Dank U Voor Verjaardagswensen Namens Mijn Vader Citaten

Thank You for Birthday Wishes on Behalf of My Father Quotes

We kennen allemaal dat gevoel wanneer iemand ons een geschenk, een compliment of zelfs iets heel attents heeft gegeven. Ze verdienen onze dank, toch? Dankjewel zeggen is een van de beste dingen die je kunt doen. Het is een van de makkelijkste dingen die we kunnen zeggen en een van de leukste dingen om te horen.

De tijd nemen om mensen te bedanken voor hun verjaardagswensen is attent. Mensen bedanken helpt bij het opbouwen van goodwill en een positieve instelling. Hoewel het voor sommigen misschien ongemakkelijk of ongemakkelijk lijkt om namens een ander een bericht te sturen, is het eigenlijk heel gemakkelijk en uiteindelijk de moeite waard.

Als je gewoon op zoek bent naar een korte, eenvoudige manier om iemand namens je vader te bedanken voor de verjaardagswensen die hem zijn gestuurd, dan zijn hier de beste bedankjes voor verjaardagswensen namens mijn vader. Voel je vrij om gebruik te maken van een van hen.

Bedankt voor verjaardagswensen namens mijn vader.

Hartelijk dank voor de mooie woorden van verjaardagswensen die u schreef namens mijn vader. Mijn vader was zo geraakt door uw vriendelijke en attente woorden. Ik waardeer uw attentheid zeer en zal deze e-mail met mijn familie delen.

1. Bedankt voor je verjaardagswensen namens mijn vader. Je hebt hem erg gelukkig gemaakt en het betekende veel voor mij. Ik weet dat je een goede vriend bent om door dik en dun te hebben.

2. Heel erg bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn vader. Je hebt van zijn dag een geweldige dag gemaakt.

3. Bedankt om mijn vader een gelukkige verjaardag te wensen. Namens hem, stelde hij uw kaart en cadeaubon erg op prijs. Het was zo leuk om alles te horen wat je schreef.

4. Bedankt voor het sturen van je verjaardagswensen naar mijn vader. Hij was erg enthousiast om van je te horen en dat jullie nog steeds contact hebben.

5. Bedankt voor de verjaardagswensen. Ik weet dat mijn vader zich erg geliefd en gewaardeerd voelt door jullie allemaal en het betekent echt veel voor hem. Hij wilde niet ouder worden, maar hij is blij dat hij zulke geweldige en gulle mensen heeft die zijn verjaardag mooi hebben gemaakt.

6. Bedankt voor het sturen van mijn vader verjaardagswensen op zijn speciale dag. Ik weet dat hij het echt waardeert.

7. Bedankt dat u zo aardig was voor mijn vader op zijn verjaardag door hem een fijne verjaardag te wensen. Als hij zich niet goed voelt, is het zo moeilijk om hem iets te laten doen. U maakte het ons gemakkelijk en hij kan niet stoppen met praten over hoezeer hij uw attentheid waardeerde.

8. Bedankt voor het sturen van de verjaardagswensen voor mijn vader. Hij was deze week jarig en hij waardeerde uw bericht zeer. Bedankt om contact te houden.

9. Bedankt voor het sturen van mijn vader verjaardagswensen. Hij waardeerde het gebaar echt, en ik waardeer het nog meer.

10. Bedankt voor het helpen herinneren van mijn vaders geboortedatum. Ik weet dat het een kleinigheid is, maar we vieren zijn verjaardag niet altijd. Bedankt dat je me herinnert aan het belang van deze dag.

11. Bedankt voor het sturen van zijn verjaardagswensen. Ik weet dat hij het waardeerde.

12. Bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn vader. Je bent echt een geweldige vriend. Ik waardeer alles wat je voor onze familie hebt gedaan.

13. Bedankt voor alle verjaardagswensen namens mijn vader. Zonder jullie hulp had hij niet zo’n speciale aandacht gekregen. Ik waardeer het echt dat jullie beiden proberen contact met hem te houden, hoewel het moeilijk was.

14. Bedankt voor het sturen van verjaardagswensen namens mijn familie en mij. Ik weet dat mijn vader het erg op prijs stelde dat zoveel vrienden hem het beste wensten. Ik denk dat het hem een beter gevoel gaf te weten dat er aan hem gedacht werd.

15. Bedankt om aan mijn vader te denken en hem verjaardagswensen te sturen, hij stelde het echt op prijs.

16. Bedankt om mijn vader een gelukkige verjaardag te wensen namens hem. Hij is je broer, maar hij kon niet naar het diner komen. Hij waardeerde het echt, vooral omdat hij zich nu niet zo goed voelt.

