Dankbetuigingen Voor Verpleegkundigen En Artsen

Thank You Quotes for Nurses and Doctors

Verpleegkundigen en artsen spelen een belangrijke rol in de gezondheid van een gezin. Ze zorgen voor ons als we ziek zijn, brengen ons ter wereld en zorgen ervoor dat we gezond blijven. Dankjewel zeggen tegen een gezondheidswerker is niet iets wat veel mensen graag doen, maar het kan ervoor zorgen dat ze zich gewaardeerd voelen in hun werk.

Verpleegsters en dokters doen geweldig werk door voor ons te zorgen. Het is zwaar werk, en het is niet allemaal rozengeur en maneschijn, dokter-patiënt vertrouwelijkheid is een groot probleem, maar we moeten de dokters bedanken dat ze dag en nacht werken om voor ons te zorgen.

Veel mensen vergeten hun verpleegkundigen en artsen te bedanken. Mensen zouden hemel en aarde moeten bewegen om artsen en verpleegkundigen te bedanken voor wat ze doen. Of het nu gaat om een lichamelijke kwaal of een geestelijk probleem, ze zijn er voor de patiënt. Ze controleren hen, blijven aan hun zijde en bieden troost wanneer de patiënt dat nodig heeft. Ze doen meer dan alleen zorg en medicijnen verstrekken.

We onderschatten vaak de positieve invloed die een verpleegster of dokter op ons welzijn kan hebben. De eenvoudige daad van het bedanken van deze toegewijde professionals voor al hun inspanningen is echt het minste wat we kunnen doen.

Als u op zoek bent naar citaten om te waarderen, zijn deze bedankcitaten voor verpleegkundigen en artsen een kleine blijk van waardering voor de belangrijke rol die zij spelen in het leven van mensen en zullen u helpen uw waardering op een betekenisvolle manier te tonen.

Dankbetuigingen voor verpleegkundigen en artsen

Bedankt dat je voor me zorgde toen ik ziek was, en me beter maakte. Bedankt voor de lange werkdagen. Bedankt voor je geduld met me, want ook al voelde ik me niet geweldig, ik weet dat het niet makkelijk is om voor iemand te zorgen die zich niet goed voelt.

1. Bedankt dat je voor me zorgt. Ik weet dat verpleegster of dokter zijn zo’n moeilijke baan is. Ik kan me niet voorstellen hoeveel moeilijker het is onder de omstandigheden van oorlog en natuurrampen. Ik waardeer uw opofferingen en nobele vrome daden zoals u altijd tijd heeft om bij mij te zijn ondanks het gebrek aan salaris en slaap.

2. Bedankt dokters en verpleegsters voor al jullie harde werk. Soms is het niet altijd duidelijk waarom ons lichaam de dingen doet die het doet, maar ik weet dat jullie gedetailleerde onderzoeken en eindeloze uren studeren ons helpen daar achter te komen, wat ons helpt een beter leven te leiden. Heel erg bedankt.

3. Bedankt voor al je hulp bij het herstel van mijn operatie. Je bent zo aardig voor me geweest, en ik waardeer al je steun.

4. Bedankt voor alles wat je doet. Ik hou ervan dat elke keer als ik hier kom je een glimlach op je gezicht hebt, hoe druk je het ook hebt. Bedankt dat je voor me zorgt en me beter maakt.

5. Bedankt dat je voor me gezorgd hebt toen ik ziek was. Je verrijkte mijn ziekenhuisverblijf altijd met grappen, spek en verhalen. Ik zal je nooit vergeten.

6. Bedankt dat je voor me zorgt als ik ziek of gewond ben. Ik waardeer het dat je er altijd bent als ik je nodig heb. Je bent echt een belangrijk deel van deze wereld, en zonder jou zouden we niet zijn wie we nu zijn.

7. Dank u voor uw zorg en deskundig werk. Dank u voor alle manieren waarop u mij hebt genezen, voor het behandelen van mij met respect en vriendelijkheid. En dank u voor het blijven helpen van onze wereld op alle manieren die u doet.

