf te geloven. Zonder jou, die me de andere kant van mijn kunst liet zien, had ik nooit een betere kunstenaar kunnen worden. Bedankt dat je me steunde en in mijn vak geloofde toen anderen dat niet zagen.

37. Bedankt voor al je steun. Ik waardeer alle tijd die je me hebt geleerd en me hebt geholpen bij het nemen van beslissingen. Je advies heeft me behoed voor overhaaste beslissingen en heeft me behoed voor slechte dingen.

38. Bedankt dat je me hebt geïnspireerd om een beter mens te zijn. Elke dag dat ik leef, zal ik denken aan hoe jij een verschil hebt gemaakt in mijn leven.

39. Dank u voor uw inspiratie. Jouw vrijgevigheid, passie en inzet om een verschil te maken in de wereld is waarom ik wil doen wat jij doet. Ik ben zo dankbaar dat je deel uitmaakt van mijn leven!

40. Bedankt dat je me inspireert om te doen waar ik van hou. Plezier brengen in de wereld door je fotografie, eten en schrijven is geweldig en ik ben zo dankbaar dat je een positief verschil maakt in deze wereld.

41. Bedankt dat je me hebt geïnspireerd. Toen u uw bedrijf begon en ik met u sprak, raakte ik geïnspireerd om ook een eigen bedrijf te beginnen. Je hebt me laten zien dat het mogelijk is om je eigen baas te zijn, en dat is iets wat ik wilde doen.

42. Bedankt dat je zo positief en inspirerend voor me bent. Alleen al door jouw aanwezigheid in mijn leven en wat je doet, ben ik een beter mens geworden.

43. Bedankt dat je me inspireert. Om je heen zijn en luisteren naar de acties die je onderneemt in het leven zorgen ervoor dat ik beter wil zijn, uit bed wil komen en iets wil creëren. Je bent een echte held. Bedankt dat je een voorbeeld voor me bent.

44. Bedankt dat je een geweldig rolmodel en leider bent. Ik wou dat ik zoals jij kon zijn en jouw karakter had. U bent een van de meest geweldige mensen die ik ken, en het is geweldig om uw steun te hebben nu ik aan mijn carrière begin.

45. Bedankt voor het werk dat je gedaan hebt. Het heeft me geïnspireerd om dingen voor mezelf te laten gebeuren. Ik waardeer alles wat je voor de wereld en mij hebt gedaan door je ideeën te delen.

46. Bedankt dat je zo’n inspirerend persoon bent. De manier waarop je naar de wereld en het leven kijkt is verbazingwekkend. Ik verheug me erop je te zien groeien als persoon en je dromen te zien vervullen. Je gaat grootse dingen doen en ik ben erg trots om jou als vriend te hebben.

47. Bedankt voor je inspiratie. U hebt zoveel van uw verhalen met mij gedeeld, en soms als ik me ontmoedigd voel, denk ik aan sommige van uw moeilijkste tijden en hoe hard u werkte om ze te overwinnen. Ik ben erg dankbaar voor alles wat je me geleerd hebt.

48. Bedankt om me te helpen mijn nieuwe passie te vinden en me op dit carrièrepad te leiden. Je intuïtiviteit en bedachtzaamheid gaan veel verder dan ik had verwacht met de functies die je me hebt geleerd.

49. Bedankt dat je me inspireert. Ik weet niet hoe je het doet, maar je bent er altijd met een vriendelijk woord, een grappig verhaal of een vriendelijk gebaar. Je bent een inspiratie voor me.

50. Bedankt voor je inspiratie. Uw succes heeft me gemotiveerd om beter te zijn en harder te werken. Ik bewonder je werk en hoop dat ik op een dag half zo goed kan zijn als jij.

51. Bedankt dat je er altijd voor me was en een positieve invloed in mijn leven had. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je bent mijn inspiratie en een geweldig persoon om bij te zijn.

52. Bedankt voor je inspiratie. Ik wil mijn diepste dankbaarheid en waardering uitspreken voor uw inspiratie. Als ik door de dag ga zijn er vele momenten waarop ik me enkele van je geweldige citaten herinner, en die helpen me door mijn uitdagingen heen.

53. Bedankt voor je wijsheid en hulp. Ik was nooit klaar geweest met het organiseren van mijn klas als jij me niet geduldig had geholpen. Je hulp was van onschatbare waarde en ik kan je niet genoeg bedanken.

54. Bedankt dat je een lichtend voorbeeld bent van iemand die groots droomt, in het heden leeft en de tijd neemt om aardig te zijn. Ik hoop dat ik ooit iemand kan inspireren met mijn eigen woorden.