17. Bedankt voor het sturen van verjaardagswensen voor mijn vader, die momenteel in het ziekenhuis ligt. Hij vond je bericht erg leuk en zei dat hij erdoor geraakt was.

18. Bedankt voor het wensen van mijn vader een gelukkige verjaardag op social media en het noemen van onze bedrijfsnaam. Hij is erg dankbaar voor uw vriendelijke woorden. Bedankt aan iedereen die hem een gelukkige verjaardag wenste.

19. Bedankt om mijn vader laatst een gelukkige verjaardag te wensen. Dit was erg belangrijk voor me en ik kon niet geloven hoe snel je terugkwam om me te helpen. Ik ben zo blij dat ik iemand heb ontmoet die zo betrouwbaar is.

20. Bedankt om mijn vader een gelukkige verjaardag te wensen. Het betekent veel voor ons beiden. Ik wens dat we je snel zien zodat we samen een leuke tijd kunnen hebben.

21. Bedankt voor het sturen van een verjaardagswens naar mijn vader. Hij was helemaal geschokt toen hij het ontving en hij was zo blij om nog een laatste bericht van zijn vriend te krijgen. Dat had je niet hoeven doen, maar het betekende veel voor ons.

22. Bedankt dat u een paar minuten van uw drukke dag neemt om mijn vader een fijne verjaardag te wensen. Het is een groot genoegen en eer om hem mijn vader te noemen en het is een troost dat hij zoveel geweldige vrienden heeft zoals u. Hij is ook erg dankbaar.

23. Bedankt om mijn vaders verjaardag aangenaam te maken. Hij vond het echt leuk om iedereen te zien, en ik denk dat hij zich geliefd voelde. Nogmaals bedankt voor alle steun!

24. Bedankt om me een gelukkige verjaardag te wensen namens mijn vader. Ik ben erg dankbaar dat hij jou in zijn leven had, en nu ik ook.

25. Ik wilde je bedanken om mijn vader een gelukkige verjaardag te wensen namens mij en mijn familie.

26. Bedankt om mijn vader een gelukkige verjaardag te wensen. Hij was ontroerd. Jullie kunnen zo goed met elkaar opschieten en het is leuk om te zien hoeveel hij aan je denkt. Ik ben blij dat jullie na al die jaren nog steeds contact hebben.

27. Bedankt om mijn vader een gelukkige verjaardag te wensen op Facebook. Uw oprechtheid betekende echt veel voor hem. Je bent de beste.

28. Heel erg bedankt voor de verjaardagswensen. Papa was ontroerd door al uw vriendelijkheid. Mijn vader kreeg uw vriendelijke woorden te horen en vroeg of ik zijn en mijn dank wilde overbrengen.

29. Bedankt om mijn vader een gelukkige verjaardag te wensen. Het betekent veel voor me. Ik waardeer het dat je de tijd neemt om dat voor hem te doen. Ik hoop dat jij ook een geweldige dag hebt en dat alles gaat zoals gepland.

30. Bedankt voor de verjaardagswensen voor mijn vader. Hij waardeerde het echt en vertelde me hoe mooi hij de kaart vond die je voor hem had uitgezocht. Hij zei dat hij nog nooit zoiets moois had gezien.

31. Bedankt voor het vieren van nog een jaar van mijn vaders leven. Ik was niet in staat om een verjaardagsdiner bij te wonen, maar ik was diep ontroerd dat u de tijd nam om namens hem berichten te sturen. Dat is alles wat ik kon vragen, en meer!

32. Vandaag is mijn vader jarig, en ik wilde u bedanken voor uw attente wensen. Ik weet dat dit een moeilijke tijd is voor ons allemaal, maar het helpt om te weten dat hij zoveel mensen had die om hem gaven.

33. Bedankt voor het delen van zijn gelukkige verjaardagswensen. Hij waardeerde het echt en had een hele leuke dag. Ik ben blij je in mijn leven te hebben!

34. Ik weet dat je hem niet zo goed kent, maar bedankt om hem een gelukkige verjaardag te wensen. Ik waardeer het zeer.

35. Bedankt voor alle verjaardagswensen namens mijn vader. Hij en ik waarderen het zeer dat u daar even de tijd voor neemt. Hij was blij toen hij hoorde van mij wie hem het beste wenste!