8. Bedankt voor alle zorg, medeleven en steun die je me hebt gegeven. Het is moeilijk onder woorden te brengen hoeveel het voor me betekent. Wat jullie doen maakt een groot verschil in het leven van mensen. Ik ben erg blij met uw hulp.

9. Bedankt dat je me beter hebt gemaakt. Ik voel me erg dankbaar als ik me herinner dat je er in mijn laagste momenten was om me te helpen. Ik zal er altijd voor je zijn als je me nodig hebt.

10. Bedankt voor al het harde werk en de inspanningen. Je bent een zegen voor de samenleving, en je maakt de wereld beter. We zeggen het niet genoeg. Bedankt dat je voor me zorgt, en bedankt dat je ook anderen helpt.

11. Dank u voor alles wat u doet. Ik kan me niet voorstellen hoe het in de wereld zou zijn als we geen mensen zoals u hadden die vrijwillig hun professionele mening en hulp geven om anderen te helpen. U bent erg aardig, en maakt elke dag een verschil. Heel erg bedankt.

12. Bedankt dat jullie boven alles gaan. Jullie zijn echt opmerkelijke mensen. Bedankt voor alles wat jullie voor me gedaan hebben.

13. Toen ik hulp nodig had, was jij er. Toen ik pijn had, hielp je om het beter te maken. Als ik het moeilijk had, stonden jullie naast me om met me te praten. Bedankt, dokters en verpleegsters.

14. Bedankt voor alle liefde en het harde werk dat u in uw patiënten steekt. Ik heb met eigen ogen gezien hoeveel tijd en zorg u aan elk individu geeft.

15. Bedankt dat je me altijd helpt als ik me ziek voel. Bedankt dat je zo aardig bent, en me iets lekkers laat eten, zelfs als ik op dieet moet. Bedankt dat je lacht en me grapjes vertelt zodat ik me beter voel.

16. Dank aan je familie voor het opvoeden van geweldige mensen zoals jij. Bedankt dat jullie allemaal geweldige dokters en verpleegsters zijn. Heel erg bedankt voor al jullie harde werk in het ziekenhuis. Ik ben erg dankbaar dat je mijn verblijf daar aangenaam maakte, ondanks de onaangename omstandigheden. Ik ben blij dat ik jullie heb leren kennen, en dat jullie allemaal erg aardig voor me waren.

17. Bedankt dat je zo goed bent in je werk. Vandaag had ik een heel eng voorval en ik ben dankbaar dat u er was om me te helpen. Dank u voor het redden van levens, het verlenen van gezondheidszorg, en vriendelijk zijn. Bedankt dat je jezelf bent.

18. Dank u voor uw professionaliteit en deskundigheid. Het was erg leuk om jullie allemaal te ontmoeten op mijn spreekuur vandaag, zowel het hele team als de verpleegkundigen met wie ik achteraf sprak.

19. Bedankt voor alle goede zorgen die je aan mijn moeder hebt gegeven. Ik weet dat ze elk klein ding dat je voor haar deed waardeert, en ik ook. Het gaat nu veel beter met haar en dat heeft ze aan u te danken.

20. Bedankt dat je ervoor zorgt dat hij beter wordt, en dat ik een goede patiënt ben. Ik waardeer jullie constante inspanningen om mij te helpen beter te worden. Jullie zijn allemaal geweldig.

21. Bedankt dat je je leven hebt gewijd aan de praktijk. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder uw zorg, steun en geruststelling. Ik dank God voor uw aanwezigheid in mijn leven, en mijn familie.

22. Bedankt dat je zo aardig voor me bent. Ik ben erg dankbaar dat je in mijn leven bent. Uw kennis en diensten hebben mijn leven gered. Bedankt dat je me altijd helpt als ik je nodig heb.

23. Je bent er altijd voor me, wat er ook gebeurt. Niet veel mensen kunnen dat zeggen over de mensen in hun leven. Bedankt, dokters, verpleegsters en medewerkers van het ziekenhuis. Jullie zijn allemaal erg behulpzaam geweest.