55. Bedankt dat je me inspireert en het beste in me naar boven brengt. Het is een genoegen u te kennen.

56. Bedankt voor je inspiratie. Je werk heeft me geholpen anders te denken en ik ben me er nu van bewust dat de dingen niet altijd zijn zoals ze lijken. Stop nooit met wat je doet.

57. Bedankt dat je me hebt laten zien dat ik dingen kan doen, ook al ben ik bang. Ik heb je houding gekopieerd en geprobeerd meer zelfvertrouwen te hebben en dat heeft mijn leven een stuk beter gemaakt.

58. Bedankt dat je een bron van inspiratie voor me bent. Telkens als ik je berichten lees of je hoor spreken, herinner ik me dat ik positiever, liefdevoller en behulpzamer moet zijn. En het werkt!

59. Dank u voor uw inspiratie. Vanaf het moment dat ik uw verhaal hoorde, wilde ik anderen helpen. Bedankt dat je zo’n mooi voorbeeld geeft en me laat zien hoe aardig en attent mensen kunnen zijn.

60. Bedankt dat je altijd doet wat jij denkt dat goed is, ook al willen andere mensen dat niet. Uw liefde voor dieren en het milieu inspireert me om beter te zijn, beter te doen en een beter leven te leiden.

Bedankt dat je een inspiratie voor me bent.

Bedankt dat je zo’n inspiratie voor me bent. Ik heb altijd al willen doen wat jij doet in het leven en toen ik ontdekte dat jij geweldige passies en doelen hebt, begon ik ook van grote dromen te dromen. Ik ben dankbaar dat we allebei geweldige dingen doen en dat de wereld mensen zoals wij nodig heeft.

61. Bedankt dat je een inspiratie voor me was. Ik heb veel nagedacht over wat u voor mij in mijn leven heeft betekend. Je hebt honderden inspirerende toespraken gehouden en duizend inspirerende woorden gezegd. Ik ben zo dankbaar dat je hier in deze wereld bent, om me door mijn dagelijkse strijd te helpen.

62. Bedankt dat je een inspiratie voor me bent sinds ik voor het eerst over je hoorde. De manier waarop u tegenslagen in uw leven hebt overwonnen, heb ik gebruikt als voorbeeld voor mezelf in tijden dat het niet zo goed gaat. Nogmaals, heel erg bedankt en ik hoop dat ik op een dag zoals jij kan zijn!

63. Bedankt dat je een inspiratie voor me bent. Je hebt me zoveel geleerd over het leven, kunst en over mezelf. Je hebt een stempel op mijn leven gedrukt en ik hoop dat ik een stempel op het jouwe kan blijven drukken. Op de toekomst!

64. Bedankt dat je een inspiratie voor me bent. Je hebt ooit grote dingen kunnen bereiken, en ik weet dat ik op dit platform ook alles kan bereiken waar ik van droom. Ik ben zo blij dat ik je boeken en blogs lees. Ga alsjeblieft door met je goede werk.

65. Bedankt dat je een grote inspiratiebron bent. Omdat ik je verbazingwekkende dingen zie doen, voel ik me gemotiveerd om dingen te proberen en te doen die ik nog nooit gedaan heb. Bedankt!

66. Bedankt dat je een enorme impact op mijn leven hebt gehad. Ik denk vaak aan je als ik zin heb om op te geven. Jouw enthousiasme en positiviteit zorgen ervoor dat ik nog harder wil vechten. Jouw complimenten en aanmoedigingen hebben mij gevormd tot de persoon die ik nu ben.

67. Bedankt voor je inspiratie. Ik heb het geluk gehad met mensen om te gaan die hun dromen najagen en niet opgeven. Jij bent een van die mensen, en je positieve instelling is bemoedigend. Ik kijk ernaar uit om tijdens deze reis contact met je te houden.

68. Bedankt dat je zo inspirerend en bescheiden bent. Uw werk is zo indrukwekkend, maar u schept er nooit over op. Ik probeer meer als u te zijn, door het initiatief te nemen om anderen te helpen.

69. Bedankt dat je altijd aan mijn zijde staat. Je laat me nooit alleen en ik weet dat we samen zullen slagen. Ik bewonder je werkethiek en de manier waarop je altijd denkt aan manieren om onze bedrijfsstrategie te verbeteren. Ik werk graag met je samen en ben erg dankbaar om een mentor als jij te hebben.

70. Bedankt dat je altijd aan mijn zijde staat. Je laat me nooit alleen en ik weet dat we samen zullen slagen. Ik bewonder je werkethiek en de manier waarop je altijd denkt aan manieren om onze bedrijfsstrategie te verbeteren. Ik werk graag met je samen en ben erg dankbaar dat ik een mentor als jij heb.