36. Hartelijk dank voor de verjaardagswensen die u namens mijn vader stuurde. We waarderen uw attentheid en hopen dat u beiden een geweldig jaar tegemoet gaat!

37. Bedankt voor uw verjaardagswensen namens mijn vader.

38. Bedankt om mijn vader namens hem een gelukkige verjaardag te wensen. Dat vindt hij erg leuk. Je bent zo’n attente vriend. Ik ben blij dat hij jou heeft om hem af en toe te helpen.

39. Heel erg bedankt voor uw wensen voor mijn vader. Ik vond het heel attent en niet veel mensen zouden daar de tijd voor nemen. Ik weet zeker dat hij al uitkijkt naar een nieuwe verjaardag bij ons.

40. Heel erg bedankt voor je hulp. Mijn vader is blij met een attente verjaardagswens van u, u maakte zijn dag goed.

41. Mijn vader wilde dat ik je bedankte voor de verjaardagswensen die hij kreeg van spelers in zijn bedrijf. Hij was zo blij dat hij daar goede vrienden heeft gemaakt.

42. Bedankt voor het sturen van zoveel verjaardagswensen voor mijn vader. Ik waardeer het echt.

43. Bedankt voor de verjaardagswensen. Papa genoot echt van zijn verjaardag. Daarom is hij er altijd voor je, om alles te doen om je gelukkig te maken.

44. Bedankt om naar mijn vaders verjaardagsfeest te komen en hem namens ons allen een gelukkige verjaardag te wensen. Het was leuk om iedereen weer te zien.

45. Bedankt om mijn vader een verjaardagswens te sturen. Ik weet hoe druk je het hebt, en ik waardeer de tijd die je voor ons nam. Bedankt!

46. Bedankt voor het delen van mijn vaders verjaardagswensen. Het betekende veel voor mij en ook voor mijn vader!

47. Heel erg bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn vader. Hij stelde het echt op prijs.

48. Bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn vader. Hij hoorde ze en was erg blij om te weten dat sommige mensen aan hem dachten op zijn verjaardag. Ik ben blij dat ik een familie als de mijne heb die om hun geliefden geeft.

49. Bedankt voor de vriendelijke verjaardagswensen namens mijn vader. Hij weet van uw vriendelijkheid en waardeert ze zeer.

50. Heel erg bedankt om mijn vader een gelukkige verjaardag te wensen. Ik weet dat het veel voor hem betekende en hij was erg dankbaar. Hij genoot ook van de vele goede wensen van zijn vrienden. Het maakte me blij hem gelukkig te zien.

51. Bedankt om mijn vader een gelukkige verjaardag te wensen. Het gaat goed met hem, en het was erg attent van je om dit te doen.

52. Bedankt dat u even de tijd neemt om mijn vader verjaardagswensen te sturen. Het betekent veel voor ons en laat echt zien hoeveel je om hem geeft. Ik lees graag de leuke reacties die hij krijgt van onze familie en vrienden.

53. Bedankt dat je mijn vader zijn verjaardagswensen hebt gestuurd. Ik waardeer je attentheid en het feit dat je aan mijn vaders verjaardag hebt gedacht.

54. Bedankt om mijn vader een gelukkige verjaardag te wensen namens mij. Hij zou teleurgesteld zijn geweest als hij niets van zijn vrienden had gehoord, dus alvast bedankt!

55. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn vaders verjaardag te komen vieren. Hij had het erg naar zijn zin, en iedereen vond dat je een geweldige presentatie gaf.

56. Bedankt voor het sturen van een gelukkige verjaardagswens namens mijn vader. Mijn vader doet niet aan computer, sms of iets dergelijks dus het was erg belangrijk voor mij. Bedankt!

57. Bedankt voor het sturen van verjaardagswensen namens mijn vader. Hij waardeerde dit zo en het betekende zoveel voor mij.

58. Bedankt om mijn vader een gelukkige verjaardag te wensen namens mij. Hoewel we elkaar niet vaak zien, hoop ik dat je weet dat je een speciaal persoon voor me bent en het was erg aardig van je om hem het beste te wensen. Ik waardeer het echt.

59. Bedankt om mijn vader een geweldige verjaardag te wensen. Hij is terug na een lange ziekte, en het deed hem goed om van u te horen.

60. Bedankt om mijn vader een gelukkige verjaardag te wensen. Hoewel hij niet hier is om er met ons van te genieten, weet ik zeker dat uw goede wensen een glimlach op zijn gezicht hebben gebracht.