24. Bedankt dat je voor me gezorgd hebt in het ziekenhuis. Ik ben je erg dankbaar voor je dienst en bedankt dat je me zo goed geholpen hebt.

25. Bedankt voor het helpen van mijn kind. Je hebt haar een geweldige toekomst gegeven, en ze zal nooit weten hoeveel je haar hebt geholpen. Ze rent, springt en speelt als een normaal kind dankzij jou.

26. Bedankt dat je voor me gezorgd hebt tijdens mijn laatste operatie. Je was erg bemoedigend toen ik langzaam naar het toilet liep, terwijl ik nog steeds pijn had. Jouw aanwezigheid maakte het verschil.

27. Bedankt dat u ervoor zorgt dat ik de beste behandeling krijg. Ik ben erg dankbaar voor de diensten die u levert en blij om onder uw zorg te zijn. Bedankt dat je bij me bleef tijdens alle onaangename procedures in het ziekenhuis. Ik ben erg dankbaar.

28. Bedankt voor alles wat je voor mij en mijn gezondheid hebt gedaan. Zonder jou en je vrienden zou ik deze ervaring nooit hebben doorstaan.

29. Bedankt dat u er altijd bent bij mijn regelmatige bezoeken. Het is zo geruststellend om een dokter te hebben waarmee ik kan praten en die zich mij herinnert, vooral omdat ik niet altijd gezond ben geweest. Het betekent veel voor me.

30. Bedankt voor al het harde werk en de moeite die je in mijn welzijn hebt gestoken. Ik weet niet wat ik zou doen zonder al je hulp. We zijn het misschien niet altijd eens over dingen, maar ik weet dat u me alleen probeert te helpen op elke manier die u kunt. Ik ben erg dankbaar voor alles wat ieder van jullie voor mij doet.

31. Bedankt voor alles wat je doet. Ik weet niet wat ik zonder jou had moeten doen. Ik weet dat het niet altijd makkelijk is om met patiënten te werken die niet altijd begrijpen wat er aan de hand is en dag na dag dezelfde mensen te zien. Heel erg bedankt voor je geduld om me dingen uit te leggen.

32. Bedankt dat je er altijd was. Ik weet niet hoe ik dit had kunnen doorstaan zonder jullie steun en harde werk. Heel erg bedankt.

33. Dank u voor uw zorg, aanmoediging en toewijding aan het welzijn van alle patiënten die door uw deuren komen. U zult nooit weten hoeveel u gewaardeerd wordt. Ik hoop ooit lid te worden van uw team.

34. Bedankt dat je altijd voor ons zorgt. Je hebt een zeer zware baan, en ik weet niet hoe je het elke dag doet. Ik ben erg dankbaar voor uw medeleven en toewijding. U bent erg belangrijk voor ons.

35. Dank u voor uw hulp bij het herstel van mijn ziekte. Ik weet dat het moeilijk is voor u om uw werk te doen, maar ik waardeer het toch. Jullie doen allemaal geweldig werk. Bedankt.

36. Bedankt dat je laat bleef en voor me zorgde toen ik ziek was. Ik waardeer je vriendelijkheid en hoe je altijd naar me keek. Ik schrijf je vandaag om je te bedanken voor alle hulp en steun die je me geeft.

37. Ik zou het nooit zonder jou kunnen. Ik ben je erg dankbaar, en ik wilde je bedanken voor mijn genezing. Ik voel me eindelijk weer mezelf. Ik waardeer uw tijd, en expertise als medisch professional, en ik ben blij dat het beter gaat.

38. Bedankt dat je er bent als ik ziek ben, veel pijn heb of bang ben. Bedankt om me te kalmeren, zo begripvol te zijn, en me er te laten zijn met mijn familie. Ik ben zo blij dat ik bij jou terecht ben gekomen!