71. Bedankt dat je jezelf bent. Jouw moed, lef en vastberadenheid inspireren me om een beter en bevredigender leven te leiden. Ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder jou.

72. Bedankt dat je een inspiratie voor me bent. Je muziek heeft me geholpen om door moeilijke tijden heen te komen en ik voel me er altijd beter door. Ik wou dat we meer konden praten, maar dit is gewoon een briefje om je te bedanken voor de inspiratie en aanmoediging die je me hebt gegeven.

73. Bedankt dat je een inspiratie voor me bent, en ook een rolmodel. Ik ben erg blij dat ik geïnspireerd kon worden door jouw kijk op het leven. Bedankt dat je zo gul was met je tijd, en altijd voor me koos als ik gezelschap nodig had.

74. Bedankt dat je een inspiratie voor me bent. Ik hoop mijn leven zo veel mogelijk als het uwe te leiden omdat u een goed mens bent die ernaar streeft de wereld beter te maken.

75. Bedankt dat je een inspiratie voor me bent. Je hebt me altijd hoop gegeven en ik ben blij dat ik tegen je opkijk en je graag als rolmodel zie.

76. Bedankt dat je zo’n inspiratie voor me bent. Ik kijk naar jou en zie alles wat ik wil worden in het leven. Zonder jou zou ik niet weten wat echt geluk is. Jouw positieve energie motiveert me en jouw fouten geven me een veilig gevoel. Bedankt voor alles!

77. Bedankt dat je iemand bent die me voortdurend inspireert om beter te zijn. Je laat me voortdurend zien dat geven aan anderen me geluk brengt en dat ik me nodig voel. Ik ben erg blij dat we dat effect op elkaar hebben.

78. Bedankt dat je zo inspirerend bent. Je bent een geweldig persoon die me gelukkig heeft gemaakt en me heeft geholpen toen ik de hulp nodig had. Zonder jou zou ik niet zijn waar ik nu ben.

79. Bedankt dat je zo geweldig bent. Het is al een tijdje geleden dat ik je kende, maar onthoud altijd dat ik bewondering heb voor het werk dat je doet en de manier waarop je zoveel mensen helpt. Ik ben erg dankbaar dat ik van je heb geleerd.

80. Er zijn niet genoeg woorden om uit te drukken hoe dankbaar ik ben dat je een deel van mijn leven was. Je was een enorme inspiratie voor me, je hielp me met mijn problemen en keek altijd naar me om.

81. Bedankt dat je er voor me was toen ik een schouder nodig had om op uit te huilen. Jij bent de persoon die me in mezelf deed geloven en doelen stelde voor mijn leven. Ik ben zo dankbaar dat je in mijn leven was om me te inspireren en me kracht te geven.

82. Dank u voor de motivatie en het rolmodel dat ik nodig had toen ik 8 maanden geleden van carrière veranderde. Alle middelen, materialen, en netwerken die u verstrekte toen ik besloot om onroerend goed na te streven waren ongelooflijk nuttig. Ik ben zo blij dat ik een mentor als jij heb gevonden.

83. Bedankt dat je een inspiratie voor me bent. Je lijkt altijd vooruit te gaan en altijd het initiatief te nemen. Ik heb veel van je geleerd en nogmaals bedankt voor alles wat je doet.

84. Bedankt dat je een inspiratie voor me bent. Ik weet dat het raar klinkt, maar uw werk inspireert mij. De manier waarop u zich gedraagt zorgt ervoor dat ik zelf een beter mens wil zijn.

85. Bedankt dat je een inspiratie bent voor mij en vele anderen. Uw werk is geweldig en uw passie werkt aanstekelijk. Je hebt me laten zien dat er echte rolmodellen zijn, mensen die je inspireren om de beste versie van jezelf te zijn en je hoop geven op betere tijden. Bedankt voor alles wat je doet!

86. Bedankt dat je een inspiratie bent. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zo toegewijd is aan iemands visie voor zichzelf. Uw meedogenloze optimisme in alles wat u doet is iets wat ik wil evenaren. Bedankt voor alles.

87. Bedankt dat je zo’n inspiratie voor me bent. Je laat me zien dat ik de beste versie van mezelf kan worden als ik maar elke dag mijn best doe. Tegen jou opkijken doet me nadenken over wat ik doe in het leven en geeft me het gevoel dat ik harder moet werken. Bij jou zijn geeft me motivatie.

88. Ik ben je zo dankbaar. Je bent op zoveel manieren een inspiratie voor me geweest. Je hebt me geholpen mijn dromen te realiseren en me gesteund toen ik het moeilijk had. Wie weet waar ik zou zijn zonder jou?