61. Bedankt dat je ervoor gezorgd hebt dat mijn vader zich dit jaar op zijn verjaardag een speciale man voelde. Je hebt het heel speciaal gemaakt en ik weet dat hij met volle teugen heeft genoten.

62. Bedankt om mijn vader een gelukkige verjaardag te wensen. Ik weet dat hij het erg waardeert en ontroerd was door de attente kaart die u hem stuurde.

63. Heel erg bedankt om mijn vader een gelukkige verjaardag te wensen op sociale media. Hij was erg ontroerd door jullie lieve woorden en warme wensen. Hij houdt vooral van Twitter omdat hij jullie allemaal kan volgen!

64. Bedankt dat u zo vriendelijk was om mijn vader verjaardagswensen en berichten op Facebook te sturen. Het betekende veel voor hem omdat niet veel mensen dat meer doen. Zo blij dat we je ontmoet hebben!

65. Heel erg bedankt voor het sms’je namens mijn vader. Het betekende veel voor hem om van u te horen.

66. Bedankt voor de mooie bloemen. Mijn vader vond ze prachtig. De kaart was erg mooi en ik denk zeker dat mijn vader het zou waarderen. Ik ben erg dankbaar voor al uw hulp in deze zaak.

67. Heel erg bedankt voor het sturen en dat je een speciaal deel van mijn vaders leven bent. Hij is erg blij met jou in zijn leven en geniet van je telefoontjes.

68. Bedankt om mijn vader een gelukkige verjaardag te wensen namens ons allemaal. Het feest was geweldig, en hij hield van de cadeaus die iedereen hem gaf. Het was erg attent om de tijd te nemen om ons een bericht te sturen en ons te laten weten wat u ervan vond.

69. Heel erg bedankt om mijn vader een gelukkige verjaardag te wensen namens mij! Hij was erg verrast, en ik vond het leuk om met je te praten aan de telefoon.

70. Bedankt voor uw verjaardagswensen aan mijn vader. Hij was zeer ontroerd en ik weet zeker ook blij.

71. Bedankt om mijn vader een gelukkige verjaardag te wensen. Hij was erg verrast dat we wisten van zijn verjaardag en hij was zo blij.

72. Bedankt om mijn vader een gelukkige verjaardag te wensen namens de hele familie. Het was zo aardig van je om dat te doen. Ik weet dat hij het echt waardeerde!

73. Bedankt om mijn vader een gelukkige verjaardag te wensen. Het betekende echt veel voor hem. Hij zegt dat je een heel goede vriend bent. Bedankt dat je er voor ons beiden bent. Uw actieve deelname aan ons leven is een inspiratie voor ons.

74. Bedankt voor het sturen van de verjaardagswensen aan mijn vader. Hij vond het erg leuk om ze te zien. Ik weet dat hij al uw hulp waardeert.

75. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn vader een fijne verjaardag te wensen. Hij is niet vaak op zijn computer en ik weet dat hij je bericht op Facebook graag zag.

76. Dank u voor uw vriendelijke woorden over mijn vader. Hij waardeert de goede wensen die u hem door de jaren heen heeft gegeven en voelt zich gelukkig dat hij zo’n hechte vriendschap heeft met iemand als u!

77. Bedankt om me te helpen mijn vader te pakken te krijgen. Het is erg moeilijk, maar ik weet dat je geweldig was om te helpen in deze moeilijke situatie. Hij was zo gelukkig op zijn verjaardag dankzij uw attente inspanningen.

78. Bedankt om hem te bellen, en voor het geschenk. Hij vertelde me er alles over en was erg opgewonden om het te ontvangen. Ik hoop dat jullie weten dat de manier waarop jullie met elkaar omgaan echt ongelofelijk en bewonderenswaardig is.

79. Bedankt voor het sturen van verjaardagswensen namens mijn vader. Ik weet dat hij erg blij was om het gelukkige verjaardagsbericht te ontvangen. We hopen dat u en uw familie een geweldig 4 juli weekend hebben gehad.

80. Bedankt voor het sturen van verjaardagswensen namens mijn vader. Ik weet dat hij erg blij was om het gelukkige verjaardagsbericht te ontvangen.

81. Bedankt om mijn vader een gelukkige verjaardag te wensen. Ik weet dat het voor u een karwei is om elk jaar zijn kinderen te bellen, maar hij waardeert het zeer en ik wil u laten weten hoeveel!