39. Je was er toen ik je het meest nodig had, en gaf me een veilig gevoel. Bedankt dat je zo aardig voor me was. Bedankt voor het redden van mijn leven. Ik was er zeker van dat ik zou sterven, maar God stuurde jouw engelachtige handen om me te genezen en me een tweede kans te geven. Hopelijk zal ik de volgende keer voorzichtiger zijn.

40. Bedankt dat je me altijd hoop geeft als ik me hopeloos voel. Je bent erg goed in je werk, en mensen vertellen me hoe geweldig je bent. Ik geloof ze omdat je weet waar je het over hebt en dit al heel lang doet.

41. Bedankt dat je er altijd voor me bent als ik je hulp nodig heb. Het betekent veel voor me, en ik waardeer het.

42. Bedankt, dokters en verpleegsters, dat jullie er altijd voor me zijn. Ik weet niet wat ik zou doen zonder jullie hulp en zorg. Bedankt voor alles wat jullie doen om mij gezond en gelukkig te houden.

43. Bedankt voor de goede zorgen voor mijn moeder. Ik weet dat ze veel voor u betekent en voor alle mensen in het ziekenhuis. Ik ben je dankbaar voor je toewijding en vriendelijkheid.

.

44. Bedankt dat jullie zo goed voor me gezorgd hebben; de verpleegsters en artsen die hard gewerkt hebben om me weer gezond te maken. Dank u voor al uw werk. Ik weet dat het niet makkelijk is wat jullie doen, en jullie werk is erg stressvol. Het is echt een ondankbare baan, maar ik weet dat het heel belangrijk is om iedereen gezond te houden.

45. Bedankt dat je zo aardig bent. Ik hou ervan hoe je zo goed voor je patiënten zorgt en je best doet om het ze comfortabel te maken. God zegene u allen.

46. Bedankt dat je er was. Bedankt dat je een licht in mijn leven was. Bedankt dat je voor mensen zorgt, en het leven van je patiënten raakt.

47. Bedankt voor al je harde werk, en voor de zorg voor mij tijdens mijn herstel. Je zorgde voor me alsof ik familie was. Ik ben erg dankbaar dat ik mijn normale routine weer kon oppakken, dankzij jou.

48. Bedankt dat je er altijd was als ik het moeilijk had. Jouw zorgzaamheid maakte het makkelijker toen ik moest vechten tegen beslissingen over leven en dood. Bedankt voor al je harde werk, je glimlach en de tijd die je nam om aan mijn zijde te staan.

49. Dank u voor uw helende handen en vriendelijke harten. Door jullie kan ik weer van het leven genieten. Bedankt dat ik naar huis mag; ik zal goed voor mezelf zorgen.

50. Dank u allen voor uw zorg en bereidheid om te helpen. Uw hulp wordt zeer gewaardeerd door alle patiënten.

51. Het spijt me voor alles wat ik je heb aangedaan, en voor hoe ik was toen je me voor het eerst ontmoette. Bedankt voor je geduld, vriendelijkheid en professionaliteit, die me hielpen mijn optimisme over het leven en mijn lichaam terug te krijgen.

52. Dank u, verpleegsters, dokters, en iedereen die helpt met patiëntenzorg. Heel erg bedankt! Ik weet niet wat we zonder jullie zouden doen. Bedankt voor al jullie harde werk.

53. Bedankt dat u professioneel en vriendelijk was tijdens mijn verblijf in uw ziekenhuis. Jullie zijn echt een groep engelen op aarde.

54. Bedankt voor al je harde werk. Je moet met veel stress omgaan, maar je blijft zo kalm. Ik voel me goed verzorgd als ik je zie. Bedankt dat je meer doet dan nodig is om aan mijn medische behoeften te voldoen.

55. Bedankt voor de goede zorgen in het ziekenhuis. Ik waardeer hoe aardig en meelevend je bent. Je maakt echt een verschil in het leven van mensen. Bedankt dat je me een tweede kans op leven hebt gegeven.