89. Bedankt dat je zo’n inspiratie voor me bent. Sommige dingen gaan je gemakkelijk af en sommige dingen zijn erg moeilijk. Ik bewonder je vastberadenheid en doorzettingsvermogen.

90. Bedankt dat je zo’n inspiratie bent. Ik heb altijd tegen je prestaties opgekeken en je talenten gerespecteerd. Jouw succes heeft mij geïnspireerd om ook grote dingen te doen.

91. Bedankt voor al je inspiratie door de jaren heen. Het heeft mijn leven veranderd en mij een beter mens gemaakt. Ik hoop dat je net zo geweldig blijft als je bent.

92. Bedankt dat je een inspiratie voor me bent. Ik heb er jaren over nagedacht om mijn eigen bedrijf te beginnen en jij hebt het voor elkaar gekregen. De inspanning die je elke dag levert is een inspiratie, en je harde werk heeft zich enorm uitbetaald.

93. Bedankt dat je een inspiratie voor me bent en voor je prestaties. Ik heb ontzag voor wat je hebt bereikt. Als ik het licht in je ogen zie, werk ik harder om mijn eigen doelen te bereiken.

94. Bedankt dat je een inspiratie voor me bent. Niet alleen in je passie en inspanningen, maar in de manier waarop je ze najaagt. Het geeft mij het vertrouwen om ook mijn dromen na te jagen.

95. Bedankt voor alles waartoe je me geïnspireerd hebt. Ik sta versteld van uw kunst, en ik ben zo dankbaar dat ik met u mag werken om het mij te leren. U bent een grote inspiratie voor mij, en ik wil dat u weet hoe graag ik u zie doen waar u goed in bent.

96. Bedankt dat je zo’n inspiratie voor me bent. Ik weet niet zeker of ik zonder uw vastberadenheid, kracht en moed in dit vak terecht was gekomen. U herinnert mij eraan om nooit op te geven en hard te werken voor mijn succes.

97. Bedankt dat je me inspireert. Ik hoop dat het op mij overslaat, net als uw enthousiasme en passie voor wat u doet. Ik wil een soortgelijk gevoel bereiken, op een dag. Ik kijk uit naar de dag dat ik anderen op dezelfde manier kan inspireren, bedankt dat je me daarbij helpt.

98. Bedankt dat je een groot voorbeeld en inspiratie voor me was in de begindagen van het opstarten van mijn bedrijf. Uw boek was een grote hulp en praatte me door de wanhoop in het weekend heen.

99. Bedankt dat je mijn inspiratie bent en me hebt laten zien dat ik niet bang hoef te zijn om te doen wat ik wil. Al de tijd en het werk dat je erin gestoken hebt, geeft me een duidelijk idee dat hard werken uiteindelijk loont. Dank u voor uw vrijgevigheid door mij uw kennis en expertise ter beschikking te stellen.

100. Bedankt dat je een geweldig en interessant persoon bent. Ik heb zoveel van je geleerd en ik waardeer de kennis die je me hebt bijgebracht. Bedankt dat je bent wie je bent.

101. Bedankt dat je zo’n geweldig rolmodel bent. Ik heb zoveel van je geleerd en ik ben blij te kunnen zeggen dat als jij er niet was geweest, ik niet zou zijn waar ik nu ben. Bedankt voor alle hulp en adviezen die je me in de loop der jaren hebt gegeven en ik kijk uit naar nog meer adviezen in de toekomst!

102. Bedankt dat je een inspiratie voor me bent. Elke keer als we praten, voel ik me zoveel beter. Ik hou van de manier waarop je praat en met hoopvolle ogen naar de wereld kijkt. Ik ben blij dat je je verhaal deelt, want het is nodig dat mensen het horen.

103. Bedankt dat je een inspiratie voor me bent. Vanaf het begin van mijn carrière heb ik altijd naar u opgekeken en uw carrière zien groeien zoals de mijne. Als ik zie hoe u met verschillende situaties omgaat, heb ik veel geleerd van de manier waarop u zich gedraagt en uzelf succesvol maakt. Bedankt.

Wanneer iemand je inspireert, moet je die speciale persoon vertellen hoeveel hij of zij voor je heeft betekend. Zorg ervoor dat je hem of haar altijd bedankt voor de persoon die je heeft geïnspireerd en beïnvloed. Dit is iets wat je formeel of informeel kunt doen, afhankelijk van de relatie die je hebt met deze speciale persoon in je leven.

Als je niet weet hoe je iemand vanuit je hart moet bedanken dan helpen deze dankjewel voor het inspireren van mij citaten. Je kunt het in eenvoudige woorden zeggen, op een kaart of op jouw manier uitdrukken.