82. Bedankt dat u de tijd wilde nemen om uw verjaardagswensen voor mijn vader op te schrijven. Ik kan niemand bedenken die het beter zou doen. Ik weet dat hij geraakt zal zijn door uw woorden van aanmoediging en wijsheid.

83. We willen u laten weten dat we de goede wensen voor mijn vader erg op prijs stellen. Het betekent echt veel voor ons dat hij omringd is door mensen die om hem geven in zijn laatste dagen.

84. Bedankt om mijn vader een gelukkige verjaardag te wensen. Na zijn beroerte, was het moeilijk om hem iets te laten doen, maar toen hij uw tekst kreeg, zei hij « wow iemand die echt aan mijn verjaardag dacht ». Ik was zo blij dat hij zo gelukkig was!

85. Bedankt voor de verjaardagskaart die je naar mijn vader hebt gestuurd. Ik ben erg dankbaar dat je de tijd hebt genomen om dit te doen. Hij is zo ondersteunend en aardig. Ik wou dat iedereen ook zo iemand als hij in zijn leven kon hebben.

86. Bedankt dat u mijn vaders verjaardagswensen met mij deelt. Het is erg aardig van je om dit te doen, maar ik begrijp dat al die vlinders je zwaar op de maag liggen.

87. Ik weet dat mijn vader niet altijd terug sms’t, maar hij waardeert je verjaardagswensen. Hij heeft het er altijd over hoe behulpzaam je bent in huis en hoe blij hij is dat je hier bent komen wonen.

88. Bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn vader. Je bent een lief en zorgzaam persoon. Je doet de dingen altijd met veel hart en ik ben dankbaar je ontmoet te hebben.

89. Bedankt voor de verjaardagswensen namens mijn vader. Ik ben zo blij dat je in mijn leven bent en dat ik altijd op je kan rekenen. Ik hoop dat je verjaardag prachtig was en dat je alles hebt gekregen wat je wenste!

90. Ik waardeer de verjaardagswensen die u namens mijn vader stuurde. Ik vond het geweldig dat u de hele familie in uw groet betrok. Ik weet zeker dat dat mijn vaders dag speciaal maakte.

91. Bedankt dat je een aardig en meelevend persoon bent. Ik wilde je vertellen dat mijn moeder me vertelde hoezeer ze geraakt was door de verjaardagswensen die je namens mijn vader gaf.

92. Bedankt voor uw verjaardagswensen. Ik weet dat ze mijn vader verrasten, maar hij was toch blij. Hij had een geweldige dag, en ik weet dat zijn geluk deels aan u te danken is.

93. Gelukkige verjaardag, en bedankt. Hij bedankt je niet altijd genoeg voor de mooie verjaardagswensen en de kleine cadeautjes die je hem stuurt, dus ik dacht ik zeg het voor hem. Bedankt voor al uw vriendelijkheid.

94. Bedankt om mijn vader een gelukkige verjaardag te wensen. Het hielp hem echt een goede tijd te hebben wetende dat hij herinnerd werd.

95. Bedankt voor het delen van je verjaardagswensen met mijn vader. Ik weet dat hij het erg waardeert en het maakte zijn dag zo speciaal. Ik waardeer het dat u ook mijn liefde voor lezen deelt, vooral boeken over geschiedenis. Het is heerlijk om met iemand te praten die dezelfde passies heeft als ik.

96. Bedankt om mijn vader een gelukkige verjaardag te wensen. Hij waardeert het echt en vond het grappig toen hij me vertelde over de kaart die u hem stuurde. Ik wou dat je hem ooit had kunnen ontmoeten, dat had hij leuk gevonden.

97. Nou, je ziet er erg knap uit op je verjaardag pap. Bedankt dat je in zijn leven bent en hem steunt. Hij is een betere man door jou.

98. Bedankt voor het herinneren van mijn vaders aanstaande verjaardag. Ik weet dat hij heel blij zal zijn om het grote getal op zijn taart te zien, ook al zal hij het ontkennen, zoals elk jaar.

99. Bedankt dat je contact houdt met mijn vader. Er zijn dingen die hij niet graag aan iemand vertelt, maar aan jou vertelt hij alles!

100. Namens mijn vader, dank ik u voor de verjaardagswensen. Ze maakten zijn verjaardag echt speciaal. Iedereen is blij dat hij in goede gezondheid verkeert en we kijken ernaar uit om meer tijd met hem door te brengen.

Ik hoop dat u heeft genoten en het beste heeft gekozen uit dit bedankje voor verjaardagswensen namens mijn vader.

Deel en laat uw commentaar achter in de commentaarsectie.