56. Bedankt dat je voor me gezorgd hebt na mijn operatie. Mijn hart klopt weer, dankzij jou. Ik leef, en adem; allemaal dankzij uw bekwame handen en hart.

57. Bedankt voor alles wat je doet. Ik was ziek en jullie hebben me beter gemaakt. Ik weet dat het hard werken was, maar omdat jullie allemaal kinderen thuis hebben die veel van hen houden.

58. Bedankt voor de goede zorgen toen ik daar was. Ik weet dat het vermoeiend en ondankbaar kan zijn, maar het is een zeer belangrijke baan en een waar ik dankbaar voor ben.

59. Bedankt voor het redden van mijn leven. Ik weet dat mijn woorden nooit zullen uitdrukken hoe ik me voel over wat je voor me hebt gedaan, maar ik hoop dat je weet dat ik het waardeer.

60. Heel erg bedankt voor het leven dat ik nu heb. Ik was erg sceptisch over het nemen van medicijnen, maar nu ben ik blij dat ik het gedaan heb. Jullie zijn allemaal geweldig en aardig.

61. Ik wil je bedanken voor de goede zorgen die je me gaf toen ik in het ziekenhuis lag. Alle dokters en verpleegsters waren zo aardig en ik ben u zeer dankbaar. Allemaal bedankt.

62. Je weet niet hoeveel ik je werk waardeer. Je redt levens, repareert gebroken botten en leegt mijn sinussen. Zonder u zou ik niet beter kunnen worden als ik ooit ziek was. Bedankt voor wat u doet zodat we langer kunnen leven.

63. Bedankt dat je voor me gezorgd hebt toen ik ziek werd. Bedankt dat je zo aardig voor me was en me hielp me beter te voelen. Je bent altijd zo aardig en behulpzaam als ik naar de dokter ga. Ik hoop dat iedereen weet hoeveel geluk ze hebben dat jij voor ze zorgt.

64. Jullie zijn geweldig. Jullie hebben mijn leven gered en het voor mij mogelijk gemaakt om alle geneugten van een nieuwe onafhankelijkheid te ervaren. Ik ben zo dankbaar dat jullie er voor me waren en voor me zorgden. Ik hou van jullie allemaal.

65. Alleen al het zien van een dokter of verpleegster brengt tranen van vreugde in mijn ogen. Bedankt dat je me een beter leven geeft, en me weer laat leven.

66. Bedankt voor al je hulp met mijn moeder. De zorg in de kliniek was top, en ik waardeer echt alles wat je doet.

67. Bedankt voor je hulp bij het herstellen van mijn operatie. Ik was diezelfde dag weer op de been en had een paar dagen later toestemming van de dokter om lichte activiteiten te ondernemen. Ik ben ook blij dat ik jou als arts heb gezien na mijn tweede operatie. Je hebt een geheimzinnige manier om patiënten op hun gemak te stellen en tegelijkertijd zo professioneel en strikt zakelijk te zijn; een verbazingwekkend talent.

68. Bedankt voor alle keren dat je er voor me was. Ik kan je nooit genoeg bedanken voor alles wat je doet. Je bent zo aardig en behulpzaam. Weet dat ik je altijd zal waarderen.

69. Heel erg bedankt om voor me te zorgen. Ik weet dat het niet makkelijk is om voor veel patiënten te zorgen, maar bedankt. Ik waardeer het dat je bij me was in het ziekenhuis toen ik ziek was. Bedankt dat je af en toe bij me kwam kijken zodat ik me niet eenzaam en geïsoleerd zou voelen.

70. Bedankt voor het redden van mijn leven. Ik weet dat trauma’s bij je werk horen, maar het blijft eng en overweldigend om het mee te maken. Je stelde me gerust en hielp me er doorheen. Ik waardeer alles wat je voor me gedaan hebt.

71. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Je helpt me in leven en gezond te blijven. Ik kijk uit naar onze bezoekjes.

