De Beste Manieren Om Je Intieme Leven Te Verbeteren

Top Ways to Improve Your Intimate Life

Een goed intiem leven hebben is belangrijk voor je fysieke en emotionele gezondheid. Het houdt de vonk levend en kan ervoor zorgen dat u zich dichter bij uw partner voelt. Soms kan het echter moeilijk zijn om het spannend en interessant te houden. Gelukkig zijn er genoeg manieren om je relatie met je partner te verbeteren en meer plezier te hebben in de slaapkamer. Hier zijn enkele tips om je op weg te helpen.

Praat over wat je wilt

Veel mensen maken de fout om de dingen in de slaapkamer gewoon te laten gebeuren. Hoewel dit soms kan werken, is het niet altijd gunstig voor je intimiteitsniveau. Als je iets meer wilt van je intieme leven, moet je bereid zijn erover te praten met je partner. Vertel hem wat je wilt, en laat hem vertellen wat hij wil. Op die manier kun je ervoor zorgen dat aan jullie beider behoeften wordt voldaan in plaats van aan die van slechts één persoon.

Als u het moeilijk vindt om met uw partner te praten, probeer dan op te schrijven wat u wilt zeggen. Dit maakt het veel gemakkelijker voor u om uw gedachten eruit te krijgen zonder dat u zich beschaamd of geïntimideerd voelt door de situatie. U kunt ook overwegen een therapeut of seksuoloog te bezoeken die u kan helpen beter met uw partner te communiceren.

Probeer iets nieuws

Als je een relatie krijgt, raak je aan sommige dingen gewend. Ze worden een routine, en jullie weten allemaal wat er gebeurt met routines. Routines zijn saai. Om dit te voorkomen kun je altijd dingen in de slaapkamer veranderen. Je hoeft niet alles te veranderen, want zelfs een kleine aanpassing kan de hele ervaring enorm beïnvloeden. Nieuwe dingen proberen kan je helpen beseffen hoe levendig je intieme relatie is.

Of je er nu voor kiest om nieuwe standjes in bed te proberen of de handelingen voorafgaand aan een vrijpartij te veranderen, je kunt altijd je perceptie van intimiteit veranderen. Als u de dingen wat pittiger wilt maken, maar niet weet wat u moet doen, zijn er veel bronnen die u op weg kunnen helpen. Je kunt ook meer leren op thepleasurekeys.com over hoe je je seksvaardigheden kunt verbeteren. Maar als je ervoor kiest om iets tussen de lakens te veranderen, zorg er dan voor dat je het met je partner bespreekt. Als hij of zij overal achter staat, vermindert dat de spanning en wordt het leuker.

Maak tijd voor elkaar

Als je al jaren een relatie hebt, raak je aan elkaar gewend. Je begint je tijd samen als vanzelfsprekend te beschouwen, wat je intimiteit aantast. Minder quality time samen doorbrengen creëert vaak een afstand tussen jou en je partner. Het maakt het moeilijker voor jullie om ervaringen op te doen en te praten over andere factoren die jullie intimiteit kunnen beïnvloeden.

Het hoeft geen probleem te zijn. Probeer tijd te creëren voor je partner. Een uur per dag quality time kan een enorm verschil maken. Leg in die tijd je telefoon weg en zet de tv uit. Praat over diep intieme onderwerpen, en je zult binnen de kortste keren een verandering merken.

Relax

Er zijn van die momenten dat intimiteit ongemakkelijk voelt. Misschien had je een slechte dag op je werk en kun je niet ophouden daaraan te denken, of moet je de volgende dag aan iets werken, en raak je er maar niet over uitgepraat. Misschien kun je niet stoppen met denken aan wat je partner voor je voelt. Ongeacht wat er op dat moment door je hoofd gaat, is het loslaten van al je gedachten een zekere manier om de ervaring te verbeteren.

Als je moeite hebt je te ontspannen, kun je je partner vragen je te masseren als onderdeel van het voorspel. Je kunt geurende oliën gebruiken om de stemming op te vrolijken en jullie beiden op te winden. Als je allergieën hebt, kun je beter kiezen voor neutrale oliën. Als er iets is wat je partner doet waardoor je je ongemakkelijk voelt, kun je met hem of haar praten en een manier vinden om het te omzeilen.

Gezond blijven

Houding is een essentiële factor bij intimiteit, maar niet de enige. Fysieke, emotionele en mentale gezondheid spelen ook een belangrijke rol in je gevoel van intimiteit. Een goede hygiëne is bijvoorbeeld geen optie voor intimiteit. Je kunt de meest romantische persoon zijn en de beste sfeer creëren voor je escapades, maar je intimiteit zal eronder lijden als je een vieze stank hebt.

Emotioneel gezien wil je ervoor zorgen dat je elke belangrijke bron van stress onmiddellijk aanpakt. Stress kan je vermogen om te genieten van fysieke en emotionele intimiteit aanzienlijk beïnvloeden.

Ga ook regelmatig sporten, want uit onderzoek is gebleken dat sporten de productie van endorfine stimuleert, waardoor je je beter voelt. Bovendien is lichaamsbeweging een geweldige manier om je conditie te verbeteren en je aantrekkelijker te maken.

Creëer een fysieke band

Je kunt het moeilijk vinden om een intieme band met je partner te creëren als je niet gewend bent om fysiek dicht bij elkaar te zijn. Als u niet weet hoe u een fysieke band kunt opbouwen, begin dan met de kleine dingen. Doe activiteiten waarvoor jullie tweeën fysiek dicht bij elkaar moeten zijn. Je kunt proberen samen een film te kijken of samen een ritje in de achtbaan te maken. Je kunt zelfs samen zwemmen of iets doen waarbij je dicht bij elkaar moet zijn. Als jullie je eenmaal op je gemak voelen, zullen jullie vanzelf gaan knuffelen. Jullie kunnen ook elkaars hand vasthouden om genegenheid te tonen wanneer andere romantische gebaren onpraktisch zijn. Dit kan zijn wanneer jullie verkrampt in de metro zitten. Hoewel het niet de meest opwindende of vurige manier is om liefde en genegenheid uit te drukken, is het wel een van de meest veelzijdige opties.

Als de kans zich voordoet, kun je kussen gebruiken om genegenheid te tonen. Het is een gelegenheid om hen te laten zien hoeveel je om hen geeft en naar hen verlangt. Je moet weten dat niet veel stellen de perfecte kus hebben, dus denk niet te veel na.

Er zijn veel manieren om je intimiteit te verbeteren. Als je merkt dat je intimiteit eronder lijdt, probeer dan het probleem te achterhalen. Is het een gebrek aan quality time? Is het stress? Zodra je het probleem hebt vastgesteld, kun je de nodige stappen ondernemen om het op te lossen. Praat gerust met je partner over wat je wilt en luister naar hem of haar. Probeer ook iets nieuws om de routine te doorbreken en tijd voor elkaar te maken. Blijf gezond en creëer een fysieke band waardoor je je prettig voelt in het gezelschap van je partner.