72. Bedankt voor al het harde werk dat je doet. Ik weet dat je een zeer belangrijke en zware baan hebt. Jouw geduld met mij helpt me om dingen te vergeten, en het is fijn om tijd door te brengen met praten over niets in het bijzonder. De wereld heeft meer mensen zoals jij nodig.

73. Bedankt voor al je harde werk. Verpleegkundigen en artsen zoals u zijn helden in mijn boek. Ik weet dat het heel veel werk is wat jullie doen, en ik weet niet hoe jullie zo geduldig kunnen zijn. We zouden een dankbaarheidsdagboek moeten beginnen waarin we elke dag opschrijven waar we dankbaar voor zijn, en ik begin de mijne met jullie namen als eerste op de lijst.

74. Ik ben u en de andere verpleegkundigen en artsen erg dankbaar. Zonder jullie hulp had ik mijn ziekte niet zo makkelijk kunnen doorstaan. Heel erg bedankt. Ik werd altijd met respect en medeleven behandeld.

75. Bedankt voor het verzorgen van mijn moeder toen ze in het ziekenhuis lag. We waarderen allemaal uw werk. Je bent een geweldige dokter en verpleegster. Je hebt het verblijf van mijn moeder veel aangenamer gemaakt.

76. Bedankt voor je werk. Ik weet dat sommige dingen die je doet moeilijk zijn. Ik waardeer alles wat jullie gedaan hebben en blijven doen. Zonder artsen en verpleegkundigen, wie weet waar ik nu zou zijn.

77. Heel erg bedankt voor alles. Ik had niet zo ver kunnen komen in mijn behandeling of die operatie kunnen doorstaan zonder de geweldige zorg die ik van jullie allemaal heb gehad.

78. Bedankt dat u zo goed bent in wat u doet. Ik hoop dat ik nooit door de pijn hoef te gaan die mij aan uw zorg heeft blootgesteld, maar als dat wel zo is, kunt u er zeker van zijn dat u de beste professionals bent waar ik ooit op kon hopen en dat u volledig gecompenseerd wordt voor uw tijd en harde werk.

79. Bedankt voor al je goede werk. Ik was erg ziek, maar je verzorgde me, gaf me medicijnen, en nu ben ik in orde.

80. Bedankt dat je deze week zo goed voor me gezorgd hebt. Ik zou verloren zijn geweest zonder jouw hulp. En bedankt dat je aardig was toen de verpleegsters die voor je werkten dat niet waren. Jullie zijn allemaal geweldig, en ik hoop jullie snel weer te zien…

81. Bedankt voor alles wat jullie voor me gedaan hebben. Ik weet dat ik een koninklijke last was, en dat jullie het allemaal erg druk hadden, maar jullie waren aardig, vriendelijk en geruststellend. Bedankt dat jullie er altijd voor me waren, en dat jullie al mijn miljoenen vragen hebben beantwoord.

82. Bedankt voor je hulp en steun. Ik voel me nog steeds een beetje zwak, maar ik voel me elke dag sterker. Dank u ook dat u zo vriendelijk was, en me thuis liet voelen terwijl ik in het ziekenhuis lag.

83. Bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt. Ik kan niet geloven hoe ver ik ben gekomen in het afgelopen jaar. Niets daarvan was mogelijk geweest zonder jou. Zonder jouw begeleiding zou ik nog steeds een ongezonde levensstijl hebben en zou ik niet zo dicht bij een volledig herstel zijn als nu.

84. Bedankt dat je deel uitmaakte van mijn zorgteam. Uw toewijding tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis gaf me het vertrouwen dat ik beter zal worden. Bedankt voor het leren vechten tegen deze ziekte. Ik weet zeker dat ik sommige van jullie gezichten snel weer zal zien.

85. Allemaal bedankt voor het redden van mijn moeders leven. Zonder jullie zou ze hier niet zijn. Jullie zijn de reden dat ik al mijn extra tijd in het ziekenhuis doorbreng als ik pauze heb van mijn werk.

86. Bedankt dat je er voor mijn familie en mij was. U bent altijd professioneel, meelevend en vriendelijk geweest. Ik ben zo dankbaar voor de hulp die je ons door de jaren heen hebt gegeven.

87. Bedankt dat jullie zo geweldig zijn in jullie werk. Het was heel eng om alleen in dat ziekenhuis te zijn, maar nu ik eruit ben en me goed voel, denk ik terug aan hoe aardig iedereen was. Bedankt.

88. Bedankt voor alles wat je voor me doet. Ik ken je nog maar kort, maar ik waardeer alles. De zorg en aandacht die je me tot nu toe hebt gegeven hebben mijn leven veranderd. Bedankt.

89. Bedankt voor al je harde werk. Mijn herstel zou niet mogelijk zijn zonder jou. Ik waardeer echt alles wat je voor me gedaan hebt, en zal het nooit vergeten.

90. Bedankt voor het redden van mijn leven. Het spijt me dat de ervaring zo eng moet zijn, maar ik ben zo blij dat alles uiteindelijk goed is gekomen. Ik vertrouw erop dat u goed voor mij en mijn familie zult blijven zorgen.

91. Bedankt voor het redden van mijn leven. Ik heb geen woorden die kunnen beschrijven hoe dankbaar ik ben voor jullie allemaal die het mogelijk maakten, die voor mijn behoeften zorgden en me in leven hielden. Heel erg bedankt!

92. Bedankt dat je me genezen hebt. Iedereen in mijn familie doet het geweldig, en ik weet zeker dat een groot deel daarvan komt door jouw harde werk. Je hebt een door God gegeven talent dat gebruikt werd om mij te helpen dit te overleven.

93. Heel erg bedankt voor al jullie harde werk, aandacht en liefde. Ieder van jullie speelde een belangrijke rol in mijn genezingsproces, en ik ben ieder van jullie zeer dankbaar.

94. Bedankt voor wat je doet. Ik weet dat het geen gemakkelijke baan is, en ik waardeer alles wat je doet. Ik had niet thuis kunnen komen zonder jou.

95. Dank u voor het feit dat u verder gaat dan wat ik nodig heb voor mijn gezondheidszorg. Dankzij uw toegewijde inspanningen ben ik sterker dan ooit tevoren, en daardoor kon ik deze zomer meer tijd met mijn gezin doorbrengen. De dagen in het ziekenhuis waren uitdagend, maar uw vriendelijkheid maakte het gemakkelijker.

96. Bedankt voor het redden van mijn leven. Ik hoop dat u zich elke dag gewaardeerd voelt door het werk dat u doet. De verpleegsters in mijn ziekenhuis hebben een zeer moeilijke taak, en ze zijn er geweldig in. Telkens als ik in het ziekenhuis ben, geven ze me een rustig, veilig en ontspannen gevoel.

97. Bedankt voor het redden van mijn leven. Toen ik laatst binnenkwam, stelde je verpleegster me vragen en deed een onderzoek, en dat waardeerde ik. Ook de keer dat ik ziek was, heb je me verzorgd en me beter gemaakt. Ik waardeer wat je doet.

98. Bedankt dat je voor me gezorgd hebt in het ziekenhuis. Ik beloof dat ik mijn best zal doen om gezond te blijven, en niet zo vaak gewond te raken.

99. Bedankt dat u mij altijd helpt, of het nu gaat om het repareren van mijn verstuikte enkel of om het controleren van mij na een grote operatie. Ik waardeer het dat je niet alleen je werk doet, maar dat je geeft om mij als individu en het welzijn van mijn familie.

100. Bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt. Je weet niet hoeveel beter ik me voel door wat je voor me hebt gedaan. Ik waardeer alles wat je voor me hebt gedaan. Jullie zijn geweldig.

Hallo daar. Ik hoop dat dit je goed bevalt. Wat vond je van de dankbetuigingen voor verpleegsters en dokters daarboven? Ik weet zeker dat ze je een goed gevoel gaven.

Laat me weten wat je ervan vindt, door je commentaar hieronder te plaatsen. Bedankt.